Orijinalini görmek için tıklayınız : TSHABALALA VIDEOLARI

şarkışla 58
17.08.2010, 00:26
Evet sevgili YİĞİDOLAR lige gs galibiyeti ile başladık.Takımın son durumu çok iyi.Uzun süreden beri Tshabalala ismi bizim gündemimizde bulunuyor.Taraftar olarak büyük başkanımızdan bu transferi bitirmesini istiyoruz.Büyük Başkan bize Tshabalala yı getir.

58^SiVaS^58
17.08.2010, 00:28
HAYDI BASKAN HAYDI BASKAN HAYDI TAM ZAMANI TAM ZAMANI SIMDI

HAYDI SIVASSPOR YÖNETICILERI BIZE TSHABALALA YI GETIRIN!!!!!!!!!!.

ZiDaNe58
17.08.2010, 00:28
MECNUN BASKAN VE MESUT HOCA DUYUN SESİMİZİ..TSHABALALAYI İSTİYORUZ HER TÜRLÜ FAYDA SAĞLAR BİZE..TARAFTAR ÇEKER FORMA SATAR HER TÜRLÜ CIKARTIR PARASINI BİR AN EVVEL BİTER İNSALLAH ŞU TRANSFER...

babapiton
17.08.2010, 00:29
Mesut Bakkal Sivasspor.com u takip ettigini sürekli dile getiriyor lütfen herkez yorum yazsın ve Mesut Hoca Tshabalalayı ne kadar istediğimizi görsün

Tshabalala yı Takımımızda görmek istiyoruz

58^SiVaS^58
17.08.2010, 00:30
Sivasspora Tshabalala lazim lütfen yönetim alin onu ve bizi sevindirin.!!!!!!!!!

ZiDaNe58
17.08.2010, 00:36
Değerli hocam ve sayın başkanım yapmış olduğunuz transferlerle takıma güç kattınız ancak bahsetmiş olduğunuz her iki futbolcu da sivasspora büyük katkıları olacağı inancındayım saidou bildiğimiz birisİ şabalaba ise izlediğim kadarıyla çok kıvrak ve süratli birisi fiyatı nedir bilemem ama hem oyunu yönünden hemde gelecekte sivassporumuza ciddi paralar kazandırabilirHele hele Mesut hocamızın elinde çok daha iyi performans gösterebilir Alınması gereken oyuncular diye düşünüyorum Defansımızı ve orta sahamızı güçlendirdiğimizde neden yarım bıramış olduğumuz şampiyonluğa ulaşmayalım..sipas tv den alıntıdır bu yorumun altına imzamı atarm.katılıyorm her bir satırına

stutgart58
17.08.2010, 00:37
başkan bu TSABALALA sayesinde hem basında daha çok ismimiz geçer,hemde taraftarı stada çekerçç hem hücumd ceyhunun sürekiliği olmayabilir...kolay sakatlanabilen bir futbolcu...lig uzun bir maraton...hemde sol kanatda rekabeti artırır ve ERMAN KILIÇ daha iyi performans gösterir..MECNUN başkanımız nolur yalvarıyoruz paraya kıyın bu adamı alın..takım içindeki dengeleri bozacak bi adam deil bu..!!!!

kiNgSiZe58
arkadaslar tshabalalayi tanimayanlar icin suan video yapiyorum, herkez görsün nekadar müthis bir futbolcu oldugunu. ayrica bi anket düzenlense cok cixx olur aga :D

Respect58
Evet,Takımımızın bizim sesimize buradan kulak verildiğini bilerek gönül rahatlığı ile yönetimimizden temenniğimizi dile getirmek istiyorum.

Takımımız gerçektende gs karşısında iyi bir performans gösterdi bunu hepimiz gördük acak lig uzun bir maraton nereye kadar gider bunu bilmiyoruz...

Taraftarımızın ortak kanısı kanatlarımızda sıkıntı olduğu doğrultusunda, evet bende böyle düşünüyorum.Zitanın iyi bir performans göstermesi sağ kanatta rahatlamamızı sağlayacak gibi.Ancak sol kanatta sıkıntı var bunu görmemek cok zor.
Hem kanatlardaki sıkıntımızı çözecek hem taraftarı trübüne çekecek onlara heyecan verecek olan hem Sivassporda gerekirse parasını tıkır tıkır sayıp futbolcu alır dedirtecek olan TSHABALALA'nın takımımıza kazandırılmasını istiyoruzzz.

DELİRT BİZİ ÇILDIRT BİZİ BAŞKANIM "TSHABALALA" İLE COŞALIMMMM

ZiDaNe58
17.08.2010, 00:41
BU TRANSFER OLMADAN BİZE RAHAT UYKU YOK..ALIN ŞU ADAMI KOMBİNE SAYISI BİLE ARTAR YEMİN EDİYORUM YA..BİR AN EVVEL BİTİRİN BU İŞİ..

stutgart58
17.08.2010, 00:43
çıldrtttt bizi başkann imza şovvvv yapalımmm 4 eylül de

58^SiVaS^58
17.08.2010, 00:43
SIPHIWE TSHABALALA LAZIM BIZE LÜTFEN YÖNETIM!!!!!!!!!!!!!!!!!:

xadox
17.08.2010, 00:49
hadi büyük baskan , su mübarek ayda sevindir bizi,

57 Mehmet
17.08.2010, 00:51
arkadaslar tshabalalayi tanimayanlar icin suan video yapiyorum, herkez görsün nekadar müthis bir futbolcu oldugunu. ayrica bi anket düzenlense cok cixx olur aga :D

Vallahi helal olsun sana bunca haykirisdan sonra tschabala bu takima gelirse senin sayende gelmmis olacak:D

stutgart58
17.08.2010, 00:54
BAŞKAN BU TARFTARI SEVİYOSAN TSHABALAYI ALIRSIN BİZE

58^SiVaS^58
17.08.2010, 00:57
Yüce Allahim Ya Resulallah lütfen Tshabalala yi Sivasspor alsin ve o bu takimi secsin ya rabbi lütfen(AMIN).

stutgart58
17.08.2010, 01:03
ceyhun-cihan-tshabalala sayesinde mitiş bi teknik getirecek orta sahaya...gole çok çabuk ulaşacagız bu 3 lüyle

adres58
17.08.2010, 01:04
Hadi bakalım çocuklar bastırın... :) Alacağız bu adamı. Takımda rekabetde artacak.

stutgart58
17.08.2010, 01:09
yıldız gelirse bu takıma stad fulll olur bunu bilinnn...tshabalala gel artık

ZiDaNe58
17.08.2010, 01:10
EVET VALLA ÖYLE GELİRSE TAKIMDA REKABETTE ARTACAK FORMA SAVAŞI BASLIYCK..HADİ BASKAN BEKLİYORUZ SÜPRİZİNİ..HEP DİĞER ANADOLU TAKIMLARI KONUSULDU BİRAZDA BİZ KONUSALIM..

ZiDaNe58
17.08.2010, 01:11
1 HAFTADA 2.KEZ GÜLDÜRÜN YÜZÜMÜZÜ..BEKLİYORUZ GÜZEL HABERLERİNİZİ..

stutgart58
17.08.2010, 01:15
bize mehmet aurellio ve tshabalala gelirse şampyonluk gelir bunu söylimmmm...

eyuphulagu
17.08.2010, 01:29
Büyük takımlarda her taraftar ve her hoca en iyi oyuncuyu ister yönetimde para sorunu olmadığı için istenen oyuncu anında transfer eidilir...Orta sıra takımlarında bir kural vardır;taraftar ister,hoca flaş transfer klas oyuncu ister ama yönetim ve başkan kulübün bütçesine göre oyuncu alır...Şimdi sivasspor tarftarı da takımda oynayacak iyi oyuncuları görmek istiyor..Şimdiki gözdemiz Tsahabalala ...Geçen yıl bu oyuncu M.Ertuğral geldikten sonra hiç gündemden düşmedi...Hepimiz bu oyuncuyu gönülden istedik ama olmadı kısmet değilmiş...Şu nada bu oyuncuyla ilgili haberler yeniden gündemimize girdi...İşin ilginç yanı çoğumuz bu oyuncuyu sadece youtube taki izlediimiz görüntülerden dolayı alınmasını çok istedik;bu oyuncuyu sadece G.Afrika'daki Dünya kupası öncesi oynanan Konf. Kup. daki maçlardan izlemiştik..Tsahabala yı Dünya Kupasında hepimiz heyecanla izledi..Tsahabalala iyi maçlar çıkarıp jeneriklik bir golde attı,ama ne hikmetse Avrupalı menejerler ve kulüpler tarafından fazla beğenilmedi ki henüz hiçbir takımada transfer olmadı..İstenen para 1500bin euro...Normal bir takım için fazla bir para değil ama bizim takım henüz bu zaman kadar bu kadar pahalı bir oyuncu almış da değil..İşin birde başka bir yönü var;Tsahabala savunma yönü iyi olan bir oyuncu değil;gelirse nerede kimin yerine oynayacak?Acaba sivassporun şu anki takımında uyum sorunu yaşar mı bu da bir soru işareti...Yalnız Tsahabala nın bizim için olumlu bir yönü de var;o da orta sahanın her yerinde oynayabilme yeteneği;sadec ön libero oynayamıyor..Kanatlarda rahatlıkla oynuyor;oyuncu kurucu oynuyor,forvet arkası oynuyor..Gelirse Erman,Zita,M. Nas,Cihan hatta Ceyhun'un yerinde b,ile oynabilen bir oyuncu..Yeterki hoca onu oynyabileceği bir yerde oynatsın...Böyle oyunculara savunma yaptırmayacaksın bana gol at,gol attır diyeceksin başka bir şey ondan istemeyeksin...Yaşı da çok genç keşke gelse;onu 4 Eylül ün yeşil çimlerinde görmek her taraftara büyük keyif verecektir...

babapiton
17.08.2010, 01:31
Başkan Bize Tshabalala ya getir

MeXeS58
17.08.2010, 01:35
yönetim kulak ver bu sese bir an önce:)

furky.b
17.08.2010, 02:05
Gelirse Yer Yerinden Oynar :D

ilteriş58
17.08.2010, 02:12
haydi yönetim tam zamanı şimdi :D

Countach
17.08.2010, 02:14
yaw nolur getirin onun bize bu taraftar hak edıo artık bu oyuncuları

burakpaşa
17.08.2010, 02:16

HAYDI SIVASSPOR YÖNETICILERI BIZE TSHABALALA YI GETIRIN!!!!!!!!!!.

bulutbey27
17.08.2010, 02:18
evet kesinlikle kadromuzda görmemiz gereken bir futbolcu ama yönetim kesenin ağzını açarmı bilmiyorum inşallah getirirler

_DeReBeYi_
17.08.2010, 03:03
CILDIRT BIZI CILDIR BIZI BASKANIMMMMMMMMMMMM 4 EYLULU BASLARINA YIKALIMMMMMMMMMMMMMMMM

HAFTAYA BUYUK FLAS TRANSFERI BURADA KONUSURUZ INSALLAH

KoCaKuRT_
17.08.2010, 04:02
sağ açık oynar...
sol açık oynar...
forvet oynar...
orta sahanın her yerinde oynar...
oyun kuruculuk yapar...
gelirse ''EFSANE'' olur!

münihli_58
17.08.2010, 04:04
FIFA 2010 Dünya Kupasinin Acilis Golünü atan Tschabalala'yi alirsak, Avrupa'da ismimizi duyururuz. Benden söylemesi.

eroltas58
17.08.2010, 04:36
Buyuk baskan getir bize tshabalalayi iyi bir ikili olur hayrettinle sol kanatimiz makine gibi olur.:D

stutgart58
17.08.2010, 04:42
Bu taraftarın artık yıldız görmek hakkı.bizm antepden ankargücündn ne farkmız var

58akif34
17.08.2010, 04:48
inşallah gelir gelirse bu sezon büyük başarılara imza atarız 2012 de şampiyonlar liginde koyacağız real madride

alperen2009
17.08.2010, 04:52
BENCE COK FAYDALI BIR TARANSFER OLUR SABALALAA GELIRSE SIVASIMIZ 4 BUYUKLERLE RAHAT MUCADELE EDER INSALLAH HAYDI BASKANIM:)

navruz58
17.08.2010, 07:52
insallah insallah insallah sivasspor lalalalalalalalaoooooooooooooo oo sivasspor

engin2609
17.08.2010, 09:41
Tshabalala Gelirse Sivası durdurabilmek Cok daha Zor olur :) ceyhun - Tshabalala - Cihan .....

