Orijinalini görmek için tıklayınız : Mesut Hoca ile devam edilmeli mi?
GokhanTurna 26.04.2010, 17:25 http://www.kayserisporfan.org/v1/wp-content/uploads/mesu.jpg
Mesut hoca bize özlediğimiz Sivassporu tekrar göstermeye başladı biraz olsun. Yeni sezonda Mesut hoca ile devam edilmeli mi? Devam edilmesi gerekiyorsa neden? Herkesin görüşlerini ve düşüncelerini bekliyoruz...
ercan58.a 26.04.2010, 17:28 kesinlikle devam edilmeli adam ölüyü diriltti helal olsun
son maçlara bakınca kahrolmamak elde degil
kardeşim size ne olduydu anlamak mümkün degil
yinede son günlerde yüzümüzü düşmemek adına güldürüyorsunuzya
teşekkürler hepinize başta hocaya
Bencede devam edilmeli Mesut hocanın gelişi ile birlikte takımda özverili futbol ve mücadele azmi yeniden başladı.bu şekilde devam etmemiz için hocamızla devam etmeliyiz.futbolda kazanmakta var kaybetmekte böyle oynamaya devam edelim kaybedelim önemli değil önemli olan mücadele etmek şu anda buda var zaten....
yigido yakup 26.04.2010, 17:51 Mesut hoca ile ilgili düsüncenin su an icin aciklanmasinin dogru olmayacagini düsünüyorum.ligde kalmayi bir garantileyelim ondan sonra hoca konusunu iyi veya kötü yönüyle tartisabiliriz ama suan cok erken.
mucahitbaba58 26.04.2010, 17:56 sordugun hata aga sonuna kadar mesut hoca
kesinlikle devam edilmeli diye düşünüyorum..takıma çok iyi birkaç transferle seneye bomba gibi olurrr sivasspor
karakocyakup58 26.04.2010, 18:50 şu anda bu karar çokk erken.. şu anda ne desek bos... lig bittikten sonra.. herşey ortaya çıkar..
58_babacan_58 26.04.2010, 19:02 EWT DEVAM EDİLMELİ AÇIK MÜCADELECİ BİR FUTBOL OYNATIYOR,HELAL OLSUN....
necmettin_akcay 26.04.2010, 19:13 devam edelim çünkü ışık verdi düşsek bile bu fubolla açık ara geliriz inş düşmeyiz ve uzun yıllar mesut hoca ile devam ederiz
yukarıyıldızlı 26.04.2010, 19:17 her şeyi direk hocaya bağlamayalım oyuncular da diğer hocayı istemiyorlardı ve o yüzden olaylar biraz böyle oldu kimse yanlış anlamasın beni mesut hoca faktörüde çok büyük tabiki....
sivaslitaner58 26.04.2010, 19:19 mesut hocam sen sivassporu degistirdin guzel oynatiyorsun puanlari aliyoruz seninle kal lutfen
ekingölü 26.04.2010, 19:41 bencede mesut hoca ile devam edilmeli,durum ortada
Bencede devam edilmeli hoca şehri ve takımı iyice ögrenmişken...
Sivasspor olarak istikrardan yana olunmalı her zaman..
Tam herşey düzelmişken hoca değişikliği bizi sıkıntıya sokar...
Yeni transferler yapılmalı takım zaten çok kaliteli seneye yine şampiyonluga oynarız...
canberat 26.04.2010, 20:08 BENCEDE DEVAM EDİLMELİ ÇÜNKÜ ADAM GİBİ ADAM DERLER YA O İŞTE MESUT BAKKAL ÖZLENEN SİVASSPORUMUZU BİZLERE YANİ GERÇEK SİVASSPORLULARA VERDİ TEŞEKKÜRLERİMİ BİR BORÇ BİLİYOR DEVAM ETMEMİZ GEREKTİGİNİ DÜŞÜNÜYORUM SAYGILARIMLA
slasher//z 26.04.2010, 20:27 ayrıca sunun için deam edilmeli;;
hoca daha kendi kadrosunu kurmadı
bakalım yeni sezona nasıl bi kadro kuracak
elbette daha da ıyı seyler yapılacaktır
yusuf_yusuf 26.04.2010, 22:57 bana gore devam edeılsın 2010-2011 yılında süper bır takım oluruz inş
Mesut hocay´a tesekür ediyorum hakikatan bir cok arkadaslarin´da yorumladigi gibi mücadele eden pes etmeyen bir takim ruhunu yeniden kazandirdi.Bizim takimda bu ruh ve güc vardi zaten ama neden bukadar kötü oynayip eziliyorduk anlamis degilim???Ama suda bir gercekki mesut hoca ile zirve yarisinda yer alacamizi malesef düsünmüyorum dogrusu!Bunu´da suna dayanarak söylüyorum adam yillardir türkiyede asagi yokari calistirmadigi takimda kalmadi ne yapti???Bizde düsmeyiz zirvede yer almayiz ortalarda yuvarlanir gideriz diye düsünüyorum.
