Orijinalini görmek için tıklayınız : Biz Sivas'ın Büyük Taraftar Grubu Yiğido Gençlik
hoLiGan Enes 27.01.2010, 21:04 Yiğido Gençlik Fenerbahçe maçı için toplanıyor,Ama bu toplanma biraz farklı Stad'a gidişinde İstasyon Caddesini Yakacağız. ;);) Katılıp Görebilirsiniz..
Toplanış Yeri: Atatürk Heykeli
Saat:11:00
Tarih: 31-Ocak 2010 (Pazar)
Maç Resim Ve Videolarını Sitemize Ekleyeceğim
Kim ne derse desin Biz Sivaslı SivasSpor'luyuz Sevdan Uğruna Yine Yollardayız..
58_babacan_58 27.01.2010, 21:25 HAYDİ YİĞİDOLAR ÇOŞTURUN TAKIMIMIZI GÖRELİM SİZİ........
hoLiGan Enes 28.01.2010, 13:22 HAYDİ YİĞİDOLAR ÇOŞTURUN TAKIMIMIZI GÖRELİM SİZİ........
inşallah kardeş...............
oquzh4n58 28.01.2010, 13:50 hava cok soguk fazla kmse gelmez ama ısanlah gelırler bnde gelmeye calıscam
ercan58.a 28.01.2010, 14:12 durum çok çok kötü takımımız utanç veriyor bize futboluyla
ama herşeye ragmen her zaman her yerde tam destek vermemiz gerek
Respect58 28.01.2010, 14:35 Yiğido Gençlik Fenerbahçe maçı için toplanıyor,Ama bu toplanma biraz farklı Stad'a gidişinde İstasyon Caddesini Yakacağız. ;);) Katılıp Görebilirsiniz..
Toplanış Yeri: Atatürk Heykeli
Saat:11:00
Tarih: 31-Ocak 2010 (Pazar)
Maç Resim Ve Videolarını Sitemize Ekleyeceğim
Kim ne derse desin Biz Sivaslı SivasSpor'luyuz Sevdan Uğruna Yine Yollardayız..
bizde orda olsakda destek verebilsek..sizden ricam sadece istasyonu degil stadı yakın sehri yakın ama bu macı alalım..bu takım düserse hiçte hos olmaz
58sivas58spor58 28.01.2010, 14:49 Fener macindan en az bir puan alalim da biraz rahatlayalim !
oquzh4n58 28.01.2010, 15:27 oyuncular futbolunn hakkını vermıyorlar formasnın hakkını vermıeyorlar top oynamıyorlarkı 90 dk oyalanıp 2 3 gol yıyıp yatıyorlar
Yiğido Gençlik, bu maçtada üzerine düşeni yapacağından eminim.
kocakss58 28.01.2010, 15:43 gönlümüz,yüreğimiz,kalbimiz sizlerle vefakar sivas aşıkları...sivasspor sevdalıları...allahın izni ile alacağız bu maçı....
ALemin KraLı HER ZaMaN biziZ Hep seNinLeYİz Çünkü biz YİĞİDOGENÇLERİZ!
İnşallah bu maçı alıp kendimize geliriz..
subasi29 28.01.2010, 22:38 helal helal sivasin sesi olmaya devam
yigidoss 28.01.2010, 23:26 Sizin gibi taraftarı gerçekten ayakta alkışlıyorum. Ben hem mizacım gereği sizin gibi takımımı destekleyemiyorum ama sizleri takdir ve heyecanla izliyorum. Helal olsun Yiğidolar bu takımın bizim gibi değil sizin gibi taraftarlara ihtiyacı var
hoLiGan Enes 29.01.2010, 15:32 Sizin gibi taraftarı gerçekten ayakta alkışlıyorum. Ben hem mizacım gereği sizin gibi takımımı destekleyemiyorum ama sizleri takdir ve heyecanla izliyorum. Helal olsun Yiğidolar bu takımın bizim gibi değil sizin gibi taraftarlara ihtiyacı var
teşekkür ederiz...bizede bu sevgiyi aşılıyan mesut reis'imize teşekkürler..
rEsuLAKPINAr 29.01.2010, 16:08 İYİ GÜNDE HEERKES KÖTÜ GÜNDE BİZlER WARDIK . FORZA YİĞİDO GENÇLİK !!
hoLiGan Enes 30.01.2010, 20:26 Arkadaşlar Özellikle bu maç kesinlikle grubumuza katılın çook süper olucaz..Meşale Şov Ve 58 Şov ;);););)
erhan 10 30.01.2010, 20:34 Sizlere teşekkür ediyoruz..Umarım bu söylenenler yarın fazlasıyla uygulanır..Stadda göreceğiz..Saygılar...
