Orijinalini görmek için tıklayınız : Suçun sahibi kim?

ShabbatShalom
11.06.2010, 11:46
http://www.turkegitimsen.org.tr/konsol/upload_img/soru-isareti.jpg

2 sezon şampiyonluk için yüreğimiz çarptı.. 1. sezon olmadık, 2. sezon olmadık, 3. sezona şampiyonuz dedik fakat averaj takımı olduk..
2 sezon ligi güzel yerlerde bitirdik, reklam paraları olsun, Şampiyonlar Ligine katılım parası olsun, transfer edilen oyuncuların parası olsun neredeydide 50 bini yoktu bu kulübün?
Peki geçen sene suçlu Bülent Uydun ilan edildi, yönetim den hiçbir ses yoktu.Bülent Uygun suçluydu fakat transfer paralarını Bülent Uygunmu vermedide 50 bin için kaç oyuncudan vazgeçildi?
Geçen seneden ders aldık bu sene takım toparlanacaktır dedik fakat ortada kalmış, bonservisi elinde, 2. ligden, 3. ligden oyuncu kapmaya çalışıyoruz...
Şuanki durum gösteriyorki geçen seneyi mum ile arıyor olacağız.Yönetim yanlışlarla dolu yolda son sürat devam ediyor.O paralar nereye uçtu?
Bu suçun sahibi kim?

Salim58
11.06.2010, 11:58
Suçluyu Bilen Varmı.......???????

sivaslımuho
11.06.2010, 12:02
bence yapılan transferler ve satılan oynucular ::mad::mad:

atrium58
11.06.2010, 12:10
Geçen sene ve bu sene yapılan transferlerle gittikçe eriyen kalitesi düşen bir görüntü çiziyoruz. Yönetimde aciz günlük hesaplar yapan insanlar olduğu sürece bu böyle gittiği yere kadar gider..

üçyıldız58
11.06.2010, 12:12
bu transferlere ne kombine alınır nede deplasman yapılır nede maça gidilip boş yere sitrese girilir
yesinler içsinler gezsinler babalarının çifliği gibi kullansınlar kulubu
2.lige düştüğümüz gün bu sivası seven hemde çok çok seven yönetimi göreceğiz kaç kişi kalacak

atrium58
11.06.2010, 12:14
Suçlu her zaman için tasarruf mercii olarak başkan ve yönetim kuruludur..

yigidocengiz
11.06.2010, 12:21
bülente bu kadar yüz verip şımartan,tepemize çıkaran ve eğitim düzeyi çok düşük olan ve konuşmayı bile bilmeyen yöneticilerle(mesela fikret ünsal)takımı dolduran başkanındır bence.kimse kusura bakmasın başkanı en az sizin kadar bende seviyorum ama bunlar onun yanlışlarıydı.

profesyonel yöneticileriniz olmazsa başarıda devamlılığı sağlayamazsınız ve tabi ki adam gibi de bir hocanız olmazsa.benim söyleyeceklerim bunlar

hiko58
11.06.2010, 12:29
mecnun başkan haricinde bu yöneticilerden sivasspora yakışan hiç bir k,imseyi göremiyorum. futbol mantalitesi olmayan düne kadar hiç bir şey olan bugün kendilerini bişey sanan kişilerden olusan bir yönetim var. büloyada aynısını söylemişler bize şampiyon olacak takım değil ligde tutunacak takım lazım diye bülo bunu açıkladığında kimde yalanlamadı. yazıklşar olsun başka bişey demiyorum.

kiNgSiZe58
11.06.2010, 12:32
suclu bülent, tum sylla bilica m.ali diallo ertugul satti, takim bitti

stain
11.06.2010, 12:33
takımına aklından çok yüreğiyle destek veren taraftardır derim

