Orijinalini görmek için tıklayınız : Tekmeler bile onu durduramadı
SivasSpor.Com 15.08.2010, 01:10 http://www.sivasspor.com/images/stories/ceyhun.tekme.sivas.jpg
Sivassporun yıllardır aradığı 10 numaralı formayı sırtına geçiren tecrübeli yıldız oynadığı oyunla herkesi büyüledi.
Sivasspor'a geldiği günlerde bazı Sivassporlu taraftarlar tarafından benimsenmeyen yaşı nedeniyle eleştirilen Ceyhun önceki gün oynanan Galatasaray maçı ile 4 Eylül'de maçı izleyenlere resital verdi.
750 bin euro ya Sivasspor'a imza atan yıldız futbolcuyu tutmakla görevlendirilen 4,5 milyon euroluk Lorik Cana Ceyhun'u tutmakta bir türlü başarılı olamayınca işi kasaplığa döküp tekmelerini konuşturmaya başladı ancak Ceyhun'u tekmeleriyle bile durduramadı.
Sivassporlu taraftarlar ise Ceyhun'u çılgınlar gibi alkışlayarak başarılı performansını devam etmesini bekliyor, görünen o ki Ceyhun bu yıl ligin en önemli oyuncularından birisi olmaya aday.
Sivasspor'umuzun yeni transferi Ceyhun Eriş ''Bizim için iyi bir başlangıç. Bundan sonraki maçlarımıza bakacağız. İyi başladık, iyi de bir arkadaşlığımız var'' diye konuştu.
Sergilediği futbolla alkış alan Ceyhun, elinden gelen en iyi mücadeleyi sergilediğini söyledi.
SivasSpor.Com
85200258 15.08.2010, 01:14 Beyler 1 yıl hiç hamsi yiyemedik.. Sizin de burnunuza tavada hamsi kokusu geliyor mu :) 3 hafta sabredin az kaldı... Bu arada Ceyhun için önyargılıydım. Muhteşem oynadı.. Darısı ts maçına..
zaralı19 15.08.2010, 01:17 harika oynadın tşkler ceyhun abi işallah bütün maçlarda böyle olursun
Beyler 1 yıl hiç hamsi yiyemedik.. Sizin de burnunuza tavada hamsi kokusu geliyor mu :) 3 hafta sabredin az kaldı... Bu arada Ceyhun için önyargılıydım. Muhteşem oynadı.. Darısı ts maçına..
Hiç gülesim yoktu be gardaş. Hamsiyi ben her sezonda yiyorum ama asıl 4 Eylüldeki taraftara yedirmekte :) Ama ben şunuda söylemek istiyorum. Bu GS den 3 gömlek üstün bir TS karşımıza çıkıcak, artısı bizim Ceyhun ile Mehmetlerin (Nas, Yıldz) uyumlarıda oturmuş olacak. İnşallah şu TS lileri hem tavada hemde buğulamada kolbastı yaparız. İşte o zaman ben çok sevineceğim.
Ceyhun için hepimiz ön yargılıydık ama artık bu şekilde oynarsa ön yargısı arka yargısı kalmayacak gibi görünüyor. Hadi bakalım bismillah dedik başladık umarım sonunu iyi getirirz.
Çok Çileli geçen sezondan sonra bu sene özlediğimiz Yiğido dönüş sinyallerini verdi artık.Devamını bekliyoruz...Böyle şahsiyetli futbol oynayalım yeter..Ceyhun artık futbolunun en olgun döneminde,Guti Bjk için neyse Ceyhunda bizim için o..
vatan58mekan34 15.08.2010, 01:28 kurban olayım ben size bee harikaydınız bugün salatasaraylılar'a iyi bir ders verdik devamını bekliyoruz sizden ... aeo..
Ceyhun öldü ,daha top oynayamaz vs. diyenlere bugün ki oyunu umarım kapak olmuştur.
bulutbey27 15.08.2010, 03:53 gerçekten harika bir başlangıç oldu tebrik ederi bütün futbolcularımızı yürekten oynamak diye buna derim işte başarıların devamını diliyorum bütün takıma ;)
Sedat058 15.08.2010, 04:31 ben bugün cooook sevindimmmmm
gercekten bu sivasi özlemistik
ceyhun ve cihan i tbr ederim aslinda bütün takimi ayakta alkislarim
MeD_Turc 15.08.2010, 06:07 ceyhun gardas gozunu yiyim, kelle girdiriyim,ayakkabini boyatiyim,cay ismarliyim nolurrr onunu bosalttiginda vurrrr vurrr vurrrrrr pas verme gurban oluyummm
sivaslitaner58 15.08.2010, 07:20 insallah yolumuz boyle devam eder
B.DUMANLI 15.08.2010, 09:55 Ceyhun önce sahada verdigin mücadele icin seni tebrik etmek isterim. Sen dün sahada futbolun tüm inceliklerini bize göstermekle kalmadin ,ayricaTürkiye´yi kendine hayran biraktin.Dün yasina ragmen oynadigin futbol ,kendine nasil iyi baktiginin göstergesiydi.Sen acikca Sivas´imizin HAGI´si oldun.Tebrikler.Güzel futbolundan bizleri mahrum etme.Kart´da görme,sakatlanmada.
