Orijinalini görmek için tıklayınız : Uygun Bilica'yı istedi!

58_babacan_58
01.06.2010, 20:09
http://www.ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_hk_Bilica_fb _01.jpg

Lig TV'nin ilgiyle izlenen programı Transfer Dosyası'nda yer alan habere göre sezon başında Sivasspor'dan Fenerbahçe'ye transfer olan ancak özellikle Beşiktaş maçında penaltı noktasına yaptığıyla tepki çeken Bilica'ya İzmir yolları göründü !..

Ligin yeni ekibi Bucaspor'un başına geçen Bülent Uygun'un, Sivasspor'dan öğrencisi olan Bilica'yı istediği, Fenerbahçe yönetiminin de buna yeşil ışık yaktığı öğrenildi. Bilica'nın üst düzey bir performans sergileyememesi ve özellikle "kazı çalışması" ile yarattığı sıkıntı nedeniyle sarı lacivertli yönetimin Brezilyalı futbolcunun gidişine sıcak baktığı belirtildi. Transferin önümüzdeki günlerde resmiyet kazanabileceği gelen haberler arasında.

MEHMET YILMAZ BUCASPOR'DA
Kadrosunda yeniden yapılanmaya giden Turkcell Süper Ligi'nin yeni ekibi Bucaspor, Serkan Atak ve Tomas'tan sonra Eskişehirspor'la yollarını ayıran Mehmet Yılmaz'ı da kadrosuna kattı.

Lig TV İzmir temsilcisi Ali Ergöçmez'in verdiği bilgiye göre, Bucaspor'un Mehmet Yılmaz'la her konuda anlaştı ve İzmir ekibi forveti oyuncusuyla 1 yılı opsiyonlu 1 yıllık sözleşme imzalayacak.

Öte yandan Bucaspor'un Gençlerbirliği ile yolları ayrılan Mariel Everton Cosmo Da Silva'nın (Tozo) ile anlaşmak üzere olduğu iddia edildi

yukarıyıldızlı
01.06.2010, 21:19
sivastaki bülent uyguncular görün desteklediğniz adamı görün karakterini işte....

kaptann58
01.06.2010, 21:23
bilica fenerden ayrılırsa sivasa gelmeli ... bülent

Countach
01.06.2010, 21:25
yazıklar olsun bızım yonetıme hıc mi bu futbolcuyu fenerın yollucagını duymadılar neden almıyorlar bu nasıl transfer polıtıkasıdır ya

yusuf_yusuf
01.06.2010, 21:35
sahtekar bülo bilica sivasın hakı sen sus

LosTie58
01.06.2010, 21:44
Bu Bülent Uygun da bizim eski futbolcuları toplamak istiyor,e madem bu kadar meraklıydın bu futbolculara Sivas'ı ne diye dağıttın.Bu arada ben artık Bilica'nın Sivas'a gelmesinden yana değilim,Sivas'tayken iyiydi ama fenere gidince bozuldu zaten hem feneri kaldıramadı hem de iyice antipati topladı,bize gelse faydasından çok zararı olur artık.Bu yüzden biz Bilica'yı bizdeki iyi haliyle hatırlayalım dahasını abartmayalım.

zaral
01.06.2010, 21:55
bilica ordada 58 numarayı giyerek bize olan bağlılığını net bir şekilde ortaya koymuştur daha öncede söylemiştik fener bu adamı salmaktan yana neden bucaya gitsin kihem fenerle yakınlığımız var bunu da kullanarak bu işi bitirmeliyiz düşünsenize song ve bilica gol yemeyiz be kardeşim bütün sezon değiştir değiştir oynat sedat var murat var bilica ve songda gelse bizim defansımızı geçecek adam olmaz ille tercih durumumuz olacaksa bilica songtan daha genç ve bize daha çabuk adapte olur inşallah yönetim bunları görüryordur bu arada kayseri de gökhan emreciksini gönderiyormuş işimize yarayabilir bu adam eğer bizde oynarsa

xremix
01.06.2010, 22:12
bülentten hic bir yol olmazzzzzzzzzz,isterse messi yi transfer etsinnn

bucansanafeda
01.06.2010, 22:16
bilica ordada 58 numarayı giyerek bize olan bağlılığını net bir şekilde ortaya koymuştur daha öncede söylemiştik fener bu adamı salmaktan yana neden bucaya gitsin kihem fenerle yakınlığımız var bunu da kullanarak bu işi bitirmeliyiz düşünsenize song ve bilica gol yemeyiz be kardeşim bütün sezon değiştir değiştir oynat sedat var murat var bilica ve songda gelse bizim defansımızı geçecek adam olmaz ille tercih durumumuz olacaksa bilica songtan daha genç ve bize daha çabuk adapte olur inşallah yönetim bunları görüryordur bu arada kayseri de gökhan emreciksini gönderiyormuş işimize yarayabilir bu adam eğer bizde oynarsa

sana katılıyorum qardaş gökhan emreciksin musanın yerını dolduracak en ıyı oyunculardan biri

sivaslımuho
01.06.2010, 22:28
inşallah gıtmezde tekrara sıvasa doner sıvasa donmesede bılıca adam gını adammıs gercektende cunku sivaslı olmadıgı halde 58 gıyıyor bazı sıvaslı oyuncular ise 58 i gıymıyor :mad:

cılgınsivas58
01.06.2010, 22:47
ava giden avlanır bülent dikkat et bilica gelmez bna göre bucaya

cılgınsivas58
01.06.2010, 22:48
bilica ddeğilde yasini alırsın işallah işallah yasine kalırsın:) yasin gelirse bucanın defansı kesin düzelir:D

yigidocengiz
01.06.2010, 22:54
valla bülo ne halt ediyosa etsin,ondan bi cacık olmaz.kimi alıyosa alsın bize faydalı olacak topçu lazım,artık bilicanın bize fayda sağlayacağını düşünmüyorum.ama bize göstermiş olduğu vefadan dolayıda ayrıca kendisini kutlamak lazım diye düşünüyorum.

şarkışla 58
01.06.2010, 23:38
Daha önce de belirttiğim gibi Bülent Hoca ile ilgili her yazıyı protesto ediyorum.Artık bu sitede Bülent Uygun konusu görmek istemiyorum.Böyle yaparak adama fazla değer veriyorsunuz o defter kapandı artık.:mad::mad::mad::mad::mad ::mad::mad::mad::mad::mad::mad ::mad::mad::mad::mad::mad::mad ::mad::mad::mad::mad::mad::mad ::mad::mad::mad:

üçyıldız58
01.06.2010, 23:50
bazı arkadaşlar ya bu siteyi bucaspor sitesi sanıyor yada bülent uygun sitesi

Metal Gear
01.06.2010, 23:56
Moderatör arkadaşlar müdahele etmeli.Süper Ligdeki her transfere konu mu açılacak!

badboysefaa
02.06.2010, 00:10
ya arkadaşım bu haberin sivassporla ne ilgisi var?eski futbolcularımızdanda haber veriyoruz dioyorsanız o zaman ertuğrul arslan antalya ile sözleşme uzattı oda bizim eski oyuncumuz oda 58 giyyor?lütfen bırakın bu bülo haberlerini işimize bakalım artk....

aRsima58
02.06.2010, 00:10
site artık kendini aştı bizene kardesim bülent kimi istemişse istemiş spor gazetesine döndük iyice hem bülente kızan arkadaslar niye kızıyorsunuz adama adam teklifini yapar dogal hakkı bilica bizim hakkımız diyen arkadasım yönetim bilicaya gelme teklifi yaptıda bilicamı gelmedi herkes kafasına göre yazıyor kardesim yaa . . . :)

calipso
02.06.2010, 00:24
bülent bozuntusunu hala haber yapan zihniyeti anlamıyorum

Salim58
02.06.2010, 08:45
Bülent hoca FB,vermez şansını fazla zorlayıp oradan'da kovulma dur durduğun yerde.fazla açılma boğulursun.:)

Not:Açılan haber başlıkları Sivasla ve Sivassporla ilgili konulara ağırlık verilerek açılırsa daha mantıklı olur gibime geliyor...