Orijinalini görmek için tıklayınız : Önümüzdeki Üç Maçta Düzelmemiz Lazım.

ahmetbaba
06.03.2010, 17:29
arkadaşlar gs maçına kadar oynayacağımız üç maçta iyi skorlarla ayrılmalıyız.gs maçına kadar puan toplayamazsak düşebilirizde.çünkü gs ve sonraki maçlar çok zor.(gs,kayseri,ankara(h),bjk)

Sivasspor Club
06.03.2010, 18:07
antalyayımı yenecez arkadaşım gençlerimi yenecez antebimi yenecez ondan sonra zaten gsye yeniliriz bjkye yeniliriz kayseriye yeniliriz:mad::mad::mad::mad:: mad::mad::mad::mad::mad::mad:: mad::mad::mad::mad::mad::mad:: mad::mad::mad::mad::mad::mad:

ercan58.a
06.03.2010, 18:09
hepsinede yeniliriz ve hatta fark teriz
artık hiç ümit görünmüyor bu takım düşecek bu gidişle
hoca degişse ne yazar-yönetim degişse ne yazar-futbolcu degişsa ne?
seyirciolarak bizleri kahrettiniz allahta sizleri kahretsin hatta mahvetsin

bugra5858
06.03.2010, 19:41
Antalya Taş Gibi Takım Bu Oyunla Bize Fark Atarlar VeyseL-Necati Çok Formda Delik Deşik Ederler Savunmayı
Evimizdeki Gençler Maçından 1 Puan Ya Alırız Yada Alamayız Başlarındaki Alman Hoca ÇoK İyi Bİr Futbol Oynatıyor Takıma
Antep Deplasmanındanda Fark Yeriz
Biz Bugünleri Düşecekmiydik Ya:mad:

rsimsek
06.03.2010, 19:56
haftaya işimiz daha zor.bu takımdan üzlerek söylüyorum bir cacık olmaz

58_babacan_58
06.03.2010, 21:18
HOCA ARTIK BIRAK BU LAFLARI,TAKIMA HİÇ BİR OLUMLU BİŞEY KAZANDIRAMADIN BUNUN SENDE FARKINDASIN BU TAKIM ATAK FUTBOL OYNAYAMIYOR NE BİÇİM BİR SİSTEM GETİRDİN BİZE YAW,TAKIM SADECE RAKİPTEN TOP KAPMAYA ÇABALIYOR,NE BİR GOL POZİSYONU ,NE BİR ORGANİZE ATAK HİÇ BİR ŞEY YAPTIĞIMIZ YOK SADECE TOP HEP RAKİPTE OLDUĞU İÇİN TOP KAPMACA OYNUYORUZ SAHADA,ARTIK ŞUNU ÇARESİNE BAK SADECE 10 MAÇIMIZ KALDI ALDIĞINIZ PARANIN YEDİĞİNİZ EKMEĞİN,ONURUNUZ,ŞEREFİNİZ,HAY SİYETİNİZ İÇİN NE YAPIN EDİN 10 MAÇIN 5'İNİ KAZANIN ARTIK.............

ready
06.03.2010, 21:36
artık 10 maçın 10 da final havasında ne kadar puan getirebilsek bizim avantajımı za

sivastatlıbelam
06.03.2010, 21:42
bizim içerde dışarda mutlak galibiyetlere ihtiyacımız var.takım çok uyumsuz.anlamıyorum ya...

dikkat edin her maç mutlaka 1 ya da 2 zorunlu değişiklik yapıyoruz.bu gün de 2 zorunlu değişiklik oldu.bunun sebebi antrenman yetersizliği başka bir şey değil.

hoca yönetim kim varsa saesimizi duyun ve futbolcuları KAMPA alın.

futbolcuları KAMPA alın
futbolcuları KAMPA alın
futbolcuları KAMPA alın
futbolcuları KAMPA alın
futbolcuları KAMPA alın

kamp kamp kamp yoğun bir çalışma proğramına alın.başka çaremiz yok.

bu futbolla biz bankasyanın dibindeki takımları bile yenemeyiz.
90 dk 1 tane net gol pozisyonumuz var.buna ancak ağlanır.ne diyim lanet olası trabzonlular la da bir yandan mücadele ediyorum.allah belalarını versin .bir kere düştük dile.

allah sonumuzu hayır etsin.

ssfatihss
06.03.2010, 22:48
ben bızım takımdan gectım barı dıyarbakır ve denızlı bı cıkıs yapmasada onlar düşse valla adamlar bi seri yakalarsa kendımızı ankaranın üstünde 17. sırada buluruz...

davulcu
06.03.2010, 22:50
millet averajını bizimle düzlüyo.......:mad::mad:

3 yıldız
06.03.2010, 23:07
Bütün SİVASSPOR lu futbolcuları kınıyorum elalem düşmemek için oynar bunlarda düşmek için oynuyor herhalde.

