Orijinalini görmek için tıklayınız : TARAFTAR DERNEKLERİ HAKKINDA'Kİ BAZI MADDELER...
1967_DERNEK_MUSTAFA 19.10.2005, 21:38 MADDE 15.YASAK BEYAN VE DEMEÇLER:
Spor klübü başkan ve yöneticileri idari veya teknik personeli veya sporcuları ile spor klüplerinin taraftarlarınca kurulan derneklerin başkan ve yönetim kurulu üyeleri ve taraftar temsilcileri yazılı veya görsel medaya ya kendi taraftarlarını kışkırtıcı hakemleri ,rakiplerini veya taraftarlarını tahrik edici veya aşağılayıcı şekilde beyan veya demeç veremezler....
MADDE 9.TARAFTAR DERNEKLERİ:
Her ne ad altında olursa olsun bir spor klübünü desteklemek amacıyla kurulan taraftar dernekleri bu kanunun amacına aykırı faaliyetlerde bulunamazlar.
Taraftar dernekleri taraftarların spor ahlakı ve ilkelerine uygun biçimde sportif faaliyetleri izlemelerini sağlamaya yönelik eğitici faliyetleri düzenler
NOT:Fail klübün veya taraftar derneğinin mensubu ise suç halinde mensubu bulunduğu klüp veya dernek hakkında 3 Bin ytl idari para cezası verilir.
1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ YÖN.KURULU
GENEL MUHASİBİ
MUSTAFA ERSOY
1967_DERNEK_MUSTAFA 19.10.2005, 21:42 Şimdi bu maddeleri koymamda ki neden bazı arkadaşların görsel ve yazılı medya hakkında şunu yapalım bunu yapalım demelerine karşı bilgilendirmek için yazdım...
1967_DERNEK_10UR 19.10.2005, 21:50 ARTIK KANUNLAR DEĞİŞTİ ZATEN AÇIĞIMIZ ARIYORLAR BİZİ SİVASSPOR İÇİN VARIZ ..BİR KAÇ AKLA UYUPTA SUDAN SEBEPLERDEN CEAZ YEMEK İSTEMİYOZ...
çok haklısın mustafa abi ama bizi sitedeki güvendiğimiz arkadaşlar yönlendirdi bizde şekline uygun ve kibarca medyaya şikayetlerimizi dile getirdik.bunun için bi topic bile açılmıştı sitede...
1967_DERNEK_10UR 19.10.2005, 22:05 arkadaşlar yalnış yapıyorsunuz..kimsenin yönlendirmesiyle eleştiri olmaz bu işi bilenlere bırakın yani bize...biz gereken her şeyi yaparız...
1967_DERNEK_10UR 20.10.2005, 01:03 burda yazdıklarımız dikkatle okunsun lütfen...bu yazılar içişleri bakanlığı ve futbol federasyonu tarafından gönderilidi...
TARAFTAR TEMSİLCİLERİ:
MADDE.10:Spor klüpleri,taraftarlar arasında yeterli sayıda taraftar temsilcisi belileyerek,bu kişilerin açık kimliklerini,adres ve adli sicil bilgilerini spor klübünün bulunduğu yerde ki veya ilçe emniyet müdürlüklerine bildirir.
Belirlenen kişiler,haklarında yürütülecek soruşturma sonucunda,en büyük mülki idare aniri tarafından taraftar temsilcisi olarak seçilir ve ilgili yerin il ve ilçe emniyet müdürlüklerine bildirilir.Taraftar temsilcileri müsabaka öncesinden müsabaka sonuçlanmasına kadar sorumlu oldukları sehir alanında her türlü silah,kesici veya delici alet,sis bombası,ses bombası veya maytap gibi patlayıcı,parlayıcı,yanıcı ve yakıcı maddeler ile taş,metal gibi fırlatılabilecek veya yaralıyacı nitelikte sert cisim veya tehlike arz edecek diğer maddeler ile alkollü içecekler ve çevreyi kirletecek nitelikte konfeti vb.cisimlerin kullanılmasını ,ferdi veya toplu olarak,rakip takım ile tarafttarlarının söz veya hareketlerle aşağılayıcı veya tahrik edici nitelikte hareket ve sövme,kötü söz veya sloganla çirkin tezuhuratta bulunulmaması ve engellenmesine yönelik önlemleri uygulanmasın da güvenlik güçlerine yardımcı olur..
NOT:BİZİM KENDİ DERNEĞİMİZİN BÜNYESİNDE 4 TANE TARAFTAR TEMSİLCİSİ BULUNMAKTADIR..
1967_DERNEK_10UR 20.10.2005, 01:14 MADDE.20:USULSÜZ BİLET SATMA
Diğer kanunlarda ki hükümleri saklı kalmak kaydıyla 14.madde de öngörülen yasakları uymayanlar ile sahte,kullanılmış,tarif edilmiş veya benzer şekilde hazılrlanmılş olam müsabaka biletlerini satan,satılmasına aracalık eden,bu biletleri basan veya satışa hazırlayan kimselere 6 aydan 1 yıla kadar hapis cezaı ve her bilet için 250 ytl para cezası verilir...suçun tekerrür etmesi durumunda 1 yıldan 3 yıla kadar hapis ve her bilet için 1000 ytl ağır para cezası verilir...
Seyir alanlarına kapasitesinden fazla veya bilette yazılı olan fiyatın üstünde bilet satışı yapılması halinde klübe o müsabakaya ait toplam seyirci hasılatının (bu müsabakaya isabet eden kombine bilet satışı dahi)%25'i oranın da idari para cezası verilir.kapasite üstünde seyirci alınması sebebiyle oluşan izdiham nedeniyle herhangi bir ölüm veya toplu yaralanma vuku bulunması halinde bu idari para cezası %50 oranında uygulanır...
1967_DERNEK_10UR 20.10.2005, 01:22 MADDE.9-TARAFTAR DERNEKLERİ:
Her ne ad altında olursa olsun ,bir spor klübünü desteklemek amacıyla kurulan taraftar dernekleri ,bu Kanunun amacına aykırı faaliyette bulunamaz..amacını aşamaz...
1967_CLUB_HÜSEYİN 20.10.2005, 01:29 ARTIK KANUNLAR DEĞİŞTİ ZATEN AÇIĞIMIZ ARIYORLAR BİZİ SİVASSPOR İÇİN VARIZ ..BİR KAÇ AKLA UYUPTA SUDAN SEBEPLERDEN CEAZ YEMEK İSTEMİYOZ...
TARAFTAR DERNEKLELERİNİN GÖREVİ MAÇ ESNASINDA YAPILMASI GEREKEN UYGULAMALARI YAPAR ONUN HARİCİNDE HİÇ BİR ŞEYE KARIŞMAZ...DERNEK DEMEK BİR ÇATI ALTINDA TOPLANIP YAPILAN FALİYETLERİ HARİCİNDE BAŞKA Bİ ŞEYLE MEŞKUL OLAMAZ...BİZ HER ZAMAN SİVASSPOR İÇİN VARIZ SİVASPSORUMUZA ZARAR GELMESİNİ İSTEMİYORUZ YAPILAN HERHANGİ Bİ FAULLÜ HAREKET ALEYHİMİZE YANSIYO ZATEN ONUN İÇİN HER KONUDA DERNEK OLARAK TETBİRLİ OLMAMIZ LAZIM HER ŞEYİ PASİFE ALMAMAK LAZIM
1967_DERNEK_MUSTAFA 20.10.2005, 01:57 ARKADAŞLAR BU YAZDIKLARIMIZI LÜTFEN DİKKATE ALIN ZATEN SİVAS MİMLİ BİR MEMLEKET KONUMUNDA ÇOK DİKKATLİ OLMAMIZ GEREKİYO ÖRNEK VERİRSEK SİVASSPOR KAYSERİ ERCİYES MAÇINDA YAŞANAN OLAYLAR BİZİM UFAK BİR HATAMIZI BEKLEDİLER BULAMADILAR AMA PANKART VE DAVULA KAFAYI TAKTILAR PANKAR ASTINIZ DİYE DAVUL ÇALDINIZ DİYE BİZİN ARKADAŞI EMNİYETE ALDILAR VE BİZE DURDUK YERE 3 MİLYAR PARA CEZASI GELDİ SÖZÜ FAZLA UZATMAK İSTEMİYORUM ASACAĞIMIZ BİR PANKART BASIN İÇİN BE ÇOK BÜYÜK NEDENLER DOĞURUR KİMSENİN GAZINA GELMEYELİM LÜTFEN..
gercek58li 20.10.2005, 02:38 Bizim medya kuruluslarina gönderdigimiz e-Mail lerden herhalde dernekler sorumlu tutulamaz.
