Orijinalini görmek için tıklayınız : Almanya Sivasspor Secmeleri Güzeldi

larinks20
07.06.2010, 00:14
Bugün Almanya Sivasspor secmeleri bitti.Benim kardesimde katildi maalesef secilmedi.Organizeye Türkiyeden menejerler tanimadim ama galiba Sivasspor yönetimindende birileri gelmisti Sivasspordan Cihan Yilmaz ve menejeride vardi ve katilim güzeldi.Bir dahaki secmeler ne zaman olacak acaba?

kiNgSiZe58
07.06.2010, 01:01
95€ cöpe gitti =) ...... ;) ................

yigido yakup
07.06.2010, 01:06
bilmiyorum bu secmeler gercekten sivasspor yarari icinmi yapildi yoksa cihan yilmaz in menegerinin menfaatleri icinmi?insallah sivasspor icin olmustur.

UGUR 58
07.06.2010, 03:50
bilmiyorum bu secmeler gercekten sivasspor yarari icinmi yapildi yoksa cihan yilmaz in menegerinin menfaatleri icinmi?insallah sivasspor icin olmustur.

ya benim anlamadigim gecenlerde sivasspor yönetimi bir aciklama yapti ve sivassporun böyle bir arganizeden haberimiz yok dedi. yani sadece sivassporun ismini kullanarak milleti dolandiriyorlar. ya bir düsünün bir takim kendine futbolcu arayacak her gelenden 95 euro para alacak, olacak seymi bu dolandiricilik resmen

ShabbatShalom
07.06.2010, 09:26
Sivasta birsürü yetenekli genci altyapıya almadılar,Sivas'a çok yararlı bir iş yapmış gibi şimdide Avrupayı keşfemi çıktılar :) Torpili olmayan zengin çocuğu değilsen imkanı yok giremezsin.Sivasspor'un altyapısı çökük.Sivas'taki amatör klüplerinin altyapısı Sivasspordan çok çok daha iyi.Sivasspor kadar aç bir klüp varmıdır acaba? Geçen sene klübün çamaşır makinalarını bile satmış, maçtan sonra formaları oynayan çocuklara yıkattırmışlardı :)

larinks20
07.06.2010, 12:43
elimdeki resimleri sizlerle paylasmak istiyorum nasil resimleri buraya yükleyebilirim acaba bana yardim edecek varm?Bana anlatisanizda ben yaparim

kiNgSiZe58
07.06.2010, 12:54
usta, www.imageshack.us gir ordan resimini bilgisayardan sec, upload yapana kadar bekle sonra bitti zaman resmin altinda LINK yaziyor onu buraya ekle

larinks20
19.06.2010, 00:49
http://img199.imageshack.us/img199/8800/sivasspor.jpg

larinks20
19.06.2010, 00:51
http://img231.imageshack.us/img231/250/sivassporsecmeler.jpg

umarim olmustur bu fotolari zar zor yerlestirdim,tarif ettiginiz icin tesekkü

YİGİDOKENTLİ
19.06.2010, 02:19
almanya çok güzel gençler var aslinda bizim elimizdeki harun rahman ikisi harika oyuncular inşallah kalirllar.

85200258
19.06.2010, 02:34
Valla Sivasspora giden paraya acımam ancak olayın ikinci boyutu var...
Devlet kpss sınavı yapıyor para topluyor bu artık bi gelir kapısı oluyor. Özel sektör (bankalar) sınav yapıyor para topluyor ve genelde torpili olanlar giriyor bu da o aylık çalışanlarının maaşını çıkarmak demek oluyor.

Yani demek istedigim artık işssizlik ve insanların bundan kurtulma çabaları yani umutları bazılarının rant kaynagı olmuş durumda. Kendimde dahil acıyorum halimize.. Bi umut diye git 95 euro ver hani Sivasspora gitsin acımam ama acaba Sivasspora gidiyor mu??

egeli58
18.10.2010, 15:17
Valla Sivasspora giden paraya acımam ancak olayın ikinci boyutu var...
Devlet kpss sınavı yapıyor para topluyor bu artık bi gelir kapısı oluyor. Özel sektör (bankalar) sınav yapıyor para topluyor ve genelde torpili olanlar giriyor bu da o aylık çalışanlarının maaşını çıkarmak demek oluyor.

Yani demek istedigim artık işssizlik ve insanların bundan kurtulma çabaları yani umutları bazılarının rant kaynagı olmuş durumda. Kendimde dahil acıyorum halimize.. Bi umut diye git 95 euro ver hani Sivasspora gitsin acımam ama acaba Sivasspora gidiyor mu??

yok kardesim.sivasspora gitmiyor ve sivasspora gitmedide o para.o para oradaki masraflara gitti diye tahmin ediyorum.