Orijinalini görmek için tıklayınız : Sınıfta Kalanlar
SivasSpor.Com 14.04.2010, 12:11 http://www.sivasspor.com/images/stories//diger/Yazarlar2.jpg
Bu sayfada siyasetin “S” sinden bile söz etmek istemiyorum ama şartlar öyle noktaya getiriyor ki mecbur kalıyorum.
Nasıl mecbur kalmayım ki; Geçen hafta içerisinde Hürdoğan-TV 58 işbirliği ile bir kampanya yaptık. Sivasspor için çok önem taşıyan Kayseri maçına daha fazla taraftarın gitmesi için, Sivas’daki iş adamlarına,şirketlere,siyasile re,kısacası hali vakti yerinde olan herkese çağırıda bulunarak,taraftar için otobüs vermelerini istedik.O proğramda ilçeler ve merkezden 30 ‘un üzerinde otobüs sözü aldık.
Pazartesi akşamı bu sözü verenlerin çoğunun yerine getirildiğini gördük,ancak azda olsa söz verip yapmayanlarda çıktı.
Bunlardan biriside AK Parti Milletvekili sayın Selami Uzun. Oysa bizi arayıp otobüs sözü verdiği zaman kendisine bu duyarlılığından dolayı taraftar adına teşekkür ve taktir etmiştik. Fakat,daha sonra öğrendik ki,sayın Vekil sözünü yerine getirmemiş.Yani,duyarlı ve anlayışlı dediğimiz Selami beyde diğer vekillere ayak uydurdu!..
Bu konuda eleştirilecek bir başkasıda Sivas Belediyesidir. Çok sayıda insanın dediği gibi “ Sivas Belediyesi böyle zamanlarda destek olmayıp ne zaman olacak?” Yine öğrendiğime göre,Belediye Kayseri maçı için özellikle bu konuda destek olmamış. Bunun nedenide,daha önce Sivas-Kayseri arasında yaşanan sıkıntılarmış. Ben bu mazereti kabul etmediğim gibi son derece saçma buluyorum. Kayseri’ye ilk kez taraftar gitmedi,son kezde gitmeyecek! Orası dağ başı değil! Devletin askeri ve polisi var!
Bir eleştiride Sivasspor yönetimine yapmak gerekir.
Biz Sivaslı olmanın verdiği refleksle,takıma destek verilmesi için böyle bir organize yapıyoruz,ama daha sonra Sivasspor yönetimi,böyle organizelere itibar edilememesi yönünde açıklama yapıyor. İnanılır gibi değil! Hangi mantıkla,hangi gerekçeyle böyle bir açıklama yapıldı,anlamış değilim. Maçtan önce Sivasspor’un hocası ve futbolcuları açık açık taraftardan destek beklediklerini ve Kayseri’ye gelmelerini isterken,yönetim böyle bir açıklama yapıyor,gerçekten anlaşılır gibi değil!..
HELAL OLSUN
Eleştirilecek kişi ve kurumlar olduğu gibi teşekkür edileceklerde var.
Bunların başında İstanbul’da yaşayan Zaralı hemşerimiz Mehmet Behram var. Mehmet bey,sözünü tutup taraftar için iki otobüs organize etti.5’er otobüs tahsis eden TSO ve Marka ile,birer otobüs veren Pazaristan sahibi Ahmet Koçak’a ve işadamı Ünal Karaca’yada ayrıca teşekkür ediyorum.
Koskoca Sivas Belediyesi’nin sessiz kaldığı bu organizeye sanırım en anlamlı destek ilçelerden geldi. Başta Şarkışla Belediyesi olmak üzere,Akçakışla,Ulaş ve Kangal belediyelerinde teşekkür ediyorum.
Sanıyorum bütün bunlardan sonra söylenecek en geçerli ve son söz şu olmalı!
“Sivas’a hizmet lafla değil icraatla olur.
