Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivasspor, dış dünyaya kapılarını kapattı
Playaz58 16.03.2010, 14:12 Turkcell Süper Lig'de kötü günler geçiren Sivasspor'da, tepkiler nedeniyle idmanlar basına ve taraftara kapatıldı.
Sivas ekibi, şampiyonluk mücadelesi verdiği önceki 2 sezonun aksine, bu sezon alt sıralardan kurtulmak için çaba harcıyor. Takımın son haftalarda ortaya koyduğu futbol ve alınan kötü sonuçlar, taraftarın tepkisine neden oldu. Takımın iyi yönetilmediğini iddia eden taraftarlar, son iki haftadır da teknik direktör Muhsin Ertuğral'ın istifa etmesi yönünde slogan atıyor. Antalyaspor yengilsi ise bardağı taşıran son damla oldu. Yerel ve ulusal medyada çıkan olumsuz haberler üzerine Sivasspor yönetimi, idmanları basına ve taraftara kapatma kararı aldı. Kırmızı beyazlı ekibin bugün başlayacağı Gençlerbirliği maçı hazırlıklarına basın mensubu ve taraftarın alınmayacağı açıklandı. İdmanların, yarın ve diğer günlerde basına açılıp açılmayacağına yönetim karar verecek. (CİHAN)
58zarali 16.03.2010, 14:28 bide böyle deneyin bakalım ne olacak ya tutarsa hesabı
Gülesim geliyor. Taraftardan şimdi kaçıyorsunuz ya pazar günü türbünedemi almayacaksınız.Size bu akılı kim veriyor anlamıyorum. Böyle yaparak taraftarların tepkisini üzerinize çekmiş olmuyormsunuz. Zorda kaldığınız zman kaçın bir maç kazandığınız zmanda taraftar görmek isiyoruz diyin. Hoca suç senin değil seni hala görevte tutan yönetimin
58MUAMMER58 16.03.2010, 14:58 YA KİMİN TAKIMINI KİME KAPATIYORSUNUZ HELE BİRAZ TARAFTAR NE İSTİYOR,SİZDEN NE BEKLİYOR ,DİNLEYİN ,ANTRENMANI KAPATIP ,KULAKLARINIZI TIKAMAYIN,TARAFTARIN SESİNE ALOOO DEYİN,
Playaz58 16.03.2010, 15:02 SIKI yonetim uygulaniyor herhalde. Artik taraftar olarak masaya vurma zamanimiz geldi! Bize cektirdikleri bu cile ve bu stresin birilerinin hesap vermesi lazim. Bir sene boyunca pazar geceleri hep kabus oldu!
Benim halkim cocuguna ekmek alacagina, maca geliyor ki Sivas'imi destekleyim diye ama orada oynayan futbolcular bunlari halen anlamamis degil.
Bu hafta protesto edelim futbolculari, ve tribune cagirmayalim!
Muhsin Ertugral'dan cok sey bekledim. Hollanda'nin Ajax kulubu basi bos birini Afrika'da ki klubunun basina koymaz dedim. Cunku kendisi Ajax Cape Town'u calistirdi. Ama bos cikti....Turkiye'de ki futbol taktikten cok bilek gucu ve ruhla oynaniyor. Bunu Avrupa Kupasi Sampiyonasinda gorduk. Taktik yok ama Bilek gucu ve Ruh Var, Istek ve Arzu var...Bu futbolcular bunun bilincinde olmalari lazim.
Dış dünyaya kapılarını antremanda kapatmaları neyi değiştirir ki? zaten onlar dış dünyaya sezon öncesi kapamışlardı hem akıllarını, hem yüreklerini hem de profosyonelliği.Şimdi kapatsalar ne değişecek dünyaya kapılarını açmaları gerekki gerçekleri görsünler, takım ligden düşecek onlar ise halen işin gırgırındalar.GB maçı kaybedilince olaylar dış dünyada şu anki gibi gelişmeyecek sanırım.Taraftardan neyi saklıyorsunuz, gerçekler ortada o da size göre gerçek sayılırsa.Bu hafta çıkıp adam gibi oynayarak kırılan kalpleri, sönen umutları belki düzeltebilirsiniz.
