Orijinalini görmek için tıklayınız : BURSAYA DESTEK VERMEYE NE DERSİNİZ

özgühertaş
23.03.2010, 14:40
Geçen sene bizim başaramadıgımızı bu sene bursaspor başarmak üzere.eğerki bursa bu sene başarırsa türk futbolunda köklü bir degişiklik olucak.bizler istanbul sivasspor taraftar dernegi olarak her zaman anadoluda dayanışmanın kardeşiliklerin ve dostlukların kurulmasının önemini her zaman ön planda tutmuşuzdur.gidilen her deplasmanda centilmenliği yeni dostlukların kurulmasını sağlamışızdır.şimdi şampiyonluga yürüyen bursassporu istanbuldaki maçına bizlerde giderek onlara destek verelim.kırmızı beyaz atkı ve polarlarımızı giyerek topluca gidelim onlara destek verelim.gerçi onların bizim destegimize ihtiyaçları yok ancak onların tribün kültüründende azda olsa bizlerde faydalanmış oluruz.
cuma akşamı atatürk olimpiyat stadındaki ibş-bursa maçına gitmeye ne dersiniz

karamik
23.03.2010, 17:02
Önce Can Sonra Canan Gardaş Bursasporla gönlümüz olabilir fakat şu durumda Sivasspordan başka bişey düşünmek çok yanlış olur.

58_babacan_58
23.03.2010, 17:05
BURSAYA DESTEK VERELİM TABİKİ FORZA ANADOLU AMA,ŞUAN BENİM SİVASSPORDAN BAŞKA DÜŞÜNCEM YOK,ANTEPE DEMPLASMANA GİTMEYE NE DERSİNİZ ....?

58^SiVaS^58
23.03.2010, 18:12
Vallahi öbü senede bursa hep desteklemisti bizi

sivasli_boy
23.03.2010, 18:45
Geçen sene bizim başaramadıgımızı bu sene bursaspor başarmak üzere.eğerki bursa bu sene başarırsa türk futbolunda köklü bir degişiklik olucak.bizler istanbul sivasspor taraftar dernegi olarak her zaman anadoluda dayanışmanın kardeşiliklerin ve dostlukların kurulmasının önemini her zaman ön planda tutmuşuzdur.gidilen her deplasmanda centilmenliği yeni dostlukların kurulmasını sağlamışızdır.şimdi şampiyonluga yürüyen bursassporu istanbuldaki maçına bizlerde giderek onlara destek verelim.kırmızı beyaz atkı ve polarlarımızı giyerek topluca gidelim onlara destek verelim.gerçi onların bizim destegimize ihtiyaçları yok ancak onların tribün kültüründende azda olsa bizlerde faydalanmış oluruz.

Yok ya biz gecen sene sampiyonluga oynarken cok desteklediler ya bizde şimdi onları destekleyez oylemi ? sivas kume dusecek bursa sampiyon olacak öylemi eger biz duseceksekbursada sampiyon olamasın kardesim iki sezonda bize kaybettirdigi puan sayısı 10 ustune birde kupa macı var belkiden dusme nedenimiz adamlar siz hala neyden bahsediyorsunuz...

mishka
23.03.2010, 18:50
Tabii ki bizimle olan maçlarından kendileri için maksimum puanı almaya çalışacaklar bundan doğal birşey yok. Bu bursaya destek vermemizi engellemez. Ben kendi adıma Bursa'nın şampiyonluğunu istiyorum. Bizim açtığımız yolda hedefe onlar ulaşacaklar gibi görünüyor. Ayrıca çok değerli bir hocaları var ve hiçbir takıma sataşmadan, hiçbir takıma yamanmaya çalışmadan sadece kendi işini yapıyor . Bursanın onunla birlikte sempatisi artıyor. Biz ise maalesef ligin en antiptaik takımı olduk geçen sene. Onlar süreci bize göre daha iyi yönetiyor ve sadece işlerini yapıyorlar.

effenberg
24.03.2010, 09:09
Önce kendi takimiza destek verelim Bursaspor Sampiyon oldugu zaman bonus olarak Sivasspor ligdemi kalacak...

özyiğido
24.03.2010, 10:16
ÇOK GÜZEL BİR DÜŞÜNCE DAHA ÖNCE BENDE DÜŞÜNMÜŞTÜM RECEP ABİYLE BU KONUYU BİR GÖRÜŞELİM KENDİ ATKIMIZ VE FORMALARIMIZLA STADA GİDELİM....

davulcu
24.03.2010, 10:17
adamlar 20,000 bilet talep etmişler ........

özyiğido
24.03.2010, 10:18
ŞİKECİ İBB TAKIMI İKİ SEZONDUR HEM ŞAMPİYONLUĞUMUZU HEMDE KÜME DÜŞMEME MÜCADELİMİZİ ENGELLEDİLER ONLARA İNAT MAÇA GİDELİM...

samor
24.03.2010, 13:16
doğru diyosunuz arkadaşkar bizim şuanki konumumuza bursa destek versin... haksızmıyım

vicente58
24.03.2010, 13:34
bursaaporu hiç sevmiyorum ama ertuğrul sağlam'ı çok sevdiğimden şampiyon olmalarını isterim.Beşiktaşlılarda kına yakarlar artık ertuğrul bursayı şampiyon yapınca:D:D

58VoLkAn58
24.03.2010, 13:50
Arkadaşlar Biz bir kendimizi kurtaralım sonra veririz desteğimizi.

atababa111
24.03.2010, 14:08
Destek verelim diyen kardeşlerime sadece Ayran-ve Tahteravalli ikilisinin çok güzel örneklerini sunarım. O güzel fikirlerimizi Sivassporumuz için kullanalım diyorum. Biz ligde kalalım onlarda şampiyon olsun o zaman nereye diyorsanız gelelim.