mesut hocayla devam edelim takımı şu son zamanlarda ateşlemesi çok etkili oldu bence önüzmüzdeki dönemlerde yeni transferlerle de daha etkili olabilir belkı şampiyonluk maceramıza kaldığımız yerden devam edebiliriz...
ayhandemir58 26.04.2010, 23:26 Sevgili yiğidolar...
Mesut Bakkal gitsin mi,kalsın mı dan çok yönetimin alacağı tavır çok önemli.Acaba sayın başkan bu konuda ne düşünüyor?Başkan göreve devam derse sezon sonundaki Genel Kurulda(başkan bir demecinde sezon sonunda genel kurul yapılacağını ifade etmişti.) oluşturacağı yeni yönetim kurulu bize az ipuçları verecektir.O nedenle sezon sonunu beklemek en doğrusu diye düşünüyorum.Sorunuzun yanıtı ise yine düşmemeye oynayacaksak EVET,kalmalı.;);)
Hep söylediğimi yine söylüyorum, artık Türkiye'ye futbolda istikrar ve İngiliz modeli gelmelidir, bunu da en başta uygulayacak takım Sivassporumuz olmalıdır. Bu sebeple Bülent Hoca istifa edene kadar sabredelim destek olalım, düzeliriz vs dedik, yeter ki istikrarımız devam etsin dedik ama maalesef olmadı, Bülent Hoca kriz yönetimini beceremedi gitti.
Daha önceki fikrimde yine ısrar ediyorum. Sivassporumuzu çalıştıracak olan hoca bu takımı en az 6-7 yıl belki daha fazla çalıştıracağını düşünerek gelmeli ve buna göre harekat planı oluşturmalıdır. Elbette yönetim de bu yönde yol haritası çizmeli ve uzun süreli bir proje olarak olaya bakmalı, yatırımlarını bu yönde yapmalıdır.
Mesut Hocamıza gelirsek, Sivassporumuzun en kritik ve ne kötü zamanında Hızır gibi geldi, yetişti, yaraya merhem oldu. Bu hafta Kasımpaşa maçını da kazanırsa ve BJK de Diyarbakır'ı yenerse ligde kalışımızı garantilemiş bir Sivassporu bizlere tekrardan armağan etmiş olacak. Bu Mesut Hoca'ya çok ciddi bir itibar ve kredi kazandırıyor. İş bu durumda Mesut Hoca eğer Sivasspor'u uzun süreli çalıştırmak ve kendisine Arsene Wenger, Alex Ferguson gibi altyapı üstadlarını ve istikrar abidesi hocaları örnek almak istiyorsa, ve ayrıca ortalarda gezinen, sıradan bir takım olmayı kabullenmeyip her yıl Sivasspor'u ilk 5'e oynatmaya kararlıysa, Mesut Hoca'ya ''başımızın üstünde yerin var'' denmeli.
Bakalım önümüzdeki bir kaç hafta bize ne gösterecek?!
