Orijinalini görmek için tıklayınız : Uyan uyuyan dev !!!
Sivaslibey 01.02.2010, 13:30 Iki haftadir rakiplerimiz puan kaybediyorlar. Kasimpasa ile Sivas'in arasinda 3 puna fark var. Biz düsmedik, düsmeyecegizde.
Bilmiyorum Trabzon ve Fenerbahçe ile lige baslamak sanssizlikmi yoksa sansmiydi. Arada birde oturmus, takim birligi üst seviyede, çok iyi top oynayan bir Bursa. 3 hafta'da perisan olduk. Bundan daha kötüsü olamazdi herhalde.
Belki biz bu maçlari az farklada olsa kaybedecektik ilerde. Belkide bizim için ilk onlardan baslamak sansti. Ama gel görkü moral sifirin altinda. Insanlarin bu kadar mi kini olur Sivas'a. Rakip taraftarlarin hepsi göbek atiyor, biz perisan oluyoruz diye. Resmen dalga geçiyorlar. Yazik !!!
Ama bence bizim için 2.yari bu hafta basliyor. Denizli maçindan itibaren artik durumumuz belli olacak. Hiçte kolay olmayacak, çünkü Denizli takimi kendini gelistirmis ve çok iyi takim olmus. Iyi oynuyorlar ama beceriksizler, istediklerini alamiyorlar.
Bizim muhakkak ve muhakkak bu maçtan 3 puanla çikip iki maç üst üste kazanmamiz lazim.
Geçen iki hafta artik mazide kaldi, unutup sadece bu maça konsantre olmamiz lazim. Daha lig uzun ve 12.sirada olan Kasimpasa sadece 3 puan önümüzde. Benim içimde halen bir ümit var. Bu takim patlama yapacak, bir sekilde herkes görevini bilecek ve iyi motive olacaklar bundan sonrasi için.
Bence dananin kuyrugu bu hafta sonu kopacak Sivas için.
Ya yenecegiz ya yenecegiz baska çaresi yok !!!
;) Denizli'yi her ne sekilde olursa olsun, 4 Eylül'e gömecegiz ! ;)
Allah yar ve yardimcimiz olsun
denizli parçalıyor valla bizim bu kız gibi topumuzla nasıl oynuycaz hiç bilemiyorum rahat yeneriz diye düşündüğüm takımdı ama bizi yenebilirler diye düşünüyorum bizim takım faul yapmayıda bilmiyor kız gibi top oynuyoruz hiç düşecek takım izlenimi yok bi rehavet bi boşvermişlik bi inançsızlık ......
Harbi Selim 01.02.2010, 13:40 Kız futbol takımını kuralım. Belki erkek gibi oynarlar.
özsivasli1903 01.02.2010, 13:40 vallaha dogru b izim icin lig simdi basliyor...
ama suda bir gercek eger bu hafta denizliyi yenemezsek küme ye düsen 3. takima en büyük aday biz oluruz...
ama bence denizliyi yeneriz o kadar kötü degiliz cünkü...
birde defansimizi hoca toparlarsa bu is tamamdir diyorum...
3 macida alirsak nerelerde olucaz bi bakin arkadaslar...
ercan58.a 01.02.2010, 13:46 denizli galatasaray karşısında süper futbol oynadı bu durumda bu maçta bizim halimiz ne olur allah bilir bu maçı almamız şart aksi taktirde 1 puan bile kaybedecek olursak denizliye havluyu atarız süper lige allah esirgesin ve yardımcımız olsun inşallah
Harbi Selim 01.02.2010, 13:47 Giresundan 3 ye.
Trabzondan 3 ye.
İYİ YOLDAYIK DENİLİRKEN,
Bursadan 4 ye.
Fenerden 5 ye.
HE İYİ YOLDAYIZ. ÇÜNKÜ UYUYAN DEVMİŞİZ.
58_babacan_58 01.02.2010, 14:20 DENİZLİYİ TARAFTARIMIZIN DESTEĞİYLEDE EZİP GEÇİCEZ İNŞALLAH....