Bu herkesin bireysel sorunudur.Herhangi bir sekilde dernek tarafindan yönlendirme olmadi.
Eger sitede yazan taraftarlarada yasak konacaksa ,tüm taraftar sitelerinin kapatilmasi lazim.
Yoksa yanlismi anladim?
MADDE 15.YASAK BEYAN VE DEMEÇLER:
Spor klübü başkan ve yöneticileri idari veya teknik personeli veya sporcuları ile spor klüplerinin taraftarlarınca kurulan derneklerin başkan ve yönetim kurulu üyeleri ve taraftar temsilcileri yazılı veya görsel medaya ya kendi taraftarlarını kışkırtıcı hakemleri ,rakiplerini veya taraftarlarını tahrik edici veya aşağılayıcı şekilde beyan veya demeç veremezler....
MADDE 9.TARAFTAR DERNEKLERİ:
Her ne ad altında olursa olsun bir spor klübünü desteklemek amacıyla kurulan taraftar dernekleri bu kanunun amacına aykırı faaliyetlerde bulunamazlar.
Taraftar dernekleri taraftarların spor ahlakı ve ilkelerine uygun biçimde sportif faaliyetleri izlemelerini sağlamaya yönelik eğitici faliyetleri düzenler
NOT:Fail klübün veya taraftar derneğinin mensubu ise suç halinde mensubu bulunduğu klüp veya dernek hakkında 3 Bin ytl idari para cezası verilir.
1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ YÖN.KURULU
GENEL MUHASİBİ
MUSTAFA ERSOY
Sevgili arkadaşım kimse size yukarıdaki maddelerde yazdığı gibi sağa sola hakaret içeren mesajlar veya pankartlar yazın demiyor. Bir kaç gündür forumlarda konuşulan medyayı protesto pankartını illaki derneğiniz adına asın diyen de yok. Ayrıca dernek olarak kırıcı ve hakaret içerici mesaj yazmanızı isteyen de yok. Biraz lüzumsuzalınganlık göstermişsiniz. sanki bu işi yapınca başınıza çok büyük sıkıntılar gelecekmiş gibi.... Merak etmeyin kimse sizin sıkıntılıdurumlara düşmenizi istemez. Bu işi yapacak adamlarda herhangi bir derneğin veya bir başka kuruluşun ismini kullanmadan da yapabilir....Selametle....
Arif Coşkun 20.10.2005, 10:19 ARTIK KANUNLAR DEĞİŞTİ ZATEN AÇIĞIMIZ ARIYORLAR BİZİ SİVASSPOR İÇİN VARIZ ..BİR KAÇ AKLA UYUPTA SUDAN SEBEPLERDEN CEAZ YEMEK İSTEMİYOZ...
Bizleri bu kadar suçlamaya sanırım hakkınız yok. Sanki biz öyle bir hava yaratmışızki,kanunsuz işler yapalım demişiz sanki. Öyle bir hava yaratmanıza da gerek yok. Sadece fikirlerimizi söyledik,fedorasyon başkanını yada tv.kanallarının spor müdürlerini felan kaçıralım da demedik.Fikir üretilmeyen ,düşünülmeeyen bir yerde çözümde üretilemez. Biz sadece demokratik yollardan nasıl bir kınama pankartı yada e-maili yollayabiliriz diye fikir ortaya attık. Hatta yazılarımızda dernek yöneticilerinin iziniyle yapalım diyede yazılarımız var dikkatli okursanız.Olur olmaz o ayrı bir konu.Madem sizde ileri gelen dernek yöneticilerisiniz. Çıkar arkadaşlar böyle birşey yapmaya gerek yok. Biz böyle devam edelim,böyle yapacağımız şey boş şeyler,hiç bir etkiside olmaz,bizleri yönlendirirsiniz.Ortada büyük bir haksızlık olunca brey olarak tepkimizi ortaya koyduk hepsi o. Bizleri rencide edici suçlamalar yapmayın lütfen. Sivassporu yürekten seven bir taraftar olarak çok kırıldığımı belirtmek isterim.
Saygılar
Bizleri bu kadar suçlamaya sanırım hakkınız yok. Sanki biz öyle bir hava yaratmışızki,kanunsuz işler yapalım demişiz sanki. Öyle bir hava yaratmanıza da gerek yok. Sadece fikirlerimizi söyledik,fedorasyon başkanını yada tv.kanallarının spor müdürlerini felan kaçıralım da demedik.Fikir üretilmeyen ,düşünülmeeyen bir yerde çözümde üretilemez. Biz sadece demokratik yollardan nasıl bir kınama pankartı yada e-maili yollayabiliriz diye fikir ortaya attık. Hatta yazılarımızda dernek yöneticilerinin iziniyle yapalım diyede yazılarımız var dikkatli okursanız.Olur olmaz o ayrı bir konu.Madem sizde ileri gelen dernek yöneticilerisiniz. Çıkar arkadaşlar böyle birşey yapmaya gerek yok. Biz böyle devam edelim,böyle yapacağımız şey boş şeyler,hiç bir etkiside olmaz,bizleri yönlendirirsiniz.Ortada büyük bir haksızlık olunca brey olarak tepkimizi ortaya koyduk hepsi o. Bizleri rencide edici suçlamalar yapmayın lütfen. Sivassporu yürekten seven bir taraftar olarak çok kırıldığımı belirtmek isterim.
Saygılar
Sevgili Arif Coşkun abime katılıyorum. Zaten yukarıda da bundan bahsetmiştim. Kimse forumlarda yazılan yazıları gereksiz yere üzerine alınmasın......
1967_DERNEK_10UR 20.10.2005, 14:09 biz zaten kimsenin aklıyla iş yapacak insanlar değiliz siz protestonuzu mail göndererek yapın ...bu takımın arkasına ki tek güç biziz yani taraftar ve olmaya da devam edecez..bakın bir ortak metin hazırlaık bunu fax yapacaz..ayrıca metni siteye atacaz bakarsınız okeylerseniz o metni ulusal ve görsel medyaya göneririz...bu topiği açarken kimsenin üstüne gitmek gibi bir niyetimiz de yoktu zaten..sadece fikir verirken şuraya bir bakın -maddeler ne diyor ...dernekler ne işe yarıyor diyip sağ sola yazmayın..yapılacak protesto var yapılmayacak protesto var
erhan5834 21.10.2005, 16:07 ARTIK KANUNLAR DEĞİŞTİ ZATEN AÇIĞIMIZ ARIYORLAR BİZİ SİVASSPOR İÇİN VARIZ ..BİR KAÇ AKLA UYUPTA SUDAN SEBEPLERDEN CEAZ YEMEK İSTEMİYOZ...
ÇOK HAKLISIN ONUR GARDAŞ SANA KATILIYORUM ÇOK DOĞRU Bİ LAF ETMİSİN..
twity_58 21.10.2005, 17:37 ARTIK KANUNLAR DEĞİŞTİ ZATEN AÇIĞIMIZ ARIYORLAR BİZİ SİVASSPOR İÇİN VARIZ ..BİR KAÇ AKLA UYUPTA SUDAN SEBEPLERDEN CEZA YEMEK İSTEMİYOZ...
onur abım haklı ..kesınlıkle hiçbir dernegın ceza yemesını ıstemem helede bu bızım dernegımızse cok üzülürüm..zaten abımınde dedıgı gıbı sivassporun cıkısını cekemeyenler gıcık olanlar acıgımızı arayanlar dıkkatlı olmak lazım.. MUSTAFA ABI cok haklı bir sey yapmıssın buraya maddelerı koymakla..
berlinli1967 21.10.2005, 19:52 ARKADAŞLAR BU YAZDIKLARIMIZI LÜTFEN DİKKATE ALIN ZATEN SİVAS MİMLİ BİR MEMLEKET KONUMUNDA ÇOK DİKKATLİ OLMAMIZ GEREKİYO ÖRNEK VERİRSEK SİVASSPOR KAYSERİ ERCİYES MAÇINDA YAŞANAN OLAYLAR BİZİM UFAK BİR HATAMIZI BEKLEDİLER BULAMADILAR AMA PANKART VE DAVULA KAFAYI TAKTILAR PANKAR ASTINIZ DİYE DAVUL ÇALDINIZ DİYE BİZİN ARKADAŞI EMNİYETE ALDILAR VE BİZE DURDUK YERE 3 MİLYAR PARA CEZASI GELDİ SÖZÜ FAZLA UZATMAK İSTEMİYORUM ASACAĞIMIZ BİR PANKART BASIN İÇİN BE ÇOK BÜYÜK NEDENLER DOĞURUR KİMSENİN GAZINA GELMEYELİM LÜTFEN..