Respect58
17.08.2010, 11:14
Fanatik'in haberine göre klüblede futbolcuylada anlaşmışız artık gelmesi bekleniyormuş :D :D

Yusuf Çevik
17.08.2010, 11:40
İNŞALLAH GELİR NE DİYELİM. :)

coosivaslicoo
17.08.2010, 12:37
hayırlısı olsun başkan işini bilir nıyetı top oynamaksa zaten o da sivasa gelir futbola konsantre olmak için daha iyisi var mı ama bildiğim kadarıyla avrupadan napoli falan da istiyor tshabalalayı ama inş gelir...kırmızı beyaaaz üç yıldız sivass

GokhanTurna
17.08.2010, 13:19
bize mehmet aurellio ve tshabalala gelirse şampyonluk gelir bunu söylimmmm...

Aynen katılıyorum Mehmet Aurelio daha çok faydalı olur 2 sezondur söylüyorum. 1 milyondan fazla değildir herhalde Mehmet'in fiyatı çünkü 2.ligde oynuyor.

Tshabalala(Şabalala)'yı 2 sezondur istiyoruz hadi yönetim getir şunları bize

Bu iki oyuncu gelirse ben kesinlikle diyorum ki şampiyon oluruz. Mehmet Kadir'in yerine oynar. Tshabalala ise Erman'ın yerini alır ve solda oynayan oyuncularla değişmeli oynar.

Mehmet çok top çalan ve orta sahayı yönlendiren maç içinde her yerde görünen,her bölgeye yardım eden nadir oyunculardan. Başka takımda olsa alamayız ama 2.ligde oynuyor her türlü istesek alırız.... Kendiside seve seve gelir

Mehmet Aurelio ve Tshabalala'yı istiyoruz başkanım ve Mesut hocam:rolleyes:

muratugur58
17.08.2010, 13:24
degerli başkanım bu oyuncuyu al stat coşar o zaman kimse tutamaz bizi .

Murad_Kelleci58
17.08.2010, 14:43
Hebabala .))) Tshabalala'yı isterük.. .))

Sivaslibey
17.08.2010, 14:47
Tshabalalala Tshabalalala hu uuuuuuuuuuuuuuuu !!!

58^SiVaS^58
17.08.2010, 16:22
HAYDI BASKAN HAYDI BASKAN HAYDI TAM ZAMANI TAMANI SIMDI

YÖNETIM BIZE ILAC LAZIM O ILAC DA TSHABALALA!!!!!!!!!!!.

58^SiVaS^58
17.08.2010, 16:33

58^SiVaS^58
17.08.2010, 16:35
Siphiwe Tshabalala BIZE LAZIM.

58^SiVaS^58
17.08.2010, 17:10

stutgart58
17.08.2010, 17:27
yine 3-5 kuruş yüzünden bu transfere yattı beyler boşa ümitlenmeyin..büyük başkana lafımız yok ama transfer komitesinde iş yok...bi iş yapamıyo..2 sene bu takım şampyonluga oynadı ama hala SİVASA bi tane yıldız oyuncu getiremediler...yönetim dengeleri bozmamaya borca girmemeye çalşıyor ama bazen büyük başarılar için risk şartdır..yoksa hep belli bi seviyede kalmaya mahkum kalırsnız..eger bizim yönetimizin amacı buysa sadece ligde orta sıralara oynayan vasat bi takım olmaksa ozaman lafım yok ama bi BURSASPOR olmak istiyorsak rüyaları gerçeklerşitmek istiyorsak borca girmek risk almak şart..ha bu hemen başarıyı getirmeyebilir ama bi kaç yıl sonra mutlu son gelir..bursaspor risk aldı sonrasında iknci lige düştü ama buna devam etti ve en sonunda başarıyı yakaladı..bizim yönetim 3-5 kuruşun hesabı yapıyor...NAMOUCHİ,OTOMOYOSSİ, DAYRO MORENO vs hep bu küçük hesaplar yüznde kaybedilmiş futbolcular ve şimdi bunlara TSHABALALA ile bir yenisi ekleniyor..yapacak bişy yok..yeni bi transfer komitesi gelene kadar buna SİVAS HALKI olarak mahkum kalıcaz::(

balamir3858
17.08.2010, 18:26
ya arkadaşlar bazıları abarttığımı düşünebilir ama bu tshabalala var ya:
5 tane Stoch
4 tane Dia
3 tane Pino
2 tane Cana
eder. lütfen başkan bu kadar ucuz ve sağlam bir futbolcuyu alırsan işte o zaman inanırım bu seneki şampyonluk koşusuna....

Holigann
17.08.2010, 18:45
Gelirse sol kanadı uçurur!!!
Heyecan sardı :)Umarım fanatikin balonlarından biri değildir de bu tarnsfer gerceklesır!

revenge58
17.08.2010, 20:11
ya şu ana kadar yazılan hiçbir transferimiz nerdeyse gerçekleşmedi.size transfer komitesi yüzünden mi ,başkan yüzünden mi?

58^SiVaS^58
17.08.2010, 20:56

kiNgSiZe58
18.08.2010, 00:33
Bu Konudadan Ilgili Yeni Bilgi Edinenler Lütfen Bizimle Paylassinlar. Cok Merak ediyoruz. Baskan Getir bize tshabalala yi...

kiNgSiZe58
18.08.2010, 01:37
http://www.sivasinsesi.com/images/genel/g4hynrow129265287227233397.jpg

Sivasspor sezona 3 puanla girerken transferde de bir bombanın peşine düştü. Kırmızı-Beyazlılar Dünya Kupası'nda Güney Afrika ile yıldızlaşan ve takımının Meksika karşısındaki müthiş golüne imza atan sol kanat oyuncusu Siphiwe Tshabalala ile anlaşma noktasına geldi.
BAKKAL BONSERVİSİN DÜŞMESİNİ BEKLİYORUZ
Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal ise transferle ilgili görüşlerini açıklarken taraftarların istediği cevapları verdi.
Bakkal siyahi oyuncu Siphiwe Tshabalala ile görüştüklerini doğrulayarak, "fakat önümüzde bir engel var. Bu da karşı kulübün istediği bonservis bedeli. Bu bonservis bedelinde düşüş olursa Siphiwe Tshabalala ile çalışmak isteriz" ifadelerini kullandı.

http://www.sivasinsesi.com/haber.aspx?Id=24198

BÜYÜK BASKAN GETIR BIZE TSHABALALAYI !!!!!!!!!!

rmznshn
18.08.2010, 02:22
Bu konuyla ilgili düşüncelerimi bir kaç başlık altında toplamam gerekirse:

1. Tshabalala İyi Futbolcu:

Tshabalala gerçekten sükseli bir oyuncu. gerek dünya kupasının ilk maçında attığı golle gerekse güney afrikanın konfederasyon kupasındaki gösterdiği performansla herkesin zihninde yer etmiş bir futbolcu. sol ayağını iyi kullanabilen, kaleye dikine iyi gidebilen, şut özelliği iyi olan, golcü ve mücadeleci yapısıyla ne çıkan bir futbolcu. kariyerine baktığımızda lig, kupa ve milli takım performansı son üç yılda göz dolduruyor.
2007-2008 sezonu oynadığı maç sayısı 26, attığı gol sayısı 2.
2008-2009 sezonu oynadığı maç sayısı 43, attığı gol sayısı 8.
2009-2010 sezonu oynadığı maç sayısı 40, attığı gol sayısı 9.
Şu an oynadığı takım Kaizer Chiefs Güney Afrikanın en büyük kulübü. Bu takıma 100.000 Euro karşılığında Free State Stars takımından 2007 yılında gelmiş. 25 yaşında olması, yükselen maç performansları, dünya çapında tanınmaya başlanması, kulübünün onu istediği paralarda satmak istemesinde ısrar etmesine sebep olmakta. Tabi insanın aklına şu soru geliyor. Neden diğer takımlar bu kadar iyi olan bir futbolcuyu dünya kupasının üzerinden 1,5 ay geçmesine rağmen hala almadı? Bu sorunun bence iki cevabı var. Birincisi biz neden 1.5 milyon euro verip hemen almıyoruz?(ki her takım bunu yapabilirdi. Sonuçta herkes transferi ucuza kapatmanın peşinde bence) İkincisi Güney Afrika milli takımı dünya kupasında büyük hayal kırıklığı yarattı. Tshabalala bu takımın en göze çarpan ismi değildi. Muhsin hocanın yakından tanıdığı bir isim olduğu için bizim çok gündemimizde. Yoksa başka takımlar için yüzlerce Tshabalala gibi futbolcu var transferler listelerinde.

2. Mesut Hocanın Oyun Sistemine Uyacak Bir futbolcu:

Daha önceki bir yazımda Mesut hocanın Galatasaray maçına 4-2-3-1 sistemiyle çıkacağını yazmıştım. Bir-iki futbolcunun dışında genel olarak sahaya çıkan on biri doğru tahmin ettim. Bu maç sonrasında Sivasspor ligin ilk yarısında bir çok maça 4-2-3-1 taktiğiyle çıkacağı düşüncesindeyim. Bunun birkaç sebebi var. Birincisi kadromuzda Ceyhunun bulunması. Bunu kötü manada söylemiyorum. Ama ceyhunun oynayacağı maçlarda ikinci bir forvete ihtiyacımız olması demek takımımızın mücadele gücünün azalacağı demektir. Bizim orta sahadaki futbolcularımızdan Zita, Cihan ve Mehmet Nasın ortak özellikleri hem mücadeleci olmaları hem de hücuma yaptıkları katkıların üst düzeyde olmaları. Zaten son maçta gollerimiz Zita ve Cihandan geldi. İkinci sebep ise Mehmet Yıldızın yanına gerçekten gözümüz kapalı koyabileceğimiz ikinci bir forvetin olmaması. Hele ki şu durumda Kamanan 4 ay cezalı, İbrahim tam hazır değil, Pedriel ise kapalı kutu iken.(Zaten ben ısrarla bu takıma bir forvet transferi yapılmasını isiyorum.) Şimdi bu durumları göz önüne alınca Tshabalala Mesut hocanın 4-2-3-1 de rahatlıkla yer alacak ve kadro derinliği sağlayacak bir futbolcu oluyor. Geri dörtlüyü Apo-Sedat-Denis-Hayro, tek forveti Mehmet Yıldız olarak düşünürsek,
orta sahadaki beşli için (2+3) Tshabalalanın gelmesi değişik alternatifler ortaya çıkmakta. Mesela ;
Kadir-Mehmet Nas
Zita-Ceyhun- Tshabalala

Alternatifleriyle düşünecek olursak;

Ortadaki iki ön libero için:
Kadir-Mehmet Nas,
Kadir-Keita,
Kadir- Tshabalala,
Keita- Tshabalala,
Keita-Mehmet Nas,
Mehmet Nas- Tshabalala gibi.

