Orijinalini görmek için tıklayınız : BULENT UYGUN BUCA DA !
bassguitar 27.05.2010, 17:05 Süper Lig'in yeni ekiplerinden Bucaspor'da, teknik direktör Bülent Uygun ile anlaşma sağlandığı, yarın sözleşme imzalanacağı bildirildi.
Kulüp Basın Sözcüsü Şeref Üstündağ, AA muhabirine yaptığı açıklamada, teknik direktör Uygun ile el sıkıştıklarını ve yarın sözleşme imzalayacaklarını bildirdi.
Sözleşmenin 1 1 yıllık olacağı öğrenildi.
Bank Asya 1. Lig'de doğrudan Süper Lig'e yükselen Bucaspor'da teknik direktör Özcan Kızıltan ile yolların ayrılmasının ardından, yeni teknik direktör arayışları devam ediyordu.
AA
bassguitar 27.05.2010, 17:14 hayirli ugurlu olsun......................... ..............................
GokhanTurna 27.05.2010, 17:15 Bucaspora başarılar dilerim... Sivasspor dışında bütün yetkileri vercek tek takım vardı oda Bucaspordu.. Tahmin ettiğim gibi anlaştılar...
Hayırlı olsun izmirde yalnız değilsin artık Bülen hocam.
Buca derbisinde görüşmek üzere....
yigido yakup 27.05.2010, 17:17 hayirli ugurlu olsun insallah bu takimda kalici ve basarili olur gönlümüz bülent hoca ile.
007furkan1994 27.05.2010, 17:19 HAYIRLI OLSUN AYRILIŞI SİVASTAN KÖTÜ OLSADA BÜLENT İLE YAŞADIKLARIMIZ BAŞKA
ceyhun58 27.05.2010, 17:20 hayırlı uğurlu olsun sivasspora çok emeği var sivasın tanıtılmasında sivassporun iki sezondur şampiyonluğa oynamasında katkısı unutulmaz takımlar inişli çıkışlar yapabilir bülent uygun unda bu dönemde düşüşü olmuştur bunu normal karşılamamız lazım lütfen bülent uygun hakkında kötü söz kullanmayalım ALLAH yolunu açık etsin bizim gibi yiğidolara bu yakışır
karakocyakup58 27.05.2010, 17:36 sanmıyorum bucada... yapamaz...........
burakkova 27.05.2010, 17:37 arkadaşlar yeter artık ya.. sıkıldım ben bu bülent uygun haberlerinden.. sivasspor kadar adamın haberini yapıyorsunuz sitede.. moderatörlerden ricam kaldırsınlar artık bu konuları.. gına geldi..
Metal Gear 27.05.2010, 17:37 Site Bülent Uygun konusu doldu iyice..
burakkova 27.05.2010, 17:38 yani.. yeter artık.. modlar kaldırsın şu konuları..
atrium58 27.05.2010, 17:40 Musa, Sedat ve Apo nun yeni talipleri olacak demekki..
Turan 59 27.05.2010, 17:53 Lig başlayana kadar bir kaç takıma daha imza atar.
özsivasli1903 27.05.2010, 18:01 bülent uyguna basarilar buca daysa eger buca show yapar bu ligde...
bülenti sevmeyenler neden sevmiyorsunuz anlamis degilim...
nankör olmayin adam sivasi hic laf etti mi orda burda konustumu basklari gibi...
adam gibi adam bülent hocam...bakin bursaya ertugrulu nasil destekliyolar...
bizim gibi istifaaaa diye bagirmiyorlar en azindan... bülente gicikligi olanlar kesin 3 büyütülmüs kücük takimin taraftraridir bence...
yorumcuyuz 27.05.2010, 18:37 artık yeter ya bülent orda burda surda..! bize ne ?
