Orijinalini görmek için tıklayınız : Petkoviç Gidiyor, Hayrettin , Sedat ,Apo İmzalıyor

V1CT0RY
17.05.2010, 23:13
Sivassporumuz'un formasını 5 sezondur başarıyla terleten Avustralyalı oyuncu Petkoviçle yeni sezonda sözleşme imzalanmayacağı açıklandı.Bu sezon sözleşmesi biten başarılı oyuncuyla yeni sezonda yollar ayrılıyor...

Öte Yandan Sivassporumuzun yıllarca formasını giyen ve Sivaslı olan başarılı savunma oyuncumuz Hayrettin Yerlikaya ile önümüzdeki bir kaç gün içinde sözleşme imzalanacak...

Sözleşmesi bu sezon bitecek olan diğer oyuncularımızdan Abdurrahman Dereli ve Sedat Bayrak ın menejerleri ile Çarşamba günü İstanbuldaki ofisinde görüşecek olan Başkanımız Mecnun Odyakmaz ın bu iki oyuncuylada sözleşme yenilemeye yakın olduğu belirtiliyor...

Başkanımız , Sivassporun istediği hiç bir oyuncuyla iç transferde fire vermeyeceğini teker teker hafta içi sözleşmelerin yenileneceğini belirtti...

mysuskunx
17.05.2010, 23:15
hayırlısı mutlu ve dost ayrılmak önemli olan katkıalrından ötürü tşkler

atrium58
17.05.2010, 23:29
Petkoviçin takıma emeği çok oldu canı gönülden teşekkürler yolu açık olsun..

aRsima58
17.05.2010, 23:35
Böyle takımımıza gercekten katkı saglayan oyuncularamız gidince üzülüyorum. Petkoviçin bize gercekten çook faydalı oldugu zamanlar oldu tabii hata yaptıgı zamanlarda herseye ragmen güzel ayrılmak önemli inşallah hayatta bundan sonra daha iyi yerlerde görüp gururlanırız. Petkoviçe katkılarından dolayı çook Teşekkür ediyorum ALLAH bütün iyi insanların yanında olsun diyorum . . .

yigido yakup
18.05.2010, 00:13
bizim takimdaki bu oyuncu grubu gercekten cok karakterli ve cok iyi niyetli aldigi paranin hakkini veren oyuncular bunlarla sözlesme imzalanmasi beni sivindirdi.
Petkovic bize cok emek verdi verdigi emekler icin ona tesekkür ediyoruz futbol gün geldimmi ayrilik kacinilmaz oluyor sözlesme imzalanmamasi cok isabetli olmus.

yusuf_yusuf
18.05.2010, 00:14
hayırlısı olsun da gerısı yalan