Orijinalini görmek için tıklayınız : Aylik 9,95$ tüm SS Maclarini Izle!!
kiNgSiZe58 21.08.2010, 11:31 Arkadaslar internette gezerken buldum.
DIGITURKwebtv
Sivasspor taraftar paketini aylik 9,95$ veriyor. Internet üzeri izleniyor ve takilma olmuyor ayna gibi.. benim pc tvye yakin olsa tvye baglayip izliyecemde olmuyor :D
Buyrun kendiniz sitede gezin ve bakin. Bu site Digiturkun
http://www.digiturkwebtv.com/
babapiton 21.08.2010, 11:47 walla dijiturk kazık 13 lira flan demeyin ben gittim görüstüm bir sürü ek masfaf cıkarıyolar 2 yıllık üye olana 13.99 1 yıllık olana 20 tl bize önceden baglatırız diye arcelikten dijitürk uyumlu dekoder almıştık şimdi arcelikle anlaşmaları bitmiş galiba vestelle anlaşmaları varmış takmak istemiyolar antene 95 lira istiyolar ve ayriyetten 120 lira dekoder parası istiyolar kurulum vs. en az bi 220 lirayı kuruluma harcıyorsunuz.
kiNgSiZe58 21.08.2010, 11:50 walla dijiturk kazık 13 lira flan demeyin ben gittim görüstüm bir sürü ek masfaf cıkarıyolar 2 yıllık üye olana 13.99 1 yıllık olana 20 tl bize önceden baglatırız diye arcelikten dijitürk uyumlu dekoder almıştık şimdi arcelikle anlaşmaları bitmiş galiba vestelle anlaşmaları varmış takmak istemiyolar antene 95 lira istiyolar ve ayriyetten 120 lira dekoder parası istiyolar kurulum vs. en az bi 220 lirayı kuruluma harcıyorsunuz.
evet o dedigin gercek lig tv paketi icin. Bu ise internetten izleniyor yüksek kalitete. Kredi kartindan 13 lirayi cektiriyorsun, siteye giris yapiyorsun, sivas macini aciyorsun keyfine bakiyorsun.. bu bence gercek lig tv paketinden daha iyi
B.DUMANLI 21.08.2010, 11:51 Su anda ligtv üyeligi olan süperlig maclarinin hepsini izliyor ve ekstradan fazla ücret ödemiyor.Maclar iki kanaldan veriliyor.Birincisi ligtv,ikincisi Digi tanitim kanali.Yayinlari Türksat ve 7 derece Eutelsat´dan takip etmek mümkün.Söyledigim seyler Avrupa´da yasayan Türk arkadaslara hitaben.Bugünki Antalya-Sivas maci Digi kanalinda gösterilirken,Bjk-Ist.Bld maci Ligtv´den yayinlanacak.
babapiton 21.08.2010, 11:53 evet o dedigin gercek lig tv paketi icin. Bu ise internetten izleniyor yüksek kalitete. Kredi kartindan 13 lirayi cektiriyorsun, siteye giris yapiyorsun, sivas macini aciyorsun keyfine bakiyorsun.. bu bence gercek lig tv paketinden daha iyi
Peki Donma vs. oluyumu
zaralı19 21.08.2010, 11:57 Peki Donma vs. oluyumu
yok olmuyor kardeşim bende sivasın aldım tek ayda 5 tl onu aldım geçen hafta aldım bugunde tvye takacam işallah öyle izleyeceğim
oguzhan_1616 21.08.2010, 12:06 9.95 dolar ne yahu 9.95 Tl değil mi ?
Benim 4 senedir Digiturk var Lig Tv dahil ... eski üyeler için ayriyetten bir ücret söz konusu değil galiba daha fatura gelmedi ancak kanalı açınca paket satın alınız falan uyarısı vermiyor .9 maçıda gösteriyor.Bu daha iyi oldu eğer fiyat farkı yoksa önceden 4 maç izliyorduk maximum 5 şimdi aynı fiyata 9 maç izleyebileceğiz.
babapiton 21.08.2010, 12:08 yok olmuyor kardeşim bende sivasın aldım tek ayda 5 tl onu aldım geçen hafta aldım bugunde tvye takacam işallah öyle izleyeceğim
Tv ye nasıl takılıyo bende macı alacamda ?
zaralı19 21.08.2010, 12:12 bilgisayarla tv bağlan kablolar var onlar lazım
Yusuf Çevik 21.08.2010, 12:18 bugün sivas maçını izleyebilirmiyiz para vermeden.
kiNgSiZe58 21.08.2010, 12:23 bugün sivas maçını izleyebilirmiyiz para vermeden.
büyük ihtimalle Lig tv salonlari sivas macini canli vericek..
canimsivas58 21.08.2010, 12:26 bu sitede üyelik parali mi ??
kiNgSiZe58 21.08.2010, 12:32 bu sitede üyelik parali mi ??
üyelik parayla degil, sadece maci satin alirsan parayla. tabi oda sadece kredi kart numarasni felan yazarsan olur
SEWGİLİ ADMİN PROBLEM TEŞKİL ETMEZSE MAÇ İÇİN LİNK KOYABİLİRMİYİM (ANTALYA-SİVAS MAÇI İÇİN)
canimsivas58 21.08.2010, 13:50 9,95usd kac tl veya € ??
web tv almanya'da cekiyormu ??
extra para ödemen lazimmi yada sadece aylik 9,95usd'mi ödüyorsun ??
9,95usd kac tl veya € ??
web tv almanya'da cekiyormu ??
extra para ödemen lazimmi yada sadece aylik 9,95usd'mi ödüyorsun ??
aylık 9.9 lira kardes 10 ay 99.99 yani 100 lira we dünyanın heryerinden izleyebilirsin yeterki paran olsun:D
esrarengiz 21.08.2010, 14:10 yok olmuyor kardeşim bende sivasın aldım tek ayda 5 tl onu aldım geçen hafta aldım bugunde tvye takacam işallah öyle izleyeceğim
tv ye bende laptap i baglamaya calisdim... ama devamli hata veriyor uygulama yoneticisini aciyorum ama tv gormuyor... yani ara kablolarini iyi alman lazim ben cok cesit denedim ama hala bakiyorum ne var diye:))
tv ye taktiginda guzelce banada acikla ok
zaralı19 21.08.2010, 14:23 tv ye bende laptap i baglamaya calisdim... ama devamli hata veriyor uygulama yoneticisini aciyorum ama tv gormuyor... yani ara kablolarini iyi alman lazim ben cok cesit denedim ama hala bakiyorum ne var diye:))
tv ye taktiginda guzelce banada acikla ok
tamam birazdan gidip alacam kabloları takınca açıklarım
Sedat058 21.08.2010, 14:38 vallah biz almanyada aldik hepsi icinde bizde tek tek yok vallah 199 euro
ama her maca bakabiliyoruz kötü olan ilk haftada lig tvde degilde digi de verilen maclarda ses 2sn gec geliyordu oda coook gicik oluyordu insallah bu hafta degistirmislerdir cünki sivasin 5 büyükler haricinde maclari cogunluklan digide
arkadaşlar ben digitürk web tv üyesiyim her türlü soruyu sorabilirsiniz memnuniyetle cevaplarım. laptop u tv ye bağlamak için HDMI denen bi kablo var altın uçlu olanları var çok daha iyi ;) kalite olarak bazı maçlar hd yayın bazı maçlar normal yayın. hd yayın tv de harika oluyo fakat normal yayın biraz kalitesiz ama izlenmeyecek kadar asla değil.
babapiton 21.08.2010, 18:26 Arkadaşlar Ticari Mekanlarda 4 büyükler ve Bursasspor Maçından Başka Yayın Olmuyo Benden Söylemesi Yönetmeli Böyleymiş bende Mecburen dijitürk web tv den aldım maçı izliyecem
kiNgSiZe58 14.01.2012, 22:14 Üyeligi Olmayan Bence Üye Olsun!
Düsük Kaliteli Ve Sürekli Donan Yayinlardan Ben BIKTIMGIM Icin Bügün Yeniden Üye Oldum:)
Arkadaslar internette gezerken buldum.
DIGITURKwebtv
Sivasspor taraftar paketini aylik 9,95$ veriyor. Internet üzeri izleniyor ve takilma olmuyor ayna gibi.. benim pc tvye yakin olsa tvye baglayip izliyecemde olmuyor :D
Buyrun kendiniz sitede gezin ve bakin. Bu site Digiturkun
http://www.digiturkwebtv.com/
Biraz geç rastladıgın kesın hemserım :) 2 senedır var bu uygyulama.. Neyse geç olsunda güç olmasın :)
58CeZa58 14.01.2012, 22:29 benim pek herseyden bi bilgim yok ama
duyduma göre
sirf bi takimin macina abone olup da
mac bakinabiliniyormus
degisik abone yöntemleri ve fiyatlarida varmis
gs,fb,bjk,ts ve bursa ayri para
gerisi ayri para yani biraz dahada ucuz
benim pek herseyden bi bilgim yok ama
duyduma göre
sirf bi takimin macina abone olup da
mac bakinabiliniyormus
degisik abone yöntemleri ve fiyatlarida varmis
gs,fb,bjk,ts ve bursa ayri para
gerisi ayri para yani biraz dahada ucuz
Yanlış bilgi vermişler...
