Orijinalini görmek için tıklayınız : HAFTANIN TAKIMI SİVASSPOR

Arif Coşkun
18.10.2005, 10:13
http://sivasspor.com/albums/Samsunspor-Sivasspor/Samsunspor_Sivasspor_20_08_200 5.jpg

Süper lig maceralarına kuşku ile yaklaşanlara ilk dokuz haftada en güzel cevabı verdiler.Topladıkları 18 puanla üçüncü sıraya yerleştiler. Gençlerbirliği deplasmanında ortaya koydukları başarılı futbol ve aldıkları galibiyet ile başarının tesadüf olmadığını gösterdiler.

18 Ekim 2005/ Milliyet

Başarılarılarının devamını dilerim Sivasspor'um

BOUN
18.10.2005, 10:29
Abi Fener maçına kadar kaybetmezsek sen asıl o zaman gör. Bütün gazete ve televizyonlar Sivas-Fener maçını derbi maçı havasında duyururlar ve asıl biz o zaman reklam yapmış olur ve adımızı tüm Türkiye'ye duyurmuş oluruz. Hele bir de Fener'i yenersek..... İnşallah o vakit yılın takımı oluruz....

Arif Coşkun
18.10.2005, 10:32
Abi Fener maçına kadar kaybetmezsek sen asıl o zaman gör. Bütün gazete ve televizyonlar Sivas-Fener maçını derbi maçı havasında duyururlar ve asıl biz o zaman reklam yapmış olur ve adımızı tüm Türkiye'ye duyurmuş oluruz. Hele bir de Fener'i yenersek..... İnşallah o vakit yılın takımı oluruz....
Birde Feneri 1-0 sıfır olsun bizim olsun devirirsekk işte o zaman söz etmesin medya bizden. İnşallah o maçıda bu taktiklerle aldıracaktır lorant. Ben güveniyorum.

ErdalGüler
18.10.2005, 10:43
SİVASSPOR BAŞARININ TESADÜF OLMADIĞINI HERKESE GÖSTERDİ... TÜM TAKIMI TEBRİK EDİYORUM... BENİM ASIL İSTEDİĞİM SİVASSPORUN GLATASARAYI İKİNCİ DEVRE YENMESİDİR... HAKSIZ YERE KAYBETTİĞİMİZ O MAÇI HALA UNUTAMIYORUM... O MAÇI KESİN KAZANMAMIZ LAZIM...

hemso58
18.10.2005, 10:54
ALLAH'IMA SUKURLER OLSUN BIZE BU GUNLERI GOSTERDIGI ICIN SİVASSPOR LIGE KALITESIYLE DAMGASINI VURDU VE 3.SIRAYA YERLESTI.
ALLAH'IM SİVASSPORUMUN BU BASARISINI DAIMM KIL.
AMINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN NNNNNNNNN...

eren1
18.10.2005, 11:08
SİVASSPOR BAŞARININ TESADÜF OLMADIĞINI HERKESE GÖSTERDİ... TÜM TAKIMI TEBRİK EDİYORUM... BENİM ASIL İSTEDİĞİM SİVASSPORUN GLATASARAYI İKİNCİ DEVRE YENMESİDİR... HAKSIZ YERE KAYBETTİĞİMİZ O MAÇI HALA UNUTAMIYORUM... O MAÇI KESİN KAZANMAMIZ LAZIM...

o maça çok var sen fener maçı için dua et şimdi

eren1
18.10.2005, 11:09
ALLAH'IMA SUKURLER OLSUN BIZE BU GUNLERI GOSTERDIGI ICIN SİVASSPOR LIGE KALITESIYLE DAMGASINI VURDU VE 3.SIRAYA YERLESTI.
ALLAH'IM SİVASSPORUMUN BU BASARISINI DAIMM KIL.
AMINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN NNNNNNNNN...

AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN NNNNNNNN

Arif Coşkun
18.10.2005, 11:11

Evetttttt. Önce fener. Ona daha çok var. Onuda düşünürüzz bilharee:))))

ErdalGüler
18.10.2005, 11:29

Dualarımız her zaman Sivasımızla zaten... Fener'i de yeneceğiz Allah'ın izniyle....

yusuf_07
18.10.2005, 11:40
Evetttttt. Önce fener. Ona daha çok var. Onuda düşünürüzz bilharee:))))
FENER MAÇINDAN ÖNCE 2 MAÇ VAR ARKADAŞLAR..HELAL OLSUN BU KONUYU BİLE FB YE BAĞLAMIŞSINIZ VALLA...BIRAKIN FB Yİ SİVASSPORUN BAŞARISINI KONUŞALIM...HEM FB MAÇINI GÖZÜNÜZDE BU KADAR BÜYÜTMEYİN.....

********FORZA SİVASSPOR*********

omerkocyigit
18.10.2005, 11:55
ALLAHIN İZNİYLE FENERBAHÇEYİDE YENECEĞİZ..... ÇÜNKÜ BU TAKIM KENDİNE GÜVENİYOR VE İNANIYOR.. ATBİ SEYİRCİSEYLEDE.....

İNADINA S İ V A S S P O R......

CÜSSKB-Aynur
18.10.2005, 12:16
Bence haftanın değil, bu yılın takımı SİVASSPOR