Orijinalini görmek için tıklayınız : Adım Adım Geliyorlar

V1CT0RY
17.05.2010, 01:02
http://www.sivas.bel.tr//images/content/pozisyonlar.JPG

http://www.sivas.bel.tr//images/content/sevinç.JPG

ADIM ADIM GELİYORLAR

3. Lige çıkmayı kafasına koyan 4 Eylül Belediyespor, Rize’de dün yaptığı final maçında Erzincanspor’u tek golle mağlup etti ve 2. Kademe’ye yükseldi.
1. Kademe müsabakalarına 10-0’lık galibiyetle başlayan Belediye ikinci maçında Erzurum Büyükşehir Belediyespor’u 2-0 yenmeyi başarmıştı. Temsilcimiz dün de Rize’de Erzincanspor’la Rize Atatürk Stadı’nda final maçına çıktı. Karşılaşmanın 20. dakikasında Yasin’in attığı golle rakibini 1-0 yenen Belediye tur atlayan taraf oldu.

MAÇTAN NOTLAR
Belediyespor’un Erzincan’la yaptığı final maçını Süper Lig hakemlerinden Barış Şimşek yönetti.
Dün yapılan karşılaşma aşırı sıcak bir hava altında oynandı. Karşılaşmanın hakemi Barış Şimşek sıcak hava nedeniyle 2 kez oyunu durdurdu ve su molası verdi.
Öte yandan maçın ardından tur atlama sevincini doyasıya yaşayan Belediyesporlular, bu sevinçlerini kulüp başkanı Ahmet Polat’la kutladı. Futbolcular, Başkan Polat’la karşılıklı “Kırmızı-Beyaz” tezahüratı yaptı.

MAÇTAN DAKİKALAR
Dk. 3 Veysel’in soldan ortasına Serdar yakın mesafeden Çok kötü bir kafa vuruşu yaptı.
Dk. 15 Ahmet Hamdi’nin ortasında Veysel yakın mesafede vurdu, top auta çıktı.
Dk. 16 Erzincanspor atağında Erme’nin vuruşunu kaleci Ahmet köşeye giden topu mükemmel şekilde çıkardı.
Dk. 20 sağ kanattan gelişen atakta Ahmet Hamdi topu Yasin’e çıkardı plase vuruşu kaleciden sekip filelere gitti: 1-0
Dk. 35 soldan Veysel’in ortasına Ali istediği kafayı vuramadı.
Dk. 44 Rüştü inanılmaz bir gol kaçırdı. Soldan yapılan ortaya Rüştü yakından vurdu kaleci son anda kornere çeldi.
Dk. 51 Uzun topta kaleci Ahmet boşa cıktı Volkan çaprazdan boş kaleye gönderdi top direkten geldi.
Dk. 65 Ahmet Hamdi’nin şutu kaleciyi geçti direkten döndü.
Dk. 66 ve 67 Sinan’ın çaprazdan şutları az farkla dışarı cıktı.
Dk. 75 Sol çaprazdan Veysel topla buluştu kaleci faul yaptı ceza sahası alanında hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun başına gecen Alp’in vuruşunu kaleci çıkardı dönen topa yakından sert vuran Alp yakın mesafeden gol pozisyonunu değerlendiremedi.

STAT: Rize Atatürk
HAKEMLER: Barış Şimşek, Şener İnan, Kerem Yüküş
4 EYLÜL BELEDİYE: Ahmet, Serdar, Mert, Turan, Okan, Cüneyt, Ali, Rüştü, Ahmet Hamdi, Veysel, Yasin
ERZİNCANSPOR: Hakan, Okan, Abdullah, Muammer, Numan, Tuncay, Adem, Sefa, Emre, Vasfi, Volkan
GOL: Dk. 20 Yasin

Kaynak:Hürdoğan Gazetesi (http://www.hurdogan.com/?hur=haberdetay&id=142345)

yigido yakup
17.05.2010, 01:08
gurur verici bir durum insallah 3.ligde bu takimi görecegiz.

gencler liglerinde bu formayi giymenin gururunu yasayacagim bütün dualarim sizlerle.

emin kara
17.05.2010, 01:57
bu sezon sivasımızla sevinç yaşayamadık inşallah sizlerle bu mutlugu yaşarız yolunuz açık olsun

GuVeN
17.05.2010, 02:26
Burada yetişen gençler Sivasspor'umuza faydalı olabilirler..

V1CT0RY
17.05.2010, 03:45
Burada yetişen gençler Sivasspor'umuza faydalı olabilirler..

İnşallah Çıkarız...

Sivasta Çok Yetenek Var Emin Olun

58_babacan_58
17.05.2010, 10:04
İNŞALLAH SÜPER LİGE KADAR YÜKSELİRLER ADIM ADIM...

talha58
17.05.2010, 11:25
Bu formaları da çok güzelmiş bence. İnşallah 3. lige çıkarız da Sivas'ta önümüzdeki yıllar için büyük bir potansiyel ortaya çıkar.