Sivas Hurdogan A. YİĞİT
Bizlerde SivasSpor.Com Ailesi olarak Sivassporumuza maddi manevi desteğini esirgemeyen bütün herkese teşekkürlerimizi sunarken sözlerini tutmayanlarıda ayıpları ile başbaşa bırakıyoruz.
mühendisburak58 14.04.2010, 12:29 siyaset bayağı karışmış ama bir bakıma haklı.beleidye ve selami uzun konusunda daha da haklı.
ibrahim58 14.04.2010, 12:45 ZATEN SİVASLILAR SİVAS İÇİN BİR TAŞ KOYMUŞ OLSAYDI BU ZAMANA KADAR SİVAS TÜRKİYENİN HER YÖNDEN EN BÜYÜK ŞEHRİ OLURDU.NEDEN 7.5 MİLYON SİVASLI VAR YA HANİ.NERDELER.OLANLAR NE YAPIYOR.SÖZ VERENLER NEDEN YAPMAYACAKLARI SÖZÜ VERİYORLAR.ANADOLUDA ŞÖYLE OTURMUŞ BİR LAF VARDIR.SÖZ NAMUSTUR!!!!!!!!
isim isim teşekkür etmek önemli böyle konularda.. hafik belediyesi de ordaydı unutulmuş.. kendi adıma teşekkür ederim..
Besyo_cu 14.04.2010, 12:53 isim isim teşekkür etmek önemli böyle konularda.. hafik belediyesi de ordaydı unutulmuş.. kendi adıma teşekkür ederim..
Evet hocam Hafik Belediyesi de ordaydı unutulmuş ne yazıkki ;
Hafik Belediyesinin Otobüsü ; http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs422.snc3/24378_1115306820526_1762646683 _208172_4720777_n.jpg
Bende destek olan herkese topluca teşekkür edeyim.
Ayrıca Kangal belediyesine'de teşekkür ederim ilçemle gurur duydum.
seçim zamanı gelecekler önümüze yeniden ozamanda bizde yaparız elbet bişeyler...
Selami Uzun daha o milletvekilliğine getireni seni. Ve Sivas belediye başkanı Doğan Ürgüp, ey Doğan Ürgüp, seni o belediye makamlığına getirdiysek merhum Muhsin Yazıoğlu'nu desteklediğimiz için getirdik. Ama görüyoruz ki Doğan Ürgüp ihanet ediyor Muhsin Yazıcıoğlu'na. Doğan Ürgüp ne çabuk unuttu Muhsin Yazıcıoğlu'nun sivasspor sevdalısı olduğunu. Yazıklar olsun sana Doğan Ürgüp.
kaptann58 14.04.2010, 13:11 bende buradan o lokantada kavga çıkaran sivası ve sıvaslıyı yiğidoyu küçük düşüren yiğido gençlik ve çılgınlarmı adı neyse onları şiddetle kınıyorum sizlerin yüzünden bundan sonra deplasmanlara zor otobüs verirler kimsede gitmez zaten ben bunu boşuna yazmıyorum orda bulunanların ortak görüşü memeleketimiizn adını vede sivasspor camiasını bu şekilde rencide etmeyin buradan o arakdaşlara sesleniyorum yaptığınız o çirkinliklerle sizler sivasımızı yiğidolarımızı küçük düşürmeyin
yukarıyıldızlı 14.04.2010, 13:11 belediye başkanı zaten merhum liderimiz Muhsin Yazıcıoğlunun kemiklerini sızlatmaya başladı...doğan başkan lütfen kendine gel.....
kaptann58 14.04.2010, 13:13 BU SELAMI UZUNU BU MEMLEKETTEN VEKİL YAPANLAR UTANSIN ALLAH BELALARINI VERSİN KÖY YAPTILAR MEMLEKETİ YILLARCA NE YAPTILAR SİVASA
destek olanlara tesekkur ederiz, destek olmayanlar utansin ne diyelim....bide kulubumuz taraftar acisindan neler yapiyor?
