Orijinalini görmek için tıklayınız : SİVASTA BASIN GÖREVİNİ YAPIYORMU
ÇOK ÖNEMLİ BİR KURUM OLAN BASIN GERÇEKTEN SİVASTA GÖREVİNİ YAPIYORMU.
BEN UZUN ZAMANDIR MERAK EDERİM.
ŞEHRİMİZDEKİ BASIN ELEMANLARI NE İŞ YAPAR,
MEMLEKET MENFAATLERİNE KATKISI NEDİR.
ŞEHRİN KALIKINMASINDAKİ ROLÜ NEDİR.
BASIN MENSUPLARI SADECE SİVAS İÇİNMİ ÇALIŞIR YOKSA SADECE KENDİ MENFAATLERİ DOĞRULTUSUNDA YOLLARINA DEVAM EDERLER.
BU ARKADAŞLARIMIZIN GÖREVİ SADECE ŞEHRİN EN ÖNEMLİ KONUMUNDAKİ BİR İKİ İNSANIN PEŞİNDEN KOŞMASIMI SADECE.
YADA İKTİDAR PARTİLERİNE YAĞCILIK YAPIP NE KOPARIRSAK KARDIR PRENSİBİYLE HAREKET ETMEKMİDİR.
UZUN ZAMANDIR YEREL BASINI OKUYORUM TV LERİNİ İZLİYORUM HİÇ YAPILANLARA MUHALEFET EDEN BİR KURULUŞ YOK BİR GAZETE BİR TV YOK.
BİLMİYORUM YANLIŞMI.
BU KONUDA FİKRİ OLAN LÜTFEN YAZSIN BURAYA ŞEHRİMİZ İÇİN ÇOK ÖNEMLİ KONU OLAN BASIN MESELESİNİ TARTIŞALIM HEP BERABER.
bu konu hakkında kimsenin söyleyecek bir sözü yokmu
görüşler çok önemli arkadaşlar
ama basın türkiyede hükümetlerin yağadanlığıdır, başkada yorum yazmaya gerek yok
niye türkiyede en güvenilmez kurumlar ve kişiler sıralamasında tmbb ve basın yayın kuruluşları ile milletvekilleri ve gazeteciler yarışır niyedir drummer gardaş niye.
1967_CLUB_ÖZGÜR 20.10.2005, 18:44 ÇOK ÖNEMLİ BİR KURUM OLAN BASIN GERÇEKTEN SİVASTA GÖREVİNİ YAPIYORMU.
BEN UZUN ZAMANDIR MERAK EDERİM.
ŞEHRİMİZDEKİ BASIN ELEMANLARI NE İŞ YAPAR,
MEMLEKET MENFAATLERİNE KATKISI NEDİR.
ŞEHRİN KALIKINMASINDAKİ ROLÜ NEDİR.
BASIN MENSUPLARI SADECE SİVAS İÇİNMİ ÇALIŞIR YOKSA SADECE KENDİ MENFAATLERİ DOĞRULTUSUNDA YOLLARINA DEVAM EDERLER.
BU ARKADAŞLARIMIZIN GÖREVİ SADECE ŞEHRİN EN ÖNEMLİ KONUMUNDAKİ BİR İKİ İNSANIN PEŞİNDEN KOŞMASIMI SADECE.
YADA İKTİDAR PARTİLERİNE YAĞCILIK YAPIP NE KOPARIRSAK KARDIR PRENSİBİYLE HAREKET ETMEKMİDİR.
UZUN ZAMANDIR YEREL BASINI OKUYORUM TV LERİNİ İZLİYORUM HİÇ YAPILANLARA MUHALEFET EDEN BİR KURULUŞ YOK BİR GAZETE BİR TV YOK.
BİLMİYORUM YANLIŞMI.
BU KONUDA FİKRİ OLAN LÜTFEN YAZSIN BURAYA ŞEHRİMİZ İÇİN ÇOK ÖNEMLİ KONU OLAN BASIN MESELESİNİ TARTIŞALIM HEP BERABER.