Çok cüzi bir paraya tüm senelik alıp izliyorsun.. Sıkı dur TÜM MAÇLARI seyretme imkanına sahipsin... PC de rahat rahat (hele birde hızlıysa PC) seyretmek çok hoş oluyor ;)
akkara58 14.01.2012, 23:01 bu tip işlere para vermek hiiiiççç huyum değill bizimkiler dizisinde fenomen tipim sedat abinini de dediği gibiiii internettteennnnnn cıııııızzzzzzzzzzz abiciimm taakk taakkk :D :D :D ;););)
Metal Gear 14.01.2012, 23:19 Digitürkwebtv iki yıldır kullanıyorum..Aylık 17 liraya tüm maçalrı sorunsuz ve çok iyi kalitede izleyebiliyorsun.İnternetiniz sınırsız ve hızlı ise alabilirsiniz..netten bulduğunuz linklerle kıyaslamayın bile..
kiNgSiZe58 14.01.2012, 23:35 Digitürkwebtv iki yıldır kullanıyorum..Aylık 17 liraya tüm maçalrı sorunsuz ve çok iyi kalitede izleyebiliyorsun.İnternetiniz sınırsız ve hızlı ise alabilirsiniz..netten bulduğunuz linklerle kıyaslamayın bile..
ben sadece Sivasspor Maclarina baktigim icin Taraftar Paketini Aldim:) Bakalim Insallah Umdugum Gibidir!
mustiss58 14.01.2012, 23:43 beyler sivasspor maçları 9.90 dediklerine bakmayın.ben sadece sivasspor maçlarını izlemek için 30 tl veriyorum.nasıl oluyor derseniz önce 9 liradan ulusal kanallar açılıyor sonra sivasspor için bi 9.90 daha ekleniyor sivassporu da tek başına seçemiyorsunuz yanına belgesel, uluslararası, müzik, haber, spor vs paketlerden en az 2 tane seçmeniz gerekiyor 5 tl den 2 paket 10 lira da toplam 30 lira fatura yapıyor.ben gurbetteyim 30 değil 300 de olsa mecbur digitürkün bu zulmüne katlanıyorum.siz sivastaysanız gidin statta izleyin daha karlı çıkarsınız ;)
kiNgSiZe58 14.01.2012, 23:45 beyler sivasspor maçları 9.90 dediklerine bakmayın.ben sadece sivasspor maçlarını izlemek için 30 tl veriyorum.nasıl oluyor derseniz önce 9 liradan ulusal kanallar açılıyor sonra sivasspor için bi 9.90 daha ekleniyor sivassporu da tek başına seçemiyorsunuz yanına belgesel, uluslararası, müzik, haber, spor vs paketlerden en az 2 tane seçmeniz gerekiyor 5 tl den 2 paket 10 lira da toplam 30 lira fatura yapıyor.ben gurbetteyim 30 değil 300 de olsa mecbur digitürkün bu zulmüne katlanıyorum.siz sivastaysanız gidin statta izleyin daha karlı çıkarsınız ;)
nasil yok hemso? Buraya tikla:
http://www.digiturkwebtv.com/TaraftarPaketi.aspx
Sivasspor Paketini Sec, Aylik Ödeniyor !!
mustiss58 14.01.2012, 23:53 nasil yok hemso? Buraya tikla:
http://www.digiturkwebtv.com/TaraftarPaketi.aspx
Sivasspor Paketini Sec, Aylik Ödeniyor !!
ben 30 lirayı televizyon için veriyorum.nete güven olmaz yağmur yağar kar yağar bağlantı zayıflar düşer kalkar bu risk göze alınmaz.ayrıca sandalye üstünde küçücük ekrana bakmak hiç bir zaman televizyon koltuğunda plazmadan izlemenin yerini tutmaz :D
Metal Gear 14.01.2012, 23:53 beyler sivasspor maçları 9.90 dediklerine bakmayın.ben sadece sivasspor maçlarını izlemek için 30 tl veriyorum.nasıl oluyor derseniz önce 9 liradan ulusal kanallar açılıyor sonra sivasspor için bi 9.90 daha ekleniyor sivassporu da tek başına seçemiyorsunuz yanına belgesel, uluslararası, müzik, haber, spor vs paketlerden en az 2 tane seçmeniz gerekiyor 5 tl den 2 paket 10 lira da toplam 30 lira fatura yapıyor.ben gurbetteyim 30 değil 300 de olsa mecbur digitürkün bu zulmüne katlanıyorum.siz sivastaysanız gidin statta izleyin daha karlı çıkarsınız ;)
Bu,Digitürk'ün internet hizmeti.Normal abonelik değil.
