Orijinalini görmek için tıklayınız : Ne olcak bu takımlarımızın hali
şarkışla 58 27.08.2010, 18:49 Evet arkadaşlar dün akşam Türk Futbol tarihinin kara gecelerinden birini daha yaşadık.Avrupa Ligine katılmayı umduğumuz dört Büyük takımızdan üçünü kaybettik ve sadece Beşiktaş ile yola devam edeceğiz.Peki neden böyle oluyor.Bu kadar harcama, transfer peki ne oluyorda kura çekildikten sonra köy takımı,çantada keklik dediğimiz takımlara eleniyoruz.Ne olacak Avrupa da bu takımlarımızın hali.
transfer yaptık diyebilmek için transfer yapmamalı... ve biraz disiplin şart
58_babacan_58 27.08.2010, 19:00 ÖNEMLİ OLAN PARA HARCAYIM FUTBOLCU TRANSFER ETMEK DEĞİL,TAKIM OLABİLMEK İÇİN TAKIM OYUNU VE AİLE ORTAMI OLMASI LAZIM...
migroArmis 27.08.2010, 19:10 eskiden hangi federasyon ve başkanı olursa olsun bu takımlar kayırıldı...türkiyedeki maçlarının yüzde doksanını haketmeyen bu ezikler mhk ve federasyon yardımıyla maçları aldı..sonra ne oldu bu takımlar büyükmüş gibi göründü her yerde....hasan doğan ve şimdiki mevcut başkan on numara adamlar hiç kimseye hizmet etmiyorlar arkalarında koskoca devlet desteği var..şike şaibenin önünü kestiler..bak bursa şampiyon oldu bu adamlar kalsın seneye başka bi anadolu kulubü şampiyon olacaktır..bu ezikler pastanın büyük dilimini hep torpillerle yediler artık o günler bitti
we şimdi görüyorsunuz hallerini...türkiyede ellerinden tutan yok hepsi sürünüyor awrupa desen malum köy kasaba tekımlarına eleniyorlar dahada beter olacaklar çünkü üzerlerinde anadolu kuluplerinin hakları ve ahları var galatasarayın yakalamıs olduğu uefa serisinden başka ne yapmıs bu kahpe bizans takımları ...kocaman bi hiç...arkadaşlar şimdi bizim bursaspor awrupadan 20 tane gol yemeye hakkı varnmıdır yokmudur?elbette wardır ama demedi demeyin biz olaki mancesterle valencia la kafa kafaya mucadele edip elenirsek bu ezikler kendilerinin elendiği takımları unutup yıne laf salatası yapmaya başlarlar...başka bi işleri de yokzaten selçuk yula denen şahıs yazısında yazmış bursaspor cl de ne yapacak diye la senin fenerin ne yaptıki bursasporu ağzına alıyosun bu ezikler sivasada aynısını yapmıslardı...beter olsun hepsi bunlar daha iyi günleri gelecek anadolunundur o kadar.......
58 SiVaSıM 58 27.08.2010, 19:10 banane kardeşim ben bitek sivassporu avrupa macerasında desteklerim diğerleri ebediyen sürünsünler
kardeş takımlar gereken ciddiyeti göstermiyolar unuttukları bişey var ki avrupa takımları futbol oynuyo ve kimse kayırılmıyo. bizim ligimizde ise daha yeni işte sivas gibi bursa gibi takımlar çıkıp bu tabuları yıkıyoo.
Beter olsunlar. Çok saçma bi konu olmuş bu. kendi dertlerini kendileri tartışsın bize ne?
Elin oğlu torpil yapmıyor değil mi. Türk takımları diye içselleştirdiğiniz takımların göğüsünde neden Türk bayrağı yok. Ben bi tek Paok'un yenmesine üzüldüm; malum yunan işte. Ne kadar febeyi sevmesem de karşıdaki yunan olunca...