DeeHSHeT 15.08.2010, 10:52 gerçekten hiç beklemiyordum sivassporun böyle olacağını ama ilk defa pro. oynayabilen biri olarak ceyhunu gördüm mehmet yıldız ile birlikte çok iş yaparlar...teşekkürler ceyhun çok iyi yerlere gelmeni umarım
ahmet_200655305 15.08.2010, 11:03 Çok Çileli geçen sezondan sonra bu sene özlediğimiz Yiğido dönüş sinyallerini verdi artık.Devamını bekliyoruz...Böyle şahsiyetli futbol oynayalım yeter..Ceyhun artık futbolunun en olgun döneminde,Guti Bjk için neyse Ceyhunda bizim için o..
xavi barça için neyse ceyhunda bizim için o ;)
t.kilicer 15.08.2010, 11:24 ceyhun kendisi hakkında ön yargılı olanların yüzünü kızarttı helal olsun ceyhun inşallah böyle devam edersin
Elbeyliliyiz 15.08.2010, 11:37 Ceyhun un nasil isabetli bir transfer oldugunu hepimiz gördük. Nazar degmesin kendinize dikkat edin
SivasSpor.Com 15.08.2010, 11:41 http://www.sivasspor.com/images/stories/ceyhun.tekme.sivas.jpg
Sivassporun yıllardır aradığı 10 numaralı formayı sırtına geçiren tecrübeli yıldız oynadığı oyunla herkesi büyüledi.
Sivasspor'a geldiği günlerde bazı Sivassporlu taraftarlar tarafından benimsenmeyen yaşı nedeniyle eleştirilen Ceyhun önceki gün oynanan Galatasaray maçı ile 4 Eylül'de maçı izleyenlere resital verdi.
750 bin euro ya Sivasspor'a imza atan yıldız futbolcuyu tutmakla görevlendirilen 4,5 milyon euroluk Lorik Cana Ceyhun'u tutmakta bir türlü başarılı olamayınca işi kasaplığa döküp tekmelerini konuşturmaya başladı ancak Ceyhun'u tekmeleriyle bile durduramadı.
Sivassporlu taraftarlar ise Ceyhun'u çılgınlar gibi alkışlayarak başarılı performansını devam etmesini bekliyor, görünen o ki Ceyhun bu yıl ligin en önemli oyuncularından birisi olmaya aday.
SivasSpor.Com
gulaynaz 15.08.2010, 11:47 O ZATEN BİR YILDIZ ANCAK, İSTİKRAR YOK.FENERBAHÇE DE ORTEGA'DAN DAHA İYİ OLDUĞUNU TÜM SPOR KAMUOYUNA İSPATLADI.DEDİĞİM GİBİ İSTİKRARI DA OLURSA, BENCE SİVASSPOR SPORTOTO SÜPER LİGİNİN EN İYİ 10 NUMARASINI TRANSFER ETTİ.
sivaslitaner58 15.08.2010, 11:50 dunku macta sadece mehmet yildiz iyi oynamadi tum 11 iyi oynadi ve oyuna giren oyuncularda iyi oynadi
sivaslitaner58 15.08.2010, 11:56 dun ilk 11miz cok iyidi simdi sadece tek isim secipte olmaz beraber kazandik
ceyhun gerçekten süper bunun sinyallerini hazırlık maçlarında göstermişti.tek eksik tarafı kendisi vurmuyor,fırsatını bulunca pas vermek yerine kendisi vursa çok daha iyi olur yerine göre elbet pasta atacak kendide vuracak ben biraz güveni gelince kendiside vuracak diye düşünüyorum. gerçek bir 10 numara.mehmetle henüz iyi anlaşamıyor mehmet epey vasat.yoksa fark olurdu.
Ceyhun süper bir oyun çıkardı aynı performansı lig boyu sergilermi inşallah sergiler.Bu maçda bırakın durdurmayı tüm GS lılar Ceyhunu hayranlıkla izlediler...
aRsima58 15.08.2010, 12:03 Taraftar destegini kesmesin dahada iyi olacak inş...