YİGİDOKENTLİ 27.05.2010, 18:43 bizim oyuncularinda kafasina giriyor sivassporda kalmak istemeyenlere bir an evel kApiyi göstermek lazim gitsinler bülent abilerinin yanlarina bülent çok yanliş yapiyor.
winner58 27.05.2010, 18:49 ne kadar çok bülo sevdalısı bir site yönetimi var bee hayırdır arkadaşlar ne işş
Sevimsiz şey......
nereye gidersen git;adamın biri nette şu yorumu yapmış bayıldım:
"Bülent Uygun transferiyle Bucaspor sezonun en antipatik takımı olma yolunda en büyük adımı atmış bulunuyor... "
HAKSIZ MI?
bülent uyguna basarilar buca daysa eger buca show yapar bu ligde...
bülenti sevmeyenler neden sevmiyorsunuz anlamis degilim...
nankör olmayin adam sivasi hic laf etti mi orda burda konustumu basklari gibi...
adam gibi adam bülent hocam...bakin bursaya ertugrulu nasil destekliyolar...
bizim gibi istifaaaa diye bagirmiyorlar en azindan... bülente gicikligi olanlar kesin 3 büyütülmüs kücük takimin taraftraridir bence...
eRTUĞRUL KİMSEYE MA Ç SATMADI, KİMSEYİ KÜÇÜMSEMEDİ AMA SİZİN BAŞINIZA TAÇ ETTİĞİNİZ ADAM HEM ŞEHRİ KÜÇÜMSEDİ HEM DE GEREKSİZ YERE TAKIMI ANTİPATİK YAPTI VE NİHAYETİNDE KENDİNİ KURTARMAK ADINA BİZİ SATTI GİTTİ.
SORUYU TERS SORACAK OLURSAK SİZ BU ADAM DA NE BULUYORSUNUZ ONU ANLAMADIM?
VEFANIN DA SINIRI VAR YAV.
ADAM GİBİ DERKEN BAŞKANIM?
BAHSETTİĞİN TAKIMLARIN TARAFTARI UYGUN DENEN HERİF İDİ, MAALESEF.
BUCA ŞOV YAPAR BU LİGDE......... HIIIIIIIIII
BU ARADA KAÇ SAATLİĞİNE ANLAŞMIŞ. YA DA REKOR KIRIP HAFTALIK MI İMZALAMIŞ.
HUHHUAHUAHUAUA:):):D:D:D:D
YA BÜLO SEN NE ŞEKER ŞEYSİN ÖLE YA....
SEN DE OLMASAN KİMLE EĞLENECEKTİK...
üçyıldız58 27.05.2010, 19:09 avrupadan kapı açtı olmadı milli takım için birkaç kişiye yalakalık yaptı olmadı
sonra hedefi olan bir takım olursa çalışırım dedi gaziantepe boş mukaveleye imza atarım dedi
kulup başkanları yurt dışındayken sözleşmeyi yitelemeye çalıştı olmadı
baktıkı kanal kanal gezecek hedef küçültü bucasporla anlaştı
kendini kaf dağının arkasında görmesen elinde bir sihirli değnek varmış gibi davranmasan takımı dağıtmasan
seni seven taraftarına beş milyonluk adam demesen
sana bütün yetkileri veren yönetimini kaprislerinle bıktırmasan sende bu hallere düşmeseydin iyi olmazmıydı bülent efendi
buca son şansın bülent uygun başarılı olmanı istiyorum yoksa seni aldığımız 2.lig.veya 3. lig batağına tekrar düşersin umarım başarılı olursun
cılgınsivas58 27.05.2010, 19:29 burdada anlaşamaz bana göre burdanda istifa eder
sivaslımuho 27.05.2010, 19:33 şimdide o takımı batırır ama yınede hayırlı ugurlu olsun insallah onlarıda sıvas gıbı yapmaz :mad::mad:
GokhanTurna 27.05.2010, 19:45 ne kadar çok bülo sevdalısı bir site yönetimi var bee hayırdır arkadaşlar ne işş
Site yönetimi ile ne alakası var Bülentin... Yönetim olarak Bülenti seven yok doğru düzgün.. Uygunsuz bi konu olmadığı için kaldırılmıyor. İsmail Kartal olsun, Muhsin Ertuğral olsun, Lorant olsun vs açın hepsi eksi teknikdirektörlerimiz
mustafatas58 27.05.2010, 20:27 sıkıntı geldı artık bulodan.antep anladı erken farkedıp sutladı.bucayada gecmıs olsun dıyorum.sıvasspor maclarında mesut hocadan top oynama dersı alırda morınyo havalarından cıkar ınsallah.
