Orijinalini görmek için tıklayınız : HAYDİ SİVASIMIZA DESTEK OLALIM

hakandemirezen
26.10.2005, 10:26
SEVGİLİ ÜYE ARKADAŞLAR ARTIK TAM ZAMANI SİVASIMIZA MADDİ DESTEK OLMAYA DAVET EDİYORUM HER GÖNÜLDEN SİVASLIYI.UNUTMAYALIM BU TAKIM BİZİM TAKIMIMIZ BAŞKALARININ DEĞİL. UMARIM EN GÜZELİNİ YAPARIZ SİVASSPOR COM OLARAK.

Siir_Misali
26.10.2005, 10:29
EVET ÇOK HAKLISIN...SİVASLIYIM DİYEN HERKES DESTEĞE DEVAM ETMELİ...DESTEKLER SÖZDE KALMAMALI

hakandemirezen
26.10.2005, 10:35
HAYDİ ARKADAŞLARRRRRRRRRRRRRRRRRR BU KONUYU HAFİFE ALMAYALIMMMMMMMMM

hakandemirezen
26.10.2005, 11:06
kendim açtım topic kendim yazıyorum.

ben kendi şahsım adına sivas spor kulübünün banka hesap nosunu alıp 100 ytl göndereceğim.madem bu konuyu ben açtım öncülüğüde ben yapayım.

izmirliyigido
26.10.2005, 11:10
BEN BU SİTEDE HER KARDEŞİME GÜVENİYORUM AMA, "GAKKO58 (HAKKI)" KARDEŞİM BU KONUDA GÜVENİLİRLİĞİNİ DEV BAYRAK KONUSUNDA KANITLAMIŞ OLDUĞU İÇİN BU KONUDADA ÖN AYAK OLUR, PARAYI DA O TOPLARSA İNANIN AMAÇ VE PARA HEDEFİNE VE YERİNE ULAŞACAKTIR.

HAYDİ HAKKI KARDEŞ, HAYDİ SİVAS'LIYIM DİYENLER...

hakandemirezen
26.10.2005, 12:13
HANİ ARKADAŞLAR KANIMCA ÇOK İYİ BİR KONUYA DEĞİNDİM AMA İLGİ ALANINIZA GİRMEDİ SANIRIM. YORUMLARINIZI MALESEF OKUYAMIYORUM BURDA SİVASI ÇOK SEVİYORUM SİVASLIYIZ BİZ ÖÜLÜMÜNE KADAR FELAN SÖZLERLE KENDİNİZİ KANDIRMAYIN HADİ SİLKİNİN ŞÖYLE BİR VE SİVAS SPORA YARDIM İÇİN BİRLİK OLALALIM..........

hakandemirezen
26.10.2005, 13:05
BU KADAR DUYARSIZ OLMAYALIMMMMM LÜTFEN YORUMLARINIZI YAZIN BAŞKA BİR ÖNERİLERİNİZ VARSA ONLARI YAZIN BEN MODLARDAN DESTEK BEKLİYORUM AMA OKUMUYORLAR NE YAZIKKİ BİZ ÜYELERİN TOPİCLERİNİ

serhankaburcuk
26.10.2005, 13:29
Sivasspor Valilik vasıtasıyla başlatmış olduğu bir yardım kampanyası var...Bu kampanyaya bizde yani 1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneği olarak destekde bulunduk...İnşallah seninde dediğin gibi www.sivasspor.com aracılığı ilede bir yardımda bulunabiliriz...Bu işide bence daha önce dev bayrak kampanyasını başarı ile sonuçlandıran sitemizin yeni modaratörlerinden Gakgo58 (HAKKI ABİ)üstlenebilir...

hakandemirezen
27.10.2005, 11:50
NEDEN HİÇ BİR KİMSENİN BU KONUYA İLGİ VE ALAKA GÖSTERMEDİĞİNBİ ANLAMIŞ DEĞİLİM HAYRET VERİCİ BİR ŞEY. MODLARIMIZ BİLE DSTEK VERMEDİ OKUMA GİBİ BİR GİRİŞİMDE BELKİDE BULUNMADILAR BİLE...

yusufay
03.11.2005, 02:05
nasıl yardım yapıcaz nereye para göndercez

GuNaY
03.11.2005, 02:19
bununla ilgili bir ön çalışma yapılıp bayramdan sonra gündeme tekrar getirmeliyiz... yardım etmek isteyen çok ama bazen nasıl yapacağını bilmediği için sonuçsuz kalıyor... bu sefer o sekilde olmasın!!!