Harbi Selim
24.03.2010, 14:15
Bursaspor şampiyon olursa alkışlarız. Ancak Sivassporumuzun durumu ortada. Kötü durumdayız takımıza bakalım bence.

enKeskin
24.03.2010, 14:23
Konya'da yaşayan bir sivaslı olarak işin gerçeği İstanbula bursanın maçına gitmektense antepe takımımın maçına giderim daha iyi ama istanbuldaki sivaslıların cuma günü bursa maçına gitmelerini desteklerim sonuçta busasporun şampiyonluğu çok şeyi değiştirebilir. Öncelik elbette zor günler geçiren sivasssporda...

özgühertaş
24.03.2010, 16:21
yav gardaşlar ne kadar kısırbir düşünce içersindesiniz.sizlere sanki sivas-antep maçını bırakında ibb/burs maçınamı gidek dedım.sonuçta bursa maçı cuma günü bizim antep maçımız pazar günü kaldıkı intanbuldan antepe organizasyon olmayacagına göre niye böyle boş boş yorumlar yapıyorsunuz anlamış degilim.şimdi gidip maça destek versek ne olur.ayrıca dikka edersenizki gidip bursa tribününden örnek alalım farklı tribünlerin kültüründen bir şeyler öğrenerek farklı tribünlerdenki kişilerle dostluklar kurarız diye düşünüyordum

ZALIM_58
24.03.2010, 16:24
Yok ya biz gecen sene sampiyonluga oynarken cok desteklediler ya bizde şimdi onları destekleyez oylemi ? sivas kume dusecek bursa sampiyon olacak öylemi eger biz duseceksekbursada sampiyon olamasın kardesim iki sezonda bize kaybettirdigi puan sayısı 10 ustune birde kupa macı var belkiden dusme nedenimiz adamlar siz hala neyden bahsediyorsunuz...

ÇOK DOGRU SÖYLÜYOSUN BEN ONLARIN FIRUMLARINIDA OKUUM SENİN ŞAMPİYONLUGA OYNADIGIN SEZONDA BEN OLMAMIYOSAM SİVAS OLMASIN DİYOLARDI ŞİMDİ ONLARA DESTEKMİ VERECEZ BİZ DÜŞMEYELİMDE KİM NE YAPIYO YAPSIN

yigido yakup
24.03.2010, 16:37
Bursaya haddinden fazla destek veriliyor bizim destek vermemize gerek yok.

Bursaspor a verilen hakem pfdk tahkim federasyon yönetimi desteginin ücte biri bize verilseydi biz %100 sampyionduk.

siz zannediyormusunuzki Bursaspor bu sene bizim gecen seneki gibi onurlu ve temiz mücadeleyi götürüyor.Adamlarin yaptiklarinin yarisini biz gecen snee yapsaydik bizi ligden ihrac ederlerdi.

Bursa sampyion olmaya olur ama biz kendimizi nasil kurtaracagiz.

özyiğido
24.03.2010, 17:19
YAZILANLARI OKUYORUMDA SANKİ KONU BAŞLIĞI BURSA ŞAMPİYON OLSUN SİVASSPOR KÜME DÜŞSÜN İMAJI VERİLİYOR...KONU İSTANBULDAKİ VEFEKAR SİVASSPOR TARAFTARINA ÖZGÜ YAPILAN YAZIDIR..SİVASTAKİ HER MAÇINDA ÇEKİRDEK YİYEN SİVASSPOR TARAFTARINA DEĞİLDİR...

Holigann
24.03.2010, 17:29

nasıl bir iç dünyaya sahispiniz anlamadım,adamcağızın söylediklerinden bunları çıkarıyorsanız,sizinle hiç bi konuda tartışmaya girmemek lazım,orta yolu bulmak imkansız belliki..

Holigann
24.03.2010, 17:32

Sivaslı kendine yapılan ıyılıgıde kötülüğüde unutmaz,düşünceniz için sizi tebrik ediyorum,çok iyi düşünmüşsünüz,verdiğiniz mesajdan saçma sapan şeyler çıkaran arkadaşlarıda hayretle okudum..demekki insanlarda karşısındakinin ne dıyecegını bıle anlayamacak psıkolojı bırakmıs takımımız!tekrar tebrık ederım,gıdersenız Bursalı arkadaslarımıza selamlarımızı iletin..

SivaSTeaM58
24.03.2010, 17:34
olmasın arkadasım bursada sampiyon olmasın Sivas 2 sene sampiyon olamadı bursada olmasın bursaya verılen bu destek gecen sene sivasa verılseydı sampiyon olmusduk bırakın bu isleRRii

sofularlı34
24.03.2010, 17:41
ben formamı giyip gitcem
.............................. ........................

özgühertaş
25.03.2010, 07:31
YAZILANLARI OKUYORUMDA SANKİ KONU BAŞLIĞI BURSA ŞAMPİYON OLSUN SİVASSPOR KÜME DÜŞSÜN İMAJI VERİLİYOR...KONU İSTANBULDAKİ VEFEKAR SİVASSPOR TARAFTARINA ÖZGÜ YAPILAN YAZIDIR..SİVASTAKİ HER MAÇINDA ÇEKİRDEK YİYEN SİVASSPOR TARAFTARINA DEĞİLDİR...
hele şükür konuyu anlayan bi yiğido çıktı.

havacı_58
25.03.2010, 07:58
yav gardaşlar ne kadar kısırbir düşünce içersindesiniz.sizlere sanki sivas-antep maçını bırakında ibb/burs maçınamı gidek dedım.sonuçta bursa maçı cuma günü bizim antep maçımız pazar günü kaldıkı intanbuldan antepe organizasyon olmayacagına göre niye böyle boş boş yorumlar yapıyorsunuz anlamış degilim.şimdi gidip maça destek versek ne olur.ayrıca dikka edersenizki gidip bursa tribününden örnek alalım farklı tribünlerin kültüründen bir şeyler öğrenerek farklı tribünlerdenki kişilerle dostluklar kurarız diye düşünüyordum

kardeş sonuna kadar destekliyorum millet sapla samanı karıştırmış::

RECEP_YÜKSEL
25.03.2010, 08:03
İSTDER OLARAK ORDA OLACAĞIZ

http://img291.imageshack.us/img291/8710/svsburjj.jpg

MÜMKÜNSE BU SİLİNMESİN DİĞERİ NİYE SİLİNDİ ONDA ANLAMADIK AMA NEYSE

ŞAMPİYON ANADOLUDAN DEMEK SUÇMU YOKSA

RECEP_YÜKSEL
25.03.2010, 09:08
Yorumlara bakıyorumda sanki arkadaş SİVASSPORU bırakın Bursa sporu tutun demilş gibi.

