Orijinalini görmek için tıklayınız : Uygun, Sivas’ın içini boşaltacak!
mustafa_kavak58 15.05.2010, 00:25 Uygun, Sivas’ın içini boşaltacak!
Süper ligin yeni takımı Bucaspor’un Sivasspor’un eski Teknik Direktörü Bülent Uygun’la büyük ölçüde anlaştığı iddia ediliyor.
Fanatik Gazetesinin Ege sayısındaki habere göre, Bucaspor Başkanının, Bülent Uygun’la görüştüğü ve para dışında bütün konularda anlaşma sağlandığı belirtiliyor.
Yakın zamanda Bucaspor’a imza atacağını yazan gazete, ayrıca Bülent Uygun’un Sivasspor’dan Mehmet Yıldız, Musa Aydın, Abdurrahman ve Kamanan’ıda Bucaspor renklerine katacağına da yer verdi.
fanatik gazetesi yazdiysa bostur... inanmayin...
mustafa_kavak58 15.05.2010, 00:37 fanatik yazmadi sivas hürdogan gazetesi yazdi
karahisarli 15.05.2010, 00:45 bu habere gülmeyen karga kalmamistir
Sivassporda gelsin yapsin ozaman ? ne Anlami kaldiki
LosTie58 15.05.2010, 00:54 Yok ya başka ?
"_tuqRuL" 15.05.2010, 01:14 Eğer öyle birşey varsa Bucaspor elbet Sivas'a deplasmana gelecek. Eee Bülent Uygun denen kişi de Bucaspor'un teknik direktörü olduğu için Sivas'a nasıl gelecek ?, Hangi yüzle gelecek ?....
Uygun Önce Kapağı Atacak Bi Takım Pardon Çiftlik Bulsun :D :D :D
metin_yilmaz 15.05.2010, 01:26 Uygun, Sivas’ın içini boşaltacak!
Süper ligin yeni takımı Bucaspor’un Sivasspor’un eski Teknik Direktörü Bülent Uygun’la büyük ölçüde anlaştığı iddia ediliyor.
Fanatik Gazetesinin Ege sayısındaki habere göre, Bucaspor Başkanının, Bülent Uygun’la görüştüğü ve para dışında bütün konularda anlaşma sağlandığı belirtiliyor.
Yakın zamanda Bucaspor’a imza atacağını yazan gazete, ayrıca Bülent Uygun’un Sivasspor’dan Mehmet Yıldız, Musa Aydın, Abdurrahman ve Kamanan’ıda Bucaspor renklerine katacağına da yer verdi.
HANI HAKKAT BU ISIN B......... KU CIKTI HER GÜN BASKA BI TAKIMLA ISMI ANILIYORRR ANTEP NE OLDU BI RA MERSIN IDMAN YURDU ILE ISMI ANILIYORDU NILÜFER SPORU HIC SÖYLEMIYORUM AZARBEYCAN KLUBÜNÜ ISE HICC YANI HAKKAT BIZ GEREGINDEN FAZLA DEGER VERDIK
BÜLENT UYGUN BU SÖZÜMÜDE UNUTMAYIN TILKININ DÖNÜP DOLASIP GELECEGI YER SIVAS SPORR SASIRMAYIN O ZAMAN
konuksivaslı 15.05.2010, 01:28 Bülent Uygun iyi bir hoca degil Sivaslı futbolcuların azmi sayesinde adını duyuran bir artist o yüsden o Buca gibi yeni yükselmiş düşmesi %50lerde olan parası çok az olan bir klube gitmez o artist
BeYLeRBeYi58 15.05.2010, 09:48 bülent menejerliğini alıcağı oyuncuyu getirir menejerliğini vermeyenide takımdan gönderir
bunun için bülent varsa hertürlü şey döner orada ama bu oyuncuları sanmıyorum kolay kolay alamaz.
umut585sivas 15.05.2010, 10:10 bület sivastan hicbir oyuncuyu almaz am mesut bakkalın gitmesini istedi futbolcular müstesna sacma bir haber
cenk5821 15.05.2010, 10:28 o kadar kolaydi transfer etmek bu takımdan sana oyuncu yok hocaam
ssfatihss 15.05.2010, 11:31 daha bu sabah da antep le anlastı dıye okudum acaba işi gücü bırakıp bi gaztede benmı acsam dıyorum hıc degılse oturdugum yerden atarım...:D:rolleyes::)
58akif34 15.05.2010, 11:53 fanatik gazetesı bulentın anteple anlastıgını yazıyo hangısıne ınanalım bence artık bulentı takıp etmeyı bırakalım kendımızle ılgılenelım
yorumcuyuz 15.05.2010, 11:59 uydurma haberlerden birisidir... hem bizene artık ya ne hali varsa görsün... gittiği yerde boyle at koşturabilecek mi bülent efendi..!
