alaybeyi
13.09.2010, 19:11
http://img214.imageshack.us/img214/937/kms.jpg
Türkiye 3. Futbol Ligi 2. grupta mücadele eden 4 Eylül Belediyespor, bugün oynadığı karşılaşmada Kahramanmaraşspor'u 2 golle geçti.
Karşılaşmanın gollerini 7. dakikada Taner, 78. dakikada Levent kaydetti.
dadaşlar
13.09.2010, 19:21
seri yakalarsak 4 eylülün yalu açık
sivaslıadem
13.09.2010, 19:22
galiba 4 eylülün puanı da 4 oldu
şimdiden rezillik başladı bu memleketin kaderimidir nedir maça20 dakika kalmış kapıyımaçmıyorlar rezillikten başka bir şey değil
subasi29
13.09.2010, 19:55
4 Eylul belediyesporu yurekten kutluyorum helal olsun
ya su takimin adini sivas belediyespor diye niye degistirmiyoruz kulaga daha cok hos geliyo yollari acik olsun basarilar dilerim:)
şimdiden rezillik başladı bu memleketin kaderimidir nedir maça20 dakika kalmış kapıyımaçmıyorlar rezillikten başka bir şey değil
hayatınız bedava olmuş,bedav yiyecek bedava kömür....v.s ondan sonra takımdan başarı bekleyin....
böyle devam.................
mühendisburak58
13.09.2010, 22:01
bugün kimse seni konuşmuyor belediyespor inşallah sen gelirsin süper lige.
ilteriş58
13.09.2010, 22:12
bu gün için ne güzel bi haber...
hayatınız bedava olmuş,bedav yiyecek bedava kömür....v.s ondan sonra takımdan başarı bekleyin....
sen ne konuşuyorsun kim bedava girmiş sen beni ne tanıyorsunda ukalalaşıyorsun lafını bil ben kapıları geç açıyorlar diyom sen ne anlıyon sen maça gelmen sonra ahkem kesme adamı hasta etme
densizin biri çıkmış bedavacılıktan bahsediyor senin maç seyrettiğin kadar ben deplasmana gitmişim o densiz belkide maçı maçı bedava sanıyor e nolacak belki maça gelse beleş diye bilet almadan kuyruğa girecek densizmi arıyon sakın bana cevap verme
maçı bedava sanan densiz birde başarı bekliyorsunuz diye yorum yapıyor kafasındaki zihniyet bu kadar
ne demek istiyorsun burası taraftar sitesi hayır kurumu değil hem senin zannettiğin gibi maç bedava değil paralı yani maça gelmek istesen o hayalle gelecektin bedava kömür bedava yiyeceği sen alıyorsunki o aklılla yazıyorsun allaha çok şükür çalışıp kazanıp yiyiyorum herkes başkalarını kendi gibi görürmüş aynen seningibi