Mesut Bakkal, uyuyan devi uyandırdı, ruh geri geldi onunla.bakkal süper marketleri dize getirmeye başladı tabir yerinde ise.ilk amaç ligde kalmaktı, bu gerçekleştiğinde, M.Bakkal hoca ile uzun vadeli görüşülmeli ve geleceğe yönelik kararlar ona göre alınmalı.eski başarılar yakalanırmı mesut hocayla diye sorulsa cevab : neden olmasın.futbolcular arasında da gelecek sezona yönelik bir transfer politikası uulanmalı, en önemlı değişim defans ve hucumda olmalı.bu hoca işe daha profesyonel bakarsa, bu takım çok şey yapar.ancak bu yorumlar şimdilik erken,lig bitimindeki duruma göre hareket edilmeli...
burak_baykal 27.04.2010, 00:52 devam edilmeli inşallah gelecek sezonda mesut hoca ile çok güzel olacağından eminim.mesut hocamıza başarılar
noname87 27.04.2010, 01:01 Yönetimin genel olarak hocanın arkasında duran bir yapısı var Mesut hoca ile bir kaç yıllık plan yapılabilir altyapı genç oyuncu yetiştirme üzerine şampiyonluk bekleyenler olabilir ama o takımın kazandığı ivmeyle ilgili üst sıraları zorlasak bile yeter antepin ankaragücünün kayserinin trabzonun durumu ortada çok daha yüksek bütçelerle başarı yok bir de düşük bütçeli gençlerle oynayan B.Belediye örneği var Türkiyede bizim gibi bir kulübün ayakta kalması bence anca böyle olur
Valla bilemiyorum, Suanki Takima Yansittigi Performans Cok Iyi Gozukiyor, Ama Lig Basladiginda Nasil Olur Bilemem..
Bunda Futbolcularinda Payi Buyuk, Ligden Dusmemek Icin Kendileri Oyniyorlar, Tabi Hocaya Bir Lafim Yok Ama, Mesut Hocaninda Kariyerine Bakacak Olursak, Zirveye Hic Oynamamis, Yaklasamamis Bir Hoca..
aslanefe58 27.04.2010, 02:13 hoca bence kalmalı...şu bi gerçek ki şu anki sivasspor bile hocamızın daha önce çalıştırdığı her takımdan iyi bir takım. bu takım her zaman ilk beşte olur..ancak bülent ve sayın ertuğral hocamızla futbolcular bence sorunluydu..tabii içini bilemeyiz ama mesut hocayı çok sevmiş görünüyorlar..ayrıca hoca her zaman yönetimin gücünden bahsediyor..gerçekten de sivasspor bi çok klupten iyi yönetiliyor..özetle güçlü bi yönetim mesut hoca ve bi kaç iyi transfer yine ligi sallayan bi takım yapar bizi...bence macera aramaya hiç gerek yok...
serhatcan 27.04.2010, 03:10 Bülent tekrar gelmesinde kim olursa olsun.kocaman takımı para hırsı cebi uğruna cenaze evine çevirdi gitti. hatta öldürse daha iyiyidi tüm anadoluda sempatiyle bakılan takımken tüm anadolunun nefretini kazandırdı gitti. neyseki sivas bülentten kurtuldu.şimdi Bülentin büyükşehir belediyeyle adı geçiyor. dikkatinizi çeken bişey varmı:))))) şikede adı en çok geçen kulüp kim.. İBŞB SPOR:))))
zaralı19 27.04.2010, 09:09 inşallah devam edeceğiz bu takıma ruhu geri getiren mesut hoca onunla devam yola
hocadan önemlisi gönderilecek ve gelecek oyuncular bence...bu işe yaramaz afrikalıları nasıl gönderecek bakalım yönetim,,iyi kazık yedik bu işten
vahapkeskek 27.04.2010, 09:28 nasıl geldiyse öylede gider fazla kalamaz . Takım iyiyken herkes arkasında takım kötü sonuçlar aldığında hoca kötü vs. vs laflar. Bizde artık 3 aylık hoca takımı olduk, gelen gider, giden gelir ,her hoca yeni bir başlangıç. Bugün mesut yarın yılmaz obürgün kurtar bizi...
risale69 27.04.2010, 10:47 mesut bakkal rüştünü ispat etti,kalmalı.
bitmiş tükenmiş bir takımla,son 4 maçta birbirinden güçlü takımlarla maç yaptık, yenilmedik.sivasımıza mücadele ruhu kazandırdı. umarım mehmet yıldız da takımda kalır, birkaç takviye ile sivas mazideki başarılarını tekrar edebilir.
bu arada taraftarımıza da çok iş düşüyor bundan sonra.