Bu sene hiçbiri ilk beşe bile giremez inşallah. Seneye cinconlular takımlarını açık kanaldan, trt'den izlerler artık huhauahuahaua):):):):):)):
şarkışla 58 27.08.2010, 19:21 banane kardeşim ben bitek sivassporu avrupa macerasında desteklerim diğerleri ebediyen sürünsünler
Yani sen yabancı takımla bir Türk takımı oynadığı zaman yabancı takımımı destekliyorsun
noname87 27.08.2010, 20:44 Zamanında Bragaya yenildiğimiz zaman köy takımı demişlerdi o köy takımı 2 ön elemeyi de geçip Sevillayı hem içerde hem dışarda yenip Şampiyonlar ligine kaldı bizimkiler uefadan bile elendi rakipleri çok küçümsüyoruz kendi durumumuzdan haberimiz yok
Caner POLAT 27.08.2010, 21:04 Üzülme gibi bi durumum yok , olmaz da zaten.Benim takımım gittiği zaman kimse başarı dileklerini iletmiyodu.Anderlect'den 5 yediğimiz de yerden yere vurmuşlardı Sivassporumuzu.Dolayısıyla bursa gidiyo İNŞALLAH iyi sonuçlar alacak , olaki farklı mağlup olması durumunda olacakları , konuşulacakları şimdiden çok rahat kesdirebiliyorum.
Ne Haltları Varsa Görsünler...
Geçen Sene Bize Anderlecht ve Shaktar a Elendik Diye Dalga Geçenlerle Biz Dalga Geçmiyoruz....
Allah Sopa Adalet Üçgeni :rolleyes:
bugra5858 27.08.2010, 21:40 Trabzon'a Kızmıyorum Çünkü Kendilerinden Çok Daha Tecrübeli Ve Kaliteli Bir Takıma Elendiler
GS İle Başlayalım Yıllardır Avrupa'da En Başarılı Türk Takımıydı Uefa+Süper Kupa Almış Bir Takımdı Lucescu'lu Dönemde Şampiyonlar Liginde Çeyrek Final Oynayıp Real Madrid'i Yenmişlerdi O GS Buralardan Gelen Gelirleri Hiç İyi Kullanamadı Ve Noldu Önce Finansal Anlamda Çöktü Daha Sonra Avrupada Bir Tromso Faciası Yaşadılar Bunu Etkilerini Skibbe Döneminde Birazcık Düzeltmeye Başlamışlardı Hem Finansal Anlamda İyi Transferler Yapıp Başarılı Olarak Ama Evinde Aldığı 5-2'lik Yenilgi İle Skibbe'yi Yolladılar Daha Sonra Şanssız Bir Hamburg Maçıyla Elendiler Geçen Senede Risk Alıp Yüksek Bonservisli Transferler Yaptılar Ama Başarı Gelmeyince Bu Sene Darboğaza Girdiler Ve Karpaty Karşısında Acı Bir Sonuç Aldılar
Fenerbahçeyse 2000li Yıllardan İtibaren Yükselişe Geçti Zico İle Avrupada Başarının Doruk Noktasına Ulaştı Ama Şampiyonluğun Kaçışıyla Zico'yu Gönderdiler Ve 2 Senedir Avrupada İnanılmaz Kötüler,Dün Fenerbahçe Evet ÇoK Şanssızdı Ama Zico'yu Göndermekle Yaptıkları Hatanın En Ağır Bedelini Ödediler
Çözümmü: Klüblerin En Başta Yöneticileri Yapılanacak Kaliteli Yöneticiler Gelecek ,Transfer Yapmak İçin Transfer Yapılmayacak,Ve Takımlarına Genç Başarı'ya Aç Yerli Oyuncular+Kaliteli Yabancılarla Ve Yerli Bir Antrenör İle Yapılanmaya Gitmeliler Belki 2-3 Sene Daha Kaybederler Ama Geleceklerini Kurtarırlar
banane kardeşim ben bitek sivassporu avrupa macerasında desteklerim diğerleri ebediyen sürünsünler
kardes cok cahilce bir aciklama olmus, türkiye ligleri olsa belki anlayacagim ama bu avrupa maclari. yani anlatmak istedigim en sevmedigim takimimizi bile avrupada candan desteklerim. Desteklemeyenin türklügünden süphe ederim
Her yıl aynı hüsran Türk futbolu nereye gidiyor diye düşünmek gerek.