YİGİDOKENTLİ 27.05.2010, 20:59 gitmek önemli deyil bülent efendi delikanli olmak önemli bizi yari yolla birakip gittin biz seni bülent yaptik sen bizi hala yipratmaya çalişiyorsun oyuncularimizin kafasina giriyorsun yazik sana inşallah başali olursun bize uzak ALLAH a yakin ol bülent.
sivas-58 27.05.2010, 21:02 Şimdi yiğidi öldür ama hakkını yeme,ilk başka çok güzel iş yaptı,sonradan cıvıttı başka mesele.Bu adam hangi takıma giderse gitsin güzel iş yapacaktır bundan eminim.
Bülent Uygun'un Sivasspor'da en başarılı olduğu dönemlerde bile onu eleştiren biriydim. Çünkü bir insan işinde başarılı olabilir ama asla kişilik yoksa sadece adı başarılı kalır, isminin önüne asla "adam gibi adam" sıfatı gelmez. Bülent Uygun'a hiçbir zaman Sivas basını dokunamadı, çıktı üstüne vazife olmayan her işte şovmenlik yaptı, Sivas'ı her zaman medyada kendine malzeme yaptı biz ise sen ne büyük hocasın her derdimize devasın dedik. Ama hangi yaraya melhem oldu? Hiçbirine... Biz burada İstanbul Belediye ve Antep maçlarından sonra eleştiri yayınlarken ve yönetimi göreve çağırıyoruz derken üyelerimiz bize kızmıştı. Ama gelin görün ki zaman bizi haklı çıkardı.
Gittikten sonra Sivaslılara "nankör" diyen birini çok sonra tanımış olsa da Sivasspor taraftarı, Bülent Uygun'a en güzel cevabı Bucaspor başında Sivas'a geldiğinde onu hiçbir şekilde kaale almayarak, önemsemeyerek verecektir.
Buradan gittikten sonra bunca iyiliğe rağmen arkamızdan konuşan biri iki gün sonra Gaziantep ve daha sonra Bucaspor hakkında ne diyecek acaba?
Yeter görmek İstemiyorum Bülent haberlerini sitede birde Bülent yalakaları dolu onca olaydan sonra
ne kadar çok bülo sevdalısı bir site yönetimi var bee hayırdır arkadaşlar ne işş
Aynen Öyle Bank asyaya Düşecektik kaçtı gitti hala yalakalar dolu Dua etsinlerki Mesut hoca geldi yoksa bank asyada olurduk
Bir inasnın sevende olur, bir o kadar da sevmeyen de. Ama kimse unutmasın ki Bülent Uygun bu memlekete hayalinde bile göremeyeceği büyük başarılar yaşatmıştır.. Her ne kadar yanlış işler yaptıysa da yine de kötü konuşmamak lazım. Her insan hayatında yanlış işler yapar. Hangimiz dört dörtlük yanlışsız hayatımızı devam ettirebiliyoruz ? Ben bülent uygun haberlerinden sıkılan arkadaşlara sesleniyorum .. Bu bülent Uygun düşmanlığının altında 8taş veya
6saray sempatizanlığından dolayı olmasın ? Ne dersiniz?
Bir inasnın sevende olur, bir o kadar da sevmeyen de. Ama kimse unutmasın ki Bülent Uygun bu memlekete hayalinde bile göremeyeceği büyük başarılar yaşatmıştır.. Her ne kadar yanlış işler yaptıysa da yine de kötü konuşmamak lazım. Her insan hayatında yanlış işler yapar. Hangimiz dört dörtlük yanlışsız hayatımızı devam ettirebiliyoruz ? Ben bülent uygun haberlerinden sıkılan arkadaşlara sesleniyorum .. Bu bülent Uygun düşmanlığının altında 8taş veya
6saray sempatizanlığından dolayı olmasın ? Ne dersiniz?