58 SiVaSıM 58 15.08.2010, 12:13 bi insan bu kadarmı muhtteşem oynar bu kdaramı muazzam oynar bu kdaramı keyif verir ben demiştim bu adam bizi uçurur demiştim inanılmazdı hele o ikinci gole verdiği pas offfffffffffffffffffffff offffffffffffffffffffff
58 SiVaSıM 58 15.08.2010, 12:15 CEYHUN GOLLLLLLLLLLLLLL GOLLLLLLLLLLLLL GOLLLLLLLLLLLL
I LOVE YOU CEYHUNNNNNNNNNNNNNNNNNN
EN BÜYÜK SİVASSSSSSSSSSSSSS
bu adam inanılmaz bi 10 numaraa adama nerdeyse tekme attılar ama hakem bi faul vermedi
Harput0658 15.08.2010, 12:15 Evet Ceyhun baya iyi oynadı. GS Ceyhuna özel önlem alamadığı için çok boş kaldı, elini kolunu sallaya sallaya oynadı :) Diğer takımlar Ceyhuna özel önlem alacaklardır o zaman yılmadan oynaması lazım.
Ama Tebrik ederim mükemmel oynadı Ceyhun 90 dakikayı da çok rahat çıkardı. Dün oynadığı futbolla Türkiyedeki En iyi 10 numara olduğunu gösterdi. inşallah hep böyle devam eder.
Daha serbest vuruş gollerini de izleyeceğiz :)
ceyhun oyunuyla göz doldurdu başarısının devamını diliyorum
carizma0658 15.08.2010, 12:33 ceyhun tam yerınde bir transfer kimsenınn şüphesi olmasın dün resmen frtınaydı ceyhun emınımki şampıyonluga oynadıgımız senler bu senede yaşanacaktırr
carizma0658 15.08.2010, 12:35 gecen sene yaşaan yaşandı atık yol ileri ve gecen sene sivasa büyük artı gerdı BÜYÜK DERS tebrikler yigidolar
Sevginin tek kelimesi ona.... AY LOV YU Ceyhun.... Gerçekden kalitesi tartışılmaz, hepimizi utandırdın karaoğlan. Helal olsun sana...
svsli585858 15.08.2010, 12:41 maçın özetini izleyemeyen arkadaşlarımız burdan izleyebilirler.
http://www.ktunnel.com/index.php/1010110A/c9bd6fdfa61d03286ba7b6882851df 393ba82d3a36156b047a9b02125b7a 9f4bdbe5f4ff01397aa216130
Harput0658 15.08.2010, 12:47 Ceyhun mükemmel oynadı. Ayrıca BrunoZita sahada basmadık yer bırakmadı. Cihan, Mehmet Nas, Kadir Orta sahada cirit attılar GS yi sildiler orta sahada. Sedat, Denis iyi ikili olmuşlar defansta. Apo, Hayrettin de iyilerdi. Sol tarafımızdan baya geldiler ama olsun :) Ramoviç te iyiydi.
Takımı ben çok beğendim oyun anlayışımız da güzel. En kötü oyunumuz böyle olur inşallah.
buraks58 15.08.2010, 12:52 ceyhunun dünkü oynuna hayran kalmamak elde değil. mükemmel oynadı gerçekten.
oguzhan_1616 15.08.2010, 12:55 Yaptığı asistten önce yediği tekmede yere düşebilir ve frikikten kendine gol şansı doğurabilirdi ancak o kendini değil takımını düşündü ve en doğrusunu yaptı tebrikler Ceyhun.
oguzhan_1616 15.08.2010, 12:58 İnşallah Ceyhun güveniyoruz sana ...
Umarım 07-8 ve 08-09 sezonlarında ki Sivasspor geri dönecek :)
yusuf_yusuf 15.08.2010, 13:04 ceyhun gelmesı çok süper oldu sivasspora gelemsı inş bole oynar hep
jaguar19 15.08.2010, 13:27 Beyler 1 yıl hiç hamsi yiyemedik.. Sizin de burnunuza tavada hamsi kokusu geliyor mu :) 3 hafta sabredin az kaldı... Bu arada Ceyhun için önyargılıydım. Muhteşem oynadı.. Darısı ts maçına..
Ortasahası olmayan bir gs yi yenmek kolay geldi heralde.:D
Diğer takımları da böyle mi sandın?
Bu gs yi buca gibi takımlar hariç kim olursa olsun hallaç pamuğu gibi atardı..;)
Gs yatsın kalksın dua etsin fark yemediler.
58^SiVaS^58 15.08.2010, 13:27 Helal olsun Ceyhun ben sahsi sasirdim böyle oyuncu böyle kaliteyle niye Milli Takima alinmiyor
kartalyiğido 15.08.2010, 13:28 Ceyhun qeLmıs 33 yasına bhen bu kadar olacaqını tahmın etmıodum ama qercekten super bır futbolcuu ıns 16.takımını bırakmaz futbolu burda bırakır bı 2 sene daha oynar qercekten super bı adam artık sıvas denılınce aklımaa ceyhun qelcek ıyı bır fanatık kazandı :D
58^SiVaS^58 15.08.2010, 13:30 Süper di yaaa ist bu beee iste bu
85200258 15.08.2010, 13:38 Ortasahası olmayan bir gs yi yenmek kolay geldi heralde.:D
Diğer takımları da böyle mi sandın?