AYNEN KATILIYORUM ABİ ARKADAŞLAR ÜNİVERSİTEDE ÜNİFB GRUBUNA SESLENİYORUM İSTANBULDAN GELECEKLER VE ÜNİVERSİTEDEKİ ARKADAŞLARI TOPLAYARAK 6 KASIM GÜNÜ İSTASYON CAD YÜRÜYÜŞ YAPACAKLARINI HABERİ ALINDI SİZDEN SADECE BU ARKADAŞLARA UYMAYIN TAVSİYESİNE BULUNUYORUM BURDA SİVASIN EKMEĞİNİ YİYEN C.ÜNİVERSİTESİ ARKADAŞLARI SİVASIN NASIL BİR TARAFATAR OLDUĞUN GÖSTERME ZAMANI BİZ SİVASLIYIZ HERKEZ İTTAT EDER
1967_DERNEK_10UR 21.10.2005, 23:13 Bizleri bu kadar suçlamaya sanırım hakkınız yok. Sanki biz öyle bir hava yaratmışızki,kanunsuz işler yapalım demişiz sanki. Öyle bir hava yaratmanıza da gerek yok. Sadece fikirlerimizi söyledik,fedorasyon başkanını yada tv.kanallarının spor müdürlerini felan kaçıralım da demedik.Fikir üretilmeyen ,düşünülmeeyen bir yerde çözümde üretilemez. Biz sadece demokratik yollardan nasıl bir kınama pankartı yada e-maili yollayabiliriz diye fikir ortaya attık. Hatta yazılarımızda dernek yöneticilerinin iziniyle yapalım diyede yazılarımız var dikkatli okursanız.Olur olmaz o ayrı bir konu.Madem sizde ileri gelen dernek yöneticilerisiniz. Çıkar arkadaşlar böyle birşey yapmaya gerek yok. Biz böyle devam edelim,böyle yapacağımız şey boş şeyler,hiç bir etkiside olmaz,bizleri yönlendirirsiniz.Ortada büyük bir haksızlık olunca brey olarak tepkimizi ortaya koyduk hepsi o. Bizleri rencide edici suçlamalar yapmayın lütfen. Sivassporu yürekten seven bir taraftar olarak çok kırıldığımı belirtmek isterim.
Saygılar
PANKART AÇMAK İSTEYENLER D.BAKIR MAÇINA GELSİN...BİZ ZATEN NE ZAMAN PROTESTO YAPACAĞIMIZI ÇOK İYİ BİLİYOZ...ZAMANINDA 2.LİGE ÇIKTIĞIMIZ DA NERDEYDİNİZ..HAKKI YALÇIN FOTOMAÇ TA AYNE ŞÖYLE BİR YAZI YAZDI YOBAZ TAKIM VE YOBAZ BAŞKANI 2.LİGE ÇIKTI DİYE ..YİNE BİZ YÜKLENDİK FAKSLARA BİZ GÖSTERDİK DİŞİMİZİ..BU İŞİ BİLENLERE BIRAKIN ELİNE KLAVYE Yİ ALAN YOK PANKART AÇALIM YOK PROTESTO YAPALIM DİYE ORTAYA DÜŞÜYOR...
1967 ABILERIM SIZ HER SEYIN IYISINI BILIRSINIZ NERDE NASIL DAVRANACAGINIZI BILIRSINIZ
ELLERINIZDEN ÖPÜYORUM
<<VIYANALI YIGIDO>>
1967_DERNEK_MUSTAFA 22.10.2005, 01:06 Sevgili arkadaşım kimse size yukarıdaki maddelerde yazdığı gibi sağa sola hakaret içeren mesajlar veya pankartlar yazın demiyor. Bir kaç gündür forumlarda konuşulan medyayı protesto pankartını illaki derneğiniz adına asın diyen de yok. Ayrıca dernek olarak kırıcı ve hakaret içerici mesaj yazmanızı isteyen de yok. Biraz lüzumsuzalınganlık göstermişsiniz. sanki bu işi yapınca başınıza çok büyük sıkıntılar gelecekmiş gibi.... Merak etmeyin kimse sizin sıkıntılıdurumlara düşmenizi istemez. Bu işi yapacak adamlarda herhangi bir derneğin veya bir başka kuruluşun ismini kullanmadan da yapabilir....Selametle....
Sevgili Boun;
Hangi memlekette kaldığını bilmiyorum ama tamam senin dediğini uygulayalım...Sivas-Diyarbakır maçına bekliyorum seni...Pankartınla beraber..Tepkini gösterirsin o zaman...Öyle Sivas dışında olupta klavye başında bazı tepkileri vermek çok kolay ama burada işler böyle değil koçum...Aramak istersende telefonumu vereyim....
Telefon numaram :0-543-3737699
SAYGILARIMLA....
1967_DERNEK_MUSTAFA 22.10.2005, 01:14 Bizleri bu kadar suçlamaya sanırım hakkınız yok. Sanki biz öyle bir hava yaratmışızki,kanunsuz işler yapalım demişiz sanki. Öyle bir hava yaratmanıza da gerek yok. Sadece fikirlerimizi söyledik,fedorasyon başkanını yada tv.kanallarının spor müdürlerini felan kaçıralım da demedik.Fikir üretilmeyen ,düşünülmeeyen bir yerde çözümde üretilemez. Biz sadece demokratik yollardan nasıl bir kınama pankartı yada e-maili yollayabiliriz diye fikir ortaya attık. Hatta yazılarımızda dernek yöneticilerinin iziniyle yapalım diyede yazılarımız var dikkatli okursanız.Olur olmaz o ayrı bir konu.Madem sizde ileri gelen dernek yöneticilerisiniz. Çıkar arkadaşlar böyle birşey yapmaya gerek yok. Biz böyle devam edelim,böyle yapacağımız şey boş şeyler,hiç bir etkiside olmaz,bizleri yönlendirirsiniz.Ortada büyük bir haksızlık olunca brey olarak tepkimizi ortaya koyduk hepsi o. Bizleri rencide edici suçlamalar yapmayın lütfen. Sivassporu yürekten seven bir taraftar olarak çok kırıldığımı belirtmek isterim.
Saygılar
Arif bey kim olduğunuzu ve hangi memlekette olduğunuzu bilmiyorum...Ama Sivastaki bazı olaylardan habersiz olduğunuzu ve tribünle alakalı konularda yeterli bilgi sahibi olmadığınızı düşünüyorum...Siz derneklerden bişr açıklama beklediniz bizde açıklamamızı yaptık..Hala olur olmaz yorumlarda bulunuyorsunuz...Biz gerektğinde Sivasımızın ve Sivassporumuzun hakkını sormasınıda biliriz...İllede pankart açalım ve Sivasspor bu sebebten ceza alsın diyorsanız bu haftaki Diyarbakır maçına bekliyoruz ...Gelin ve pankartınızı açın...Klavye başında ahkam kesmeyin...Tamam iyi bir Sivassporlu olabilirsiniz ama Sivas dışında olduğunuz için biraz bilginiz bu konuda kıt anlaşılan...Eğer benimle irtibata geçmek isterseniz ve gerekli bilgileri almak isterseniz telefonum şu;0-543-3737699..
Saygılarımla.....
berlinli1967 22.10.2005, 20:59 Arif bey kim olduğunuzu ve hangi memlekette olduğunuzu bilmiyorum...Ama Sivastaki bazı olaylardan habersiz olduğunuzu ve tribünle alakalı konularda yeterli bilgi sahibi olmadığınızı düşünüyorum...Siz derneklerden bişr açıklama beklediniz bizde açıklamamızı yaptık..Hala olur olmaz yorumlarda bulunuyorsunuz...Biz gerektğinde Sivasımızın ve Sivassporumuzun hakkını sormasınıda biliriz...İllede pankart açalım ve Sivasspor bu sebebten ceza alsın diyorsanız bu haftaki Diyarbakır maçına bekliyoruz ...Gelin ve pankartınızı açın...Klavye başında ahkam kesmeyin...Tamam iyi bir Sivassporlu olabilirsiniz ama Sivas dışında olduğunuz için biraz bilginiz bu konuda kıt anlaşılan...Eğer benimle irtibata geçmek isterseniz ve gerekli bilgileri almak isterseniz telefonum şu;0-543-3737699..