bozcelik 27.04.2010, 11:34 Mesut hocayı tebrik ediyorum, oyunculara önce güven vermiş veya olan güvenlerini tazelemiş, ancak dikkat ettiğim bir şey daha var, devre arasında alınan oyunculardan hiçbirisi ortada yok, oynayanlarda geçen yıl bülent hocanın aldığı futbolcular, kadir, cihan, kamanan, erman, agbetu, yasin bu oyuncular kesinlikle takımda kalmalı. Yasin arada bir aksamasına rağmen hava toplarında oldukça etkili bir isim
GokhanTurna 27.04.2010, 13:09 Bence kalmalı transferini istedigi oyuncuları yönetim almalı. Agbetuyu satmadan kiraya vermeliyiz. Kamananı göndermezler inşallah
ben evet dedim ama keşke demesydim çükü mesut hoca ligde kaldırır.bülent uygun hocA şampiyon yapar.bu yüzDen bülent uygun yeni sezonda başımızda olsun
SerkanToptas 27.04.2010, 13:31 kayserispordan ayrılan tolunay kafkas gelmeli...........
svsli585858 27.04.2010, 13:46 mesut hoca genelde alt sıradaki takımlarda görev almıştır ve çoğundada başarılı olmuştur seneye biz büyük hedeflerle oynayacağız bizi bu hedeflere götürebilirmi onu düşünmek lazım şuan için ölü ruhsuz bi takımı yola getirdi ama seneye yüksek sıralara oynatabilecek mi bu takımı ondan şüpeliyim hele biz sezonu hayırlısıyla bitirelim şuan için kesinlikle kalmasını isterim mesut hocanın
effenberg 27.04.2010, 14:03 M.Bakkal dan sonra bir toparlanma oldu takimda ve lig de kalma sansimiz %85garanti gibi....Bundan dolayi yönetimin gelecek sezon da M.B ile devam edecegini saniyorum.
kaptann58 27.04.2010, 14:06 MESUT HOCAMDAN ÖNCE TAKIM 3 PASI BİR ARADA YAPAMIYORDU HOCAM GELDİ TAKIM NE YAPTIĞINI BİLİYOR........
DeathRow 27.04.2010, 16:29 net 2 yıl anlasma yapmalıyız...........
Bestepeli_58 27.04.2010, 16:32 http://www.sivasspor.org.tr/tr/ resmi sitedede vaR anket
DeathRow 27.04.2010, 17:08 Sizce, Sivasspor'umuz 2010-2011 Sezonunda Mesut Bakkal İle Yoluna Devam Etmeli Mi?
Evet, Devam Etmeli
%97 (3927)
Hayır, Devam Etmemeli
%3 (111)
Yiğidoların Kullandığı Oy Sayısı: 4038
resmi sitedeki oylama acık ara herkes kalmasını istiyor
Besyo_cu 27.04.2010, 17:38 Hiç tartışmasız devam hemde en az 3 yıllık bir sözleşme teklif edilmeli.
Kesinlikle evet diyorum..
Hayır diyenleri de merak ediyorum(!):rolleyes:
mucahitbaba58 27.04.2010, 18:37 http://video.fanatik.com.tr/Mehmet-Yildiz-Galatasarayda-(M-Cafe)_1_30949.htm?auto=1kaptan bu ne is ????
KESİNLİKLE DEVAM EDİLMELİ............
58VoLkAn58 27.04.2010, 22:19 Tabiki de devam etmeliyiz.Mesut Hoca eski yiğidoyu uyandırdı ve oynadığı taktikler çok sağlam.Transfer sezonu açıldığı an çok yararlı transferler yapabilir.Bence kesinlikle kalmalı.
hanifi_2005 27.04.2010, 23:13 Mesut hoca çok mütavazi ve çok iyi bir hoca inanıyorumki sivasspora çok haydalı olacak bir hoca mesut hoca ile yola devam etmeliyiz .teşekkürler Mesut BAKKAL
mesut hocamız kral ben gitmesini istemem
VAVEYLA13 27.04.2010, 23:18 bence de devam edilmeli mesut hoca gibi hocalara fazla kredi tanınmıyor. bir kaç maç kaybedilince ya gönderiliyor ya da istifa ettiriliyor. hoca kalitesini gösterdi en zor dönemde zor bir fikstürde geldi ve yenilmeden bu virajı aştık. bence uzun yıllar devam edilmeli başarılı bir takım olacaktır sivasspor. alt yapıya da önem verdiğini biliyoruz. güçlü bir takım oluşturabilir.
