Orijinalini görmek için tıklayınız : Diyarin Sonu Elveda Süperlige !....
Diyarbakirin sonu geldi süperlige elveda ! Bügünki sonuc ve Haftaya GS,dan alacagi sonuc Ligin sonunu getirecek .Hepimizin gözüaydin olsun .Bugün alacagimiz sonucun önemi cok büyüdü umarim sans bizimle olur en azindan bir puan alsak haftanin en karli sonucunu almis oluruz yeterki Takim formunda olsun bizi bu cehennemden kurtarsin onlardan istedigimiz tek istek olsun
Arkadaşlar biraz sabırlı olalım. Acele etmeyelim. Tedbiri elden bırakmayalım. Daha herşey bitmedi. Kendi işimize motive olalım lütfen.
KIZILCAN 04.04.2010, 16:11 Abi ligin bitmesine daha çok var.Keşke lig gelecek hafta bitseydi de size katılabilseydim.Bizim de oynayacağımız takımlar çok güçlü.Umarım bu ligde kalırız.
ercan58.a 04.04.2010, 16:19 biz bu ruhsuzlar ordusuyla alabilirsek alabildiğimiz kadar puan toplayalım önemli olan bu
diger takımlardan medet uma uma ne hallere düştük baksanıza
dereyi görmeden paçayı sıvamayalım değil mi?
konu açan sayın abim erken öten horoza ne yaparlar :)
sivasspor ve diyarbakir arasinda hala 1 puanlik fark var.ligin bitimine daha cok var ve her sey degisebilir.ustelik sivassporun fiksture bakildiginda cok zor karsilasmalari varken neyi goz onune alarak bu kaniya vardiniz.bundan cikan en onemli sonuc,galatasaray macinin onemi bir kat daha artmistir..
kanımaksa58 04.04.2010, 16:22 [B]g.s den adam gibi oynarda en az 1 puan alırsak biz bu işi götürürüz hadi bakalım Allahın izniyle alcaz inşallah
B.DUMANLI 04.04.2010, 16:34 Ligin bitmesine haftalar var ,Diyar´i küme düsmüs gösteriliyor. Böyle bir mantik,böyle bir düsünce olabilirmi?Cok yazik.Bu sadece sivasspor´umuza zarar verir.
yigidoğukan 04.04.2010, 16:37 bizim için diyarın sonu değil bizim sonumuz önemli
eyupkocak 04.04.2010, 16:38 yook yok daha sivasın çok zor maçları varr...önemli olan gerçekten sahada kıran kırana mücadele etmek biz sivastan bu ruhu istiyoruzz..
Kayseri maçı bizim kurtuluş maçımızdır...
cılgınsivas58 04.04.2010, 17:15 daha şuanda hiç bişey belli değil
cılgınsivas58 04.04.2010, 17:15 Kayseri maçı bizim kurtuluş maçımızdır...
kayseriyiz yenemeyiz kurtuluş maçımız olamaz
HÜKÜMETİN SÖZÜM ONA AÇILIM DENEN(ZAFİYET,TESLİMİYETÇİ,İŞB İRLİKÇİ)POLİTİKASI DA KURTARAMAZ ARTIK DİYARBAKIRI..
yeneceğin maç söyle ozaman.. ankara hariç..
daha hic bir sey belli degil.. azicik sabir.. sabrin sonu selamettir.
Diyarın düştüğü gün benim bayramım olacak.
yigido_sampiyon 04.04.2010, 19:01 galatasaray ve kayseri maçlarından alırsak 4 puan kesin düşmeyiz derim ben...ama şu anda çok erken...
güneşyurdu 04.04.2010, 19:02 daha henüz bir şey belli değil.inşallah düşen biz olmayız.
şimdilik yapılacak olan bir şey var antipatik olmamaya çalışalım.diyarla ve bir çok takımla karşı karşıya getiriliyoruz.bu konuda taraftarlarımız bilinçsiz.
mesela diyarla ilgili haberlere biz hemen damlamasak iyi olur.
zaten millet bu takımı çekemiyor.