Daha buca ile anlaşmadan sivasın içini boşaltmışlar.Haber yapmak için haber yapıyorlar...
:=))) eyvahh Bucaspor galiba küme düşmek isiyor.Bülentin Sivassporu ne hale getirdğini hiçmi duymamışlar hiçmi araştırmamışlarr.belkide gündemden düşmemek için böyle bir haber yaptırıyor olamazmı? Bir zmanlarda Kayserisporla anılıyordu Ankaragücü ile anılmışştı hatta ve hatta fener maçı sonrası imzalıyacaktı hani nerde?
sivaslitaner58 15.05.2010, 12:39 ne yaparsa yapsin bize ne artik ondan
mustafatas58 15.05.2010, 13:53 futbolcularda gıtmek ıstıyorlarsa bır sanıye tutmayın yoksa petkovıc gıbı olur.zaten bu senede hıc guzel oynamadılar oynasalardı boyle olmazdık heralde dımı
bykara5835 15.05.2010, 14:52 arkadaşlar izmir bucada oturuyorum busabah ege tvde bucaspor un kayserispor tekniktrektörü tolunay kafkasla anlaştını söledi,,, bilo manşetlerde kalmak için hergün bir takımla anlaştı söleniyo eger bir takımla anlaşsa bile bizden futbolcuları bırak kartpostallarını bile alamaz
subasi29 15.05.2010, 14:56 zaten bosaltti icimizde ki ruhu bile caldi goturdu :D ruhsuz adamlarinida gotursun
58_babacan_58 15.05.2010, 15:18 ALIR 3'ün 1'ini :D:D:D:D:D:D:D
rEsuLAKPINAr 15.05.2010, 15:21 BU HABER GERÇEK DEĞİLDİR . BİZZAT TELEFONLA ARADIK VE SORDUK. BÜLENT UYGUN GAZİANTEPSPORLA ANLAŞMIŞTIR. PAZARTESİ GÜNÜ İMZAYI ATACAKTIR !
cılgınsivas58 15.05.2010, 15:43 bu haber yalan ya daha dün anteple anlaşıldı diyorlar hemenmi bucaya gitcek
noname87 15.05.2010, 15:55 Mbembayla yasini alsın başka bir şey istemem
Arkadaşlar Bucaya gıdıyo ve Antepe gıdıyo haberlerını yapan aynı gazete bıraz gercekcı olmak lazım bu adam bucaya gıtmez..Antep'e gidecek olması daha inandırıcı geliyor bana.İmzayı atmadan bu gazetelere cok tamaat etmemek lazım. Ayrıca nereye giderse gitsin,cehennemın dibine kadar yolu var..
bülent uygunun kendi içi boş iki sene kafaya oynadık ileri geri konuştu sivasa herkesi düşman etti
YİGİDOKENTLİ 15.05.2010, 21:08 mehmet yildiz imza atmadan biryere gitmez kanaman desen 1 yillik daha sözleşmesi var Musa Aydın ve Abdurrahman gideceni sanmiyorum bu haber yalan haber ama kim giderse gittin mehmet yildiz gitmesin o bizim tek silahimiz.
bülent uygun gaziantepe imza atacagı bir kaç prüz dışında oldu gibi
BUCASPOR hayatının hatasını yapma.
BÜLENT İLE ANLAŞMA
mysuskunx 15.05.2010, 22:36 çok değil anlaşırsa ilk yıllar toparlar, 2 yada 3 yıl sonra ise son çırpınışları olur bülent ile...
Habere bak, basligi bile ne kadar sacma oldugunu anlatiyor..:D
YİGİDOKENTLİ 15.05.2010, 22:58 bülent sivasspora yanliş yapmaz başkanla arasinda bir dostluk var bu haber bende yalan gardaşlarim bucaspordan mehmet battal alabilsek harika olur ama zor .