şarkışla 58 27.04.2010, 23:45 Devam edilmeli tabiki ancak yeni sezonu tamamlayamaz gibi geliyor bana.Mesut hocanın geçmişine baktığımızda bunu görebiliriz
t.kilicer 28.04.2010, 13:18 artık eski hoca ilemi anlaşamadılar yeni hocayamı daha iyi uyum sagladılar belirsiz ama ortada bir başarı var muhakkak 1 sezon daha olabilir
yiğidomustafa 28.04.2010, 16:19 Sorduğun hata bi kere sonuna kadar Mesut Hocanın arkasındayız..;)
ercan58.a 28.04.2010, 18:39 devam edilmeli tabiiki
ama futbolcular bülent ve muhsin hocayı harcadıkları gib harcamazlarsa tabi
subasi29 28.04.2010, 21:10 Elbette devam edilmeli kullanip geri gondermek olmaz
Valla Kararsızım
Şöyle Bi Kariyerine Baktım...Hiç Başladıgı Takımda Sezonu Bitrememiş Harabe Halınde Aldıgı Takımı Imkansızı Basararak Kumede Bırakmıs...
Pembe Tabloya Bakıp Alanmamak Lazım....
İyi Düşünmeliyiz...
kanımaksa58 29.04.2010, 01:34 kesinlikle devam edilmeli o kaybolmaya yüz tutmuş birlikteliği inancı başarıyı mücadeleyi geri getirdi ve inanıyorumki yeni sezonda çok büyük işler başaracak
Bakkal babaya güven gerisini merak etme.Devammmm.:)
GokhanTurna 03.05.2010, 11:43 Taraftarın büyük bir kesimi kalmasını istiyor. Bakalım yönetim ne karar verecek. Beraberliğe abone olduk hocam galibiyet istiyoruz :)
Mesut Bakkal ile devam edilsin mi?
Evet 342 90,96%
Hayır 11 2,93%
Kararsızım 23 6,12%
ilk yarının sonuna doğru tam toparlanıyorduk bence oyuncular özellikle Hayrettinin olayından sonra hocayı yollamak için oynamadılar tamam mesut hocanın gelişi bir kıpırtı yarattı ama iş oyuncularda bitiyor iki hafta teknik direktör takımı ne kadar değiştirebilir ki mesut hoca iyi hoşta kaç hafta oldu daha galibiyeti bile yok diyarbakır kazanamıyorda işimiz görülüyor diyar iki maç kazansaydı acaba bu mesut hocacılar yine böyle arkasında dururmuydu diye merak etmekten kendimi alamıyorum bizden önceki kariyerine bakıyorum hocanın çokta yukarıları zorladığı söylenemez bizim bu seneki hedefimiz maalesef ligde kalmak olduğu için hoca sanırım beklentimizi karşılıyor ama başkasını bilmem ben seneye yine geçen seneki gibi zirveyi zorlayacak bir SİVASSPOR istiyorum bununda Mesut Hocayla olacağını ne yalan söyliyim hiç inanmıyorum. Hocanın eline yüreğine sağlık diyip bence sezon sonunda teşekkür edilmeli ve yerine daha hırslı tepeyi zorlama hedefi olan bir teknik direktörle daha lig bitmeden temaslara başlanmalı ve transferde 10 12 tane rasgele çok transfer yerine 5-6 tane tecrübeli ligi bilen mümkünsede biraz isim yapmış oyuncu ile biz seneye bu ligi yine kavururuz tabi yasin petkoviç musa gibi aklı sahada olamayanlarıda elemek kaydıyla benim bu konudaki düşüncelerim bunlar sürç-ü lisan ettiysem affola tüm YİĞİDOLARA sevgi ve selamlar
ArifŞahin 03.05.2010, 12:32 evet tabiki takımı tanımadan böyleyse birde yaz hazırlık kampımız var ve zamanımız bol gibi inanıyorum ki yeni sezonda ilk 5 te oluruz.
