Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivasspor'a Teknik Adam Değişikliği Yaradı
Sivasspor'a teknik adam değişikliği yaradı
Teknik direktör değişikliğine giden Sivasspor, Gaziantep deplasmanında altın değerinde 1 puan aldı. Ancak defans oyuncularının rakip forvetler karşısında etkisiz kalması, teknik heyet ve taraftarı kara kara düşündürüyor.
Turkcell Süper Lig'de tutunmaya çalışan Sivasspor'da teknik direktör değişikliği takıma olumlu yansıdı. Muhsin Ertuğral'ın yerine göreve gelen Mesut Bakkal ile ilk sınavında Gaziantep karşısında çok önemli 1 puan aldı. Diyarbakırspor'un kaybettiği haftada Gaziantep'ten aldığı altın değerindeki puan, Sivasspor'u, düşme potasının üstüne taşıdı. Toplam puanını 25'e çıkaran kırmızı - beyazlı ekip, üstündeki rakibi Manisaspor ile de puan farkını 3'e indirdi.
Sivasspor'da ligde kalma umutları yeniden yeşerirken, ligin en fazla gol yiyen takımı olmak da yönetim ve teknik heyeti kara kara düşündürüyor. Son Gaziantepspor karşılaşmasında da defans oyuncularının yaptığı hatalar izleyenlere adeta saç baş yoldurttu. Özellikle ikinci yarıda rakibin ileriye attığı her top, Sivasspor ceza sahası içinde tehlikeli atağa dönüştü. Rakip farklı kazanabileceği bir maçı, son vuruşlarda etkili olamadığı için beraberlikte tamamladı.
Maç sonrası da Sivasspor'un yeni hocası Mesut Bakkal, defans hatalarına dikkat çekti. Şansın kendilerinden yana olduğunu belirten Bakkal, defans hatalarını önlemeleri gerektiğini vurguladı. Sivasspor, önümüzdeki pazartesi günü şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray'ı ağırlayacak. Kırmızı - beyazlı ekip, bu maçın hazırlıklarına bugün başladı.
Bu arada Sivasspor'un ligde 3'ü deplasmanda, 3'ü kendi evinde ve 1'i de oynanmayacak (Ankaraspor) toplam 7 maçı kaldı. Kırmızı - beyazlı ekip, Galatasaray, Kasımpaşa ve Ankaragücü ile kendi evinde, Kayserispor, Beşiktaş ve Eskişehirspor ile de rakip sahada oynayacak.
Teknik Direktör değişikliği ile ne ilgisi var. Antep biraz şanslı olsa idi o maç 7-1 biterdi.Bugüne kadar ki en kötü oyunu oynadı Sivas mutlaka önlem alınmalı ,bundan sonra hiç bir rakip kaleye giren topu çıkarmaz!
Ali Selim 29.03.2010, 14:13 gaziantepin kaçırdığı gollerin % 5 kaleye girse maç en az o an 5-1 olurdu kim ne derse desin valla iyi şansımız varmış diyarın kaybettiği haftada 1 puan ile yukarı çıkmak güzel oldu serbest atış kullan hakem saymasın tekrarlatsın o da 90 dk gol olsun balık valla inşallah bu şans ile bu sene ligde de kalabiliriz...
http://pic1.resimupload.com/r4/thumb_177378428.jpg (www.resimupload.com/ds177378428_08062009.html)
teknik direktöre göre bişe yok 8-2 bitecek maç 2 -2 bitti tamamen sivasın şansıydı bu oyunla zor
yorum yapan bir cok kisi sivassporun aldigi bir puanda sans faktorunun oldugu gorusunde.hem teknik direktor farki zamanla belli olur.bugun takdir edilen insanlara bir iki maglubiyet sonrasi agiza alinmayacak ifadelerin kullanildigina cok sahit olduk.sayin bakallin takima neler kazandirdi gelecek karsilasmalarda belli olacaktir.onun icin bu degerlendirmede bulunmak erken diye dusunuyorum
effenberg 29.03.2010, 15:19 Artik M.Bakkalinmi sansi yoksa Sivassporunmu sansi bilmiyor 5-6 olacak mac 2- 2 bitiyor.......