Takımların yenilip elenmeleri sonucunda Ülke puanı düşmüştür,Alınacak puanlar karşısında gelecek olan paralar gelmemiştir.Açıkçası durumumuz içler acısı üzüleceğimiz yerde seviniyoruz ne garip..
YİGİDOKENTLİ 27.08.2010, 22:15 Gardaş biz kendi halimize bakalim birakim 3 büyük siyasetini avrupada sonsuz destek veriyoruz rezil ediyorlar bizi biz yigidolara sivasspora bakalim taş gibi bir takimimiz ligde bu sene firtina gibi esecek birakin 3 büyüklerin halini kirmizi beyaz şampiyon sivasspor.
57 Mehmet 27.08.2010, 22:19 bizim türk takimlarinda ve türk futbolcularinda disiplin diye birsey yok,daha kuralar cekilmeden turu atladik saniyorlar ve karsina cikan siradan bir takima eleniyorlar.ayni olaylar milli takimimizdada var baska ülkelerin milli takimlari estonya malta moldavya gibi takimlara karsi en az 5gol atarkene bizimkiler bu ülkelere puan yediriyorlar.gelecek maclarda azerbaycan ve kazakistan takimlarinada puanlar kaybedersek buna hic sasmayin arkadaslar.umarim düzeni guus hiddinkle degisir,aksi taktirde türk futbolunun gelecegini hicde iyi görmüyorum.Insallah bursaspor sampiyonlar liginde ülkemizi iyi temsil ederde su büyük külüplerede iyi bir ders vermis olur,bursaspora sampiyonlar liginde basarilar diliyorum
SenSetik 27.08.2010, 22:32 eskiden hangi federasyon ve başkanı olursa olsun bu takımlar kayırıldı...türkiyedeki maçlarının yüzde doksanını haketmeyen bu ezikler mhk ve federasyon yardımıyla maçları aldı..sonra ne oldu bu takımlar büyükmüş gibi göründü her yerde....hasan doğan ve şimdiki mevcut başkan on numara adamlar hiç kimseye hizmet etmiyorlar arkalarında koskoca devlet desteği var..şike şaibenin önünü kestiler..bak bursa şampiyon oldu bu adamlar kalsın seneye başka bi anadolu kulubü şampiyon olacaktır..bu ezikler pastanın büyük dilimini hep torpillerle yediler artık o günler bitti
we şimdi görüyorsunuz hallerini...türkiyede ellerinden tutan yok hepsi sürünüyor awrupa desen malum köy kasaba tekımlarına eleniyorlar dahada beter olacaklar çünkü üzerlerinde anadolu kuluplerinin hakları ve ahları var galatasarayın yakalamıs olduğu uefa serisinden başka ne yapmıs bu kahpe bizans takımları ...kocaman bi hiç...arkadaşlar şimdi bizim bursaspor awrupadan 20 tane gol yemeye hakkı varnmıdır yokmudur?elbette wardır ama demedi demeyin biz olaki mancesterle valencia la kafa kafaya mucadele edip elenirsek bu ezikler kendilerinin elendiği takımları unutup yıne laf salatası yapmaya başlarlar...başka bi işleri de yokzaten selçuk yula denen şahıs yazısında yazmış bursaspor cl de ne yapacak diye la senin fenerin ne yaptıki bursasporu ağzına alıyosun bu ezikler sivasada aynısını yapmıslardı...beter olsun hepsi bunlar daha iyi günleri gelecek anadolunundur o kadar.......
Bursasspolu kardeşime katılıyorum...Bunca sene ne yaptınız ki Anadolunun avrupada bizi rezil edeceğinden korkuyorsunuz...Livirpoldan 8 yiyenler...ukraynanın vasat orta sıra takımına elenenler...tromsö faciası...valerenga mağlubiyeti...sigma olamuc faciası...4ler, 5ler, 7ler..daha neler neler...saysak sabahlar olmaz...üzüldümmü Türk fubolu adın? evet...ama acımadım...acımamda..milyon dolarları har vurup harman savuran, Türk futbolnun şımarık çocuklarına acımam...Allah kümeye oynadıkları günleride gösterir inşallah..göreceğizde...