A.Turan Korkmaz 04.04.2010, 20:09 Diyarbakırsporun bugün Gaziantep karşısında oynadığı futbolla bizim geçen hafta aynı takıma karşı ortaya koyduğumuz futbol arasında çok fark var.
Kabul edelim , şu anda bizden daha iyi oynuyorlar. Ne yaptıklarını, ne yapmaları gerektiğini daha iyi biliyorlar.
Bu hafta Galatasaraya karşı oynarken, Diyarbakırsporun haftaya Gsaraya oynayacağı futboldan daha iyisini oynamalıyız. Sonraki hafta Kayseri maçında durum yine aynı. Şayet biz halen oynadığımız kötü futbolu düzeltmez, defansımızı toparlamaz, hücum varyasyonlarımızı artırmaz isek kümede kalmamız ancak Diyarbakırsporun da bizim kadar kötü olması için dua etmek olur. Bu da mümkün görünmüyor. Hem dış desteği kuvvetli olan, hem de Güvenç Kurtarla disiplinli bir şekilde çalışan o takıma karşı tek avantajımız onların seyirci desteği olmaması.
Hiç değilse bu avantajı sezon sonuna kadar iyikullanalım. Şu halde:
- Yarın ve sonraki maçlarımızda taraftar nasıl olurmuş, tüm Türkiye'ye gösteriyoruz.
- Sakin,taşkınlık yapmadan ama sonuna dek destekliyoruz.
- İnanmıyorum ama diyelim ki yarın farklı mağlup olduk. Gene de acımızı içimize gömüp takımımızı alkışlarla soyunma odasına göndermek zorundayız.
Hasılı, daha yapacak çok iş var. Hemen yelkenleri koyvermeyelim.
bana göre kaderimiz kayserinin elinde.. bizimle ve bir hafta sonra rakibimiz D.bakır oynayacaklar... Kayseri bizi yenip Diyarbakıra yatacak karaktere sahip olduğundan bizi düşüren onlar olacak..
sivaslihakan 04.04.2010, 20:33 bana göre kaderimiz kayserinin elinde.. bizimle ve bir hafta sonra rakibimiz D.bakır oynayacaklar... Kayseri bizi yenip Diyarbakıra yatacak karaktere sahip olduğundan bizi düşüren onlar olacak..
bu kaniya nerden vardin >???????????????????????????
ercan58.a 04.04.2010, 21:16 herşeyden önce biz kendimize bakalım
galatasaray maçında
1 puan rüyamızda bile görsek inanmayacagımız bir sürpriz ötesi bir şey olur bence
bizim takıma bakarsak farklı sonuç beklemek hayal olur
antep maçında 15-20 yiyecegimiz maçı 2-2 berabere bitirdik umarım o maçtaki şansmıdır nedir bilemiyorum bu maçtada bizim yanımızda olur inşallah
özellikle defansımızın kendilerini ikiye üçe katlamalarını umut ediyorum
inşallah bizim açımızdan iyi olur bizlerde seyirci olarak destegimizi esirgemeyelim
58MUAMMER58 04.04.2010, 21:52 HENÜZ ERKEN DİYARBAKIRIN SATIN ALACAĞI MAÇ KALMADI TAŞ ÇATLASA ANK BLD,MAÇIYLA 2 MAÇ KAZANIR BENCE BİZ 3 MAÇ KAZANIRSAK BENCE YETER,BUHAFTAKİ SONUÇLARA GÖRE KAZANIRSAK BÜYÜK AVANTAJ SAĞLARIZ BU KADAR ÜMİTSİZ OLMAYALIM BİZ SİVASSPORUZ GS YENMEDİĞİMİZ TAKIM DEĞİL.
Metal Gear 04.04.2010, 23:07 Bu konunun kapanmasını talep ediyorum!
Bence de bu konu silinsin. Daha ortada fol yok yumurta yok. Oynanmamış 6 maç var.
bu kaniya nerden vardin >???????????????????????????