Burda bi konu açılmış amaç ANADOLU dan BİR Şampiyon çıkması bunun içinde
İstanbulda olan tüm Anadolu Taraftarları olarak Bursa Sporun Bu Yolda belki bilere ihtiyacı yok ama Biz destek verdiğimizi Onların Şampiyon olmaları için du ettiğimizi desteklediğimizi bilmeleri için orda olacağız kimseyede zorla gelin demiyoruz.

Gerçi zorla SİVASSPOR maçlarına bile getirmeiyoruzki kaldiki Bursa maçı na getirelim güzel bir ortam güzel bir maç seyretmeye gidiyoruz gelmek isteyen herkez gelebilir

gönenliyiğido
25.03.2010, 09:25
geçen sene bursa deplasmanına giden arkadaşlar bilir Bursa taraftarının ne kadar centilmen davrandığını...Ben Bandırma da yaşıyorum ve elimden geldiğince Bursaspor u desteklemeye gidiyorum...İstanbul a gidemem ama emin olun son hafta Bursa-Belşiktaş maçına gidip var gücümle destek vereceğim..Bu sene şampiyon olsun artık anadolu dan bir takım..

armn
25.03.2010, 10:25
çok güzel bir düşünce koskoca ligde bursaspordan başka bizi destekleyen takım yok hepsi düşmemizi istiyor ligden ama birtek bursaspor destek oluyor bizde onlara şampiyonluk yarışında destek olalım sonuna kadar

mishka
25.03.2010, 10:51
Arkadaşlar trabzon taraftarları bize yaptığı gibi bursayada düşmanlık dolu mesajlar yazıyor ve kulüp de aşikar bir şekilde bursa karşısında diyarbakırı destekledi. Bunun bir sebebi var mı yoksa her zamanki gibi anadoludan çıkacak bir şampiyonu istemiyorlar mı ?

jaguar19
25.03.2010, 11:04
Arkadaşlar trabzon taraftarları bize yaptığı gibi bursayada düşmanlık dolu mesajlar yazıyor ve kulüp de aşikar bir şekilde bursa karşısında diyarbakırı destekledi. Bunun bir sebebi var mı yoksa her zamanki gibi anadoludan çıkacak bir şampiyonu istemiyorlar mı ?

İçlerinde anadoludan şampiyon çıkmamasını istemeyenler de var
şampiyon çıksın isteyenler de hatta sağda solda kendi aralarında tartışıyolar.

Yazılarından çıkardığım sonuç çoğu bursayı
kötü zamanlarında kendilerine kümeye bağırdıkları için
bursanın hemen büyüklük tasladığı için
ve teksasla pek iyi anlaşamdıkları için bursa antipatileri var.

Kayseri de ligin başından ilk yarının sonuna kadar kafaya oynuyordu ama ben hiç tartıştıklarını görmedim aksine es es ve kayserinin şmapiyon olmasını istiyorlar.

Konuya dönerse herkez kendi işine baksın bence.
Bu konuda yazılacak tek şey bu.

kiNgSiZe58
25.03.2010, 12:10
ya bırakın şımdı bursayı siz kendi takımınıza bakın. istiyen yine gitsin ama dogru degil. kendi takımın küme mücadelesi verirken başka takıma destek olmak

falcon58
25.03.2010, 12:18
önce can sonra canan.tamam verelimde önce SİVASSPOR var.mümkünse SİVASSPORUMUZUN deplasman maçlarına gidelim öncelikle...Kendi takımımıza destek verelim...

nettekno
25.03.2010, 15:02
Yorumlara bakıyorumda sanki arkadaş SİVASSPORU bırakın Bursa sporu tutun demilş gibi.

İstanbulda olan tüm Anadolu Taraftarları olarak Bursa Sporun Bu Yolda belki bilere ihtiyacı yok ama Biz destek verdiğimizi Onların Şampiyon olmaları için du ettiğimizi desteklediğimizi bilmeleri için orda olacağız kimseyede zorla gelin demiyoruz.

Gerçi zorla SİVASSPOR maçlarına bile getirmeiyoruzki kaldiki Bursa maçı na getirelim güzel bir ortam güzel bir maç seyretmeye gidiyoruz gelmek isteyen herkez gelebilir

elbette gidelim giyelim formalarımızı anadoludan çıkacak bir şampiyon için destek vermeye gidelim
SAPLA SAMANI AYIRT EDEMEYENLER ibb-bursa maçı ist olimpiyatta cuma günü sivasımızın maçı pazar günü gaziantep te

58svs58
25.03.2010, 15:25
BU SENE BURSAYA DESTEK VERMEZSEK SENEYE BİZİM İÇİN ŞAMPİYONLUK HAYAL OLUR TÜM TARAFTARLARIMIZI BURSAYI DESTEKLEMEYE DAVET EDİYORUM

samor
25.03.2010, 15:28
kaldırın gardaş bu yazıyı anketi her neyse kendi işimize bakalım bursa bize testek versin şu an. desteğe onlardan daha çok ihtiyacımız var.

sivaslimete
25.03.2010, 15:32
Kardesim sanki adamlar antep macini birakip bursa macina gidecek eger bursa macina gitmezlerse bos bos evlerinde oturacaklar ve bos bos oturcaklarina gidip bursaspora destek versinlerde Anadoludan bir sampiyon ciksin corbada bizimde tuzumuz olsun.