CAGRI_iST
09.11.2005, 19:10
kanka sivas a benden de katkı...sen bana borç verecen ben sivas a vercem.anlaştık demi:)?

GeCeVeMaVi58pRf
09.11.2005, 20:00
kardeşim güzel düşünmüssün fakat klavye basında sivassporlu olunmaz sivasspora yardımmı etmek istiyorsunuz maclara gelirsiniz ve takımınızı sesinizle desteklersiniz öyle kuru kuru konusmaya benzemez

1967_DERNEK_10UR
09.11.2005, 20:17
kardeşim güzel düşünmüssün fakat klavye basında sivassporlu olunmaz sivasspora yardımmı etmek istiyorsunuz maclara gelirsiniz ve takımınızı sesinizle desteklersiniz öyle kuru kuru konusmaya benzemez
İSMAİL GÖRDÜK GARDAŞ SİVASSPORLUYUZ DİYENLERİDE..BİZ SANAL SİVASSPOR'LU DEĞİLİZ...

MAVİ_BERE
09.11.2005, 20:38
ARKADAŞLAR BEN BANKADA CALISIYORUM BEN BURDAN DERNEK ADINA BİR HESAP NUMARASI ACTIRIRIM VE BU HESAP NUMARASINA SİVASSPOR.COM SAYIN ÜYELERİ PARA GÖNDERİMİ YAPABİLİRLER...

ALIN SİZE FIRSAT....
İSMAİLİN DEDİĞİ VE ONURUN DEDİĞİ GİBİ BU İŞLER KLAVYE BASINDA OLMAZ...

HERKES BİLİR BENDEN 100 MİLYON DEMESİNİ AL ŞİMDİ DE BEN DİYORUM BENDEN 250 MİLYON...
AMA İCRAAT YOK SADECE LAF TA VAR....
VARSANIZ BENDE VARIM KARDEŞ EMİR VERİN HEMEN BİR HESAP NUMARI TOPLUYALIM VE BAGIŞLANAN PARALARLA DERNEĞE GEREKLİ MALZEME VEYA
BİR MAÇTAN SONRA FUTBOLCULARA PİRİM VERSEK OLMAZ MI???

MESELA 10 BİN YTL...

HADİ BAKALIM NE KADAR DELİ KANLI VAR BU SİTE DE..
NE KADAR SİVAS ASKIYLA YANIP TUTUSAN LAR I Bİ GÖRELİMMMM

MAVİ_BERE
09.11.2005, 21:04
HADİ AMA ARKADAŞLAR HADİ AMA NEDEN CEVAP YAZMIYORSUNUZ OLMADI KLAVYE ERKEKLERİİİ

Arif Coşkun
09.11.2005, 21:12
Ya sizde tutturmuşunuz bir klavye başı başka bişe bilmezmisiniz.İnsanları bu kadar aşağılayıcı tavırla yaklaşmayın lütfen.Bu efe tarzı konuşmalrınızdan dolayı kınıyorum sizi. Daha yumuşak bir usllupla yaklaşabilirsiniz kişilere.Bu size bir şey kaybettirmez aksine kazandırır.
Bak bu fikriniz çok güzel. Kulüp adına resmi bir hesap numarası açılsın,kişiler çam sakızı çoban armağanı misali 5-10-15-20 artık herkesin gücüne göre gönlünden ne geçiyorsa yatırsın hesaba.
Ve sitedede yatıranların bir listesi konabilir, kim ne kadar yatırmışsa yazılabilirde.Bu konuda böylelikle hallolmuş olur.Bunu site ileri gelenleri değerlendirlerse eminim hayata geçebilir.
Herkese saygı ve sevgiler

