Orijinalini görmek için tıklayınız : REZİLLİK DİZ BOYU !!!

58_babacan_58
13.09.2010, 20:59
Bu kadarmı rezil top oynanır,bu kadarmı mücadelesiz bir futbol oynanır,insan kendinden utanır biraz hadi yeniliyosunuz adam gibi yenilin,yarım düzine gol yiyerek değil,kendimden utandım ben o golleri yerken,sinirden ağlamak üzereyimm,ADAM OLUN DOĞRU DÜZGÜN TOP OYNAYIN YADA BASIN GİDİN BU TAKIMDAN............!

ready
13.09.2010, 21:01
sonrada bu takıma gereken destek neden verilmiyor diye feryat ederseniz aha destegi verenler bu hezimeti seyretmek iççinmi destek versin artık bu kadrodan bi cacık olmaz

vatansivas
13.09.2010, 21:03
mesut bakkal bir an önce yollanmali derhal istifa arkadaş kadro kuramiyorsun oyuncuya sözün geçmiyor 6 tane lazlardan gol yenirmi fbnin yedek kadrosuna yenilen trakın çöküşü belli önlem alsana iyi sinyaler vermiyordu artık yolcusun sivasa verdiğin hizmetlerden dolayi teşekkür ederiz ama bu takıma faydali olamiyacaksin başkasinin önünü aç

oquzh4n58
haram zıkkım olsn ınsallah 2 yıldır para yıyıp hakkını vermıolar MESUT HOCA MECNUN BASKAN ACIKLAMA BEKLIOM NE SACMALIK UYDURCAKSNIZ dusmandan 6 tane yemısık utanmıyorlarda 2lıg takımdan kotu top oynuyor lar yuh yaw yuh Cıkardın kadroya Bak defanS sag kanat adamı 3 hafdadır ortasag sag acık oynatıyo Suphe edıom Senn futbol anlaıyısından Mesut anlıyorm artık her gıttın yerde neden 6 hafdadan fazla kalmıosn

aRsima58
Bizde böyle cimri yönetim olursa böyle olur kardesim transfer şart bu takıma

hudsonhornet
13.09.2010, 21:04
bu kadar kötü futbol oynanmaz elinde diallo-keita-zita-suarez-erman gibi oyuncular var oynatmıyosun mesut hoca gidiyosun m.nas-ferhat-ivanovs-uğur-kadir gibi malları oynatıyosun sen nasıl bir hocasın çözemedim seni inş. düzelir takım bu kadar kötü olunmaz en iyi oyuncumuz ceyhundu adam atağa gelindiyor kimse yanaşmıyor siz nasıl topçusunuz ben anlamadım ben oynasam gerçekten çoğundan güzel oynardım aldığınız paralar haram size..

babapiton
13.09.2010, 21:16
Beyler kızgınlıkla laflar etmeyin çok kötü oynadık rezil olduk mesut bakkalda çok hatalı ama sivasspor'a zarar verecek sözler etmeyelim lüften istifa lafı için çok erken..

sebasteia
13.09.2010, 21:17
allah'tan bu sene sıfır çekerek başlamadık, o kadar da kötü değiliz...

mesut hocaya istifa çağrısı yapıp ortamın içine iyice edip batırmaktansa, hocaya bu zor günde hem tepki gösterip hem destek vererek orta yolu bulmak en doğrusu......

hoca bu kadro senin eserin, transfere ihtiyacım yok diyen sendin...

umarım bu utanç ders olmuştur......

SempaticH
13.09.2010, 21:18
tek suçlu teknik direktördür bu takımı bu hala getiren bizzat kendisidir biz tarihimizde böyle rezil olmadık mesut bakkaliye amca

birolsvs58
13.09.2010, 21:19
Beyler kızgınlıkla laflar etmeyin çok kötü oynadık rezil olduk mesut bakkalda çok hatalı ama sivasspor'a zarar verecek sözler etmeyelim lüften istifa lafı için çok erken..

arkadasım neresi erken sen kendindemisin geçen seneyi unuttunmu

B.DUMANLI
13.09.2010, 21:20
Bu yilki transferler gösterdiki biz süperlig kalitesinde degiliz.Bir m.yildiz´imiz var,evlere senlik.Bu maci seyredemeyen varsa ,bu aksamki özetlerde sadece m.yildiz´a bakin ne yapiyor ,toplu veya topsuz.Bu adam futbolcu degil.Forvet oyuncusu hic degil.Suarez´i oynatmayan m.bakkal sonunu hazirliyor.M.Yildiz ,Ceyhun ve digerleri ne yaptilar sahada hicbirsey.Sedat Bayrak kirmizi kart gördü.Cikarken formasini hakeme firlatti.Sadece futbol olarak degil,sahsiyet ve kimlik olarakda bazi futbolcularimizin problemi var.

talha012
13.09.2010, 21:24
bu transfer politikası ile böle takım normal bakın antepe ne transferler yaptı bucada ama biz ceyhun gibi fıtbolculara talip olalım transfer politikası böle gitsin bankaysa bizi ve yönetimi bekler!!!!

sandal5877
13.09.2010, 21:27
daha kızmayın arkadaşlar bir galibiyet 4 beraberlige aldanıp hoca şöyle hoca böyle diyende burda bizlerdik bu hocanın yapabilecegi en iyi şey bizi ligde tutmak oldu gelecege dair zerre kadar faydası olmayacak...
bizler elimizdekinin kıymetini bilmedik
sadece suç hocalarda deyil yapılamayan transferlerdede yönetim suçludur
ALLAHsonumuzu hayır etsin...

schifo58
13.09.2010, 21:28
Yazıklar olsun sizin gibi takımada ,teknik direktörede................rez il ettiniz bizi hamsilere ve tüm Türkiyeye uyanın artık bu gidişle seneye 2.ligdeyiz.Allah sizi nasıl biliyorsa öyle yapsın bizi herkese rezil ettiniz.hadi bakalım beyler şimdi o olur olmaz herşeye laf yapan boş yöneticilerden açıklama bekliyoruz.................... ..ne diyecekler acaba olmazsa bizim mahalle takımından topçu verelim bedava olur işinizede gelir değilmi?hiçmi içiniz sızlamıyor,yazıklar olsun.....................

birolsvs58
13.09.2010, 21:28
suarezle senin aranda namus davasımı var hazır degilse niye hazılamıyorsun senin topçu diye aldıklarından çoban bile olmaz çobanlardan özr bırak adam oynasınoynadıkça takıma adepte olur nasılolsa maç kazanımıyoruz BEN idda ediyorum bu takım ilk yarı sonuna kadar maç kazanamaz avaraaaaj takımı olur MESUT BEY