şarkışla 58
06.03.2010, 23:35
Artık bu işin inşallahı kalmadı ligde kalırsak 1 puan farkla

58MySouL
06.03.2010, 23:59
Antalya Taş Gibi Takım Bu Oyunla Bize Fark Atarlar VeyseL-Necati Çok Formda Delik Deşik Ederler Savunmayı
Evimizdeki Gençler Maçından 1 Puan Ya Alırız Yada Alamayız Başlarındaki Alman Hoca ÇoK İyi Bİr Futbol Oynatıyor Takıma
Antep Deplasmanındanda Fark Yeriz
Biz Bugünleri Düşecekmiydik Ya:mad:cok güzel söylemıssın bız bu 6 haftadan 1 puan alırsak elimizi öpüp basımıza koyalım allah korusun bu takım düsmez insallah.ki sonuc ortada ligin en kötü top oynayan takımı maalesef sivasspordur.bir tane gol pozisyonumuz yok.ALLAH sonumuzu hayr eyleye işimiz duaya kaldı baska caremız yok.bizda puan duasına cıkalım varmı bildigi derin bir imam hoca tanıyan dua en iyisi.bu bir gercek takım hıc sınyal vermıyor.halı saha daha zevkli geliyor bana.

ercan58.a
07.03.2010, 02:01
önümüzdeki 3 maç degil hepsini yeneriz bu futbolla ruhsuz herifler bunlar

artık hiç ümit görünmüyor bu takım düşecek bu gidişle
hoca degişse ne yazar-yönetim degişse ne yazar-futbolcu degişsa ne?
seyirciolarak bizleri kahrettiniz allahta sizleri kahretsin hatta mahvetsin

rezi
07.03.2010, 09:01
bu futbol anlayışıyla sürekli kamp yapsalar ne yazar hoca taktiksel anlamda büyük yanlışlar yapıyor maça başlarken çıkardığı yanlış takım tertibi ve ona bağlı olarak taktiği hemen kendini gösterdi daha 20. dakikada gol yedik daha sonra taktik değiştirdi fakat bu sefer saha içindeki kadro bu sisteme uygun değildi şimdi antalya maçında bu maçta oynayacağımız kadroyla çıkarsa şaşırmayın çünkü dikkatimi çekti her seferinde aynı hatayı yapıyor bu maçta çıkan kadro defans ağırlıklı önce yemeyelim denilen bir kadro yani bursa maçına çıkması gereken kadro şimdi önümüzdeki hafta antalya maçının kadrosuna bakınca bu söylediğim daha iyi anlaşılacak bu arada bu takım doğru kadro ile çıkar ve hocanın gol sonrasında döndüğü 3-4-3 sistemini çok güzel uygular ama gene söylüyorum doğru tertible ve en önemlisi yüreğini sahaya koyacak oyuncularla unutmayalım ki denizli üç sene üst üste son dakikalarda kümede kaldı ankaragüçünün son düdüğü çalmadan hiç bir şey belli olmaz hani bir söz vardır umut fakirin ekmeği şimdilik hayallerimizi katık edip yiyelim sonrası Allah kerim.

karşıyakalı
07.03.2010, 10:04
arkadaşlar gs maçına kadar oynayacağımız üç maçta iyi skorlarla ayrılmalıyız.gs maçına kadar puan toplayamazsak düşebilirizde.çünkü gs ve sonraki maçlar çok zor.(gs,kayseri,ankara(h),bjk)

biz gol atamıyoruz .gol atamayan takım maç kazanamaz.biz bu takımla hiç kimseyi yenemeyiz.ben artık düştügümüzü kabullendim.tıpkı yönetim gibi onlarda kabullenmişki hocayı göndermiyorlar.