Saygılarımla.....
hakaret ve tetdit icerikli...
Arif Coşkun 22.10.2005, 22:23 ...
Size ne oluyor? 2 kişi konuşurken araya 3. kişinin girmesi. Mustafa bey açıklamayı yaptıktan sonra bilgileri aldığımız için teşekkür ettik ve artık derneğin yazdığı ortak metni yollayalım diye cevap verdik.Ben sizin seviyenize inmek istemem ama kötü bir sözcük kullanmışınız size iade ediyorum sanırım size daha iyi yakışır,konuşma uslubunuzla ve kişiye yaklaşımınızla.Biz de gönülden sivassporluyuz ve hiç bir zarar gelmesinizde asla istemeyiz.
skywriter 22.10.2005, 22:31 berlinli1967, yazdigin hakaret ve tehdit icerikli mesajdan dolayi siteden 5 gun uzaklastirildin...
Arif Coşkun 22.10.2005, 22:43 berlinli1967, yazdigin hakaret ve tehdit icerikli mesajdan dolayi siteden 5 gun uzaklastirildin...
Teşekkürler,bu tür konulara duyarlı olduğunuz için. Bu tarzdaki kişiler bu siteye kanımca zarar verir.
Saygılar
1967_DERNEK_10UR 22.10.2005, 22:45 berlinli1967, yazdigin hakaret ve tehdit icerikli mesajdan dolayi siteden 5 gun uzaklastirildin...
İLKER MURATIN YAZDIKLARINI BANA GÖDERSENE MURAT BENİM ÇOK YAKIN ARKADAŞIM...NASIL TEHTİD VE HAKARET VAR...
skywriter 22.10.2005, 22:56 İLKER MURATIN YAZDIKLARINI BANA GÖDERSENE MURAT BENİM ÇOK YAKIN ARKADAŞIM...NASIL TEHTİD VE HAKARET VAR...
Onurcum, yaziyi degistirdigim icin su an icin tam olarak ne yazdigini bulamiyorum. Ama soyle soyleyeyim, Arif beye "kopek" demis ve de "haddini bildiririz, adam ol, kendine gel" gibi seyler soylemis. Arkadasa biraz daha sakin olmasini soylersen cok sevinirim, zaten sadece 5 gunluk uzaklastirildi..
1967_DERNEK_10UR 22.10.2005, 23:07 Onurcum, yaziyi degistirdigim icin su an icin tam olarak ne yazdigini bulamiyorum. Ama soyle soyleyeyim, Arif beye "kopek" demis ve de "haddini bildiririz, adam ol, kendine gel" gibi seyler soylemis. Arkadasa biraz daha sakin olmasini soylersen cok sevinirim, zaten sadece 5 gunluk uzaklastirildi..
TAMAM KARDEŞ OLAYI ANLADIM UYARACAM BİZZAT KENDİSİNİ...TŞKLER..YALNIZ MURAT BURDA BİZE KARŞI YAPILAN ELEŞTİRİYE BİR CEVAP YAZMIŞ AMA SINIRLARI AŞMIŞ..BİZE KARŞI ELEŞTİRİ YAPANLAR LÜTFEN BİRAZ DAHA DİKKATLİ OLSUN ELİNE KLAVYEYİ ALAN CEBİNE 1 YTL PARA KOYAN PROTESTOYA KALKIŞIYOR...BU KİŞİLERE CEVAP VERİRİZ AMA BURDA AZALMAK İSTEMİYOZ..KİMSEYLE KÖTÜ OLMAK İSTEMİYORUZ...
Arif Coşkun 22.10.2005, 23:32 TAMAM KARDEŞ OLAYI ANLADIM UYARACAM BİZZAT KENDİSİNİ...TŞKLER..YALNIZ MURAT BURDA BİZE KARŞI YAPILAN ELEŞTİRİYE BİR CEVAP YAZMIŞ AMA SINIRLARI AŞMIŞ..BİZE KARŞI ELEŞTİRİ YAPANLAR LÜTFEN BİRAZ DAHA DİKKATLİ OLSUN ELİNE KLAVYEYİ ALAN CEBİNE 1 YTL PARA KOYAN PROTESTOYA KALKIŞIYOR...BU KİŞİLERE CEVAP VERİRİZ AMA BURDA AZALMAK İSTEMİYOZ..KİMSEYLE KÖTÜ OLMAK İSTEMİYORUZ...
Onur Kardeş,hakaret eden arkadaşım diyorsun iyi güzel.Bizim burada amacımız bir aile oluşturmak tek yürek olmak değilmi? Sonra benim şahsi yazılarıma bakabilirsiniz,aşağılıyıcı bir şey varsa ben artık daha buraya yazıda yazmam,ve girmemde.Benim uslubum genelde yapıcı olumlu bir ortam oluşturmaktır.200 ye yakın mesaj yazmışım kontrol edebilirsniz.Sonra ortaya bir fikir attık olur yada olmaz sadece bir fikirdi. Sonra dernekten Mustafa Bey cevapta yazdı.Tamam haklısınız dedim.Madem öyle bir kural varsa pankart olayıda olmasın. Ve sizin ortak metniniz olan yazıyı e-mail yoluyla yollayalım dedik.Olay artık burada kapanmıştı.Ve sizin arkadaşınızıda tanımıyorum yazışmamızda olmadı hiç onla.Ve onunla ilgisi olamayan benim yazımı alıntı alarak altına hakarete dayalı sözükler kullanmış. Onur Kardeş bizde Sivas'lıyız Sivas'ımıza bir zarar gelmesini nasıl isteriz.Bakın eleştiri olacak ama şurada sizinde yazdığınız uslup sanki,küçümserlik havasıyla eline 1 milyon ve kalvyeyi alan felan alan gibi sözcüklerle bu nedemek oluyor? Bu sitedeki insanları biraz küçümsemek değilmi sizce? Dernekden olabilirsiniz çok güzel.Başarılar arkadaşım. Ama lütfen biraz kuşbakışıyla değil hoşgörü ve kişilere daha olumlu yaklaşırsanız seviniriz.
"İYİ BİR DOST BULMAK YILLAR SÜRER AMA,KAYBETMEK BİR SANİYE"
Saygıalr
1967_DERNEK_10UR 22.10.2005, 23:39 Onur Kardeş,hakaret eden arkadaşım diyorsun iyi güzel.Bizim burada amacımız bir aile oluşturmak tek yürek olmak değilmi? Sonra benim şahsi yazılarıma bakabilirsiniz,aşağılıyıcı bir şey varsa ben artık daha buraya yazıda yazmam,ve girmemde.Benim uslubum genelde yapıcı olumlu bir ortam oluşturmaktır.200 ye yakın mesaj yazmışım kontrol edebilirsniz.Sonra ortaya bir fikir attık olur yada olmaz sadece bir fikirdi. Sonra dernekten Mustafa Bey cevapta yazdı.Tamam haklısınız dedim.Madem öyle bir kural varsa pankart olayıda olmasın. Ve sizin ortak metniniz olan yazıyı e-mail yoluyla yollayalım dedik.Olay artık burada kapanmıştı.Ve sizin arkadaşınızıda tanımıyorum yazışmamızda olmadı hiç onla.Ve onunla ilgisi olamayan benim yazımı alıntı alarak altına hakarete dayalı sözükler kullanmış. Onur Kardeş bizde Sivas'lıyız Sivas'ımıza bir zarar gelmesini nasıl isteriz.Bakın eleştiri olacak ama şurada sizinde yazdığınız uslup sanki,küçümserlik havasıyla eline 1 milyon ve kalvyeyi alan felan alan gibi sözcüklerle bu nedemek oluyor? Bu sitedeki insanları biraz küçümsemek değilmi sizce? Dernekden olabilirsiniz çok güzel.Başarılar arkadaşım. Ama lütfen biraz kuşbakışıyla değil hoşgörü ve kişilere daha olumlu yaklaşırsanız seviniriz.
"İYİ BİR DOST BULMAK YILLAR SÜRER AMA,KAYBETMEK BİR SANİYE"
Saygıalr
EWET ARKADAŞIM VE UYARACAM ...KİMSEYİ KÜÇÜMSEMEK GİBİ DE BİR NEYİTİM YOK..HERKES ALLAH KULU ,HERKES BAKMAKLA YÜKÜMLÜ OLDUĞU KİŞİLER İÇİN YAŞIYOR..AMA SEN BİLMEZSİN BURDA NE TİPTE İNSANLAR VAR..BUNLARLA UĞRAŞIYOZ..KONUYU BİRAZ DAĞITLAIM..SİVASSPOR' A DESTEK İÇİN KOMBİNE BİLET KAMPANYAMIZ VAR KATILIRSANIZ SEVİNİRİM..BİLETLER ELDE KALDI...VE BU BİLETLERİ ERİTMEK İSTİYORUZ..