BENCE BASINIMIZIN BAKIŞ AÇISI HEP OLUMLU YÖNDE!.. ÇÜNKÜ SİVAS İLİ YENİ YENİ BUYUMEYE GELISMEYE BASLADI...BİR COK SEYLE YENI TANISIYORUZ,AYRICA YEREL BASINLA GENEL BASIN ORGANLARINI BU NOKTADA AYIRMAK GEREKIR...
BEN SANMIYORUM Kİ SİVAS MEDYASININ CIKARCI BİR FİKİR ANLAYIŞI İÇERİSİNDE OLDUGUNU...
FAKAT BUNLAR ULUSAL MEDYA İÇİN SÖYLENEBİLİR...
SİVAS MEDYASI DA DOGAL OLARAK İLK DEFA KARSILASTIGI,TANIDIGI BU GELISMELERE OLUMLU YÖNDE BAKACAKTIR.AMA ZAMAN GEÇTİKÇE VE BAZI SEYLER OTURDUKCA ELİŞTİRİLER MUTLAKA GELECEKTİR...
SONUÇ OLARAK YEREL MEDYAMIZA DUSEN GÖREV;SİVAS IN CIKARLARI DOĞRULTUSUNDA HAREKET ETMELİ YERİ GELDİĞİNDE TAVRINI KOYMALIDIR...
OZAMAN SİVAS VE SİVAS BASINI ADINA DAHA GÜZEL BİR TABLO OLUŞACAKTIR....
1967_DERNEK_10UR 20.10.2005, 22:27 benim yazıyı kim sildi...bana göre en iyilerden biri abdullah yiğit.sivastaki yerel basın bu haberleri nerden buluyor çok merak ediyom....bir daha silmeyin yazıyı..
eğer konu ulusal basın bazında tartışırsak bu formlar yetmez.
bir tarafan uzan imparatorluğu batırılırken diğer taraftan doğan grubunun büyümesi nasıl izah edilebilir.
bir imparator silindi yeni bir imparator doğdu.
ama yerel bazda alalım konuyu.
kaç tane gazete olduğunu bilmiyorum ama epeyce var.
sahipleri kim,eskiden ne idiler şimdi ne oldular.
nasıl bu hale geldiler.
neler yaptılar da bu hale geldiler.
şehrin menfaati doğrultusunda neler yaptılar.
gazetecelik sadece bakanın yada valinin peşinden koşup bu insanların her adım attığı yerde haber yapmakmıdır.
ama basın türkiyede hükümetlerin yağadanlığıdır, başkada yorum yazmaya gerek yok
niye türkiyede en güvenilmez kurumlar ve kişiler sıralamasında tmbb ve basın yayın kuruluşları ile milletvekilleri ve gazeteciler yarışır niyedir drummer gardaş niye.
basın dördüncü değil brinci kuvvet oldu maalesef.
partiler özellikle iktidar onlara nuhtaç onlar partilere ve iktidarlara muhtaç.ellerindeki gücü iyi kullanıyorlar.
hükümetleri kuran yönlendiren hükümetleri deviren basın değilmi.
serhankaburcuk 21.10.2005, 14:01 Sivastaki basın mensupları genellikle takım hakkında ve camia hakkında olumlu şeyler yazıyorlar ve ya demeç veriyorlar...Takımımız hakkında hiç eleştiri ve olumsuz beyanatlar vermiyorlar...Ama bu takımın kötü futbol oynadığı zamanlarda oluyor...Sivas basınında bence bir Numaralı isim ABDULLAH YİĞİT'tir...Görevinide layıkıyla yerine getiriyor.
abdullahyigit 21.10.2005, 22:04 Sivastaki basın mensupları genellikle takım hakkında ve camia hakkında olumlu şeyler yazıyorlar ve ya demeç veriyorlar...Takımımız hakkında hiç eleştiri ve olumsuz beyanatlar vermiyorlar...Ama bu takımın kötü futbol oynadığı zamanlarda oluyor...Sivas basınında bence bir Numaralı isim ABDULLAH YİĞİT'tir...Görevinide layıkıyla yerine getiriyor.