İleriye dönük orta sahanın üçlüsü için :
Zita-Ceyhun- Tshabalala,
Zita-Ceyhun-Erman
Zita-Ceyhun-Cihan
Zita-Cihan- Tshabalala
Zita-Cihan-Erman
Cihan-Ceyhun- Tshabalala
Cihan-Ceyhun-Erman
Mehmet Nas-Ceyhun- Tshabalala
Mehmet Nas-Ceyhun-Erman
Mehmet Nas-Ceyhun-Cihan
Mehmet Nas-Cihan- Tshabalala

Bu üçlemeleri daha da artırmak mümkün.

Kısacası Tshabalala hem ön liberoda hem de orta üçlünün sol kanadında rahatlıkla oynayabilecek biri. O yüzden Mesut Hocanın da bu transferi çok istediğini düşünüyorum.

3. Taraftar da Çok İstiyor Ama Bonservise Verilecek Para Önemli:

Evet taraftar çok istiyor bu transferi. Ama taraftar çok istiyor diye transfer yapılmaz. Sonuçta bizim gibi takımların bütçeleri belli ve sınırlı. Öyle iki-üç maç kazanalım da parası zaten çıkar diye bir şey de yok. Şimdiye kadar süper ligdeyken yaptığımız transferlerin içerisinde bonservisine en yüksek paraları verdiğimiz iki futbolcu göze çarpıyor. Biri Sergio (1 milyon euro) diğeri Aubey (1.5 milyon euro). Ben şahsen bu iki futbolcu için de bu paraların verildiğine inanmıyorum. Bu rakamlar transfermkt.de kayıtlarına göre çünkü. Kulüpten verilen rakamlar için bir açıklama hiç yapılmadı. O paralar verilseydi eğer kolay kolay o futbolcular bedavaya bırakılmazdı. Şimdi durum biraz farklı. Çünkü gerçekten Tshabalala için bir bonservis ücreti ödemek zorunda kalabiliriz. Sonuçta futbolcu 25 yaşında ve bu futbolcunun bize gelmesi son transferi olamayacak mutlaka. İyi performansını üstüne koyarak devam ettirirse, Türkiyede daha ön plana çıkabilecek durumda. Yani verip parayı alırsak bu futbolcudan satarak daha iyi paralar kazanabiliriz. Bence başkan bunun hesabını yaptı ve transferi bir anca bitirmek istiyor.

bulutbey27
18.08.2010, 02:41
inşallah arkadaşlar hadi be başkan büyüklüğünü göster de bitir şu transferi

burakpaşa
18.08.2010, 02:46
napak kanka inanakmı alırmı yönrtim bu oyuncuyu acaba:D

stutgart58
18.08.2010, 02:49
büyük başkan bize TSHABALAYI al stadı sen ozaman gör

58^SiVaS^58
18.08.2010, 14:24

58^SiVaS^58
18.08.2010, 14:38
haydi beeee alin tshabalala yi bizi rahatladim gece gündüz uyuyamiyoruz beee:mad::mad::mad:

zaralı19
18.08.2010, 14:38
Yiğidolar, Dünya Kupası’nda büyük sükse yapan Güney Afrikalı Siphiwe Tshabalala’ya kanca attı. Bu transfer için Muhsin Ertuğral’ı da devreye sokan Sivasspor mutlu sona çok yakın.

Sivasspor rsezona 3 puanla girerken transferde de bir bombanın peşine düştü. Kırmızı-Beyazlılar Dünya Kupası’nda Güney Afrika ile yıldızlaşan ve takımının Meksika karşısındaki müthiş golüne imza atan sol kanat oyuncusu Siphiwe Tshabalala ile anlaşma noktasına geldi.

1 milyon Euro
Transfer operasyonunu doğrulayan Basın sözcüsü Fikret Ünsal, “Tshabalala’yı her an bitirebiliriz” dedi. Sivas yönetiminin, geçen sezon takımı çalıştıran Muhsin Ertuğral’ı devreye soktuğu ve Kaizer Chiefs’i 1 milyon Euro’ya ikna etmek üzere olduğu bildirildi

Kaynak: Ajansspor

58^SiVaS^58
18.08.2010, 19:02
Sivasspora Tshabalala lazim lütfen yönetim alin onu ve bizi sevindirin.!!!!!!!!!

Dark Force
18.08.2010, 19:06
Bu transferde gerçekleşirse bizi kimse tutamaz inşallah biran iöce alınır.....

58^SiVaS^58
19.08.2010, 16:24

_DeReBeYi_
19.08.2010, 18:55
Tshabalala Dan Varmi Bir Haber

58 SiVaSıM 58
19.08.2010, 19:03
haydi başkannnnnnnnnnnn delirelim artık gelsin tshabalala uçursun bizi

sevda58
19.08.2010, 19:11
sessiz bekleyis suruyor bakalim hadi hayirlisi

4eylül
19.08.2010, 19:14
sivassporu uçurur

4eylül
19.08.2010, 19:18
ben seni çok sevdim tshabalala ne bekliyorsun hadi gelsene

izecson_ea
19.08.2010, 19:23
Büyük Başkann Uçur Bizi taraftarı dinle KESENİN AĞZINI BİRAZ AÇ.. BU FUTBOLCUyU SİVASIMIZA KAZANDIR

58^SiVaS^58
19.08.2010, 19:42

Respect58
19.08.2010, 19:48
Bu hafta hayrettin oynamazsa görecegiz sol kanadı.Hayro resmen hem bek oynuyor hem orta saha bide bu halde hayroya laf söylüyorlarya onu anlamıyorum..Kamananıda göndermeyi düşünüyorlarmış.Artık Fikreti çıkarırlar o oynar..Sol acıkta..Forvette..

birolsvs58
19.08.2010, 20:07
evet yigidolar Tshabalalayı istiyoruz hemde çok istiyoruz sayın başkanım iki yıldır alacağız dedin artık alalım beklioruz.Tsabalabayı istioruz.. çünkü bizi coşturcakkkkkkkk........rakibi parçalıcakkkkkkk türbünleri coşturcakkkk 4 Eylül'ü yıktırcakkkk...o gelince yer yerinden oynıcakkk çünkü ona sol açıkta çoooook ihtiyacımz var. takımn lokomotif olcak takımımzı ileri taşıcak.bunları bn sölüorum sayın yönetm ltfen değerlndirin. bn burada ceyhn içinde aynı konuşmuştum bazı yiğidolar bni burda hocam ceyhunu nerden tanıosun die elştrmişlerdi. Bir sözümde o yiğidolra 4 Eylül'e gtsinler ceyhnu ltfn izlesnler o zmn bni anlarlar...
bn gerçk bir taraftarım boş konuşmayı sevmem futbolcunun resmini görünce anlarım CEYHUN SİVASIN HAGİSİDİR OKADARRRRRRRRRRRRRR

50sekiz
19.08.2010, 20:15
Tshabalala transferini bosuna bekliyorsunuz bence.
Adamlar aciklama yapmis satmayacaklarini.
Sivasspor 600 bin euro teklif etmis onlar 2-3 milyon euro arasi para istemisler. o yüzden transferi kapatmislar !!!

SIPHIWE TSHABALALA AND ITUMELENG KHUNE STAYING AT KAIZER CHIEFS

Itumeleng Khune and Siphiwe Tshabalala will continue donning the Kaizer Chiefs jersey after the club decided to close the chapter on transfers.

Amakhosi football manager Bobby Motaung says the two Bafana Bafana players won’t be moving overseas as has been widely speculated.

Tshabalala, specifically, has been linked with several European clubs, including Turkish side Sivasspor, who KickOff.com has learnt was the only club to put in an offer in “black and white” for the star midfielder.

Sivasspor apparently made an offer of R5.6million, well below the R20-R30million Chiefs reportedly demanded for the player.

Motaung says no player will be leaving the team, except Michael Nkambule. “We have closed the chapter regarding transfers. Khune and Shaba will be staying with the team. We are not releasing anyone,” he says.

The club has requested that Shaba and Khune don’t comment on the matter as it is “closed”.

58 zaralı 58
19.08.2010, 20:15
arkadaşlar kaliteli transferler şart ucuz ama başarıya aç olanlardan olmalı

tekdoktirin
19.08.2010, 21:03
ARTIK YÖNETİM BU ADAMI DA ALIN DA TAKIM SÜPER OLSUN DİM YANİ

SEVDAMSIN58
19.08.2010, 21:34
BENCE KAMANAN I DEGERLENDIRELIM BIZE YETER AMA HIC GORUNURLERDE YOK NE HIKMETSE

B.DUMANLI
19.08.2010, 22:13
Sivasspor bu oyuncuyu kadrosuna mutlaka katmali.Bunun icinde paraya kiymali.Herseyden önce gencligi var.Fotomac´in haberine göre Sivasspor yönetimi cok az miktar teklif etmis,Afrika´lilar redetmis.Birazda paraya kiyin artik el insaf.Birazda seyircinin istegi dogrultusunda transfer yapin.Sivas seyircisi Tshabalala´yi istiyor.Bu isteklere karsi duyarsiz kalmayin.Sivas´imizi ve SIVASSPOR´UMUZU layik oldugu yere tasiyin.Sivas´li politikacilarimiz Sivas´in sesini Türkiye´de nasil duyuramiyorlar ve Sivas´in menfaetleri dogrultusunda hareket etmiyorlarsa,SIVASSPOR YÖNETIMI olarak bu göreve siz soyunun politikacilarin yapamadigi isi siz üstlenin.SIVAS´IN BUNA IHTIYACI VAR.Sivas´li basari istiyor,basariya ac.Yönetim bu oyuncuyu SIVAS´a getir.

Tuncay
19.08.2010, 22:29
Benim dusuncem farkli arkadaslar. Takima yildiz futbolcunun gelmesi onemli degil onemli olan takim ruhu. Milyonluk galatasarayi yenen milyonluk takim degil sivasspor ruhuydu.

legant
20.08.2010, 01:45
Siphiwe Tshabalala
Born: 25 September 1984
Place of Birth: Soweto, Johannesburg, South Africa
Position: Midfielder
Jersey Number: 14
Previous teams: Free State Stars
Junior National Teams Caps: 5

Chiefs Debut: PSL 31-08-07 Kaizer Chiefs 0 BidVest Wits 1
International Honours: 52 Caps for Bafana Bafana (reaached 50 against Mexico), 7 goals)

First goal for Chiefs: 28-10-07 SuperSport United 0 Kaizer Chiefs 1 Telkom Cup ¼ Finals

Total Goals for Chiefs: 17

Overall Chiefs Appearances:92
Honours With Chiefs: 2007-08 Telkom Knockout winner,2008-09 MTN8 winner, 2009-2010 Telkom Knockout winner

kiNgSiZe58
20.08.2010, 01:54
http://hurdogan.com/img/28027.jpg

Sivasspor'un Güney Afrikalı oyuncu Tshabalala ısrarı sürüyor.
Siyahi oyuncuyu renklerine bağlamak için bir süredir görüşmelerin sürdüğü,ancak şimdilik anlaşma sağlanamadığı öğrenildi.
Sivasspor yönetimi 1,5 milyon euro benservis bedeli istelyen Güney Afrika kulubü Kaizer Chiefs'e 600 bin euro önermeş,ancak görüşmelerin tıkanması üzerine bu rakam Sivasspor yönetimi tarafından 200 bin euro daha artırılarak 800 bin euro'ya çıkarıldı.
En son 800 bin euro veren Sivasspor yönetimi Tshabalala'dan ve kulübünden gelecek cevabı bekliyor.

Hurdogan

Haydi Yönetim Getir Bize Tshabalalayi.
Gelirse kendime 2 tane orjinal Sivasspor Formasi + Maraton Kombine alicagim..!

