Orijinalini görmek için tıklayınız : DUYARLI YIGIDOLARA SESLENIYORUM.LUTFEN OKUYUN!
YavuzTheYigido 24.10.2005, 00:48 Sevgili Yigidolar.
Yurtdisinda yasayanbiz yigidolarin ortak bir sorunu var.
Ligin 10. Haftasi sonunda 21 (Eldegmemis) puanimiz olmasina ragmen bu hafta sonu da yine hakettigimiz ilgiyi goremedik.Saatlerce en tarafsiz diye bilinen TRT nin spor programini beklememe ragmen son derece basit bir sekilde gecistirilen 10-15 saniyelik bir yorumda bulunuldu.Ustelik Diyarbakir lehinde konusuldu.
Herifler mac sonrasi yorumlarini bile gosterme zahmetinde bulunmadilar.Yaziklar olsun.Bir daha TRT yi bile seyretmeyecegim.Futbolcular mactan sonra ne dedi, teknik direktorumuzun yorumu nasildi izleme sansimiz olmadi.
Bu konuda sitemizde birkac hafta once oldugu gibi ozellikle SKYWRITER arkadasimdan ricam, burada mac sonrasi goruntulerini koyabilirmisiniz.
Lig tv ve aptalca bir sekilde SHOWTURK te de Avrupaya yayinlanmayan Maraton programini da izleme sansimiz kalmadi.Diger spor programlarida bildiginiz gibi GEYIK MUHABBETI yapiyor. 2A da takimimizdan daha cok haberdardik.
Lutfen yardimci olun.
Yigido58_NL 24.10.2005, 00:50 BUNUN TEK CARESI EVIMIZE LIG TV ALACAZ DOYA DOYA IZLEYECEGIZ TAKIMIMIZIN MAC OZETLERINI.
lig tv çok pahalı
herkes alamazki
1967_DERNEK_10UR 24.10.2005, 00:54 Sevgili Yigidolar.
Yurtdisinda yasayanbiz yigidolarin ortak bir sorunu var.
Ligin 10. Haftasi sonunda 21 (Eldegmemis) puanimiz olmasina ragmen bu hafta sonu da yine hakettigimiz ilgiyi goremedik.Saatlerce en tarafsiz diye bilinen TRT nin spor programini beklememe ragmen son derece basit bir sekilde gecistirilen 10-15 saniyelik bir yorumda bulunuldu.Ustelik Diyarbakir lehinde konusuldu.
Herifler mac sonrasi yorumlarini bile gosterme zahmetinde bulunmadilar.Yaziklar olsun.Bir daha TRT yi bile seyretmeyecegim.Futbolcular mactan sonra ne dedi, teknik direktorumuzun yorumu nasildi izleme sansimiz olmadi.
Bu konuda sitemizde birkac hafta once oldugu gibi ozellikle SKYWRITER arkadasimdan ricam, burada mac sonrasi goruntulerini koyabilirmisiniz.
Lig tv ve aptalca bir sekilde SHOWTURK te de Avrupaya yayinlanmayan Maraton programini da izleme sansimiz kalmadi.Diger spor programlarida bildiginiz gibi GEYIK MUHABBETI yapiyor. 2A da takimimizdan daha cok haberdardik.
Lutfen yardimci olun.BAKIN ARKADAŞLAR BENDEN SİZE BİR FİKİR...BIRAKIN GÖSTERMESİNLER SİNSİ SİNSİ İLERİLİYORUZ..BU HAFTA MAÇLARI HEP OLAYLI GALATASARAY TARAFTARI DERTLİ,MALATYASPOR TARAFTARI DERTLİ ...
skywriter 24.10.2005, 04:48 Yavuz mac goruntulerini Maclar basligi altina yerlestirdim:
http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=2923
Merak etmeyin, Maraton programinda yaklasik 15 dakika Sivasspor konusuldu, tartisildi ;)
Mrh Arkadaşlar bu gece ne kadar spor kanalı varsa izledim ama nedense sivası Allah için kabul eden bir kanala rastlamadım peki ama neden??
Neyse ki TRT bizim maçı bu sefer Telelig'de ilk görüntüler olarak verdi.
Bay çok bilmiş Tansu Solak bizimle ilgili negatif yorumda bulundu, ama önemli değil...
