Orijinalini görmek için tıklayınız : Çetin Sümer'e tarihi ceza!
mustafa_kavak58 15.04.2010, 21:57 Çetin Sümer'e tarihi ceza!
FLAŞ! Diyarbakırspor Başkanı Çetin Sümer'e ağır ceza! Sümer'e Federasyon aleyhinde yaptığı sert açıklamalar ve Galatasaray maçında cezalı olduğu halde protokol tribününde yer aldığı için 105 gün hak mahrumiyeti ve 200 bin TL ceza verildi.
şarkışla 58 15.04.2010, 22:10 Başından beri söylüyorum biz işimize bakalım, maçlarımızı kazanmaya bakalım,onunla bununla uğraşmayalım yetkililer gereğini yapar.Tekrar söylüyorum biz maçlarımızı almaya bakalım gerisi bizi ilgilendirmeyecek zaten
Baba ogluna MUDUR olmussun ama ADAM olamamisin der bu KIRO da BASKAN olmus ama ADAM olamamis once kisilik sonra konusmayi ogrenmek lazim verilen ceza cok az olmus
Bu Hafta Yine Girer Stada...
Tff yi Sallamıyorki...
iyide Yapıyor....
Verilen ceza Az bile olmuş..
Bu tip insanları halı saha maçına bile almayacaksın.:)
yorgun(58) 16.04.2010, 10:51 tff nunu adam tınlamıyo kendi başına buyruk onlar ceza versin dursunlar parasıyla degilmi ki onların kaynaklarıda belli para sorunlarıyok yine gider izler maçını
LosTie58 16.04.2010, 11:09 Adam zaten cezalıyken tribünde izledi maçı bu sefer aynısını yapmayacağı ne malum,başına birini diksinler :D
58_babacan_58 16.04.2010, 11:54 İYİ ÇOK SEVİNDİM BU ADAMA ÖMÜR BOYU HAK MAHRUMİYETİ VERSEN DAHA İYİ :D:D
İkidebir Sivassporumuzun ismini ağzına almanın cezasını aldı Çetin Sümer.
mustafatas58 16.04.2010, 17:18 ıyı olmus.az bıle.omur boyu stadlardan uzak tutacan bu terorıstı
mucahitbaba58 16.04.2010, 17:19 eminim kalan maclarini izleyecektir
adam takmiyor cunki tff yi
subasi29 16.04.2010, 17:44 federasyon iyi kuyuya ip salladi ha bire ceza veriyor adama :)
Bırakın Allah aşkına ya.
Hakem odası basanların, ağız dolusu küfür eden 3 semt takımı başkanların yanında bu adamın yaptığı hiç bir şey.
Tff denen kurum azcık yürekliyse aynı cezayı tüp kafa Demirören'e de versin ya. Peltek Aziiz'e desin ki 105 gün yoksun.
Geçen sene tüp kafa, tivilerin öününde küfür etti mhk başkanına, sonunda şampiyon oldu, şimdi sıra Aziz'de.
Oda bastı, höt ulan dedi sene sonunda şampiyon...
Ben bu kürdü desteklerim arkadaş. Helal olsun, ipleme lan bu tff miş mhk miş. Yüreğin varsa devam Kürdoğlu
kendi kaşındı sonuçlarına katlanacaksın
Böyle kişilerin ceza alması uygar toplumlarda yapılan yanlışın cezasız kalmayacağının bir gösdergesidir. Ama biz diyarbakır başkanından bahsediyoruz adamlarda zaten para var kaynağı belli bütün maçlarda istediği gibi türübünlerde hareket edebilir. Ama daha fazla olsa sevinirdim.
TFF kimi kandırdığını sanıyorsun sena, 3 ay zaten devre arası olacak,,,,sıkıyorsa ömür boyu men versene:mad:
effenberg 19.04.2010, 12:17 Bırakın Allah aşkına ya.
Hakem odası basanların, ağız dolusu küfür eden 3 semt takımı başkanların yanında bu adamın yaptığı hiç bir şey.
Tff denen kurum azcık yürekliyse aynı cezayı tüp kafa Demirören'e de versin ya. Peltek Aziiz'e desin ki 105 gün yoksun.
Geçen sene tüp kafa, tivilerin öününde küfür etti mhk başkanına, sonunda şampiyon oldu, şimdi sıra Aziz'de. Oda bastı, höt ulan dedi sene sonunda şampiyon...
Ben bu kürdü desteklerim arkadaş. Helal olsun, ipleme lan bu tff miş mhk miş. Yüreğin varsa devam Kürdoğlu
Kesinlikle ayni görüsteyim...............
Diyarbakirspor baskani cezayi hak etmistir ama niye baskalarina verilmiyorda kurallar sadece ona karsi uygulaniyor..
|