Bu gs yi buca gibi takımlar hariç kim olursa olsun hallaç pamuğu gibi atardı..;)
Gs yatsın kalksın dua etsin fark yemediler.
Evet dogru diyosun Orta sahaları hiç yok. Arda Turan GS orta sahasında oynamıyor ve Türkiyenin en kaliteli oyuncusu olarak gösterilmiyor. Cana Monaco 'da havadan kaptanlık yapmış ve Premier ligde şansa oynamış bi oyuncu. Ayhan bu ülkenin milli takımında hiç forma giymedi. Mustafa Sarp Trabzonun ilk 11 inde kendine yer bulamaz. Emre Çolak bu ülkenin gelecekteki yıldızlarından gösterilmiyor. Çok boş bi orta saha bu Galatsarayın ki. defansta öyle Servet Neil Hakan Balta boş isimler Forvette Kewel ve Baros desen 5 para etmez...
Biraz kendinize güveniniz olsun dünkü futbolu su an Türkiyede en iyi kadro Beşiktaşta var Beşiktaşa karşı oynayalım yenilsekde futbol oynadık deriz. Bakalım haftaya gs ile oynayan dakım hallaç pamugu yapacak mı?
jaguar19 15.08.2010, 13:59 Evet dogru diyosun Orta sahaları hiç yok. Arda Turan GS orta sahasında oynamıyor ve Türkiyenin en kaliteli oyuncusu olarak gösterilmiyor. Cana Monaco 'da havadan kaptanlık yapmış ve Premier ligde şansa oynamış bi oyuncu. Ayhan bu ülkenin milli takımında hiç forma giymedi. Mustafa Sarp Trabzonun ilk 11 inde kendine yer bulamaz. Emre Çolak bu ülkenin gelecekteki yıldızlarından gösterilmiyor. Çok boş bi orta saha bu Galatsarayın ki. defansta öyle Servet Neil Hakan Balta boş isimler Forvette Kewel ve Baros desen 5 para etmez...
Biraz kendinize güveniniz olsun dünkü futbolu su an Türkiyede en iyi kadro Beşiktaşta var Beşiktaşa karşı oynayalım yenilsekde futbol oynadık deriz. Bakalım haftaya gs ile oynayan dakım hallaç pamugu yapacak mı?
Tahmin ettiğim gibi sadece isimlere bakmışsın.
O takımdan arda neil ve keweellı çıkar ortasıralarda mücadele ederler.
Bunu kendi taraftarları bile söylüyolar.
Ayrıca ortasahaları yok derken sanırım ne demek istediğimi anlamamışsın.
Ortasahaları fiziken sahada olabilir ama oyun olarak ortada yoklardı.
Geçen sene ligin 2. yarısından şuana kadar 7..8 aylık süreçte giderek dibe vuran hazırlık maçlarında dahi berbat oynayan bir gs den bahsediyoruz.
Nerde kaldı gs nin saydığın futbolcuları? Yoklar işte.
Arda dediğin adam türkiyenin en iyi ortasaha oyuncusu ama tek başına takımı sırtlayamaz.Canayı hazırlık maçlarında ve bu maçtaki performansıyla yerli ortasaha oyuncularından daha berbat.Neden almışlar belli dğeil.
Mustafa sarp dediğin gibi ts nin ortasahasında yer bulamaz kimi kesecek colmanı mı selçuk inanı mı?Ancak yedek olur.
Emre çolak dediğin adam ise ardanın mevliahtı ama dediğim gibi sadece veliahtı.
Şuanda bir varlık gösteremiyor.
Yani ister isimlerden git ister oyuncuları performanslarına bak nerden bakarsan
bak gs inanılmaz kötü.Ama sivasın da hakkını veriyorum tabiki geçen seneye oranla çok daha iyi.Ama defans hala daha kötü ama şimdiye kadar adam gibi bir takımla maç yapılmadı buna tamamen bitmiş bi kaç oyuncunun ayağına bakan gs de dahil.
fatihcan58 15.08.2010, 14:15 ceyhunu izlerken keşke 2 sende şampiyonluğu kovalyan kadroda yer alsaydı diye içimden geçirdimmm ceyhun gibi futbolcumuzun olmayışı şampiyonlkuğun gitmesine yol açtıı ahhh be ceyhun keşke 3-4 sezon once gelseydinde şampiyon olsaydıkkk..... bursanın insuası varsa cimbomun kevelii . beşiktaşın gutisi- querasması varsa. fenerin alexi varsa,, trabzonun alazinyosu, yattarası varsa bizimde aslan gibi madde in türk malı ceyhun erişimiz varrr
85200258 15.08.2010, 14:33 Tahmin ettiğim gibi sadece isimlere bakmışsın.