58_babacan_58 14.04.2010, 14:27 ..............EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜRLER...........
yigido Atilla 14.04.2010, 14:29 Mecnun Otyakmaz Sinifta kaldi... Bilincsiz yapilan Hoca ve Futbolcu Transfer politikasi sivassporu bu durmlara getirdi.....Ceza tahtasinin basinada Mecnun Otyakmaz koyuyorum...Anlamadigi islerden elini ceksin sadece Baskan olarak isi ile ugrassin, Transferlerde anlayan iyi bir menejer alsin, gecen sezon Bülent uygunun yerine birini bulsun, Menejer olarak !!!!!
Mecnun Otyakmaz Sinifta kaldi... Bilincsiz yapilan Hoca ve Futbolcu Transfer politikasi sivassporu bu durmlara getirdi.....Ceza tahtasinin basinada Mecnun Otyakmaz koyuyorum...Anlamadigi islerden elini ceksin sadece Baskan olarak isi ile ugrassin, Transferlerde anlayan iyi bir menejer alsin, gecen sezon Bülent uygunun yerine birini bulsun, Menejer olarak !!!!!
Ben Dediklerine Katılmıyorum Geçen sene Tam Yetkiyle Bülent Uygun transfer yapıyordu bu senede Muhsin hocaya verilmişti yetki o yüzden başkana suç bulmuyorum asıl suçlu Bülent Uygundur
abdullah58 14.04.2010, 14:49 Ben kimseyi secmedim vicdanen cok rahatim
secim zamani uyanik olun beyler
mustafatas58 14.04.2010, 15:34 1) YEDI MILYON SIVASLI VAR DIYORUZ BUNA BENDE DAHILIM HANI NERDELER?BU HAFTA 30 DEGIL 300 OTOBUS OLMASI GEREKIRDI OYLE YA 7 MILYON SIVASLI VAR ELBET O KADAR KISIDEN YARDIM EDEN CIKAR AMA CIKMIYOR ISTE.
2)NE YONETIM NE BELEDIYE NE SAYIN YENI GELEN VALI.SIVASSPOR VE SIVASSPOR TARAFTARINA BU SENE HIC DESTEK CIKMADILAR
3)SIVASLI SIYASETCILERIMIZ ANKARAYA VEKIL GONDERDIKLERIMIZ SIVAS VE SIVASSPOR ICIN NE YAPIYORLAR?ICLERINDEN BIRIDE ESKI SPORCU.SIVASI KOY YAPTILAR.SIVASSPORA DESTEK VEMEYIP TARAFTARA YONETIME KIZANLAR DIYARA DESTEK VERENLER SONRADA SPORA SIYASET KARISTIRMAYIP DEYIP BIZI ELESTIRENLER.
4)SIVASIN KENDINDEN BASKA DOSTU YOKTUR.HERKES SIVAS KARSIDIR.SIVAS DUSERSE HERKES COK SEVINECEK.MALESEF BOYLE.
5)KENDI EVIMIZDE BILE TARAFTARI DOLDURAMIYORUZ VE TEZAHURAT YAPAMIYORUZ YAPMIYORUZ CEKIRDEK YIYORUZ.LIGIN EN KOTU TARAFTARINA SAHIBIZ NE YAZIKKI.IKI SSENE SAMPIYONLUGA OYNADIK AMA BURSA ESKISEHIR..GIBI ADIMIZDAN SOZ ETTIRECEGIMIZ VAKIT TARAFTAR OLMA GIBI BIR SANSIDA KACIRDIGIMIZI DUSUNUYORUM.