AMCA58
09.11.2005, 21:27
MAÇA GELEMEYEN DIŞARDA YAŞAYAN BİR İNSANIM AMABÜTÜN KALBİM SİVASSPORLA..DESTEĞİMİ KUSURA BAKMAYIN AMA MAÇA GELEMEDİĞİMDEN KALBİMLE YAPIYORUM ARADADA CEBİMLE SİZCE YETMEZMİİ ARKADAŞLAR?

x_burnley
09.11.2005, 22:11
ben hazırım hakan abi sivasıma canım feda olsun en büyük sivas

KIRMIZI BEYAZ ŞAMPİYON SİVAS

x_burnley / imranlı58 / amerikalı

dogukan58
09.11.2005, 23:04
abiler bence bi gece fala n düzenlense biletle daha iyi olmazmı?? hem bizde toplanıp eğleniriz hemde küçükte olsa bi katkımız olur sivasa ve sivasspora bence böölesi daha makul

MAVİ_BERE
13.11.2005, 18:52
SELAMIN ALEYKÜM!!!!
ANKARA'DA Yaşayan SİVASLI GARDAŞLAR ÖNEMLE DUYRULUR!!!!!!!

Herkesin bildiği gibi ankara'da yaşayan sivaslı bir hayli çok,ama birlik beraberlik yok.
Bu birlik beraberliği sağlıya biliriz...
Nasılmı?
İSTANBUL'DAKİ YİGİDOLAR RAMAZAN AYINDA İFTAR VEREREK TANIŞTILAR VE MAÇLAR DA BİRLİK BERABERLİK İÇİN DE BAGIRDILAR TAKIMLARINA DESTEK VERDİLER....
BİZ de birbirimizi yakından tanımış oluruz hem...

VE Sİvas'daki maçlara veya deplasman maçlarına ankaradan otobüs ve ya özel bir araçla gideriz ve çok güzel olur...

Daha sonrasında fazlalık olursa ANKARA'DA BİR DERNEGİMİZ OLUR...

BU düşünceler çok güzel şimdi ben gözümde canlandırıyorum da çok mutlu oluyorum...

BEN Sİvas'daki maçlara gitme sansım oluyor ama yanlız gidiyorum..hiç olmassa diyorum en kötü ihtimalle 5 kişi gitsek diyorum ama kimse yok...

ANKARADAKİ SİVASSPOR SEVERLERİ VE SİVASLILAR SİZDEN TEK İSTEGİM BENİ BU YOLDA YANLIZ BIRAKMAYIN!!!!! LÜTFEN...!!!!!

BEN KENDİ CEP TELEFON NUMARAMI VERİYORUM VE 3 HAFTA SONRA KAYSERİDE
KAYSERİ&SİVAS MAÇI VAR ben bu maça kayseriye gidecem benim le bu yola başkoyan varsa ÖLÜMÜNE ÖLÜM diyen varsa buyursun basımın üstünde yeri var....

LEVENT AKÇINAR
CEP TELEFON NUMARAM: 0543 296 46 98...
MSN ADRESİM:duygulum_1982@hotmail. com

BİRAZ SİZDEN SİVASSPORA DESTEK CIKMANIZI BEKLİYORUM BASKA BİRSEY İSTEMİYORUMMM...

TELEFONLARINIZI BEKLİYORUMMMM..

ÖNEMLİ NOTT::::
BU KONUYU LAF OLSUN VE SÖZDE KALSIN DİYE ACMADIM...