GökhanTurnaTaraftarın büyük bir kesimi kalmasını istiyor. Bakalım yönetim ne karar verecek. Beraberliğe abone olduk hocam galibiyet istiyoruz
Mesut Bakkal ile devam edilsin mi?
Evet 342 90,96%
Hayır 11 2,93%
Kararsızım 23 6,12%
Gökhan Turna Arkadasima aynen katiliyorum 6 macta 6 beraberlik biz kimi yenecegiz böylesi kritik maclari alamiyorsak ne yapmaliyiz önümüzde 2 mac var Hadi diyelimki Diyarbakir yenildi biz Devamli Diyarbakirin yenilmesinimi bekleyecegiz böyle sey olurmu resmen sansa kalmis gibi oluyor.Gole giden ayaklar susdu bunlarin kendilerine gelmesi gerektigini düsünüyorum.Arkadasim Güzel bir sözsöylemis BERABERLIGE ABONE OLDUK yerinde bir söz ne diyelim Hoca biz Galibiyete Hasretiz bunlari bize yasat sana güveniyoruz
fatihtuztas 18.05.2010, 14:11 Devam edilmeli kesinlikle; çünkü futbolcular da alıştı hocaya, sevdi hocayı. Bu saatten sonra başka bir hoca takımda başarılı olamaz, Mesut hoca gelince takım dirildi, mücadele etmeyi öğrendi, gerilerden gelip son dakikaya kadar maçı kovalayıp beraberlikler almayı öğrendi, yenilmemeyi öğrendi. Yapılacak transferlerle çok daha güzel olacak, Mesut hocanın gelişiyle Mehmet Yıldız da kendisine geldi.
effenberg 18.05.2010, 14:18 Kesinlikle kalmalidir cünkü takimi lig de tutarak zaten hak etti........
Benim fikrim Bakkal Babayla yola devam derim....
sayın mesut bakkal hocamıza içinde bulunduğumuz kaos ortamından bizi kurtardığı için binlerce kez teşekkür eder kendilerini uzun yıllar sivassporumuzda görmekten mutluluk duyarım saygılarımla...
Kesinlikle kalmalı diyorum.Çünkü hoca artık sivasspora alışmış durumda transfer konusunda nasıl bir yöntem izleyeceğini oynanan son maçlaradan sonra iyice netleştirdi.Ayrıca hoca için daha önce hangi takımı nasıl çalıştırdığının önemi yok bizim için.Burası sivasspor, sivasspora gelen her hoca başarılı olur.Çünkü sivasspordaki bu ortam hoca için bulunmaz bir fırsat.Şu aşamada mesut hocadan daha uygun bir hoca bulunamayacağı açıktır.
Mesut Bakkal (19 Mart 1964 Kırıkkale), teknik direktör.
1978'de Kırıkkale΄de futbola başladı. Kırıkkalespor oynarken 18 yaşında ümit milli takıma çağrıldı. 1982-1994 yılları arasında profesyonel olarak Denizlispor΄da oynadı. 1995-1997 arasında antrenör, Denizlispor altyapı 1997 yılından bu yana Denizlispor, Ankaragücü, Gençlerbirliği ve milli takımda antrenörlük yaptı.
Ziya Doğan'ın ayrılmasından sonra 30 Ağustos 2005'te Gençlerbirliği Spor Kulübü ile anlaşmıştır. Mesut Bakkal direktörlüğünde Gençlerbirliği Spor Kulübü Turkcell Süper Lig'inde oynadığı 30 maçtan 14 galibiyet, 7 beraberlik ve 9 mağlubiyet alarak 2005-2006 sezonunda ligi 6. sırada bitirmiştir. 2007-2008 sezonunda Gaziantepspor'a gelen Mesut Bakkal 15. haftada teknik direktörlükten istifa etmiştir. 19. Haftada ise 2006-2007 sezonunun sonunda ayrıldığı Gençlerbirliği Spor Kulübü ile tekrar anlaşmıştır. ve tekrar Gençlerbirliği teknik direktörlüğünden istifa edip Denizlispor ile anlaşmıştır. Denizli tarafından sözleşmesi feshedildikten sonra 2009-2010 sezonunda Manisaspor ile anlaşmış, fakat takımın kötü gidişi nedeniyle 2009-2010 sezonunun 17. haftasında Manisaspor ile yollarını ayırmıştır.