Kaptan-58 24.10.2005, 08:42 lig tv çok pahalı
herkes alamazki
BENDE LİG TV VAR AYLIK 42 YTL.. UYDU ALICISIDA HEDİYE...
Kaptan-58 24.10.2005, 08:44 Mrh Arkadaşlar bu gece ne kadar spor kanalı varsa izledim ama nedense sivası Allah için kabul eden bir kanala rastlamadım peki ama neden??
MARATON LİG TV DE SİVAS MUCİZESİ OLARAK DEĞERLENDİRDİ. ERMAN TOROĞLU VE ŞANSAL BÜYÜKA SİVAS TAN ÖVGİYLE BAHSETTİ
volcano58 24.10.2005, 09:00 MARATON LİG TV DE SİVAS MUCİZESİ OLARAK DEĞERLENDİRDİ. ERMAN TOROĞLU VE ŞANSAL BÜYÜKA SİVAS TAN ÖVGİYLE BAHSETTİ
herkes farkımızı anlayacak
Arif Coşkun 24.10.2005, 09:45 Neyse ki TRT bizim maçı bu sefer Telelig'de ilk görüntüler olarak verdi.
Bay çok bilmiş Tansu Solak bizimle ilgili negatif yorumda bulundu, ama önemli değil...
Telelig'de verdi ama anadolu takımlarının ilki olarak verdi.Yine saat 24'den önce diğer dört büyük tabir edilen takımları saatler boyu yorumladıktan sonra kısa kısa ayırdıkları gruba geçtiler. Bal gibi ayrımcılık yapıyor hepside.Bu yorumları Puan sıralamasına göre yapamazlarmı? Anlayamıyorum bu ayrımcılığı neden yaparlar.
süper sivas 24.10.2005, 10:39 arkadaşlar kartlı uydu alıcısı kullanıyorsanız lıg tv uygun oluyor aylık 30 ytl. ben sezonluk yaptım çok iyi herkese öneririm sivasa tek değer veren onlar oldu başka kanalları artık izlemem
Neyse ki TRT bizim maçı bu sefer Telelig'de ilk görüntüler olarak verdi.
ABİ BEN YİNE SONLARA DOGRU VERIR DIYE IBO SHOWA BAKIYORDUM BI ACTIM Kİ TRT Yİ BIZIM MACI VERMISLER...................BÖ YLE İŞİ............
AMA İBO NE SOYLUYOR BE ABİİİİ
Siir_Misali 24.10.2005, 11:19 YA BUNLAR ZORUNDAN NE YAPACAKLARINI ŞAŞIRDI..HAKKATEN ACIYORUM HALLERİNE..TANJU DENEN ADİ HERİF SİVAS ALEYHİNE KONUŞMUŞ...BİZDE NE DİYELİM
*******İT ÜRÜR,KERVAN YÜRÜR******* TANJU EFENDİ VE ONUN GİBİLER!!
SABIRRR SABIRRR SABIRRR...
AMA İBO NE SOYLUYOR BE ABİİİİ
dinlemeyin şu namussuzları.
şunların raytingini yükseltmeyin.onlara verilen destek pkk ya verilmiş gibidir. emin ol.
serhankaburcuk 25.10.2005, 13:17 Tanju ÇOLAK dün Sivasspor maçı ile alakalı sadece Diyarbakırın hakkının yendiği yolunda bazı kelimeler sarfetti...Onu kınıyorum...
Queresma 25.10.2005, 13:22 Yavuz mac goruntulerini Maclar basligi altina yerlestirdim:
http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=2923
Merak etmeyin, Maraton programinda yaklasik 15 dakika Sivasspor konusuldu, tartisildi ;)
EVET ABİ GEÇEN GÜN Bİ KANALDA RIDVAN DİLMEN LE Bİ ELEŞTİRMEN YAKLAŞIK 1 SAAT FALAN KONUŞTULAR SİVASSPOR U HATTA RIDVAN SİVASSPOR UN EVİNDE ÇPK AÇIK FUTBOL OYNADIĞINI VE DEPLASMANDA DAHA İYİ OYNADIĞINI SÖYLEDİ.VE EVİNDE DAHA DİKKATLİ OYNAMASI KANUSUNDA UYARIDA BULUNDU..YANİ YAVAŞ YAVAŞ KONUŞULMAYA BAŞLADI SİVASSPOR...
|