Orijinalini görmek için tıklayınız : Kümedemi Takimin in sahaya Kurtar Takimini?
Futbol federasyonu resmen Diyarbakirspora Prim vermeye Calisiyor. Düsününki herhangi bir takim kümede kalmaya gidiyor son care in sahaya takimini kurtar yani nedenmi Diyarbakira istanbulspor macinida aynen Bursaspor kararini uygulanmazsa Türkiyede bir cifte standarta yol acacak buda resmen bir prim yada ,Düsen Takimin Taraftarini ateslemek. Onda oldu bizdede olsun neden biz Düsecegiz ? yani taraftari bir yöne hedeflendirmek bizdede ayni karar baska bir örnegini istemiyoruz der gibi tesvik primi Fanatik gruplara. Bunu TFF,uyguladigi anda Süper Ligde Hepsine uygulamasi gerektigine inaniyorum. Birde bugünlerde Tv,lerde spor programlarinda yani Bütün kanallarda Diyarbakirli oldularki sanki onlarin özel yöresel bölge TV,leri gibi karar aliyorlar diger Takimlari yani Altdaki olanlari kastediyorum Bu ülkenin takimi olarak görmeme gibi bir Körbaharlilik baslattilar ve agzi acilan konusmaya basladi spor yazalarini ve siyasileri burdan kiniyorum resmen TFF,yonunu etkiliyorlar birakin herkes isini yaparsa hersey daha iyi olur.
58 MeRt EMiR 17.03.2010, 18:24 aynen öyle adamlar diyar düşse bile resmen çıkaracak
58VoLkAn58 17.03.2010, 18:31 Federasyon resmen Diyarbakır'dan korkuyor.2. lige göndermek neymiş.Bu kulüp bu gidişle kapanacak.
yıldız beldesi 17.03.2010, 18:32 sporun içine herşeyi kattılar ama bu kadar siyaset kattıklarını ilk defa görüyorum diyarbakır taraftarı bu çirkinlikleri hatırlarsanız 3. hafta fener maçı çıkışında da yapmıştı
ya diyar düşse bile onu düşürmemek için elinden geleni yaparlar onun için biz kendi takımımıza sahip çıkalım desteğimizi esirgemeyelim bu gençlerbirliği maçı dönüm noktası tüm gücümüzle destek verelim
ercan58.a 17.03.2010, 19:58 şahsen ben herhangi bir takımın düşürülmesi sonucunda ligde kalmayı bu takımın oynadıgı bu futbolla kesinlikle istemem diyarbakır olsun denizli manisa olsun bizim takımda 100 gömlek üstün futbol oynuyorlar bizim takım zaten yönetim tarafındanda silinmiş baksanıza kimsenin agzını bıçak açmıyor dillerini yuttular galiba başka takımlardan medet umarak ligde kalmayalım dogrusu bu
Kardeşim sana tamamen katılıyorum şu an TV leri dinledikçe içim acıyor hepsi Diyarbakır düşmesin diye aldı başını gidiyor kim düşecek o zaman ya Manisa ya SİVAS.ya nerede bu basın sözcümüz çıkıpta ne oluyor medya veya beyler futbol kuralları var.2 -3 sene önce trabzon-Sivas maçınnın son saniyesinde maç 1 kişi girdi diye 3-0 hükmen,4-5 sene önce Manisa maçında 1 kişi sahaya girip hakeme saldırdı diye Maç 3-0 hükmen kararları verildi.Bu neyin pravaktörleri 200 kişi provaktörmü olur diye seslerini yönetmiyen yöneticilerimiz neredeler.LÜTFEN SİVAS Manisayı,ankarayıda,denizliyid e harekete geçirerek tepkilerimizi verelim.
58_babacan_58 17.03.2010, 20:53 DİYARI KÜME DÜŞÜRMEZLER ADIM GİBİ EMİNİM O MAÇ 1-0 OLARAK İBB'E VERİLECEK.....
En iyi örnek Trabzon-Sivas maçıdır.. Maçın bitimine dakikalar kala ve Trabzon 1/0 öndeyken sahaya giren seyirci nedeniyle maç tatil edilip bizim lehimize 3/0 hükmen ilan edilmedimi? Eğer federasyon ist. maçıyla ilgili bizim açımızdan ters bir karar alırsa federasyonun bittiğinin resmidir...
şarkışla 58 17.03.2010, 21:41 Kurallar kişilere,takımların hangi bölgede olduğuna,siyasetle ilişkilerine göre işlememeli.Yoksa adalete güven zedelenir.Kurallar ne diyorsa o uygulanmalıdır.Şaşırmamak elde değil G.Kurmay Bşk.bile çıkmış D.Bakırın düşürülmemesi gerektiğinden bahsediyor.Açılımın Askeri versiyonu herhalde vay vay vay
KIZILCAN 17.03.2010, 21:48 Eğer Diyarbakır'ı düşürmeyeceksen Ankaraspor'un günahı neydi?Bu işin çifte standartı yoktur!
58candide58 17.03.2010, 23:01 FEDERASYON İŞTE YORUMA GEREK VAR MI_?BİZ AYNISINI YAPSAK SONUMUZ NE OLUR ACABA_!!
Arkadaşlar diyarı unutalım diyarı devlet düşürmez.diyar düşmezsede biz kesin düşeriz buda kesin
mühendisburak58 17.03.2010, 23:47 diyarbakırı düşürmezler.onu biz yapmalıyız.
yukarıyıldızlı 17.03.2010, 23:49 bunun en güzel oluru hafta sonu maçta tepkimizi ortaya koyalım gerek tff aleyhinde gerekse diyar aleyhinde tezahüratlarda bulunalım başka şekilde olmaz gerçi bunlar da pek yaralı değil ama susmaktan iyidir....
58MUAMMER58 18.03.2010, 00:20 Tahmin ediyorumki ,bu kadar etkili ve yetkili kişiler, diyarbakır düşmesin diye çırpınınca tff sağlıklı karar veremez.hükmen ceza verilmezise bu tff,nin siyasetten bağımsız olmadığının,hiçbir inandırıcılığının kalmadığının ,iflas ettiğinin göstergesidir.hayatında topa depik atmamış kişiler futbola bukadar burnunu sokmamalıdır,zaten büyük takımların ,şakşakçılığını yapan spor yazarı bozuntuları ,yalakalık yapmak için değil,doğruları yazmaya davet ediyorum ,bundan sonra ,stadlardan cenaze çıkmaya başlarsa tüm bu kişilerin,büyük vebali vardır,HAKSIZLIK KARŞISINDA SESSİZ KALAN DİLİ OLMAYAN ŞEYTANDIR. h.ş
arkadaşlar tff resmen diyarı kumede kalması içinsefer berlik ilan edildi
mevla hayırlara yazsın:D:D
|