58namso58
13.09.2010, 21:33
işte transfer dönemini toplama oyuncularla yapan takımın halii ortada... herkes transer döneminde genc gelecek vaad eden oyuncular alır iken biz hep yaşlı topcularıı topladık ve sonuçççç. ikinci devrenin ortalarında bu takım tamamen kondisyon olarak biter.... allah tüm yigidoların yardımcısı olsun..gecen seneki kabusu inş yaşamayız.. o günleri hatırlamak dahi istemiyorum

CILGINSiVASLINL
13.09.2010, 21:35
Takimda hic kimseden is yoktu LAN 15 gundur mac yok rahatsiniz derdiniz ne niye oynamiyonuzz GS macindaki oyun olsa 6 golu biz atardik bu kotu takima kaleci RAMOVIC cok kotuydun bugun, MEHMET YILDIZ bitmissin sen ,CEYHUN sen cok yeteneklisin ama sana ayak uyduran yok, MURAT sozgelmez ferhattan daha kotu ciktin,IVANOS Kapasiten yetmedi,SEDAT cok sinirli kendini begenmis artis misin sen artis ne arar la sivasta,CIHAN golden baska birsey yapmadi hep gezdi birkac topu harcadi,KADIR PEKMEZCI sana helal olsun oyununu sevmiyorum ama hep kostun bugun cok cabaladin digerleride senin kadar kossa boyle olmazdi aferin HELAL OLSUN SANA,MEHMET Nas bugun cok kotuydun,SEDAT YESILKAYA ikinci yari girdin cabaladin ama etkili olamadin cunku rakim olmustu,ABDURRAHMAN kapasiten yeterli degil

SAYIN MESUT BAKKAL:Oyunu okuma anlayisin cok zayif herzaman ayni kadro her mac ayni dakikada ayni oyuncu degisikligi bu ne ya madem boyle hersey otomatik olcaksa sana ne gerek varki kadro belli oyuncular belli senin gorevin oyunu okumak mudahale etmek alternatif aramak yensekte yenilsekte ayni takim bu ne yaaa,,,,,, BIR ZAHMET ISTIFA ET yaptiklarin icin cok sagol ama artik bu takim duzelmez takimda otoriten kalmamis haftalardir sivastasin ama sadece 1 galibiyet alabildin bence cok kotu bir sonuc YOL VER HOCAM gecen sene sans yanimizdaydi bu sene kim kurtaricak bizi

MECNUN BASKAN: Hemen takima mudahale et takim iyice demolize olcak yoksa

YAZIK OLDU MECHULE DUYMAYAN KALMADI

halilim5858
13.09.2010, 21:39
klavye basinda kahramanlik olmaz toplanip tesislere gidip sesimizi duyurmamiz lazim en azindan trabzondan gelenleri anlamli sekilde karsilayip icimizi dökmemiz lazim kim istifa edecekse yüzlerine söylememiz lazim

tapolat
13.09.2010, 21:47
tek suçlu teknik direktördür bu takımı bu hala getiren bizzat kendisidir biz tarihimizde böyle rezil olmadık mesut bakkaliye amca

Çok çok haklısın sempatik. Bu hocayla bu kadar işte...4 tane berabere kaldık diye şampiyonmu olacağız...

subasi29
13.09.2010, 21:48
kendi rezilligimiz yetmiyormus gibi,birde forma atarak rezil ediliyoruz

58_babacan_58
13.09.2010, 21:53
ŞUAN İSTİFA LAFLARI ETMEK İÇİN ÇOK ERKEN ORTAMI GERMEYE HİÇ LÜZUM YOK AMA HERKES KENDİNE DÜŞEN GÖREVİ YAPSIN MEHMET YILDIZIN DİNLENDİRİLMESİ VE ÇİFT FOTVETE DÖNMEMİZ LAZIM,SİVASSPOR TARİHİNDE SÜPER LİGDE HANGİ MAÇTA 6 GOL YEDİKİ BUNDA REZİL OLDUK BÖYLE,SADECE YANLIŞ KADRO VE MÜCALEDE İSTEKSİZLİĞİ VE TEK FORVET MEHMETİN FORMDA OLMAMASINDAN DOLAYI YENİLDİK...

mühendisburak58
13.09.2010, 21:53
Bİ ŞARTIM VAR HEP DESTEK TAM DESTEK AMA SİZDE BİZE BU GÜNLERİ YAŞATMAYACAĞINIZA SÖZ VERİN????

risale69
13.09.2010, 21:55
her takım zaman zaman böyle mağlubiyetler yaşar.trabzon liverpol gibi bir takımı bile ezdi sahasında. bu kadar da büyütüp futbolcuların, antrönörün moralini bozmayın ayıptır. bu takım geçen sene ki takımdan daha iyi bir takım.mesut hoca sayesinde ligde kaldığımızı nasıl unuttuk böyle.
ayıptır ayıp.
her takım zaman zaman düşüşler yaşar,bizim taraftar olarak görevimiz zor günlerinde onlara yardımcı olmak,morallarini iyice bozmak değil.

B.DUMANLI
13.09.2010, 21:57
Ortada bir futbol olur,yenilirsin tenkit edersin.Bu aksam futbol namina birsey yoktu .Olmayan birseyi tenkit etmekde hos degil.Sadece bir seyi aktarmak istiyorum ,Ceyhun ve M.Yildiz ayni tas ayni hamam.Bu kadarmi sönük futbol oynanir.Bu kadarmi aciz kalinir anlamak mümkün degil.Yattara tek basina ;BIZI BU AKSAM MAT ETTI.

58_babacan_58
13.09.2010, 22:02
Mademki Mehmet TOPU İYİ SAKLIYOR,TAKIMI İLERİYE TAŞIYOR DİYORUZ,MESUT HOCAM O ZAMAN NEDEN TEK FORVET OYNATIYOSUN TAKIMI ACİLEN ÇİFT FORVET OYNAT,ÇÜNKÜ TEK BAŞINA HİÇ BİR ŞEY YAPAMIYOR HEM MEHMETE YAZIK HEM BİZE YAZIK HEMDE SİZE YAZIK,TEK ÇARE ÇİFT FORVET GİBİ GÖRÜNÜYOR MEHMET SUAREZLE İYİ İŞLER YAPAR DİYE DÜŞÜNÜYORUM....

vatansivas
13.09.2010, 22:02
ne çift forveti mesut bakkal gitmeli

58_babacan_58
13.09.2010, 22:03
ne çift forveti mesut bakkal gitmeli

GARDAŞ TAMAM 6 TANE YEDİKTE HEMENDE İSTİFA DİYE BAĞIRMAK BİZE YAKIŞMAZ,YANLIŞ KADRONUN KURBANI OLDUK SADECE....

Holigann
13.09.2010, 22:09
GARDAŞ TAMAM 6 TANE YEDİKTE HEMENDE İSTİFA DİYE BAĞIRMAK BİZE YAKIŞMAZ,YANLIŞ KADRONUN KURBANI OLDUK SADECE....