emin kara 16.05.2010, 00:28 Yapmayın arkadaşlar bu tamamen yalan bir haber bucayla anlaşşa bile bizim oyuncuları istedi sacma sapan zaten gitmek isteyen oyuncuyuda tutmamız bizime fayda degil zarar saglar temennimiz bize faydalı olacak oyuncularla devam etmemizdir
58MySouL 16.05.2010, 01:11 sivasspor gibi kimse yetki vermez ona kusura bakmasın uygun efendi.hocaysa hocalık yapacak menejerse menejerlik.:D
58MySouL 16.05.2010, 01:12 gitmek isteyene kapı acık gitsin.;)
tekdoktirin 16.05.2010, 03:08 YA ANLAMADIM YANI BÜLENT FELAN YAPMAYIN BEYLER İYİ KÖTÜ BU ADAM BİRŞEYLER YAPTI BİZİM ŞAMPIYONLU A OYNAMAMIZ MUCİZEDİR BİRAZ GERÇEKLERE BAKALIM HANGİ ZENGİNİMİZ DESTEK OLDU TAKIMINI TUTAMAYAN DAHA MİLYONLARCA ÇAKMA SIVASLI YIM DİYE GEÇİNENLER VAR BEN TEŞEKKÜR EDERİM BÜLET HOCAYA ,,,ALP ERENLER,,
Abdullah DuMaN 16.05.2010, 10:32 ne iştir anlamadım on gün önce kayseri geçen hafta ankaragücü 2 gün önce antep şimdide bucaspor eminim yarında manisanın başına geçer :D
ya kardeşim musa abdurrahman mehmet zaten bu sene asıl performanslarının çooook altında m yıldız kaç gol attıki en az 3 tanesini penaltıdan attı.eger istiyorlarsa güle güle demek lazım.şayet haber gerçekse.kaldıki ermanıda alsın hatta yasinide parasız verelim üste bile versek daha çok karımız olur.ugur kavuk ferhat ve agbetuyuda alsın kalan bize yeter.bide manisadan golcüsü varya onuda alsın adını unuttum.yazık adamın futbol hayatı bitti.
Medya bülent Uygun'a bi takım bulamadı gitti.
Her hafta bi takıma transfer ediyorlar ama o kadar antipait yarattıki yönetimler istese bile taraftar istemiyor
o yüzden kulüp başkanları taraftarın tepkisinden dolayı cesaret edip getiremiyorlar.
Bence 2. ligden bi takım bulup şansını denesin. oluyorsa süper ligdede devam eder yok beceremiyorsa lig tv nasıl olsa işsiz teknik direktörlere iş veriyor oraya transfer olur.
kanımaksa58 16.05.2010, 13:12 valla kime geçerse geçsin ben iyi bir başarı yakalacağına inanıyorum sizin yorumunuzda benim yorumumda burda
effenberg 17.05.2010, 11:55 Kim ne yapacak Uygunu ya birakin kendi hakinda haber yazdirmak icin kesin para veriyordur...........:D
jaguar19 17.05.2010, 12:09 Aman ha yavaş boşaltsın.......
bülent uygun dürüst şerefli sivas aşığı bir hocadır,geçen sene onu göklere çıkarttığımızı unutmayalım ve yorumlarımızı incitmeden yazalım,sivastan gitmek isteyen futbolcu var ise zaten onu tutamazsınız bucaspor olmuş olmamış farketmez.
serhatcan 17.05.2010, 12:27 YAV traş be kardeşim. bülent uygun bitmiş çırpınıyor. kendine yer arıyor. şimdi bakın görün duyun. bursasporun lşampiyonluğunda ben,im payım var diyecek.bursasporu şampiyon yapan ertuğrul sağlam bile hala mütevazi davranıyor tek başına sahiplenmiyor şampiyonluğu. aradaki farkı görün.ertuğrul sağlam sağlam bir karakterle,kimseye yaranmadan,parayı,özelliklede parayı onururunun önüne geçirtmeden,kimsenin adamı olmadığını göstererek,çalışarak,paylaşara k paylaşarak paylaşarak, ben yaptım havasına girmeden şampiyon yaptı.tüm takımları eze eze,göze hoş gelen bir futbolla şampiyon yaptıisivassporun bararılı göründüğü yani bilent in teknikdirektörlük zamanındaki sivassporun oynadığı fuybola bi bakın,tüm maçlarda ama tüm maçlarda hep mahkum ,iğrenç top oynayarak maç kazanıyordu.kısacası bülent uygun bitmiş okeye dolanıyor. hakan şükürün yüzündeki ifadeye bi bakınikın ,kançlık kıskançlık kıskançlık.bülentinkide farklı değildir.ee nede olsa kankiler.bunlar bencilliğin en güzel örneğini sergileyen kişiler. kendilerinden başka kimse başarı yakalamasın düşüncesindeler.kısacası ve kısacası takımı boşaltsın ya hiç kafanıza takmayın. bu takımıda o yapmıştı ve takımın hali ortada.alsın hayrını görsün.
serhatcan 17.05.2010, 12:35 bülent uygun gaziantepe imza atacagı bir kaç prüz dışında oldu gibi
gaziantepi sporun türkiyenin antipatik olmaya aday ve bitmiş bir takım olma yolunda bir adım atttığının delilidir.sevinmeliyiz. çünkü bülentin yüzünden kazandığımız antipatik ve nefreti başka takım yüklenecek:))))
|