ANLAYAN ANLAR...

infaz-16
14.03.2007, 08:46
ben bu röpartajda şuna değinmek isterim sayın abdullah başkanımızın dediği gibi sivas nüfusuna 6,5 milyon insan kayıtlı çok büyük bi sayı bu ,demek istediğim şu ben bu konuyu daha öncede burda yazdım fakat anlamdığım bi şekilde yazı kayboldu giddi. bu yaşayan 6,5 milyonu yarıya indirelim kaldı 3,5 milyon buda büyük bi sayı demi hemde büyük bir sayı hadi 1 milyon daha indirelim kaldı 2,5 milyon yine korkunç bi sayı 2,5 milyon yiğido bu 2,5 milyon insan sivassporu şampiyon yada yukarılara taşıyabilirmi taşır sadece yönetime yapacağı çok ufak bi desdekle nasılmı çok kolay şampiyonluğu abartmayalımda bana uçdu demeyein çok ufak bi yardım ya çok ufak . 5 ytl kim veremezki ya kim veremez sivassporun hesabına kim yatıramaz ama biz sivaslıyız yiğidoyuz beş dedğil 10 ytl olsa 2,5 milyonla çarpın bakayım rakam nereye vurur , ozaman mecnun başkan ve ekibinden başarı bekleyebiliriz biz ne verdddik ne verddik derken takıma dessdek olmak açısından dedim belki ben burda hayel kuruyom ama bu düşüncemi 2, kez bu sitede dile getiriyom olmayacak diye bişe yoh yeterki isteyelim ve çalışalım, ya bide 2,5 milyon deiilde 4 milyon insan kampanyaya katılıursa bah ozaman sivassporra neler yapmmazki. bu işi başlatmakda sivas il ilçe ky derneklerinden başlar.hepinize saygılar yorumuma cevap bekliyom.

infaz-16
14.03.2007, 10:48
ben bu röpartajda şuna değinmek isterim sayın abdullah başkanımızın dediği gibi sivas nüfusuna 6,5 milyon insan kayıtlı çok büyük bi sayı bu ,demek istediğim şu ben bu konuyu daha öncede burda yazdım fakat anlamdığım bi şekilde yazı kayboldu giddi. bu yaşayan 6,5 milyonu yarıya indirelim kaldı 3,5 milyon buda büyük bi sayı demi hemde büyük bir sayı hadi 1 milyon daha indirelim kaldı 2,5 milyon yine korkunç bi sayı 2,5 milyon yiğido bu 2,5 milyon insan sivassporu şampiyon yada yukarılara taşıyabilirmi taşır sadece yönetime yapacağı çok ufak bi desdekle nasılmı çok kolay şampiyonluğu abartmayalımda bana uçdu demeyein çok ufak bi yardım ya çok ufak . 5 ytl kim veremezki ya kim veremez sivassporun hesabına kim yatıramaz ama biz sivaslıyız yiğidoyuz beş dedğil 10 ytl olsa 2,5 milyonla çarpın bakayım rakam nereye vurur , ozaman mecnun başkan ve ekibinden başarı bekleyebiliriz biz ne verdddik ne verddik derken takıma dessdek olmak açısından dedim belki ben burda hayel kuruyom ama bu düşüncemi 2, kez bu sitede dile getiriyom olmayacak diye bişe yoh yeterki isteyelim ve çalışalım, ya bide 2,5 milyon deiilde 4 milyon insan kampanyaya katılıursa bah ozaman sivassporra neler yapmmazki. bu işi başlatmakda sivas il ilçe ky derneklerinden başlar.hepinize saygılar yorumuma cevap bekliyom.

ilgi ve alakanıza hayran kaldım hemşerilerim yaw insan bi cevap yazar çoh duyarsız kalıyoruz. burdan boş boş sallamah kolay devam bu kafayla devam arkadaşlar kendi yazıma kendim cevap veriyom

BekirBayrak
14.03.2007, 11:05
cok haklısın gardas
ben şahsen böle bı olusumun içinde olacagımı bildirmek isterim

infaz-16
14.03.2007, 11:11
cok haklısın gardas
ben şahsen böle bı olusumun içinde olacagımı bildirmek isterim

walla gardaş bu konuyu 2. kez dile getirdimde şuana kadar tek cevap veren sen oldun burda çoğu insan okumadı bile yazıyı öle hissdiyom yada okudu işine gelmedi.

infaz-16
14.03.2007, 13:03
Şahsen de tanıdığım ve Sivasspor için emeklerini,
gayretlerini takdir ettiğim, karakterli kişiliğine saygı duyduğum,
Ahmet Bey' in bu içten söyleşisini keyifle okudum.
Kendileri Diyarbakırlı olmalarına rağmen, Sivassporumuz için
emek sarfetmesi takdir ve ibretlik bir durumdur.

