Orijinalini görmek için tıklayınız : hollanda sivasspor dernegi
:confused: arkadaslar hollandada bulunan sivaslilara sesleniyorum hollanda sivasspor dernegi kurmaya gec kaldikmi diye dusunuiyorum nerelerdesiniz toplanip bir dernek acalim
saygilarimla sivasli Tolga Yigido.
gardaş hollanda da azımsanamayacak kadar sivaslı var toplanmakta pek sorun çekmezsiniz sanırım... allah yardımcınız olsun...
sivaslibozo 26.10.2005, 00:22 Valla abi süper olur yaaaaaaaaa.....
ben Hollanda Rotterdamm da okumak icin bulundugum sirada...en cok dikkatimi cekende Sivaslilarin birbirlerini cok az tanimalari....
yani birlessek , kaynassak fena mi olur..unutmaylim beyler BIRLIKTEN GÜC DOGAR....
Insllah bu dernek kurulur....
yapabilecegimiz birseyler varsa....söyleyebilirsiniz..ya rdima hazirmmm daima....
1967_DERNEK_10UR 26.10.2005, 01:11 :confused: arkadaslar hollandada bulunan sivaslilara sesleniyorum hollanda sivasspor dernegi kurmaya gec kaldikmi diye dusunuiyorum nerelerdesiniz toplanip bir dernek acalim
dernek açmak kolay iş değil...çok yerde denendi ama olmadı..inşallah siz yaparsınız...her türlü desteğe hazırız biz derne olarak..
Lestat aslinda herkes birinin bu konuyu acmasini bekliyordu.Ilk bu siteye uye oldugumda ben her ulkede hatta ilerde her sehirde kurulacagini yazmistim. Isim geregi hollandanin tum sehirlerine gidiyorum ve her sehirdede mutlaka sivasli oluyor,benimde cok tanidigim var. Ornegin weert Turk cogunlugu Sivas.li Amsterdam oyle Alkmaar da, zaandam da, B.Op Zoom da vd. Hollanda genelinde cok sivas'li var eger bir kac kisi bir araya gelip tesebbus edilirse ben asagi yukari cogu sehir ve kasabalardan 10 larca kisiyi sizle gorustururum veya Hollanda genelinde yayinlanan dergilerde,gazetelerde calisan sivas'li arkadaslar var basin'lada bu is duyrulur.
Fikir iyi herkes gucu kadar katkida bulunursa bu is kesin olur. Ben kendi adima Hollanda genelinde en az 100 kisi garanti verebilirim. Tel. 0640074691
eger faydam olursa mesai saatleri icinde arayabilirsiniz.
HER BIR SIVAS'LI BENIM OZ AKRABAMDIR.
serhankaburcuk 26.10.2005, 11:30 :confused: arkadaslar hollandada bulunan sivaslilara sesleniyorum hollanda sivasspor dernegi kurmaya gec kaldikmi diye dusunuiyorum nerelerdesiniz toplanip bir dernek acalim
Gardaş inşallah muaafak olursunuz...Bizimle irtibata geçin...
1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneği
Adres :Selçuk İşhanı 4.Kat no:409
SİVAS
Telefon:0-346-221-1967
gardaş hollanda da azımsanamayacak kadar sivaslı var toplanmakta pek sorun çekmezsiniz sanırım... allah yardımcınız olsun...
HEY YAVRUM BEE HERYERDEYİZ
YİĞİDOLAR...
Lestat aslinda herkes birinin bu konuyu acmasini bekliyordu.Ilk bu siteye uye oldugumda ben her ulkede hatta ilerde her sehirde kurulacagini yazmistim. Isim geregi hollandanin tum sehirlerine gidiyorum ve her sehirdede mutlaka sivasli oluyor,benimde cok tanidigim var. Ornegin weert Turk cogunlugu Sivas.li Amsterdam oyle Alkmaar da, zaandam da, B.Op Zoom da vd. Hollanda genelinde cok sivas'li var eger bir kac kisi bir araya gelip tesebbus edilirse ben asagi yukari cogu sehir ve kasabalardan 10 larca kisiyi sizle gorustururum veya Hollanda genelinde yayinlanan dergilerde,gazetelerde calisan sivas'li arkadaslar var basin'lada bu is duyrulur.
Fikir iyi herkes gucu kadar katkida bulunursa bu is kesin olur. Ben kendi adima Hollanda genelinde en az 100 kisi garanti verebilirim. Tel. 0640074691
eger faydam olursa mesai saatleri icinde arayabilirsiniz.
HER BIR SIVAS'LI BENIM OZ AKRABAMDIR.
..............................
1967 dernek serkan20 27.10.2005, 15:35 Allah yardımcınız olsun
MAVİ_BERE 14.11.2005, 19:24 SELAMIN ALEYKÜM!!!!
ANKARA'DA Yaşayan SİVASLI GARDAŞLAR ÖNEMLE DUYRULUR!!!!!!!
Herkesin bildiği gibi ankara'da yaşayan sivaslı bir hayli çok,ama birlik beraberlik yok.
Bu birlik beraberliği sağlıya biliriz...
Nasılmı?
İSTANBUL'DAKİ YİGİDOLAR RAMAZAN AYINDA İFTAR VEREREK TANIŞTILAR VE MAÇLAR DA BİRLİK BERABERLİK İÇİN DE BAGIRDILAR TAKIMLARINA DESTEK VERDİLER....