çünkü şurda ikinci ligden oyuncuyla anlaşma haberi çıktı sevinmişiz gerçekten çok üzücü takımı bu hale büloya uyan yönetim getirdi dedik bülo gitti ama yönetim bu huyundan vazgeçmedi

süperligde takımlar kadrolarını zenginleştirirken biz geliştirmiyor aceleci davranmıyor kümeye oynayacak oyuncular ve hocayla yola devam ediyoruz

peki suçlu kim acaba ben bilmiyorum karasız kaldım başkan desem çok seviyorum vede ona böyle demeye dilim varmıyor

sonuç yine aynı aklımızla değil yüreğimizle destekliyoruz suçlu biz miyiz bilmiyorum ama bizimde suçlu olma ihtimalimiz var:confused::confused::confus ed::confused:

hiko58
11.06.2010, 12:33
en önemlisi sivassporlu yöneticiler kaç lira verdiler hangisi bir futbolcu aldı ne kadar para hibe ettiler. açıklasınlar. öylesine boş boş yöneticiliği ben onlardan daha iyi yaparım. elini cebine atma sivassporun forsunu kullan sivassporun nimetlerinden yararlan ohh ne ala.

hasan5884
11.06.2010, 12:37
Yönetim çok dağınık ne dediklerini ne yapcaklarını kendileride bilmiyor
taraftar olarak neler olcağını biz tahmin ede biliyoruzda bu işin içindekiler bilemiyormu..!!! Bence bu senede boşa ter dökülecek yine üzülen biz olcağız...

heleki fikret ünsal sivasımıza bence hiç yakışmıyor....

izmirliyigido
11.06.2010, 12:52
Suçlu tabi ki YÖNETİM !...

Nasıl başarılı olduklarında, ortaya çıkıp kasım kasım kasılarak her maç sonrası takımı protokol tribününe çekip Kırmızı-Beyaz çektiriyorlardı. Çünkü bu takım onlarındı, bu takımı onlar kurmuşlardı, başarı onlarındı.

Geçen sene de takım rezaletti, skor rezaletti hiç bir yönetici ortaya çıkıp açıklama yapamıyordu, takımla yanyana gelemiyordu. Bu da demektir ki başarısızlık onlarındı.

Şimdi ise, transferler kötü yapılıyor, nokta transfer deniyor, yararlı futbolcu deniyor ortada birşey yok, o zaman bu sene ki kötü gidişe de sahip çıkmaları lazım. Öyle sıradan futbolcuları almakla bu iş çözülmez. Şimdiden uyaralım da. Suçun sevabı da-günahı da YÖNETİMİN'dir.

AYK

ada58mehmet
11.06.2010, 13:40
suçlu aramaya gerek yok herkes bülent uygunu günah keçisi yaptı.ama bu sene yapılan transferler ve yönetim politikası gösteriyor ki tek suç lu YÖNETİM.mesut bakkal gittiği hangi takımda ligi tamamladı ki onunla tekrar anlaşıldı.bonservisiyle kaliteli 5 topçu almak yerine toplama devre arasında ve sezon sonunda en az 15 topçu geldi hepsi birbirinden berbat kar ediyoruz zannediyorlar ama sivasa düşürüp sahipsiz bırakacaklar onu hiç hesaplamıyorlar

TÜRKOĞLU
11.06.2010, 14:16
arkadaşlar şimdiden karamsarlığa düşmenin bir anlamı varmı.kimdi suçlu kim değildi.bunlar geçmişte kalmadımı sizce.Ayrıca başkan çıktı suçlu benim dedi.hemde kaç defa.bence geçmiş seneyi unutalım allaha şükür ligde kaldık.Bu şekilde sorgulamaların çok hoş olmadığını düşünüyoru.Gelin biraz daha iyimser bakmaya çalışalım.Başkanın cenazi var biliyorsunuz.Dün burdaydı adamın konuşacak mecali kalmamış.Yoksa dün birşeyler olacaktı.Biraz daha sabır ve zaman.Sessiz gidiyorlar.gazetelerde çıkanların çoğu doğru değil.Şimdiden kendimizi üzmeyelim.Bir kaç nokta transfer oldumu takımımız iyi olacak.Faslı bir stoper var.Bir orta saha ve forvet oldumu çok iyi olacak.Diğer takımların transferlerine bakmayın.Özellikle bucaspora.Çoğu bizim artığmız.Topçuları tutturkam çok önemli.onun için biraz sabır kimseyi rencide etmeyelim.Bize yakışmaz.

