Orijinalini görmek için tıklayınız : KARA GECE!!!
Sivasspor tarihinin en berbat en utanç verici gecesini yaşadık. Daha önce evimizde fener'den gs'den 4-5 yediğimiz olmuştu, bazı deplasmanlarda 3-4-5 yedik ama hiç bugünki kadar aciz duruma düşüp hem oyun hem skor olarak ezim ezim ezilmemiştik.
Sezon başından beri taraftarın istek ve eleştrilerini dikkate almayan ve sürekli mevcut kadronun yeterli olduğunu söyleyen mesut bakkal birinci, buna çanak tutan yönetim ikinci ve ruhsuz oynayan futbolcular ise üçüncü sıradan suçlulardır.
Bir tarafta Keita, Suarez, Zita, diğer yanda tel tel dökülen Mehmet, Ceyhun, Nas, Uğur...... ya kötüler ya da vasatı aşamıyorlar.
Takımın forveti yok, resmen forvetsiz oynuyoruz, 6 gol yediğimize bakmayın yine bu takımın en sağlam tarafı defansı, varın anlayın facianın boyutunu.
Şimdi herkesin başını iki eli arasına alması ve 43 yıllık Sivasspor tarihinin en facia sonucunu adam gibi tetkik etmesi lazım. Geçen yıl çok .oktan bir sezon geçirmiştik ama hiç bu kadar .oka batmamıştık. Şimdi rezilliği dibine kadar yaşadık.
Geçen yıldan çok daha avantajlıyız, henüz 4. haftada 4 puanımız var, geçen yıldan daha iyi bir futbolcu topluluğumuz var. O halde bu faciadan bir ders çıkarmalıyız. Demek ki bazı konularda taraftara kulak vermek gerekiyormuş, demek ki sen göremesen de bariz ve acı gerçeği gören birileri varmış!
Di mi Mesut amca, di mi Mecnun Başkan???????????????
58_babacan_58 13.09.2010, 22:12 ŞUAN İSTİFA LAFLARI ETMEK İÇİN ÇOK ERKEN ORTAMI GERMEYE HİÇ LÜZUM YOK AMA HERKES KENDİNE DÜŞEN GÖREVİ YAPSIN MEHMET YILDIZIN DİNLENDİRİLMESİ VE ÇİFT FOTVETE DÖNMEMİZ LAZIM,SİVASSPOR TARİHİNDE SÜPER LİGDE HANGİ MAÇTA 6 GOL YEDİKİ BUNDA REZİL OLDUK BÖYLE,SADECE YANLIŞ KADRO VE MÜCALEDE İSTEKSİZLİĞİ VE TEK FORVET MEHMETİN FORMDA OLMAMASINDAN DOLAYI YENİLDİK...
ADAMLAR RESMEN PLAKAYI SIRTLARINA YAZDIRDI YAA :mad::mad::mad:
vatansivas 13.09.2010, 22:15 mesut bakkalla olmaz yönetim bir an önce çeki düzen versin fb nin yedeklerini yenemiyoruz trabzondandan 6 tane yedik maskara olduk
sivaslıadem 13.09.2010, 22:18 tarihe gecmek için cok uğraşıyoz
ama hep kötü yönden oluyor bu
bugün sivas bu tezimi yine doğruladı
liverpool 8-0 beşiktaş ilk akla geleni
bugün de sor 6-1 trabzonun plaka 61
trabzonla 2.ligdeyken türkiye kupasında karsılasmıstık ve 5-2 kaybetmiştik(bi ara mac 3-2 idi)
şimdi onun yanına bile yaklaşamadık
galiba sivas süper lig tarihinin en farklı maglubiyetini aldı
yalakalık yaptıgımız ;)fenerden bile bu kadar yemedik
tanıtımda emegi gecenlere tesekkür ediyorum
bülent istifa.muhsin istifa.mesut istifa. yorumsuz!!!! yürü be fikret ünsal şimdi kime sallıcan bakalım...
Anderlecht'ten 5 yediğimizde yaşadığımız utancı bir adım daha zirveye taşıyan adiler.... Hepiniz Allah'a havalesiniz...... Sivasspor tarihinin utancı Anderlecht maçı idi artık onu bile unuttturdunuz!
58 SiVaSıM 58 13.09.2010, 22:29 burda anamız ağladı lan sola transfer yapın forvet alın allah aşkına alın dedik almadınız yattara var sağda nerden geliyo soldan kaç attı 2 işte sonuç
HEPİNİZDEN NEFRET EDİYORUM SİVASSPORLULUĞUMU DONDURDUM
birtek ramoviçe üzüldüm adam ne yapsın
babapiton 13.09.2010, 22:34 ŞUAN İSTİFA LAFLARI ETMEK İÇİN ÇOK ERKEN ORTAMI GERMEYE HİÇ LÜZUM YOK AMA HERKES KENDİNE DÜŞEN GÖREVİ YAPSIN MEHMET YILDIZIN DİNLENDİRİLMESİ VE ÇİFT FOTVETE DÖNMEMİZ LAZIM,SİVASSPOR TARİHİNDE SