Orijinalini görmek için tıklayınız : Bucaspor'dan Musa hamlesi!
58_babacan_58 30.05.2010, 08:39 http://foto.fanatik.com.tr/test/423x238/fft1mm1016137.jpg
Bucaspor ile bir yılı opsiyonlu olmak üzere 2 yıllık sözleşme imzalayan teknik direktör Bülent Uygun, transfer listesini yönetime verdi.
Asbaşkan Seyit Mehmet Özkan, Başkan Mehmet Bektur ve Basın Sözcüsü Şeref Üstündağ'la bir görüşme yapan Uygun'un ilk etapta Sivasspor'dan eski öğrencisi olan sağ kanat oyuncusu Musa Aydın'ın alınmasını istediği öğrenildi.
Kulübüyle sözleşmesi sona eren Musa'nın transferi için pazartesi gününden itibaren görüşmelere başlayacak yönetim alternatif isimler üzerinde de duracak. Yabancı oyuncu konusunda acele etmeyecek kurmaylar, önceliği bonservisi elinde olan futbolculara verecek. Bülent Uygun'un önümüzdeki hafta kulübüyle sözleşmeleri devam eden İstanbul BŞB'li Herve Tum ve Sivassporlu Yannick Kamanan ile bir görüşeceği bildirildi.
alcaponemontana 30.05.2010, 08:53 Musa sivasta kalmali, ayrica bulent uygun kamanandan uzak dur
izmirliyigido 30.05.2010, 09:45 Musa ve Kamanan asla bırakılmamalı.
AYK
elbeylii 30.05.2010, 09:59 bülent bey kamanandan uzak dur evet haklisin arkadasım herve tumu yollayan sensin ne yüzle istiyosun anlamadımki messi diye aldığın adam bi işe yaramadı onu al yeter o sana ermanını
cılgınsivas58 30.05.2010, 10:17 musaya alda gitde ama kamanandan uzak dur kamanan bizimdir vermeyiz <<senin takımına en uygun isim <<<yasin çakmaktır hadi onu alsana
handsome5867 30.05.2010, 10:38 harbi kaşınıyor bu bulent de herve tum u alacakmış lan ozmn nie yollamışdın sivasspordan buca ya gidince geri almak istiyosun...
ShabbatShalom 30.05.2010, 10:49 Musa Gitsin...Topu durduramıyor, Orta yapamıyor, Kale nin önünde boş kaleye topu kaleyle alakasız yerlere vuruyor.Bu sene başarı sağlamak istiyorlarsa takım silbaştan yapılmalı.Tek Musa ile değil takımın büyük çoğunluğu gitse iyi olur
musasını alsın da başına çalsın. geçen senenin 2. devresinden bu senenin sonuna kadar kanser etti bizi. çektirsin gitsi nereye gidiyorsa.
yigidocengiz 30.05.2010, 11:20 musa İNŞALLAH defolup gider de kurtuluruz.bide bülentin tumu almak istemesini hala anlayamadınız mı arkadaşlar?adam transferlerden komisyon alıyor bu kadar basit
musadan kurtulmamaız lazım tepe tepe kullan bülent bey kamananı sana vermezler bunuda bil.tum a gelince tum mademki iyi idi neden sattın.neden takımı bu kadar bozdun düşmanlıgın kime.sen en iyisi musaile birlikte ermanıda al başına çal bizde sivassporda rahatlasın.tum ve sylla yı tekrar almalıyız.
sivaslitaner58 30.05.2010, 12:01 sivasta kal orda isin yok yannick kamanan sen sivasin gozdagisin seninde kalman lagzim
Turan 59 30.05.2010, 12:05 Bülent UYGUN'un nasıl bir insan olduğunu şimdi anladınız mı ?
Turan 59 30.05.2010, 12:07 Musa'yı da yanına al da.Hiç değilse bizi bu adamdan kurtar.