Güzel düşünceleriniz için teşekkür ederiz. Bundan sonrada Hürdoğan ve Abdullah Yiğit olarak her zaman Sivasspor ve Yiğidoların yanında olacağız.
serhankaburcuk 21.10.2005, 22:28 Güzel düşünceleriniz için teşekkür ederiz. Bundan sonrada Hürdoğan ve Abdullah Yiğit olarak her zaman Sivasspor ve Yiğidoların yanında olacağız.
Eyvallah abim...Senin ne kadar Sivaslı ve Sivassporlu olduğunu herkes biliyor...Sana gazetene Sivasa ve Sivasspora katkılarından dolayı tekrardan teşekkür ediyoruz...Sen Sivastaki gazeteciler içinde herzaman bir numarasın...
konuyu sadece spor olarak algılamayın hem spor hem siyasi hem sanayi hem kişisel hak ve özgürlükler.
geniş düşünmeye çalışalım.
bu konu hakkında kimsenin pek bir görüşü yok anlaşılan.
Halis1948 23.02.2006, 23:40 DRUMMER KOD İSİMLİ, KARDEŞŞ..
SENİN ELEŞTİRİNE KISMEN KATILIYOR, KISMENDE KATILMIYORUM.
NEDEN' mi ALLAH(cc) BİR AYETİN'de DİYORKİ BİR KAVME VEYA GURUBA VEYA KİŞİYE OLAN KİNİNİZ SİZİ ADİL OLMAKTAN ALIKOYMASIN. BİZLERDE ALLAH(CC) BU AYETİNE MUHATAPSAK' ki MUHATABIZ, O HALDE ELEŞTİRİLERİMİZİDE ADİL YAPALIM. HERHANGİ BİR ELEŞTİRİYİ GENELLEMEK YERİNE, ELEŞTİRİYİ OBJEKTİF BİR BAKIŞLA KİŞİ VE KURUMUN ADINI BELİRTEREK YAZMAK DAHA ADİL OLUR İNANCINI TAŞIYORUM. SİZİ BİR ATA SÖZÜ İLE SELAMLIYORUM. VE ADİL OLMAĞA DAVET EDİYORUM. (YİĞİDİ ÖLDÜR AMA HAKKINI YEME) SEVGİLİ ABDULLAH YİĞİT DOĞRU BİLDİĞİN KONUDA TAM İLERİ. DAHA DAHA İLERİ, MARŞ MARŞ İLERİ DİYEREK GÖZLERİNDEN ÖPERİM. KİM OLDUĞUMU İNCE ZEKANLA ÇÖZ BAKALIM. SELAM VE DUALARIMLA.
anderson servet ve baliliyi satmayın
Sivas da yerel basın çok pasif bir izlenim göstermektedir.Yerel medyaya göre yerel basının yavaş gelişmesinin sebeblerinden bazıları kalifiye eleman eksikliği,siyasal,sosyal,kültü rel,ekonomik ve spor alanında çalışmaların yetersiz olması,gazetelerin bütçelerinin küçük olması,araştırma,eleştiri yapmayan tam tersine yağcılık yapan bazı gazetecilerin olması sayılabilir.Bu yüzden Sivas yerel basınında her alanda önemli isimlerin olduğuna inanmıyorum.Siyasal,sosyal,kül türel,ekonomik ve spor da araştırma yapmayan,eleştiri yapmaktan çekinen,her daim pollyancılık oynamayı seçen,memleket menfaatleri gibi gösterip kişisel menfaatlerini ön planda tutanlar gazeteci değildirler..Kalemşörlüğün en önemli yanı
muhalefet yapmak,yerine göre takdir etmek,kimsenin göremediği veya görmek istemediği konular hakkında açıklamalar yapmaktır.Bazılarının menfaatlerine dokunsa bile...
baybarok 01.12.2006, 12:23 Sivas da yerel basın çok pasif bir izlenim göstermektedir.Yerel medyaya göre yerel basının yavaş gelişmesinin sebeblerinden bazıları kalifiye eleman eksikliği,siyasal,sosyal,kültü rel,ekonomik ve spor alanında çalışmaların yetersiz olması,gazetelerin bütçelerinin küçük olması,araştırma,eleştiri yapmayan tam tersine yağcılık yapan bazı gazetecilerin olması sayılabilir.Bu yüzden Sivas yerel basınında her alanda önemli isimlerin olduğuna inanmıyorum.Siyasal,sosyal,kül türel,ekonomik ve spor da araştırma yapmayan,eleştiri yapmaktan çekinen,her daim pollyancılık oynamayı seçen,memleket menfaatleri gibi gösterip kişisel menfaatlerini ön planda tutanlar gazeteci değildirler..Kalemşörlüğün en önemli yanı
muhalefet yapmak,yerine göre takdir etmek,kimsenin göremediği veya görmek istemediği konular hakkında açıklamalar yapmaktır.Bazılarının menfaatlerine dokunsa bile...
bravoo çok güzel bir tespit
aynen katlıyorum kardeş.
benmim de gördüğüm kadrıyle pek mahallli gazteler ve tlevisyonlar sadece hükümetlere yacılık yapıyollarr.
sivassss 01.12.2006, 12:59 BEN BASININ SİVAS'TA NE YAPTIĞINI BİLMİYORUM AMA DİGİTAL YAYINDA BİR TANE SİVAS KANALININ OLMASINI ÇOK İSTİYORUM ÇOK MÜKEMMEL OLURDU...
gangster 01.12.2006, 16:20 görsel basının hayatımızdaki yeri ne yazık ki her geçen gün olumsuz yönde artmaktadır.kullanıldığı zaman çok önemli bir koz ve silah olan görsel basın malesef bazı kişilerin tekelinde kalmakta ve insanları kendi istedikleri doğrultularına yöneltmektedir.bunu sadece ana haber bültenleri ile değil,dizileri,filmleri,gündüz yayınlanmakta olan kadın ve çocuk programlarında bile görmekteyiz.bu Türk halkı için çok büyük bir kayıp ve dejenere olma eğilimidir.ulusal kanallara yöneltilebilecek bu tür tenkitleri sivasımızın medyası için kullanmak muhakkak ki haksızlık olur.fakat insanları kendi ekranlarına çekebilecek görsellikten,güzellikten ve deneyimden eksik olmaları sivas görsel basını cazip kılmıyor.her ne kadar iyi niyetli çabalar olsada yapılan acemi yayınlar insanlar üzerinde uzun süreli etkiler bırakmıyor.daha çok gözlem ve yapılabilecek ar-ge lerle görsel basın için daha iyi yerlere gelinebileceğine inanıyorum.
fakat sivas yazılı basınında devamlı dikkatimi çeken birşey olmuştur.bunu örneklendirerek anlatmam gerekirse trabzonda çıkan yerel gazeteler 16 sayfa ve tamamı renkli olarak çıkmaktadır.ve fiyatları 20 ile 25 yeni kuruş arasında değişmektedir.sivasta ise sadece 4 sayfa ve siyah beyaz çıkan gazeteler 50-60 yeni kuruştan satılmaktadır.bu olayı kendime baz olarak aldığımda drummer in belkide dikkat çekmek istediği yere geliyorum. "kimdiler? neredeydiler?nerelere geldiler?" bu tür bir tenkitten sonra tirajla kendini savunacak olan varsa "biz az satıyoruz ondan fiyatı yüksek anca kurtarıyor" gibisinden onlara bir iktisatçı olarak sürümden kazanmayı tavsiye ederim.10 liraya 10 tane abone yerine 5 liraya 50 tane aboneye ulaşabilirler.
belkide bu paraların bir kısmı sivasspor için yardım olarakta gidiyor olabilir ama ben şimdiye kadar hiçbir yerel gazetede bu tür bir ibareye rastlamadım.eğer bilmiyorsamda özür dilerim.
yağdanlık olma konusunda ise yerel basına kesinlikle suçlamada bulunamam.çünkü başta olana yanaşmak bu tür oluşumların hayatlarını devam ettirmeleri için gerekli olan hava-su gibidir ki ben gayet doğal karşılıyorum.
Sivas'ta basının elinde çok büyük bir güç yoktur ve açıkcası Sivas'ta kim iktidarsa onun borusunu çalıyorlar... Sporda ise Sivasspor'dan başka alternatifleri olmadığı için onun etrafında birleşiyorlar daha doğrusu birleşmek zorunda kalıyorlar...
34-murat-58 05.12.2006, 09:37 saha ıyı ısımlerın cıkması lazım....
sıvasımızdan populer ısımlerın turk medyasında on planda olmasını ıstıyoruz..
bır trabzonlu cıkıp konusuyorsa sıvaslının neyı eksık...
buloca021 05.12.2006, 10:39 arkadaslar bundan ıyı basın bulamayız gercekten ellerınden gelenı yapıyorlar.elestırılecek yerde elestırıyolar kutlayacakları yerde kutluyolar bu bı gercek
ceza_tolga_rep 05.12.2006, 13:13 VALA BANA GÖRE HERKES ÜSTÜNE DÜŞEN VAZİFEYİ YAPIYOR.BENCE BASIN MENSUBU SİVASLI OLAN YAZARLARDA GÖREVİNİ YAPIYOR.İYİLER AMA DAHADA İYİ OLABİLİRLER.
sedat yildiz 28.12.2006, 16:46 sivas basin yayin gerektigi kadar destek verse iyi olur
SerseriKrall58 30.01.2007, 21:21 Sen uyu ben deplasmana kacayim,
Yollarda inceden cigara sarayim,
Sevgilim bu gece hic bekleme beni,
Askindan da öte gelir SİVAS sevgisi
KANAL58 SPOR SERVİSİ NUMAN
1967_CLUB_10UR 30.01.2007, 21:28 Güzel düşünceleriniz için teşekkür ederiz. Bundan sonrada Hürdoğan ve Abdullah Yiğit olarak her zaman Sivasspor ve Yiğidoların yanında olacağız.
abdullah abı senin gazetedeki yazılarını beğenerek okuyoruz senelerdir sivaspor'a hizmet vermiş bir gazeteci abımızsin..2.yarı seninle bir deplasman maçında görüşmek dileğiyle..
babayavuz 30.01.2007, 21:42 sivassin yerel basini bence gorevini layakiyla yapiyor ama ayni seyi ulusal basin icin soylemek ne yazikki mumkun degil ulkenin menfaatleri degilde kendi menfaatleri ugruna yapmayacaklari yoktur bu ulke en buyuk zarari ulusal medyadan goruyor cumhurbaskanindan basbakanina millet vekilinden siradan bir vatandasa kadar guzel vatanimin guzel insanlarina pervasizca ve utanmadan hakaret eden ulusal medya birde basin ozgulugu dusunce ozgurlugu isterler daha nasil ozgurluk istiyorlarsa anlamak mumkun degil.
electronicman 03.02.2007, 16:03 dogru gardas bu sivas basını bir iş yapmıyo :mad: SİVAS I SİVASSPORU TANITACAGINA PARTİLERE YAG CEKMEDEN BASKA Bİ İŞLERİ YOK İŞTE SİVAS IN GELİŞMESİNİ ENGELLİYOLAR EGER TANITIM OLSA İŞADAMLARI YATIRIM YAPAR SİVAS KAYSERİYİ GECER KAYSERİ KAZASIYDI SİVASIN VALLA ALDI BASINI GİDİYO
captain_black 03.02.2007, 16:16 bence süper bi şekilde ilerliyorlar görevleri başları üstünee daha ne oslun...
Bilmiyorum5 03.02.2007, 16:29 ya ben sıvasda merkezde yerel gazte bulmakta zorluk cekıyorum bıdefa yerel basına gereklı destek verılıyomu?????????? ayrıca kanal 58 abdullah yıgıt dısında (bunlarda spor anlamında) hıcbırını samımı ve mantıklı bulmuyorum
PRoFeSSioNaL 03.02.2007, 16:59 Basına sonsuz teşekkürlerimizi iletiyorum çok iyiler...
HALIL Y.EKECIK 03.02.2007, 17:16 YA ARKADASLAR BENDE BIR BASKA KONU UZERINDE SIZDEN HABER ALMIYA CALISACAGIM BIZIM SIVASIN TELEVIZYONU NEDEN YAIM YAPMIYOR BU NEKADAR SIVAS ICIN KOOOOOOSKOCA BIR AYIP DEYILMI ABI SIVASIN YARISI KADAR OLMIYAN ILLERIN TV SI VAR DA BIZIM NEDEN YOK BEN FRANSADA OTURMAKTAYIM BIZIM MACLARI TV VERMEDIGIBIDE YORUMLARIDA YAPILMIYOR AMA BIZIM TV MIZ OLSADA BIZDE TAKIMIMIZIN SONUCUNU VEDE HABERLERINI IZLESEKDE YURT DISINDAKI TUM SIVASLILARA DAHA IYI BIR SIVASIMIZA YONLENDIRICI OLMAZMI SIVASIN ILGILI MAKAMLARINA SESLENIYORUM LUTFEN HERKESI GOREVE DAVET EDIYORUM BIZDE KENDI TV MIZDE SIVASIMIZIN VE DE SIVAS SPORUN HABERLERINI IZLEMEK ISTIYORUZ
HALIL Y.EKECIK 03.02.2007, 17:24 YA ARKADASLAR BENDE BIR BASKA KONU UZERINDE SIZDEN HABER ALMIYA CALISACAGIM BIZIM SIVASIN TELEVIZYONU NEDEN YAIM YAPMIYOR BU NEKADAR SIVAS ICIN KOOOOOOSKOCA BIR AYIP DEYILMI ABI SIVASIN YARISI KADAR OLMIYAN ILLERIN TV SI VAR DA BIZIM NEDEN YOK BEN FRANSADA OTURMAKTAYIM BIZIM MACLARI TV VERMEDIGIBIDE YORUMLARIDA YAPILMIYOR AMA BIZIM TV MIZ OLSADA BIZDE TAKIMIMIZIN SONUCUNU VEDE HABERLERINI IZLESEKDE YURT DISINDAKI TUM SIVASLILARA DAHA IYI BIR SIVASIMIZA YONLENDIRICI OLMAZMI SIVASIN ILGILI MAKAMLARINA SESLENIYORUM LUTFEN HERKESI GOREVE DAVET EDIYORUM BIZDE KENDI TV MIZDE SIVASIMIZIN VE DE SIVAS SPORUN HABERLERINI IZLEMEK ISTIYORUZ
SIVASTAKI BASINDA BASKALARI ICIN CALISIYOR GALIBA YOKSA SIVAS SPORDAN HIC OLMASSA TRESFER HABERLERINI VEREMEZLERMI BU NASIL BIR BASIN ANLAYISI COOOOOK UZULUYORUM AMA BENIM ELIMDEN GELEN HIC BIR SEY YOKKI YOKSA HER GAZETENIN BAS SAYFASINDA SIVAS SPORUN HABERLERINI YAZARIM AYNI SIMDIKI SIVAS SPOR HARICI HER TAKIMI NASIL YAZIYORLARSA OYLE YAZARDIM