SempaticH
20.08.2010, 11:40
valla ne diyelim taraftarın sesini dinleseniz iyi olur yapacağınız bir transfer taraftar sizden şimdiye kadar hiç bu kadar israr edip transfer istemedi artık taraftarıda dinleseniz iyi olur diyorum alacağınız öle fazla ücret te değil yani lütfen sayın başkan ve yöneticilerimiz yiğidonun isteğini yerine getirin her sene sizin getirdiklerinizi göndere göndere usandık yeter bırakın bu nazı ve cazı bekliyoruz bu topçuyu hadi bakalım tekrar rica ediyoruz lütfen....

jamesbond58
20.08.2010, 12:00
tshabalala çok iyi futbolcu ve bizim takımı bir üst seviyeye çıkrataçak kalitede bir futbolcu. hem fizik olrak hemde teknik olrak çok iyi futbolcu. inş bu oyuncuyu alırız. 2yıl sonra beşiktaş'a 10 milyon euro ya satarız :D

kaptann58
20.08.2010, 12:41
NERDE BU MEMLEKETİN ZENGİNLERİ ELLERİNİ TAŞIN ALTINA KOYSUNLAR BİRAZ ÖNCÜ MARKA OSMAN YILDIRIM DAHA BİSÜRÜ GETİRSİNLER ŞU ADAMI BİZE

svsli585858
20.08.2010, 12:55
büyük başkan bize al bu oyuncuyu çok faydası olacaktı hem faydası olmasa bile 1.5 milyon euroya alsak en kötü 700-800 yine satarız yine verdiğin 800 bin tl paraya denk geliyo bi kaybımız yok yani lütfne getir başkanım kesenin ağzını açın ve patlatın bombayı....

esrarengiz
20.08.2010, 15:19
bir kac tshasbalala videosu yakaladim umarim iyi goruntulerdirr:)) 14 numaraya dikaat ... ama bu takim zaten hepsi super yaa bence bunlarin hepsini alalim kulubu komple:)))

http://www.youtube.com/watch?v=E_Ue_qXddnQ

http://www.youtube.com/watch?v=tCvBXfbTx8Q&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=MU-iomT8PyI&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=CueIQn0n12g&feature=related

alem_halil
20.08.2010, 15:25
youtube açılmıyor bende.ama dünya kupasında attığı gol yeter.inş alınırda bize fayda sağlar.

Yusuf Çevik
20.08.2010, 16:18
İNŞALLAH alırız ya güzel bir futbolcu videolar için sağolun emeğinize sağlık :)

58^SiVaS^58
20.08.2010, 16:32
Bu Videolarda Tshabalalanin kalitesini görüyoruz muhtesem bir oyuncu.

ofozturk
20.08.2010, 16:34
youtube açılmıyor bende.ama dünya kupasında attığı gol yeter.inş alınırda bize fayda sağlar.

vay halil bey siz buralardasınız.

şarkışla 58
20.08.2010, 16:49
Ha gayret yönetimin birşey yapacağı yok anca biz böyle bastırırsak birşeyler olacak gibi bastırmaya devam:D

58^SiVaS^58
20.08.2010, 17:12

stutgart58
20.08.2010, 18:20
http://foreign.peacefmonline.com/sports/201008/72800.php

Yigido 058
20.08.2010, 19:27
http://foreign.peacefmonline.com/sports/201008/72800.php

Bu yukardaki Ingilizce habere göre TSHABALALA kendi kulübünden ayrılmıyormuş malesef.

Malesef cünkü Youtube'deki görüntüler gerçekten süper ama bu oyuncu bizim için pahalı demekki.

Biz transfer bedelinin sadece dörtte birini ödemek istemişiz haber göre.

58CeZa58
20.08.2010, 22:32
daha oyuincu gelip etmeden sey
yapiyoruz
bence nasil diyim sivassporun adini kücük düsürür gibi birsey
Galatasarayi yenmisik
süper kadromuz da var böyle seyleremi kaldik gelirse gelir gelmeze gelmez arkadaslar birakin su tshabalala islerini her geldigimde ayni sey
görmedkten biktim vallah

Divriği58
21.08.2010, 00:28
Bu yukardaki Ingilizce habere göre TSHABALALA kendi kulübünden ayrılmıyormuş malesef.

Malesef cünkü Youtube'deki görüntüler gerçekten süper ama bu oyuncu bizim için pahalı demekki.

Biz transfer bedelinin sadece dörtte birini ödemek istemişiz haber göre.

olacagı buydu keseyi açmazsan kımseyı alamazsın

HALIL
21.08.2010, 02:28
bu transfer bende cok istiyordum ama galiba beyler yatti malesef:rolleyes:

kiNgSiZe58
21.08.2010, 23:01
Antalya Sivas Macini 90' izledim,
sol kanat cok acik veriyor.
heleki orta sahadan cok rahat geciyorlar,
Ermana güvenmiyoruz..
Yönetim al artik tshabalalyi lütfen.

58 SiVaSıM 58
21.08.2010, 23:05
aynen erman çok ama çooooook kötü bi oyuncu mehmet çok ağır vuruş yekniği hiiiç yok ama havada çok sıcaktı

zaralı19
21.08.2010, 23:09
bence maçı gayet iyi oyanadık hava şartları biraz zorladı yoksa bu maçı rahat alırdık

erhan 10
21.08.2010, 23:09
cihan oynuyo bazen erman oynuyo ama erman berbat cihanda ters ayak ve yeterince hızLı değiL bu eksikLeri görüp bu adama sarıLmaLıyız yaaa hadi yönetim..Konu için tşkkrLer..

cesur sivas
21.08.2010, 23:12
siphime tshabalala , duy sesimizi. iste bu sivasin cagri mesaji

gel tshabalala , bizim kapimiz sana her zaman acik

yorumcuyuz
21.08.2010, 23:12
o kadar para gelıyo klübe artık iyi bir transfer edelim. nerde beleş var aldık antalya macında gorduk ki sol S.O.S veriyorrrr... yönetimmm alın artık takviyeee...

asdera58
21.08.2010, 23:15
ya iyi hoşda tshabala sol acık oyuncusu tshabalanaın karşı takım attacklarında bişe yapacağını sanmıyorum sadece kendi ataklarımızda bize çok fydası oluri...

cesur sivas
21.08.2010, 23:16
hemde 1.5 milyon a mi kiyamiyorsunuz. aubey diye bir oyuncu gelmisti gecen sene. oda 1.5 milyona geldi. o zaten takimdan cikarilmisti iyi oynamiyor diye. tshabalala ise milli takimda ne yaptigini hepimiz gördük ve gayet basarili. bence 1.5 milyon tshabalala icin bile az

yusuf_yusuf
21.08.2010, 23:21
alın sın artık bu futbolcu bızde kurtulalım sızde:mad::mad:

LosTie58
21.08.2010, 23:25
Erman aşısı bize neden tutmadı anlamadım aslında bizim takımımızda çok büyük işler yapabilirdi kullanamıyor kendini bence.

şarkışla 58
21.08.2010, 23:34
Oyunun sıkıştğı anlarda yaratıcı oyunculara ihtiyaç vardır.Tshabalala da öyle bir oyuncu şu ana kadar zaten 1 trilyon geldi kaldı 1 trilyon hadi yönetim

yıldız58im
21.08.2010, 23:35
geçen sene başarısızlık yaşandıysa erman gibi kişisel oynayan adamla sayesinde oldu şimdi bide ceyhun geldi... bence musa aydın gönderilmemeliydi. diğer yapılan hamleleri yerinde buluyorum. aclen kamanan tekrar kazanılmalı zita iyi bir yedek olur ama onbirde yetersiz yerine emre bölözoğlu gibi biri takıma alınırsa bu sene iyi şeyler yapabiliriz. o zaman çif forvetbile oynayabiliriz...

PETKOVİC
21.08.2010, 23:47
2 maçta toplam 1 trilyon para aldık neyin hesabını yapıyoruz alın artık şu adamı

SempaticH
21.08.2010, 23:48
anlaşıldıki sol iç yok gibi valla işler böle gitmez alınacaksa hemewn alınmalı yoksa işler kötü bence takım zaten yaşlı birde bu sıkıntılarolursa hiç olmaz yönetim hemen getirtmeli şu adamı iyi ederler

tekdoktirin
21.08.2010, 23:52
E ARTIK ŞU ADAMI ALSALAR ARTIK YANİ PARAMI YOK SANMIYORUM

58 SiVaSıM 58
21.08.2010, 23:58
güney afrikadan koş gel sivasa

hayırlıs diyelim siphiwe tshabalala siphiwe tshabalala ooooooooo oooooo

erman seni istemiyoruz defol git allah aşkına sedat yeşilkayaya olumsuz baktık ama adam süper oyuncu erman gitsin dertler bitsin

SEVDAMSIN58
22.08.2010, 00:01
TAKIMIMIZDA ORTA SAHA DENEN BIRSEY YOK MEHMET YILDIZLA CEYHUN ANLASAMIYOR ERMANDAN TAVUK COBANI BILE OLMAZ UGUR KAVUKMUDUR TAVUKMU BUNLAR CARE DEGIL KADIR COK GUCSUZ FERHATI PROFESYONEL YAPAN KISI COK BUYUK VEBALDE KALMIS ALLAH ASKINA BIR TAKIM VARMIYDI SAHADA GECEN HAFTAYLA HIC KIYASLANIRMI NEREDE KAMANAN ARKADAS SAKAT DEGIL ILK ONBIRDEDE YOK OLAMAZ BOYLE BIRSEY BUYUKSEHIRIN KADRO DISI BURAKTIGI SILLA NICIN ALINMIYOR
CIHAN IYI NIYETLI AMA YETERLI DEGIL
AMA BIRSEY SOYLEMELIYIMKI BOYLE CIRKEF ............ BIR HAKEME KARSIDA ANCAK BU KADARI YAPILABILIRDI BIR HAKEM ANCAK BU KADAR .......... OLUR TERBIYESIZLIGIN ANCAK BU KADARI OLUR INSANLIK ACIZI MEDENIYET YOKSUNU DAHA DUN AGZI KOKUYORDU BUGUN PISLIK YAPMAYA BASLADI NE ALIP VEREMEDIGI VAR BUNUN BIZIM SIVASLA

Respect58
22.08.2010, 00:02
Siphiwe Tshabalala Sol bek ve sol acık oynayabilen bir oyuncu.Yani Oyunun her iki yönünüde iyi oynayabilir..Eğer bu adamıda alamazsak güvenim kalmayacak ve hayal kırıklığı yaşayacağım.Bu kadar adam isterken yönetim hala sessiz kalıyor ya yazıklar olsun..Taraftar adamların umrunda değil..Bu takımın parası yönetimin değil hepimizin kardeşim biz harcanmasını istiyoruz.Sanki kendi ceplerinden veriyorlar...

pover58
22.08.2010, 00:09
hayrettin olmadı takım zorlandı elbet hava sıcaktı ama soldan adam gibi bir atak yapamadık tashabalala olursa bu sorunda çözülür gol yolundada sıkıntımız azalır.bu adamın derhal alınması lazım.bir maçta parasını çıkarır bu adam yönetim artık alın şu adamı yaaaa.

SempaticH
22.08.2010, 00:14
evet şart alın lütfen Tshabalala yı yırtsin ortalığı beee

Divriği58
22.08.2010, 00:16
Mesut hoca daha ne beklıyorsun takımın eksikleri var. transfer şart Duy taraftarın sesinide al şu tshabalala yı. İnat etme ne olur hoca Transfer et senınde olur. 3 puan istiyoruz

B.DUMANLI
22.08.2010, 00:31
Sivasspor yönetimi ve teknik kadrosu bugün oynanan Antalya macindaki gibi bir rakibi diger deplasman maclarinda beklerlerse cok büyük bir yanilgiya düserler.Nedenmi cok basit.Üc tane yüzde yüzlük pozisyondaki golleri atamayan M.Yildiz bugün yenilseydik acaba nasil bir tepkiyle karsilasirdi.Mademki sen forvet oyuncusu olarak sahaya cikiyorsun bu basit pozisyonlari gole cevireceksin.Eger ceviremiyorsa, ozaman Tschbalala´ya verilen paraya yönetim olarak acimiyacaksin.Ceyhun bizi her an kart cezasindan ötürü yalniz birakabilir. Nitekim bugün Antalya´da bunun sinyallerini verdi.Hakemlerle cok ugrasiyor.Resmen üstüne yürüdü bugünki macda hakemin.Antalya´dan 3 puanla dönemiyorsak hangi deplasmandan üc puanla döneriz bilemiyorum.GS KARSISIDAKI SIVAS´DAN TEK BIR ESER YOKTU ANTALYA´DA.Bu günki macin tek bir özeti olabilir,becerisizlik bize beraberligi getirdi cok yazik.Ceyhun ,M.Yildiz,M.Nas ve Cihan iyi degillerdi.Tshabalala transferini yönetimin bir kez daha gözden gecirmesi gerekir,gec olmadan olumlu karar verin yoksa,her mac Antalya maci gibi olmayabilir.......

xadox
22.08.2010, 00:37
baskan duy sesimizi

burakpaşa
22.08.2010, 01:08
alınırsa benden 2 forma söz..

herkes alacağı thasabalala forma sayısını yazsın arkadaslar. belki yönetim gaza gelir.

benden 2 adet forma sözü

stutgart58
22.08.2010, 02:11
erman artık kredisini fazlasıyla tüketti..adam memenun değil sivastan...bilerek böyle yapıyor gözden düşmek için..yollayın gitsin adam gibi birini alın..alın TSHABALALAYI...ermanın yerine verdigğimiz HERVE TUM bugün bjk yi perişan etti

HALIL
22.08.2010, 02:13
simdi bu oyuncu alinirsa cok iyi olur tam ilac gibi olur ilk 3e oynariz vallaha cunku sol kanata oyle bi oyuncu lazim sana katiliyorum kingsize senin kadar bende cok istiyorum hem 1.5 milyon neki o bir yildiz oyuncu icin cok olumlu bir fiyat 100 milyon euroya oyuncu aliyorlar alin da olsun bitsin haydi baskan haydi baskan haydiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii tam zamani tam zamani simdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiii:D

legant
22.08.2010, 02:14
MECNUN BAŞKAN BİZE TSHABALALAYI GETİRRR!!!!!!!!!!!!!!!!

eyuphulagu
22.08.2010, 02:16
Hepimiz uzun süredir Tsahabala diyoruz..Gelirse iyi transfer olur;yalnız ortada bir sorun var:Bu oyuncu SOL KANAT OYUNCUSU DEĞİL;ORTA SAHANIN SOLUNDA VEYA SAĞINDA HATTA FORVET ARKASINDA VE OYUN KURUCU OYNAYAN bir oyuncu...Sivasspor bu oyucuyu alırda bu oyuncu KESİNLİKLE SOL KANADA ÇARE OLMAZ....Çünkü savunma yönü iyi olmayan bir oyuncu...Eğer gelirse orta sahanın solunda veya Cihan'ın yerinde ya da Ceyhun un yerinde oynayabilir bu oyuncu..Dünya kupasında bu oyuncuyu çok dikkale hepimiz izledik;BU OYUNCU KANAT OYUNCUSU DEĞİL...Gelirse Sivassporun raklamı açısından iyi olur;basın sivassporla daha çok ilgilenir...Takıma katkısı da ancak Hücuma yönelik oynatılırsa olur,Hayrettin'in yerinde oynarsa Sivassporun Sol Kanadı E-5 OTOBANI GİBİ OLUR.....

stutgart58
22.08.2010, 02:16
BURSA maçını kaznsak ts den berbaerlikle dönsek TSHABALANIN parası çıkacak zaten..neyin hesabını yapıyosun yönetim?????? millet 40 milyon euroya robinhoları alıyo sen 1.5 milyonu çok göryosun bu kadar mı ezik bi klübüz ?????daha 1 sene önce o malum klüple şampyonluk yarışnda deilmiydik eyyy yönetimm

samsa58
22.08.2010, 02:34
oyuncuyla anlasılmıs zaten sadece fıatta sorun kalmıs belkı yonetımde bır kac gun daha fıat dusecek umuduyla beklıyordur sonunda 1.5 mılyona razı olur yanı ınsallah olur:))

Countach
22.08.2010, 05:05
dünya yıldızı pedriel suarez ne oldu benzınımı biti.

Yusuf Çevik
22.08.2010, 11:56
Evet hava çok sıcaktı yinede alınan puan iyiydi. Tshabalalanın gelmesi lazım alırız inşALLAH.

TEKOTORİTE58
22.08.2010, 11:59
TAKIMIMIZDA ORTA SAHA DENEN BIRSEY YOK MEHMET YILDIZLA CEYHUN ANLASAMIYOR ERMANDAN TAVUK COBANI BILE OLMAZ UGUR KAVUKMUDUR TAVUKMU BUNLAR CARE DEGIL KADIR COK GUCSUZ FERHATI PROFESYONEL YAPAN KISI COK BUYUK VEBALDE KALMIS ALLAH ASKINA BIR TAKIM VARMIYDI SAHADA GECEN HAFTAYLA HIC KIYASLANIRMI NEREDE KAMANAN ARKADAS SAKAT DEGIL ILK ONBIRDEDE YOK OLAMAZ BOYLE BIRSEY BUYUKSEHIRIN KADRO DISI BURAKTIGI SILLA NICIN ALINMIYOR
CIHAN IYI NIYETLI AMA YETERLI DEGIL
AMA BIRSEY SOYLEMELIYIMKI BOYLE CIRKEF ............ BIR HAKEME KARSIDA ANCAK BU KADARI YAPILABILIRDI BIR HAKEM ANCAK BU KADAR .......... OLUR TERBIYESIZLIGIN ANCAK BU KADARI OLUR INSANLIK ACIZI MEDENIYET YOKSUNU DAHA DUN AGZI KOKUYORDU BUGUN PISLIK YAPMAYA BASLADI NE ALIP VEREMEDIGI VAR BUNUN BIZIM SIVASLA
KAMANAN 4 AY CEZA ALDI SİVASSPORA GELMEDEN ÖNCEKİ TK MAHKEMEYE VERMİŞ YENİ SONUÇLANDI AYRICA TAKIM GAYET İYİ ORTASAHA ÇOK İYİ SADECE FORVET AKSIYOR.BJK YENİLDİ.1 PUANI BEGENMİYONMU.

TEKOTORİTE58
22.08.2010, 12:03
SEVDAMSIN BOŞANA ELEŞTİRME CİHAN NERSİ YETERSİZ HER MAÇTA YENECEKSİN DİYE BİR ŞAR YOK SENİN BEGENMEDİGİN TAKIM BURSASPORU DAGITSINDA O ZAMANDA AYNI ELEŞTİRİYİ YAPTA GÖREK.BJK FB GS BURSADA NERVARKİ. ENİYİ TAKIM BİZİZ.YAKALANAN FIRSATLARI ATSAK TAMAMDI GEÇENSENE KALEYE BIRAK GOLÜ ŞUT ATAMIYORDUK .BUNDAN İYİ TAKIM GÖSTERBANADA GÖREK.BOŞUNA ELEŞTİRMEYELİM UGURDA İYİ TAKIM SÜPER.

58^SiVaS^58
22.08.2010, 13:41
Antalya macinda sol kanat oyuncumuz varmiydi yaaaa:mad::mad::mad:
Bu Transfer sart yönetim!!!!!!!!!!!!!.

58^SiVaS^58
22.08.2010, 13:55

sibur
22.08.2010, 14:00
adamı macın son 30 dk oyuna alırsa bakkal denen adam oynayamaz tabı cocuk.ermanın futbolunu kalıtesını tartısanların futbol bılgılerının azlığına ve cahıllığıne verıyorum.formsuz desenız tammaam.uzun lafın kısası erman 30 dlık adam değil.ikinci yarı 45 dk oynatacaksın ve sürekli forma vereceksın bak senı nasıl tasıyor...

ozbss07
22.08.2010, 14:24
ya gelecekse gelsin gelmeyecekse baska bi transfr yapalım bence .. ama kesinlikle transfer sart !

kiNgSiZe58
22.08.2010, 14:24
adamı macın son 30 dk oyuna alırsa bakkal denen adam oynayamaz tabı cocuk.ermanın futbolunu kalıtesını tartısanların futbol bılgılerının azlığına ve cahıllığıne verıyorum.formsuz desenız tammaam.uzun lafın kısası erman 30 dlık adam değil.ikinci yarı 45 dk oynatacaksın ve sürekli forma vereceksın bak senı nasıl tasıyor...

gecen sene gördük gardas gördük, nasilda tasidi bizi

ozbss07
22.08.2010, 14:35
gecen sene gördük gardas gördük, nasilda tasidi bizi

aynen öyle mükemmel tasıdı gecen sene sanki bizi !

sivastatlıbelam
22.08.2010, 14:51
tshabalala gelse iyi olurda ondan ziyade bize her zaman 11 de oynayacak sağlam bi forvet lazım.mehmet yıldızın yanına.evet takım pozisyona giriyo defansif açıdan da iyiyiz fakat son vuruşlarda beceriksiziz biraz .bu yüzden iyi şut çeken rakibe basan yıpratan bi forvet lazım.kamanan değil ama.

bykaram
22.08.2010, 16:00
tshabalala guzel bı futbolcu ii işler görür bı de su yönden bakılması lazım tshabalala yı aldıgında kımı kesecek ya cıhanı kesecek kı mesut bakkal cıhanı kesmez cıhanı kesmez ıse zıtayı kesıp cıhanı sag tarafa cekecek ama zıtada kesılecek bır oyuncu deıl dunkı macta bızım eksıgımız hayrettındı hayrettının oldugu maclarda sol taraf bu kadar acık kalmıo bızım sorunumuz forvet mehmetın yanına hızlı topa vurabılen bı oyuncu lazım mehmet ceyhuana ayak uyduramıyor cok ağır kalıo

kiNgSiZe58
22.08.2010, 17:48
tshabalala guzel bı futbolcu ii işler görür bı de su yönden bakılması lazım tshabalala yı aldıgında kımı kesecek ya cıhanı kesecek kı mesut bakkal cıhanı kesmez cıhanı kesmez ıse zıtayı kesıp cıhanı sag tarafa cekecek ama zıtada kesılecek bır oyuncu deıl dunkı macta bızım eksıgımız hayrettındı hayrettının oldugu maclarda sol taraf bu kadar acık kalmıo bızım sorunumuz forvet mehmetın yanına hızlı topa vurabılen bı oyuncu lazım mehmet ceyhuana ayak uyduramıyor cok ağır kalıo

Soru Basit: Mehmet Nas -> Yedek, Cihan Ortaya ve cihanin eski yerine Tshabalala !! Taiderde yolanmasi gerek

mühendisburak58
22.08.2010, 17:53
arkadaşlar sivasın bş bld olması için belediye ve valiye mail atalım ltfn onlrda sivasa gelecek olan başbakana iletmeli.trabzon van kahramanmaraş bu iş için kolları sıvadılar bizden hala ses soluk çıkmıyor.

sameddogan112
22.08.2010, 18:47
evet Tshabalala yi istiyoruz sivassporun boyle bir oyuncu ya ihtiyaci var

DoomsDay58
22.08.2010, 19:14
Taider bence iyi oyuncu ama formda değil şans verilse iyi şeyler yapar gibi me geliyo ama tshabalala şart

58^SiVaS^58
22.08.2010, 19:39
Arkadaslar Taideri ve 800.000 versek bence teklifi alirlar

sivaslihakan
22.08.2010, 20:18
arkadaşlar sivasın bş bld olması için belediye ve valiye mail atalım ltfn onlrda sivasa gelecek olan başbakana iletmeli.trabzon van kahramanmaraş bu iş için kolları sıvadılar bizden hala ses soluk çıkmıyor.

evet arkadaslar sivasi büyüksehir beldiyesi yaptiralim

sivaslihakan
22.08.2010, 20:19
bol bol mail gönderelim bos durmayalim

Respect58
22.08.2010, 20:21
BU KADAR İLGİ,ALAKA VE İSTEĞE RAĞMEN YÖNETİMİN BU KADAR KAYITSIZ KALMASINI ŞİDDETLE KINIYORUM..İNSAN Bİ AÇIKLAMA YAPAR YAHUU..

bulutbey27
22.08.2010, 21:49
aarkadaşlar bu boş bir hayal bence yönetimden tık bile yok
bukadar isteğe ya alırız yada alamayız deseler yine yeter her soru cevapsız bu konuda :confused:

stain
22.08.2010, 22:36
ya iyi hoşda tshabala sol acık oyuncusu tshabalanaın karşı takım attacklarında bişe yapacağını sanmıyorum sadece kendi ataklarımızda bize çok fydası oluri...