58mami58
11.06.2010, 14:25
TÜRKOĞLU'na ; sayın üye yönetimden biriymiş gibi yazıyosun. savunulacak bişey kalmadı ortada. yapılanlar ortada başkan suçlu benim dedi aynı yanlışlıkları devam ettiriyo. Dut yemiş bülbül gibler. yönetimden bitane adamda demiyoki ulen bizi takip eden milyonlarca taraftar var çıkıpta açıklama yapalım veya kendimizi savunalım. Ne kadar pikinler. tabi ihtiyaç hissetmiyolar. paraları cebe indirdiler harcayacak gayme kalmadı. nasıl olacak bilemiyorum ama görülen köy de klavuz istemezz:mad::mad::mad::mad:

58mami58
11.06.2010, 14:26
pişkinler .

Salim58
11.06.2010, 14:58
Şimdi yönetimden biride çıkıp demezmi suçlu biz değiliz,suçlu taraftarlardır,neden peki Sivası ve Sivassporu çok sevdiğimiz için tabi.Keşke bunu diyebilseler ama onu bile diyen yok.

Bundada vardır bir hayır deyip bekleyelim bakalım.Karamsarlığa düşmenin hiç bi faydası olmaz.Çünkü biz Yiğidoyuz.İnşallah herşey güzel olur.

babapiton
11.06.2010, 15:29
Artık bunları bırakıp önümüzdeki seneye bakmalıyız

_DeReBeYi_
11.06.2010, 15:59
:))) Yonetim istifa mi :))) daha dune kadar mecnun baskandan buyuk adam yoktu simdi noldu yapmayin beyler osman secilmis doneminde 2.lig den superlige cikmak icin ne cileler cekiyorduk bunlari unutmayin bu takin neredeydi bu yonetmle nerelere geldi tek suclu bulent uygundur baska suclu tanimam bunu kabullenin artik su bulent uygunun evirip cevirip ortaya sunmayin delikanli olsaydi birakip kacmazdi adam gitmis sivas a kirginim nankorluk etti diye roportaj veriyor niye nankorluk etti bulent efendi senin ismini tanitti diyemi butun yetkileri sana verdi diyemi ne var ne yok sattin gttin dandun topcular aldin baktin takim dusmeye oynuyor birakip KACTIN Tek suclu BULENT UYGUN DUR......!

speed58
11.06.2010, 16:00
arkadaşlar burada suçlu aramanın bir anlamı yok.diyelim bülent hoca suçluydu ne oldu adam kulube yaptı yapacağını fenerbahçeye yaranmak için çekti gitti.sonuç suçlu bülent.diyelim yönetim ne olacak iyi transfer olmadı istifa ettiler sonuç yerine gelecek yönetim dahamı iyi transfer yapacaklar belli değil.eski yönetimleride biliyoruz 2 ligdeyken 10-15 puan fark öndeyken son haftlar biz hala yerimizde sayıyoruz.götüren götürdüğü kar kalıyordu.diyelim tarfartar ne oldu biz burada birimize suçlu aramaya kalkışıyoruz.ama hala suçlu ulınamıyor.ama üzüldüğüm nokta inşallah suçlu sivasspor değildir.yoksa bu takıma gönül veren bütün yiğidolar suçlu olacak.inşallah enkısa zamanda suçluyu değil takımın başarısını görmek istiyoruz.herkese selamlar...