şarkışla 58 27.08.2010, 22:40 Beter olsunlar. Çok saçma bi konu olmuş bu. kendi dertlerini kendileri tartışsın bize ne?
Elin oğlu torpil yapmıyor değil mi. Türk takımları diye içselleştirdiğiniz takımların göğüsünde neden Türk bayrağı yok. Ben bi tek Paok'un yenmesine üzüldüm; malum yunan işte. Ne kadar febeyi sevmesem de karşıdaki yunan olunca...
Bu sene hiçbiri ilk beşe bile giremez inşallah. Seneye cinconlular takımlarını açık kanaldan, trt'den izlerler artık huhauahuahaua):):):):):)):
Bu konunun neresi saçma kardeş.Madem saçma niye cevap yazıyorsun anlamış değilim.Bir Türk vatandaşı olarak bizi Avrupa da temsil eden takımların başarı ve başarısızlıkları bizi ilgilendirmez mi yani.Yabancı takım bizim takımlardan birini yendiği zaman takımın ismini değil Türkleri yendik diyor dikkat ettin mi bilmem.Takımların göğsündeki bayrağın varlığı ve yokluğu benim konum değil.
kızılova 27.08.2010, 22:42 hak etselerdi kazanırlardı. yenilen trabzonu medya yere göge sığdıramıyor güya trabzon aslanlar gibi oynayıp :) çok güzel yenilmiş Liverpol avrupa deviymiş de. vay fener niye elen di :) vay efendim galatasaray neden kazanamadı. :) Daha beter olsunlar Geçen sene Sivasa yapılan haksız eleştirileri unutmadık. Bursaspora ve Sivasspora başarılar dilerim.
sebasteia 27.08.2010, 22:51 şuan ki lig sıralaması türk futbolunun geleceğidir beyler...
sivasspor'un başlattığı şahlanış, bursa'nın bayrağı devralıp zirveye çıkması, bu sene trabzon'un çok iyi olması ve buna bursa, sivas, kayseri takımlarının eşlik edecek gibi görünmeleri artık bir devrin kapandığının yeni bir devrin açılmakta olduğunun habercisi.
bakın buraya yazıyorum, bir yerlerden duymuştum diyeceksiniz: fazla değil bir kaç yıl sonra hem şampiyonlar ligine, hem avrupa ligine sadece anadolu takımları gidecek, belki aralarına yanlışlıkla bir tane istanbul züppesi katılabilir! :)
bu sebeple dün akşamki sonuçlara üzülmedim, çünkü bir güneş doğuyor, onun haberini aldım!
mustafatas58 27.08.2010, 23:08 banane kardeşim ben bitek sivassporu avrupa macerasında desteklerim diğerleri ebediyen sürünsünler
neyden bahsedıyorsun sen??fenerın elendıgı rakıp yunanlıydı mesela.o cırkef ulkemızı cekemeyenlerımı destekleyecez.kalkıp yabancı takımları destekleyecek halımız yok avrupada hangı takımımız varsa sonuna kadar desteklememız lazım.
Üç büyütülmüşler umrumuzda değil.Ne halleri varsa görsünler.ŞAhsen dün geceyi kara bir gece olarak görmüyorum,Türk futbolu için sıradan bir gece.İlk defa yaşanmadı bu durum.Geçen sene biz ,bizden çok daha tecrübeli bir Anderlecht'e ve son Uefa şampiyonu Shaktar'a elenince ne olacak bu Sivas'ın hali demedi,aksine alay ettiler.Onların haline de ben seviniyorum,gülüyorum.
migroArmis 27.08.2010, 23:39 neyden bahsedıyorsun sen??fenerın elendıgı rakıp yunanlıydı mesela.o cırkef ulkemızı cekemeyenlerımı destekleyecez.kalkıp yabancı takımları destekleyecek halımız yok avrupada hangı takımımız varsa sonuna kadar desteklememız lazım.
