Orijinalini görmek için tıklayınız : Daum'un oğlu Sivas'ı bitirdi!
Sivaslibey 02.02.2010, 10:14 Daum'un oğlu Sivas'ı bitirdi!
Fenerbahçe'nin, Sivas'tan farklı galibiyetle dönmesinde, Daum'un oğlu Marcel'in payı olduğu öğrenildi. Takımın tek analizcisi olan Marcel, 1-1 biten ilk yarının sonunda soyunma odasında babasına "Rakibin kanatları çok zayıf. Eğer kanatlardan bindirebilirsek, onları çözeriz. Sağ ve sol taraftan çok pozisyon veriyorlar" şeklinde rapor verdi.
İlk yarının rakamsal verilerini de inceleyen Daum, oğluyla aynı kanaate vardı ve devre arası konuşmasında futbolcularına, "Sürekli göbekten delmeye çalışıyoruz. Bu onların ekmeğine yağ sürüyor. Fiziksel olarak onlardan daha iyiyiz. İkinci yarıda zaten düşecekler. Topu çizgilere indirdiğimiz takdirde kolay gol buluruz. Orta saha oyuncuları topu ayağına aldığında önce kanatlara baksın" sözleriyle uyarıda bulundu.
ÜÇ GOL KANATTAN GELDİ
İkinci yarıya bu talimatla çıkan sarı-lacivertli futbolcular, rakibin uyuduğu bir anda uzun topta 2'nci golü Semih'le buldu. Bu golden sonra rahatlayan Fenerbahçe, Daum'un talimatını da yerine getirdi ve sol taraftan Uğur Boral'la iki, sağdan da Gökhan Gönül'le bir gol buldu.
Sivaslibey 02.02.2010, 10:18 Yani elin oglu Sivas'a geliyor, bir devre Sivasspor'u izliyor, 45 dakikada olayi çözüyor ama bizim hoca ve futbolcular halen bunu görmüyorlar, yada görmezden geliyorlar.
Orta saha'ya adam almaklan iyi etti hoca ama hepsi'de göbek için alinmazki.
Sag bekle sol bek ne yapsin önü yol geçen hani olursa. Acilen kanatlarimizi kapatmak lazim.
Denizli'de kanatlardan atak yapan bir takim ve Angelov'u çok iyi degerlendiryorlar kafa toplariyla.
karakocyakup58 02.02.2010, 10:24 yanii adamlar işini biliyor abi bizde o yok onu çözecek teknik adam yok
58akif34 02.02.2010, 10:34 bıdzdekı teknık adam da bu işi çok iyi biliyor fakat oraya koydugu futbolcu zayıf ve elımızdekı en ıyı futbolculardan bırısı hoca ne yapsın cıkıp kendı mı kessın oraya transfer yapsın dıyeceksınız pekı takımdakı butun oyuncular degısırse ne olacak uyum sorunu yenıden baslayacak arkadaslar bu kadar hayal perest olmayın karsımızdakı fenerbahce yapılacak bırsey yoktu
Sivaslibey 02.02.2010, 10:38 Evet öyle. Hani simdi hocanin günahinida almayalim hemen, belkide o söylüyordur ama futbolcular uygulamiyordur.
Oyuncular ruhlariyla mücadele etmeliler. Ceset gibi degil. Herkes Abdurrahman'a kiziyor fakat o ne yapsin. O da biliyorki önünde kimse sallamiyor defansi arkasinda sakat bir defans var. O da iki isi bir arada götürürüm dedi, ama sonuçta hiç birini yapamadi.
Halbuki arka arka gidecegine direk oyuncuya müdahale etse, %50 bariz topu alma sansi var. Alamazsa görev stoperlere düsüyor. O alamadi ama biraz rakibi bozup arkasinda digeri gelir alirdi.
Ama harbiden sol kanat ve sag kanat sifir, defans yok, hadi onu geçdim söyle sürekli kanatlardan orta yapanda yokki rakip biraz korksun bunalsin.
Bence Van Herden + Taider + Keita bir oyuncu eder.
Sadece Keita veya Taider alinsaydi yeterdi. Digerleri gereksizdi. Kanatlara oyuncu alinsaydi daha iyi olurdu defansi kuvvetli olan.