Arkadaşım bu nasıl bi düşünce.sadece yalnıs kadro kurbanı olduk da kadroyu ebemız mı kurdu? kım kurdu?transfer konusunda kım hatalar yaptı,kım sessız kaldı? bunları yapan ebem degıl.ıstıfa etsın hemen dıyemesemde,bu da boyle gıtmez... zaten mesut bakkal ne kadar kabahatlıyse yonetımde en az o kadar suclu.kımsenın sesı yonetıme gur cıkmıyo,halıyle asıl tepkı mesut hocaya yonelıyo.sırf hoca degıl yonetımde gıtsın,ıllakı bırılerı gıdecekse.

imbat58
13.09.2010, 22:31
EVET ARKADASLAR BIZLER CABUK SINIRLENEN AMA SONUNDA PISMAN OLAN BIR MILLETINIZ GENELDE..UZGUNUZ!!!! BUNDA HEMFIKIRIZ KESKE KASIMPASADAN 15 TANE YESEYDIKTE BU LAZLARA YENILMESEYDIK:((( AMA ELDEKI BU YONETIM ALMADI HOCA ISTEMEDI PARAYA KYMADILAR VS VS VS AMA ALINMADI ELDEKI BU OLUCAK BISILER ...BEN EMINIMKI GECEN SENE BILO VARKEN ILK 8 HAFTA VE SONRAKI MUHSIN HOCAYLA OLAN OYUNDAN KOTU DEIL...OLUCAKTIR BISILER AMA FIKSTUR RAKIPLER OLE DENK GELDI..BU LIG DAHA COK SU GOTURUR..SABIR BIRAZ...SARKISLALI

Murad_Kelleci58
13.09.2010, 22:36
Bakıyorumda kimi nalına vuruyor, kimi mıhına.. Kimi maçı seyretmeden yorum yapıyor, yada kimi maçı seyrettiği halde çok çabuk unutkanlık gösteriyor yada futbolu bilmiyor ve hemen hükmü veriyorlar..

Öncelikle; biz kendimizle ilgili sezon başı hatalarımızı maddeler halinde sıralayalım..

1- Lige G.Saray maçı bazı eksiklerimizin görülmesini ötelemiştir. Bizden daha kötü durumda olan bir G.Saray maçını en büyük artımız olan iyi mücadele ve çok koşmamızın sayesinde kazandık.. O maçta Mehmet ve Ceyhun'un uyumsuz olduğu gün gibi aşikardı.. Mesut Bakkal bu konuda antrenmanlarda bu konu üstünde çalışmamış olduğunu her hafta yaşanan saha içi uyumsuzluktan anlamamak güç değil..

2-Orta sahada eğer bir sakatlık yada ters bir durum yoksa, geçen senenin formda Keıta'sının bu sezon daha henüz değil ilk onbir, esame listelerinde adı dahi yok.. Mesut Hoca ile futbolcu arasında bir sorun mu var.. Onun için mi hazırlık kampı geçirmeyen ve epey oyalandıktan sonra Allıum Saıdou alındı.

3- Forvette son dakikada ortaya çıkan Kamanan sorunu aşmak adına iki hafta kalası neden bir yerli forvet ile takım takviye edilmedi.. Ümit Karan belki tüm imkanlar kullanılarak ve fedekarlık yapılarak transfer edilemezmiydi. Yada alınan Suarez bu ligin ağırlığını kaldırabilecekmi.. Suarez bizim için yeterlimidir değilmidir. Bunun bir açıklaması olmalı..

4- Aslında bu eksiklerin bir kısmı çalışılarak ortadan kaldırılabilecek sıkıntılar.. Anlaşılmayan bir konu ise aslında şudur; Takımın kadro derinliği sezon başındaki hesaplara göre gayet iyi ve kaliteli idi.. Gerek Kamanan'ın beklenmedik cezası, gerek Hayrettin'in uzun süren sakatlığı ve gerekse takımın Ceyhun eskenli mi futbol oynayacağı yada Mehmet Yıldız eksenli mi futbol oynayacağıdır.. Mesut Bakkal bu konuda derhal ve çabuk bir karar vermeli..

5- Kadro derinliği olarak gayet iyi olduğumuzu düşündüğümüz kadromuzda neden hep aynı isimlerde ısrar ediliyor.. Rakibe göre yada formsuz, sakat yada cezalı oyuncuların durumuna göre Mesut Hoca takım içinde gerekli rotasyonları neden yapmıyor yada yapamıyor..

Şimdi yukarıdaki hatalar bize ait ve kendi içimizde çözüme ulaştırabileceğimiz hatalar.. daha çok çalışarak ve daha çok mücadele ederek bu sıkıntılı durumdan takımın bir an önce çıkacağını düşünüyorum.. Birilerinin istafısının istenmesi yada görevi bırakması ne değiştirdi.. geçen seneyi ne çabuk unuttunuz sevgili kardeşlerim.. Bülent Uygun'un istiya zorlanışı ve onun görevden ayrılması ile ortaya çıkan istikrarsızlığın bizi son dakikaya kadar düşme potasında tuttuğunu unutmalayım.. Mesut gidecek, Bahtiyar gelecek, Ahmet gidecek, Mehmet gelecek.. Ne değişecek sadece isimler.. Onun için ben diyorum ki birlerini istifası çözümü değil, çözümsüzlüğü beraberinde getirecektir.. gelen adam bir iki hafta gaz verecek sonrası yine hüsran.. Çözümü kendi içimizde çözmek en mantıklısıdır..

Yukarıda bizle ilgili hataları analize etmeye çalıştık.. Peki bizim hatalarımız ve suçumuz varda; hırsızların (özellikle son iki maçtaki Cüneyt Çakır ve bugün Bülent Yıldırım gibi ..........lerin) hiç mi suçu yok..

İki hafta önce Sivas'taki maçta tüm karar haklarını ve kartlarını hiç çekinmeden Sivasspor'lu futbolcular için kullanmakta cömert olan Cünet Efendi; çok kritik yerlerde aleyhimize verdiği, lehimize vermediği o kararları ne çabuk unutuyoruz.. Hepinmizin sabrını sınadığını bu kadar çabuk mu unuttunuz.. Eğri outurup doğru konuşalım, o gün sanki ev sahibi biz değil de Bursaspormuş gibi bir rahatlık içinde kararlar vermemişmidir Cüneyt efendi..

Ya bugün; maçı başından sonuna Tv'de izlediğim bir maçı ancak bir hakem bir takımı bu kadar ezmek için tüm takdir haklarını Sivasspor aleyhine kullanmıştır..
İşte o ktitik kararları ve sonrası;

1-Bir sivasspor atağında Mehmet olan Egemeni geçiyor, egemen son adam ve Egemen Mehmet'in formasından çekip indiriyor.. Harekete faul çalıyorsan Egemen'i orda atmalısın Bülent ..............iiiiiiiiiiii ne yapıyor faul var sarı kart bile yok..