ddolphiner 15.01.2012, 00:00 Gerçektende internetten link arayacagınıza harika bi hizmet.donmadan ve genelde hd yayınla webten 15.99 suan sanırım kredi kartıyla yada kontörlü hattınızdan ödeme yapabiliyorsunuz
akkara58 15.01.2012, 00:01 Digitürkwebtv iki yıldır kullanıyorum..Aylık 17 liraya tüm maçalrı sorunsuz ve çok iyi kalitede izleyebiliyorsun.İnternetiniz sınırsız ve hızlı ise alabilirsiniz..netten bulduğunuz linklerle kıyaslamayın bile..
ben hd kalitesinde 1080 p ile izliyorum kıyaslamayın diyorsun evet sendeki normal görüntüü ara sıra karelenir objeler hd 1080 p ile kıyaslanmaz :D derbi maçlar hariç tüm maçları böyle izliyorum....haa ara sıra takılıyo mu takılıyo 90 dakika da 2 dakika tutmaz o da...da tabii o 2 dakikayı sorun edenlerde olabilir ben o adamlara para vermem :D internetten cızzzzzz:D
sivas_5201 15.01.2012, 05:40 herkes istedigi sekilde izlemekte ozgur, tabii alternatiflerden birbirimizi haberdar edelim, herkes faydalansin...
SELAM ARKADAŞLAR TARAFTAR PAKETİ VAR TÜRKSAT UZERINDEN CIHAZININDA DIJITURK VERIYOR HEM NORMAL YAYINLARI IZLIYORSUNUZ HEM SİVASIN MAÇLARINI DEPLASMANDA VE KENDİ EVİNDE 2 YILLIK KAMPANYA AYLIK 13.90 TL. BİLGİSAYLA FALAN NEDEN UĞRAŞIYORSUNUZ NORMAL YASAL OLARAK TELEVİZYONDAN İZLEYİN
Metal Gear 15.01.2012, 11:51 SELAM ARKADAŞLAR TARAFTAR PAKETİ VAR TÜRKSAT UZERINDEN CIHAZININDA DIJITURK VERIYOR HEM NORMAL YAYINLARI IZLIYORSUNUZ HEM SİVASIN MAÇLARINI DEPLASMANDA VE KENDİ EVİNDE 2 YILLIK KAMPANYA AYLIK 13.90 TL. BİLGİSAYLA FALAN NEDEN UĞRAŞIYORSUNUZ NORMAL YASAL OLARAK TELEVİZYONDAN İZLEYİN
Bu da yasal,Digitürk'ün kendi hizmeti..
isterse 1 tl olsun yine almam çirkef ligtv 'yi yemin ettim bir kere
SELAM HAKLSISIN AMA MECBURIYETTEN SIVASTA OLSAK HER MAÇINA GİDERDİM
kiNgSiZe58 15.01.2012, 13:41 vallah ben maci keyfile izliyorum donma yok hd kalitesi, birtek kar yagisi isi bozuyor :D
aykut-akay 15.01.2012, 15:01 SIVASDA KALANLAR ICIN GEREK OLMAYAN BIRSEY 13 TL VERENE KADAR10 TL VER VIP TEN MACI IZLE
kiNgSiZe58 15.01.2012, 15:24 SIVASDA KALANLAR ICIN GEREK OLMAYAN BIRSEY 13 TL VERENE KADAR10 TL VER VIP TEN MACI IZLE
orasi öyle hemso, ben almanyada kaliyorum, takimimi birakmiyorum, taraftar paketini aldim, illaki Lig tv gelirlerinde benimde katkim olucaktir SIvasspora :D :D
kiNgSiZe58 11.12.2013, 00:28 Arkadaslar, her hafta - Sivasspor.com acilis sayfasindaki Chat e millet macin linkini soruyor. Verilen Siteler ise Reklam dolu.. Bir reklami kapatiyon digeri aciliyor yani tam bir eziyet. Bunlara ne gerek varki? Lig Tv (Digitürk) bize bu imkani saglamisken neden daha belese kaciyoruzki?
Vereceginiz para sadece 10 lira (yurt disinda kalanlar icin 12,95 USD) http://www.digiturkplay.com/TaraftarPaketi.aspx ve ayin sonunda aboneliginiz bitiyor. Yani Bagli degilsiniz.
Bu linke tiklayin, Sivasspor Taraftar Paketini Satin alin, Mac saatinde acin kanali, ekrani büyütün ve arkaniza yaslanin. Bukadar! Mac bitiminde bu siteden Maci degerlendirmeyi unutmayin :)
Link Adresini yeniden veriyorum: http://www.digiturkplay.com/TaraftarPaketi.aspx
|