Orijinalini görmek için tıklayınız : PFDK, G.Saray ve Gaziantep'i çarptı!

zaralı19
02.04.2010, 10:57
http://haber7media.noc.com.tr/haber/haber7/photos/52085.jpg

TFF, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu , Gaziantepspor'a 1 maç kendi sahasında seyircisiz oynama ve 40 bin Lira para cezası verdi.

Kurul, ayrıca Galatasaray'a 50 bin Lira, Fenerbahçe'ye 10 bin Lira, Beşiktaş'a 15 bin Lira, Eskişehirspor ve Bursaspor'a 10 biner Lira para cezası verdi.

PFDK'nın aldığı diğer kararlar şöyle:

"1 maç seyircisiz oynama: Şanlıurfaspor, Bafra Belediyespor
6 maç: Mehmet Şahan (Şanlıurfaspor teknik sorumlusu), Abdullah Bülent Çalışkan (Şanlıurfaspor masörü), Sacit Taşdemir (Şanlıurfaspor kaleci antrenörü)
4 maç: Mesut Okumuş (Bafra Belediyespor)
2 maç: Sezgin Bektaş (Kırşehirspor)
1 maç: Tacettin Bakacak (Menemen Belediyespor antrenörü)
75 gün hak mahrumiyeti ve 10 bin Lira: Mustafa Dinç (Şanlıurfaspor idarecisi)
60 gün hak mahrumiyeti ve 5 bin Lira: Mustafa Ağaoğlu (Mersin İdmanyurdu idarecisi)
45 gün hak mahrumiyeti ve 5 bin Lira: Turgay Şahin (Bafra Belediyespor idarecisi)
30 gün hak mahrumiyeti: Murat Güzel, Ömer Kızılkoca, Levent Özdemir (Elazığspor kulübü görevlileri)
7 gün hak mahrumiyeti: Fuat Ayar, (Körfez Belediyespor doktoru)
15 bin Lira: Mersin İdmanyurdu
7 bin Lira: Alibeyköyspor
5 bin Lira: Sivasspor
4 bin Lira: Sakaryaspor
3 bin 600 Lira: Bafra Belediyespor
2 bin 800 Lira: Kırşehirspor
2 bin 500 Lira: Kocaelispor, Elazığspor
2 bin Lira: Kahramanmaraşspor, Gaziosmanpaşaspor, Küçükköyspor
Bin 500 Lira: Zeytinburnuspor
Bin 200 Lira: Balıkesirspor, Batman Petrolspor
Bin Lira: Kırıkhanspor, Nazilli Belediyespor"

kiNgSiZe58
02.04.2010, 11:42
iyide sivasspor niye ceza almış?

caynina
02.04.2010, 12:00
galatasaraya neden saha kapatma yada seyircisiz oynama cezası verilmedi hala daha şaşıyorum alexin kafasına şişe geliyor ceza yok.

samor
02.04.2010, 12:15
ANTEBİN CEZASI İYİ OLMUŞ..........

58VoLkAn58
02.04.2010, 13:51
Galatasaray'a neden ceza gelmiyor.Gaziantep ders almıştır umarım.

eyupk
02.04.2010, 13:53
Gaziantepspor'a iyi olmuş................

Salim58
02.04.2010, 16:14
bize verilen 5 bin Lira ceza son dakikada attığımız beraberlik golünemi acaba anlayamadım.

Harbi Selim
02.04.2010, 16:59
Kara listemizde yer alan Antep Diyar Kayseri ve Trabzon ceza alınca valla seviniyorum. Sivas ve Sivassporlular olarak dikkat edelim ceza almamalıyız. Bunada üzülüyorum.

yigido yakup
02.04.2010, 18:01
bize verilen 5 bin Lira ceza son dakikada attığımız beraberlik golünemi acaba anlayamadım.

yok gene röpörtaj meselesi bizim topcular mactan sonra iki cit laf etmemisler ondan dolayi.

Salim58
02.04.2010, 18:20
yok gene röpörtaj meselesi bizim topcular mactan sonra iki cit laf etmemisler ondan dolayi.

Bunlarda bi alışamadılar gitti, parayı bunlardan tahsil etmek gerek.