2-Ceyhun orta sahadan kaptığı topla rakiplerini birer ikşer geçiyor; topla hiç alakası olmayan Giray Ceyhunun önüne geçip engelleme yapıyor, Dünyanın her yerinde bu pozisyon net endirek serbest vuruş.. Ama Bülent .........iiiiiii faul çalmıyor ve dönen topta aynı hareketi ceza alanımızın yayı üstünde sedat yapıyor zırt faul ve ardından Sedat'a cırt sarı kart.. ne kadar kolay bir faul ve ne kadar kolay bir sarı kart.. frkiği Yattara kullanıyor ve uyuyan Trabzonspor'u uyandıran Bülent .............iiiiiiiiii aynı hareketlerde bizim hakkımız neden vermiyorsun.. ........iiiiiiii Bülent.

3- Ceyhun yine Trabzon ceza sahasına topla dripling yapıyor ve Colman arkadan eliyle ayaklarıyla durumunu bozuyor ceyhun yerde, top Giray'a geliyor ve uzun bir top ile Yattara kaleci ramoviç ile karşı karşıya ve Skor 2-0 Nerdesin Bülent efendi..

4-Üçüncü gol resmen kalecini uyuması.. İlk yarı 3-0

5- İkinci yarı hasbel kadar bir umut ve hızlı başlıyoruz.. Ayağa yine sağlam oynamaya çalışıyoruz ve nitekim ikinci yarının ikinci dakikasında golümüz geliyor..

6- Fim zaten 3-0 dan sonra kopmuştu.. Ama filmde yeteri kadar rolü olmadığını düşünen Bülent'i Yıldırım çarpıyor, (Allah'ta bir gün ona çarpacaktır mutlaka) Çek elini oyundan artık yaa.. Bırak futbol oynansın.. Ama yok illa burnunu bo....... sokacak iiiiii....... Tüm takdir hakları ve kartlar bizim hep ama hep aleyhimize.. Bir tane bize düdük çalmazmısın be hey hırsız..

7- Zaten takım 4-1'den sonra abondone olmuş, mehmet taç çizgisi üstünde topu rakibinde çalıyor, mehmet'e faul yaptın diye komik bir karar, Mehmet hakemin yanına giderek diyor "ya hoca bana birde kart göstersen cuk oturacak diye feveran ediyor artık... ve oda utanmadan çıkarıp kartını çıkarıyor..!!!!!!

8-maç başından beri Trabzonspor'a verdiğin faullerin hiç biri yerinde kullanılmazken; bize hasbel kader vermiş olduğun bir faulü yerinden kullanmayan ceyhun'a o kadar kolay kart gösteriyorsun ki.. daha ne denir ki yazıklar olsun..

Eeee arkadaşlar.. futbolcularda bizim gibi etten kemikten o kadar mücadele edeceksin o kadar koşacaksın ve bir ne idüğü belirsiz hakem müsvettesi çıkacak akıttığın terin verdiğin mücadelenin içine edecek.. elinizden ekmeğiniz haksız yere alındığını görürseniz siz hiç bir şey yapmazsınız değil mi ??

9- SEDAT.. evet Sedat aslında yaptığının altında Sivasspor formasına yada Sivasspor camiasına yapmış olduğu bir art niyetlilik yokturdur.. Buna adım gibi eminim.. O kart posizyonundan önce yine kendisine iki kez faul yapılmasına karşın çalınmayan yada kaldırılmayan bayrağa artık oda isyan etmiş ve yan hekeme hakaret etmiştir. Ee bu kadar olaydan sonrada bazı güzel şeyleri yada iyi niyet temennilerini mi beklyorsunuz..beklemek özellikle futbolcularımızdan beklemek haksızlık olur.. Biz oturduğumuz yerden kendi kendimizi yerken.. Aslında Sedat o formayı atmakla hakemin gelmişine geçmişine iyi niyetlerini sunmuştur ve ne güzelini yapmıştır bence.. .. Bu olayın en güzel açıklaması budur.. Ben sedat'ın yerinde olsam birde gider o ........iiiiiii herifin yüzüne tükürürdüm..

25-30 yıldır her sene en az 20-25'i yerinde canlı olarak ve 40-45 maçıda tv den izliyorumm.. Bu zamana kadar ben böyle rezil bir hakem ve hakem tayfasına(pardon mafyasına) denk geldim..

Trazonsporûn gücü belli ve zaten senin düdüklerinede ihtiyacı yok.. Çıksın adamlar kora kor oynasın .. Sen neden maydanoz oluyorsun ......iiiii herif.. Bize çalmadığın eş değer faulü neden Trabzon'a çalıyorsun.........iiiiiiiiii. b......... herif..
yazdıkça hiddetleniyorumm.. Artık varın siz düşünün nasıl bir hakemle maçı bitirdiğimizi..

İşin özü biz bugün farklı yenildiysek bu maçtaki hatalarımızdan değil, önceden yaptığımız yada yapamadığımız hareketlerden yenildik.. geleceği görebilmek adına bu yenilgi ile birşeyler kazandığımız düşünüyorumm..

Herkese selam ve saygılar...

Kederli Yiğido
13.09.2010, 22:45
Hakeme suç bulup sorumluları korumak olmak

Bu hakemlerle biz daha 2 sezon önce başarılı olmadık mı

Topa koşmuyor oyuncumuz yahu

Yan hakeme hakaret etmek ne demek hakem ananı ..... sesini çıkartmayacaksın koskoca sivasspor camiasının yükü omuzlarında

Hele hele formayı yere atmak namussuzluktur

4eylül
13.09.2010, 22:46
her takım zaman zaman böyle mağlubiyetler yaşar.trabzon liverpol gibi bir takımı bile ezdi sahasında. bu kadar da büyütüp futbolcuların, antrönörün moralini bozmayın ayıptır. bu takım geçen sene ki takımdan daha iyi bir takım.mesut hoca sayesinde ligde kaldığımızı nasıl unuttuk böyle.
ayıptır ayıp.
her takım zaman zaman düşüşler yaşar,bizim taraftar olarak görevimiz zor günlerinde onlara yardımcı olmak,morallarini iyice bozmak değil.

kardeşim iyi söylüyorsunda bu hocayla bu kadroyla ligde tutunamayız hoca suçlu kadroyu yeterli gördü bizi rezil etti hem bizi mesut kurtarmadı diyarbakır ankara kurtartı

SeLoCan58
13.09.2010, 22:55
SAYİN BASİN SÖZCÜÜÜÜSÜÜÜÜÜÜ SEN NERDESİN SENDE ÇIK TV YE BU HAKEMLERDEN CEKTİMİZ NE DEME........ HAKEMLER AYANİZİ DENK ALİN DE BUNU DA YAPAMİYORSAN SERT CIKAMIYORSAN YAVAŞ YAVAŞ İN OTURDUN YERDEN AŞŞA......

merekum
13.09.2010, 23:03
II.TİMUR VAKAASI ÜZERİNE;

Çok özür dilerim arkadaşlar, ama yukarıdaki başlık bu Kara formanın giyildiği isli, iğrenç gecenin başlığı olarak atıldı...

