Orijinalini görmek için tıklayınız : anti istanbul

asabiler_1998
18.10.2005, 14:21
anti istanbul

bbptek58
18.10.2005, 15:18
KESİNLİKLE ANTİ-İSTANBUL

KAHROLSUN ÜÇ BÜYÜK EMPERYALİZMİ
YAŞASIN ANADOLUNUN KARDEŞLİĞİ

Yigido58_NL
18.10.2005, 15:40
KAHROLSUN ISTANBUL TAKIMLARI
YASASIN ANADOLU TAKIMLARI

balici
18.10.2005, 16:00
KARAKARTAL CİMBOM FENER
ALAYIDA HEP .....küfür vardı silindi......
BU ALEMDE KRAL VARSA
ODA SİVASLİGÜÇLÜLER

asabiler_1998
18.10.2005, 16:35
İSTANBULDA K.P.K KATLİAMI DEVAM ETTİGİ SÜREÇE HİÇBİR BJK GS FB Lİ KALMAYACAK SEVMEDİK SEVMEYECEGİZ ANTİ-İSTANBUL

MERİÇ
18.10.2005, 17:38
Medya arkalarında,para onlarda ama hepsi boş..........Taraftarda iş bitiyo oda bizde..................

x_burnley
18.10.2005, 18:38
ben bir sivasspor taraftarı olarak istanbulda kalıyorum ve şunu gördüm artık yavaş yavaş 4 büyük emparyalizmi kalkıyor şimdi sivas konuşuluyor yaşasın anadolu takımları kahrolsun 4 büyükler en büyük sivas şampiyon sivas

balici
18.10.2005, 19:45
sayın mod arkadaşım ağır bi kufur yoktu sayıılmaz bile o onlara az bile.genede eyvallah.

1967_DERNEK_10UR
18.10.2005, 22:50
4 büyüklerin emperyalizmine karşı tek yürek tek yumruk olalım..parada onlarda medayanın gücüde onlarda ama artık devir değişiyor..güç bize geçecek yakında...

asabiler_1998
19.10.2005, 13:35
İSTANBUL UŞAGI İ...NE HAKEMLER

gercek58li
19.10.2005, 13:50
Istanbul takimlari artik demode olacak.
Yasasin ANADOLU BIRLIGI...
YASASIN SIVASSPOR...

puar
19.10.2005, 13:55
bu bir savaşmı.........

Yigido58_NL
20.10.2005, 03:12
ARTIK SIVASSPORUMUZU HOLLANDADA YASAYAN DIGER IRK`TAN OLAN INSANLAR BILE TANIYORLAR.
BIRAK TURKIYEYI YAKINDA TUM DUNYA SIVASSPOR HAKKINDA KONUSACAK.
BUGUN BENZIN ALIYORUM FASLI BIR VATANDAS GELIP SORDU SIVASSPORUN DURUMU NASIL KACINCI SIRADA DIYE.DEDIM SIVASSPOR SUPER LIGIN TOZUNU ATTIRIYOR SUAN 3.SIRADAYIZ.

volcano58
20.10.2005, 07:59
tabiki öncelikli hedef istanbul takımları ama bizim amacımız ligi hep en iyi sırada bitirmek dolayısıyla her ne lkadar diğer takımlarla kardeşiz desekte aslında onlarda bu yolda bizim önümüzdeki taşlardan biri ama inanıyorum ki sivassporum o taşlarıda yerinde söküp fırlatmasını bilecektir

antalyali_yigido
20.10.2005, 08:06
ne beşiktaş, ne fener, ne de cimbom alayı Gelsin ölümüne siv@s.spor
Çarşı, eski açık sarı desene hepsi HİKAYE

1967_DERNEK_10UR
22.10.2005, 14:17
gördüğüm kadarıyla herkes özüne dönüyor..çok güzel bir olay...inşallah böyle devam edecek...

DOST TS 61
22.10.2005, 15:01
İSTANBUL HEGOMONYASINI ÖNCE BİZ TRABZONSPOR KIRDIK.YANIMIZDA KİMSE YOKTU.ŞİMDİ YAVAŞ YAVAŞ SİZLER GELİYORSUNUZ.ANADOLU BİRLİĞİ GÜZELDE BARİ BURADA ONUR KARDEŞİMİZ 4 BÜYÜKLER DEYİP BİZİDE ONLARLA AYNI KATEGORİ'YE KATTI.BİZ YILLARDIR NELER ÇEKTİK ARKADAŞLAR. FEDERASYON,HAKEM,MHK, İSTANBUL YALAKA BASINI. V.S V.S. HATIRLAYIN: DAHA KISA ZAMAN ÖNCE G.BİRLİĞİ ŞAMPİYONLUĞA GİDİYORDU, SON HAFTA NE OLDU? BAKTIKİ CAVCAV BUNLARLA UĞRAŞILMIYOR PARA BİRİKTİRMEYE BAŞLADI. SORUYORUM ONUR KARDEŞİMİZE ULUSAL BASINDA (GÖRSEL VE YAZILI) HİÇ SİVASSPOR'DAN BAHSEDEN VARMI? TÜRKİYE'DE TİRAJ YAPAN HÜRRİYET VE SABAH 1 CM BİLE TRABZON VE SİVAS TAN BAHSEDİYORMU? HANİ; ERMAN HOCA 'RENKLERİN ÇIKARINDAN' BAHSETMİYORDU.NEREDE MARATON PROGRAMINDA LİG 3.SÜ SİVASSPOR?BİZ TRABZONSPOR OLARAK BUNLARIN HEPSİNDEN ÇEKTİK.KİMSE YANIMIZDA OLMADI.BAKIN LİG TV 5 YILDIR TÜRKİYE'DE YAYIN YAPIYOR. BİZİM MAÇLAR DAHA BU YIL VERİLMEYE BAŞLANDI.DEDİKKİ 'ARKADAŞ BİZ 2 YILDIR LİGİ 2.BİTİRİYORUZ.SAHASI KAPANAN BEŞİKTAŞ'IN MAÇINI AÇIK KANAL(TRT-1) DAN VERİN, BİZİM MAÇIDA LİG TV'DEN SEYREDELİM.(O ZAMAN YÖNETİMİMİZ VE BİZ TARAFTARLAR FEDERASYONA TEPKİ KOYMUŞTUK) BEYZADELER 'OLMAZ DEDİLER ,FEDERASYON KARARI' VE BİZİM MAÇI VERMEDİLER.ŞİMDİ BAKIN BURAYA YAZIYORUM. 4 TAKIM HARİCİNDE SİVASSPOR'UN MAÇINI VERSİNLER BEN YILLARDIR BUNLAR HAKKINDA DÜŞÜNDÜĞÜM BÜTÜN KÖTÜ ŞEYLERİ GERİ ALACAĞIM. ONUR KARDEŞİMDE BİZİ ONLARLA BİR TUTMASIN.BİZ 4. BÜYÜK DEĞİL, O İSTANBUL TAKIMLARINDAN DA BÜYÜĞÜZ.BİZ ANADOLU TAKIMLARININ 1 ŞAMPİYONLUĞU ONLARIN 20 ŞAMPİYONLUĞUNA ,GÖĞÜSLERİNDEKİ 5 YILDIZA BEDELDİR.ONUN İÇİN GELİĞN ANADOLU BİRLİK OLSUN... SAĞLICAKLA KALIN... HAAA DİYARBAKIR MAÇINDA SİVASSPOR'A BAŞARILAR.

korfez41
05.11.2005, 22:39
yaşasın anadolu takımları

BROTHERS58
10.11.2005, 14:01
ANTİ İSTANBUL TERİMİ SÜPER LİGE CIKMADAN HERALDE ANLASILMIYORMUS.BENDE ŞİMDİ BU TERİME ARTIK KIZMIYORUM.NEDENMİ HAKEM MEDYA FEDERASYON HERSEY ONLAR İÇİN VAR GERİ KALAN 15 TAKIM FİGÜRAN MUAMELESİNE MARUZ KALDIGI İÇİN.SİVASSPORUMUZU TV'LERDEN ONLARLA OYNARSA İZLEYEBİLDİĞİMİZ İÇİN.FENER MAÇININ HAKEMİ HAFTANIN HAKEMİ SEÇİLDİĞİ İÇİN VE MAALESEF BUNA SİVASLISI TRABZONLU ADANALI MALATYALI ANKARALI İZMİTLİ KAYSERİLİ YANİ HERKES SUSTUGU İÇİN VE O TAKIMLARI TUTTUGU İÇİN,BENDE ANTİ İSTANBUL YAZANLARA KIZMIYORUM.
AVRUPADA BASARILAR DİLİYORUM HEPSİNEDE AMA GÖRÜYORUZ ORDA HAKEMLER MEDYA FEDARASYON OLMAYINCA HAL ORTADA YORUM SİZİN!

Dağcı
10.11.2005, 14:30
ANTİ İSTANBUL TERİMİ SÜPER LİGE CIKMADAN HERALDE ANLASILMIYORMUS.BENDE ŞİMDİ BU TERİME ARTIK KIZMIYORUM.NEDENMİ HAKEM MEDYA FEDERASYON HERSEY ONLAR İÇİN VAR GERİ KALAN 15 TAKIM FİGÜRAN MUAMELESİNE MARUZ KALDIGI İÇİN.SİVASSPORUMUZU TV'LERDEN ONLARLA OYNARSA İZLEYEBİLDİĞİMİZ İÇİN.FENER MAÇININ HAKEMİ HAFTANIN HAKEMİ SEÇİLDİĞİ İÇİN VE MAALESEF BUNA SİVASLISI TRABZONLU ADANALI MALATYALI ANKARALI İZMİTLİ KAYSERİLİ YANİ HERKES SUSTUGU İÇİN VE O TAKIMLARI TUTTUGU İÇİN,BENDE ANTİ İSTANBUL YAZANLARA KIZMIYORUM.
AVRUPADA BASARILAR DİLİYORUM HEPSİNEDE AMA GÖRÜYORUZ ORDA HAKEMLER MEDYA FEDARASYON OLMAYINCA HAL ORTADA YORUM SİZİN!

Milli takım'a bile anadolu takımlarından bir tane numune bazında futbolcu çağırdılar... Her yerde zihniyet aynı...

GeCeVeMaVi58pRf
10.11.2005, 14:40
artık 3 büyük yok tek büyük var SİVASSPOR...

zubiceman28
11.11.2005, 05:34
İSTANBUL HEGOMONYASINI ÖNCE BİZ TRABZONSPOR KIRDIK.YANIMIZDA KİMSE YOKTU.ŞİMDİ YAVAŞ YAVAŞ SİZLER GELİYORSUNUZ.ANADOLU BİRLİĞİ GÜZELDE BARİ BURADA ONUR KARDEŞİMİZ 4 BÜYÜKLER DEYİP BİZİDE ONLARLA AYNI KATEGORİ'YE KATTI.BİZ YILLARDIR NELER ÇEKTİK ARKADAŞLAR. FEDERASYON,HAKEM,MHK, İSTANBUL YALAKA BASINI. V.S V.S. HATIRLAYIN: DAHA KISA ZAMAN ÖNCE G.BİRLİĞİ ŞAMPİYONLUĞA GİDİYORDU, SON HAFTA NE OLDU? BAKTIKİ CAVCAV BUNLARLA UĞRAŞILMIYOR PARA BİRİKTİRMEYE BAŞLADI. SORUYORUM ONUR KARDEŞİMİZE ULUSAL BASINDA (GÖRSEL VE YAZILI) HİÇ SİVASSPOR'DAN BAHSEDEN VARMI? TÜRKİYE'DE TİRAJ YAPAN HÜRRİYET VE SABAH 1 CM BİLE TRABZON VE SİVAS TAN BAHSEDİYORMU? HANİ; ERMAN HOCA 'RENKLERİN ÇIKARINDAN' BAHSETMİYORDU.NEREDE MARATON PROGRAMINDA LİG 3.SÜ SİVASSPOR?BİZ TRABZONSPOR OLARAK BUNLARIN HEPSİNDEN ÇEKTİK.KİMSE YANIMIZDA OLMADI.BAKIN LİG TV 5 YILDIR TÜRKİYE'DE YAYIN YAPIYOR. BİZİM MAÇLAR DAHA BU YIL VERİLMEYE BAŞLANDI.DEDİKKİ 'ARKADAŞ BİZ 2 YILDIR LİGİ 2.BİTİRİYORUZ.SAHASI KAPANAN BEŞİKTAŞ'IN MAÇINI AÇIK KANAL(TRT-1) DAN VERİN, BİZİM MAÇIDA LİG TV'DEN SEYREDELİM.(O ZAMAN YÖNETİMİMİZ VE BİZ TARAFTARLAR FEDERASYONA TEPKİ KOYMUŞTUK) BEYZADELER 'OLMAZ DEDİLER ,FEDERASYON KARARI' VE BİZİM MAÇI VERMEDİLER.ŞİMDİ BAKIN BURAYA YAZIYORUM. 4 TAKIM HARİCİNDE SİVASSPOR'UN MAÇINI VERSİNLER BEN YILLARDIR BUNLAR HAKKINDA DÜŞÜNDÜĞÜM BÜTÜN KÖTÜ ŞEYLERİ GERİ ALACAĞIM. ONUR KARDEŞİMDE BİZİ ONLARLA BİR TUTMASIN.BİZ 4. BÜYÜK DEĞİL, O İSTANBUL TAKIMLARINDAN DA BÜYÜĞÜZ.BİZ ANADOLU TAKIMLARININ 1 ŞAMPİYONLUĞU ONLARIN 20 ŞAMPİYONLUĞUNA ,GÖĞÜSLERİNDEKİ 5 YILDIZA BEDELDİR.ONUN İÇİN GELİĞN ANADOLU BİRLİK OLSUN... SAĞLICAKLA KALIN... HAAA DİYARBAKIR MAÇINDA SİVASSPOR'A BAŞARILAR.

Dostum bence bu yazin coook komik senelerce karadeniz takimlarini somurerek sampiyon oldunuz, Trabzonspor neden artik 20 kusur senedir sampiyon olamiyor?Sizde zamaninda zorbalikla, silahla sampiyonluklar yasadiniz.
Karadeniz takimlarida artik size karsi uyandi merak etme herkes havuzda 3 istanbul takiminin yaninda oldugunuzuda biliyor simdi buradan "anadolu klupleri birlik olalim" desen hangi klup seninle birlik olacak senin Trabzonspor olarak yan komsun Rizeyle bile aran yok.
Genclerbirligi ve Cavcav olayina gelincede zaten ilhan Cavcavin sampiyonluk yasamak gibi bir amaci yok adama bakarmisin gecen seneden kim kalmis sence genclerbirliginde? Sampiyonluga oynayan takim anadolu klubune futbolcumu satar ama adama helal olsun gecen sene 2. lig B klasmanda oynayan Asassporlu futbolculari aldi oturttu takima.

dj_sado_88
11.11.2005, 06:58
insanların istanbul takımlarıma olan ilgileri ne zaman bitecek bilmiyorum ama şunu herkes çok iyi biliyor bu gidişe dur diyecek tek takım da sivas spordur

İSTANBUL YALAKASI DEGİL SİVAS SPOR MÜPTELASIYIZ

MAVİ_BERE
19.01.2006, 12:34
İSTANBUL YALAKASI DEĞİL
ANKARA MÜBTELASIYIZ!

fatih_5834
19.01.2006, 12:40
EVET BIZCEDE ANTI ISTANBUL..ANADOLU TAKIMLARININ ONU ACILSIN..!

sinan58_34
19.01.2006, 18:05
BİZİM TEK DERDIMIZ ANADOLU TAKIMLARININ ON PLANA CIKMASI MEDYADA BIZEDE YER AYRILMASI ANTI ISTANBULLL

DJMuRaT
19.01.2006, 18:11
Sİvasın SİVASTAN BAŞKA DOSTU YOK!!!!!!!!!

dj_sado_88
19.01.2006, 18:17
anadolu takımlarının hakkının yendigi bir lig olmayacak göz göre göre hala istanbul yalakalıgı yapıyolar makaraya bak ben diyorumki uyanın artık...

erhan5834
19.01.2006, 18:27
gardaş sana katılmamak ne mümkün...ama biz sessiz kaldıkca binmeye devamedecekler ... susmayalım sustukça sıra bize geliyo..

alimuharrem58
19.01.2006, 18:49

aynen katılıyorum sana kardes

34_KARAGUMRUKLU
01.03.2006, 14:01
......................EDİT.... .................

1967_DERNEK_10UR
01.03.2006, 14:16
anti istanbul
AYNEN ANTİ-BİZANSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

casus84
01.03.2006, 14:43
anti istanbul

gardaş kusura bakmada istanbulun hakkını yedirmem.hemide senin o adanaspor'un faliyetlerini kapattı.sen gitmiş elalemin istanbul takımlarına laf ediyorsun.önce takımınıza sahip çıksaydınız. :mad: :mad:

İstanbulspor,İstanbul BŞB. en iyisi diğerleri boş.tabii ki istanbul da

REİS_58
01.03.2006, 15:48
Dostum bence bu yazin coook komik senelerce karadeniz takimlarini somurerek sampiyon oldunuz, Trabzonspor neden artik 20 kusur senedir sampiyon olamiyor?Sizde zamaninda zorbalikla, silahla sampiyonluklar yasadiniz.
Karadeniz takimlarida artik size karsi uyandi merak etme herkes havuzda 3 istanbul takiminin yaninda oldugunuzuda biliyor simdi buradan "anadolu klupleri birlik olalim" desen hangi klup seninle birlik olacak senin Trabzonspor olarak yan komsun Rizeyle bile aran yok.
Genclerbirligi ve Cavcav olayina gelincede zaten ilhan Cavcavin sampiyonluk yasamak gibi bir amaci yok adama bakarmisin gecen seneden kim kalmis sence genclerbirliginde? Sampiyonluga oynayan takim anadolu klubune futbolcumu satar ama adama helal olsun gecen sene 2. lig B klasmanda oynayan Asassporlu futbolculari aldi oturttu takima.
TRABZON HİÇ Bİ ZAMAN KARADENİZ TAKIMLARINI SÖMÜREREK ŞAMPİYON OLMADI... O DÖNEM TRABZONUN KADROSU ZATEN GÜÇLÜYDÜ....TRABZON BU ÜLKEDE BİR DEVRİMİ GERÇEKLEŞTİRMİŞ VE İSTANBUL TAKIMLARI HARİCİ DE ŞAMPİYON ÇIKABİLECEĞİNİ GÖSTERİP ANADOLU TAKIMLARI İÇİN BİR ÖRNEK OLMUŞTUR...TEŞEKKÜRLER TRABZON....

FATIMA
01.03.2006, 16:13
Bu topicteki mana ile başlık örtüşmüyor bence!!!!!!!"Kahrolsun istanbul sloganı" biz istanbulda oturanları rencide ediyor,tepki 4 büyüklere ise bence bu başlık olmamış....

NAUGHTYBOY58
01.03.2006, 16:35
ne fener ne kartal ne cimbom nede trabzon...
ölümüne sivassporrrrrrrrrrr.......

SEMİH-58
03.03.2006, 19:11
SORUYORLAR HANGİ TAKIMI TUTUYON SİVAS DEYİNCE YOK YOK GERÇEKTEN HANGİSİNİ TUTUYON DİYORLAR İLLA 4 BÜYÜKLERDEN(NE KADAR BÜYÜKLERSE) TUTTUGUN KİM DİYORLAR GÜLÜP GEÇİYOM