Bülent hoca kafayı Sivasa taktı vardır bundada bi hayır...
bülent uygunun daha öfkesi dinmemiş sivasspora karşı .takımın içini boşaltmaya kararlı hala
Asil insanların ahını alan adam iflah olmaz. Dahada lafınıda etmeyin bırakın yıkıldığı yere kadar gitsin bu adam.
hanifi_2005 30.05.2010, 12:48 yazık ben hayatımda böyle bir teknik direktör anlayışı görmedim hem futbolcunu işe yaramaz diye göndereceksin sonrada başka bir takımın başına geçince o futbolcuları geri topluyacaksın nasıl bir mantık bu lütfen anlayan varlı degerli yiyidolar !!!!!bu arada bucaspor süpelige hoş geldin.
yönetimin musa konusunda ısrar etmesini anlamıyorm .defolsun gitsin ya bizi istemeyeni biz hiç istemiyoruz zaten bülent uygun gittikten sonra takıma hiç bi artısı olmadı.''ben bülent uygun olmasa sivas a gelmezdim'' diyen bi futbolcu.tamam önceden katkıları oldu ikar etmyoruz ama buraya kadar.
birde bu tum olayına sinir oldum madem senin işine yarayacaktı tum niye sivastayken gönderdin.iiikide göndermisiz diyorum bülent uygunu ne olduğu yavaş yavaş ortaya çıkıyor
hanifi_2005 30.05.2010, 12:53 fedai kardeşim bir yorum yapmış bülent uygun takımın içini boşalmak istiyor diye,bu takımın içini boşaltmıya kimsenin gücü yetmez KARDEŞŞŞ bu takım SİVASSPOR bu takım anadolunun yükselen takımı ..
hanifi_2005 30.05.2010, 12:59 sevgili musa ulu önder ATATÜRK ne demiş hiç düşündünmü ben sana hatırlatayım ben sporcunun zeki çevik aynı zamanda ahlaklısını severim demiş önemli olan bu musa kardeşim gerisini boşver !!! AHLAK AHLAK AHLAK
bence çoğunuz yanlış düşünüyorsunuz arkadaşlar Bülent Hoca bence bizim için hiçte kötü bişey yapmıyor musa yı isteyerek inşallah yasin aubey taider petkoviç ve bilumum işe yaramaz ıvır zıvır ne kadar adam varsa hepsine talip olur ve hepsini de alır böylece takımın içi temizlenir biraz bizde rahatlarız kamananın zaten sözleşmesi devam ediyor alamaz ki onu biz bırakmadıkça Bülent Hocam sana da başarılar dilerim inşallah saydığım oyuncuların hepsini alırsın :D
sandal5877 30.05.2010, 13:12 sivasspor teknikdirektörü Mesut Bakkal gençlerbirligi ve manisadan eski ögrencisi Mehmet Nas I kadroya kattgını açıkladı helal sana sayın BAKKAL...
burakkova 30.05.2010, 13:18 musa'yı alsın.. musa sivas'taki misyonunu tamamlamıştır.. tum bizi ilgilendirmez.. kamanan'ı da biraz yavaş alsın parası yetmez.. :D
Musa zaten gitmek iştiyor, zorla tutucak değiliz Musayı.
bülentmisin ne sinn,şu sivasimdan uzak dur gölge etme başka bi şey istemiyoz,ruhsuz tekniksiz bir adamsinn,hala kendini bir şey zannediyorsun dünyanin en büyük transferlerini yapsan bile senden hiç bir yol olmaz...!! buca ya aciyorum adamlar daha yeni lige cikmislardi...
hoLiGan Enes 30.05.2010, 13:41 musa gitsin ama Kamanan'a Sessiz kalmayız
muratugur58 30.05.2010, 14:32 ey adi adam bülent kötüydü niye verdin tumu .gözünü sivasa mı diktin adamın gözünü çıkarırlar .sivassporda gözü olanın.musayı tepe tepe kullan amma yannik kammanana sakın yaklaşma saten sana kinliyim ikiye katlama kinimi.yamuk adam.