24 Mart 2010 tarihinde Sivasspor'la anlaşmıştır.
BURDAN SONUÇ OLARAK HOCA KALMAMALI ÇÜNKÜ BU HOCANIN DURUMU ORTADA GİDİP ADAM GİBİ BAŞARIYA AÇ BİR HOCA GETİRMELİYİZ
BU HOCANIN İKİ BAŞARISI VAR GEÇEN SENE DENİZLİYİ BU SENE SİVASI DÜŞÜRMEKTEN KURTARDI
YANİ BU HOCAYARAZIYSA SİVAS TARAFTARI GELECEK SENE İLK 8 E GİRMEK HAYAL BUNU BİLMİŞ OLUN HEP DİKEN ÜSTÜNDE DURURUZ O KADAR
ayrıyeten yönetimde kadroya acilen harika takviyeler yapmalı yoksa iş zor
bu sezon yönetim iyi kadro kurmalı çünkü ligde galibiyet başı 850 bin tl ye yakın para verilecek iyi bir pay almak istiyorsa takımımız ligden 5 tane taş gibi yabancı getirmeli enaz 4 tane kaliteli yerli oyuncu getirmeli ve ondan sonra aslan payı almalı yeniyönetmelik gereği artık anadolu takımlarını koruyan ve onları da destekleyen bir yapı oluşuyor bunun spnucu rekabet artacak kısacası takımına yatırım yapan kasayı dolduracak
yeni düzenleme gereği ligde ilk 5 e giren takımlar ise eski düzenlemeye göre şampiyonun aldığı para kadar para alacak
yani bu düzenlemede sivassporumuz ilk 3 e girecek olursa en kötü ihtimalle 20 trilyonu kasasına koyacak bu da ghayet kaliteli oyuncular eder
bu yatırımlar elbet bize dönecek eğer yapılırsa
EĞER BU SEZONKİ GİBİ BEDAVA OYUNCULARI DOLDURURSAK İSE DİĞER KULÜPLER ATI ALMIŞ ÜSKÜDARI GEÇMİŞ OLACAK HEMDE ÖNÜMÜZDEKİ SEZON ONDAN SONRADA BU HOCAMIZLA DEVAM EDER VE GÜZEL GÜZEL LİGDE KALAMAYA OYNARIZ HER SEZON BİZE ZEHİR ZIKKIM OLUR OHHH NE GÜZEL
inş zamanında iyi işler yaparda bu sezon ki halimize dönmeyiz :mad:
12 futbolcuyla yollar ayrılıyor
Süper Lig'de bu sezon son haftalarda kümede kalmayı başaran Sivasspor'da köklü bir revizyona gideceği, ilk etapta 12 futbolcuyla yolların ayrılacağı bildirildi
18 Mayıs 2010 - 15:14
Yazı Boyutu: 2009-2010 sezonuna kötü bir başlangıç yapıp üst üste aldığı yenilgilerle ligin alt sıralarına demir atan kırmızı beyazlı ekip takımın başına Mesut Bakkal’ın gelmesiyle birlikte çıkış yakalayarak ligde kaldı. Ligi 34 puanla 15’inci sırada bitiren Sivasspor, lig biter bitmez iç transfere başladı.
İç transferde Murat Sözgelmez'den sonra kaptan Mehmet Yıldız'la 2 yıllık sözleşme imzalayan yönetimin önümüzdeki günlerde sözleşmesi biten Hayrettin Yerlikaya, Sedat Bayrak, Abdurrahman Dereli ve Musa Aydın'la masaya oturacağı açıklandı. Yönetimin daha sonra da dış transfere yöneleceği açıklandı.
Yeni sezona güçlü bir kadroyla girmek isteyen Sivasspor’da kaleci Michael Petkoviç, devre arasında alınan Lucien Aubey, Elrio Van Heerden, Nabil Taider'le Akem Oriyomi Agbetu, Bruno Zita, Faruk Bayar, Ferhat Bıkmaz, Yasin Çakmak, İbrahim Şahin, Harun Toprak ve Rahman Soyudoğru'yla da anlaşma yoluna gitmeyeceği belirtildi.
Gökhan CEYLAN / SİVAS,(DHA)
|