A.Turan Korkmaz 30.01.2010, 21:08 Gar tribünü Yiğido Gençliğe yaklaşmalı ve bir bütün olarak onun tezahüratına uymalı, Maraton da 1967 ve Yeniçerilerin tezahüratlarına uymalı.
Tribünler Kapalı, gar, maraton ve havuz diye 4 bütün şeklinde kendini gösterdiğinde enazından Kırmızı-Beyaz-Şampiyon-Sivas tezahüratı, Sivas gol gol gol tezahüratı gibileri kolayca başarılıyor. Yönetimin bir düzenleme yapacağı yok, bari bu taraftar grupları en azından bulundukları tribünleri güzel örgütleyebilseler. Bir de Havuz tribününe Yiğido gençlik bir kolunu yönlendirebilirse bundan sonraki zorlu maçlarımızda güçlü bir dayanak daha olurlar.
Gurbetteyiz ama gönlümüz dualarımız sizinle yiğido gençler. Coşun coşturun yüreğinize sağlık.
A.Turan Korkmaz 30.01.2010, 21:19 Bu arada Yiğidolar yerine yabancı basında bizlere ' THE BRAVE MEN ' diyorlar. Pankart hazırlayacak olanlara nottur.
Üzerinde Sivasspor yazan kırmızı-beyaz balonlar bakkallarda bile var,sonra küçük kırmızıbeyaz kağıtlar falan stadı bayram yerine çevirelim. Skor aleyhte bile olsa sevinmesini bilelim . Futbol sonuçta bir eğlencedir. Sivasımızın adına yakışır görsel bir şölen yaşatalım. Takımımızın da bizim bu maçta çok fazla yüzümüzü kara çıkaracağını sanmıyorum zaten.
YiğidoGençlik 14.02.2010, 11:22 Alemin Kralı Her Zaman Biziz Hep Seninleyiz Çünkü Biz Yiğido GEnçliğiz...Herkes HAddini Bilecek...
Örükcülü 14.02.2010, 11:32 Yiğido Gençlik'e helal olsun. Her zaman gıpta ile izliyoruz. İnşallah artarak çoğalırsınız daha güzel şeylere imza atarsınız. Mesut kardeşime helal olsun.
hoLiGan Enes 14.02.2010, 11:34 Yiğido Gençlik'e helal olsun. Her zaman gıpta ile izliyoruz. İnşallah artarak çoğalırsınız daha güzel şeylere imza atarsınız. Mesut kardeşime helal olsun.
teşekkür ederiz abicim allah razı olsun
ARKADASLAR BEN SIZIN STADYUMDAKI TEZAHURATINIZI TAKTIRLE KARSILIYORUM STADYUMDA TARAFTARIN AMIGOSU YOKTUR ICINIZDE TARAFTARI CANLANDIRACAK 1 VEYA 2 KISI YOKMU TARAFTARIDA BIRLESTIRIRSINIZ CANLANDIRIRSINIZ TESEKKURLER
efendigardaş 14.02.2010, 22:45 YİĞİDO GENÇLİK HER TAKIMDA İSTENEN GRUPTUR BİRAZ DAHA ÇALIŞARAK BÜTÜN TRÜBÜNLERE HAKİM OLABİLİRLER...**
tekdoktirin 15.02.2010, 00:24 TAKIMA DES DEİNİZDEN DOLAYI TEŞEK KÜRLER YİĞİDO GENÇLİK SİZİ SEVİYORUM İSTANBULDAN ,ALP, ERENLER,
biz sivasspor için elimizden gelen her türlü destegimizi veriyoruz sivasin sivasspordan başka hiç bir şeyi yok artik her kes bunun farkina varsin alemin kralı her zaman biziz çünkü biz yigido gençligiz
YiğidoGençlik 20.02.2010, 11:55 her zaman heryerde her şekilde her şartta Sivasspor, gerisi teferruattır..
FORZA YİĞİDOGENÇLİK !!!!!!!!!!!!!!!!
|