6)SIVASSPORA YARDIM YAPACAKSANIZ LAFTA KALMASIN HALKIN GOZUNU KANDIRMAYA CALISMAYIN BIZLER HERSEYI GORUYORUZ
oy verenler düşünsünler doğan ürgüp kimmiş rahmetlinin sayesinde orada oturuyor...seçimlerde ne olacak yine boş boş dolaşacak.verirseniz bbp olacağı buydu hiçbir destek de bundan sonra beklemeyin....VERİN VERİN OYUNUZU KÖSTEK OLSUN.....YÖNETİM VAY BE SENDE TARAFTARA SAHİP ÇIKACAN HEMİ GARDAŞLAR YİĞİDOLAR TAM DESTEK
OY VERENLER BİRAZ DÜŞÜNDÜNÜZ MÜ? BAK VERDİĞİNİZ KİŞİLER MEMLEKETİME NE YAPMIŞLAR 1 OTOBÜSTEMİ VEREMİYORLAR.....YAZIK YAZIK BELEDİYEYE BEN MAİL ATACAM BELEDİYEYE HEP BERABER ATALIM MESAJ HADİ ARKADAŞLAR
arkadaşlar ben mesajımı çektim sizde mesaj çekin belediyenin sitesine başkana mesaj kısmı var...hadiyiğidolar
BAŞKANIM GEÇEN OYNANAN SİVAS-KAYSERİ MAÇINA 1 OTOBÜSTEMİ GÖNDEREMEDİNİZ.ANLAYAMIYORUM.Y İNE DE TEŞEKKÜRLER .RAHMETLİ OLSAYDI BAK SEN KAÇTANE OTOBÜS YOLLARDI.RUHU ŞADOLSUN MEKANI CENNET OLSUN...SİVASSPR SİTESİ BİR AÇIKLAMA BEKLİYOR..UMARIM İLGİLENİRSİNİZ ZAMANINIZ VARSA .....diye başkana mesaj çektim
BAŞKANIM GEÇEN OYNANAN SİVAS-KAYSERİ MAÇINA 1 OTOBÜSTEMİ GÖNDEREMEDİNİZ.ANLAYAMIYORUM.Y İNE DE TEŞEKKÜRLER .RAHMETLİ OLSAYDI BAK SEN KAÇTANE OTOBÜS YOLLARDI.RUHU ŞADOLSUN MEKANI CENNET OLSUN...SİVASSPR SİTESİ BİR AÇIKLAMA BEKLİYOR..UMARIM İLGİLENİRSİNİZ ZAMANINIZ VARSA ...başkana mesaj çektim hepberaber
PROGRAMI İLK ARAYAN BELEDİYEDE HAFİK BELEDİYESİ İDİ
ÇOK DUYGULANDIM
HAFİK BELEDİYİSİNE VE DEStEK OLANLARA
ÇOK TEŞEKKÜRLER
effenberg 14.04.2010, 16:53 Bu isde emegi olan ve destek veren herkese sonsuz tesekürler bir sivasli ve sivasspor taraftari olarak........
Destek vermeyenlere gelince.Eger Kayseriye sampiyonluk maci icin gidilmis olsaydi kesinlikle ilk O kisiler ilk ön plan da olurlardi kendi reklamlari icin.
Ama düsmemek icin oraya gidiliyor ne zorluklar ile ama .........................geris ini yazmiyorum...
Ha bu ara oraya giden yigido taraftarlara da tesekürler.
BAŞKANIM GEÇEN OYNANAN SİVAS-KAYSERİ MAÇINA 1 OTOBÜSTEMİ GÖNDEREMEDİNİZ.ANLAYAMIYORUM.Y İNE DE TEŞEKKÜRLER .RAHMETLİ OLSAYDI BAK SEN KAÇTANE OTOBÜS YOLLARDI.RUHU ŞADOLSUN MEKANI CENNET OLSUN...SİVASSPR SİTESİ BİR AÇIKLAMA BEKLİYOR..UMARIM İLGİLENİRSİNİZ ZAMANINIZ VARSA ...başkana mesaj çektim hepberaber
58MUAMMER58 14.04.2010, 19:20 DESTEK OLANLARI YÜREKTEN TEBRİK EDERİM,OLMAYANLARADA,SEÇİM ZAMANLARINDA GÖRÜŞMEK ÜZERE DİYORUM,SİVASA SİVASSPORA KİM NE KADAR ,DEĞER VERİYORSA ,ONLARDA ODEĞERİ BULACAK .