O takımdan arda neil ve keweellı çıkar ortasıralarda mücadele ederler.
Bunu kendi taraftarları bile söylüyolar.
Ayrıca ortasahaları yok derken sanırım ne demek istediğimi anlamamışsın.
Ortasahaları fiziken sahada olabilir ama oyun olarak ortada yoklardı.
Geçen sene ligin 2. yarısından şuana kadar 7..8 aylık süreçte giderek dibe vuran hazırlık maçlarında dahi berbat oynayan bir gs den bahsediyoruz.
Nerde kaldı gs nin saydığın futbolcuları? Yoklar işte.
Arda dediğin adam türkiyenin en iyi ortasaha oyuncusu ama tek başına takımı sırtlayamaz.Canayı hazırlık maçlarında ve bu maçtaki performansıyla yerli ortasaha oyuncularından daha berbat.Neden almışlar belli dğeil.
Mustafa sarp dediğin gibi ts nin ortasahasında yer bulamaz kimi kesecek colmanı mı selçuk inanı mı?Ancak yedek olur.
Emre çolak dediğin adam ise ardanın mevliahtı ama dediğim gibi sadece veliahtı.
Şuanda bir varlık gösteremiyor.
Yani ister isimlerden git ister oyuncuları performanslarına bak nerden bakarsan
bak gs inanılmaz kötü.Ama sivasın da hakkını veriyorum tabiki geçen seneye oranla çok daha iyi.Ama defans hala daha kötü ama şimdiye kadar adam gibi bir takımla maç yapılmadı buna tamamen bitmiş bi kaç oyuncunun ayağına bakan gs de dahil.
Sorun şurda Galatasaray orta sahası mı oynamadı Sivasspor orta sahası mı oynatmadı? bunu iyi analiz etmek lazım. Orta sahada bu kadar savaşırsan rakip Barca gibi defansı dahi çok iyi pas yapan takım degilse sahada ezilmezsin ve mücadele ederek yenersin ya da yenilirsin. Trabzonun kadrosuna kötü demiyorum fena kadroları yok. Ancak sezon sonunda görelim bakalım bu galatasarayın sana göre olmayan orta sahası mı ligi üstte bitirecek trabzonun muhteşem kadrosu mu :) Galatasaraın formasını koysan rakibi trabzonun topcularından daha çok ürkütür... Fazla söze gerek yok az kaldı zaten...
ferhat1130 15.08.2010, 14:41 şuanda okuduğum anda tüylerim diken diken oluyor ne büyük bir mutluluk
onur_sivas 15.08.2010, 14:53 SİVASSPORUMUZ NİHAYET İYİ BİR 10 NUMARAYA KAVUŞTU.CEYHUNUN MAAŞALLAHI VAR,TEKMELERE RAĞMEN AYAKTA KALMAYI BAŞARDI HELAL OLSUN ONA..TRİLYONLAR VERİP VASAT VE SIRADAN YABANCI OYUNCU GETİRENLERE DERS VERİYOR..TÜM TAKIMIMIZI VE HOCAMIZI YÜREKTEN KUTLUYORUZZZZ..
ilteriş58 15.08.2010, 15:00 inşallah diger maçlarda da aynı performansı gösterir..
Yaşına rağmen gerçekten iyi bir performans ortaya koydu.Umarım bu performans tek maçlık değildir.
58_babacan_58 15.08.2010, 15:03 HELAL OLSUN SANA CEYHUN,BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİMM...!
58_babacan_58 15.08.2010, 15:04 HELAL OLSUN SANA CEYHUN,BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİMM...!
muhsin koçak 15.08.2010, 15:11 Ceyhun futbol yaşamı boyunca Sivasspor gibi bir camiada oynama şansını bulamadı.Oynadığı takımlarda hep camiadaki ve kulüpteki çalkantılar onu fazlasıyla etkiledi.En son Ankaragücünde yaşananları bir hatırlayın.Ceyhun formunun zirvesindeyken bir anda takımdan uzaklaştırılmıştı.
Şimdi kafasının rahat olabileceği bir kulüpte,7 den 70'e herkesin kendisini sevebileceği bir taraftar kitlesiyle beraber.Bundan sonrası Ceyhun'a kalmış.Dünde gördikki Ceyhun bu takımın en büyük yıldızı olmaya aday.
PETKOVİC 15.08.2010, 15:16 Sadece mehmet yıldız mı kötüydü?? Saçmalamayın ya mehmet yıldız mükemmel oynadı topu ayağında tutarak takımın dinlenmesini sağladı bu bile yeter mehmet nas harika bastı onun da hakkını vermek lazım
benım tek endişem biraz disiplinsiz olması o benı korkutuyor yoksa ceyhunun kalitesıne kımse laf soyleyemez sergen gıbı kendıne bakmadı ceyhunda...kendıne baksa disiplinli olsa bıraz onu sivassporda görmek hayal olurdu...
karakaplan58 15.08.2010, 15:53 ceyhun ıyı ama orta sahaya takvıye sart bıde forvet
öğretmen 15.08.2010, 15:53 ceyhun tam bir futbol resitali yaptı.sahaya yüreğini koymuş aslanlarımızın önünde duran tam bir komutan gibiydi.muhteşem bir geceydi...
sivasspor585858 15.08.2010, 15:59 CEYHUNU GELDIGI ZAMAN YASINDAN DOLAYI ELESTIREN ARKADASLARA DÜN AKSAMKI MAC IYI BIR KAPAK OLMUSTUR.
jaguar19 15.08.2010, 16:02 Sorun şurda Galatasaray orta sahası mı oynamadı Sivasspor orta sahası mı oynatmadı? bunu iyi analiz etmek lazım. Orta sahada bu kadar savaşırsan rakip Barca gibi defansı dahi çok iyi pas yapan takım degilse sahada ezilmezsin ve mücadele ederek yenersin ya da yenilirsin. Trabzonun kadrosuna kötü demiyorum fena kadroları yok. Ancak sezon sonunda görelim bakalım bu galatasarayın sana göre olmayan orta sahası mı ligi üstte bitirecek trabzonun muhteşem kadrosu mu :) Galatasaraın formasını koysan rakibi trabzonun topcularından daha çok ürkütür... Fazla söze gerek yok az kaldı zaten...
Sivasspor ortasahası oynatmadıysa gs nin bundna önceki dandik rakipleri de
oynatmadı o zaman.Adamlar 3. sınıf bir takıma 5 attı bunun dışında bitikler.
Sivas gs nin anasını ağlattı dün akşam bunda gs nin çok köü olmasının da faktörü olmakla birlikte sivasın iyi oyunu da vardı tabiki.
Bu arada ts nin kadrosuna mükemmel demedim zaten.
Türkiyede mükemmel kadro yok türkiye şartlarında iyi kadrolar var bunlardan
birisi de ts kadrosu bjk ve fb de olduğu gibi.Gs kadrosu ise bozuldu.
Rakibin ürtmesine gelirsek bu işler ürkmeyle olsaydı 2 sene boyunca sivas kafaya oynamazdı, gs ve fb yanında daha mütevazi kadroya sahip bjk ve bursaspor şampiyon olmazdı.
Kadro ne kadar önemliyse takım oyunu da mücadele de teknik direktör de o kadar önemli.
sivastatlıbelam 15.08.2010, 16:54 ceyhun iyi oyuncu, zitayı beğendim, ivanovs kademeleri iyiydi kaleci harikaydı.
mehmet nas pek devreye giremedi orta şut karışımı vardıu bi gol olsa müthiş olurdu ama.
ceyhun oynarsa iyi olur demiştim nitekimde oynadı ve oldu inş böyle devam eder
85200258 15.08.2010, 17:13 Sivasspor ortasahası oynatmadıysa gs nin bundna önceki dandik rakipleri de
oynatmadı o zaman.Adamlar 3. sınıf bir takıma 5 attı bunun dışında bitikler.
Sivas gs nin anasını ağlattı dün akşam bunda gs nin çok köü olmasının da faktörü olmakla birlikte sivasın iyi oyunu da vardı tabiki.
Bu arada ts nin kadrosuna mükemmel demedim zaten.
Türkiyede mükemmel kadro yok türkiye şartlarında iyi kadrolar var bunlardan
birisi de ts kadrosu bjk ve fb de olduğu gibi.Gs kadrosu ise bozuldu.
Rakibin ürtmesine gelirsek bu işler ürkmeyle olsaydı 2 sene boyunca sivas kafaya oynamazdı, gs ve fb yanında daha mütevazi kadroya sahip bjk ve bursaspor şampiyon olmazdı.
Kadro ne kadar önemliyse takım oyunu da mücadele de teknik direktör de o kadar önemli.
bu tartışma uzar gider. forma önemli degil ürkütmez demişin bende diyorum ki hakemden tut rakip takıma rakip takım hocasına kadr ürkütür seni.. Atıyorum sen evinde anteple oynarsın antepin kadrosuda çok iyi ancak 1 gol bulursan psikolojik olarak defansa çekilmezsin 2 yi 3 ü ararsın. ama rakip bjk fb gs ise ona göre oynarsın aman gol yemiyim dersin. Ayrıca o dedigin 2 sene Sivassporun futbolcusunun üstünde Sivas forması yerine GS FB BJK forması olsa şampiyon olurdu. Bunda çok da iddialıyım.
Sen şimdide bursa dersin :) sen demeden ben cevaplıyım. Bursanın şampiyon olmasını cidden Anadolu takımları istedi. Trabzon hariç herkes o şampiyonlugu istiyordu. Ancak bizimkisi Bülent Uygundan olan antipati nedeniyle istenmiyordu. O dönemde Anadolu takımlarının bi bize karşı verdigi mücadeleye bakın birde beşiktaşa verdigi mücadeleye.. neyse herkesin dogrusu kendine...
Trabzon maçında bakacagız. Trabzondan Alanzinho yu aldıgında nerdeyse 1e 1 de adam geçen teknikte topcu yok (Yattaranın son halini bilmiyorum). koşuyolar mücadele ediyorlar Alanzinho da teknigiyle bitiriyor. Bizde en az onlar kadar koşarsak o maçın skorunu hep beraber takip ederiz..
subasi29 15.08.2010, 17:17 kamil abitoglu yine gosterdi kamilligini kamillllllll
Berkkaya5858 15.08.2010, 17:50 süperdi bence o sıvassporun maradonası olacak bu yıl adında çok söz ettirecek inşallah sivassrumuzu şampiyon yapar
Del Piero 15.08.2010, 17:59 yerinde transfer süper nordin voltır'dan sonra bi türlü 10 numara bulamadık ama ceyhun gerçekten bir maestro :)
Nazar duası bilen varsa okusun ... Nazar değecek..
Besyo_cu 15.08.2010, 18:14 Ceyhun böyle oynamaya devam ederse Allah rakıp takım defansına ve Ceyhun'un alacağı tekmelerden dolayı bizim doktorlara yardım etsin...
fatih585858 15.08.2010, 18:47 inşallah ceyhun klasik bir gs performansı değilde sezonun geneline bu performansını yayar, ve önceki seneler gibi şampiyonluk yarışına gireriz.
Ceyhunu geldiği takımda pek beğenilmemişti dilerim bu başarısı Sivassporda parlar ve kendini kanıtlar spor camiasına ...
ceyhun reis harika bu sene böyle giderse iyi şeyler olur
şarkışla 58 15.08.2010, 20:01 Ceyhun un inşallah klasik büyük maç kendini gösterme diğer maçlar da yatma işi değildir.Bu performarsını bütün sezona yayar.Gerçi yaymasada Cihan var Nas var:D
ALLAH NAZARDAN SAKLASIN. TUM SEZON BOYLE OYNARSA SIVASI KIMSE TUTAMAZ.
ceyhun ins bu oyununu btün sezona yayar . Zitayı da untmamak gerekir cok calıstı golunu de attı . golden öncede bir cok top kaptı ve atağa yarım etti.
sawyer5892 15.08.2010, 20:44 hagi gibiydi ceyhun yaw :)))))
ceyhunu eskiden beri takdir ederim. ortega gibi bir futbolcuyu kesmiş biridi. her zaman dedim ceyhun ceyhun gibi oynarsa sivassporu yenecek bir takım tanımıyorum. takım iyi çalışmış. hocayada teşekkürler tüm sivassporlu futbolcularada teşekkürler. ceyhun beni yanıltmadığın için sana binlerce teşekkürler.
Ceyhun sanırım Siirtsporda parladı Fenerbahçe dahil üst seviyede takımlarda oynadı. Ama bu aile ortamını yeni buldu bence Ceyhun kariyerinin en üst seviyesine Sivas da ulaşacak.
by_hunter 15.08.2010, 23:08 inşallah böyle devam eder ceyhun istedigi zaman döktürüyor ama havasında olmazsa işte o zaman kötü ceyhuna taraftar oalrak sahip çıkıp bu havasını kaybetmesine izin vermemeliyiz kötü oynasada alkışlamamız lazım...
burakpaşa 15.08.2010, 23:11 ceyhun abi antalya maçındada aynı performansı bekliyoruzz
ccc CEYHUN REYİZ ccc
ofgurleyuk78 15.08.2010, 23:38 Kısaca herkesi utandırdı. Helal olsun....
navruz58 16.08.2010, 07:54 ceyhun gardas süperdin lalalalalaalalaooooooooooooooo oooo sivassporum ohhhhhhohhhhhhhhhhhhhhhhhh geliyoruz allahin izinle
Sedat058 16.08.2010, 08:07 bence galatasarayin herseferinde zoruna gidiyor yenilemiyorlar
yeildin mi anca tekmelere yöneliyorlar yada hep kavga ama yikilmadik halen ayaktayiz yani düsen siz oldunuz bence:D
GrP_GARDAŞLAR 16.08.2010, 09:22 çok şükür yarabbi verdiğin nimetlere.