şükrü çitil 30.05.2010, 14:33 sivassporu ne durumda bırakıp gitti bulent şimdi ekmek yedigi kulubun futbolcusunu almak için ugraşıyor ayıp cok ayıp verin getsin musayı seneye bucaspor kume düşer takım calıştırmak nasılmış orası sivas degil bir degigin iki olmuyordu,,,,,
Musa Sivassporda Misyonunu Tamamlamıştır...
Mehmet Nas Transferide Musanın Gönderileceğinin Bir İşaretidir...
Zaten YÖNETİMLE Anlaşma Sağlayamadı Musa...Abisinin Yanına Gitsin...
Kamanana Gelirsek Yönetim KAMANANI Bırakmayacaktır.Sözleşmeli Futbolcumuz...
Bülent Uygun Efendi ; Herve Tum Bu Kadar İyiydi Takımında Görmek İstiyordunda Geçen Yıl Neden Gönderdin!...Başkan İlla Kalsın Tum Dedikçe Gönderecem Dedin Durdun!...Şimdimi Kııymete Bindi
bülent bey tum yerine biz sana yerli messi ermanı verelim sende takımdaki en önemli 2 oyuncunu ve bir miktarda para ver ne dersin ? ;)
Bucaspor bence bu sezon bomba yapacak çünkü başına bizi başarılara götüren teknik direkötr Bülent Uygunù getirdiler.ve Bu Sezonda büyük ölçüde Sivassporumuzdan büyük transferler yapacaklarına inanıyorum.
58MySouL 30.05.2010, 15:45 tum bülenti s......sin.iyi de nıye gecen sene sattin seref s.. bülent.ermani da al duacın oluruz messin senin olsun.ama kamana na asla dokunma seni sivasta s.....verler.haberin olsun.
58MySouL 30.05.2010, 15:47 Bucaspor bence bu sezon bomba yapacak çünkü başına bizi başarılara götüren teknik direkötr Bülent Uygunù getirdiler.ve Bu Sezonda büyük ölçüde Sivassporumuzdan büyük transferler yapacaklarına inanıyorum.
ancak küme düşmemeye oynar.:D buca bu sene
titizyiğido 30.05.2010, 17:06 gidebilir o kadar önemli değil
üçyıldız58 30.05.2010, 18:07 bende hocamızın mehmet nas transferinden sonra musa aydının biletinin kesildiği kanısındayım
ekmediğini yediği takımın formasını terletmeyip gönderilen hocasını haklı çıkarkmak için sahada ruhsuz gibi dolanan futbolcularla işimiz olmaz
zaten yönetimimiz vede hocamız sedat bayrak ,apdurrrahman dereli gibi musa aydınla anlaşmaya pek sıcak bakmıyor
son sözüm bülent uyguna senin sivasspor kulubü ile sivas halkı ile uğraşmaya ne gücün nede çapın yeter
58500 yildizeli 30.05.2010, 18:46 bulent hoca gecen seson sivasi dagidtin simdi bucaya gitdin o futpolcular iyiydide neye gonderdin sivasspordan uzak dur hele musadan dahada uzk dur
Bülent Uygun'un zerre utanç duymadan ve yüzü kızarmadan Herve Tum'u almaya çalışıyor olması gerçekten ilginç. Ayrıca geçen hafta Antep'in başında iken Abdurrahman ve Sedat'ı almaya çalışması; şimdi de Buca'nın başında Kamanan'a göz kırpıyor olması da taşıdığı kişiliğin en iyi yansıması olarak beliriyor.
Daha fazla Sivasspor taraftarının neferetini kazanmaması ve hatta bu nefreti bir nebze olsun dindirmesi için kendisine tavsiyemiz, sezon başında bu takımın başına sardığı Yasin ve Erman'ı Bucaspor'a transfer etmesidir.