MaXiMuM
11.06.2010, 18:02
Şu an için suçlu aramanın yersiz ve gereksiz olduğunu düşünüyorum ama madem konu açılmış bende suçlunun sadece ve sadece Başkan olduğuna inanıyorum. Nedenine gelince...Yönetim kurulunda kendisi gibi ikinci bir adam yok. Çok iyi niyetli, hayatını Sivasspora verecek kadar çok seviyor ama ne yazık ki oluşturduğu yönetim kurulu çok zayıf. Bu güne kadar dişe dokunur,
"vay be helal olsun " dedirtecek bir icraatı olmayan kişilerden oluşan bir yönetim. Elini cebine atacak, bir transferi kendisi karşılayacak, kulüp sıkıştığında her türlü maddi manevi yardımı esirgemeyecek biri varmı sizce? Ben söylüyüm malesef YOK!!! İşte sevgili başkanımızın suçu bu. Madem yönetim kurulu bu vasıflardaki insanlardan oluşuyor, inanıyorum ki memlekette onlardan daha iyi yapacak çok hemşerim var.

Salim58
11.06.2010, 18:04
Şu an için suçlu aramanın yersiz ve gereksiz olduğunu düşünüyorum ama madem konu açılmış bende suçlunun sadece ve sadece Başkan olduğuna inanıyorum. Nedenine gelince...Yönetim kurulunda kendisi gibi ikinci bir adam yok. Çok iyi niyetli, hayatını Sivasspora verecek kadar çok seviyor ama ne yazık ki oluşturduğu yönetim kurulu çok zayıf. Bu güne kadar dişe dokunur,
"vay be helal olsun " dedirtecek bir icraatı olmayan kişilerden oluşan bir yönetim. Elini cebine atacak, bir transferi kendisi karşılayacak, kulüp sıkıştığında her türlü maddi manevi yardımı esirgemeyecek biri varmı sizce? Ben söylüyüm malesef YOK!!! İşte sevgili başkanımızın suçu bu. Madem yönetim kurulu bu vasıflardaki insanlardan oluşuyor, inanıyorum ki memlekette onlardan daha iyi yapacak çok hemşerim var.

on numara bir yorum duygularıma tercüman olmuşsunuz.

ethemist58
11.06.2010, 18:16
herkes suclu taraftarından malzemecisine kadar... hak verin bana birazcık havalandık galiba...

Suat
11.06.2010, 18:29
rüya aleminde gezmeyelim,şampiyonluğa oynadığımız zaman iyi bir hava yakalamıştık o takımla gelen sonuçlar gerçekten bana göre mucuze idi,gün bir olma günüdür.

karahisarli
11.06.2010, 19:30
yönetim teknik heyete tam yetki verdi teknik heyet ise bir önce ki yillarda sedat abdurrahman bilica dagasan gibi yaptigi transferlerin tutmasiyla kendilerine asiri güvenerek 5 para etmez ucuz oyunculari almasindan ayni zaman da oyun sistemini degismesinden kaynaklaniyor kadroyu tamamen genclestirmek bana göre cok yanlis özellikle stoper ve orta sahada tecrübeli oyuncular olmasi gerekiyordu hata yönetimle teknik heyette ....