Arif bey kim olduğunuzu ve hangi memlekette olduğunuzu bilmiyorum...Ama Sivastaki bazı olaylardan habersiz olduğunuzu ve tribünle alakalı konularda yeterli bilgi sahibi olmadığınızı düşünüyorum...Siz derneklerden bişr açıklama beklediniz bizde açıklamamızı yaptık..Hala olur olmaz yorumlarda bulunuyorsunuz...Biz gerektğinde Sivasımızın ve Sivassporumuzun hakkını sormasınıda biliriz...İllede pankart açalım ve Sivasspor bu sebebten ceza alsın diyorsanız bu haftaki Diyarbakır maçına bekliyoruz ...Gelin ve pankartınızı açın...Klavye başında ahkam kesmeyin...Tamam iyi bir Sivassporlu olabilirsiniz ama Sivas dışında olduğunuz için biraz bilginiz bu konuda kıt anlaşılan...Eğer benimle irtibata geçmek isterseniz ve gerekli bilgileri almak isterseniz telefonum şu;0-543-3737699..
Saygılarımla.....
ben konuya biraz fransızım ama anladığım kadarıyla medyada sivasa az yer verilmesinden şikayetçi olan bi grup var ve bu grup bu konuyla ilgili pankart açılmasını istiyor dernekdeki saygıdeğer abilerimizde buna haklı olarak karşı çıkıyorlar..bencede böyle bi protesto yapmak sivasa zarar verir dernekteki büyüklerimiz yönetimle irtibatlı kimseler bu konuları bizden daha iyi bilirler hele hele sivasta yaşamayan sadece mustafa abinin dediği gibi klavye başında ahkam kesenlerden dahada iyi bilirler.herkeze saygılar....
Öfkeyle Kalkan Zararla Oturur
1967 dernek serkan20 23.10.2005, 10:28 mustafa abime katılıyorum
herkes bir iş yapacaksa sivasspora zarar wermesin lütfen
bu işi bilenlere sormak lazım
Arif Coşkun 23.10.2005, 12:30 mustafa abime katılıyorum
herkes bir iş yapacaksa sivasspora zarar wermesin lütfen
bu işi bilenlere sormak lazım
Mustafa abine bizde katılıyoruz.Mustafa abin gerekli açıklamayı yaptıktan sonra biz şehir dışında olduğumuz için bazı konuları bilmediğimiz için hak verdik.Sivasspora zarar değil yarar vermekti niyetimiz.Bu kadar sorun yapmayın lütfen genç arkadaşım.
Saygılar
Arif Coşkun 23.10.2005, 12:39 ben konuya biraz fransızım ama anladığım kadarıyla medyada sivasa az yer verilmesinden şikayetçi olan bi grup var ve bu grup bu konuyla ilgili pankart açılmasını istiyor dernekdeki saygıdeğer abilerimizde buna haklı olarak karşı çıkıyorlar..bencede böyle bi protesto yapmak sivasa zarar verir dernekteki büyüklerimiz yönetimle irtibatlı kimseler bu konuları bizden daha iyi bilirler hele hele sivasta yaşamayan sadece mustafa abinin dediği gibi klavye başında ahkam kesenlerden dahada iyi bilirler.herkeze saygılar....
Öfkeyle Kalkan Zararla Oturur
Biz sadece bir fikir önerdik. Bunada dernek yönetimi karşı çıktı.Bizde tamam dedik hepsi bu .Başka bir konu yok arkadaşım.Neden Sivasa zarar verme gibi bir niyetimiz olsun. Sadece biz şehir dışında olduğumuz için bazı şeyleri dernekteki arkadaşlar kadar detaylı bilmediğimiz için sonra gerekli açıklama yapıldıktan sonra olayı anladık.Bu konuyu daha fazla tartışmanında bir anlamı yok bence. Zaman birlik zamanı zaman Sivasspor için kenetlenme zamanı.
Herkese saygılar
Mustafa abine bizde katılıyoruz.Mustafa abin gerekli açıklamayı yaptıktan sonra biz şehir dışında olduğumuz için bazı konuları bilmediğimiz için hak verdik.Sivasspora zarar değil yarar vermekti niyetimiz.Bu kadar sorun yapmayın lütfen genç arkadaşım.
Saygılar
abi iyi niyetli olmuş ola bilirsin ama konuları çok uzatıyon
Arif Coşkun 23.10.2005, 13:25 abi iyi niyetli olmuş ola bilirsin ama konuları çok uzatıyon
Sağolasın. Anlayabilmen için arkadaşım.
1967 dernek serkan20 23.10.2005, 15:20 Mustafa abine bizde katılıyoruz.Mustafa abin gerekli açıklamayı yaptıktan sonra biz şehir dışında olduğumuz için bazı konuları bilmediğimiz için hak verdik.Sivasspora zarar değil yarar vermekti niyetimiz.Bu kadar sorun yapmayın lütfen genç arkadaşım.
Saygılar
güzel abim bende sana bişey demedim zaten aynı şeylerin bir daha yaşanmaması dileğiyle
1967_DERNEK_10UR 24.10.2005, 01:15 ARİF ABI KONU UZADIKÇA UZAR ..SENDEN BİR RİCADA BULUNDUM ABI..KOMBİNE BİLET ALARAK KATKIDA BULUNACAKMISIN SİVASSPOR KLÜBÜNE...
Arif Coşkun 24.10.2005, 10:24 ARİF ABI KONU UZADIKÇA UZAR ..SENDEN BİR RİCADA BULUNDUM ABI..KOMBİNE BİLET ALARAK KATKIDA BULUNACAKMISIN SİVASSPOR KLÜBÜNE...
Ben İstanbul'da kalıyorum.Sivas'ta olsaydım memnuniyetle alırdım.
Selamlar
Arif Coşkun 24.10.2005, 12:14 İstanbul'da kalıyorum. Sivas'ta olsaydım alırdım.
Selamlar
süper sivas 24.10.2005, 12:48 PANKART AÇMAK İSTEYENLER D.BAKIR MAÇINA GELSİN...BİZ ZATEN NE ZAMAN PROTESTO YAPACAĞIMIZI ÇOK İYİ BİLİYOZ...ZAMANINDA 2.LİGE ÇIKTIĞIMIZ DA NERDEYDİNİZ..HAKKI YALÇIN FOTOMAÇ TA AYNE ŞÖYLE BİR YAZI YAZDI YOBAZ TAKIM VE YOBAZ BAŞKANI 2.LİGE ÇIKTI DİYE ..YİNE BİZ YÜKLENDİK FAKSLARA BİZ GÖSTERDİK DİŞİMİZİ..BU İŞİ BİLENLERE BIRAKIN ELİNE KLAVYE Yİ ALAN YOK PANKART AÇALIM YOK PROTESTO YAPALIM DİYE ORTAYA DÜŞÜYOR...
PARDONDA DERNEKTEN OLAN ARKADAŞLAR SİZ NE İŞE YARIYORSUNUZ BEN ANLAMADIM SİZİN FALİYETİNİZ NE BİR ÖNERİ SUNUYORSUNUZ NE BİŞEY NE YANİ SİZDEN BAŞKA BURDA HERKES İŞE YARAMAZ GİBİ DAVRANIYORSUNUZ OKADAR İŞ YAPMAK İSTİYORSANIZ BİR ÇABA HARÇAYIN BİŞEYLER YAPIN GİDİN YÖNETİMLE KONUŞUN S.BAKAN VAR ONA ULAŞIN VE YORUM YAPAN İNSANLARI AŞAĞILAR GİBİ SÖZLER YAZMAYIN SİZİN KADAR HERKES SİVASI VE SİVASSPORU DÜŞÜNÜYOR
spainloco 24.10.2005, 13:04 PARDONDA DERNEKTEN OLAN ARKADAŞLAR SİZ NE İŞE YARIYORSUNUZ BEN ANLAMADIM SİZİN FALİYETİNİZ NE BİR ÖNERİ SUNUYORSUNUZ NE BİŞEY NE YANİ SİZDEN BAŞKA BURDA HERKES İŞE YARAMAZ GİBİ DAVRANIYORSUNUZ OKADAR İŞ YAPMAK İSTİYORSANIZ BİR ÇABA HARÇAYIN BİŞEYLER YAPIN GİDİN YÖNETİMLE KONUŞUN S.BAKAN VAR ONA ULAŞIN VE YORUM YAPAN İNSANLARI AŞAĞILAR GİBİ SÖZLER YAZMAYIN SİZİN KADAR HERKES SİVASI VE SİVASSPORU DÜŞÜNÜYOR
ellerine sağlık KARDEŞİM. dernekteki arkadaşlar sizlerin MEDYADAKİ haberlere ihtiyacınız olmayabilir ama biz hayat sartlarından dolayı sizler gibi sivasta değiliz maçlara gidemiyoruz.hiç saatlerce televizyon karsısında beklediniz mi sivasspor haberi çıksın diye hiç gazeteyi elinize aldığınızda orta sayfadan okumaya başladınız mı?
bizim amacımız sivasspor a destek olmak yeri gelgiğinde statda yeri geldiğinde KLAvYE İLE....
spainloco@hotmail.com buda msn adresim mustafa bey e-mail adresime fikirlerinizi bekliyorum(maddeleri değil!!!)
Sevgili Boun;
Hangi memlekette kaldığını bilmiyorum ama tamam senin dediğini uygulayalım...Sivas-Diyarbakır maçına bekliyorum seni...Pankartınla beraber..Tepkini gösterirsin o zaman...Öyle Sivas dışında olupta klavye başında bazı tepkileri vermek çok kolay ama burada işler böyle değil koçum...Aramak istersende telefonumu vereyim....
Telefon numaram :0-543-3737699
SAYGILARIMLA....
Sevgili kardeşim şu an acil işim var. Daha sonra sana buradan cevap yazacağım. Ben kimseye dayılık yapacak konumda değilim. Bana da yapılmasından hoşlanmam. Seni bu tavrından dolayı kınıyorum. Allah'a emanet ol. Şunu unutmayın Sivas'ta yaşamıyorum ama iddia ediyorum hepinizden daha çok Sivasımın tarihi, kültürel, ekonomik ve sosyal yapısı hakkında bilgim ve sevgim vardır. Lütfen üslubunuzu değiştirin......
süper sivas 24.10.2005, 13:36 Sevgili kardeşim şu an acil işim var. Daha sonra sana buradan cevap yazacağım. Ben kimseye dayılık yapacak konumda değilim. Bana da yapılmasından hoşlanmam. Seni bu tavrından dolayı kınıyorum. Allah'a emanet ol. Şunu unutmayın Sivas'ta yaşamıyorum ama iddia ediyorum hepinizden daha çok Sivasımın tarihi, kültürel, ekonomik ve sosyal yapısı hakkında bilgim ve sevgim vardır. Lütfen üslubunuzu değiştirin......
BU NE MAHABBET KOCUM FALAN YAKLAŞIM ÇOK YANLIŞ BİRDE DERNEKTE OLAN BİRİSİ ??????
BU NE MAHABBET KOCUM FALAN YAKLAŞIM ÇOK YANLIŞ BİRDE DERNEKTE OLAN BİRİSİ ??????
[b]genellikle sivaslılara özgü olan bi kelime var gardaş kelimesi buda onun gibi bişe bunda alınacak bişe yok babalar çocuklarına abiler kardeşlerine çok kullanır bu koçum kelimesini mustafa abide iyi anlamda kullanmıştır bu kelimeyi bence zoruna gitmemeli...SAYGILARR..
sivaslı olmak ayrıcalıktır
Biz sadece bir fikir önerdik. Bunada dernek yönetimi karşı çıktı.Bizde tamam dedik hepsi bu .Başka bir konu yok arkadaşım.Neden Sivasa zarar verme gibi bir niyetimiz olsun. Sadece biz şehir dışında olduğumuz için bazı şeyleri dernekteki arkadaşlar kadar detaylı bilmediğimiz için sonra gerekli açıklama yapıldıktan sonra olayı anladık.Bu konuyu daha fazla tartışmanında bir anlamı yok bence. Zaman birlik zamanı zaman Sivasspor için kenetlenme zamanı.
Herkese saygılar
[b]haklısınız bu konu çok bile sürdü..derneğin bilirkişi olduğunun farkına varmanız güzel..şehir dışında ki yiğidoalrın önerilerini herzaman bekleriz yönetim ve dernek kanunları elverdiği ölçüde öneriler yerine getirilmeye çalışılır..herkeze saygılar..
haydi yiğidolar rizeyeeee
serhankaburcuk 24.10.2005, 15:43 ellerine sağlık KARDEŞİM. dernekteki arkadaşlar sizlerin MEDYADAKİ haberlere ihtiyacınız olmayabilir ama biz hayat sartlarından dolayı sizler gibi sivasta değiliz maçlara gidemiyoruz.hiç saatlerce televizyon karsısında beklediniz mi sivasspor haberi çıksın diye hiç gazeteyi elinize aldığınızda orta sayfadan okumaya başladınız mı?
bizim amacımız sivasspor a destek olmak yeri gelgiğinde statda yeri geldiğinde KLAvYE İLE....
spainloco@hotmail.com buda msn adresim mustafa bey e-mail adresime fikirlerinizi bekliyorum(maddeleri değil!!!)
Bak kardeşim bende bu derneğin kurucu üyelerinden ve derneğin mensuplarından biriyim...Bu dernek Sivasspor Taraftarının tek çatı altında toplanması ve Sivasta bir taraftar ruhu oluşturulması için çaba harcamaktadır...Senin yukarıda sormuş olduğun sorulara cevap vereyim...Ben Erzincanın Tercan ilçesinde Devlet memuru olmama rağmen Sivassporumun hem içerdeki hemde deplasmandaki maçlarına gitmek için buradan her hafta 350 km yok yaparak Sivasa gidiyorum...Ben yıllarcada İstanbulda kaldım senin duygularını bende çok yaşadım...Ama burada gerçekten (Üzerine alın veya alınma)Klavye başından destek vermeden sallayan arkadaşlar var...Seni ve senin gibi düşünen arkadaşlarımı müsait oldukları birgün masraflarıda bize ait olmak üzere Sivasa derneğimize davet ediyoruz...Buraya gelin ve bizim derneğimizin ve Sivassspor sevgisini içinde yaşatmaya çalışan Yiğidoların çektikleri sıkıntıları yerinde görün...Yazdığın yazıya saygı duyuyorum..Lütfen bizi tanımadan yani derneğimzii tanımadan yalnış yorum yapmayın...
SAYGILARIMLA...
serhankaburcuk 24.10.2005, 15:47 Sevgili kardeşim şu an acil işim var. Daha sonra sana buradan cevap yazacağım. Ben kimseye dayılık yapacak konumda değilim. Bana da yapılmasından hoşlanmam. Seni bu tavrından dolayı kınıyorum. Allah'a emanet ol. Şunu unutmayın Sivas'ta yaşamıyorum ama iddia ediyorum hepinizden daha çok Sivasımın tarihi, kültürel, ekonomik ve sosyal yapısı hakkında bilgim ve sevgim vardır. Lütfen üslubunuzu değiştirin......
Sevgili BOUN;
Derneğimizin güzide şahsiyetlerinden Mustafa abimizin sana yazmış olduklarını herhalde yalnış anladın...Mustafa abi sana veya başkasına dayılık vari işleri kesinlikle yapmaz.Sana yaptığı tavırı kınamışsın ama ortada kınanacak bir durum yok...Sen demişsinki Sivasta yaşamıyorumama sizden çok bilirim falan gibisinden bilgiçlik taslamışsın...Kimin ne kadar Sivas bilgisi olduğunu ve kimin ne kadar entellektüel olduğunu yalnızca Allah bilir...Bende seni bu Ukalaca hareketinden dolayı kınıyorum...Seni Sivasa DErneğimize davet ediyorum...Buraya gel ve bizim derneğimizin ve Yiğidoların içinde bulundukları sıkıntıları gör...
SAYGILARIMLA...HAKKINI HELAL ET...
serhankaburcuk 24.10.2005, 15:48 BU NE MAHABBET KOCUM FALAN YAKLAŞIM ÇOK YANLIŞ BİRDE DERNEKTE OLAN BİRİSİ ??????