58_babacan_58 30.05.2010, 20:12 musayı alabilir tamam ama kamananı vermeyiz....!
Bulent Uygun gene kendine yakisani yapiyor... Herve Tum galiba genclesti.. Musa belki ama Kamanan ASLA!
ÇAĞLAR GİYİM 30.05.2010, 20:41 İBNE GÖZÜNÜ SİVASIN FUTBOLCULARINA MI DİKTİN HEMEN
mustafatas58 30.05.2010, 20:44 musa defol bulent abının yanına.zaten bulo gıttıkten sonra muhsın hoca varken golden sonra asker selamı verdın ıste o zaman benım ıcın bıtmıstın.keske apo sedat ıda alaydın.ha bıde defansın bel kemıgı yasını :).de bıran once al.buyuk ıhtımal dagasanda bulonun yanına gıdecek.takımdan bır oyuncu gıtmek ıstıyorsa sende onu tutarsan artık sana o oyuncudan fayda gelmez.umarım sadatla apoda ıstıyerek kalmıslardır.
yahu arkadaslar bülent uygun gazi anteple anlasmadimi???Nedir bu buca spor anladimsa arap olayim birileri cevap yazarsa sevinirim yoksa bülent yine bir firildak yapip iki daldami oynayacak?
YİGİDOKENTLİ 30.05.2010, 21:10 sedat abrullahman tehlikesi geçti buna çok sevindim musada gitmek isterse kendisi bilir kendisi kayip eder sanmiyorum gideceni musanin.
musa bulent gıttıkten sonra hic iyi oynadı resmen kz gibi oynoyudu...................... .............................. ...............
ercan58.a 30.05.2010, 22:26 dümbük bülent sattırdıgı tumu bile istiyormuş karektersiz adam
DeathRow 30.05.2010, 22:28 msuayı satmasak iyi olur.........
fatihtuztas 30.05.2010, 22:28 Arkadaşlar her şeye rağmen Bülent UYGUN'a sallamayın, takımımızda emeği çok fazla. Musa da artık kendisi bilir.
DeathRow 30.05.2010, 22:31 bülent niye yasini almıyor bucaya??????????*
eyupkocak 30.05.2010, 22:33 kamanaadan uzak dur bülent uygun madem biliyordun sivası niye yaktıın lan
yorumlara bakıyorumda küfürler hakaretler yakışıyomu .bırakın kim kimi istiyosa istesin zaten yarısı balon hemen atlıyonuz yalan haberlere tum olayına inanmıyorum..musa olabilir adamın sözleşmesi bitmiş giderse gider ama tum sacma..hala bülent uygun fesatlığı yapanlara kızıyorum adam öle veya böyle daha iyisi yapılana kadar sivasın en başarılı hocası..fikret ünsalın paralı askerleri bırakın şu adamı artık yaa sırıtıyorsunuz artık ayrıca tum olayı tamamen başkanın hatası kendide söyledi yaşlı diye gitmesini ben istedim diye kac defa söyledi.sıcamayan bülente sallıyo .!fikret ünsal yakında muhsin hocayada sallıcak buraya yazıyom daha sonrada mesut bakkala..sevimsiz 2 kelimeyi bi araya getiremeyen adamın takımdaki görevine bak..
yigido yakup 30.05.2010, 23:21 Bülent hocam seni aptigin hizmetlerden dolayi severim ama Tumu aglayarak gönderdin ama simdi gittigin takima onu istiyorsun bence onun yerine getirdigin Ersen Martin senin getirdigin Mbemba vede su Yasin i de götürsen hic fena olmaz.haa birde sezon basinda kampim ve hazirlik maclarinin yildizi Kamanan i oynatmayarak futbola küstürdün simdi Kamanan i tekrar istiyorsun seni anlayamadim.haa Musa zaten senin emrinde onu biliyoruz.