SenSetik 14.04.2010, 21:11 ney UZUN ? peeeeeeeeehhhhhh......ne yapmışki bunu yapsın?
Şehrimizde zamanında yöneticilik yapıp giden ileri gelen insanları düşünüyorum da son zamanlarda yeni gelenler onların hiç birinin yerini dolduramadı. Özellikle Sivasspora bakış açıları konusunda... şöyle bir düşünüyorum da, eski emniyet müdürümüz Celalettin Cerrah, Eski her iki vali ler ve de belediye başkanı. bu liste gittikçe uzayabilir ama şu an için aklıma gelenler bunlar.. Giden insanların Sivasspora bakış açıları ile şimdikileri kıyaslamak bile imkansız.. Takımın bu günkü halinde biraz da bu kişiler sorumlu değil mi sizce ?
Benim siyasilerden hiç birinden Sivas ve Sivasspor için hiç bir beklentim yok ve istemiyorum da. (zaten yapmıyorlar da ) Gölge etmesinler yeter.. Gerekli cevabı sandık başında alacaklarını da unutmasınlar...
şarkışla 58 14.04.2010, 21:47 Buradan herkese bir çağrı yapmak istiyorum seçimde kimseye oy vermeyelim.Bakalım ne olacak oy verip Ankaraya vekil gönderdikte ne oldu.Hepsi de Sivasımın küçültülmesine katkı yaptılar.:mad::mad::mad::mad:
yigido sezgin 14.04.2010, 22:11 selami uzun zaten hiç bir zaman sivaslı olmadı sadece seçim zamanı sivasın ve sivaslının sesini duyuramadı sivasa da bir katkısı olmadı zaten mecliste uyucağına istifa etsin de evinde uyusun ve ondan ne sivaslı olur ne de sivas milletvekili biraz kaba olacak ama de...n gitsin
vekilerin zaten yapacak işleri var onlar sivasla sivassporla ilgilenmezler bunu biliyoruzda belediye gerçekten bu işe duyarsız kalmaz sebebi vardır kaldıki 1500 kişilik yere 2000 kiş aldılar fazla adam gitmesi iyi olmazdı belediyede başka maç için araç kaldırır.başkan duyarsız degil sivasspora üzerine düşeni yapacaktır.
Nedir bu beledıyelerın sıvasspor'a olan ılgisizliği!Ne bu beledıye nede bı oncekı beledıyenın bı hayrını göremedı bu takım,halbukı bu sehır ekonomısı ıcın ne kadar onemlı takımın süper ligde kalabılmesı.yazıkları olsun ılgısız mılletvekılınden beledıyesıne...Takımın arkasında duran ve otobus kaldıran herkesdende Allah razı olsun.. Anlayamadığım yönetim neden bu tarz organizasyonlara itibar edilmemeli diye sacma bi açıklamada bulundu,teknık ekıp tesekkur edıyor,yönetim korsan organızasyon muamelesı yapıyor,bundan bişey anlayan varsa lutfen bana anlatsın,bu yönetimin bu beyanatının amacı ne olabılır kı!!??
Nedir bu beledıyelerın sıvasspor'a olan ılgisizliği!Ne bu beledıye nede bı oncekı beledıyenın bı hayrını göremedı bu takım,halbukı bu sehır ekonomısı ıcın ne kadar onemlı takımın süper ligde kalabılmesı.yazıkları olsun ılgısız mılletvekılınden beledıyesıne...Takımın arkasında duran ve otobus kaldıran herkesdende Allah razı olsun.. Anlayamadığım yönetim neden bu tarz organizasyonlara itibar edilmemeli diye sacma bi açıklamada bulundu,teknık ekıp tesekkur edıyor,yönetim korsan organızasyon muamelesı yapıyor,bundan bişey anlayan varsa lutfen bana anlatsın,bu yönetimin bu beyanatının amacı ne olabılır kı!!??