birolsvs58
11.06.2010, 20:01
arkadaşlar yönetimi niçin suçluyorsunuz iki sezon ligin tozunu atan sivasspor ve bülent hoca deyilmiydi yönetimde ona güvendi tam yetki verdi hocada kendini birşey sanıp havalandı en iyi futbolcuları gönderdi aldığı topçularda fiyasko çıkınca hazret kaçtı denize düsen yılana sarılır mantığıyla gelenlerde tutmadı ve çok sıkıntılı bir sezon geride kaldı çok şükür,bu sene öyle hatalar olacağını sanmıyorum ceyhunun tecrübesiyl çok faydalı olacağına inanıyorum bizim takımımızın yıldızlara ihtiyacı yokki bize görev adamı lazım m ehmet gibi cihan gibi nas gibi ceyhun gibi tabi oynarsa oynayacağına inanıyorum bir defana birkaleci alırsak daha iyi olacağımızı düşünüyorum karamsarlık bize yakışmaz bize yakışan sivassporumuza nasıl faydalı olabilirim olmalı mesela konbine alalım, sivasspor ürünlerinden alalım her yerde takımımızı savunalım çekirdek yemiyelim hiç birini yapamıyorsak bağıralım rakibin sivasa geldigini hatırlatalım bunlarıda yapamıyorsak ikiyüzlülügü bırakalım gerçek gönülden sivasspolu olalım yeter

karakocyakup58
11.06.2010, 20:02
bülent hocadan süpelemiyordum sucun büyügü tamamen BÜLENNTEE çünkü. adam tam bi geri... sivasta sattıgı adamları geri bucaya alıyor mamo. madem işe yarıyordu ne diye sattın ..

savaş2
11.06.2010, 21:25
su yasın gitsın bır an once.......................... .............................. .............................. .........

badger5858
11.06.2010, 23:17
Bu nasıl bir transfer politikasıdır anlayamadım. Nerde miyadını doldurmuş beleş adam var transfer ediyoruz. Tamam anladık paranız yok öyle milyon dolarlık bonservis bedelleri ödeyemezsiniz. Taraftar olarak bende sizden öyle transferler beklemiyorum. Ama gidipte nasıl ceyhun'u mehmet nas'ı alırsınız. Yazık valla çok yazık. yabancı transferini bile alt ligden yapıyoruz.
Yönetimin amacını açık açık belli etmeye başladı. Bu yük onlara ağır gelmeye başladı artık.. Açık açık taraftarı takımdan soğutmaya çalışıyorlar. Zaten fikret ünsal gibi birinin bulunduğu yerden bi hayır beklememek gerek...

Şimdi bana kimse demesin iki sene önce de bunlar vardı nankörlük etme diye.Zaten ne kaybettiysek bu saçma sapan duygusallığımızdan kaybettik.
İki sene önce işlerini iyi yapıyorlardı tamam kabul ama şimdi olmuyor.Görevini yapamıyorsan ceketini alıp gitmeyi de bileceksin..Kesinlikle yönetimde bir rotasyon şart oldu.

şarkışla 58
11.06.2010, 23:32
Ne olursa olsun suçlu yönetimdir sonuçta Bülent hoca işçi olduğuna göre suçlu yönetimdir.Biz daha tam profosyonel olmadığımız için paralı adamlara ihtiyacımız var.Nedense konu SİVASSPOR olunca patronların cebine akrep giriyor.

yigidocengiz
11.06.2010, 23:50
valla ben değilim.......................

58MySouL
12.06.2010, 01:52
Bu nasıl transferler kafayı yememek elde deil karabuke bakın bucaya bakın antalyaya bakın adamlar ne tppcularla imza attılar birde sivasa bakın gülmemek elde deil sinirden tabıkı bu gülmek allah yrdımcımız olsun gene averaj takımı oluruz.:mad:

58akif34
12.06.2010, 03:50
bu takım hıcbır zaman yıldız oyuncu getırmedıkı getırdıklerı futbolcuları yıldız yaptı yıne aynı polıtıka uygulanıyor bu anlayısla uc yıl cok ıyı yerlerde bıtırdık bu sezon sanssızlık oldu ve kumeye oynadık fakat ben bu sezon tekrar eskı gucune kavusacagına ınanıyorum bonservısı elındwe olan oyuncu alınma ısıne gelınce bu kulup eskıden fakır bır kuluptu sımdı orta hallı bır kulup empatı kurarak olaylara baktıgım zaman gelecek vaat eden bır oyuncu olsam ve istanbul takımlarından bırısınde oynuyor olsam sıvasa gelırmıydım dıye dusunuyorum sızde dusunun bakalım gelırmıydınız