58akif34 02.02.2010, 10:51 transferler ılk yarının ıstatıstıklerıne gore hazırlanan lıstelerle alındı ılk yarıda rakıp kale önune en cok orta yapan 4. takı mdık bunu gole cevırecek futbolcu yoktu hocam ılerıye donuk orta sa aha oyuncuları alarak bu işi halletmek ıstedı fakat bu defa dA defans alarm verıyor elımızdekı oyuncularla bu işi halledebılırız bakın hayrettıne bır sert cıkıs onu nasıl düzelttı bıraz defansa dönük oynayıp uzun toplarla rakıp kalesını yoklamamız yeterlı gelecektır
noname87 02.02.2010, 10:58 Bende bu haberi buraya taşıyacaktım fener maçını izlediğimde ilk yarı ile ikinci yarı çok farklı oynadılar defansın arkasına uzun top atmaya başladıkları anda bittik bursa maçında da trabzon maçındada aynısı olmuştu Muhsin hoca bu kafayla giderse Afrikaya geri döner taktiksel değişiklik yok her maç aynı taktik gelen koyuyor giden koyuyor
defansın kulağını çekeceksin olmadı ipini çekeceksin,yeni gele orta sahalar şimdilik beş para etmez, musa ölmüş ağlayanı yok
07reis58 02.02.2010, 11:27 adam zaten elmizdeki futbolculardan en ii kadroyu sürüyor daha ne yapsın
Çözdüğü felan değil bizim defansımız o hatayı yaptı
kocakss58 02.02.2010, 11:50 ikinci gol bizi bitirdi....adam paylaşımı yapmadan...hemen başladılar...ayrıca ofsaytda idi semih...
Semih çok güzel oynadı guiza olsa gol atamazlardı
eyuphulagu 02.02.2010, 21:19 Çok komik bir haber ve üstelik yalan bir haber ve abartılmış bir haber...Bu Daum ve oğlu ne kadar büyük hocaymış böyle ...Devre arasında hemen şıp diye sivassporu çözdüler...Peki bu Daum ve oğlu geçen yıl,önceki yıl ve daha önceki yıl Köln deydiler..Yanlış hatırlamıyorsam Köln ligde küme düşmemeyi son maçlarda garantileyip ligi 9-13 arasında bitiren sıradan bir takımdı..Daum'un oğlu da bir kaç yıldır yanında analizcilik yapıyor;Daum'un oğlu merak ediyorum Bundesliga da bu analiz ustalığını konuşturup takımının niye ligi üst sıralarda bitirmesini sağlayamadı acaba..Aklıma 2 yıl önce Bülent Hocanın devre arasında yaptığı öne sürülen Türbülent Sistemi geldi..Güya Bülent Hoca bu sistem sayesinde devre arasında rakibin zaaflarını bilgisayar yardımıyla çözüyor ve Sivasspor da bu sistem sayesinde her takım yeniyordu..Bu yıl ne hİkmetse Türbülent Sistemi bir türlü çalışamamış hatta çökmüş;sivassporda ilk 6 maçı kaybederek dibe çökmüştü...ŞU Bizim medya her şeyleri abartmayı çok iyi biliyor;Bakalım TÜRDAUM SİSTEMİ GELECEK MAÇLARDA NE YAPACAK..BEN BU TÜR DAUM SİSTEMİNİN TAKİPCİSİ OLACAĞIM...
ercan58.a 02.02.2010, 21:35 bizim hoca-teknik heyet ve futbolcular daumun oglundan dahamı kötü yani helal olsun ne diyelim
O BiR SiVaS 58 02.02.2010, 21:38 bütün saçmalıklarda bizimi bulur arkadaş ne alakası var bunun taktikle zaten sivassporu izleyen çocuk bile anlar kanatların inanılmaz berbat olduğunu taktiğe gerek yok
Bestepeli-58 02.02.2010, 21:45 YAV BU DÜZMECEYİ UYDURAN KİM BUNE CAHİLLİK
Bestepeli-58 02.02.2010, 21:47 SİVAS TAKIMI90 DAKİKADA KENDİ KALESİNDE 4 TANE % 10 GOL POZİSYONU BULUYORUZ RAKİP ATAMASA BİZ ATARIZ
ercan58.a 02.02.2010, 21:49 bu çöküşün baş sorumlusu herhalde bülent efendi
futboldan en ufak anlamayan o
başarılı kadroyu hallaç pamugu gibi dagıtan o
lorantın sistemiyle başarılı olan ve o sistemin kadrosunu dagıtınca
poposunun üstüne oturan o
kendisiyle anlaşmaya yanaşmayan futbolcuları sattıran o
beş para etmez adamları daha başarılı olabilecekmiş gibi alan o
aslında beş para etmeyen o
şivassporu bu hallere düşüren kesinlikle tek sorumlu o
ama inanıyorum bu takım kesinlikle düşmeyecek dalga geçerek bu takımdan bahseden vatandaşlar hayal kırıklıgına ugrayaclar
allah bizim yardımcımız olsun inşallah
turan1962 03.02.2010, 03:13 Hollandadan saygi ve selamlarimla,
Arkadaslar okudukca hepinizde ortak bir negatiflik hissettim. Bu size ve takima cok zarar verir. Bence bu takim bu yil kesinlikle kume dusmez. Sivasspor teknik heyetiyle, yonetim kurulu ile ve degerli taraftariyla emin ellerde. Sunu unutmayalimki sivas spor bugunku haliyle cok yeni bir takim. Bu takimda cok yetenekli ve azimli futbolcular var. Bunlar birbirine alisacak ve takim olacaklar. Ve biz kume dusmeyecegiz. Bu hafta 3 puan cantada keklik. Biraz sabirli olalim ve destegimizi surdurelim.. Hepinize sevgi ve selamlar..