Demek Öyle diyorlar Kendileri Kaldırmışmı Yönetim olarak Biz Karışmayız diyorlardı hep
Valla Sivas Belediyesi Milletvekilleri Diyecek Sözüm Yok...
Allah'a Havale...
Hele Selamı Uzun Gece 1.30da Baglandı Ben Hep Yardım Ederım Ne KADAR İstiosanız Yapalım 1 De Benden Dedi....Her İşi Gibi Buda Kof Çıktı...
Bunlara Oy Veren Kıymetli Memleketlilerim Oylarınızı Çöpe Atmayın....Sivasa Hizmet Verenleri Seçelim...
zaralı19 15.04.2010, 08:44 YARIDIM EDENLERDEN ALLAH RAZI OLSUN BAŞTA SİVAS BELEDİYESİNİ KINIYORUM RESİ HAYATTA OLSAYDI BÖYLE OLMAZDI SİVASSIMIZ SAHİPSİZ KALMAZDI BUNDAN EMİNİM AMA NE YAZIKKİ ARTIK SAHİPSİZ.BİR ZARALI OLARAKDA KENDİMDEN UTANDIM BU KADAR SİVASSPOR SEVDALISI OLAN BİRİYİM ZARA BELEDİYESİ BİR OTOBÜS BİLE GÖNDERMEMİŞ SATEN BİRŞEY YAPTIKLARI YOK ONLARIDA KINIYORUM MEMLEKET İÇİN ÇALIŞMAYACAKSAN DESTEK VEREYECEKSEN İSTEMİYORUZ BÖYLELERİNİ SİVAS TOPRAKLARINDA
izecson_ea 15.04.2010, 09:37 SİVAS BELEDİYESİ OTOBÜS GÖTÜRDÜ ŞİMDİ ÖYLE KONUŞMAYIN VE NEREDEYSE BOŞ GİTTİ KOSKOCA MAN OTOBÜSÜNÜ KİMSE GÖRMEDİMİ........ZATEN SİVAS MİLLETVEKİLLERİ SALLA BAŞINI AL MAAŞINI HESABI GÜYYA MİLLETİN VEKİLİ YAZIKKK....
atrium58 15.04.2010, 11:59 Sayın Sivas belediye başkanı sana oy verdik hesap soramayız diye birşey yok rahmetlinin hatrına aldığın belediyene sahip çık saçma sapan işler yapma kültürümüzü yaşatmak adına at arabalarını caddelere salman ve Sami Aydın kaldırttı diye tatlısuları tekrar açman senin dışında herkesi rahatsız ediyor. Kültürünü yaşamaya çok mereklıysan köyüne dön. Belediyesporunuda yanına al..
yorumcuyuz 15.04.2010, 12:05 sivasspor sivastır ey dogan urgup..! sana oy verdık biz vefa olarak sen ne yapıyorsun kocaman bir hiç..! destek verenlerlerde ALLAH cc razı olsun...
ekingölü 15.04.2010, 12:06 Seçim hatırlanmak istemiyoruz.Mühim olan herzaman vatandaşın yanında olabilmek önemli,umarım Sivasda yaşayan hemşerilerimde seçim zamanı unutuldukları zamanları unutmazlar.Ama buna rağmen Sivasımız ligde kalacak.Kayseriye gitmek için destek veren ve bizzat maça giden hemşerilerimize teşekkür ediyorum.