kardeş yorumun gerçekten takdir edilecek düzeyde..aynen katılıyorum
sebasteia 27.08.2010, 23:53 Üzülme gibi bi durumum yok , olmaz da zaten.Benim takımım gittiği zaman kimse başarı dileklerini iletmiyodu.Anderlect'den 5 yediğimiz de yerden yere vurmuşlardı Sivassporumuzu.Dolayısıyla bursa gidiyo İNŞALLAH iyi sonuçlar alacak , olaki farklı mağlup olması durumunda olacakları , konuşulacakları şimdiden çok rahat kesdirebiliyorum.
fb, gs veya ts'nin elenmesine üzülen saftirikleri görünce gülüyorum, :D:D:D aynen böyle gülüyorum!
geçen yıl biz elenince bu ş....lerden hiçbirisi 'sivas türk takımıdır, ah vah yazık oldu' demediler, nezaketen dahi olsa demediler. tam tersine ne dediler biliyor musunuz, 'biz dememiş miydik, sivas giderse bilmem kaç tane yer gelir, bak haklı çıktık', yani bizim yenilgimizi sevinçle karşıladılar...
yok yunan takımıymış, ister ermeni olsun ister sırp, fb'li de benle dalga geçti, gs'li de... eeee o halde rum olmuş, sırp olmuş bir farkı mı var?????????????
dünkü eğlenceli gecenin darısı en kısa zamanda bjk'nin başına!...
şarkışla 58 27.08.2010, 23:57 fb, gs veya ts'nin elenmesine üzülen saftirikleri görünce gülüyorum, :D:D:D aynen böyle gülüyorum!
geçen yıl biz elenince bu ş....lerden hiçbirisi 'sivas türk takımıdır, ah vah yazık oldu' demediler, nezaketen dahi olsa demediler. tam tersine ne dediler biliyor musunuz, 'biz dememiş miydik, sivas giderse bilmem kaç tane yer gelir, bak haklı çıktık', yani bizim yenilgimizi sevinçle karşıladılar...
yok yunan takımıymış, ister ermeni olsun ister sırp, fb'li de benle dalga geçti, gs'li de... eeee o halde rum olmuş, sırp olmuş bir farkı mı var?????????????
dünkü eğlenceli gecenin darısı en kısa zamanda bjk'nin başına!...
Tamamda kardeş sende onlar gibi yaparsan seninde ne farkın kalır onlardan.Sonuç da zararlı çıkan Türk futbolu değil mi
LosTie58 28.08.2010, 00:05 Dünki sonuçlara hiç şaşırmadım açıkçası çünkü ilerleyeceğimize daha da geriye gidiyoruz futbolda.Özellikle Fenerbahçe ve Galatasaray bu yıl çok kötüler.Aslında ne zaman çok çok iyi olduk ki biz Avrupa'da ne zaman adam gibi skorlar alıp başarıyı tattık.Bir Gs almış Uefa kupasını o da milattan önce diyeceğim artık daha da bir halt yok,zaten Gs de bu başarısını devam ettiremediği için pek nimetten saymıyor kimse.Açıkçası herkes aklını başına alsın ve düşünsün niye böyle oluyor diye.Ha bu kadar paralar saçılmasa bu kadar oyuncular alınmasa diyeceğimki boşver ama şu anki durumumuz hiçte iyi değil.Milli takım olarak da son yıllardaki kötü gidişimiz malum,bugünki kadroyu görünce de pek birşey değişmeyecek herhalde diyorum.Beşiktaş ile Bursaspor'a da başarılar.Bursaspor'un işi çok zor da bari Beşiktaş birşeyler yapabilse bu yıl Avrupa'da.
Respect58 28.08.2010, 00:05 Takıma güc katacak oyuncuları değilde medyada geniş yer bulan oyuncuları transfer etmeleri..Avrupada büyük kulüplerde oynamış futbola doymuş yaşı geçmiş adamları yıldız diye getirirlerse olacağı budur..Bunun dışında genç oyuncularıda değerlendiremiyorlar,milyon dolarlık yıldızlar yedek beklermi canım mantığıyla gençler hep klübede..
Bir diğer hususda medya..Adamlar istediklerini vezir istediklerini rezil ediyorlar..Takımları etki altına alıyorlar ve istedikleri transferin yapılmasını sağlıyorlar..