yorgun(58) 01.02.2010, 14:29 bu dev busene uyanmaz seneyede uyandıgında bank asyada bulur kendini bukadar destege ramen 3.4.5 herhafta diger haftadan 1 fazla yiyerek gidiyorlar utansınlar futbolcuyuzdie dolaşıyorlar karektersizler
bugra5858 01.02.2010, 15:04 Bizi Üzen Yenilgilerden ÇoK Böyle Ezik Bir Futbol Oynamamız Bu Takım Barça Değil Hücüm Yaparken Rakibin Üzerine Çullanmamıza Rağmen Doğru Dürüst Pozisyon Bulamıyoruz Defansdaki Oyuncularımız Defans Yapmayı Bilmediğinden Rakibin Her Atağı Tehlike Yada Gol Oluyor Muhsin Hocanın 10 Haftada Bu Sorunları Çözmesi Gerekirdi Her Maç Tribünde Kahroluyoruz Ya Umarım Önümüzdeki Denizli-Diyarbakır-Manisa Maçlarından 7 Puan Alabiliriz YoKsa İşimiz ÇoK Zor
iddacılara tüyo ligin en çok gol yiyen takımlarının maçı 7 gol üstü oynanır bu maça:D
karahisarli 01.02.2010, 15:45 futbolculara agir para cezasi verilsin.......
58sivas58spor58 01.02.2010, 16:23 ASIL LIG BIZIM ICIN SIMDI BASLIYOR ; INSALLAH ÖNÜMÜZDEKI MACLARI YENERIZ VEYA BERABERLIK OYNARIZ ; 3 PUAN DA ANKARA MACINTAN ALIYORUZ LIGDEN DÜSMEYECEGIZ
fatihtuztas 01.02.2010, 17:17 Arkadaşlar ben umudumu malesef yitirdim bu takım düşecek..:(
yiğidomustafa 01.02.2010, 17:24 denizli galatasaray karşısında süper futbol oynadı bu durumda bu maçta bizim halimiz ne olur allah bilir bu maçı almamız şart aksi taktirde 1 puan bile kaybedecek olursak denizliye havluyu atarız süper lige allah esirgesin ve yardımcımız olsun inşallah
Valla çok doğru söylüyorsun abicim.
oguzhan58 sivas 01.02.2010, 17:30 GARDAS guzel yasmisin begendim haklisin dogru sozler bunlar.
EVET sivas camiasi sivas halki aya kalkin yonetim kurulu baskan teknik heyet .
BIRAZ ciddi olalim ve eski sivas giibii olalim:confused:
kaptann58 01.02.2010, 18:22 ŞU MUSA AYDIN DAĞAŞAN NE ZAMN ERKEK GİBİ TOP OYNAYACAKALR BİLMİYORUM NE PRES NE İSABETLİ PAS NEDE ADAMA GİRMEYİ BİLİYORLAR ESKİ FUTBOLCULARIMIZ OYNAMASA YENİLERİ OYNARMI
ercan58.a 01.02.2010, 19:19 uyan artık sivasım uyan yoksa bu gidişle ebediyen uyuyacagız
bir deli yani bülent uygun kuyuya bir taş attı bizim 40 akıllı bir araya geldi çıkartamıyorlar,çıkartanada aşkolsun veeeeeeeeeee
allah yardımcımız olsun inşallah
slasher//z 01.02.2010, 19:33 http://bestuff.com/images/images_of_stuff/210x600/youll-never-walk-alone-18055.jpg
mucahitbaba58 01.02.2010, 20:03 Arkadaşlar ben umudumu malesef yitirdim bu takım düşecek..:(
anlasilan senin zaten umudun yokmus madem oyle umudun yok yazmanada gerek kardes varsin icinde kalsin dusmemiz icin hicbir neden yok bunu unutma bu takim ligde kalacak o zaman senin o guzel yorumlarini takip ederim zaman zamanda hatirlatirim yigido puan siralamasinda henuz bir acilim yok ayrica bizim maclar artik kolay maclar onun icin geregi olmayan kelimelerden uzak olmaya davet ediyorum seni
ARKADASLAR UMUDUNU KESEN KOTUMSER OLAN BANK ASYAYI OZLEYENLER YAZMASIN INANCI OLANLARINDA ICINI KARARTMASIN HIC KIMSE HEVESLENMESIN SIVASSPOR DUSMEYECEK
subasi29 01.02.2010, 23:16 iddacılara tüyo ligin en çok gol yiyen takımlarının maçı 7 gol üstü oynanır bu maça:D
Insan Kendi Takiminin Uzerine Idda Oynarmi? Ozaman Sen Sivas Yeniliyor Diye Karsi Takimlatra Banko Oynuyorsundur?? Yuh
eroldeger 01.02.2010, 23:23 valla ne diyeyim harbiden ben iyice korkmaya başladım heryön den dökülüyoruz cenabı allah sonumuzu hayırlıetsin
Kız futbol takımını kuralım. Belki erkek gibi oynarlar.