TSABALALA SOL KANATTA HERYERDE OYNUYOR HEM BEK OLARAK HEMDE KANAT OLARAK

ÖN LİBERO OLARAKTA OYNUYOR

legant
23.08.2010, 17:27
BECERİKSİZ YÖNETİM DİYE BAŞLIK AÇIN BENCE ANTEBİN TSABALALAYI ALDIGI SÖYLENİYO

LosTie58
23.08.2010, 17:28
Ben görmedim hiçbir yerde Antep nerden çıktı ?

DoomsDay58
23.08.2010, 18:03
balalanın antebe gittiğini kim söylüyo hiç öyle bi haber çıkmadı

Del Piero
23.08.2010, 18:07
hadi alalım artık şu adamı yaa.. daha neyi bekliyoruz.....

mucahitbaba58
23.08.2010, 18:41
almistir antep yaa adamlar akilli bizim yonetim gibi yasinin gecmesini yada bonservisini aline almis yada bir klupten kovulmus futbolcuyu beklemiyorya
gerci kovulanida alamiyorya maglum murat erdogan sylla gibi neyse uzun lafin kisasi hayirli olsun antpe tepe tepe kullansinlar

birolsvs58
23.08.2010, 19:47

seni tebri ediyorum bu yorumundan bizi aydınlattığın için tşkr.

birolsvs58
23.08.2010, 19:51
TSABALALA SOL KANATTA HERYERDE OYNUYOR HEM BEK OLARAK HEMDE KANAT OLARAK

ÖN LİBERO OLARAKTA OYNUYOR

çok yönlü bir futbolcuymuş kaledede oynarmı acaba bence çok iyi bir kaleciymiş

mühendisburak58
24.08.2010, 01:46
arkadaşlar tshabalala sivasspora gelmek istiyormuş ama kulubü yüksek bonservis istiyormuş.yani onlar 1.5 milyon euro istiyormuş sivasspor 800 bin vereyırmuş ondan anlaşılamıyor.hatta tshabalala sivasspor kulubünü arayıp beni almadınız mı diye soruyormuş.en kötü ihtimalle tshabalala ara dönemde sivaspsora imza atıyım diyormuş sene sonunda da sivaspsorda olur.merak etmeyin tshabalala bizim yani.artık imzalar 6 ay önceden atılabiliyormuş.BURADA MUHSİN HOCAYI UNUTMAYALIM.KEŞKE İLERİKİ ZAMANLARDA MUHSİN HOCAYI SİVASSPORDA HERHANGİ BİR KADRODA GÖRMEK İSTERDİM.KENDİSİ KİŞİLİK OLARAK ÇOK İYİ BİR İNSANDI.

ilteriş58
24.08.2010, 01:55
antep aldı diyorlar doğru mudur?

kiNgSiZe58
24.08.2010, 01:59
arkadaşlar tshabalala sivasspora gelmek istiyormuş ama kulubü yüksek bonservis istiyormuş.yani onlar 1.5 milyon euro istiyormuş sivasspor 800 bin vereyırmuş ondan anlaşılamıyor.hatta tshabalala sivasspor kulubünü arayıp beni almadınız mı diye soruyormuş.en kötü ihtimalle tshabalala ara dönemde sivaspsora imza atıyım diyormuş sene sonunda da sivaspsorda olur.merak etmeyin tshabalala bizim yani.artık imzalar 6 ay önceden atılabiliyormuş.BURADA MUHSİN HOCAYI UNUTMAYALIM.KEŞKE İLERİKİ ZAMANLARDA MUHSİN HOCAYI SİVASSPORDA HERHANGİ BİR KADRODA GÖRMEK İSTERDİM.KENDİSİ KİŞİLİK OLARAK ÇOK İYİ BİR İNSANDI.

iyide gardas, Tshabalalanin sözlesmesi 01.06.2012de bitiyor. Yani bu sezon sonu bitmiyor, bu sezondan sonraki gelen sezon bittiginde bitiyor. bizim ona simdi ihtiyacimiz var, sonra degil.. gelicekse simdi gelmesi lazim. yönetim elini tasin altina koymali. Veya bir Sponsor bulmali. ya anlamiyorum ben cildiracam vallaha, 1.5 million ödememek icin klüp nasil bir oyun oynuyor hayrette düsürüyor beni. besiktas 40 millionluk transfer yapmak icin sponsur ariyor biz ise 1.5 million icin. pes dogrusu

bulutbey27
24.08.2010, 02:40
yok arkadaşlar böyle bir girişim yok sivasta tsabalala sı ya hani nerde yönetimden bir açıklama bile yok

Divriği58
24.08.2010, 10:50
Beyler merak etmeyin basın sözcümüz FİKO BEY açıklama yapacaktır taraftrarımız istesin 20.000 euro veririz dicektir.Siz yeterki bekleyin:)

Respect58
24.08.2010, 11:11
Basın sözcümüz fikret ünsal : "Tshabalala için ne gerekiyorsa yaparız,gerekirse 25 milyon euroyu verir alırız,bugüne kadar ne paralara kimeri aldık Tshabalalayı mı alamayacağız":D :D :D

GÜLEZ
24.08.2010, 12:44
ya arkadaşlar keita nerde adam kayboldu hiç kımse bilgide vermiyor

Divriği58
24.08.2010, 12:48
[QUOTE=GÜLEZ;646895]ya arkadaşlar keita nerde adam kayboldu hiç kımse bilgide vermiyor[/QUOTE

KEİTA yalan oldu.geçen sene zitaya yaptıklaırnın aynısını yapacaklar.DİALLO yuda oynatmayacaklar

yorumcuyuz
24.08.2010, 12:55
alın artık yaw şu adamııı:mad:

Respect58
24.08.2010, 13:02
Arkadaşlar transfermarkt'da Tshabalalanın kontratının 2012de bittiği yazıyor..Seneye kesin bize gelecek diyerek taraftarı uyutmaya çalışıyorlar.Aradan biraz zaman geçer bunlar unutur diyorlar..Hep böyle seyircimi kalacağız..Takımımıza sahip çıkalım uysal koyunlar gibi ne derlerse onu değil istediğimizi yapalım..

Ayrı bir konu diyelimki seneye bize gelecek şartlar sağlanıyor..Gidip o takımın oyuncusunu ayartıp beleş almak Sivasspora yakışırı soruyorum.Ayrıca bize şimdi lazım olan oyuncuyu neden seneye alıyoruz oda ayrı bir merak konusu..

karşıyakalı
24.08.2010, 13:37
beyler bu yönetim taraftarı hiç kaale almıyor kendi bildiklerini yapıyorlar.taraftarlar kırıldı geçti kaç gündür tshabala transferi hakkında ama yönetim bu talepleri duymazlıktan geliyor .arkadaş çıkında olumlu yada olumsuz taraftarı bilgilendirinde millet de rahat etsin yada umudunu kessin.işi sürüncemede bırakmayın.ben şahsen bu transferin olacagını düşünmüyorum yönetim para verip oyuncu almaz üstelik bu adamın yaşıda genç bizim transfer politikamıza uymuyor.biz ancak yaşı 30 u geçerse alırız yoksa almayız.

karşıyakalı
24.08.2010, 13:56
bu arada tshabala yla gaziantepsporun anlaştıgı söyleniyor umarım bu haber yalandır eger böyle bi şey varsa bu yönetimimizin ne kadar aciz ve beceriksiz oldugunun delilidir.bu yönetime artık hiç sempatim ve güvenim kalmaz .sen elindeki topçuyu para için başka bi takıma kaptır haa.akıllara zara bi şey olur haber gerçekse taraftar olarak tapki koymamız gerektigini düşünüyorum bu durumda

legant
24.08.2010, 14:00
ARKADAŞLAR TSABALALA YAKINDAGELİYOR
konuyla ilgili açıklama yapan sivasspor basın SÖZCÜSÜ Fikret ÜNSAL thasabalalanın sivasspor için çok genç olduğunu onu ançak 2015-2016 sezonunda düşündüklerini hem o zamana kadar yaşının artması ile beraber bonservisinin düşeceğini hatta belki hiç para vermeden alabileceklerini söyledi.....
:)

kiNgSiZe58
24.08.2010, 14:13
bu arada tshabala yla gaziantepsporun anlaştıgı söyleniyor umarım bu haber yalandır eger böyle bi şey varsa bu yönetimimizin ne kadar aciz ve beceriksiz oldugunun delilidir.bu yönetime artık hiç sempatim ve güvenim kalmaz .sen elindeki topçuyu para için başka bi takıma kaptır haa.akıllara zara bi şey olur haber gerçekse taraftar olarak tapki koymamız gerektigini düşünüyorum bu durumda

kaynak nedir gardas, antep alirmi alir ..

DoomsDay58
24.08.2010, 14:15
Hala yaşlı oyuncu diyosunuz ama ryan giggs in 36 yaşında ve manchester in 11 inde sürekli yer buluduğunu unutuyosunuz ve bu oyuncular hemen futbolu bırakıcak da değiller tamam bende istemem 30 yaşından yukarıda bi transfer yapılsın ama bazı arkadaşlar çok abartıyolar bu yaş meselesini

yorumcuyuz
24.08.2010, 14:24
Tshabalalayi antepe kaptıtırsak yönetim kına yaksın o zaman..! nerde beleş kalıntı futbolcu varsa aldık. bari biraz paraya kıyın bee o kadar para giriyo kulubün kasasına...

sasci58
24.08.2010, 14:31
sesimizi duyan yokmu?? :confused:

legant
24.08.2010, 14:39
YÖNETİM İSTİFA!!!

58^SiVaS^58
24.08.2010, 14:43
Sivasspor ve bir oyuncuya 1.5 milyon haha hic gülecegim yoktu:D

YÖNETIM ISTIFA:mad:

karşıyakalı
24.08.2010, 15:02
artık bu oyuncunun alınacagına dair bir inancım kalmadı

karşıyakalı
24.08.2010, 15:06
ayrıca bu oyuncunun anteple anlaştıgı söyleniyor umarım dogru degildir

legant
24.08.2010, 15:06
PİSKOLOJIM BOZULDU ARKADAŞ Bİ HAFTADIR O SİTE SENİN BU SİTE BENİM TSABALALA GELDİ HABERİNİ DUYMAK İÇİN 7/24 ONLINE OLDUM
YETER ARTIK YA YENETİM YA ÇEKİ DÜZEN VER KENDİNE ADAM GİBİ Bİ HABER AĞI OLUŞTUR KENDİNE YADA İSTİFA ET DELİ KANLI GİBİBU NE ARKADAS YA BASIN SÖZCÜSÜ AÇIKLAMA YAPMIŞ ÇOKDA UMRUMDA GERİ ZEKALI FIKONUN NE DEDİĞİ KONUŞMAYI BİLMEYEN ADAMDAN BASIN SÖZCÜSÜ MÜ OLUR
TRANSFERİNDE Bİ ADABI WAR ARKADAS SEN KULUBÜN İSTEDİĞİ PARANIN 3 DE 1 İNİ VER ONDAN SONRA CIK ACIKLAMA YAP TSABALALA İLE ANLAŞTIK KULÜBÜ İLE UFAK SORUNLAR KALDI DİYE LA Bİ GEDİN İŞİNİZE..YÖNETİM İSTİFA EDENE KADAR NE MAÇA GİDERİM GAYRİ NE DE FORMA ALIRIM

karşıyakalı
24.08.2010, 15:12
kaynak nedir gardas, antep alirmi alir ..

antebin yerel kanalı olan kanal 27 televizyonu açıklamış

Divriği58
24.08.2010, 15:20
Sivassporumuz gol atınca şampiyon sivas die çalan bir müzik var. o müzik kimde var acaba?? varsa bana atabılırmısınız???

