Orijinalini görmek için tıklayınız : Önce iftarını açtı, sonra Barca'yı yıktı!

kiNgSiZe58
18.08.2010, 12:34
http://image.tumspor.com/photos/625607304.jpg

Önce iftarını yaptı, sonra Barça'yı yıktı

İspanya Süper Kupa finalinde Barcelona'ya attığı iki golle takımı Sevilla'nın kupayı kazanmasında büyük rol oynayan Oumar Kanoute, Ramazan ayında oruç tutarak, daha çok güçlendiğini söyledi.

Sevilla'nın Müslüman golcüsü çarpıcı açıklamalar yaptı. Şu ana kadar çalıştığı her teknik adamın oruç tutmasına saygı gösterdiğini anlatan Kanoute, "İspanya iklimi çok sıcak ve bu nedenle yaz aylarında oruç tutmak gerçekten çok zor. Fakat Allah'a şükürler olsun, ben orucumu tutabiliyorum. İman sahibi olmam, iyi bir futbolcu olmamı sağlıyor, futbol da beni daha sağlıklı yapıyor. İslam'ı bilen insanlar şunu da çok iyi bilirler ki; Ramazan ayında oruç tutmakla, insan güçsüzleşmez, zayıflamaz." dedi.

Malili golcü, "Bir futbolcu olarak ibadetlerini nasıl yerine getiriyorsun?" sorusuna ise şu cevabı verdi: "Futbolcu olmam, benim ibadetlerimi aksatmama bir engel değil. Örneğin idman varken tesislerde, maç günleri ise soyunma odalarında namazımı kılıyorum."
sabah

cesur sivas
18.08.2010, 12:37
ispanya da en begendigim takim sevilla. kanoute ile luis fabiano ikilisi muhtesem oynuyor. kanoute nin dedikleri dogru, mesela real madrid'e transfer olan mesut özil her mactan önce kuran okuyormus. allah bize her zaman yardim eder, bizlerde ona böyle yapsak

Yusuf Çevik
18.08.2010, 13:17
kanoute yi sivasa alalım :)

58^SiVaS^58
18.08.2010, 13:18
Iste böyle Müslüman bir futbolcu olur helal olsun sana kanoute

sivastatlıbelam
18.08.2010, 14:26
helal olsun sana koçum benim ...keşke herkes senin gibi iman sahibi olabilse.keşke bizim futbolcularımızda senin gibi yaşadığı dini sergileyebilse.

şarkışla 58
18.08.2010, 14:46
Ben Kanoute nin sözlerine katılıyorum biri hariç.İman sahibi olmam, iyi bir futbolcu olmamı sağlıyor----Eğer böyle olsaydı dünyanın en büyük,en yetenekli,en başarılı futbolcuları Müslüman ülke futbolcuları olurdu.Hani söylüyoruz ya din ile devlet işlerini birbirine karıştırmayın diye.Bu da din işlerini futbola bulaştırmış.İyi futbolcu çok çalışarak,disiplinli olarak olunur.

ogz58
18.08.2010, 15:15
helal olsun sana kanoute

merkez_hakan
18.08.2010, 16:40
brawo be kanoute harbı helal olsun

58 SiVaSıM 58
18.08.2010, 17:40
allahına kurban be kanoute gerçekten hakiki futbolcuymuşsun bizede lazım bi oyuncu tipi

Yiğiter
18.08.2010, 22:33
Tebrikler,Allah kabul etsin!
Orucun Allah tarafından hediye sabrı vardır!