SENIN BU SITEDE NE ISIN VAR BALERIN SITESI ARA
35gürün58 01.02.2010, 23:49 Sevgili Gençler,
Sivasspor'umuz bir dev gibi doğrulacak ayağa kalkacaktır, bütün kalbimle inanıyorum. O ışığı Fenerbahçe maçının ilk yarısında gördüm ve Sn. Ertuğral ada güveniyorum.
Denizlispor perşembe günü kupa maçı yapacak yani kısmen sivas a yorgun gelecek (Maç sonrası tahminim doğrudan sivas a geleceklerdir) bu takımımız için avantajdır.
Denizli,diyarbakır ve Manisa maçlarından en az 7 puan belki de 9 puan almamız mümkündür zaten bu galibiyetler ve getireceği motivasyon sivasspor u takım olarak kendine güvenen ve uyum sorununu atlatan bir sürece sokacaktır ki ligde gururla seyredeceğimiz bir sivassporun ayak seslerini hep birlikte duyacağız yaşayacağız.
Futbolcularımıza motivasyon ve hırs aşılamak için bir önerim olacak o da geçen yıllardaki zaferlerle sonuçlanan maçlarımızın gollerini ve heyecanını kısa özetler halinde izlettirerek o atmosferi tekrar yaşamaları, isterlerse bunu başaracaklarını kendilerine bir kere daha göstermek ve hissettirmektir.
Yalnız bu önerinin birileri tarafından yönetime ve Muhsin hocaya iletilmesinde fayda var.
Birde staddaki taraftar gruplarımız yani gençlerimiz 90 dakika takımı ateşleyebilmek için çekirdek yiyen yaşlılara maçtan önce taraftar olmanın tezahüratı gerektirdiği takımı ateşlediği ve ne şekilde bağırılacağı veya kendilerinin tezahüratlarına uyum sağlamaları konusunu saygı ölçüleri içinde anlatmalarında fayda var ,yani organizasyon yapmalarında fayda var.
Sevgi ve saygılarımla
58SARKISLALI58 01.02.2010, 23:58 walla duman olmusuz sondurenimiz yok nolacak boyle bilmiyorum teknik hoa degissin dedik gelen gideni aratti gelen transferler takim ruhu sifir elde var sifir bu futbolla hicbiyere varamayiz ama hayirlisi enazindan dusmesek bu senede seneye allah buyuk
Denili bile daha iyi oynuyor Bütün tv yorumcuları Ligin en kötü oynayan takımı ve mücade etmeyen takımı denizli ile 10 puan fark var ama bu farkı haketmiyor lige yakışmıyor diyorlar
denizli iyi top oynuyor erken gol bulmamız lazım denizli karşısında.yoksa söylemek bile istemiyorum ama puan kaybedebiliriz
biyerden başlanmalı sivas bu maçla birlikte çıkışa geçecek.geçmişe hiç bakn,madan gelecege bakmalıyız üç maçtan 7 puan çok iyi olur.neden olmasın buna gücümüzde müsait şartlarımızda .artık bu maçları almamız lazım.
effenberg 02.02.2010, 15:36 Acikcasi bu hafta kendi sahimizda Denizlispor ve disarida Diyarbakirspor ve tekrar yine kendi sahmizda Manisaspor maclari oynandiktan sonra ne olacagi asagi yukari belli olur.
Alinacak en az 7 puan bizleri güldürür tersini bile düsünmek istemiyorum.
burakpaşa 02.02.2010, 15:57 DÜŞMEYECEĞİZ..
DENİZLİYİ YENECEĞİZ....
UMUTSUZLAR LÜTFEN KESİN SESİNİZİ
mucahitbaba58 05.02.2010, 22:27 Denili bile daha iyi oynuyor Bütün tv yorumcuları Ligin en kötü oynayan takımı ve mücade etmeyen takımı denizli ile 10 puan fark var ama bu farkı haketmiyor lige yakışmıyor diyorlar
dusmesi garanti olmus bir takim icin soylemeleri gayet normal oyle desinlerki bizim sivassporun moralini bozup akillarini alt ust etsinler ve allah korusun garanti dusmus olsak (allah korusun)o zamanda derlerki sivas cok iyi mucadele eden bir takimdi ama sivasin kaderiymis derler
sunu unutmayin ki sivassporun bu ve resmi sitelerinden baska hicbir spor sitesine girmeyin !!ben girmiyorum haberlerin en iyisi burda zaten basariliyken butun siteleri gezelim ayrica iyi oynuyor dedigin denizli manisadan 4 tane gol yiyebiliyor hedefi olmayan bir takimdan baska ne beklersin ki bitmis bir denizli oynar gibi gorunr skor farkli olur
|