Orijinalini görmek için tıklayınız : Tarzan'ın Kolu Koptu
oguzhan_1616 14.02.2010, 21:42 Tarzan'ın Kolu Koptu.
Manisaspor-Fenerbahçe Maçında Manisaspor'un Defans Oyuncusu Eren Aydın Sarı kart görerek haftaya Sivasspor Maçında sahada yerini alamayacak öte yandan maç bitiminden sonra itirazlarından dolayı Isaac Promise ikinci sarı karttan kırmızıyla cezalandırıldı ve Haftaya Sivasspor maçına cezalı duruma düştü.
Isaac'in olmaması bizim için iyi olacağını düşünüyorum ...
Eren Aydın sürekli 11 oynayan defans oyuncusu...
Haftaya burda mutlak kazanmamız gereken bir maç Kazanırsak Düşme hattından 4 puan yukarıda olacağız bu da bizim için çok iyi iyi bir avantaj olur Bursa Deplasmanından puan alarak çıkış yakalayabiliriz..
musa3458 14.02.2010, 21:49 maçı izlerken ısaac kırmızı kart görsede bizim maçta olmasa dedim mac bitti gördü iyi oldu bizde memet yok onlardada ısaac yok şartlar esit inş kazanırız
VAVEYLA13 14.02.2010, 22:00 ısaak'ın olmaması çok iyi bir de yerine ersen martin oynarsa rakip on kişi oynayacak demektir.:):)
bizim için çok iyi oldu inş. yeneriz.
ama ben fenerin kazanmasını bekliyordum:mad:
58akif34 14.02.2010, 22:02 gercekten bugun duydugum en ıyı haber bu isaac cok ıyı bır golcu fenere ıkı tane attı ıkısıde güzel gollerdı haftaya olmaması bızım ıcın buyuk avantaj sivasspor bu macı buyuk ıhtımalle alır bız taraftarlara da buyuk iş düsüyor 4 eylül stadını inletelim öyle bir bagıralım kı gözler taraftar görsün
DOST KARA GÜNDE BELLİ OLUR
Bızdede Keita Mehmet Yok Dengelenmıs Olay Kendiliğinden
58MUAMMER58 14.02.2010, 22:17 TARZANIN KOLU BUDU KIRILDI.ENÇOK AYZEK VE ERENİN CEZA ALMASINA SEVİNDİM KADRO ŞARTLARI EŞİTLENDİ.SADECE SAHA VESEYİRCİ AVANTAJIMIZ VAR.SİMSPSON VE MEHMET NAS KİLİTLENİRSE KOLAY GALİP GELEBİLİZ.SİVAS-MANİSA HAFTANIN ENKRİTİK MAÇI İNŞALLAH YAYINLANIR.MANİSA İYİ PRES YAPIYOR.KAZANIRSAK SÜPER OLUR.İNŞALLAH YİĞİDOLAR STADI FUL DOLDURUP 90 DAK DESTEK VERİR .
kiNgSiZe58 14.02.2010, 22:29 ya ne kolu allah askina, adamlar isterse alir.. istege göre. sivasspor daha istekli olursa tabiki yener
Simpson önemli bir adam. Tahminim Ergin oynayacaktır hareketli oyuncu olarak. Denizli maçı gibi oynamalıyız. Denizli maçından tek eksiğimiz Mehmet Yıldız. Onun yerine İbrahim mutlaka yetişmeli maça.
Fenerden 1 Puan Aldilar, Bu Bizim Icin Avantaj Aslinda,
yigido yakup 14.02.2010, 23:08 aslinda rakibin eksiklerinden bizim eksiklerimiz daha önemli.haftaya ersen oynar manisada 1 kisi eksik oynar bu yönden avantaj olabilir.
biz kendi işimize bakalım şu varmış bu yokmuş dersek elin oğlunun yedek kulübesinden biri gelip atar golunu gider
TARZAN BIR POSTLA ARKASINI ORTUYORDU ONUDA 90+7 DE ONUDA YIRTTILAR HOCALARIDA CEZALI BIZE KOLAYLIK OLDU
şarkışla 58 14.02.2010, 23:28 Yav adamlar az daha 3 puan alacaklardı ödüm koptu adamlar fenere karşı çok iyiydiler ama bizim maçta öyle olmayacak d.bakır da öyle olmuştu
noname87 14.02.2010, 23:47 bizde çok eksik var sedat haftalardır yok mehmet yıldız da keita da olmayacak ibrahim şahinin de durumu belli değil onlarda eren önemli mi bilmiyorum da isaaci arayabilirler Birde arkadaşlar sizden ricam Ersenle dalga geçmeyin batıl inanç ama 1 gol atar onuda bize atar gibi bir şey doğuyor içime
yukarıyıldızlı 15.02.2010, 00:38 hocaları cezalık oldu evet ersen denen tipsizinde ne yapacağı belli oolmaz biz kendi oyunumuza bakıp yenmeliyiz manisayıo yenerken de 2 li avarajı da düşünmeliyiz lig sonunda puanlar eşit olurda 2 li averajla düşersek bu çok acı olur bizim için...
tekdoktirin 15.02.2010, 01:29 İSTANBUL YALAKASI DEĞİL SİVAS SEVDALISI YIZ ARTIK TAMAM SIVASSPOR UMUZ MANİSA FALAN ÖNEMİ YOK ,ALP ERENLER,
ne eksikleri olursa olsun ben bu maçı 3.1,alacağız diyorum.