Divriği58
24.08.2010, 15:21
Sivassporumuz gol atınca şampiyon sivas die çalan bir müzik var. o müzik kimde var acaba?? varsa bana atabılırmısınız???

ramazan5842
24.08.2010, 15:38
arkadaşlar iş sadece yönetimde bitmiyor. birazda sivaslı yatırımcıların veya işadamlarının,,sivassporluyum deyipte cebinden sivasspor için bir kuruş çıkmayan zengin sivaslıların sivassporu desteklemesi gerekiyor.bakın bursaya insuayı aldı.ankaragücünde bir sürü yıldız var.bugün kayserinin zaleyata ile anlaştığı söyleniyor.bu transferleri yöneticiler tek başına mı yapmış bi araştırın . aksine bu şehirlerin işadamları sayesin de yapılmış olan transferler.
eğer sivaslılar bu takımı biraz olsun destekleseydi tshabalala çoktan bizdeydi.

lilsyuba
24.08.2010, 15:51
thabalala @(l)SIVASSPOOOOOR(l)

yorumcuyuz
24.08.2010, 15:54
arkadaşlar iş sadece yönetimde bitmiyor. birazda sivaslı yatırımcıların veya işadamlarının,,sivassporluyum deyipte cebinden sivasspor için bir kuruş çıkmayan zengin sivaslıların sivassporu desteklemesi gerekiyor.bakın bursaya insuayı aldı.ankaragücünde bir sürü yıldız var.bugün kayserinin zaleyata ile anlaştığı söyleniyor.bu transferleri yöneticiler tek başına mı yapmış bi araştırın . aksine bu şehirlerin işadamları sayesin de yapılmış olan transferler.
eğer sivaslılar bu takımı biraz olsun destekleseydi tshabalala çoktan bizdeydi.

peki lige ayak bastı parası 30 milyon dolar nerde..! destek tabi onemlı ama para giriyor zaten kulubun kasasına zaten transferde adam akıllı birini almadık nerde kalıntı nerde beleş var onu aldık. bari bir 1 milyon euro verelım...

legant
24.08.2010, 17:48
ALIN SU TSABALALAYI

58^SiVaS^58
24.08.2010, 19:46
SIPHIWE TSHABALALA LAZIM BIZE LÜTFEN YÖNETIM!!!!!!!!!!!!!!!!!:

Respect58
24.08.2010, 21:34
Arkadaşlar transfermarkt'da Tshabalalanın kontratının 2012de bittiği yazıyor..Seneye kesin bize gelecek diyerek taraftarı uyutmaya çalışıyorlar.Aradan biraz zaman geçer bunlar unutur diyorlar..Hep böyle seyircimi kalacağız..Takımımıza sahip çıkalım uysal koyunlar gibi ne derlerse onu değil istediğimizi yapalım..

Ayrı bir konu diyelimki seneye bize gelecek şartlar sağlanıyor..Gidip o takımın oyuncusunu ayartıp beleş almak Sivasspora yakışırı soruyorum.Ayrıca bize şimdi lazım olan oyuncuyu neden seneye alıyoruz oda ayrı bir merak konusu..

babapiton
27.08.2010, 14:35
http://www.spox.com/de/daten/pics/fussball/bilder/spieler/gross/42644.jpg
Sivasspor Güney Afrika Milli Takımıyla Dünya Kupasında Yıldızı Parlayan Siphiwe Tshabalala'nın Transferinde Son Teklifini Yaptı.Sivasspor Tshabalala için en son teklifini Kaizer Chiefs takımına iletti ve Topu Tshabalala ya attı.Tshabalala'nın da Sivasspor'a gelmek istediği ancak gelmek için takımı Kaizer Chiefs i ikna etmek zorunda.

sebasteia
27.08.2010, 14:37
haydi bakalım görelim seni şabo, ne kadar isteklisin sivas'a gelme konusunda!

ayrıca yönetimin son teklifi nedir?

buraks58
27.08.2010, 14:48
arkadaşlar bu transferde somut bir adım atılmadıkça yada shabalala sivassporda demedikçe artık konu açmasak.adam bu külüpte oynanan mücadele eden topçularımızdan daha fazla anılır oldu.iki maçta yürekleriyle oynayan bizleri mutlu eden futbolcularımızı konuşalım. shabalala getirmek kolay değil inş takıma kazandırılırsa konuşmaya devam ederiz.

babapiton
27.08.2010, 14:49
ayrıca yönetimin son teklifi nedir?

Bu konuda Bilgim yok ama Basına Yansıyan son rakam 800 bin euro'du belki 900 yada 1 milyon euro yapmışlardır ama sadece tahmin

PETKOVİC
27.08.2010, 14:56
Tahminim 4.hafta trabzonda yedek soyunur

babapiton
27.08.2010, 14:57
Tahminim 4.hafta trabzonda yedek soyunur

Daha Almadan ilk 18 e koydun adamı :D

hiko58
27.08.2010, 15:02
bence balon olabilir bu haber. yönetimin futbolcu falan alacağı yok

sebasteia
27.08.2010, 15:10
arkadaşlar bu transferde somut bir adım atılmadıkça yada shabalala sivassporda demedikçe artık konu açmasak.adam bu külüpte oynanan mücadele eden topçularımızdan daha fazla anılır oldu.iki maçta yürekleriyle oynayan bizleri mutlu eden futbolcularımızı konuşalım. shabalala getirmek kolay değil inş takıma kazandırılırsa konuşmaya devam ederiz.

defalarca aynısını yazdım, tshabalala için içinizde biriktirdiğiniz enerjiyi, mevcut kadronun başarısı için kanalize edin diye... dinleyen kim?

madem bu transfer olmuyor, o halde sonuna kadar erman ve cihan'a destek verip sahip çıkalım. elimizdeki silahlarımız bu kardeşlerimiz değil mi? asıl desteği elimizdeki futbolcularımıza verelim!

DoomsDay58
27.08.2010, 15:11
İnşallah doğrudur hayırlısı olsun

jamesbond58
27.08.2010, 15:16
defalarca aynısını yazdım, tshabalala için içinizde biriktirdiğiniz enerjiyi, mevcut kadronun başarısı için kanalize edin diye... dinleyen kim?

madem bu transfer olmuyor, o halde sonuna kadar erman ve cihan'a destek verip sahip çıkalım. elimizdeki silahlarımız bu kardeşlerimiz değil mi? asıl desteği elimizdeki futbolcularımıza verelim!

ya kardeş bu oyuncu çok iyi. takımıza bir üst kaliteye taşıyacak bir oyuncu. biz burda bas bas boşuna bağırmıyoruz yani

Yusuf Çevik
27.08.2010, 15:20
İNŞALLAH gelir tshabalalala

58_babacan_58
27.08.2010, 15:26
ARTIK YÖNETİMİNDE TAŞIN ALTINA ELİNİ SOKMASI LAZIM,HER ZAMAN BEDAVA FUTBOLCU BULAMAYIZ,BU SEFER YILDIZ TRANSFER İSTİYORSAK BU PARAYI VERMEMİZ LAZIM.

burakpaşa
27.08.2010, 15:33
siteyi asparagas haberlerle doldurmayın yahu.
yok şöyleymiş yok böyleymiş.fanatikle fotomaçı solladık valla

PETKOVİC
27.08.2010, 15:40
Daha Almadan ilk 18 e koydun adamı :D

tahminim dedim zaten :D

YigidoGenclik38
27.08.2010, 15:45
İstiyoruz gelmesini ama fazlada umut baglamamak lazım bence

ama bütün umutlarımızda bu futbolcuya baglı degil o olmasada olur biz yine basarırız...

Respect58
27.08.2010, 15:50
Tabi topu Tshabalalaya atsınlar transfer olmayınca o gelmedi olacak değil mi?

Kusura bakmasın yönetim ama hiç güvenmiyorum.Takıma olan güvenimi de kaybettim.Ortada hiçbir şey yokken siz çıkardınız transfer haberini madem kesin değildi neden acıkladınız??Bitsi artık bu çileeeeeeeee..

abdullahmkaya
27.08.2010, 15:57
Rüyamda gördüm arkadaşlar geliyo Tsabalala :D

mucahitbaba58
27.08.2010, 16:04
madem gelmek istiyor topla tasi taragi gel agam sivasin topragi genis insanlari hos gencelri sicak kanli gonlun varsa gelirsin sivasima

kiNgSiZe58
27.08.2010, 16:28
Sivasspor Yönetimin Dogru Dürüst Bir Menejeri yokki. Bir Haldun Üstüneli FIKRET ÜNSALla kiyasliyabilirmisniz? Bosuna umutlanmayin gardaslar. haberler katagorisinde 1 yil geriye giderseniz buna benzer birsürü futbolculardan ilgili haber bulabilirsiniz. yok geldi yok gelicek top onda yok bunda. gelirse bir mucize olur. yönetim kusura bakma ama bi paraya kiyip transfer isini becerdiginizi ömrüm boyunca görmedim.

вαЯon™
27.08.2010, 16:38
suarezi neden aldık ozaman..

babapiton
27.08.2010, 16:48
Sivasspor Yönetimin Dogru Dürüst Bir Menejeri yokki. Bir Haldun Üstüneli FIKRET ÜNSALla kiyasliyabilirmisniz? Bosuna umutlanmayin gardaslar. haberler katagorisinde 1 yil geriye giderseniz buna benzer birsürü futbolculardan ilgili haber bulabilirsiniz. yok geldi yok gelicek top onda yok bunda. gelirse bir mucize olur. yönetim kusura bakma ama bi paraya kiyip transfer isini becerdiginizi ömrüm boyunca görmedim.

Fikret Unsal Basın Sözcüsü Menejer degil zaten Sivasspor'un Genel Menejeri Oral Baykal

58^SiVaS^58
27.08.2010, 16:51
Üffffff artik gel tshabalala seni bekliyoruz haydi

kiNgSiZe58
27.08.2010, 16:51
Fikret Unsal Basın Sözcüsü Menejer degil zaten Sivasspor'un Genel Menejeri Oral Baykal

pardon karistirmisim gardas, kusuruma bakma :)

Emrah5800
27.08.2010, 18:09
http://www.spox.com/de/daten/pics/fussball/bilder/spieler/gross/42644.jpg
Sivasspor Güney Afrika Milli Takımıyla Dünya Kupasında Yıldızı Parlayan Siphiwe Tshabalala'nın Transferinde Son Teklifini Yaptı.Sivasspor Tshabalala için en son teklifini Kaizer Chiefs takımına iletti ve Topu Tshabalala ya attı.Tshabalala'nın da Sivasspor'a gelmek istediği ancak gelmek için takımı Kaizer Chiefs i ikna etmek zorunda.

Gardas bir Kaynak da verirmisin nerden aldin bu haberi ??
Ve Sivasspor nezman vermis son teklifini ??
01.09.2010 bitiyor transferler !!!!

burakkova
27.08.2010, 18:13
ne futbolcuymuş arkadaş.. bu kadar olay yarattı isim yaptı..

