Orijinalini görmek için tıklayınız : Otyakmaz Nakis’le diyalog halinde..
http://resimzade.com/Show.html?i=21638&token=3990 (http://resimzade.com/Show.html?i=21638&token=3990)
Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz’ın,Arjantin Futbol Federasyonu 2. Başkanı ve Futbol şube sorumlusu Sivaslı Noray Nakis’le iyi bir diyalog içerisinde olduğu belirtildi.
Sivas’lı olan Ermeni asıllı Noray Nakis’in yıllardır Güney Amerika futbolunda söz sahibi olduğu,Türkiye’den de bir çok kulübün transferinde yardımda bulunduğu ifade ediliyor.
Çeşitli gazetelerin yaptığı röportajda,aslen Sivas-Şarkışlalı olduğunu söyleyen Arjantin Futbol Federasyonu 2. Başkanı Noray Nakis,1961 yılında ailesiyle birlikte İstanbul’a oradanda Arjantin’e gittiklerini belirtiyor. Türkiye’de İlhan Cav cav,Adnan Polat ve Ertuğrul Sağlam gibi futbol adamlarıyla halinde olduklarını belirten Nakis’in “ Ben menajer filan değilim. Sadece Türk olduğum için,gelen taleplerde yardımcı oluyorum. Ancak kendi memleketimin kulübünün başkanı ( Mecnun Otyakmaz) bu konuda arayıp sormadı!” dediği ifade ediliyor.
SARILAR “ BAŞKAN DİYALOG HALİNDE ”
Öte yandan,dün ve daha önceki günlerde basında yer alan bu tür haberler sonrasında kısa bir açıklama yapan Sivasspor 2. Başkanı Erdal Sarılar,Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz’ın özellikle son 2-3 yıldır Noray Nakis’le irtibat halinde olduğu,dolayısıyla da bu konuda çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi.
Sivas Hürdoğan.
tanju_58 30.06.2010, 09:32 bana pek inandırıcı gelmedi.2-3 yıldır irtibat halindeyse niye tek bir arjantinli oyuncu bile gelmedi takıma???
babapiton 30.06.2010, 10:13 Hiç bi yararını göremedik o zaman adamın ilk sene bi kaç brezilyalı gelmiştı 2-3 sene dedigine göre belki sergio ve Bilica konusunda yardım etmiştir etmişse onun dışında güney afrikalı futbolcu gelmedi
kiNgSiZe58 30.06.2010, 11:30 adam sivasspora yardim etmek istiyor bizimkiler miz mizlaniyor hayret birsey
karakocyakup58 30.06.2010, 11:35 BİZİM KİMSENİN YARDIMNA İHTİYACIMIZ YOK TARAFTAR HARİÇ!!! YARDIM YAPMAK İSTİYEN GELİR YAPAR YARDIMINI..
burakkova 30.06.2010, 11:52 ermeni asıllı arjantin'de yaşayan, kaç senedir sesi çıkmayan sivaslıya hemen inanıyoruz.. yıllardır kulübümüze hizmet eden, takımımıza çağ atlatan başkanımıza inanamıyoruz.. helal olsun..
başkan ne diyorsa altına imzamı atarım..
ArifŞahin 30.06.2010, 13:03 ermeni asıllı arjantin'de yaşayan, kaç senedir sesi çıkmayan sivaslıya hemen inanıyoruz.. yıllardır kulübümüze hizmet eden, takımımıza çağ atlatan başkanımıza inanamıyoruz.. helal olsun..
arkadaşlar benim de burnuma pis kokular geliyor,sayın Mecnun başkanımızı yıpratmaya çalışıyorlar,çünkü bu haber masabaşı gibi mi?desem veya uydurma mı?desem ......bizim medyanın her zamanki hali... sivasspor dan vede başkandan magazinel bi haber yapamadıklarından kuduruyorlar (sivas'ın yerel gazeteleri hariç.) başkan bizim başkan,o kardeş te yapacaksa bi dayılık ; kulübü arayıp ta yeğen şu futbolcu size yarar ,yardımcı olayım der v.s. v.s. var mı ötesi
58Taraftar 30.06.2010, 14:00 ermeni asıllı arjantin'de yaşayan, kaç senedir sesi çıkmayan sivaslıya hemen inanıyoruz.. yıllardır kulübümüze hizmet eden, takımımıza çağ atlatan başkanımıza inanamıyoruz.. helal olsun..
noray nakis beyin haberleri öncedende cikmisti, kendisinden senelerdir haberim var. her seferinde Sivas`li oldugunu dile getiriyordu
Bizler neden yardim etmek isteyenlerin tekerine comak sokariz ben bunu anlamiyorum
şarkışla 58 30.06.2010, 22:58 Bu konuda bile birlik olamadık helal olsun bize.Yok şimdiye kadar neredeymiş,yok adam ermeniymiş,yok Arjantindeymiş miş miş miş.Arkadaşlar bırakalım bu işleri.Madem öyle yönetici 2-3 yıldır dialog halindeyiz diyor eee hani Arjantin li topçular.Biz bundan sonrasına bakalım adam yardıma hazırım diyor o zaman yardımlarını alalım bitti.Uzatmanın anlamı var mı.
fatihcan58 30.06.2010, 23:25 beyler bu haberler asparagas inanmayın mecnun baskan gelene kadar bırakın süper ligi 2 ligde kalmak ıçin dua ediyorduk mecnun başkan yoktan var etti takımı bırakında meyvesini yesin gecesini gunduzune katti bırakalımda biraz ailesine çocuklarına zaman ayırsın
beyler bu haberler asparagas inanmayın mecnun baskan gelene kadar bırakın süper ligi 2 ligde kalmak ıçin dua ediyorduk mecnun başkan yoktan var etti takımı bırakında meyvesini yesin gecesini gunduzune katti bırakalımda biraz ailesine çocuklarına zaman ayırsın
kardes haklisin bunu hic kimse itiraz edemez, ama böyle öst düzeyde bir hemserimiz var ve onun dastegini almak herhalde bizi daha cok yükseltir
Başkan diyalog halindeyse, ozaman bizlerin bilmediği sorunlar var demekki.
burakkova 01.07.2010, 16:45 beyler bu haberler asparagas inanmayın mecnun baskan gelene kadar bırakın süper ligi 2 ligde kalmak ıçin dua ediyorduk mecnun başkan yoktan var etti takımı bırakında meyvesini yesin gecesini gunduzune katti bırakalımda biraz ailesine çocuklarına zaman ayırsın
kesinlikle haklısın gardaş.. bir sivaslının sivasımıza hizmet etmesi için illa davet beklemesine gerek yok.. hatta kırgınım demesine hiç hakkı yok.. sen davet olmamasına rağmen(olmadığını da düşünmüyorum ama) hizmetini yap, yüzümüzü kızart, biz de bu kadar sene bu adamı neden hatırlamadık diye utanalım.. dünya'da 7 milyon sivaslı olduğu düşünülürse bunların en azından 7000'inin önemli yerlerde olduğu varsayımı yapılırsa başkan bunların hepsiyle irtibat halinde olamaz..
SİVAS'A HİZMET DAVET BEKLEMEZ..
SİVAS'A HİZMET İÇİN KIRGINLIK BAHANE EDİLEMEZ..
diyalog hal hatır sormaktan çok icraata dönnmeli.
|