Sivaslı olmaktan hayatım boyunca hiç utanmadım; hep gurur duydum, lakin bu gece M.bakkal efendi? denen arkadaş ve onun kukla ekibi bu acıyı bize yaşattı...

Sayın bakkal, bu Trabzonun Sivas a öfke dolu spor severlerini sevindirmek için öyle bir şenlik hazırlamışsınız ki, bu kara lekemiz, bu zavallılar ordusunun dil torbalarında sayenizde turşuluğa çıktı....

Bugün fanatik gazetesinin sayfasına girdiğim de; Sivasspor düşmanı bir psikopat aynen şöyle diyordu: """Şenol Hoca, bu maş 5 ten az olamamalı hatta 7 tane atarlarsa çok iyi olur""", bu ürpertici ifadelerin geçekleşeceğini pek sanmıyordum, ama sayın Bakkal sana da pek güvenemiyordum doğrusu: Niye mi?, sen Cihan ı, Ceyhun u ilk onbirde oynatacak kadar, Keita yı Sivas sanayisinin deposuna kilitleyip hapsedecek kadar bilinçsiz bir teknik adamsın, oyunu iyi okuyamıyorsun ki, M.Sözgelmez i sol bek e alıp 6 ya doğru giden otobanın temellerini bizzat attın, Sayın bakkal bu gece var ya, bu gece değil Sivasspor Teknik direktörlüğünden, Teknik direktörlükten istifa etmelisin... Ha diyeceksin ki, Ferhat Sakatlandı, ya adam bende sana bir şey söyleyim mi; Bu akşam maç sonrası gözyaşlarıyla konuşan benim çok değerli abim Sivasspor aşığı "MAHMUT TANIŞMAN" ABİM ne diyor bak; Faruk neredeydi? Hocam, ben bilmiyorum nerede bu adam..., Keita, Taider i biliyoruz rafa kaldırdın,,,,

Hoca, u.kavuk, cihan, erman, m.sözgelmez gibi futbolcular bu takımın oyuncuları değil, değil, değil,,,
yorgun bitmiş ceyhun ve sen hoca; Trabzonlu a.dereli, i.şahin, sedat ve hepiniz ve diğerleri bu utanç gecesini hatırlarmısınız bilmem, bize yangın yaşattınız, yaktınız Sivas ı; Timur gibi acı yaşattınız bize, herkesten altı yeseydiniz de; ŞU GERÇEK SİVASSPOR TARAFTARININ NEFRET ETTİĞİ TAKIMDAN YEMESEYDİNİZ...Bordo ve Mavi bizim en sevmediğimiz renkler...SEBEBİ DE FANATİK GAZETESİNİN HAKARET DOLU SAYFALARINDA AÇIKÇA GÖZÜKMEKTEDİR Kİ, İTİRAZ EDECEK ARKADAŞLAR BAKABİLİR...

Sivas ın denizi de yok Mavisi de... onurlu Kırmızısı ve beyazı var kıvrım kıvrım akan Kızılrmağı var, çorak dağları var, onuru var....Yaktınız bizi...

BU SİYAH FORMAYI BURADAN GİDENE KADAR, O TRABZON A SİVASTA BEŞ-ALTI TANE ATMADAN ÇIKARMAYIN BUNU YAPAMIYORSANIZ, GİDİN, GİDİN, GİDİN...

bu akşam bu şakşakçı takım trabzon 4eylül belediyeyle oynasa ancak bu kadar gol atabilirdi....gerisi ÇOK CAN ACITICI....

ÖZGÜR KORKMAZ
13.09.2010, 23:03
Allah belanızı versin haram zıkkım olsun o paralar mehmetden başka hiçmi bu forması için savaşan yok iyi niyetinizi gösterin ben gene rağzıyım hepiniz yürüdünüz. Çıkarınlan o formayı pis terinizle kirletmeyin bari :@:mad:

Respect58
13.09.2010, 23:07
Babam lig tv almama izin vermedi diye ne kadar kızmıstım..Oysa ne iyi etmiş bu rezilliği benim kalbim götürmez..İşten eve gelene kadar yolda önümüze cıkan araba,insan ne varsa küfrettim maçın ikinci yarısını kaçıracağım diye..Oysa ne kadarda salaklık yapmışım..Birileri sivassporu kullanıyor bende mal gibi canımı bile veririm diyorum..Yazıklar olsun bu takıma bu kadar bağlandığım güne..Yazıklar olsun çıkıp adam gibi istifa etmeyenlere..Hala birşeylerin arkasına sığınmaya çalışıyorlar eğer defolup gidecekseniz varsın küme düşelim bee.. Yeter artık..Verdiğim 1 kuruş bile haram zıkkım olsun...

yorumcuyuz
13.09.2010, 23:08
sivasspor = ruhsus futbolcular topluluğu...!

yönetimmm nerde bedeva futbolcu var aldınız 3 kurus paraya kıyıpta adam gibi transfer etmediniz takviye yapmadınız..sivası rezil ettiniz!!! soruyorum şimdi size mutlumusunuz...!

YÖNETİM İSTİFAAAAAAA

yahana58
13.09.2010, 23:19
çok kötü bi futbol anlayışı ve kötü uygulayıcılar olursa sonuç bu olur sakatlanan ferhatın yerine oyuna giren murat sanırım sol kanada alındı ama yatraanın atıgı ikinci golde adam ortada yok gerçi olsada fark etmezdi ayrıca sedat dan 11 in stoperi olmaz orta saha ölü gibi fener maçında ki görüntü aynen devam bu kadro bu işin altından kalkamaz

58_babacan_58
13.09.2010, 23:44
Arkadaşım bu nasıl bi düşünce.sadece yalnıs kadro kurbanı olduk da kadroyu ebemız mı kurdu? kım kurdu?transfer konusunda kım hatalar yaptı,kım sessız kaldı? bunları yapan ebem degıl.ıstıfa etsın hemen dıyemesemde,bu da boyle gıtmez... zaten mesut bakkal ne kadar kabahatlıyse yonetımde en az o kadar suclu.kımsenın sesı yonetıme gur cıkmıyo,halıyle asıl tepkı mesut hocaya yonelıyo.sırf hoca degıl yonetımde gıtsın,ıllakı bırılerı gıdecekse.

GARDAŞ BEN TRANSFER KONUSUNU DEMİYORUM,BU MAÇA YANLIŞ KADRO VE OYUN PLANIYLA ÇIKTIK ONU KASDETMEK İSTİYORUM,TEK FORVETLE BU İŞ YÜRÜMEZ,TAİBİKİ YÖNETİM TAŞIN ALTINA ELİNİ SOKACAK,PARAYA KIYIP TRANSFER YAPACAK,ÖYLE BELEŞ TOPÇUYU TOPLAMAKLA SÜPER LİGTE FUTBOL OYNANMAZ TABİKİ....

Divriği58
14.09.2010, 00:01
Nerde NOKTA ATIŞI transfer ?? bumu sedat yeşilkayamı nokta atışı.zita keita tamam yok yerıne oynatıcak adam yok saidou yu ne dıye aldın hoca ozaman.?

Taraftar bagırdı bıtarafını yırttı sol kanata transfer die almadın? bak bugun durum ortada. TSHABALALa yı ınat ettın almadın.sedat larınıda gördük. SEN BU TAKIMA FAZLASIN ADAMLARINIDA AL GİT DAHA DİBE GÖTÜRME BİZİ

KaanK
14.09.2010, 00:26
pedriel suarez sivas cafe lerinde piyasa yapıyor arkadaşlar. heralde hocanın taktiği bu, oyuncusunu büyük hedefleri olan takımı için hazırlıyor..

kiNgSiZe58
14.09.2010, 00:39
takimin moralleri iyice düstü. allah sonumuzu hayir etsin

ZARALI_ENGIN
14.09.2010, 01:10
zarasporu tutsam bukadar basim agrimaz
bu rezillik önünde susacakmiyim ???
hesap soruyorum hesap verecekler bunu bil !!!

kiNgSiZe58
14.09.2010, 01:12
kardes sakin ol biraz, takim yenildi ama yenilginn 6si 5i olmaz, sonucta 1-0da yeniliyorusn anladinmi

astaravisa
14.09.2010, 01:17
Yönetici ne yapacak çıkıp başkan mı oynayacak.Her ağzı olan konuşuyor...beğenmiyorsan kırmızı kara en büyük zara.git zarasporu tut.böyle sorunların olmaz...

Başkan oynamayacak tabiki.
Ama görünen köy kılavuz istemez .
Neden zamanında gerekli transferler yapılmadı bu takıma. anlayamıyorum.

ZARALI_ENGIN
14.09.2010, 01:19
birader ben anliyorumda sen anlamamissin !!!
6 tane attılar kaleye biliyon degilmi ???
hala üstüne almiyormusun ???

bukadar iyi niyetli olma !!!

astaravisa
14.09.2010, 01:24
birader ben anliyorumda sen anlamamissin !!!
6 tane attılar kaleye biliyon degilmi ???
hala üstüne almiyormusun ???

bukadar iyi niyetli olma !!!

iyide dünyanın sonuda değil!
Elbet toparlanacak bu takım.
Beğenmiyorsan git eski takımını tut istersen sen!

Kederli Yiğido
14.09.2010, 01:26

bu takım bu gidişle bir alt ligde ancak toparlanır

ruhsuzlar defolsunlar

ZARALI_ENGIN
14.09.2010, 01:29

SANAMI SORACAM HANGI TAKIMI TUTACAGIMI YA NE DIYON SEN ADAM OLDUNDA BANAMI DERS VERIYON GIT ISINE
BEGENMIYORUM SIVASSPORU AMA SIVASSPORLUYUM SONUNA KADARDA ELESTIRIYORUM VARMI DIYECEGIN ???
ZATEN BURNUMDAN SOLUYORUM BIDE SENINLE UGRASMIYAYIM

SEN DOGUSTAN SIVASSPORLUSUN SANKI
SEN BASKA TAKIM TUTMADINMI ZAMANINDA ???

ZARALI_ENGIN
14.09.2010, 01:29

astaravisa
14.09.2010, 01:31
Senin gibi iyi gün dostlarına ihtiyacı yok Sivassporun ok!
Çekirdekçisindir kesin!
Fenerbahçeliydim ama Sivasspor Süperligde değildi ozaman.
Hatamızdan döndük biz..
Artık en kıl olduğum takımlar Trabzonspor ve Fenerbahçe!

Kederli Yiğido
14.09.2010, 01:31

yemeyelim birbirimizi bu zor zamanda

dost var düşman var

burayı okuyorlar

yakışmıyor yiğidolara

gün birlik zamanı

caggry
14.09.2010, 01:42
takım iyi takım.sadece sabretmemiz lazım.oynadığımız takımlar ligin en formda takımlarıydı inşallah bundan sonraki maçlarda bu hataları yapmayız.her şey iyi giderken herkes memnun olur kardeşlerim.önemli olan kötü zamanda sahip çıkmak.memleket bizim,sivasspor bizim.inşallah bu maçtan sonra herşey yoluna girecek.ilk maçtaki hırslı takımı göreceğiz..

Kederli Yiğido
14.09.2010, 01:45
Yok arkadaş bize kangal ruhlu futbolcular lazım

Şu maçta sahada kangal ruhlu 3 oyuncumuz olsa skor tabelası tamamen terse dönerdi

gangam58
14.09.2010, 02:00
Yazıklar olsun size !

Yazıklar olsun !

Sahada gezen 11bakkal çırağı. Başlarında da bir bakkal. Olacağı buydu.:mad:

astaravisa
14.09.2010, 02:02
Adamın soyadıyla alay etmeyi bıraksak nasıl olur?
ne faydası var bu sözlerin?

Sedat058
14.09.2010, 02:05
yönetiiime soruyorum simdi mutlumusunuz?
az cok paraya kiyamadiniz da bizi rezil ettiniz mutlumusunuz?
sayenizde disari cikamiyoruuz beeee
bu nee yaa bi mac yendik havalara uctuk sonra hepiniz aciklamalarda bulundunuz simdi en kötüsüde hamsilerden 6tane yedikk bunada aciklama yapiiin
fikret bildigi yok gecmis oraya konusuyor
kendinizeeeeeeeeeeee geliiiiiiiiiin beeeeeeeeeee yeteeeeeeeeeeeeer yaa disari cikamaz oldu her hafta bir hafta daha mi beklememiz laziim bu hafta yeneriz yeneriz diyeeee
yaziiiiiiiiiiiik laaaaaaaaaaaar olsuun yaziklaaaaaaaar
sayenizde okula gitmeyecegiiim

can sivas
14.09.2010, 02:18
Arkadaslar size almanya ikinci liginden bir macin özetlerinden bir link veriyorum lütfen bir bakin.

Bence oyuncusuyla antrenörüyle hatalariyla sans ile ilgili hersey var bence.

yazmaya elim varmiyor ama herhalde bizim yiyecegimiz cook firin ekmek var

Herkese saygilar

http://eurorivals.net/energie-cottbus:karlsruhe-sc-highlights-goals-video_20100913.html

çelenk
14.09.2010, 02:38
Takıma haksızlık ediyorsunuz arkadaşlar.

Rezillik 6 yiyerek değil,forma yere çarpılarak olur.
Bu hangi duyguda yapılır,nasıl izah edilir.

çelenk
14.09.2010, 02:44
Bu arada kendi takımınızla alay ediyorsunuz,millete malzeme veriyorsunuz.

Trabzonspor her sene birine 6 sallar.Bu sene Sivas'a denk geldi.

50sekiz
14.09.2010, 02:46
Baskan FB maclarinda fink atacagina birazda takimin idmanlarinda fink atsa iyi olacak :D :D :D

ÜÇTÜĞALP58
14.09.2010, 02:50
Boyle gıtmez 1 maç yenıp 3 maç yenılınmez,boyle ilk 5 sıraya gırılmez,27 puan hedefimiz diyorsunuz 27 puan böyle giderse alınmaz,bu maçlar mahalle maçı değil futbolcuyuz deyip sahaya çıkıyorlar,sonra kesiliyorlar,böyle gitmez adam kesme yok trabzon takır takır geçiyor,bizim futbolcu diye aldığımız insanlar adamlar geçerken bakıyor böle gitmez disiplin baskı olması lazım,mesut hocamızın hiç suçu yok eher oda olmasaydı,kim bilir 8-0 yenilecektik gine adam gibi adam mesut hoca yenilmemeyi öğretti ama futbolcular bunu çabuk unutuyor

sivaslitaner58
14.09.2010, 06:43
CRISTOPH DAUM GELMELI BIZE DISIPLINI BIRI GELMELI O KADAR

kiNgSiZe58
14.09.2010, 07:59
CRISTOPH DAUM GELMELI BIZE DISIPLINI BIRI GELMELI O KADAR

Daum yillik 8 Milliyon istiyor. o paraya biz 8 tane kaliteli futbolcu aliriz

Abdullah DuMaN
14.09.2010, 08:50
Umarım takım dersini almıştır bundan sonra bu tür tablolarla karşılaşmayız ancak yinede suçlulara ceza verilmeli

ccey
14.09.2010, 09:07
daha ligin başı gerçekten kahrolduk, ayaklar durmuş veya bağlanmış gibiydi, ancak bu kadar ağır laflara gerek yok, gs yi yenen de bu takımdı, ancak orada ölümüne mücadele vardı, dün sanki yenilgiyi kabul etmiş olarak sahaya çıktık, tamam çok kötüydü ancak taraftarlıık bu zamanda devreye girer lütfen kırıcı olmayalım

noname87
14.09.2010, 09:13
takımda gelecek planması yok en üzücü ve karamsar olan bu 30-35 yaşındaki adamlarla bu seneyi kurtarsan gelecek seneyi kurtaramazsın ikincisi takımda kadro derinliği yok orta sahada uğur kavuk oynuyor yakında forvette oynasa şaşırmam 11de 2 yabancı var ama kadroda 7-8 oynatmazsak bu adamları kaybederiz keita geçen senenin en iyilerinden bu sene hazırlık maçı dahil oynamadı diallo da öyle mesut hoca bana bu yönden zayıf geldi fenerin yedeklerinden 3 yiyen takımı aynen oynattı trabzon 6 attı 10da olabilirdi eskişehir maçı çok önemli o maçıda kaybedersek işimiz zor

kiNgSiZe58
14.09.2010, 11:30
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs304.ash2/58404_437299119059_11331814405 9_4948979_2689756_n.jpg
kardes, kendi forumuz yokmu.

A.Turan Korkmaz
14.09.2010, 11:37
Yenildiğiniz takım Trabzonspor, bir de iyi yönünden bakmak lazım : )

Adminlere:
Zaten moralimiz bozuk, bir de bunları konuşturmayın. Defedin siteden.
TSnin hesabını gelecek ilk maçta sahada görürüz. Keser döner sap döner, gün gelir hesap döner. Elbet biz de eze eze yeneriz onları sahamızda.

karyola
14.09.2010, 11:52
gelecek acıklama fıkret unsal tarafından olursa bılın kı bu hezımet fazla kâle alınmamıstır yonetım tarafından

cihanakkus
14.09.2010, 11:57
bence gönderilmesi gerekilenler

BASTA
laobali yılısık dengesiz 2. amatör topcusu olan sedat bayrak
mesut bakkal
abdurrahman dereli
mehmet yıldız

ve gerekirse yönetim de gidicek türkiyenin en iyi anadolu takımını en kötü anadolu takımı haline getirdiler cünkü
arkadaslar bursaya bakın nerelere geldi bi nerelerdeyiz demekki problem kökten...

eintracht
14.09.2010, 12:09
Bu takim Galatasaray, Antalya ve Bursa maclarinda isik verdi. Biraz sabir gerekiyor sadece.

Dunku sanssizlik her zaman olabilir. Onemli olan takima sahip cikmak.

Abdurrahman ve Mehmet Yildiz bu takimin en iyilerinden. Sahip cikalim. Hepsinin formsuz oldugu donemler olmasi normal.

Mesut Bakkal hoca biraz daha disiplinli hale getirebilirse takimi, bu seneyi ilk 8'de bitirebiliriz. Gelecek sene icin de hazirliklarin baslamasi gerekli simdiden.

sivas61
14.09.2010, 12:12
Bizim ailede herzaman Sivas Ts maçları olumsuz sonuclanır çükü annemın sivaslı Babamında Trabzonlu olması :(
Benı ıkılemde bırakıyor...ASlında Trabzonspor u desteklerım fakat annem son zamanlarda Sivasın başarılı olmasından dolayı Sivası desteklemesı bızım evde rekabet olayını başlattı
Fakat 6/1 lık skor bence Trabzonsporun başarısı değildir...Kesınlıkle Sıvas yanlış kadrola cıktı elındekı ıyı oyuncuları yedekte tuttu MEsut hocala olmaz bu iş
...umarım Sıvasta Trabzonda ligi ıyı yerde bıtirir...

karacaorenli
14.09.2010, 12:22
ARKADAŞLAR MESUT BAKKAKL GECEN YIL GELDİĞİNDE SİVASI LİĞDE TUTAR SENEYE DÜŞÜRÜR DENMİŞTİ HATIRLADINIZMI.. aynen öle olucak gibi .ceyhun 3 haftadır sahada yok memet yok formsuz adamlar erman nerde suarez nerde tayder oynamayacak tı neden hala takımda... takım trabzona resmen mağlubıyet için gıtmiş... MESUT HOICANIN YANINDA YÖNETİMDE SORGULANMALI köklü bir spor politikası yok.. transferlerin neredeyse tamamı 30 yaş üstü alt yapıdaqn topcu çıkmıyor... fikrek ünsal gibi bi itici adam var bu adam konuşmaktan aciz sivasspora ne verebilirki.