Ayhan ve Rüştü kardeşlerime de bu çalışmalarından dolayı
teşekkürlerimi ve tebriklerimi iletiyorum.

abi herkes röpartaja yorum yapıyor neden tamam röpartaj güzelde orda bi yorum yaptım neden herkes duyarsız kaldı anlamadım ben buraya ilk cevap senden gelir dedim fakat sende yazmadın saygılar.

SONMEZ
14.03.2007, 13:20
abi herkes röpartaja yorum yapıyor neden tamam röpartaj güzelde orda bi yorum yaptım neden herkes duyarsız kaldı anlamadım ben buraya ilk cevap senden gelir dedim fakat sende yazmadın saygılar.

(Yorumun gözümden kaçmış canım, uyarın için teşekkürler)

Bu matematiksel hesaplar yeni değil;
daha önceleri de çok yapıldı.
Ama maalesef, bu hesaplar, hep müsvedde kağıdında kalıyor..!

Ancak; istenince neden olmasın ?
Yeterki, senin gibi kalbi kıpır kıpır Sivasspor için çarpan, iyiniyetli
kardeşlerimiz istesin.

Kağıtların müsveddesi belki normaldir;

Fakat beyinler müsvedde olmamalı...!

SivasLady
14.03.2007, 14:44

haklisin
damlaya damlaya göl olur demis atalarimiz,
herkesin cebinden 5 ytl ciksa bir cok maddi yardim toplanilabilir.
Yardim etmek isteyen yeterince hemserilerimizin oldugunada inaniyorum.
her ne kadar büyük is adamlarinin cogundan ümidimizi kessekte.

kendisi fakir ama yüregi büyük taraftarlarimiz yardim etmek isteyenler
ve bunlar icinde yönlendirme olmali bence
Demek istedigim birilerinin aktif olmasi lazim, bu mesela Sivas`da
duraklarda yardim kutusu konularak olabilir yada alisveris merkezlerinde.
Bir cogumuz üsengeciz ve öyle özel kalkip yardim icin bir yere gitmeyenler cok
böyle yöntemle gecerken gözüne carpip cebinden yardim atabilirler.

not: Ahmet Beyin röportaj topici oldugunuda unutmamani rica ediyorum

infaz-16
14.03.2007, 14:58
haklisin
damlaya damlaya göl olur demis atalarimiz,
herkesin cebinden 5 ytl ciksa bir cok maddi yardim toplanilabilir.
Yardim etmek isteyen yeterince hemserilerimizin oldugunada inaniyorum.
her ne kadar büyük is adamlarinin cogundan ümidimizi kessekte.

kendisi fakir ama yüregi büyük taraftarlarimiz yardim etmek isteyenler
ve bunlar icinde yönlendirme olmali bence
Demek istedigim birilerinin aktif olmasi lazim, bu mesela Sivas`da
duraklarda yardim kutusu konularak olabilir yada alisveris merkezlerinde.
Bir cogumuz üsengeciz ve öyle özel kalkip yardim icin bir yere gitmeyenler cok
böyle yöntemle gecerken gözüne carpip cebinden yardim atabilirler.

not: Ahmet Beyin röportaj topici oldugunuda unutmamani rica ediyorum

durakla murakla olmaz hanfendi bu iş sivassporun hesap nosuna gönülden ne kopuysa yatıracak insan arıyoz bunu gsde yapdı bu okadar zor deiil ben 100 ytlle başlıyom hade hayırlısı hani 10milyon sivaslı nerde ayaklansınsivaslım

SivasLady
14.03.2007, 15:14
durakla murakla olmaz hanfendi bu iş sivassporun hesap nosuna gönülden ne kopuysa yatıracak insan arıyoz bunu gsde yapdı bu okadar zor deiil ben 100 ytlle başlıyom hade hayırlısı hani 10milyon sivaslı nerde ayaklansınsivaslım

herkes senin gibi olmayabilir, hemserilerimizi biliyorsun
kimse öyle yardim edeyim diye bankaya gitmiyor malesef.
helede bir kac ytl icin gitmezler, konusmalari bilmemis gibi yapmayalim
simdi ben 5 ytl veriyorum hor görürler alay ederler en iyisi hic gitmeyim diyenlerde olur
oysa birlikte güc dogar azda olsa yardim olurdu
benim düsüncem en azindan gecerken yardimda bulunurlar gizliden olurdu

burda bile kimse yardim icin özel bankaya gitmiyor
cogu insanlar üsengec buda bir gercek
kapidan kapiya dolasanlar bile var yardim toplamak icin

madem yardim toplanacak initiatiflesilsin, gönül verenler el atsin aralarinda toplasinlar

infaz-16
14.03.2007, 15:16
BEN BU SİTEDE HER KARDEŞİME GÜVENİYORUM AMA, "GAKKO58 (HAKKI)" KARDEŞİM BU KONUDA GÜVENİLİRLİĞİNİ DEV BAYRAK KONUSUNDA KANITLAMIŞ OLDUĞU İÇİN BU KONUDADA ÖN AYAK OLUR, PARAYI DA O TOPLARSA İNANIN AMAÇ VE PARA HEDEFİNE VE YERİNE ULAŞACAKTIR.

HAYDİ HAKKI KARDEŞ, HAYDİ SİVAS'LIYIM DİYENLER...

gardaş parayı kimse toplamayacah para direk sivassporun hesabına yardımı kim yapıyosa o yatıracak anladınmı yeryüzünde 6,5 milyonuz diyoruzya 3milyonu yardım etsin kişi başı en az 5 ytl buda yapar 5*3000000..- 15milyon ytl büyük desdek olur ben bunu bagıra bagıra yazdım bu hareket başlasın sivassporun hesap no kulupden rahatlıkla alına bilir. saygılar

yasin_58
14.03.2007, 15:17
hocam çok süper bi konuya değindin... valla ben öğrenciyim.. imkanım olsa.. sivasa canım feda..

infaz-16
14.03.2007, 18:05

AHŞAM OLDU Bİ ALLAHIN KULUNDAN CEVAP GELMEDİ NEDENSE KONUDA DEĞİŞDİ GİDDİ SİTE YÖNETMİMİZ BİLE BU KONUYA DUYAR GÖSTERMEDİ BEN BEKLEDİMKİ İLK ADIMI ONLAR ATSIN AMA NEDENSE ADIM DEİİL YANIT BİLE GELMEDİ.

nazimgulturk
14.03.2007, 19:38
bence geniş kapsamlı bir kampanya başlatılamlı ve tüm sivaslılar katılım göstermeli ayrıca organizesi iyi yapılmalı

infaz-16
14.03.2007, 19:58
herkes senin gibi olmayabilir, hemserilerimizi biliyorsun
kimse öyle yardim edeyim diye bankaya gitmiyor malesef.
helede bir kac ytl icin gitmezler, konusmalari bilmemis gibi yapmayalim
simdi ben 5 ytl veriyorum hor görürler alay ederler en iyisi hic gitmeyim diyenlerde olur
oysa birlikte güc dogar azda olsa yardim olurdu
benim düsüncem en azindan gecerken yardimda bulunurlar gizliden olurdu

burda bile kimse yardim icin özel bankaya gitmiyor
cogu insanlar üsengec buda bir gercek
kapidan kapiya dolasanlar bile var yardim toplamak icin

