Orijinalini görmek için tıklayınız : Mehmet Sivas'tan uçuyor!
58_babacan_58 24.04.2010, 10:10 http://foto.fanatik.com.tr/test/423x238/fft1mm966732.jpg
Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan oyuncularla görüşmelere başlayan Sivasspor'a Mehmet Yıldız'dan ret!
Kırmızı-Beyazlı yönetimin geçtiğimiz günlerde masaya oturduğu tecrübeli futbolcunun, önümüzdeki yıl takımda kalmaya yanaşmadığı ifade edildi. Sivasspor, sezon bitmeden Musa Aydın, Sedat Bayrak ve Abdurrahman Dereli’yle de görüşecek.
yorgun(58) 24.04.2010, 10:26 bence yönetim geçbile kaldı şimdiye kadar uzatması lazımdı sözleşmelerini mehmet yıldız umarım takımdakalır yoksa kimse bilmezbizimgibi onun kıymetini helede 3 buyuklere giderse kaybolur gider
ArifŞahin 24.04.2010, 10:54 hayırlısı allah bilir.bakalımkime gidecek gikmez umarım.giderse de yolu açık olsun.....
Gidene kal diyemezsin, gidecek olursa bizde bu güne kadar vermiş olduğu emeklerine teşekkür ederiz.hayırlısı bekleyip görelim.
Öncelikli hedefimiz ligde tutunmak olmalı.. Ligde kalmayı garantilediğimiz gün kimin kalıp kimin kalmayacağı konusunda rahatlıkla tartışabiliriz.. Ki konu Mehmet Abi olduğunda aslında konuşmaya bile gerek yok.. Kaç defa kiralık olarak gitti, hangisinde Sivas'taki huzuru, mutluluğu, sevgiyi, saygıyı yakalayabildi.. Sivas'ta Mehmet Yıldız deyince akan sular durur.. Sivas'la özdeşleşmiş bir insan 3 büyük denen canavar ruhlu takımlarda tutunamaz.. Mehmet Yıldız'ın sırf maddi olanaklar sebebiyle de İstanbul'a gideceğini sanmam.. Anadolu'da başka bir takımda oynamak da ona yakışmaz.. Dert etmeyin abilerim, Mehmet Yıldız şanına yakışanı elbet yapar.. Hiçbir kaynağa inanmıyorum.. Tek inandığım unsur, Mehmet Yıldız'ın şahsiyeti..
zaralı19 24.04.2010, 11:51 bu haber yalan mehmet yıldız abimiz bunu yapmaz
mehmet yıldızın bu haberhaberi bile yok
Öncelikli hedefimiz ligde tutunmak olmalı.. Ligde kalmayı garantilediğimiz gün kimin kalıp kimin kalmayacağı konusunda rahatlıkla tartışabiliriz.. Ki konu Mehmet Abi olduğunda aslında konuşmaya bile gerek yok.. Kaç defa kiralık olarak gitti, hangisinde Sivas'taki huzuru, mutluluğu, sevgiyi, saygıyı yakalayabildi.. Sivas'ta Mehmet Yıldız deyince akan sular durur.. Sivas'la özdeşleşmiş bir insan 3 büyük denen canavar ruhlu takımlarda tutunamaz.. Mehmet Yıldız'ın sırf maddi olanaklar sebebiyle de İstanbul'a gideceğini sanmam.. Anadolu'da başka bir takımda oynamak da ona yakışmaz.. Dert etmeyin abilerim, Mehmet Yıldız şanına yakışanı elbet yapar.. Hiçbir kaynağa inanmıyorum.. Tek inandığım unsur, Mehmet Yıldız'ın şahsiyeti..
Tam yerinde bir yorum olmuş, kaynaklar yalan, Mehmet'in şahsiyeti gerçek! Biz Mehmet'imize güveniyoruz!
GokhanTurna 24.04.2010, 12:10 Fanatik gazetesinin yalan haberi. Yönetim Mehmeti göndermedikçe gitmez. Her açıklamasında önceliğim Sivasspor diyor. İmza atmıyormuş daha neler. Mehmet kulübe para kazandırmadan ayrılmaz. Daha önce kaç defa vurguladı bunları
Allah Yolunu ve Bahtını AÇık Etsin ....Yaptığı Hizmetler Ortada
mehmet yıldızın yerinde olsam bir daha düşünürdüm ne kadar büyük bi takımda oldugunun farkında degil herhalkde mehmet yıldız sivastan başka hiç bir kulüpte oynayamaz ve kimsede oynatmaz bence mecbur anlaşacak çünkü hiç bir kulubün onu isteyecegini ben zannetmiyorum
mehmet gider çünkü daha sakatlıktan kurtulmadan büyük takım hayalim sürüyor demişti gitsinde bize lazım degil.eger adam olsaydı kendini mehmet yıldız yapan takımı ile sözleşme imzalar ve giderdi servet ve bilica örnegi var.bu takım ona çok şey verdi o tamkıma ne verdi düşünmeli bence.musa aydının da gitmesi lazım abdurrahman eski formundan çok uzak.sedat kalmalı.apoda isterse gitmeli murat sedat hayro bize yeter ibrahimlerde gitmeli yasin belki kendini birazdaha geliştirirse faydalı olabilir.lafın özü istemiyen herkes gitsin kalan bize yeter.seneye iyi bir transfer politikası ile yine şahlanacak sivasspor oluşturacak bir başkanımız var.
mehmet yldız sivassporumuz için gerçekten faydalı bir oyuncu.yaptıkları göz ardı edilemez gönül isterki takımda kalsın fakat gitmek istiyorsada kendi bilir.yerine iyi bir transfer onun açığını kapayacaktır..
oquzh4n58 24.04.2010, 13:58 gıdecekse de gtsn daha ıı lerı gelirr. yonetım ısını bılsn yeterki
mucahitbaba58 24.04.2010, 14:36 kullu yalan haber su zamanda takimin bu tur haberlerle yipratilmasindan baska bisey degildir
tam kritik anda futbolcuyla gorusmek cok sacma olur !!!
sivas isini iyice garantiye aldiktan sonra bu futbolcuarin hepsi bizim siz caninizi SIkmayin yigidolar
Divriği58- 24.04.2010, 14:36 bence yalan haber .. ama kulübe kırgın olabilir çünkü yanlış tedavi yüzünden az kalsın futbol hayatı bitiyordu ve bu yanlış tedavide yönetimin de suçu var ... yine gs maçında galatasarayın doktorları koşmasaydı hayrettinide kaybediyorduk profesyönel bir kulup doktorumuz maalesef yok....
|