özlemiştik be böle maç izlemeyi golleri evirip izliyorum çevirip izliyorum...
teşekkürler ceyhun....
sarsılmaz 16.08.2010, 10:11 Çile ve üzüntü ile geçen bir sezonun ardından; 2010-2011 sezonuna bu kadar güzel bir başlangıç yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz inşallah bu mutluluk tüm bir sezon boyunca yaşanır oynanan oyun ve kaçırılan pozisyonları göz önüne aldığımızda SİVASSPOR da ne kadar olumlu değşiklikler olduğunu ve takım ruhuna yakışır bir ortamın oluştuğunu görmek mümkün inşallah bu sene yüzümüz gülmeye devam edecek Teşekkürler SİVASSPOR .....
Divriği58 16.08.2010, 11:30 bır tane forvet alınmalı son transfer olarak..
sivaslıadem 16.08.2010, 11:40 tabi durduramaz sana(Cana)yağ gibi kayıp gitti o tekmeler
yaşına başına aldırış etmeden sivasın 10 numarası benim dedi artık
kuşkuları üzerinden attı
macın oyuncusu diyebilir hrkes
Ceyhun maçta gerçekten iyidi sivassporumuza katkıları çok olacaktır. Birde mehmet yıldızla bir anlaşsalar daha iyi olacak ama aralarında inşallah başka birşey çıkmaz. Ceyhun çok takım gezmiş tecrübeli biri umarım bu sezon aynı performansda devam eder.
SEVDAMSIN58 16.08.2010, 11:41 CEYHUN EGER ISTIKRAR SAGLARSA KENDISIDE BIZIM TAKIMDA ARADIGI MUTLULUK VE HUZURU BULACAKTIR BOYLE BIR BUTUNLESMENIN SONUNDA HER IKI TARAFLI IYI SEYLER YASANACAKTIR UMARIM
t.kilicer 16.08.2010, 11:49 helal olsun sana karşı konuşanların yüzünü kara çıkardın :D
rivaldo58 16.08.2010, 12:43 Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında Sivasspor'u Galatasaray karşısında 2-1'lik galibiyete taşıyan isimlerin başında gelen Ceyhun Eriş, sergilediği futbolla taraftarlardan alkış aldı.
Futbol yaşamında Galatasaray, Fenerbahçe, Trabzonspor’un yanı sıra toplamda 16 takımın formasını giyen ve son olarak geçen sezon İsveç İkinci Lig takımlarından Assyriska FF’de kısa süre forma giydikten sonra bu sezon Sivasspor’a transfer olan Ceyhun Eriş, ilk lig maçında yeni takımının yıldızı oldu.
Eski takımı Galatasaray’a karşı müthiş bir performans sergileyen tecrübeli oyuncu Ceyhun, futboluyla alkış aldı. Sivasspor’un Galatasaray karşısındaki 2 golünün de asistini yapan 33 yaşındaki Ceyhun, daha ligin ilk maçında Sivassporlu taraftarların gönlünde taht kurdu.
Sivasspor’un, sezon açılışında Sivas 4 Eylül Belediyespor ile oynadığı hazırlık maçında da çok iyi bir performans sergileyen ve frikikten güzel bir gole imza atan Ceyhun, şu ana dek ortaya koyduğu futbolla teknik heyet ve yönetimin takdirini kazandı.
Top tekniği yüksek olan, adam eksiltebilen, akıl dolu paslar verebilen, rakip kaleye dikine gidebilen bir oyuncu olan ve takımın lideri konumundaki tecrübeli oyuncu Ceyhun, Galatasaray karşısında sergilediği performansla Sivasspor’a ofansif anlamda önemli katkılar sağlayacağının sinyallerini verdi.
Daha önce forma giydiği takımlarda istikrarlı bir performans sergileyemeyen Ceyhun’un Sivasspor’da sezon boyu göstereceği performans merak ediliyor.
58^SiVaS^58 16.08.2010, 13:31 Ceyhun Eris dünyanin en iyi 10 numarasi
"_tuqRuL" 16.08.2010, 13:53 Bitanesin Ceyhun...
YigidoGenclik38 16.08.2010, 14:39 arkandan konusanLar susmusLardır umarum
bitanesin ceyhunnn
karşıyakalı 16.08.2010, 17:42 ceyhun çok iyi bir maç çıkarmıştır ama önemli olan devamlılıgının olması.ceyhun çok iyi futbolcudur ama devamlılıgı yoktur.umarım bu kötü huyundan burada vazgeçerde rahat bir sezon geçiririz
efendigardaş 17.08.2010, 01:16 Ceyhun küllerinden yeniden doğdu kendisini tebrik ediyorum ön yargılı yaklaşanlara güzel cevap verdi
redbull58 18.08.2010, 22:27 ceyhun gardas gozunu yiyim, kelle girdiriyim,ayakkabini boyatiyim,cay ismarliyim nolurrr onunu bosalttiginda vurrrr vurrr vurrrrrr pas verme gurban oluyummm
Helal be yigido gardasim ne güzel yazmissin ceyhun vursunki el alem sut ve gol görsün cok güzel goller atacagindan eminim
|