Yarayip yaramadigini sezon sonu görürüz.....
58_babacan_58 29.03.2010, 15:21 ŞUAN İÇİN BUNU KONUŞMANIN ZAMANI DEĞİL,MAÇIN GENİŞ ÖZETİNİ İZLEDİM ANTEP %100 LÜK POZİSYONLARI ATAMAMIŞ,BİZİMSE GOLEN BAŞKA ATAĞIMIZ YOK,DEFANS ÇOK KÖTÜ YANİ ANTEP MAÇINDA FARK BİLE YİYEBİLİRDİK 6-0 GİBİ Bİ FARK
Teknik Direktör değişikliği ile ne ilgisi var. Antep biraz şanslı olsa idi o maç 7-1 biterdi.Bugüne kadar ki en kötü oyunu oynadı Sivas mutlaka önlem alınmalı ,bundan sonra hiç bir rakip kaleye giren topu çıkarmaz!
BEYLER SAÇMA SAÇMA YORUM YAZMAYIN SİZE ANLATMAK İSTEDİĞİM BÖYLE OTURDUĞUNUZ YERDEN TAKİP EDEREK ÖZETLERİ İZLEYEREK YORUM YAPMAYIN BİZ ANTEP DEYDİK TAKIMIMIZIN HIRSI İSTEĞİ PUAN YADA PUANLAR ALMAK İÇİN OYNADIKLARINI BİZİMLE GELİP GÖRSEYDİNİZ BU YADA BU TÜR YORUMLARI YAZMAZDINIZ...
KAÇAN POZİSYONLAR BİZİM ŞANSIMIZ ONLARIN ŞANSIZLIĞI AMA TAKIMIN KAZANMA ARZUSU İSTEĞİ HIRSI YIRTILICIĞI MESUT BAKKALIN ESERİDİR
STATTA BİZİMLE OLSAYDINIZ MAÇI DEİL MESUT HOCAYI İZLERDİNİZ BEN İZLEMEKTEN HEM ENERJİ ALDIM HEMDE MUTLU OLDUM ADAMIN KULUBEDE VERDİĞİ MUCADELE HALEN GÖZÜMÜN ÖNÜNDE
TEK KELİME HELAL OLSUN........
cılgınsivas58 29.03.2010, 16:06 allah sonumuzu hayret yarabbi yol geçen hanı zaten bizim defans
anilolcay 29.03.2010, 16:35 arkadaşlar teknik direktör şansı diye de bir şey olduğuna inanıyorum ben tıpkı kaleci şansi forvet şansı gibi Mesut Bakkalın ayağının uğurlu geldiğine de inanmak istiyorum sadece yoksa futbol olarak 3 idmanla hiç bir şey değişmez
mucahitbaba58 29.03.2010, 17:42 bu macdan en az 10 puan alsak ligde rahat kaliriz yanliz birde ankaragucu maci cok kritik o maca isimizi bitirmis olmamiz gerekir dilerim bunu goz onunde bulunduru yonetim ve futbolcular
58VoLkAn58 29.03.2010, 18:04 Teknik direktör değişikliğiyle alakası yok.İzleyin maçın özetini resmen şansımıza yenmişiz maçı.Mesut Hoca daha geleli 4 gün oldu.Adam daha takımı tanıyamadı.
olumune58 29.03.2010, 18:09 bu 1 puan belkıde ligde tutucak bizi hafataya işimiz cok ama cok zorrr en azından 1 puan alabilsek iyi olur
Teknik direktör değişikliğiyle alakası yok.İzleyin maçın özetini resmen şansımıza yenmişiz maçı.Mesut Hoca daha geleli 4 gün oldu.Adam daha takımı tanıyamadı.
GARDAŞIM SEN HALEN ÖZETTEN BAHSEDİYON MAÇI 90 DK İZLE SONRA YORUM YAP
Bu yasin denilen adamı bu takıma alan Sivas'ın düşmanıdır.
Bu adam eğer süper ligde defans oyuncusu olabiliyorsa ben çıkar bu yaşımda ondan daha iyi oynarım.
Bu adam yüzünden heba olan puanları geçtim şu kulübe verdiği zararı hesaba katsan bu adamın bonservisi 20 milyon TL'yi buluyor.