Nasıl Bursankaragücü dostluğu varsa buna benzer kayseri-diyarbakır yakınlaşması var.. forumları ve haber ajanslarını takip edersen bunu anlamak o kadar da zor değil.. her platformda diyarbakırla aynı fikirde olan kayserili taraftarlar görüyorum.. ve şu anda ortak bir amaçları var.. onlara göre bu ligin takımı olmayan Sivası layık olduğu yere göndermek.. ajansspor, fotomaç, fanatik, ligtv, diyarbakır ve kayseri taraftar sitelerinde buna benzer bir sürü yorum var...
Nasıl Bursankaragücü dostluğu varsa buna benzer kayseri-diyarbakır yakınlaşması var.. forumları ve haber ajanslarını takip edersen bunu anlamak o kadar da zor değil.. her platformda diyarbakırla aynı fikirde olan kayserili taraftarlar görüyorum.. ve şu anda ortak bir amaçları var.. onlara göre bu ligin takımı olmayan Sivası layık olduğu yere göndermek.. ajansspor, fotomaç, fanatik, ligtv, diyarbakır ve kayseri taraftar sitelerinde buna benzer bir sürü yorum var...
Bir kısım Kayserili arkadaşlar bu tarz düşünüyor doğru ama merak etme doğru yolu bulur onlar. Birçok Kayserili de Sivas'ın yerini iyi bilirler merak etme.
Bir kısım Kayserili arkadaşlar bu tarz düşünüyor doğru ama merak etme doğru yolu bulur onlar. Birçok Kayserili de Sivas'ın yerini iyi bilirler merak etme.
dediğin gibi olmasını isterdim ama hiç umudum yok abicim.. kayseri ile süregelen bir gerginlik var ve ben bunun hiçbir zaman yok olup gideceğini düşünmüyorum.. o yüzden Kayseri'de oynayacağımız ve Kayseri'nin tarafsız sahada Diyarbakır'la oynacağı maçlardan çok korkuyorum.. en son örneği seyircisiz Ankaragücü-Kayseri maçında gördük, ligin en az gol yiyen ekibi galip gelemeyen Ankaragücünden 3 yedi.. Kayseri'nin bunu her zaman yapıyor..tamamen ticaret üzerine kurulan bir takım.. düşmeyecek kadar puan al, sonra da düşme ihtimali olan takımlara teslim ol.. Ankaragücünden 3 ye, sonra da Şenol Güneş'le sadece Fenerbahçe'ye yenilmiş takımı yen... Çelişki söz konusu..
şarkışla 58 04.04.2010, 23:37 Geçen hafta bazı arkadaşlar bilmeden sallıyorlar Antepe demediklerini bırakmadılar. Ben yazmıştım o zaman Antep Diyara yatmaz demiştim utanacakmısınız demiştim onlar kendilerini iyi bilirler.Utanın şimdi
biz taraftar olarak takımımıza sahip çıkalım elimizden geldiği kadar destek verelim inancımızı koruyalım gerisi mühim değil
subasi29 05.04.2010, 00:51 Simdiden Boyle Bir Kaniya Dusmek Yanlis Olur (Kendi Adima) Herkes Dostca,Centilmence Oynasin..Kimseye Hile Duzenbazlik Yapilmasin Kim Kalacaksa (Ligde) Anlinin Akiyla,AyAginin Bileginin Yureginin Gucuyle Kalsin.
Kimsenin Kimseye Hakki Gecmesin !!
bozkurt187 05.04.2010, 00:57 daha 6 hafta var insallah bir 5 ile 8 puan arasi birsey alabilirsek ligde kaliriz bence
emin kara 05.04.2010, 01:04 bırakın bu konuşmalar bize yakışmıyor takımımız çıkıp mücadele edip kalan maçları kazanarak ligde kalmalı başkalarının düşmesini bekleyerek ligde kalınmaz her şeyden önce bize yapılmasını istemedimiz şeyleri başkalarına yapmayalım bilindigi gibi biz yigidoyuz yigidoya yakışır yazılar yazalım birilerinin malübiyetine degil takımımıza güvenelim her şeye ragmen ligde kalacagımızı düşünüyorum
Simdiden ligi bitti gibi gormek sezon sonunda husran yasamamiza sebep olur. Onumuzde daha cok macimiz var.