-Teknik direktörleri istifaya zorluyorlar
-Arda iki maç kötü oynadı adamı öylebi eleştirdilerki kendi taraftarları bile adama amatörde bile oynamaz diyor şimdi ne oldu arda taraftara küstü oynamıyor..Bunun gibi örnekler çok..konuşacak çok şey var hangisini yazalım..
eskiden hangi federasyon ve başkanı olursa olsun bu takımlar kayırıldı...türkiyedeki maçlarının yüzde doksanını haketmeyen bu ezikler mhk ve federasyon yardımıyla maçları aldı..sonra ne oldu bu takımlar büyükmüş gibi göründü her yerde....hasan doğan ve şimdiki mevcut başkan on numara adamlar hiç kimseye hizmet etmiyorlar arkalarında koskoca devlet desteği var..şike şaibenin önünü kestiler..bak bursa şampiyon oldu bu adamlar kalsın seneye başka bi anadolu kulubü şampiyon olacaktır..bu ezikler pastanın büyük dilimini hep torpillerle yediler artık o günler bitti
helal olsun arkadaşım sonuna kadar katılıyorum sana
sivas ve bursanın anadoluda devrim yapması bunları yavaş yavaş semt takımı yapacak yıllardır suskun kalan anadolu sivas önderliğinde bursanın şampiyonluğuyla artık üç büyük kalmayacak artık semt değil şehir devleri geliyor
Del Piero 28.08.2010, 02:54 iyi oldu hiç üzülmedim daha beter olsun ezikler
DeathRow 28.08.2010, 02:56 gsnin durumu malum fatura rijkarda kesiliyo
adam ne yapsın 16 futbolcu onermiş hic birini almamıslar
pinonun geldiğini geldiği gün ogrenmiş
7 tane futbolcunun girmesini istemiş hic birini satmamıslar
bence gs rijkarda cok yükleniyo adam ne yapsuın sabriylemi oynasın
dier takımlar nesede gsye yazık ediyolar
fb gene istediğini aldı
bjk saten malım bombalar patlattı
ts desen liverpoola ne yapsınlar
karahisarli 28.08.2010, 03:09 bu durum anadolu takimlari icn firsat olmali hem ders almak hemde puan alma acisindan gs cok kopuk oynuyor fb ise aykut hocanin avrupa deneyimi yok ligde basarili olabilir umarim bu durum milli takima yansimaz sivas bu zamanlari degerlendirebilirse sampiyon adayi olabilir
güneşyurdu 28.08.2010, 04:54 çok yalama bir başlık olmuş takımlarımız derken düşmanlarımız olanlar değil mi?
hani şu istasyonda formalarıyla gezerken gördüklerimiz ve sinirlerimiz bozanlar değil mi?
hani şu sahaya girip futbolcularımız tartaklayan kulüp değil mi birisi ? bas geç yaptı erkeklerdi, niye girmediler sahaya bunlara mı şefkat etmiş biizm site?
hani şu antepe parayı verip şampiyonluğumuz engelleyen külüp değil mi o daha elenmedi üzülmedik ama biliyoruz ki liverpool dişisini biliyor yakınlaşır zamanı gelince.
bir tanesi de hani iki şampiyonluğumuz kurban ettiğimiz çift başlı kartala yenilen takım değil mi ?
biri de beşiktaşa oyununu oynamayıp gol kaçırınca rüştünün başaına okşayıp şaka yapan kaptanlı takım değil mi?
ALLAH NE YAPTI ŞİMDİ ALMA MAZLUMUN AHINI ÇIKAR AHESTE AHESTE.
güneşyurdu 28.08.2010, 05:01 hepsine iyi oldu olacakda geçen sene ne türkdü bunlar ne de sivas türkiye takımıydı.anderlect ti türk olan ya da gavur olan onlardı demediler mi sisin haddinize mi diye.bize demediklerini bırakmadılar.