Bülent Oyuncularımıza gözünü dikti İnşallah kümeye oynarsında sivasın kıymetini anlarsın kaçmanın ne demek olduğu anlarsın
atrium58 30.05.2010, 23:38 Tum ve kamanan kendilerine yapılanlardan sonra gereken cevabı vereceklerdir. Kendine süperligde takım bulamayan bülo karizmanı öyle çizdirdinki bundan sonra bir daha iflah olmazsın..
Ne diyelim Eski oyuncularına gözünü diken teknik drektör gözümde bitiktir
Metal Gear 30.05.2010, 23:40 Tum ve Sylla'yı ağlata ağlata gönderdi şimdi neden istiyor acaba?Ya da niye göndermişti geçen sene?
Alsın Musayı Bülent Efendi Bir musayla kurtaramazsın Bir kere Sivastaki Günleri Çok özlüyeceksin Bülenti bülent Yapan Sivasspordu ve o zamanki kadroydu o kadroda Lorantın ekolü vardı o yüzden Atalarımız güzel demiş Taş yerinde ağırır Niye Terim Geri dönünce aynı başarıyı sağlayamadı o yüzden o imkanlar çerçevesinde başarılıydı ben bu yüzden gözümde büyütmüyorum bülent uygunu
Tum u esas biz geri almalıyız...kimse bunu düşünmüyormu acaba :confused:
Mehmet Nas Sivasspor'da
31 Mayıs 2010
http://www.hurriyet.de/haberler/spor/590228/mehmet-nas-sivassporda
Sözleşmesi biten Musa Aydın konusuna da değinen Teknik Direktör Mesut Bakkal, "Musa iyi bir futbolcu ama önümüzdeki sezon kuracağımız kadroda düşünmüyoruz. Sivasspor'a verdiği emeklerden dolayı çok teşekkür ederiz." dedi.
Musa Aydin sana Hayirli olsun Ayrica Basta Türk Messi diye bize kakaladigin Futbolcu olmak üzere basimiza bela ettigin diger kalintilarinida alirsan seviniriz.Sayin Uygunsuz.
yorumcuyuz 31.05.2010, 12:10 ya bu adam ne yapmaya çalışıyor alcaksa getirdiği kazma yasini forvet mustvettesi erseni defansa aldığı Mbemba yerli messiyi alsın defolsun artık yaa adını bile bu sitede görmek ıstemıyorum:mad:
Ali Selim 31.05.2010, 16:40 Musaya şimdiden bence hayırlı olsun sevdiğim ve değer verdiğim bir futbolcu idi ama sırf bülent itinin emrinde olduğu için güle güle kamanan inanmıyorum gideceğine hele birde tum hiç gitmez geçen sene ağlaya ağlaya giden adam o itin takımında oynamaz bizden sana teklif messi kılıç + 1000euro karşılığında ise ellerini dilini aklını fikrini SİVASIMINDAN ÇEEEK defol mümkünse sivas deplasmanına gelipte bizi günaha sokma it herif. Halen şurda bülent itini savunanlar varya deli oluyorum nasıl bir anlayıştır ya adam en değer verdiğimiz şeyi SİVASIMI satsın bazı kişiler halen onu savunsunlar olacak iş değil
Musaya şimdiden bence hayırlı olsun sevdiğim ve değer verdiğim bir futbolcu idi ama sırf bülent itinin emrinde olduğu için güle güle kamanan inanmıyorum gideceğine hele birde tum hiç gitmez geçen sene ağlaya ağlaya giden adam o itin takımında oynamaz bizden sana teklif messi kılıç + 1000euro karşılığında ise ellerini dilini aklını fikrini SİVASIMINDAN ÇEEEK defol mümkünse sivas deplasmanına gelipte bizi günaha sokma it herif. Halen şurda bülent itini savunanlar varya deli oluyorum nasıl bir anlayıştır ya adam en değer verdiğimiz şeyi SİVASIMI satsın bazı kişiler halen onu savunsunlar olacak iş değil
it demeyelim..itler kadar sadık olan yoktur :D
|