bulayreyuyiğido
14.09.2010, 12:36
GEÇEN SEZON SONUNDA 7 MAÇTA GALİBİYET ALAMAYARAK SADECE TAKIMIN LİGDE KALMASINA YARDIMCI OLAN MESUT BAKKAL LA BU İŞİN OLMAYACAĞI KESİNDİ.AYRICA BENİM KANAATİM NE YAZIK Kİ BU SENE VE BUNDAN SONRA ZİRVEYE GİDEN DEĞİL DÜŞMEDEN LİGDE ORTAYA OYNAYAN BİR SİVASSPOR İZLEYECEGİZ LİGİN BOŞ TAKIMLARINDAN BİRİ OLACAĞIZ YANİ BU HAFTA TS 6 ATICAK HAFTAYA ESKİŞEHİRİ YENECEĞİZ FALAN YAZIK YAZIK KESİN OLAN MESUT BAKKAL A BU İŞ YÜRÜMEZ..... AYRCA MANİSASPOR BİLE MAKUKULA YI ALABİLİYORSA BİZ NE YAPIP EDİP SHABALALA YI ALMALIYDIK BUDA BENİM İDDİAMI KESİNLEŞTİRİYOR SAIDUYLA KADİRLE ERMANLA ZİTAYLA UĞURLA BU KADAR

50sekiz
14.09.2010, 13:27
Sivasspor camiası şokta

HAKAN KALELİ - SİVAS / DHA14 Eylül 2010Spor Toto Süper Lig 4'üncü hafta karşılaşmasında deplasmanda Trabzonspor'a 6-1'lik skorla tarihi bir yenilgi alan Sivasspor, kapılarını dış dünyaya kapattı.

2005-2006 sezonundan itibaren Süper Lig'de başarıyla mücadele eden, özellikle önceki 2 sezonda şampiyonluğu kovalayarak adından sıkça söz ettiren Sivasspor, Spor Toto Süper Lig'in 4'üncü haftasında dün dış sahada Trabzonspor'a 6-1 mağlup olarak lig tarihindeki en farklı yenilgilerinden birini aldı. Sivasspor, 6-1'lik Trabzonspor yenilgisinin yanı sıra, ligde daha önceki sezonlarda Kayserispor'a 5-0, Fenerbahçe'ye 5-1, Galatasaray'a ise 5-3 yenildiği maçlarda kalesinde 5 gol birden görmüştü. Şok yenilgi sonrası taraftarlar da futbolcuları ve teknik heyeti eleştiri yağmuruna tuttu. Taraftar sitelerinde özellikle yenilginin ve kötü futbolun sorumlusu olarak gösterilen Teknik Direktör Mesut Bakkal'ın istifası istendi.

SİVAS'TA YEREL GAZETELER NE YAZDI?

Sivasspor'un Hüseyin Avni Aker Stadı'ndan 6-1 skorla sahadan yenik, ezik ve üzgün ayrıldığını yazan yerel gazeteler, Trabzonspor'un maçta fırtına gibi estiğini yazdı. Sivas'ta yayım yapan bazı gazetelerin maç hakkındaki yorumları şöyle:

HÜRDOĞAN GAZETESİ: REZALET

Sivasspor'un, Trabzon deplasmanında aldığı yenilginin, tarihi bir yenilgi olduğunu yazan Hürdoğan Gazetesi, 6-1'lik skoru, okurlarına 'Rezalet' başlığıyla duyurdu.

ANADOLU GAZETESİ: KARADENİZ FIRTINASI

Zorlu Trabzon deplasmanından Sivasspor'un ağır bir darbe aldığını yazan Anadolu Gazetesi ise, maçı 'Karadeniz Fırtınası' başlığıyla okurlarına duyurdu. Gazetede ayrıca, Sivasspor'un yenilgisinde hakem Bülent Yıldırım'ın başrol oynadığına yer verildi.

BİZİM SİVAS GAZETESİ: KARİZMA ÇİZİLDİ

Galatasaray galibiyeti ile lige hızlı başlayan Sivasspor'un, Karizmayı çizdirmemek için bu galibiyeti seri haline getirmeyi hedeflerken, Trabzonspor karşısında hezimete uğradığını yazan gazete, Kırmızı-beyazlı ekibin 4 haftada 4 puan toplayabildiğini belirtti.

SİVAS OLAY GAZETESİ: KARADENİZ'DE ŞOK SKOR!

Sivas gazetelerinden Sivas Olay Gazetesi ise, Yiğidoların Trabzon'da diz çöktüğünü ve 6-1'lik skorun sayfalarda kara bir leke olarak yer aldığını yazdı.

SİVAS'IN SESİ GAZETESİ: EZİLDİK!

Sivas'ın Sesi Gazetesi, internet sayfasında Trabzon'a galibiyet parolasıyla giden Sivasspor'un hezimet yaşadığını yayımladı. Maçı, 'Ezildik' başlığıyla okurlarına duyuran gazetede ise, "Trabzonspor maçından 3 puanla ayrılmayı hedefleyen kırmızı beyazlılar alınan farklı mağlubiyetle adeta ezildi. Rakibin gollerine karşılık veremeyen Sivasspor sahadan tarihi bir yenilgi ile ayrıldıö diye yazdı.

TARAFTAR SİTESİ: REZİLLİK DİZ BOYU!

Sivassporlu Taraftarların Sitesinde ise, Sivassporlu futbolculara öfke yağdı. Taraftarlar'ın yaptıkları bazı yorumların başlıkları şöyle: "Rezillik diz boyu, Rezaletin neyini yazalım, Sedat kendini yaktı, Kara gece"

jamesbond58
14.09.2010, 13:29
YANARIM YANARIM DA ŞU LAZLARDAN 6 YEMEMİZE YANARIM. HERKES BİLİYORKİ BİR SİVASSPORLUNUN EN SEVMEDİĞİ TEK TAKIM TSDİR. VE SİZ UTANMADAN GİDİP BU HERİFLERDEN 6 YİYORSUNUZ. EY MESUT HOCA!!! EY FUTBOLCULAR!!! SİZ BİZİ ÜZDÜNÜZ MAHVETTİRDİNİZ ŞU ÇAPUCULARA ... ALLAHTA SİZİ ÜZSÜN ALDIĞINIZ PARALAR ZEHİR ZIKKIM OLSUN YEDİ SÜLALELENİZDEN ÇIKSIN!!! :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: