Orijinalini görmek için tıklayınız : Bilica'nın En Duygusal Maçı

edebiyatisyen
25.01.2010, 16:45
Fenerbahçe'ye Sivasspor'dan transfer olan Bilica, eski takımına karşı ikinci kez forma giyecek olmanın heyecanını yaşıyor.

Tecrübeli savunma oyuncusu, duygularını “İlk yarıda Şükrü Saracoğlu’nda eski takımıma karşı mücadele etmiştim. Ancak bu kez 4 Eylül Stadı’na ilk kez Sivas değil, Fenerbahçe formasıyla çıkacağım. Benim için Sivas’ın yeri ayrı. Ancak şu anda Fenerbahçe için ter döküyorum. Duygusal bir maç olacak ama takımımın kazanması için tüm gücümü harcayacağım” sözleriyle dile getirdi.

http://www.haberulke.com

BU KALP SENİ UNUTUR MU!
Bilica için ayrı bir organizasyon yapmalıyız; adam, çoğu Sivaslıdan daha Sivaslı

58delikanli58
25.01.2010, 16:49
aslan bilica!!!!!!!!!!!!
sivassporda kalsaydin cok mutlu olurduk ve belki bugünki sorunlara düsmezdik!!
ama sen de tabi ailen icin bakman lagzim ve onun icin tabi para lagzim.
umarim güzel mac olur
sivasimiza bol sanslar zor mac olacak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sivasli_tufan
25.01.2010, 17:16
buca spora kiraladigimiz mbemba da 58 numarali forma giyiyor

ercan58.a
25.01.2010, 17:17
bilica profesyonel bir futbolcu
ama sivasımızın bu haline enaz bizim kadar üzülüyordur
çok çok zor bir maç trabzon maçında şanslıydık yoksa 10 tane yerdik en az
inşallah fenerden fazla yemeyiz

rsimsek
25.01.2010, 17:24
bence sivasspora gelmiş geçmiş en iyi transferdi

SiVaSLı MeRT 58
25.01.2010, 17:31
BİLİCA GİBİ OYUNCU AZ BULUNUR İNŞALLAH BİR DAHA GELİRSİN SİVASA VE MAÇTADA BİZE BİRAZ KIYAK GEÇERSİN BİLO58

yiğidokazım58
25.01.2010, 17:34
Yap bize bi kıyak bilica :D :D

58_babacan_58
25.01.2010, 17:55
bılıca sen bazı sivaslılardan bile harbi sivaslısın helal olsun sana........

yukarıyıldızlı
25.01.2010, 17:56
kariyerini inşallah sivasspor da tamamlar...ayrıca bilica ya sevgi gösterisdinde bulunmalıyız çoğu sivaslıdan çok daha iyi sivaslı taam bir yiğido

CILGINSiVASLINL
25.01.2010, 18:02
Maca gidicek olan arkadaslar blica yi trubune cagirsinlar alkislasinlar cok iyi bir futbolcuydu bizde parladi karsligini aldi istese yonetim birakmazdi ama o kalmak istemedi hayirlisi olsun. Maci alicaz blica sen merak etme senin icindende oyle geciyodur umarimmm:D demi laaa ;)

pover58
25.01.2010, 19:42
adam gibi adam.birileri ne kapak olsunsöyledikleri ve yaptıkları.gerçek sivaslı işte bu adam.elbet takımın için mücadele edeceksin bundan daha normal ne varki.

58^SiVaS^58
25.01.2010, 19:54
helal be sana sezer basur gibi degil iste bu yigdo helal olsun

Bilicaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaa sana canim fedaaaaaaaaaaa
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D :D:D:D:D:D:D

nuri_58
25.01.2010, 21:22
bilica bu maçta bize bi kaç iyilik yapar :) fenerin 4-5 eksik oyuncusuda war alırız büyük ihtimal maçıda... :)

58 BİLİCA 58

mbembada 58 miş ....

kiNgSiZe58
25.01.2010, 22:19
yonetim birakmazdi ama o kalmak istemedi hayirlisi olsun. Maci alicaz blica sen merak etme senin icindende oyle geciyodur umarimmm:D demi laaa ;)

Bilica kalmak istemedimi?
Asıl Bilica gitmek istemiyordu ama yönetım israrı üzerı gitmeye karar verdi !

altuntas58
25.01.2010, 23:02
Bilica sivas halkı seni unutmayacaktır.Her zaman başımızın üstünde yerin vardır

eyuphulagu
25.01.2010, 23:05
Haberi çok komik buldum;Bilica kaç yıl Sivassporda oynamış ki duygusallık yaşıyorum diyor...1 yıl bu takımda oynamış Bilica;Sivassporu sevior olabilir ama bu konuda çok duygusal davrandığını kesinlikle zannetmiyorum..Bizim Sivas'ın insanı çok saf..Adam F.B. ye neredeyse güle oynaya gitti..Dolarları da bir güzel cebine indirdi;sivassporu da kendi geleceği için bsamak yaptı;hedefine de ulaştı..F.B de sivassporda kazandığının nerdeyse 4 katını kazanıyor..Sonra da çıkp bu maç benim için duygusal maç olacak diyormuş..Ben bu haberin doğrruluğundan da şüpheliyim..Madem Sivasspora karşı bu kadar duygusal bağı vardı F.B. nin teklifini reddedip 1 yıl daha Sivassporda kalsaydı;ama kalmadı;dolarları duyunca ağzını suyu aktı ;timsah gözyaşları dökerek şimdi de bu maçbenim için çok duygusal olacak dein..Bizm sf ainsanımız da hemen inanıyor..Bakın arkadaşlar Bilica Sivassporun kaçıncı oynadığı takım biliyor musunuz;bir arştırın bakalım..Bu tür oyuncular çok profesyonel oyuncular;onun f.b. ile anlaşması da tamamen profesyonelliğin sonucu yapılan bir olay..Bizi sevebilir;bu gayet doğal;çünkü sayemizde Türkiye'nin en iyi takımlarından birine aldığı paranın 4-5 kat fazlasına transfer oldu...Sivasspor onun için sadece oynadığı takımlardan biri ve "oynadığı maçlarda tatlı bir anı..O Kadar...Bu olayı fazla büyütmenin de bir anlamı yok;çünkü artık Bilica başka bir takımın oyuncusu;sivassporun değil...

tekdoktirin
25.01.2010, 23:16

dv9000
26.01.2010, 00:44
sivasspor yonetimi gelen 3veya 5 hurda topcuya verecegi parayi bilicaya verselerdi adam kalirdi bu hale dusmezdik

Metal Gear
26.01.2010, 00:53
Haberi çok komik buldum;Bilica kaç yıl Sivassporda oynamış ki duygusallık yaşıyorum diyor...1 yıl bu takımda oynamış Bilica;Sivassporu sevior olabilir ama bu konuda çok duygusal davrandığını kesinlikle zannetmiyorum..Bizim Sivas'ın insanı çok saf..Adam F.B. ye neredeyse güle oynaya gitti..Dolarları da bir güzel cebine indirdi;sivassporu da kendi geleceği için bsamak yaptı;hedefine de ulaştı..F.B de sivassporda kazandığının nerdeyse 4 katını kazanıyor..Sonra da çıkp bu maç benim için duygusal maç olacak diyormuş..Ben bu haberin doğrruluğundan da şüpheliyim..Madem Sivasspora karşı bu kadar duygusal bağı vardı F.B. nin teklifini reddedip 1 yıl daha Sivassporda kalsaydı;ama kalmadı;dolarları duyunca ağzını suyu aktı ;timsah gözyaşları dökerek şimdi de bu maçbenim için çok duygusal olacak dein..Bizm sf ainsanımız da hemen inanıyor..Bakın arkadaşlar Bilica Sivassporun kaçıncı oynadığı takım biliyor musunuz;bir arştırın bakalım..Bu tür oyuncular çok profesyonel oyuncular;onun f.b. ile anlaşması da tamamen profesyonelliğin sonucu yapılan bir olay..Bizi sevebilir;bu gayet doğal;çünkü sayemizde Türkiye'nin en iyi takımlarından birine aldığı paranın 4-5 kat fazlasına transfer oldu...Sivasspor onun için sadece oynadığı takımlardan biri ve "oynadığı maçlarda tatlı bir anı..O Kadar...Bu olayı fazla büyütmenin de bir anlamı yok;çünkü artık Bilica başka bir takımın oyuncusu;sivassporun değil...

Kariyerindeki dönüm noktası Sivaspor olduğu için duygu yüklüdür belki abi.:)

armn
26.01.2010, 03:37

kesinlikle katılıyorum sivassporun gelmiş geçmiş en iyi transferiydi

effenberg
26.01.2010, 11:10

iste gercek budur ya tutrmus millet bir billica gidiyor ...................
Billicanin futbol hayati bitmis iken bizim sayemizde simdi Türkiyenin herhangi büyük takimlarindan birinde oynuyor.
Hafta sonu tekme tokat yapacagi faulerden sonra billica hakin da yazilanari okumak isterim.

kanımaksa58
26.01.2010, 11:28

1yıl senin için azmı ??? 5 yıl oynasaydı 5 yıl sonra böyle deseydi inanacakmıydın ??? yani bir insanın duygusallığı yaşaması için çok uzun bir süremi lazım yapmayın arkadaşlar ayıpya adam sivasa laf etmemiş herhangi bi eleştiri falan yapmamış tartıştınız konuya bakarmısın en duygusal maçı yok 1 sene oynamış yok ağzının suyu akmış dolarları indirmiş birde sesnin akıl okuma gibi bir yeteneğin var sanırım sivas onun için oynadı takımlardan biri oynadığı maçta tatlı bir anı bunları biliyorsun diğer düşüncelerinide oku bize artı kimsenin olayı büyüttüğü yokki yorumlara bir bak herkes kısaca bilica sevgisinden yola çıkmış bişiler yazmış en uzun yazanda senle beniz evet doğru söylüyorsun büyütmene hiç gerek yok bu kadar basit birşeyi... saygılarr

YİGİDOKENTLİ
26.01.2010, 11:51
sivasli olmak 58 nurama giymek markadir yigido lakabina sahip olmak demektir mbemba da 58 numarali forma giyiyor Bilica 58 giyiyor helal olsun inşallah fenerbahce maçini alacagiz.

metin_yilmaz
26.01.2010, 12:15
Fenerbahçe'ye Sivasspor'dan transfer olan Bilica, eski takımına karşı ikinci kez forma giyecek olmanın heyecanını yaşıyor.

Tecrübeli savunma oyuncusu, duygularını “İlk yarıda Şükrü Saracoğlu’nda eski takımıma karşı mücadele etmiştim. Ancak bu kez 4 Eylül Stadı’na ilk kez Sivas değil, Fenerbahçe formasıyla çıkacağım. Benim için Sivas’ın yeri ayrı. Ancak şu anda Fenerbahçe için ter döküyorum. Duygusal bir maç olacak ama takımımın kazanması için tüm gücümü harcayacağım” sözleriyle dile getirdi.

http://www.haberulke.com

BU KALP SENİ UNUTUR MU!
Bilica için ayrı bir organizasyon yapmalıyız; adam, çoğu Sivaslıdan daha Sivaslı

biz paraya defansimizi sattik hakkat büyük yanlislardan biriydi bilicanin satilmasi baska konuda da biz nasil 2 sene üst üste sampiyonluga oynadik diye yazmissiniz sebebi bu iste 2 senedir defansimiz vardi simdi cadde bostan ??????????+

edebiyatisyen
26.01.2010, 12:21

Gücenme ama gerçekten çok saçma bir yorum.Neden mi?Düşünsene hangimiz yüksek yerlere gelmek için önce küçük işlerden başlamıyoruz?Hangi müdür, iş adamı, teknik direktör, kulüp yöneticisi, başbakan, bakan vs. gökten zembille inip o makama ulaşmış.(Biraz siyasi olacak ama somut bir örnek olması hasebiyle veriyorum :sizin mantığınıza göre Recep Tayyip, Refah Partisinin istanbul ilçe başkanıykan o partiyi kullanarak şimdi başbakan oldu,Sizce saçma bir durum değil mi?) Kaldi ki siz "bilica büyük takıma gitmek için sivası kullandı"diyerek SİVASSPORu küçük görmüş olmuyor musunuz?

Hem o sivasspru kullanarak yükseldiyse unutulmamalıdır ki geçen sene de sivasspor Bilicayı kullanarak şampiyonluğa oynamıştır.

Ayrıca bazı arkadaşlar Sezer ve Bülent Hoca'nın bazı haraketlerini eleştiriyor.Onları Daha düne kadar avuçlarınızın ayası patlarcasına alkışlamıyor muydunuz? Onlar profesyonel, istediği takıma para için de gider başka bir şey için de.İDDAA da kazanacağı 3-5kuruş için rakip takımı tutan sözde sivasporluları görünce SEZER gibi niicesine hak vermek gerek vessalam...

myyiğido58
28.01.2010, 14:26
bilica sivas ı sevmeseydi 58 numarayı almazdı seni çok özledik bilica

babapiton
28.01.2010, 14:39
Bilica gitti artık bırakın adamı bizim takıma bakın Collantes gelse çok iyi olacakta aubey çok kötü :mad:

58sivas58spor58
28.01.2010, 14:43
Keske Bilica gitmeseydi. Ferhat bes para etmez, Bilica süper di , defansimiz gittikce kötülüyor