Orijinalini görmek için tıklayınız : İbrahim Dağaşan resmen Buca'da

kiNgSiZe58
24.06.2010, 23:08
Turkcell Süper Lig ekiplerinden Bucaspor'un daha önce ön protokol yaptığı İbrahim Dağaşan ile yarın sözleşme imzalayacağı bildirildi.

http://image.tumspor.com/photos/401459195.jpg

Kulübün resmi internet sitesinde yer alan açıklamada, bonservisi nedeniyle resmi sözleşmenin imzalanmadığı İbrahim Dağaşan ile yarın 1 1 yıllık resmi sözleşme imzalanacağı belirtildi.

Sivassporlu futbolcunun Bucaspor'da oynaması için hiçbir problem kalmadığını kaydeden profesyonel şube sorumlusu Adnan Dolma, ''Teknik kadromuzun istediği doğrultuda kadromuzu şekillendiriyoruz. 28 Haziranda başlayacak Bolu kampı öncesi şu anda Dünya Kupası'nda mücadele eden yabancı futbolcular haricinde eksiğimiz kalmayacak'' dedi.
AA

ShabbatShalom
24.06.2010, 23:42
Bu sene Buca bize fark atar gibi geliyor... Buca daha dün 2. ligdeydi şimdi bize kaç atacak bakalım... Yönetim ;)

şarkışla 58
25.06.2010, 00:01
İbrahim de Musa gibi Bülent abisinin yanına gitti.Bu ne demek ben forma rekabetine girmem çünkü kendime güvenim yoktur.Torpille oynamak için abimin yanına giderim.Hayırlı olsun.Buca için kesin geri gider diyordum ama yaptığı transferlerle pek de düşeceğe benzemiyor.

münihliyigido58
25.06.2010, 00:49
ibrahim icin acaba ne kadar bonservis alacagiz? 250.000 dollara verilebilir diye düsünüyorum. insallah yönetim kasamiza biraz para sokabildi.

sivasdergi
25.06.2010, 12:02
ibrahim icin acaba ne kadar bonservis alacagiz? 250.000 dollara verilebilir diye düsünüyorum. insallah yönetim kasamiza biraz para sokabildi.

Aynen ben de bunu düşünüyordum tam. 300-400 milyar aldıysak iyi para. O mevkiye bir yabancı getirmek lazım gibi. Ama öncesinde kale ve stoper.