madem yardim toplanacak initiatiflesilsin, gönül verenler el atsin aralarinda toplasinlar
sevgli sayın saygı değer lady hanım sen neden her işi yokuşa sürüyon onu anlamıyom sen gitmeyebilirsin fakat giden olur neden gitmesin insan memleketi için fizana bile gider biz burda bişeyler başlatalım diyoruz sen otobus durandan bahsediyon ve şevkimizi heyacanımızı kırıyon bişe yapmayacaksan bari insanların yaptığına yapacana karışma lütfen fakat sen ön yargılısın benim bu yazdığımdan bile yanlış mana çıkarırsın . 5 ytl azmış sen çok yatır ozaman ben 100ytl ile başladım ve yatırdım kulubun hesap nosunu bulmak okadar zor deiilki 5 ytl azda deiil 5* 3000000-- 15000000ytl yapar 5 ytl söz misali dedik sen bubdan ne mana çıkarıyon onu anlamadım konuma desdek olacana köstek oluyon 10milyon sivaslıda 6milyondan bahsediyoruz bırakın 2milyonu senin dediğin o az olan parayı yardım etsin hesabını sen yap bu kampanyayı galatasaray takımıda yaptı fakat herkes desdek oldu kösdek deiil, otobus dura falan ne yazdığını düşün öle yaz b. sayar başında sallamakla olmuyor bu işler senede ayda yılda bi maça gitmeyle hiç olmaz kaldırın kafanızı şu sanaldan bi etrafınıza bakın lütfen ona buna laf yetişdirmeyi bırakda elini taşın altına sokmayı dene , benim ağzımdan çıkan hiç bir laf boş deiildir tabi sen anlamıyon ben ne yapam o okadar önemli deiil senin anlayaıp anlamaman sen yeterki laflarınla hevesimizi bozma.

SivasLady
14.03.2007, 20:56
sevgli sayın saygı değer lady hanım sen neden her işi yokuşa sürüyon onu anlamıyom sen gitmeyebilirsin fakat giden olur neden gitmesin insan memleketi için fizana bile gider biz burda bişeyler başlatalım diyoruz sen otobus durandan bahsediyon ve şevkimizi heyacanımızı kırıyon bişe yapmayacaksan bari insanların yaptığına yapacana karışma lütfen fakat sen ön yargılısın benim bu yazdığımdan bile yanlış mana çıkarırsın . 5 ytl azmış sen çok yatır ozaman ben 100ytl ile başladım ve yatırdım kulubun hesap nosunu bulmak okadar zor deiilki 5 ytl azda deiil 5* 3000000-- 15000000ytl yapar 5 ytl söz misali dedik sen bubdan ne mana çıkarıyon onu anlamadım konuma desdek olacana köstek oluyon 10milyon sivaslıda 6milyondan bahsediyoruz bırakın 2milyonu senin dediğin o az olan parayı yardım etsin hesabını sen yap bu kampanyayı galatasaray takımıda yaptı fakat herkes desdek oldu kösdek deiil, otobus dura falan ne yazdığını düşün öle yaz b. sayar başında sallamakla olmuyor bu işler senede ayda yılda bi maça gitmeyle hiç olmaz kaldırın kafanızı şu sanaldan bi etrafınıza bakın lütfen ona buna laf yetişdirmeyi bırakda elini taşın altına sokmayı dene , benim ağzımdan çıkan hiç bir laf boş deiildir tabi sen anlamıyon ben ne yapam o okadar önemli deiil senin anlayaıp anlamaman sen yeterki laflarınla hevesimizi bozma.

ilk önce yazdiklarimi dikkatlice okuyup ondan sonra yorum yaparsan sevinirim

bir cok kisi tarafindan topicler acildi, yardim icin taraftari ayaklandirmak isteyende ilk sen degilsin
ben kimseye köstek olmadim olmamda merak etme, ben sadece düsüncelerimi aktardim,
etrafimdaki yardim kampanyalardan bahsettim,birkac alternatifler sundum sen ise fikirlerime saygi göstermedin, daha dogrusu biraz dalgaya aldin ve alay edercesine cevap yazdin

her ne kadar maclarada gidemesemde ve "klavye taraftari" olsamda ben takimima sahip cikiyorum
benim yardimim bana sakli ben buraya su kadar yardim ediyorum edecegim diyede yazmam,
ben icraat yaparim sen hic merak etme, sen kendi yardimini düsün

svssnn
14.03.2007, 21:00
hesap numarası verilsin ama dikkat dolancılara ciddi bir adım atılsın