kardeş İnkar Etmiyorumki İyi Şeylerine Ama Yaptığı her şeyi kendinden bildi hala bazı kişiler bülentten biliyor ama o zamanki oyuncuların katkısıydı bunu gördük sonsenesinde Mehmet Yıldız sakatlanınca oyun planın nasıl düştüğünü Ayrıca Konuşmaları ile tüm Türkiyeyi Antipatik etti çok bilmişlik yaptı Gazianteple anlaşınca ilk iş gözünü bizim oyunculara dikmişti ama Gaziantep erken uyandı vaziyeti iyide ettiler Bucaya gelince İlk yarıyı zor tamamlar Ayrıca Atalarımızn Bu sözüne hayranım Taş yerinde Ağırır Bu arada Başarılı Efendilik konusunda Örnek kişilik Ertuğrul sağlamdır Tüm Türkiyenin taktirini kazanmıştır Her gittiği takımı düzeltmiş ayrıca ilk Anadoludan Şampiyon Çıkartmıştır
85200258 27.05.2010, 22:02 şu bülent uygun haberlerini artık yayınlamasak... Abi bizene.. Adam koydu kaçtı sonra onu mu takip edecem? sanki adam morinho:) yok antepe gitti yok reale gitti ziya dogan kalasını takip ederim bülenti yine etmem :)
noname87 27.05.2010, 22:17 Layığını bulmuş 10.hafta kovulur ordan da bank asya güvenç kurtar ziya doğan tayfası arasına girer
bonuce123 27.05.2010, 22:29 Hayırsız olsun . . . bülentin sevenıde var sevmeyınıde ben sevmeyenler arasındayım
yigidoss 27.05.2010, 22:46 Antepteki uzun çalışma döneminden sonra Buca da anlar onun ne mal olduğunu
şarkışla 58 28.05.2010, 00:01 Ben daha önce Bülent Hoca hakkında konu açılsa bile yazmayacağımı söylemiştim sözümü tutuyorum bu konuyu protesto ediyorum:mad::mad::mad::mad::m ad::mad::mad::mad::mad::mad::m ad::mad::mad::mad::mad::mad::m ad::mad:
adrenalinn 28.05.2010, 00:07 Bülent UYGUNA en çok hangi konudan dolayı kızgınsınız arkadaşlar...
85200258 28.05.2010, 01:29 kardeş sen sanırım bursaspor taraftarısın. sana su kadar diyim. mesela ilk örnek ertugrul un efendi ve mütevazi kişiliginin tam zıttı bi karakteri var. bunun yüzünden kamu oyunda fenerbahçe antipatisi gibi Sivasspor antipatisi oluşturdu. 2. siz mesela sampiyon oldunuz Ertugrul ne diyor büyük takımın oyuncularına talibiz diyor. Bülent ne yaptı embembayı zitayı agbetuyu yıldız gibi getirdi. eldeki olan kaliteli topcuları yok pahasına yolladı. zoraki yolladı hatta... Takımın bu sene bütün Türkiyeye rezil olmasının yönetimle beraber en önemli sebebidir. Daha devam ediyim adına topcuların menajerliginide yaptıgından dolayı "komisyoncu bülent" diyenler var :) Günahnı almıyım yani öyle diyolar. Ama bu iddayı destekleyen birkaç olayda var mesela bu adamın Sivasa getirip 5 dk bile oynatmadan yolladıgı topcuların haddi hesabı yok.. Ve en önemli sebep bizi en zor anımızda koyup kaçtı ve daha sonra çıkıp Sivas halkı nankör dedi. Nankörlük ettik dogru söylüyor.. İsmi cismi unutulmus 1980 li yılların topcusunu hiçbir mejarlik tecrübesi olmadan süper lig takımı emanet ettik. İsmi yeniden piyasada anılır oldu bugun antep-buca bu adamla görüsüyorsa adam yerine koyuyorsa Sivasspor sayesindedir. Daha birçok şey sıralayabilirim bizim çakma morinho için :)
bucaspor dikkat etsin herşeyini kayıtsız şartsız temsil etmesinler. bizim başımıza gelenler onlarında başına gelir. kendi yükünü tutar o bülo. sivasa geldiğinde acından ölüyordu yalvara yalvara iş buldu giderken 4 çekerle ve evleri hazır olarak gitti. sever yemeyi.
yigidocengiz 28.05.2010, 10:30 İNŞALLAH rezil olursun bülo..........
Bülent Uygun Kendisine Yeni bir Çiftlik bulmuş :D
Bülent Uygun Kendisine Yeni bir Çiftlik bulmuş :D
Adamın Bucaya kapat atmış gözün aydın senden uzak bu defa.:D
Adamın Bucaya kapat atmış gözün aydın senden uzak bu defa.:D
:D:D:D
Bakalım Görevi ne kadar sürecek İnşallah başarılı olur Her ne kadar kötü ayrılsada Kimsenin kötülüğünü istemem Sonuçta ekmek yiyor ama Sivası Yaptıklarınıda unutmam
akyuvalı 28.05.2010, 11:04 Sevindik Hocam...
Başarılar diliyoruz....
Başarılı olacağına inanıyoruz..