Sivas kimle oynarsa Diyar bir hafta sonra onunla oynuyor , bizim maçlar zorsa onlarında zor bence antepten aldığımız 1 puan bizi ligde bırakacak .
biz bu orta saha ile zor amaç kaznırız. Her top kaleciyle karşı karşıya ve gol pozisyonumuz nerede ise yok. İşimiz Allaha kaldı, dua edelim, bu topçuların yapacağı bir şey yok, kalırsak diyarbakırın sayesinde kalırız
ercan58.a 05.04.2010, 12:35 vallahi bravo
aslında diyarbakırı federasyon yanlış karar almışız diye düşürsede bizde rahatlasak
kardeşim adamlar bizim takımdan 10 gömlek üstün futbol oynuyor nasıl rahat yorumlar yapabiliyorsunuz anlamak mümkün degil inşallah umdugumuz gibi olurda düşmeyiz hayırlısıyla
effenberg 05.04.2010, 15:00 Gercekten ercan58.a nin dedigi gibi bravo bravo demekten baska bir diyecegim yok..
Bu topicgi acan arkadas ve buraya yorum yazan arkadaslar önce bir geri kalan maclara baksalar daha iyi olur!!!!
Sivasspor-Galarasaray
Galatasaray-Diyarbakirsor
Diyarbakirspor-Kayserispor
Sivasspor-Bay
Besiktas-Sivasspor
Diyarbakirspor.Bay
Diyarbakirspor-Besiktas
Sivasspor-Kasimpasa
Eskisehir-Sivasspor
Kasimpasa-Diyarbakirspor
Diyarbakirspor-Eskisehirspor
Sivasspor-Ankaragücü
...................
Genelikle her iki takimin kalan maclari ayni takimlar ile dikkat ederseniz simdi böyle bir tablo varken nasil oluyorda Diyarbakirspora güle güle deniliyor..
Tabiki insallah Diyarbakirspor düser biz kaliriz ligde....
Bakin bu zor maclar da Denizlispor bile aradaki farki kapatabilir..
Ben bu tabloya bakacak olursam bizde 4 veya 5 puan yeter diyorum ama hangi takimdanda rahat alabiliriz diyecegim takim yok.
sivaslihakan 05.04.2010, 18:00 dün aksam telelige bakan oldumu ?
sayin kerem öncel üstüne basa basa diyarin hakki yendi antep macinda penaltilari verilmedi kac defa tekrerladi zeki col penalti degil diyo kerem efendi hala yok penalti diyor yani biryerlere gönderme yapiyor bu kerem hala dersini almamis sivasa giciklik yapiyo
hep bir olalim buna bi ders daha verelim mail yagmuruna tutalim taraf tutmasin diye
Geçen hafta bazı arkadaşlar bilmeden sallıyorlar Antepe demediklerini bırakmadılar. Ben yazmıştım o zaman Antep Diyara yatmaz demiştim utanacakmısınız demiştim onlar kendilerini iyi bilirler.Utanın şimdi
aynen valla gecen hafta bende dedim antep yenerse diyarbakırı utanacakmısınız diye.
yani eger bizim sivas taraftarına kalsa antepspor diyarbakıra yatacaktı.
Halbuki antep bizim macta kac tane bomboş kale ve kaleciyle karsı karsıya kacırdı. ozaman herkes antep bize yattı dese haklılardı.
Ne yaptı antep cıkıp 1.dakika da gol yiyip geri 3 tane gol attı ve bölgesinin takımına yatmadı acımadı.
Yani geri kalan maclarda da yok kaseri bize yatar yok su suna yatar olayı yok.
Biz kendi takımımıza bakalım.takım dökülüyor defansı.
diyarbakır gene bizden iyi oynuyor. Biz 1 puan öndeyiz bunu unutmayın
effenberg 14.04.2010, 17:39 Diyarbakirsporun TD G.Kurtar görevi birakmis..
yigidoss 14.04.2010, 21:02 Bir de hocaları istifa etti ki sonları geldi inşallah
|