şarkışla 58
27.08.2010, 18:16
suarezi neden aldık ozaman..

Neden ikisi aynı mevkinin topçusumu Tshabalala orta sahanın sol veya ortasında veya forvet arkasında oynuyor.Saurez forvet değil mi

şarkışla 58
27.08.2010, 18:17
Geleceksen gel gayrı onyedi benli Tshabalala..................

şarkışla 58
27.08.2010, 18:19

Haldun Üstünelin aldığı adamlarda hangisi gs ye fayda sağladı ki arkadaş

burakkova
27.08.2010, 18:37
Haldun Üstünelin aldığı adamlarda hangisi gs ye fayda sağladı ki arkadaş

doğru.................

kiNgSiZe58
27.08.2010, 18:41
ben onu demiyorum kadres, orasini bilemem. ben diyorumki oyunculari ikna edebilme kapasitesi var. Buda transferi sagliyor.. bizimkileri gibi topu veya kramponu oyuncuya atmiyorlar. Anadili gibi ingilizceyi konusuyor..

58 SiVaSıM 58
27.08.2010, 19:09
hadi bakalım inşallah gelir göster kendini tshaba biz seni sende bizi istiyosan gelirsin

sevda58
27.08.2010, 19:21

aynen, Bence fazla kafa yormamak lazim artik, gelirse hos gelir, biz takimimiza bakalim..

58svs58mk
27.08.2010, 19:38
beyler bu oyuncunun takıma gelmesini çok istiyorum ama hiç sanmıyorum ya

babapiton
27.08.2010, 20:14
Gardas bir Kaynak da verirmisin nerden aldin bu haberi ??
Ve Sivasspor nezman vermis son teklifini ??
01.09.2010 bitiyor transferler !!!!

Kaynak Erdal Sarılar röportajı

Del Piero
27.08.2010, 20:17
bu haberler hakikaten sıktı gelecekse gelsin yoksa işimize bakalım

V1CT0RY
27.08.2010, 21:38
Vay Anasını Ya...

Bize Topçu Lazım Acilinden 2 Tane Bi Tshbalala Tutturduk Gidiyoruz...Sonumuz Hayrolsun:mad:

Dark Force
28.08.2010, 00:11
Şimdiye kadar anlaşma sağlanamadıysa bir dahada olmaz bu transfer boş çıkar.....

MaNiAcSiVaSlI
28.08.2010, 00:13
İNŞALLAH GELİR GELİRSE SİVASSI HİÇ KLİMSE TUTAMAZ SÜPER Bİ TAKIM OLUR

Respect58
28.08.2010, 00:17
Son 3 gün!!! Getirin artık şu adamı..

4eylül
28.08.2010, 01:40
tshabalala yla yattık tshabalalayla kalktık ne yönetimden nede teknik heyetten ses çıkıyor yararlı olabilir ama hanı nerde ne bir ateş nede bir duman var

MeXeS58
28.08.2010, 01:45
kımse tanımıyor dogru duzgun bu adamı ama (ii tanıyanlara lafım yok) herkes gelsin falan cok ii adı güzel dıye herkes alınsın dıyor adama bıde zencı dıye:D

sivaslitaner58
28.08.2010, 08:23
gel artik ya ne bekliyorsun

calipso
29.08.2010, 22:20
Shabba transferi % 90 yattı gibi ... haberlere göre takımı Kaizer Chiefs satılık değildir ibaresini koydu

tekdoktirin
29.08.2010, 23:18
MEHMET VARYA NE GEREK VAR BAŞKASINA YA ANLAMIUYORUM BU GELEN PARA NERE GİDİYOR YANİ YAYIN FELAN HANİ TIRANSFER FELAN DİYCEM O DA YOK HAYRETMİ NE ALLAH ALLAH ACABA YANILIYOMMU

DaNGeR0uS
30.08.2010, 01:00
Top Tshabalala'da ise kesin gol olur ;)

Caner POLAT
30.08.2010, 01:16
Kamanan 13.haftaya kadar yok kesinleşti zaten kamanan gelene kadar zita ve erman kılıçla devam edecekler.%99 iptal bu transfer yalan oldu.Gençlerbirliği bile 2 milyon $ transfer yapıyo ama biz 1.5 milyon $ verip alamıyoruz.

mucahitbaba58
30.08.2010, 01:54
resmi taraftar sitesinde uyenin biri hayati soydasla telde gorusmus ve tshabalalanin transferini bitiriyorlarmis
soyleyen kisi gayet ciddi ve emin yarin birgun trye gelecekmis insallah balon degildir

adres58
30.08.2010, 01:59

Çok güzel ve anlamlı yorumun için teşekkür ederim. Aslında Tshabalala bizim ihtiyacımız olan bir oyuncu işin o tarafına vesselam; Lakin alınamasada ki biz önceden de dediğim gibi Omotoyossi, Renato, Dairo Moreno gibi transferlerden hüsranla sonuç almışken bu oyuncuya bel bağlamamız ve o kadar pürüze karşı adeta kampanya başlatmamız işin kabak tadı verdiğinin boyutları... Ben Kadirin çırpınışlarını yazmıyorsam, Sedatın yüreğini koyarak oynadığını belirtmiyorsam, Hayronun takım için sakatlandığını bilmiyorsam ne bileyim Ceyhunun asistlerini görüp burada paylaşmıyorsam onlara ihanet etmiş olurum. Tutturduk ben dahil Şaba aşağı Şaba yukarı. Yüzlerce hatta binlerce mesaj yazdık başlıklar açtık. Diğer futbolcu kardeşlerimiz bu mesajları okuduğu zaman etkilenmezmi kardeşim. Aha geldi diyelim bu oyuncu. Hepimizde biliyoruz ki zenci oyuncuların bize adaptasyonu zor geçiyor. Bunu Wooter de gördük, Zita da gördük. Eğer bu oyuncu bize adapte olamazda sahada bir şey veremezse seyirci ne tepki verir, akabinde topçular arasında ona karşı bir tutum olursa ne olur hiç aklımıza getirmedik. 10 kişi pas atmaz seyirci derki bir adama pas atmadınız. İki pası değerlendiremez pas alamaz. Yani bir sürü varyasyonu değişik olumsuzluklar. Biz toplum olarak futbolda yeni transferlerimizden şapkadan tavşan çıkarmasını beklemezmiyiz. Olmayınca veryansınlarda bulunmazmıyız.
Artık imza olmadan bu işin peşini bırakalım. Biz Bursa maçında nerelerde hata yaptık onu tartışalım. Trabzon maçında nasıl oynayacağız onun münazarasını yapalım. Çok gördük fiyasko transferleri olmayınca canımız sıkılıyor moralimiz bozuluyor. Sonrada kime sataşacağımızı şaşırıyoruz. Her kafadan binbir ses. Yok cimri yönetim, yok pinti başkan. Bırakalım bu işleri de biz neden seyirciyizde taraftar olamıyoruz onun çözümlerini bulalım. Tartışalım görüş beyan edelim ama bu sayfaları olmamış bir dua için amin demeyelim. Varsın gelmesin, civan gibi bir sürü topçularımız var. Cümle alem bizim presimizi konuşuyor ama gol atamadığımızı söylüyor. Çözerken illa şu adam lazım bu adam lazım demeyelim. Bizim gördüğümüzü illaki yönetimde görüyor. Bir camiayı yönetmek kolay değil. Herkes haklı biz haklıyız ama ortada haksız yok bunun nedenini bulalım...
Saygılarla.

fedayi
30.08.2010, 02:00
hadi gelde kurtar bizi azaptan

58^SiVaS^58
31.08.2010, 15:17
Tshabalala yi almazsaniz ....

ayna26
31.08.2010, 15:32
Tshabalala'yı istiyoruz.... diye feryat eden futbol severlere çok ilginçtir muhataplarından yani yönetimden hiçbir açıklama gelmedi.Kardeşim madem almıyacaktınız ya da alamıyacaktınız ne diye ortalığa bu haberi çıkarıyorsunuz.Ne demişler "yutamıyacağın lokmayı ağzına almıyacaksın, sonra dilin döner, benzin söner..." bunun misali yönetim şimdi eminim savunma mekanizmalarından birine bürünmek üzeredir.Paramız yokdu, ya da öok pahalıydı, ya da oyuncunun 1 yıl daha mukavelesi var ya da oyuncu Sivasa gelemk istemedi, ya da............ bu bahanaler uzatılır.
Gelelim sadede, takımın 3 haftalık periyottaki gidişatına baktığımızda, iyi oyun oynuyor, ancak ilerisi için bu artar mı azalır mı işte onun muhakemesini şu an yapamıyoruz,Bursa maçında ilk yarı üstün oynuyor bu takım, ancak forvette adam yok.M.yıldız yorgun, tek başına olmuyor yanına hırçın bir forvet gerek, birde sol bek.bu sezonun 3 maçında yediğimiz gollere bakın hangi kanattan daha çok açık vermişiz tabi ki sol kanat.oraya durdurucu bir eleman gerek.
Haydı bakalım "Tshabalala" rüyasına yatalım, belki düşler de gelirde,hem yönetime hem de rakipe birer gol atar ne dersiniz:)))))))

sivasspor585858
31.08.2010, 17:21
herkes son günde bombalari patlatiyor.
bizim yönetimde balon patlatiyor.
ayip bu yapilanlar. madem oyuncu alamiyorsun o zaman dirdir etmeyeceksin.
yaziklar olsun. iki sene sampiyonluga oynadi paralar geldi. nereye gitti bu paralar. ahim sahim bir futbolcu alinmadi simidiye kadar. yani paralar futbolculara gitti diyelim. nerde beles oraya yerles taktigiyle calisiyor yönetim. paralar kendi ceplerine´mi iniyor acaba? böyle birsey bugüne kadar sivasspora konduramadim ama artik süpheleniyorum. ya bugün adam gibi transfer yaparlar yada cikip son senerlerde gelen paralarin bir bir hesabini kaleme döküp taraftara resmi sitede sunarlar.
ben artik biktim hergün siteyi acip acaba transfer varmi diye bakmaya.
YAZIKLAR OLSUN YÖNETIME!!!!!!!!!!!
YAZIKLAR OLSUN!!!!!!!!!!!!!!!!
TARAFTARA YINE KOCAMAM BIR KA..K ATTILAR

sivasspor585858
31.08.2010, 17:53
Konyaspor, dış transferde Kanfory Sylla ile 1 yıllık resmi sözleşme imzaladı.

Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Türkiye'de daha önce Sivasspor ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor formaları giyen Gineli futbolcu Sylla'nın, kendisini bir 1 yıllığına yeşil-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imza attığı bildirildi.

Açıklamada, Sylla'nın transfer ücretinin tamamının maç başı olarak ödeneceği belirtildi.

birolsvs58
31.08.2010, 20:34
büyük başkan seni çok seviyoruz tshabalala istiyoruz

birolsvs58
31.08.2010, 20:35
büyük başkan tshabalalayı getir artık

birolsvs58
31.08.2010, 20:36
BÜYÜK BAŞKAN Tshabalalayı getir yoksa bu sevda bitmez

birolsvs58
31.08.2010, 20:37
BÜYÜK BAŞKAN tshabalala bu takımın amokçhisi olur beklioruz sana güveniyoruz

birolsvs58
31.08.2010, 20:39
BÜYÜK BAŞKAN getir artık tshbalalayı bekiyoruz hafikli yiğido

50sekiz
31.08.2010, 20:47
kimseyi ümitlendirmek istemem ama dün Tshabalala londraya ucmus.
Fulham icin gittigi tahmin ediliyor ama belli mi olur...... ;)

kiNgSiZe58
31.08.2010, 22:13
kimseyi ümitlendirmek istemem ama dün Tshabalala londraya ucmus.
Fulham icin gittigi tahmin ediliyor ama belli mi olur...... ;)

kaynak nedir gardas?