Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivasspor orta sahaya takviye için düğmeye bastı.
zaralı19 07.08.2010, 14:21 http://foto.fanatik.com.tr/news/423x238/2010/8/6/fft1mm1133723.jpg
Transfer çalışmalarını tamamlayarak yeni sezon hazırlıklarını tam kadro sürdürmek isteyen Yiğidolar, Kayserispor’dan ayrılan orta saha oyuncusu Saido ve Ankaragüclü Adem Koçak’ı kadrosuna katmak için harekete geçti. Teknik direktör Mesut Bakkal’ın da onay verdiği iki oyuncu için yöneticilerin oyuncularla görüşmelerini sürdürdüğü ifade edildi.
Fanatik
babapiton 07.08.2010, 14:24 Adem Koçakın yararı olur iyi futbolcu ama saidou 32 yaşında yaşlandı bence Adem Koçak alınsın tek
Yusuf Çevik 07.08.2010, 14:49 İyiyse gelsinler ya ...
yigido_mami_58 07.08.2010, 15:30 ben artık sivassporu anlamıyorum ya kardeşim yaşı geçmiş adamları napacaklarr al genç uzun vadeli oynasın karamsar olmayım diyom ama yiter ya yiterr :D
sivaslitaner58 07.08.2010, 15:31 kim gelirse gelsin yetenekli oyuncu olsun yeter takimina buyuk faydasi olan bir oyuncu lagzim
burakpaşa 07.08.2010, 16:14 adem yararlı olanilir belki...
sawyer5892 07.08.2010, 17:18 süperligde oynamıs dğer takımlarda yedek kalmıs oyuncuları alıp ne yapacağız acaba çok merak ediyorum bizim futbolcu izleyen avrupada afrikada asyada futbolcu bakan yöneticimiz yok mu transferde sadece türkiye liginden mi adam almamız gerekiyo millet uzaya gidiyo beyleeer yeni çıkan takımlar bile ne transferler yapıyo biz hala süperligde bir ara başarılı olmus ama sonradan performansı düsen oyuncuların peşindeyiz ya tutatsa mantığıyla hareket ediyoruz felaket habercisi olmak istemem ama kadromuz yeterli değil düşmemeye oynayacak takım havasındayız sanki ama inşallah ben yanılırım bu oyuncular üstün performans gösterir ve ligi iyi bir yerde bitiririz baskadiyecek yapacak biseyimiz yok. yönetim transfer yapacak değil ya :O aaaa :O çok ayıp olur mu hiç transfer günah :O
bugra5858 07.08.2010, 18:25 Ya Millet NE Topçular Getiriyor Bizde Nerde Çürük Çarık Kaşarlanmış Topçular Getiriyoruz Ya,Azcık Paraya Kıyında Adam Gibi Topçu Getirin Bize
Respect58 07.08.2010, 19:05 Ya ALLAH rızası için söyleyin hiç para veripte futbolcu aldıkmı bugüne kadar ya bukadar beleşci olunmaz ki.yazık ya yazık bizim gibi fanatik taraftarlara yazık.Bu takım bu senede kötü olursa yönetim bırakıp gidecekmi acaba arkasına sığınılacak birşeyde yok...
subasi29 07.08.2010, 19:08 bunlari anlamak icin fikret unsal gibi olmak gerek.....
t.kilicer 07.08.2010, 20:11 gelsinler bakalım
sivaslihakan 07.08.2010, 23:43 yapmayin arkadaslar süperlige bi bakin bakalim hangi takim para veripte oyuncu almis
şarkışla 58 07.08.2010, 23:48 Bu saatten sonra onun kovduğu,bunun bıraktığı kalır gerçi baştan beri öyle ya
yigido_furkan 07.08.2010, 23:57 neden hep olumsuz dusunuyosunuz? bundna oncekı sezonlarda devran ibrahım dagasan murat duman tum gibi takımlarında gonderılıpte bızım alıp basarılı olan oyuncular var yanı ılla gıdıp dısardanmı almak lazım. gecen sene devre arasında aldık keita dısında hangısının takıma faydası oldu. unutmayınkı bızım basarılı oldugumuz senelerde yıldız oyuncularla olmadık basarıda en buyuk pay oyuncuların alacaklarını zamanda almasıydı takımda dengelerın bozulmamasıydı.
SEVDAMSIN58 08.08.2010, 00:08 SAIDO ALINABILIR AMA UZUN SURELI DEGILDE TRANSFERDE GEC KALINDIGI ICIN SADECE BU SEZON ICIN DUSUNULEBILIR
AMA BENDE GENCLERIN TERCIH EDILMESINDEN YANAYIM GELECEGI OLAN COK YETENEKLI GENCLER BULUNABILIR
eyuphulagu 08.08.2010, 00:28 Sivassporun kim ne derse desin transfere ihtiyacı var;ama kaliteli iyi oyuncu transferine ihtiyacımız var..Alınacak oyuncular eldekilerden daha iyi olmalı ki takımda rekabet daha iyi olsun..Saido 32-33 yaşına gelmiş bir oyuncu;2-3 sene önce alınsaydı belki yararlı olabilir derdim ama artık eskisi kadar mücadele gücü olmayan bir oyuncu takıma fayda yerine zarara verir..Elimizde Keita,Kadir,Sedat Yeşilbağ gibi ön liberolara varken niye Saido yu alalım ki..Bu haliyle Kayseri'de artık düşünülmeyen bir Saido bize ne verebilir ki..Adem olayında durum farklı Adem daha 27 yaşına helmiş bir oyuncu ,mücadele gücü de iyi durumda...Ankaragücü onun yerine yabancı oyuncular aldığı için bu yıl Adem yedek kalacaktı; Adem'de oynamak için takımından ayrılmaya karar vermiş durumda..Alınırsa bize faydalı olacağını düşünüyorum..Adem Trabzonsporda oyun kurucu olarak da zaman zaman oynamış ve başarılı da olmuştu...Onun da Ceyhun gibi uzaktan isabetli şut atma özelliği de var..Takıma yararlı olacağını düşünüyorum...
buraks58 08.08.2010, 09:50 Arkadaşlar özellikle Saidou'nun gelmesini çok istiyorum. Galatasaray,avrupa ve süper lig tecrübesi olan oyuncunun orta sahada savunma yönümüze çok önemli katkıları olur.(savunmada, diallo'nun dönmesi,ivanovs'un transferiyle önemli adımlar attık birde önlerine saidou gibi kaliteli bi ön libero olursa savunma yönümüz çok güçlenmiş olacaktır.) Saidou'nun sezon performansları:
2005 Galatasaray 26 maç (26'sı onbir) 2297 dk
2006 Nantes 33 maç (32'si onbir) 2787 dk
2007 Kayserispor 33 maç (32' si onbir) 2840 dk
2008 Kayserispor 33 maç (33'ü önbir) 2919 dk
2009 kayserispor 25 maç (25'i onbir) 2218 dk
Böylesi tecrübeli, kariyeri ortada istikrarlı bir oyuncunun gelsin gelmesin diye tartışılması bile yersiz bence. İnş bu transferi sonuçlandırabiliriz.
B.DUMANLI 08.08.2010, 10:47 Sivassporun kim ne derse desin transfere ihtiyacı var;ama kaliteli iyi oyuncu transferine ihtiyacımız var..Alınacak oyuncular eldekilerden daha iyi olmalı ki takımda rekabet daha iyi olsun..Saido 32-33 yaşına gelmiş bir oyuncu;2-3 sene önce alınsaydı belki yararlı olabilir derdim ama artık eskisi kadar mücadele gücü olmayan bir oyuncu takıma fayda yerine zarara verir..Elimizde Keita,Kadir,Sedat Yeşilbağ gibi ön liberolara varken niye Saido yu alalım ki..Bu haliyle Kayseri'de artık düşünülmeyen bir Saido bize ne verebilir ki..Adem olayında durum farklı Adem daha 27 yaşına helmiş bir oyuncu ,mücadele gücü de iyi durumda...Ankaragücü onun yerine yabancı oyuncular aldığı için bu yıl Adem yedek kalacaktı; Adem'de oynamak için takımından ayrılmaya karar vermiş durumda..Alınırsa bize faydalı olacağını düşünüyorum..Adem Trabzonsporda oyun kurucu olarak da zaman zaman oynamış ve başarılı da olmuştu...Onun da Ceyhun gibi uzaktan isabetli şut atma özelliği de var..Takıma yararlı olacağını düşünüyorum...
Cok iyi düsünceler icindesin ,fakat Sivasspor´un nokta transferlerinin altindaki nokta kelimesinin hangi anlama geldigini hepberaber gördük.Yani nokta kelimesi;yasi ilerlemis futbolunun son günlerini yasayan futbolcular Sivasspor icin nokta transfer olup ciktilar.Yasin gönderildi,alinan stoperle ve kaleciyle defans düzeldi öylemi.Buna KARGALAR GÜLER.Saido´da gelsin hicbirsey farketmez,yapilan transferlerin yanlis oldugu ilk 5 macda ortaya cikacak.Ilk 5 macimiz cok zor.Hollanda kampinda basit takimlarla oynadik bunlari ölcü olarak alamayiz.Defansimizin zayif oldugu kacinilmaz.Güclü rakiplere karsi dagilir.Sedat güven vermiyor,bu kesin.