özgühertaş
25.03.2010, 15:39
kaldırın gardaş bu yazıyı anketi her neyse kendi işimize bakalım bursa bize testek versin şu an. desteğe onlardan daha çok ihtiyacımız var.
ANLAYIŞ FARKLI DÜŞÜNCE FARKLI ANLAYIŞI DAR OLAN GARDAŞLARIMA DİYECEK LAF BULAMIYOM.SÖYLERMİSİN BANA CUMA GÜNÜ BURSA MAÇINA GİDERSEN NE OLUR GİTMEZSEN NE OLUR .

sivaslimete
25.03.2010, 15:39

Abicim mactan fotoraf ve videolarini bekliyoruz.

özgühertaş
25.03.2010, 15:40
elbette gidelim giyelim formalarımızı anadoludan çıkacak bir şampiyon için destek vermeye gidelim
SAPLA SAMANI AYIRT EDEMEYENLER ibb-bursa maçı ist olimpiyatta cuma günü sivasımızın maçı pazar günü gaziantep te
VALLA HELLAL OLSUN ANLAYANDA ÇIKIYOR YA
NE OLSA İSTDERLİ

bortecine
25.03.2010, 15:41
Bursanın şampion olmasını istemeyenler sivaslı sivassporlu değildir. O kadar. Adamlar istanbulda olduları için gidiyorlar kaldiki ankarada maçımız olsa herhalde ankaraya gelirler. Yapılan davranış son derece doğru ve de yerinde ortalığı bulandırıp anadolu kardeşliğin laf uzatmayın.

emre41
25.03.2010, 15:53
Anteplileşmek diye bir tabir olsaydı eğer, burada Bursa'nın şampiyon olmasını istemeyen kişiler için gayet iyi kullanılabilirdik. Geçen sene bize darbeyi anadolu takımı olduğunu iddia edenler vurud. Ve biz de buradan yaptıklarından dem vurup durduk değil mi? Şimdi kalkıp şikayet ettiğimiz şeyin aynını yapmak da ne oluyor? Kimse Bursa'ya maç satalım, para toplayıp yarım edelim felan demiyor. Maça gidip destekliyelim diyor.

Ve bence gayet doğru ve mantıklı bir karar. Pankart açma imaknız olursa pankartta açın. Görsün cümle alem yerimiz. Paranın şikenin yanında değil. dostluluğun anadolulunun yanındayız.

Bize kimse destek vermedi diyonuz. Bülent denen adam bi sustu mu ki? herkese laf yetiştirdi it. Ah azcık sussaydın 5. şampiyonduk. Nasip.

subasi29
25.03.2010, 17:52
bursa sampiyon olur insallah gonlumden geciyor , baslarindaki insan adam gibi adam harbidende hak ediyor

özgühertaş
26.03.2010, 12:13
BU AKŞAM İNŞALLAH OLİMPİYATTA BURSAYA DESTEK VERİCEZ.

mustafatas58
26.03.2010, 15:21
ÖNCE BIZ KENDIMIZE BIR BAKALIMDA SONRA DİGER TAKIMLARA DESTEK VERIRIZ.BIZIM ANTEP MACI SIVASIN SU ANKI KONUMUNU BELIRLEYECEK.BENCE BU ALIRSAK LIGDE KALIRIZ ALAMAZSAK ZATEN SOYLEMEK BILE ISTEMIYORUM.BURSASPORU DUSUNECEK HALDE DEGIL KIMSE.AMA BIZ DUSMEZSEK GONLUMUZ BURSADAN CATIR CATIR TOP OYNUYORLAR HELAL OLSUN DEMEKTEN BASKA BIR SEY DUSMEZ BANA.
UMARIM SIVASIM ESKI HALINE GERI DONERDE GECIKMELI OLARAK CIKAMADIGIMIZ ZIRVEYE OTURURUZ.SENE BASINDA BUTUN TAKIMLAR ZIRVE MUCADELESI VERDI ESKIDEN OYLE BIR SEY YOKTU.DIGER TAKIMLARA BU CESARETI VERENDE BIZDIK.AMA GEL GORKI SENE BASINDA SAMPIYONLAR LIGINDE TOP KOSTURUYORDUK SENE SONUNDA BANK ASYADA TOP KOSTURACAZ.COK KOMIK AMA GERCEK OLMAK UZERE NE YAZIKKI

bursalibatu
26.03.2010, 16:15
destekleriniz için tüm sivasa teşekkürler ben sizin yerinizde olsaydım aynen sizin gibi bende ilk sivası düşünürdüm bursadan size salamlar ve kucak dolusu sevgiler

balmandol
26.03.2010, 16:24
Bugün MYNET'e düşen bi haber vardı okudunuzmu bilmiyorum.Bursaspor Diyarbakırspor'a çağrıda bulunmuş.MAÇLARINIZI GELİN BURSA'DA OYNAYIN DİYE.!!!
Hadi Sivas'lı arkadaşlar GİDİN BURSAYA DESTEK VERİN..Seyirci grubu olarakta destek verecekler YALAKALIK EDİP Diyarbakır'ı ligde bırakacaklarını sanıyolar.
ŞUNU BİLİNKİ DİYARBAKIR KÜME DÜŞER..BURSA'DA ŞAMPİYON OLAMAZ O KADAR.
SİVAS'TANDA BURSA'YA DESTEK OLAN VARSA BUYURSUN OLSUN RENGİNİ BELİRLESİN...