valla benim tek bildiğim bi şey var hiç kimse kusura bakmasın ama sivas spor kesinlikle çok kötü bunun düzeltilmesi için gerekli şeyler: çok güvenmeme rağmen hocanın gönderilerek bu işin ilmini yapmış bir hoca(hikmet karaman)yla devam etmek gelen yabancılardan pek umutlu değilim,belki iyi oyuncu olabilirler ama bizim derdimize derman olamayacaklar gibi gözüküyor.
serhat3358 03.02.2010, 10:14 Bence bizim yediğimiz gollerdeki en büyük hatamız kademe hatası oldu.Daha doğrusu sağ stoperimiz çok hata yaptı yani Abdurrahman'ın arkasından kademeye giremedi 2.golde yine semihi kaçırdı. Bence sağ bek gollerde hatalı değildi.
bizi semihin 2. golü bitirdi ondan sonra dağıldı takım hepsi sahada gezmedi bile yattı
karahisarli 03.02.2010, 12:44 hatayi sadece defansta bulmayin orta saha savunma konusunda iyi degil hücuma ve defansa yardim etmiyorlar ikinci yari topa sahip olan oyuncu top benden ciksinda ne olursa olsun mantigi vardi ve tüm takimmin kafasinda sanki sivasspor ligden düsmüs gibi bir hava vardi kadro kötü degil yeniler iyi sadece defansin göbegindeki stoper cok yavas aslinda digerleri de yavas ama en azindan teknikler eger hoca maci okuyamiyorsa sivassporu iyi bilen ahad hocayi yardimci olarak getirsinler büyük faydasi olacagina inaniyorum
yiğidomustafa 03.02.2010, 13:49 Yani elin oglu Sivas'a geliyor, bir devre Sivasspor'u izliyor, 45 dakikada olayi çözüyor ama bizim hoca ve futbolcular halen bunu görmüyorlar, yada görmezden geliyorlar.
Orta saha'ya adam almaklan iyi etti hoca ama hepsi'de göbek için alinmazki.
Sag bekle sol bek ne yapsin önü yol geçen hani olursa. Acilen kanatlarimizi kapatmak lazim.
Denizli'de kanatlardan atak yapan bir takim ve Angelov'u çok iyi degerlendiryorlar kafa toplariyla.
yANİİİ...
Yalnız doğru söylemiş kanatlarımız çok kötüydü ama olsun artık önümüzdeki maçlara bakacaz
Yemişim Daum'un oğlunu,kanatların zayıf olduğunu teknik heyet hariç herkes biliyordu zaten tabiatıyla oradan geldiler ve yedik golleri ... Ama hala vurgulayarak söylüyorum bir sistem yok takımda bu yüzden şuursuz top oynanıyor,çünkü normalde az çok oturaklı futbol oynayan bir takım bile bu kadar basit pozisyon vermez,amatör takımdan bir farkımız olması isteniyorsa Muhsin Hoca yaptığı eleştirilerle beraber bir sistem oturtmaya da çalışsın yok eğer uğraşıyorsa ben niye göremiyorum...
58delikanli58 03.02.2010, 18:33 evet kanatlarimiz cok kötüydü!!!!
adama bak!! sivasa geliyor 45 dakika icinde bizi nasil yenerler diye hemen cöziyor
artik okadar kolay cözülür mü olduk?
navruz58 03.02.2010, 18:42 vaybe daumun oglu biliyormus ne diyorsunu bizim meydiya yok mu beni bittiriyor bizde oyuncu yok sivasspor gelsin almanyada bizler amatör liginde oynuyoruz biz bile kaf kafaya oynaris sivassporla..ama sivasspor beni herseyim bu hocayla bu is olmas bunu iyi bilin
58SARKISLALI58 03.02.2010, 18:45 ne cozecek kardesim bizim hocada is yok taktik teknik hicbirsey yok futbolcularda zaten inek gibi geziyxor akillanmaz bu takim
subasi29 03.02.2010, 21:02 elin gavuru bile bize ali cengiz oyunu ceviriyor
KIZILCAN 03.02.2010, 21:07 Bu maçta Sivas'ı Daumun oğlu bitirdi.Peki öteki maçlarda kimlerin oğlu bitirdi? Oğul moğul hikaye.Sivasspor'un zaafları ortada.Yol geçen hanı olduk resmen.
myyiğido58 03.02.2010, 21:08 bizim hocanın oğlu napıyor acaba....
|