taraftara antreman sahası kapatılmış çok ayıp yonetime hiç yakıştıramadım kınıyorum:D
Playaz58 16.03.2010, 18:25 Bu takimin yarisindan fazlasinin sene sonunda gitmesi gerek, yonetimden bir kac kiside bunun icinde.
mucahitbaba58 16.03.2010, 18:46 insallah olumlu olur
dusunuyorum belki dusunduler yonetim teknik heyet taraftarimiz yerden goge kadar hakli onlari bu kaostan cikarmak icin kapali kapilar ardinda degisim yapacaklar belkide akin artik forvet kamanan kalede olacak :)baska nasil bir degisim olurki eger dusunceleri bu yondeyse YAZIKLAR OLSUN DENIZLI KADAR BILE OYNAYAMIYORUZ
58 MeRt EMiR 16.03.2010, 19:04 iyi olur muhsinin aptal açıklamalarına kızmayın hiç olmazsa hala defolup gitmedi yaw
Oldu olacak stadyumu da taraftara kapatın, zaten hiç utanmanız, arlanmanız, haysiyetiniz yok, zaten yüzünüz zerre kızarmıyor, hiç olmazsan stadyuma taraftar da aldırmazsanız rahat rahat kovaya dönersiniz. Taraftar varken 3-4-5 yediniz, taraftar yokken 7-8-9 yersiniz! Hiç olmazsa Bülent hocanızın kehanetini de gerçekleştirmiş olursunuz ha, ne dersiniz!
tekdoktiri 16.03.2010, 20:54 Bu takimin yarisindan fazlasinin sene sonunda gitmesi gerek, yonetimden bir kac kiside bunun icinde.
58candide58 16.03.2010, 21:47 Oldu olacak stadyumu da taraftara kapatın, zaten hiç utanmanız, arlanmanız, haysiyetiniz yok, zaten yüzünüz zerre kızarmıyor, hiç olmazsan stadyuma taraftar da aldırmazsanız rahat rahat kovaya dönersiniz. Taraftar varken 3-4-5 yediniz, taraftar yokken 7-8-9 yersiniz! Hiç olmazsa Bülent hocanızın kehanetini de gerçekleştirmiş olursunuz ha, ne dersiniz!
valla bence onuda düşünmüş olabilirler..rahat rahat hata yapmak için..:mad:
taraftara ve basın mensubuna kapalı olması bişey değiştirmez siz o aklınızdaki fikirleri düzeltemedikten sonra taraftarın isteklerine beklentilerine cevap veremedikten sonra gerisi boş...inşallah bu yaptıklarınız sizin için hayırlı olur. yoksa taraftarın sabrı taşıyor haberiniz olsun...
alpgok58 16.03.2010, 22:01 DIŞ DÜNYAYA KAPATACAKLARINA KALELERİNİ DIŞARIYA KAPATSILAR YEDİKLERİ GOL ÜÇ SEZONA BEDEL UTANMIYORLARMI
fatihtuztas 16.03.2010, 22:21 istifa etsin tabi biz kurtarıcı olarak getirdik adamı, malesef o bizi daha da beter bi hale getirdi, transferleri de hep fos çıktı, bülent hoca döneminde yeniliyoduk ama hiç değilse güzel oyun oynuyorduk, mücadele ediyorduk ya şimdi?
yönetim iyi gün yönetimiymiş onu anladık nerde ünsallar taşşsetenler kaç haftadır taraftarın medyanın önüne hocayı attılar kimse bi kelam laf etmiyor nereye kadar yada kimden kaçacaksınız
ercan58.a 16.03.2010, 23:35 kapı kapatmakla ne olacak sanki ne degişecek
nerde başkan nerde yönetimden vırıl vırl öten beyler dillerinimi yuttular
yigido yakup 16.03.2010, 23:44 Aslinda cok güzel bir karar beyler burada verilen her tepkiyi yönetim ve hoca görüyor herseyden haberleri olmasi cok güzel.
birseyler yapmak gerekli diyordukya artik biseyler yapiyorlar ve bir neticesi olacagininda farkindalar.
Belki bu haber ilk asamada cok kötü gibi görünsede burdaki mesajlarin hepsinin alindigi bilmek sevindirici.
|
|