şarkışla 58
02.04.2010, 22:37
Arkadaşların Antepe verilen cezaya niye bu kadar sevindiğini anlamadım.Bize en az 5 tane atmadığı boş kalelere topları gönderemediği için mi acaba

alpgok58
02.04.2010, 23:32
BU SAYFADA YORUM YAPAN ARKADAŞLARKULLANDIĞIMIZ DİLE DİKKAT EDELİM SONRAKİ HAFTALARDA OYNAYACAĞIMIZ TAKIMLARI TAHRİK EDİCİ YORUMLAR ONLARI HIRSLADIRIR MOTİVASYON SAĞLAR. BİR HAFTA SONRA OYNAYACAĞIMIZ KAYSERİ MAÇI BİZİM İÇİN VAR YADA YOK OLMAK ANLAMINA GELİYOR İKİ KOMŞU ŞEHRİN MAÇI UMUYORUMKİ AKLI SELİM KAYSERİLİ KARDEŞLERİMİZDE BİZİM KAZANMAMIZI İSTEYECEKLERDİR ÇÜNKİ ONLARIN HİÇ BİR İDDİASI KALMADI İKİ KOMŞU ŞEHİR HANGİSİ SIKIŞSA DİĞERİNE DESTEK OLMALI ANADOLU İNSANININ YİĞİTLİĞİ BÖYLE GÜNDE BELLİ OLUR.ONUN İÇİN ATMOSFERİ GERMEYELİM. İNŞALLAH GALATASARAYDAN PUANLAR YADA PUAN ONDAN SORADA KOMŞUMUZ KAYSERİDEN ÜÇ PUAN ALMAK DİLEĞİYLE TAKIMIMIZA BAŞARI DİLEKLERİMLE BU SENEYİ İNŞALLAH BİR DAHA AKILDAN ÇIKARMADAN OYUNCULARIMIZIN CANLA BAŞLA MÜCADELE ETMELERİNİ GELECEK YILIN HESAPLARINI TEMENNİ EDİYORUM TEKRAR TEMENNİM ŞİMDİDEN ORTAMI GERMEDEN KAYSERİNİNDE GÖNLÜNÜ KAZANARAK ÜÇ PUANI ALALİM.

H_Turan
02.04.2010, 23:41
Galatasarayın Ceza Almaması Normal Çüngü Fedarasyon gsli

zaralı19
03.04.2010, 10:14
BU SAYFADA YORUM YAPAN ARKADAŞLARKULLANDIĞIMIZ DİLE DİKKAT EDELİM SONRAKİ HAFTALARDA OYNAYACAĞIMIZ TAKIMLARI TAHRİK EDİCİ YORUMLAR ONLARI HIRSLADIRIR MOTİVASYON SAĞLAR. BİR HAFTA SONRA OYNAYACAĞIMIZ KAYSERİ MAÇI BİZİM İÇİN VAR YADA YOK OLMAK ANLAMINA GELİYOR İKİ KOMŞU ŞEHRİN MAÇI UMUYORUMKİ AKLI SELİM KAYSERİLİ KARDEŞLERİMİZDE BİZİM KAZANMAMIZI İSTEYECEKLERDİR ÇÜNKİ ONLARIN HİÇ BİR İDDİASI KALMADI İKİ KOMŞU ŞEHİR HANGİSİ SIKIŞSA DİĞERİNE DESTEK OLMALI ANADOLU İNSANININ YİĞİTLİĞİ BÖYLE GÜNDE BELLİ OLUR.ONUN İÇİN ATMOSFERİ GERMEYELİM. İNŞALLAH GALATASARAYDAN PUANLAR YADA PUAN ONDAN SORADA KOMŞUMUZ KAYSERİDEN ÜÇ PUAN ALMAK DİLEĞİYLE TAKIMIMIZA BAŞARI DİLEKLERİMLE BU SENEYİ İNŞALLAH BİR DAHA AKILDAN ÇIKARMADAN OYUNCULARIMIZIN CANLA BAŞLA MÜCADELE ETMELERİNİ GELECEK YILIN HESAPLARINI TEMENNİ EDİYORUM TEKRAR TEMENNİM ŞİMDİDEN ORTAMI GERMEDEN KAYSERİNİNDE GÖNLÜNÜ KAZANARAK ÜÇ PUANI ALALİM.

kardeş gayseri bizi hiç bir zman desteklemedi şimdide desteklemez istemiyoruz biz o günleri unutmadık biz anlımızın akıyla maçımızı alacağız inşallah