Bizlere yaşattığın o güzel günler için minnettarız...
Dilerim istediğiniz başarıya B U C A S P O R ' la ulaşırsınız....
sivaslıadem 28.05.2010, 11:07 şampiyonluk düşünen takımın başına gecmek istiyordu olmadı
ama ilerleyen yıllarda şampiyonluk potasına sokar mı bucayı orasını bilmem:D:D
Pulurlu58 28.05.2010, 11:09 bırakılım artık bülent uygunun yakasını Allah yolunu açık etsin. boş yere prim yaptırmayalım. işimize bakalım. o defter çoktan kapandı.
schifo58 28.05.2010, 11:49 yaw arkadaşlar bir bülent uygun şurda burada tutturduk gidiyoruz.acaba bülentin SİVASSPOR umurundamı bence hiçte değil zaten geçen zamanlarda sivaslılar nankör diye yaptığı açıklamalardan ne olduğunu gösterdi ,onun için biz kendi işimize bakalım gerisi bence bülentte,ahmette ,mehmette hikaye bizi ilgilendirmiyorlar......
ametaga5858 28.05.2010, 12:29 bizene bülentten yaa Mesut hoca ne gibi çalışmalar yapıyor ondan haber verin
kanımaksa58 28.05.2010, 16:05 sevindim bülent hocanın adına yeni takımında başarılarr herşey gönlünce olsun bülent hoca
fatihtuztas 28.05.2010, 16:11 Hayırlı olsun, inşallah başarılı olur; ama Buca hayallerini gerçekleştirebileceği bir kulüp niteliğinde değil.
ercan58.a 28.05.2010, 16:12 bize ne bülentte kardeşim
inşallahta başarılı olamayacak zaten
lorantın oturttugu sistem sayesinde sivasta yol katetti
ne zaman lorantın sistemindeki oyuncuları dagıttı
o zaman ne oldugugu geçen sezon hep birlikte gördük
bülentte ebesininkini tabi
yıldız beldesi 28.05.2010, 17:33 küfür etmeden yorıumlarınızı yapın sonra herkese sivaslı işte ne olcaktı küfürden başka dedirtmeyelim galyana da gelmeyelim bu arada ben bize yapılanı bursaya karşı yapıldığını görmedim nedense. neyse geçmiş güne ah vah etmekle bişey olmaz önemli olan ders çıkarmak tecrübe kazanmak bu arada milletin bize karşı tavrını da öğrendik bi tökezleyince herkes düşmemizi istedi ama biz direnip düşmedik üstümüze fazla gelindi ama biz yılmadık yaklarımızın üstünde dimdik kaldık biz artık bu sene şahlanacağız heyt beee
bülent uygunun sivasa sivasında bülent uyguna emeği coktur..inşallah başarılı olur.adam tarihimizdeki en büyük başarıları yaşarken takımın başındaydı..öyle veya böyle gecmişe bakmak lazım..ayrıca hakkında hersöylenen dogru değil..sivasa geldiğinde acmış bilmemne bırakın allah aşkına böle şeyleri senelerce top oynamış adam atlarıda arabalarıda daha önceden vardı adamın aileden zengin adam bedavadan yazmayın milleti kandırmayın..hala iddaa ediyorum kalsaydı gidendende gelendende daha başarılı olurdu hırslı ve dinamik adam bucada da başarılı olacak gibime geliyo..büyük hoca bülent boşverin ..biz sivasımıza bakalım
hiko = sende fesatından öldün.nekuyruk acın varmış yaa bülent yeni araba almış eskiyi sana verecekmiş fikret abindende hayır yok sana ..:))
serhatcan 28.05.2010, 18:49 yaa birileri çıkmış hala hayırlı olsun diyor. adamın demeçlerine bakan yok. altyapıya önem veren bir kulübe geldişğim için mutluyum diyor. resmen dalga geöçiyor. sivassporun paf takımı ligi şampiyon bitirdi ozaman neden 1 tane topcu çıkarmadın. . bülent sen başarılı olamayacaksın. sevindim bir takıma gittiğine. en azından seneye kesin düşecek bir takım belli olduu. demekki seneye 23 takım değil 2 takım düşecek.sen b,itmişsin okeye dolanıyorsun bülent.neyseki sevilmeyen,gıcık kapılan,nefret edilen takım hüviyetini buca spor alacak bu yuüzden sevinçliyim.
|