Yönetici olsam bu adama 20 bin lira veren olsa bi dakka beklemez bu adamı kovarım.
Devre arasında paraya kıyıp iki tane adam gibi defans oyuncusu alsalardı bu sıkıntıların hiç bir olmayacaktı.
üç kuruşun hesabını yapan iş bilmezler seneye 25 milyon lira yayın geliri ve 15 milyon lira idda, reklam ve tribün gelirinden oluyor kulüp siz hala 100 bin liranın 200 bin liranın hesabını yapın.
Yasinden kazanacağınız 100 - 200 bin liranın hesabını yapana kadar kovun gitsin yerine adam gibi birini koyun iki maç kazanır maliyetini çıkarırdı.
Ah mecnun başkan bütün habahat senin bu kulübün başına Fikret Ünsal ve Erdal Sarılar gibi iki tane iş bilmez bela ettin kulübü baıtrdılar sende seyrediyorsun hiç bişey yapmadan.
Küme düşünce kaybedilecek 40 milyon yayın, idda reklam geliri ve 10 milyonda futbolcu bonservis bedellerini cebinden verebilecekmisin yoksa bırakıp sendemi kaçacaksın göreceğiz.
karahisarli 29.03.2010, 18:50 defas taki problem oyuncularin yavas olmasi ve alan daraltamamasi
ercan58.a 29.03.2010, 19:40 mutlaka bu 1 puan hocanın şasnsı
yoksa bizim takım fark yemek için her şeyi zaten yapmış ama beceriksizler atamamışlar
ahmetbaba 29.03.2010, 19:57 maç 7-2 ,8-2 bitecekken 2-2 bitti.bu bizim şansımız
karakocyakup58 29.03.2010, 20:17 kimm ne derse desin abicim ben bu işin teşisini koydum diyarbakırı düşürecekler ben tam bir koyu sivasssporluyum ama hiççç iyi oynuyamadılar dedigim gibi sivas şanslı günündeymiş...
bencede hocamız çok iyi biri işallah sivas kiymetini bilir
58MUAMMER58 29.03.2010, 21:25 ŞİMDİ BUNLARI KONUŞMAK ERKEN ,DAHA ÖNCEKİ MAÇLARDADA BU KADAR POZİSYON VERİYORDUK GOL BİLE ATAMIYORDUK ,BU MAÇTA SİVASSPORDA YİNE DEFANS DÖKÜLDÜ, ANCAK MAÇ BİTENE KADAR YAPILAN MÜCADELE HOCANIN KATKISI OLABİLİR ,HER MAÇTA BU KADAR ŞANS OLMAZ, İNŞALLAH DEFANSA BİÇARE BULUR HOCA, YOKSA İŞİMİZ GERÇEKTEN ZOR ,HERMAÇ 7,8 POZİSYON VERİRSEK ZOR MAÇ KAZANIRIZ, SEZON SONU GÖRECEĞİZ HOCANIN YAPTIKLARINI.
şarkışla 58 29.03.2010, 23:04 :mad:Antep bize 6-7 atacakmiş Şanssızmış.Arkadaçlar puanı gol kaçırana değil atana veriyorlar.Bırakın da bu kadar şanssızlık arasında biraz da biz şanslı olalım.Aldığımız bu 1 puan belkide ligde kalmamızı sağlayacak
biran evel defansa çözüm bulunması lazım aslında bu lig başından buyana en önemli sorunlarımızdan biriydi acilen defansı düzeltmek lazım yoksa sonumuz hüsran
subasi29 30.03.2010, 00:01 ;) GaziAntep Macindan Alinan Bir Puana Goremi Diyorsunuz?? Ozaman Yaniliyorsunuz...Ya Antep okadar Pozisyonu Kacirmasaydi ? Diyelim ki 5 - 6 Tane Atsaydi Ozamanda Teknik adam ilk macta kaybetti gibisinden olacakti ...
Vala Bizde Bu Ruhsuzlar Olduktan Sonra Ilk macta birsey soylemek dogru olmaz...Gs Macinda oynatsin koysun otoritesinide hem bizden hemde basindan ovgu alsin
|