Koçum ibaresi kabadayılık anlamında değil sevgi anlamında...Hemde o insan dernek mensubu diye bu tür tabirleri kulanamazmı???
serhankaburcuk 24.10.2005, 15:51 PARDONDA DERNEKTEN OLAN ARKADAŞLAR SİZ NE İŞE YARIYORSUNUZ BEN ANLAMADIM SİZİN FALİYETİNİZ NE BİR ÖNERİ SUNUYORSUNUZ NE BİŞEY NE YANİ SİZDEN BAŞKA BURDA HERKES İŞE YARAMAZ GİBİ DAVRANIYORSUNUZ OKADAR İŞ YAPMAK İSTİYORSANIZ BİR ÇABA HARÇAYIN BİŞEYLER YAPIN GİDİN YÖNETİMLE KONUŞUN S.BAKAN VAR ONA ULAŞIN VE YORUM YAPAN İNSANLARI AŞAĞILAR GİBİ SÖZLER YAZMAYIN SİZİN KADAR HERKES SİVASI VE SİVASSPORU DÜŞÜNÜYOR
Ne biliyorsun bizim yöneticilere ve diğer idareci insanlara ulaşmadığımızı...Biz çok çaba harcıyoruz ve çok emek veriyoruz...Sendende biraz daha saygı bekliyoruz...
süper sivas 24.10.2005, 15:58 [b]haklısınız bu konu çok bile sürdü..derneğin bilirkişi olduğunun farkına varmanız güzel..şehir dışında ki yiğidoalrın önerilerini herzaman bekleriz yönetim ve dernek kanunları elverdiği ölçüde öneriler yerine getirilmeye çalışılır..herkeze saygılar..
haydi yiğidolar rizeyeeee
ŞİMDİ NEYİ ÇÖZDÜK ANLAMADIM BEN BİLİR KİŞİLERDEN STADI YAKMASINI İSTEMEDİK BİR PROTESTO YAPALIM DEDİK YOK ARKADAŞLAR ÖYLE OLMAZ BÖYLE YAPALIM DİYEN OLMADI SAVAŞCI CEVAP VERİRSEN SEVİNİRİM
süper sivas 24.10.2005, 16:05 Ne biliyorsun bizim yöneticilere ve diğer idareci insanlara ulaşmadığımızı...Biz çok çaba harcıyoruz ve çok emek veriyoruz...Sendende biraz daha saygı bekliyoruz...
SAYGI O YAZILARIN HEPSİNİ OKURSAN SEVİNİRİM TEPEDEN CEVAPLAR VEREREK SAYGISIZLIĞI BENCE DERNEKTEKİ ARKADAŞLAR YAPTI... BİZE BİLGİ VERİNDE BİZDE BİLELİM MADEM BURDA BİRLİK VE BERABERLİK İÇİN UĞRAŞIYORUZ HAKSIZMIYIM
spainloco 24.10.2005, 16:06 Ne biliyorsun bizim yöneticilere ve diğer idareci insanlara ulaşmadığımızı...Biz çok çaba harcıyoruz ve çok emek veriyoruz...Sendende biraz daha saygı bekliyoruz...
sevgili dernek kurucularından serkan bey dediğimiz gibi biz nerden bilebiliriz bu konularda neler yaptığınızı ve yapacagınızı bizlerde bilirsek dAha anlamlı olur.sizler dernektektesiniz amacınız sivasspor a hizmet etmek bizLERDE gurbetteyiz sİvasspor taraftarı olarak aynı amacı tasıyoruz bizler fikrimizi belirttik BELİRTMEYEDE DEWAM EDECEĞİZ DAHA İYİ SİVASSPOR İÇİN.....
emin ol ki klavyeyi chat yapmak için değil GEREKEN MERCİLERi uyarmak için sivassporumuz için bizlerde KULLANIYORUZ!!!
SAYGILAR
[b]genellikle sivaslılara özgü olan bi kelime var gardaş kelimesi buda onun gibi bişe bunda alınacak bişe yok babalar çocuklarına abiler kardeşlerine çok kullanır bu koçum kelimesini mustafa abide iyi anlamda kullanmıştır bu kelimeyi bence zoruna gitmemeli...SAYGILARR..
sivaslı olmak ayrıcalıktır
Sevgili arkadaşım 'koçum' kelimesi sende ben de biliyoruz ki iki anlamda kullanılabilir. Ya sevdiğin bir arkadaşına, kardeşine, yaşça küçük olan birisine, aranızda dostluk olan birisine vs.... hitap için kullanırsın ya da karşındakini küçük görmek, küçümsemek için kullanırsın. Umarım Mustafa Bey birinci anlamında kullanmıştır fakat şahsen ben bu anlamda kullandığını sanmıyorum. Yanılmayı isterdim....
serhankaburcuk 24.10.2005, 16:12 Sevgili arkadaşım 'koçum' kelimesi sende ben de biliyoruz ki iki anlamda kullanılabilir. Ya sevdiğin bir arkadaşına, kardeşine, yaşça küçük olan birisine, aranızda dostluk olan birisine vs.... hitap için kullanırsın ya da karşındakini küçük görmek, küçümsemek için kullanırsın. Umarım Mustafa Bey birinci anlamında kullanmıştır fakat şahsen ben bu anlamda kullandığını sanmıyorum. Yanılmayı isterdim....
Mustafa abinin birinci anlamında kullandığından hiç şüphem yok...
Mustafa abinin birinci anlamında kullandığından hiç şüphem yok...
İNŞALLAH........
serhankaburcuk 24.10.2005, 16:18 sevgili dernek kurucularından serkan bey dediğimiz gibi biz nerden bilebiliriz bu konularda neler yaptığınızı ve yapacagınızı bizlerde bilirsek dAha anlamlı olur.sizler dernektektesiniz amacınız sivasspor a hizmet etmek bizLERDE gurbetteyiz sİvasspor taraftarı olarak aynı amacı tasıyoruz bizler fikrimizi belirttik BELİRTMEYEDE DEWAM EDECEĞİZ DAHA İYİ SİVASSPOR İÇİN.....
emin ol ki klavyeyi chat yapmak için değil GEREKEN MERCİLERi uyarmak için sivassporumuz için bizlerde KULLANIYORUZ!!!
SAYGILAR
Arkadaşım ben bu site kurulduğundan beri buradayım...Hatta derneğimizi biz bu siteden daha sonra kurduk...Burada devamlı yaptığımız çalışmaları açıkladık...Hatta siz bu siteye yeni üye olduğunuzdan dolayı bazı gelişmeleri kaçırmış olablirsiniz...Biz İstanbulda oynanan Sivasspor&Sarıyer maçında dernek üyelerimiz ve sitemizin devamlı müdavimleri ile bir araya geldik...Derneğimizin Hizmetlerine gelecek olursak Sivasta hiç kimse deplamana taraftar götürmek için araç kaldırmazken biz her deplasmana araç kaldırdık...Geçen sezon bizim derneğimizin deplasmanların hepsine gitti ve tam tamına 23000 km. mesafe katetti...Bizi buradan izleyerekde neler yaptığımız görebilirsiniz...,Bu sezonda bütün deplasmanlar gittik...
SAYGILARIMIZLA...
serhankaburcuk 24.10.2005, 16:19 SAYGI O YAZILARIN HEPSİNİ OKURSAN SEVİNİRİM TEPEDEN CEVAPLAR VEREREK SAYGISIZLIĞI BENCE DERNEKTEKİ ARKADAŞLAR YAPTI... BİZE BİLGİ VERİNDE BİZDE BİLELİM MADEM BURDA BİRLİK VE BERABERLİK İÇİN UĞRAŞIYORUZ HAKSIZMIYIM
Saygı bizden...Ama gerçekten biz Sivas camiasının ve Sivassporun başarısı için çalışmalar yapıyoruz....
ŞİMDİ NEYİ ÇÖZDÜK ANLAMADIM BEN BİLİR KİŞİLERDEN STADI YAKMASINI İSTEMEDİK BİR PROTESTO YAPALIM DEDİK YOK ARKADAŞLAR ÖYLE OLMAZ BÖYLE YAPALIM DİYEN OLMADI SAVAŞCI CEVAP VERİRSEN SEVİNİRİM
KARDEŞ ÖNCE NEDEN BAHSETTİĞİMİ NE DEMEK İSTEDİĞİMİ ANLA ÖYLE BANA CEVAP YAZ..BEN ÇÖZÜLDÜ DERKEN PROTESTO KONUSU ÇÖZÜLDÜ DEMEMİŞTİM ARADAKİ GERGİNLİK ÇÖZÜLDÜ DEMEK İSTEMİŞTİM..ŞİMDİ PROTESTO HAKKINDA DA BİŞEY SÖLÜMDE YAZIN BOŞUNA GİTMESİN PROTESTO KONUSUDA BİTMİŞTİR MUSTAFA ABİ SON SÖZÜNÜ SÖYLEMİŞTİR ÖYLE Bİ EYLEM YAPILMAYACAK PANKART AÇILMAYACAK SİVASA ZARAR VERECEK HİÇ BİŞE YAPILMAYACAK BUNA BİNAEAN BU KONUDA BENM İÇİN KAPANMIŞTIR..EN NEFRET ETTİĞİM ŞEY AYNI ŞEYLERİ SÜREKLİ TEKRARLAMAKTIR KONUYU UZATMAYA DA GEREK YOKTUR AMA İLLA BEN ANLAMIYORUM DİYORSAN YİNE YAZIM..saygılar..