balmandol
26.03.2010, 16:35
Mnce Bursaspor camiası delikanlı olsun.O stad da o seyirci aşağıya bi inseydiii...Tonla futbolcuları yaralansaydı,dövülseydi dönüpte İBB maçındaki gibi karar alınsaydı ne olurdu acaba...?????
O zamanda Diyarbakı'ı desteklerleymiydi acaba.?
Yazık çok yazık..Böyle şampiyon olacaklarsa,anadolu kulüplerinin üzerinden kimse pirim yapamaz kusura bakmasınlar.Korkudan korner ve taç atmaya gidemiyolardı herkes izledi.Kalkmış birde TİMSAH GÖZYAŞI DÖKÜYOSUNUZ..AMAN DİYAR LİGDE KALSIN DİYE..

jaguar19
26.03.2010, 16:45
Bugün MYNET'e düşen bi haber vardı okudunuzmu bilmiyorum.Bursaspor Diyarbakırspor'a çağrıda bulunmuş.MAÇLARINIZI GELİN BURSA'DA OYNAYIN DİYE.!!!
Hadi Sivas'lı arkadaşlar GİDİN BURSAYA DESTEK VERİN..Seyirci grubu olarakta destek verecekler YALAKALIK EDİP Diyarbakır'ı ligde bırakacaklarını sanıyolar.
ŞUNU BİLİNKİ DİYARBAKIR KÜME DÜŞER..BURSA'DA ŞAMPİYON OLAMAZ O KADAR.
SİVAS'TANDA BURSA'YA DESTEK OLAN VARSA BUYURSUN OLSUN RENGİNİ BELİRLESİN...

Bu haber gerçekten doğru mu?:confused:
Doğruysa söyleyecek kelime bulamıyorum.

subasi29
26.03.2010, 17:00
ÖNCE BIZ KENDIMIZE BIR BAKALIMDA SONRA DİGER TAKIMLARA DESTEK VERIRIZ.BIZIM ANTEP MACI SIVASIN SU ANKI KONUMUNU BELIRLEYECEK.BENCE BU ALIRSAK LIGDE KALIRIZ ALAMAZSAK ZATEN SOYLEMEK BILE ISTEMIYORUM.BURSASPORU DUSUNECEK HALDE DEGIL KIMSE.AMA BIZ DUSMEZSEK GONLUMUZ BURSADAN CATIR CATIR TOP OYNUYORLAR HELAL OLSUN DEMEKTEN BASKA BIR SEY DUSMEZ BANA.
UMARIM SIVASIM ESKI HALINE GERI DONERDE GECIKMELI OLARAK CIKAMADIGIMIZ ZIRVEYE OTURURUZ.SENE BASINDA BUTUN TAKIMLAR ZIRVE MUCADELESI VERDI ESKIDEN OYLE BIR SEY YOKTU.DIGER TAKIMLARA BU CESARETI VERENDE BIZDIK.AMA GEL GORKI SENE BASINDA SAMPIYONLAR LIGINDE TOP KOSTURUYORDUK SENE SONUNDA BANK ASYADA TOP KOSTURACAZ.COK KOMIK AMA GERCEK OLMAK UZERE NE YAZIKKI

Bilader biraz duzgun yazda bizde okuyalim hem renk hemde yazinin boyutu oldukca gicik anladin mi ?

legolass
26.03.2010, 17:19
geçen senelerde kim sivasa destek verdiki biz onlara verelim hiç kimse sivası istemedi ama geçen sene sivas şampiyon olsaydı bu senede bursa olsun derdim özellikle kayserililer hiç istiyolarmı sivası söyleyin sivası yendikleri maçta sivas kümeye diye tempo tuttular siyaset yapanlar dahil herkes sivası küçük gördü destek vermedilerr sivastan herşeyi alıp götürdüler.'sivaslının sivaslıdan başka dostu yok.bu bir gerçektir.'

tanyil
26.03.2010, 17:21
geçen senelerde kim sivasa destek verdiki biz onlara verelim hiç kimse sivası istemedi ama geçen sene sivas şampiyon olsaydı bu senede bursa olsun derdim özellikle kayserililer hiç istiyolarmı sivası söyleyin sivası yendikleri maçta sivas kümeye diye tempo tuttular siyaset yapanlar dahil herkes sivası küçük gördü destek vermedilerr sivastan herşeyi alıp götürdüler.'sivaslının sivaslıdan başka dostu yok.bu bir gerçektir.'

Doğru söze ne denir ki.............

eyupk
26.03.2010, 18:14
biz başaramadık şampiyonluğu, inşallah onlar başarırlar.

Ezgi
26.03.2010, 18:29
ben bu konu basligina anlam veremedim dogrusu!!!..

H58A
26.03.2010, 18:30
GECEN SEZON SİVASTA AYNI ŞİMDİKİ BURSANIN KONUMUNDAYKEN SİVASLIYIM DİYEN HERKESİN TAKIMINI DESTEKLEMEYEN MACLARINA GİTMEYEN SİVASLILAR ŞİMDİ BURSA YA DESTEK VEREREK SADECE CIGIRTKANLIK YAPIYORLAR ACABA SİVASLIYIM DİYEN HERKESİN BURSA HALKINI GÖRÜNCE UTANMASI GEREKMEZMİ HALA DÜŞMEMEK İÇİN CIRPINAN TAKIMA SAHADA TAM DESTEK VERMEYEN SİVASLILARIN UTANMASI GEREKMEZMİ DÜŞÜNÜLMESİ LAZIM
NOT. KIŞ,KAR,YAGMUR,SOGUK DEMEDEN DAİMA 12. ADAM OLAN HER MACTA STAD DA SİVASSPORA CANLA BAŞLA DESTEK OLAN AZ VE ÖZ GERCEK SİVASLI KARDEŞLERİME SÖZÜM YOK, ONLAR GERCEK SİVASLILAR
UTANMASI GEREKENLER UTANMALI

MaXiMuM
26.03.2010, 19:58
Bursanın şampion olmasını istemeyenler sivaslı sivassporlu değildir. O kadar. Adamlar istanbulda olduları için gidiyorlar kaldiki ankarada maçımız olsa herhalde ankaraya gelirler. Yapılan davranış son derece doğru ve de yerinde ortalığı bulandırıp anadolu kardeşliğin laf uzatmayın.

SİVASSPORLUYUM VE ŞAMPİYONUN KİM OLACAĞI BENİ HİÇ Mİ HİÇ İLGİLENDİRMİYOR!!! BIRAKIN ANADOLU TAKIMLARI MUHABBETİNİ.. BİZE EN BÜYÜK DARBEYİ ANADOLU TAKIMLARI VURMADI? EN KRİTİK MAÇLARIMIZDA ANADOLU TAKIMLARI ÇELME TAKMADIMI? SİVASSPOR KÜMEDE KALSIN KİM NE B... YERSE YESİN.. O KADAR....

ekonomist
26.03.2010, 20:32
Biz anadolu insanıyız,gönlümüzde ne kin güderiz ne haset besleriz,bursaya şampiyonluk yolunda canı gönülden başarılar diliyorum lakin dostlar sivas ın bugün geldiği nokta göstermiştir ki dost yok düşman çoktur,sosyo-ekonomik gelişmişlik açısından ülkede ön sıralarda olamadığımızdan,sporda bizi kimse şampiyon olarak görmek istememiştir.Dileğim odurki sivas şehrimizin türkiyede var olduğu tek öenmli arena spordu ki oda elimizden kayıo gitmek üzere,inşallah sivas bu sene ligden düşmez ve seneye kaldığı yerden devam eder,bu arada da kim şampiyon olursa olsun,sivas olmadıktan sonra.

mustafatas58
26.03.2010, 20:52
Bilader biraz duzgun yazda bizde okuyalim hem renk hemde yazinin boyutu oldukca gicik anladin mi ?

tamam kardes sagol bundan sonra duzgun yazarım.eyvvallah

tanyil
26.03.2010, 21:01
ibb 2 - bursa 1......
ibb gene 3 büyüklerin önünü açıyor. geçen sezon aynısını bizede yapmıştı...
bu arada sivasın gerçek dostu maalesef yok.
biz sivasspor olarak kaysereye avrupaya gitsin diye maçı verdik.
keza aynı şekilde düşmesinler diye erciyesede maçı veriyorduk.
antepe maç verdik.
örnekleri çok.
ama bu saydığım takımların hangisi bize destek çıktı söyleyin bana. kayserinin ne illet bir takım olduğunu gördük. antepinde. antalyanında.

zaralı19
26.03.2010, 21:05
biryandan üzüldüm yenilmelerine bir yandanda sevindim nden sevindim söyleyyeim onlar bizi küçümsedi çünkü onlardan daha tecrübeliyiz diyorlardı bunlara biraz ders olsun bu maç

oNuR
26.03.2010, 21:11
Sivasspor'un takım bazından dostu yoktur olmamalıdır.Çok ta saçma bişey bence.Dostluk taraftarlık bazındadır.Bunun ayrımını iyi yapın.Ankaragücü maçına gelenler bilir nasıl bir ortam olduğunu.Ziraa Bursa deplasmanına gidenlerde çok kez söylediler burada.

Sizde söylüyorsunuz,geçen sene gördük anadolu desteğini..Gaziantep'i olsun Kayseri'si olsun Konya'sı olsun..Küfürler ettiler,sağ gösterip sol vurdular vs vs ..

Bunları yapmayan 2 takım taraftarı var.Onlarda Bursaspor ve Ankaragücü taraftarlarıdır.Yorumları da buna göre yapalım lütfen

zaralı19
26.03.2010, 21:17
Sivasspor'un takım bazından dostu yoktur olmamalıdır.Çok ta saçma bişey bence.Dostluk taraftarlık bazındadır.Bunun ayrımını iyi yapın.Ankaragücü maçına gelenler bilir nasıl bir ortam olduğunu.Ziraa Bursa deplasmanına gidenlerde çok kez söylediler burada.

Sizde söylüyorsunuz,geçen sene gördük anadolu desteğini..Gaziantep'i olsun Kayseri'si olsun Konya'sı olsun..Küfürler ettiler,sağ gösterip sol vurdular vs vs ..

Bunları yapmayan 2 takım taraftarı var.Onlarda Bursaspor ve Ankaragücü taraftarlarıdır.Yorumları da buna göre yapalım lütfen

evet onur kardeş bunu bende biliyorum bursa deplamanına bende gittim çok iyi karşıladılar bende istiyorum şampiyon olmalarınada çok havalanmasınlar bize laf atmasınlar gücüme gidiyor be kardeş bende bursada yaşayan bir sivasspor sevdalısıyım

murat_n
26.03.2010, 21:22
İstanbul BŞ 2 - Bursa 1

Bu skor daha doğrusu İBŞ geçen seneyi hatırlattı birden. Sivas ta Belediye maçında kendi evinde kaybederek şampiyonluktan olmuştu. Korkarım ki Bursanın durumuda aynı olacak. Anadolu takımlarının şampiyonluğu biraz zor.
Ama her sene Sivas spor Bursa gibi takımların sayısı arttıkça ligimizde inşallah onuda görürüz. İnşallah bu Sivas spor a nasip olur. Bu seneyi atlatalımda inşallah.

bgürsoy
26.03.2010, 21:40
GECEN SEZON SİVASTA AYNI ŞİMDİKİ BURSANIN KONUMUNDAYKEN SİVASLIYIM DİYEN HERKESİN TAKIMINI DESTEKLEMEYEN MACLARINA GİTMEYEN SİVASLILAR ŞİMDİ BURSA YA DESTEK VEREREK SADECE CIGIRTKANLIK YAPIYORLAR ACABA SİVASLIYIM DİYEN HERKESİN BURSA HALKINI GÖRÜNCE UTANMASI GEREKMEZMİ HALA DÜŞMEMEK İÇİN CIRPINAN TAKIMA SAHADA TAM DESTEK VERMEYEN SİVASLILARIN UTANMASI GEREKMEZMİ DÜŞÜNÜLMESİ LAZIM
NOT. KIŞ,KAR,YAGMUR,SOGUK DEMEDEN DAİMA 12. ADAM OLAN HER MACTA STAD DA SİVASSPORA CANLA BAŞLA DESTEK OLAN AZ VE ÖZ GERCEK SİVASLI KARDEŞLERİME SÖZÜM YOK, ONLAR GERCEK SİVASLILAR
UTANMASI GEREKENLER UTANMALI

Abicim sana katılıyorum.. Sana geçen maçta yapılan saçmalıktan bahsetmek istiyorum.. Gençlerbirliği maçında Maraton Bdeyim.. Takım gerçekten çok kötü oynuyor. Buna rağmen destek vermeye çalışan taraftar artık homurdanmaya başladı.. Derken Gençlerbirliği takımının 2. golü geldi.. bu dakikadan sonra ne olsa beğenirsiniz.. Bizim kardeşlerimiz Sivassporu bırakmış önce Bursaspor Bursaspor sonra erman dışarı tezahüratları yapıyor.. ya kardeşim siz kimsiniz? Sivasspor'a destek dersiniz (Çoğunluğu) yönetim dağıttığı biletle gelirsiniz!!! o da yetmezmiş gibi Sivassporu bırakıp Bursaspor diye bağırırsınız?
Konuyu dağıtıyorum ama söylemeden geçemeyecem, maçtan önce şu oyuncuları bi kere de rahat bırakın "akın buraya petkoviç el salla mehmet buraya"... bırakın çalışsınlar, maça hem fizik hem de mental anlamda kendilerini hazırlasınlar.. Erman buraya deyip maç başlamadan bağrınıza bastığınız adamı da maçtan sonra P.. Erman diye soyunma odasına göndermeyin.. Bu bize yakışmıyor..

şarkışla 58
26.03.2010, 21:44
Bu konuyu açanda pişman olmuştur herhalde.Arkadaşımız güzel bir dostluktan bahsederek Bursa yı destekleyelim demiş.Maç bugündü İst.SİVASSPOR lular için boş bir gün,arkadaşımız bir çağrı yapmış ister git,ister gitme.Bu işin bir boyutu.ikinci boyutu Bursa bizi iki maçtada yendi kupadan eledi.Hem de farklı skorlarla bize bunları yaparken DOST değilmiydi.Ben neden bana 4-5 atan takımı desteklemeye gideyim.Ayrıca Bursa nın ANADOLUYLA ne alakası var.Gerek nüfus,gerek ekonomi,gerek ist. yakınlık bakımından ANADOLUYLA PEK ALAKASI YOK.

SenSetik
26.03.2010, 22:02

ağzına sağlık Onurcum..işte benim söylemek istediklerim

++++++++++++++++++++++++++++++ ++++

Metal Gear
26.03.2010, 22:07
Anadolu'nun abisi,Anadolu yanlısı Trabzonlular bayram ediyor şuanda..
Geçen sene diyorlardı ki "Sivas olmasın da kim olursa olsun"
Bu sene diyorlar ki "Bursa olmasın da kim olursa olsun"
Seneye ,"Kayseri olmasın da...""
İstanbul takımı dışındaki şampiyonalr rahatsoz ediyor bunları..

dedebali58
26.03.2010, 22:14
bursaya destek yok son maçımızda golden sonraki hareketlerini unutmadım,alaycı hareketler vs bizim bizden başka dostumuz yok biz birbirimize düşmezsek bize yeter

tekdoktirin
27.03.2010, 01:40
NE KOLAY DİMİ OLDUNUZ ŞAMPIYON YA HAYEL YEDİRMEZLER BİZ GÖRDÜK O DEZGAHI PASTA BÜYÜK BÜYÜK MAFYA OLMAKLAZIM YOK SA HAYEL BÖYLE İŞTE

olumune58
27.03.2010, 07:36

yapmazlar bursayı şampıyon bu hayal bu bir gercek bursanın gs bjk ile maçları var daha en fazla 3.olurlar aynen kımse vermedi kimse kimse istemedi zaten şampıyonluğumuzu 2 yıl boyunca aynen herkes kucuk gordu ama bizim kımseye ıhtıyacımız yok sivaslının sivaslıdan başka dostu yoktur;)

özgühertaş
27.03.2010, 08:03
Bu konuyu açanda pişman olmuştur herhalde.Arkadaşımız güzel bir dostluktan bahsederek Bursa yı destekleyelim demiş.Maç bugündü İst.SİVASSPOR lular için boş bir gün,arkadaşımız bir çağrı yapmış ister git,ister gitme.Bu işin bir boyutu.ikinci boyutu Bursa bizi iki maçtada yendi kupadan eledi.Hem de farklı skorlarla bize bunları yaparken DOST değilmiydi.Ben neden bana 4-5 atan takımı desteklemeye gideyim.Ayrıca Bursa nın ANADOLUYLA ne alakası var.Gerek nüfus,gerek ekonomi,gerek ist. yakınlık bakımından ANADOLUYLA PEK ALAKASI YOK.
saygıdeğer kardeşim hiçte pişman olmadım aksine dün maça gittik 15 kişi üstümüzde sivasspor formalarımızla polarlarımızla bursa seyircisi gerçekten bizi iyi misafir etti.benim burdaki amacım bu maça sivassporumuzun tribününde doğru düzgün tezahürat yapmasını bilen arkadaşlarımızın az olması nedeniyle malum teksas tribününün nasıl destek verdigini hepimiz biliyoruz sadece farklı tribün kültürlerinden bir şeyler öğrenerek bunları kendi maçlarımızdada takımımıza nasıl daha iyi destek oluruz diye düşünmüştüm ancak sağolsun bizim işe yaramaz KLAVYECİ BAŞI BOŞ TARAFTARLARIMIZ yine boş boş yorumlar yaparak yok şöyle yok böyle hani bunu yazanların çoğuda istanbul dşındakilerdir.