BİZ de birbirimizi yakından tanımış oluruz hem...
VE Sİvas'daki maçlara veya deplasman maçlarına ankaradan otobüs ve ya özel bir araçla gideriz ve çok güzel olur...
Daha sonrasında fazlalık olursa ANKARA'DA BİR DERNEGİMİZ OLUR...
BU düşünceler çok güzel şimdi ben gözümde canlandırıyorum da çok mutlu oluyorum...
BEN Sİvas'daki maçlara gitme sansım oluyor ama yanlız gidiyorum..hiç olmassa diyorum en kötü ihtimalle 5 kişi gitsek diyorum ama kimse yok...
ANKARADAKİ SİVASSPOR SEVERLERİ VE SİVASLILAR SİZDEN TEK İSTEGİM BENİ BU YOLDA YANLIZ BIRAKMAYIN!!!!! LÜTFEN...!!!!!
BEN KENDİ CEP TELEFON NUMARAMI VERİYORUM VE 3 HAFTA SONRA KAYSERİDE
KAYSERİ&SİVAS MAÇI VAR ben bu maça kayseriye gidecem benim le bu yola başkoyan varsa ÖLÜMÜNE ÖLÜM diyen varsa buyursun basımın üstünde yeri var....
LEVENT AKÇINAR
CEP TELEFON NUMARAM: 0543 296 46 98...
MSN ADRESİM:duygulum_1982@hotmail. com
BİRAZ SİZDEN SİVASSPORA DESTEK CIKMANIZI BEKLİYORUM BASKA BİRSEY İSTEMİYORUMMM...
TELEFONLARINIZI BEKLİYORUMMMM..
ÖNEMLİ NOTT::::
BU KONUYU LAF OLSUN VE SÖZDE KALSIN DİYE ACMADIM...
ANLAYAN ANLAR...
58-DokmetaS 11.12.2005, 14:50 Cok guzel bir fikir, Tolga sana katiliyorum böyle bir organize yapmak cok guzel biseydir butun sivaslilar acisindan. Hem Sivasimiza yarar olur, hemde tanismis oluruz. Haydii Toplanalim Yigidolar...!!!
Hollanda/Eindhovendan Yakup..
SELAMLAR...
belkide avrupada bu iilk...olur gardaslar haydin gösterin kendinizi sivasın sizlere ihtiyacı var..
Etem-Murat 13.12.2005, 21:04 hayırlısı olsun arkadaşlar
Canan__58 17.01.2006, 17:07 Bencede Cok Super Olur Kurun Bir Dernek................
Dort Gozle Bekliyom.........
ama biraz atağa kalkmak lazım ne bilim hala bir adım atılmadı*
BİZ BURALARDA GURUR DUYARIZ WALLA:)
capkin sivasli 17.01.2006, 19:07 ben hollandadan katiliyorum zaten bu siteye
ziyakaynak 19.01.2006, 18:55 www.sivasradyotek.com dan sivasın maçlarını dinleyebilir tavsiyede bulunabilirsin...
MAVİ_BERE 19.01.2006, 19:01 reklam yasak gardaşşşş
Sivasspor ve Sivas için ne gerekiyosa yapmanız lazım...Allah yardımcınız olsun..
samankayalee 20.10.2006, 19:15 ben afrikada SENEGALin baskenti DAKAR dan yaziyorum. sivassporu buralardanda takip ediyorum.
diger ulkelerde oldugu gibi burada da dernegimizin olmasini isterdim ama benden basaka kimse yok.
buradan tum yigidolara selamlar.
insaallah vestel manisayi yenip takimdaki bu kotu gidisati duzektecegiz
OPERASYON 20.10.2006, 19:38 Dogus Gazetsi Genelyayin gonetmeni Zeynel abidin Kilic bey ve Kose yazari Unal bey ile Ufuk Gazetsi kose yazarlarindan Necmeddin beyde sivasli ve bir cok dergi ve Gazetede sivasli var Rotterdam,Amsterdam cogu sivasli...Sivaslilar dernegi ilede Irtibata gecin iyi olur insallah
argani_58 20.10.2006, 20:06 bencede toplanın butun sıvaslılar toplanın :D
Abi şuraya bak ya dünyada her yerde Sivasım var ben daha ne isterimki süper ya
SEMİH-58 21.10.2006, 14:36 dernek açmak kolay iş değil...çok yerde denendi ama olmadı..inşallah siz yaparsınız...her türlü desteğe hazırız biz derne olarak..
çok haklısın ONUR abi ne günlerdi be Ankara'ya Dernek açmak için neler yapmıştım:)
hakanmurat1907 12.11.2006, 21:22 sivasliyim 10 yıl hollandada yaşadım orda doğdum şuan izmitte ikamet ediyom fenerbahçeli ve sivassporluyum.asıl konuya geçecek olursak sivaslı çok var hollandada geçektende arkadaşımın dediği gibi kolay gelsim sizlere saygılar izmitten:D :D :D
arkadaslar esk lı varmı kusura bakmayın burası hollanda topic ama idare edın avbıler
€yL€m Güz€Li 25.11.2007, 10:24 Afrikada bile sivaslı bulmuşlar yaf :D Hollanda da olmazmı ;)
|