simpsonda ceza alabilir.. maçta yaptığı bir hareketi hakem görmedi ama video görüntüleri var.. bnce simpson da haftaya yok bize karşı :)
hoLiGan Enes 15.02.2010, 11:27 delgeli olmuş................ :)
takımın düzeldiğini söyleye bilirim inş manisayı yener ve rahat bir nefes alırız
ŞaNLı SiVaSıM 15.02.2010, 12:47 gerçekten süper oldu mehmete karşılık isaac eşitiz defans oyuncularıda cezalı yenecektik zaten şimdi dahada kesinlşeti
vicente58 15.02.2010, 16:27 arkadaşlar manisa maçının yayınlanması için ligtv yada digiturk e mail atarak lobi yapalım ,4 maç yayınlanacak,haftaya derbi olcağı için 1 maç boşa çıkıyor zaten oda bizim maçımız olmalı,herkes mail atarsa belki dikkate alırlar.
yigido_sampiyon 15.02.2010, 18:10 manisasporun hocası reha kapsalda maçı tribünden izleyecek...
maç sırasında takımı idare etmesi zor olacak...buda bir avantaj ancak sivasspor kendi oyunun oynayamazsa puan kaybı kaçınılmaz olur...
sandal5877 15.02.2010, 18:41 şartlar ne olursa olsun zaten biz bu maçı alırdık..
çünkü almamız gereken cok önemli bir maç.
58^SiVaS^58 15.02.2010, 19:43 bu cok iyi olsu ama manisanin baska iyi oyunculari da var:mad::mad::mad:
Bu konuda yorum yapmak ne kadar kolaydı daha önceki yıllarımızda..güven veren bir takımımız vardı..inanıyorduk.. şimdi ise korka korka maç gününün gelmesini bekliyoruz.. neşeyle stada koştuğum günler geride kaldı.. şimdi ise sanki stad yolunda attığım adımların yönü değişti :D Allah'ım yardım et bize.. Güç ver :)
Bu karşılaşmadan tek beklentim forvet mevkinde Isaac yerine Ersen Martin'in görev yapması :D
Ergin Keleş'in görev yapması halinde işimizin kolaylaşacağını düşünmüyorum..
Unutmadan Manisaspor'un ortasahasının yükünü çeken Nizamettin Çalışkan bir Sivaslı ve en azından bir "hoşgeldin" denmesini bekliyorum.. saygılarımla
58akif34 15.02.2010, 21:49 hem defans hem forvet oyuncularının ceza alması bızım acımızdan sevındırıcı bır olay bu krıtık maca ıkı eksıgıyle cıkacak manısa olayın ılgınc tarafı isaac mac bıttıkten sonra kırmızı kartı gordu bu macta sıvassporumuza basarılar
DOST KARA GÜNDE BELLİ OLUR
cılgınsivas58 15.02.2010, 21:52 diallo bize karşı bir gol attı bide ersen atarsa :confused:
enesarslan 15.02.2010, 22:33 isaac in olmaması durumu eşitledi bir karımız yok ama keitanın eksikliğini hissederiz gibime geliyor :confused::confused:
keşke bu ısacı manisa kiralayacagına biz alsaydık çok faydalı bütün maçlarda faydalı oldu manisaya etkili
bizimde kolumuz değil bi bacağımızın kopuk olduğunu unutmamak gerekir
Ligin ilk yarısındaki Manisa macında bende vardım,özellıkle kapalı trıbundekı manısalılar bızımle cok alay etmıslerdı,kümeye,yerınız orası dıye ama Allah büyük kimin nerede olacagı lig bitmeden kesın bellı olmuyor gordugumuz gıbı.
Umarım bıze yapılan bu alaycı hareketlere en guzel cevabı sahada takımımız verır. eee gün gelır hesap döner demişler.. Hayırlısıyla 3 puanı hanemıze yazdırıp bir rahat nefes daha alma ımkanını yakalarız.Allah yıgıdolarımızın yardımcısı olsun ..
biliyorsunuz Süper Lige ilk adımını bizimle birlikte attı.. 2.lig şampiyonu olarak rekor bir puanla Süper lige çıkmaya garantilediğimizde en yakın rakibimiz o zamanki ismi ile Vestel Manisasporun yerel spor gazeteleri bu durumu hazmedeyip gazete manşetlerine "Ayılar süper ligde" gibi ifadesine kullanmıştı.. bu şehir ve güzel insanları bu ifadeleri asla unutmayacak, gerekeni gerektiği zaman yapacak.. Bu hafta sonu uyuyan bir taraftar kitlesi görmek istemiyorum.. ne olur şaşırtalım kendimizi, takımımızı ve manisayı.. herkes yiğido görsün..
emin kara 16.02.2010, 12:41 Bu maç bizim için çok önemli takımımızın kazanması için ne gerekiyorsa yapalım sonucu ne olursa olsun sonuna kadar destekleyelim manisalı oyuncuları öyle motive edelimki daha maça çıkmadan kaybedeceklerini hissedtirelim 4 eylülü onlara dar edelim sahada oyuncularımız gerekeni yapacaklardır kendi oyuncularımıza güven vererip karşı takımın oyuncularının kendilerine güvensizligini saglıyalım 12.adam olarak yapılacak şeyleri yaparsak hep beraber bu maçı alacagımızı düşünüyorum
svsli585858 16.02.2010, 13:01 benim dikkatimi çeken fenerin takıldığı takımları sivas yeniyor mesela ilk yarıdaki antep maçı fener 2-1 yenildi sivas fark attı burda inşallah yine böyle olur:)
özellikle Isaac'ın kırmızı kart görmesi iyi oldu :)
|