Ayrıca yok arkadaşlar öyle olmaz böyle olur diyen çıktı sen forumda ki yazıları okumuyosun heralde...bence sen forumda ki bu konuyla ilgili bütün yazıları oku öğren olan biteni..
Sevgili arkadaşım 'koçum' kelimesi sende ben de biliyoruz ki iki anlamda kullanılabilir. Ya sevdiğin bir arkadaşına, kardeşine, yaşça küçük olan birisine, aranızda dostluk olan birisine vs.... hitap için kullanırsın ya da karşındakini küçük görmek, küçümsemek için kullanırsın. Umarım Mustafa Bey birinci anlamında kullanmıştır fakat şahsen ben bu anlamda kullandığını sanmıyorum. Yanılmayı isterdim....
Yanıldığından emin olabilirsin mustafa abi çok saygıdeğer bi o kadarda saygılı bir insandır onu tanısan şüphen olmazdı sen takma kafana ben kefilim mustafa abiye.saygılarımla..
Yanıldığından emin olabilirsin mustafa abi çok saygıdeğer bi o kadarda saygılı bir insandır onu tanısan şüphen olmazdı sen takma kafana ben kefilim mustafa abiye sadece ben değil tüm dernek ve onu tanıyanlarda kefil olmayı kabul ederler.saygılarımla..
süper sivas 24.10.2005, 16:45 KARDEŞ ÖNCE NEDEN BAHSETTİĞİMİ NE DEMEK İSTEDİĞİMİ ANLA ÖYLE BANA CEVAP YAZ..BEN ÇÖZÜLDÜ DERKEN PROTESTO KONUSU ÇÖZÜLDÜ DEMEMİŞTİM ARADAKİ GERGİNLİK ÇÖZÜLDÜ DEMEK İSTEMİŞTİM..ŞİMDİ PROTESTO HAKKINDA DA BİŞEY SÖLÜMDE YAZIN BOŞUNA GİTMESİN PROTESTO KONUSUDA BİTMİŞTİR MUSTAFA ABİ SON SÖZÜNÜ SÖYLEMİŞTİR ÖYLE Bİ EYLEM YAPILMAYACAK PANKART AÇILMAYACAK SİVASA ZARAR VERECEK HİÇ BİŞE YAPILMAYACAK BUNA BİNAEAN BU KONUDA BENM İÇİN KAPANMIŞTIR..EN NEFRET ETTİĞİM ŞEY AYNI ŞEYLERİ SÜREKLİ TEKRARLAMAKTIR KONUYU UZATMAYA DA GEREK YOKTUR AMA İLLA BEN ANLAMIYORUM DİYORSAN YİNE YAZIM..saygılar..
Neyi anlamıyorum [argo icerikli - 1. Ikaz] sizin gibiler oldukca bize aynı muameleyi yapacaktır bu medya sen kendi işine bak
1967_DERNEK_10UR 24.10.2005, 21:30 KİMSE KENDİNİ BOŞA YORMASIN GÖSTERMİYORLAR İŞTE...
spainloco 24.10.2005, 21:50 KİMSE KENDİNİ BOŞA YORMASIN GÖSTERMİYORLAR İŞTE...
bunu söyleyen semisin onur!!! sasırdımm
1967_DERNEK_10UR 24.10.2005, 21:57 bunu söyleyen semisin onur!!! sasırdımm
BABA NE YAPALIM GÖRÜNEN KÖY KILAVUZ İSTEMEZ..BURDA BİRBİRİMİZE YAZMAKLA YAZILANLARI ELEŞTİRMEKTEN BAŞKA BİR ŞEY GELMEZ ELDEN..HİÇ SİVASLI YOK ULUSAL MEDYA KURULUŞLARININ ÜST KADEMELERİNDE..BİZİM ORGANİZE OLMAMIZ BANA GÖRE ÇOK ZOR..
spainloco 24.10.2005, 22:10 BABA NE YAPALIM GÖRÜNEN KÖY KILAVUZ İSTEMEZ..BURDA BİRBİRİMİZE YAZMAKLA YAZILANLARI ELEŞTİRMEKTEN BAŞKA BİR ŞEY GELMEZ ELDEN..HİÇ SİVASLI YOK ULUSAL MEDYA KURULUŞLARININ ÜST KADEMELERİNDE..BİZİM ORGANİZE OLMAMIZ BANA GÖRE ÇOK ZOR..
onur kardeşim bizler bu konu hakında birbirlerimize yazdığımız kadar medya kuruluşlarına biraz dah ae-mail atsak daha faydalı olurdu...onur kardeş trabzonsporun kuma maçının sonrası görüntülerini kesen show tv e trabzonda öyle bir protesto baslamıstı hatırlıyomusun ben o zamanlar trabzonda bulunduğum için cok iyi hatırlıyorum..bizden az dediğimiz trabzon taraftarı ertesi gün show tv de o görüntüleri noktasına dokunulmadan yayınlamak zorunda kaldı.
BİZ YAPALIMDA günde 2 dk e-mail atsak kolumuz kopmaz.sende sivassporu seviyosun bende bizde
saygılar
1967_DERNEK_MUSTAFA 24.10.2005, 22:58 Sevgili arkadaşım 'koçum' kelimesi sende ben de biliyoruz ki iki anlamda kullanılabilir. Ya sevdiğin bir arkadaşına, kardeşine, yaşça küçük olan birisine, aranızda dostluk olan birisine vs.... hitap için kullanırsın ya da karşındakini küçük görmek, küçümsemek için kullanırsın. Umarım Mustafa Bey birinci anlamında kullanmıştır fakat şahsen ben bu anlamda kullandığını sanmıyorum. Yanılmayı isterdim....
YAŞIN KAÇ BİLMİYORUM DA BEN 30 YAŞINDAYIM...DETAYLI BİLGİLERİ ALMAK İSİYORSAN NUMARAM BU;0543 37 37 699..ARA VEYA ÇALDIR..
1967_DERNEK_MUSTAFA 24.10.2005, 22:58 YAZIN YAZIN ZATEN SİTEMİZDE YAZMAYA PARA ALMIYOZ...
Neyi anlamıyorum [argo icerikli - 1. Ikaz] sizin gibiler oldukca bize aynı muameleyi yapacaktır bu medya sen kendi işine bak
Sizin gibiler oldukça da sivas mimlenmeye devam edecektir...Ne demek sen kendi işine bak yiğidoluk senn işin mi sadece?bide bu argo içerikli yazı 1ikaz demişsin bu ne demek anlamadım okunup anlaşılacak şekilde yaz yazılarını
1967_CLUB_ÖZGÜR 25.10.2005, 01:57 Neyi anlamıyorum [argo icerikli - 1. Ikaz] sizin gibiler oldukca bize aynı muameleyi yapacaktır bu medya sen kendi işine bak
NE IKAZ I BU!....??
O ARGO ICERIKLI IKAZ IN KRALINI YAPARIM!..YAZILARINA DİKKAT ET!...SIKILDIYSAN BU KONUDAN BAKMA...YAZMA!..
1967_DERNEK_10UR 25.10.2005, 01:59 ARKADAŞLAR SİZDEN BİR RİCAM VAR BÖYLE KONULARA GİRİPTE KİMSEYLE UĞRAŞMAYALIM..DOST VAR DÜŞMAN VAR...
skywriter 25.10.2005, 05:36 [argo icerikli, 1. ikaz]'i ben yazdim, cunku orada tehditvari argo kelimeler vardi ve arkadasa dikkatli olmasi icin ikaz vermek istedim. Baskalari icin, hele de uzerinde tartismaya bile gerek olmayan medya icin birbirimizi kirmaya gerek yok arkadaslar, simdi birlik zamani...
Konu haddini astigi icin kilitlenmistir...
|