58akif34 08.08.2010, 11:39 geçen sezonun ortasında trabzon spor teofiloyu getirdi adam 15 lig maçında 1 gol bile atamadı taraftar yinede arkasında durdu ve dün gece 3 gol atarak süper kupayı kazandırdı bize düşen takımımızın yaptigi çalışmalara destek olmaktır yaşlı olması o kadarda önemli değil bizi ilgilendiren takımda mevkiisinde nasıl oynadığı bu adana kız vermiyoruzki yaşına bakalım geçen sezon toledo ve saido kayserıde en beğendiğim futbolculardı inşallah bu sezon sivasta daha başarılı olur
MarcioSoner11 09.08.2010, 11:16 size güzel birşey söylemek istiyorum. mehmet nas varken orta sahaya hiçbir şey olmaz. bunu kesinlikle bilin.
orta sahaya takviye için düğmeye basmış deniliyor sivas spor için.geç kalmadınız mı beyler, ligin başlamasına 5-6 gün kaldı.Kimin alınacağı o kadar önemli değil artık bu saattekn sonra önemli olan alınacak oyuncunun takıma uyum sağlaması ve bekleneni verebilmesi.göle maya çalıpta "ya tutarsa" anlayışı ile transfer yapma etik olmaz.bunu da sivas spor yönetimi yapmaz diye düşünüyorum.saido ve adem koçak isimleri öne atılmış, bunları en azından futbol severler tanıyor.sivas için uyarsa alsınlara biran önce, ondan sonra bakalım nerelerde eksiklik bulacaklar...
adem koçak kwsinlikle alınmalı.Ayrıca saidu da bence çok faydalı olur.Makalele kaç yaşında PSG de oynuyor.Önemli olan yaş değil.Oyuncu kendine baksa yeterli.M.NAS,KEİTA,SAİDU,ADEM KOÇAK ARKALARINDA BENDE DEFANS YAPARIM.
28 EYLÜL 2009 09.08.2010, 15:14 Sayın başkanım açıklama yapmıştınız. Sivasspor kulübünün hiç borcu yok demiştiniz. Çıldırt bizi başkanım, şaşırt bizi başkanım, uçur bizi başkanım ALEM YILDIZ görsün başkanım. Nede olsa borç yok. Gelir vardır heralde.
Banane banane istiyoruz işte:) ıngaa
Divriği58 12.08.2010, 17:04 Saidou Kesinlıkle gelmelı.tecrubelı ve yeteneklı bır futbolcu.yaşı ilerlemiş olabılır fakat çok hırslı bır futbolcu 2 sene sıvasta rahatca ve guzel futbol sergıleyebılır. 34 35 yaşına geldıgındede elde kalır Üsküdar alt yapı Takımımıza yollarız :)
kangal06 12.08.2010, 18:35 düğmeye mi bastı nasıl bir düğmedir ki bu 2 aydır basılamadı gitti :D saidou günü kurtarır sadece Allah rızası için 2 sene daha sürünelim 15. sırada ama 3. sene yeniden şampiyonluğa oynayalım.. tam öyle olmayacak diye sevinirken klasik anadolu takımı kimliğine büründük e ne anlamı kaldı 2 sene şampiyonluğa oynamanın?? Adem Koçak tercihimdir orta sahaya hakim olabilecek bi oyuncu
bulutbey27 12.08.2010, 23:11 ben artık sivassporu anlamıyorum ya kardeşim yaşı geçmiş adamları napacaklarr al genç uzun vadeli oynasın karamsar olmayım diyom ama yiter ya yiterr :D
ama öyle demeyin arkadaşlar süper ligi iyi tanıyan topçular her zaman faydalı olur takıma
geçen sene gelenleri görmedinizmi neler çektik hele o yasin çakmak yokmu birde fenerbahçeden geldi sade baş belası saçlarım beyazladı onun yüzünden
Emrah5800 12.08.2010, 23:25 BAKKAL: SAİDOU VE TSHABALALA GÖRÜŞMELERİ DEVAM EDİYOR...
Transferler hakkında mikrofonlarımıza açıklamada bulanan Mesut Bakkal; "bir Anadolu takımı olarak bizler uçuk fiyatlarla futbolcu alacak durumda değiliz. Ben her zaman söylüyorum Sivasspor’da transfer hiçbir zaman bitmez. Kulübümüzün yapısına bütçesine uygun her futbolcuyu istediğimiz zaman alırız" dedi. Ayrıca Mesut Bakkal Güney Afrika milli takımında oynayan Şabalaba ile görüşmelerinin devam ettiğini kulübüyle şu anda fiyat konusunda anlaşma sağlanamadığı için bu transferin bitmediğini, Saido ile de görüşmelerin devam ettiğini, büyük bir aksilik olmazsa yakında bu transferin biteceğini söyledi.
Taraftarların Galatasaray maçı biletlerine ilgisinden de mutlu olduğunu belirten Bakkal taraftarlardan her zaman olduğu gibi bu maçta da destek beklediğini söyledi.
Kaynak:
http://sipastv.com/haberdetay.asp?ID=2254
|