58VoLkAn58 15.04.2010, 13:12 Selami Uzun'un zaten şu ana kadar hiçbir katkısını görmedik.Otobüs sözü verip tutanlara helal olsun.Sivasımızı yanlız bırakmadınız ve taraftarımızı Kayseri'ye götürdünüz.Bu Belediye'nin artık Sivasspor'a destek çıkması lazım.Bu takım sahipsiz kalmamalı.
ercan58.a 15.04.2010, 13:18 kısacası destek veren herkese sonsuz teşekkür ediyorum
destegini esirgeyen herkeside kınıyorum özellikle kendini adam zanneden eşşekleri
arkadaşlar buradan ne siyaset konuşalım nede siyasileri burada. sivassporumuz konuşalım buraya siyaseti karıştırmayalım her görüşte hemşerilermiz vardır ..lütfen siyasi resim ve yazıları kullanmayalım.sıyasilerden sivassporumuza fayda gelmez.tam destek verelim takımımıza.her deplasmanlarda kalabalık olarak destekliyelim..o zaman başarılı oluruz bence......................... ......
1.hayerttın cok pas hatası yapıyor formsuz
2.hocamızdan yasının dınlendirilmesnı istıyorum
3.kamananın orta sahada daha faydalı olacagını düşünüyorum
4.takımı son uc macta buyuk hevesle izliyrum ..herkes korkmadan sonuna kadar mucadele ediyor......
5.m.yıldızın yanına ibrahim şahında oynarsa super olur..takımımız şans bizden yana olsun derim.......
yigidolar06 15.04.2010, 18:39 Selami Uzun daha o milletvekilliğine getireni seni. Ve Sivas belediye başkanı Doğan Ürgüp, ey Doğan Ürgüp, seni o belediye makamlığına getirdiysek merhum Muhsin Yazıoğlu'nu desteklediğimiz için getirdik. Ama görüyoruz ki Doğan Ürgüp ihanet ediyor Muhsin Yazıcıoğlu'na. Doğan Ürgüp ne çabuk unuttu Muhsin Yazıcıoğlu'nun sivasspor sevdalısı olduğunu. Yazıklar olsun sana Doğan Ürgüp.Hiç yakışmadı başkan sizeiki yıl önce Yenikent ASAŞ stadına Yurtta kalan öğrencileri maça nasıl getirip nasıl geri götürdüğünüzün şahitiyim hemde 1967 taraftar derneği nin sivastan gelen ötübüsüyle sivassporu böylemi seviyorsunuz anlamış değilim
yigido yakup 15.04.2010, 19:55 sinifta kalanlarin yerine bize ve takima bu dar zamanda destek cikan fedakar insanlari konusalim ve onlari oore edelim tesekkürlerimizi bildirelim.
sinifta kalanlarida sirasi geldiginde okuldan atalimki birdaha bos yer isgal etmesinler.
kadirakin58 15.04.2010, 21:27 sivastan selami uzun'a bir daha oy çıkmaz.. selami uzun akp'den bir daha aday olursa akp sivastan oy alamaz.
tekdoktiri 15.04.2010, 21:29 siyaset bayağı karışmış ama bir bakıma haklı.beleidye ve selami uzun konusunda daha da haklı
kadirakin58 15.04.2010, 21:30 bence sivasspor stadına selami uzun bir daha asla giremesin. sivasspor'un kötü günlerinde bizim yanımızda olmayanlar, güzel günlerimizde şeref türbününde en ön sırada yer alıyorlardı. başarımızdan kendinize pirim çıkartmayı çok iyi biliyordunuz da şimdi ne oldu. madem öyle bir daha selami uzun asla stada giremesin.
sivas oldugu sürece vatandas yardim bekleyecek ya o siyasilerden o yüzden düssünde kurtulalim diye düsünüyorlar... o siyasilerin seklinde beyninde meymenet yok sipordan ne anlar ********ler...
stadı remen yıktık bütün gelen her kesin ayaklarina saglık biz sivassporlu olarak elimizden geleni yaptik bu arada sponsorlarimizada teşekkür ederiz özellikle markaya
|