sinan-58 03.02.2007, 18:06 YA ARKADASLAR BENDE BIR BASKA KONU UZERINDE SIZDEN HABER ALMIYA CALISACAGIM BIZIM SIVASIN TELEVIZYONU NEDEN YAIM YAPMIYOR BU NEKADAR SIVAS ICIN KOOOOOOSKOCA BIR AYIP DEYILMI ABI SIVASIN YARISI KADAR OLMIYAN ILLERIN TV SI VAR DA BIZIM NEDEN YOK BEN FRANSADA OTURMAKTAYIM BIZIM MACLARI TV VERMEDIGIBIDE YORUMLARIDA YAPILMIYOR AMA BIZIM TV MIZ OLSADA BIZDE TAKIMIMIZIN SONUCUNU VEDE HABERLERINI IZLESEKDE YURT DISINDAKI TUM SIVASLILARA DAHA IYI BIR SIVASIMIZA YONLENDIRICI OLMAZMI SIVASIN ILGILI MAKAMLARINA SESLENIYORUM LUTFEN HERKESI GOREVE DAVET EDIYORUM BIZDE KENDI TV MIZDE SIVASIMIZIN VE DE SIVAS SPORUN HABERLERINI IZLEMEK ISTIYORUZ
arkadaşım pazartesı gunleri akşam sivas kanalları program yapıyor tartışıma programı izliyebilirsin
SIVASTAKI BASINDA BASKALARI ICIN CALISIYOR GALIBA YOKSA SIVAS SPORDAN HIC OLMASSA TRESFER HABERLERINI VEREMEZLERMI BU NASIL BIR BASIN ANLAYISI COOOOOK UZULUYORUM AMA BENIM ELIMDEN GELEN HIC BIR SEY YOKKI YOKSA HER GAZETENIN BAS SAYFASINDA SIVAS SPORUN HABERLERINI YAZARIM AYNI SIMDIKI SIVAS SPOR HARICI HER TAKIMI NASIL YAZIYORLARSA OYLE YAZARDIM
Halil bey,Sivasspor hakkında en son haberleri öğrenmek için www.sivasspor.com 'u sürekli takip etmenizi öneririm.Ayrıca Sivas da yerel basının çalışmaları yetersiz olduğu için-Eraydın AYTEKİN,Kemal ÇAĞLAYAN hariç-her an bilgiye ulaşmanız zor.Fransa da yaşadığınız için Sivas ve Sivasspor hakkında haber sahibi olmak istiyorsanız www.sivassrt.com adresini takip edebilirsiniz.İnternet üzerinden sürekli canlı yayın olduğu için pazartesi akşamı yayınlanan spor programında Sivasspor hakkında en son gelişmeleri izleyebilirsiniz.Saygılar...
Halil bey ayrıca www.yeniulke.net ve www.bizimsivas.net adreslerinden de Sivas ve Sivasspor hakkında bilgi edinebilirsiniz.Saygılar...
BAŞARDIK 30.07.2007, 11:29 ABDULLAH YİĞİT SİVASSPOR İÇİN İYİ ÇALIŞMALARA İMZA ATIYOR.YAZILARI GÜZEL.AYRICA SİVASSPORU UNUTMUYOR SİVASTA BASIN.BEN BÖLE DÜŞÜNÜYOM.
EyüphanAydın 07.09.2007, 11:58 YA ZATEN BASIN OLMASA SİVAS BÖYLE İYİ TANINIRMIYID ARKADAŞLAR BASININSA KATKASI VAR BENCE
em-re_58 07.09.2007, 13:08 YA ZATEN BASIN OLMASA SİVAS BÖYLE İYİ TANINIRMIYID ARKADAŞLAR BASININSA KATKASI VAR BENCE
katılıyorum sana
______________________________ ______________________________ _____
|