ReDYiGiDo
19.10.2005, 15:11
Valla gecen sene Sivassporun Bu kadar büyüyeceğini düşünemezdim Çok Hızlı Gelişiyor ve Büyüyor Yapılanlar gerçekten çok etkili... Diliyorum ki güzel şeyler hep böyle devam etsin.. Bitmesin... Sivassporumuz Tek Büyük Olsun... Destek eksilmesin... Taraftar Bütünleşsin... Avrupa tanısın... Herkes Sivasspor için bir şey yapsın... Büyük Firmalar Sponsor olmak için ugraşsın... Sivasspor Daha Önemlisi Sivas kazansın... En Önemlisi Türkiye Kaliteli ve Ses getiren Bir Anadolu Takımı Kazansın....
erhan5834
19.10.2005, 15:15
GÜZEL YAZMIŞIN GARDAŞ ELİNE SAĞLIK İNŞALLAH BİGÜN TEK BÜYÜK VE EN BÜYÜK BİZ OLURUZ SANA KATILMAMAK MÜMKÜN DEĞİL..
gercek58li
19.10.2005, 15:19
Valla gecen sene Sivassporun Bu kadar büyüyeceğini düşünemezdim Çok Hızlı Gelişiyor ve Büyüyor Yapılanlar gerçekten çok etkili... Diliyorum ki güzel şeyler hep böyle devam etsin.. Bitmesin... Sivassporumuz Tek Büyük Olsun... Destek eksilmesin... Taraftar Bütünleşsin... Avrupa tanısın... Herkes Sivasspor için bir şey yapsın... Büyük Firmalar Sponsor olmak için ugraşsın... Sivasspor Daha Önemlisi Sivas kazansın... En Önemlisi Türkiye Kaliteli ve Ses getiren Bir Anadolu Takımı Kazansın....
OLACAK INSALLAH!
süper sivas
19.10.2005, 15:28
SANA EN İÇTEN DİLEKLERİMLE KATILIYORUM
serhankaburcuk
19.10.2005, 16:18
Senin bu duygularına katılmamak elde değil...Ama biraz daha zamana ihtiyacımız var...İlk önce buralarda biraz tutunmamız lazım daha sonra hedefi büyük tutmak lazım...
Arif Coşkun
19.10.2005, 16:31
Çok güzel duygular bunlar,katılmamak mümkünmü. Fakat bu kadar kısa sürede o yere gelmek hem kolay değil hemde mümkün değil. Zamanla sindire sindire alıştırarak kendimizi. Tecrübeler edinerek yerimizi sağlama alarak,ileriki yıllarda kendimizi daha büyük hedeflere yönelterek ve birlik ve beraberlikle tüm camia olarak bu işin üstesinden geleceğimize inandırmamız lazım kendimizi. Bu yıl ligin üst sıralarında bitirelim çok büyük bir başarı sayılacaktır.
Herkese saygılar sunuyorum
serhankaburcuk
20.10.2005, 14:12
Bu yıl ligi üst sıralarda bitirip çok ses getirelim ilerleyen yıllarda daha büyük olmak için sağlam adımlar atarız...Ama ilk önce ayaklarımız sağlam yere basmalı...
1967_DERNEK_10UR
20.10.2005, 14:17
SİVASSPOR'UMUZ GERÇEKTEN İYİ YOLDA NASİP OLURSA BİR KAÇ SENE SONRA TEK BÜYÜK OLACAZ...AMA SİVASLI TAKIMINA SAHİP ÇIKSIN BİRAKIN BİZANS KÖPEKLERİNİN TAKIMLARINIDA ÖZ TAKIMINIZA SAHİP ÇIKIN..
extrasivas
20.10.2005, 15:58
Turkiyenin tek buyugu olmakla kalmaz biz boyle gidersek dunyanin tek buyugu oluruz
______________________________ ____________
YIGIDO SAADET ZINCIRI
ReDYiGiDo
28.11.2005, 18:25
2-3 maç yenilmekle her şey bitmiş sayılmaz. Desteklerimizi eksiltmeden hatta arttırarak devam ettirelim...
FatihSoner58
28.11.2005, 18:51
2-3 maç yenilmekle her şey bitmiş sayılmaz. Desteklerimizi eksiltmeden hatta arttırarak devam ettirelim...
Aynen katiliyorum gardas. her zaman destek cikmaliyiz Sivassporumuza
tek büyük olmak güzel insallah ama yavas yavas hizli giden cabuk yorulurmus
28.11.2005, 20:42
Bu yıl ligi üst sıralarda bitirip çok ses getirelim ilerleyen yıllarda daha büyük olmak için sağlam adımlar atarız...Ama ilk önce ayaklarımız sağlam yere basmalı...
Bu yazıyı daha önce yazmıştım...Ayagımızı yere sağlam basmamız gerektiğini söylemiştim...4 maçta sadece 1 puan alabildik yani...Uçmayalım biraz daha temkinli olalım bu sene buralarda kalalım seneye daha yükseğini düşünürüz...
Biz dört hafta öncesine kadar herkesin gözünde zaten en büyüktük.. şu anda gelinen noktada sanki diğer insanlarda soru işaretlerde oluştu... ancak Sivasspor'lularda böyle birşey yok her zaman tek büyüğümüz Sivassporoldu ve olacakta!!!!
cellomany
14.12.2005, 17:16
BİZ ZATEN TEK BÜYÜĞÜZ ALEMDE 1 TANE SİVASSPOR VAR VE BİZDE ONU ÇOK SEVİYORUZ!!!