BURSA-ES,ES-DENİZLİ-GÖZTEPE-ANTEP-GENÇLER,ANKARA-KOCAELİKAYSERİ BUNLARA ŞİMDİLİK LAF YOK.
güneşyurdu 28.08.2010, 05:06 hem kazansalardı ne olacaktı gelip sana bana hava atacaklar.bize koz kullanacaklardı.ben türk değilim desteklemiyorum.
bu sitede böyle tiksinti duyacağım konular görmek istemiyorum.
sivasspor aşkı bben de bitmez.
keefenim bayrağımız olacaksa
ölsem mezarıma çiyanlar gelsede
sırf o bayarağa sarılamak hatırına
ölmeyi kabul ederim.
kupamız benden sonra gelirse
yüce ALLAH tan dileğim
yiğido kafilesi mezarımın yanından
geçsin bana yyeter...
şarkışla 58 28.08.2010, 09:00 hem kazansalardı ne olacaktı gelip sana bana hava atacaklar.bize koz kullanacaklardı.ben türk değilim desteklemiyorum.
bu sitede böyle tiksinti duyacağım konular görmek istemiyorum.
sivasspor aşkı bben de bitmez.
keefenim bayrağımız olacaksa
ölsem mezarıma çiyanlar gelsede
sırf o bayarağa sarılamak hatırına
ölmeyi kabul ederim.
kupamız benden sonra gelirse
yüce ALLAH tan dileğim
yiğido kafilesi mezarımın yanından
geçsin bana yyeter...
Birincisi hangi konuyu açacağıma sen karar veremezsin.Sonuçta site yönetimi var gereksizse zaten konuyu silerler.İkincisi senin Türk olup olman benide ilgilendirmez.Üçüncüsü Avrupada mücadele eden Türk takımlarını destekleyip desteklememek de senin sorunun.Dördüncüsü madem Avrupada mücadele edenleri beğenmiyorsun o zaman sen mücadele etmeye hak kazanacaksın sen oynayacaksın.Beşincisi ben burada bu takımlarımızın başarısızlık nedenlerini ortaya çıkarmaya ve Anadolu klüplerinin başarılarını gözler önüne sermeye çalışmıştım.Ayrıca SİVASSPOR dışında hiçbir takıma da sempatim yoktur.
slasher//z 28.08.2010, 09:09 bunlar gitti de ne oldu? biz en azından Shaktar Donetsk e elendik, anderlecte elendik. sonra bu büyük geçinenler çıkıp da demesinler; onlar avrupada bişey yapamaz biz gidelim diye
şarkışla 58 28.08.2010, 13:51 Bu sezon başarılı olup Türkiye yi Avrupa da başarıyla biz temsil ederiz inşalah
yok paok fenerden kötü yok young boys takım değil gsnınki takım değil o değil bu değil dünyanın parasını verip futbolcu alıyorlar halada transfer diye bangır bangır bağırıyorlar elde ne var avrupada ve ligde galibiyeti olmayan bir gs sadece antalya maçını kazanan bir fb yazıklar olsun bunlara verılen paralara
migroArmis 28.08.2010, 20:21 gsnin durumu malum fatura rijkarda kesiliyo
adam ne yapsın 16 futbolcu onermiş hic birini almamıslar
pinonun geldiğini geldiği gün ogrenmiş
7 tane futbolcunun girmesini istemiş hic birini satmamıslar
bence gs rijkarda cok yükleniyo adam ne yapsuın sabriylemi oynasın
dier takımlar nesede gsye yazık ediyolar
fb gene istediğini aldı
bjk saten malım bombalar patlattı
ts desen liverpoola ne yapsınlar
ertuğrul sağlamda bjk deyken istediği topçuların yarısından fazlasını almamışlardı...ama ne yaptılar adama..beşiktaş çocuğuymuş demeden koydular kapının önüne..neden birincisi adam yerli ikincisi ada ve ailesi muhafazakar bi yapıda dakikada koydular kapının önüne sanki rijkard güneş tanrısı.....adamın dokunulmazlığı var g.s yi rezil etti gecen yıl bu yıl da etmeye dewam ediyor kimsenin tık dediği yok .belki bi çok arkadaş bana katılmayabilir ama bu ertuğrulun topçuluğu bile rijkartan 2 gömlek üstündü hiç bir şey fayda etmez kardeşim bu eziklerin alayı awrupa yalakası olmuş medyaları dahil..........
|