rezi
12.06.2010, 08:03
suçlu hiç bir zaman tek olmaz 1)BÜLENT UYGUN:kendisine güvenenlerin elini boşa çıkardı sadece kesesine çalıştı teknik direktörlükten çok menejerlik ve mentörlük yaptı aklı fikri oyuncu alıp satıp aradan nemalanmaktı hocalığı bilmediği şampiyon olmuş paf takımdan tek bir oyuncudan faydalanmadan satması ile anlaşıldı 2)YÖNETİM:bu hoca bunları yaparken uyudular kendi şirketlerini yönetirken gösterdikleri titizliği kulüp yenetiminde gösteremediler sezon sonu alınan genel kurul kararını neden ligde kalınca geri çektiler 2. lige düşseydik yoksa işlerinin yoğunluğundan gideceklermiydi?

rezi
12.06.2010, 08:51
3)TARAFTARLAR:hiç bir zaman şampiyonluğa inanmadılar sadece sivasspor için atmayan yüreklerle bu iş ancak bu kadar olur stada gelin diye çağrı yapılan bir kitleye sahipseniz şehir olarak utanmamız gerekir.hoca istediği gibi at oynatırken körü körüne bağlanıp gerçekleri görmediler 4)FUTBOLCULAR:profosyonel olmayı sadece kulup değiştirirken ve para alırken değil antremanlarda ve hangisi olursa olsun sizin başınızda bulunan hocaya uyumlu olmak zorundasınız böylesi bahanelerle bir kulübü zor duruma düşürürseniz o kulüp ne kadar zarar görürse sizin kişiliğinizde okadar zarar görür.

sivaslitaner58
12.06.2010, 12:25
hata yonetimde iyi oyuncularimiz satildi ve onun yerine bes veya 10 kurus olmayan oyuncular aldik paramiza yazik degil mi yonetim hic mi dusunmuyorsunuz bunu?

trg58
12.06.2010, 13:06
suçun büyük kısmı yönetimde.diğer takımlar biran önce kadrolarını kurmaya çalışırken biz hala yerimizde sayıyoruz.mehmet nas dışında dişe dokunur transfer yok ceyhun ve suarez kapalı kutu ne olacakları belli değil..antep antalya buca a.gücü iyi adamlar aldılar.sözde başkan fb'ye yakın ama yasin kazması dışında başka adam alamadık.deniz antalyaya gitti gürhanı bile alamadık.bu gidişle geçen seneyi arayacaz gibiAllah sonumuzu hayır etsin inşallah.

ssfatihss
12.06.2010, 17:52
kalabalık bır ailede yolunda gıtmeyen işler oluyor aile içinde sıkıntılar oluyorsa bunun tek sorumlusu evın reisi olan babadır yanı YÖNETIMDIR.;)

selimdelen
12.06.2010, 18:17
her ıste bır hayir vardır olanlar olacakların habercisidir cok cok laf yapıp cozum bulamamak mı dır care her ne olursa olsun sonuna kadar desteklemekmidir dogru olan sivas deplasmanlarına ve icerideki maclara gereken destegi vermektir

ready
12.06.2010, 18:20
suçlu yönetim +bülent uygundur bülentin anlamsız transferlerine sesini çıkarmayan yönetimdir

KIZILCAN
12.06.2010, 21:05
Lig bitti diye sevinirken bu sevinç yerini karamsarlığa bıraktı.İnşallah bu karamsarlık da yerini üzüntüye bırakmaz.Yönetime çok iş düşüyor.Geçen seneki hataları tekrarlamazlar umarım.

57 Mehmet
13.06.2010, 00:54
sahada adam gibi mücadele vermeyen futbolcularda ve onlari adam yerine sayan eski futbolculari zorla satan yönetimde