ercan58.a
27.03.2010, 08:31
anadoludan bir şampiyon çıksın hepimiz isteriz
ama önce biz kendi takımımıza bakalım digerlerinden bize ne
acınacak hallerdeyiz kendimizi düşünelim bence

cilgin1966
27.03.2010, 08:34
bursaya ne desteği vereceğiz geçen sezon adeta bazı takımlar bize karşı nasıl oynadıklarını gördük özellikle kayseri bursa antep beşiktaşı şampiyon yaptılar şnşallah olamaz

blacksky
27.03.2010, 10:30
Siz Bursa' yi anadolu kulubu mu sayiyorsunuz? Bursadaki maddi imkanlar hangi anadolu kulubunde var?, bursa' nin federasyonundaki kulisi hangi anadolu takiminda var?.. ne halleri varsa gorsun herkes biz kendi isimize bakalim.

samor
27.03.2010, 10:34
halen bu yazı duruyomu kaldırın bunu bizene şeftalilerden

balmandol
27.03.2010, 10:55
Ben demiştim dün...Bursa yenildi..Bişey daha demiştim diğerlerine inat SİVASSPORUMUZ Gaziantep'i yenecek aha buraya yazıyorum.Pazartesi görüşürüz..Hayırlı tatiller herkese

subasi29
27.03.2010, 10:59
tamam kardes sagol bundan sonra duzgun yazarım.eyvvallah

Eyvallah Guzel Kardesim Anlayisin icin Cok Tesekkur Ederim....

Harbi Selim
27.03.2010, 11:06
saygıdeğer kardeşim hiçte pişman olmadım aksine dün maça gittik 15 kişi üstümüzde sivasspor formalarımızla polarlarımızla bursa seyircisi gerçekten bizi iyi misafir etti.benim burdaki amacım bu maça sivassporumuzun tribününde doğru düzgün tezahürat yapmasını bilen arkadaşlarımızın az olması nedeniyle malum teksas tribününün nasıl destek verdigini hepimiz biliyoruz sadece farklı tribün kültürlerinden bir şeyler öğrenerek bunları kendi maçlarımızdada takımımıza nasıl daha iyi destek oluruz diye düşünmüştüm ancak sağolsun bizim işe yaramaz KLAVYECİ BAŞI BOŞ TARAFTARLARIMIZ yine boş boş yorumlar yaparak yok şöyle yok böyle hani bunu yazanların çoğuda istanbul dşındakilerdir.

Gündem değiştirmeye gerek yok. 15 kişiyle antepe git. İstanbuldasın muhabbetin ve düşüncen yalamak yutmak felan filan. İlk yorumumda layt bir açıklama yaptım. Ama baktım konu baya uzatılıyor. Kırmak istemem yorumlarımla. Ona göre... Allaha emanet ol.

mahser
27.03.2010, 11:38
arkadaslar bızler MAHŞER olarak BURSA SPORUM ANTRAMANINA GITTIK BAKLAVA CICEK VE BASARI DILEKLERIMIZI ILETTIK ISTEYEN BURSASPOR TV DE YADA FACE BOOK TA MAHŞER ADRESINE GIREREK IZLEYEBILIR BIZLERE CENTILMENLIK ANLAMINDA DESTEK OLAN BURSA SPOR TARAFTAR GURUBU TEKSAS A TESEKKURLERIMIZI SUNARIZ OLUMSUZ MESAJ YAZAN ARKADASLARDA BENCIL DUSUNMESIN BIZ SIVASLILAR OLARAK TURKIYENIN HER YERIDE VARIZ BU SENE BURSA SAMPIYONLUGA GIDIYOR GELECEK SENE ANKARAGUCU OLUR ANTALYA OLUR ANTEP OLUR BIZ SIVAS LILAR OLARAK BULUNDEUGUMUZ SEHIRDEKI TAKIMADA DESTEK OLMAMIZ BIZIM ADAMLIGIMIZDAN OLACAKTIR MMMAAAHHHŞŞŞEEERRR

F&YİĞİDO&B
27.03.2010, 11:55
Bursaya destekmi!!!!
Şöyle bir puan tablosunu açıpta bir bakın arkadaşlar isterseniz...
Küme düşme potasındayız, olaki lig böyle biterse Sivassporumuz küme düşecek ve siz oturmuş bursaya destek versekmi diyorsunuz.
Bursaya destek vermeyi tartışacağımıza, bu takımın kümede kalması için taraftar olarak neler yapabiliriz onu tartışalım!!!!
Aksi durumda korkarımki seneye Bank Asyada neler yapabileciğimizi tartışacağız.

özgühertaş
27.03.2010, 12:03
Bursaya destekmi!!!!
Şöyle bir puan tablosunu açıpta bir bakın arkadaşlar isterseniz...
Küme düşme potasındayız, olaki lig böyle biterse Sivassporumuz küme düşecek ve siz oturmuş bursaya destek versekmi diyorsunuz.
Bursaya destek vermeyi tartışacağımıza, bu takımın kümede kalması için taraftar olarak neler yapabiliriz onu tartışalım!!!!
Aksi durumda korkarımki seneye Bank Asyada neler yapabileciğimizi tartışacağız.
SEN AVATARINDAKİ FB LOGOSUNU KALDIRDA ONDAN SONRA GONUŞ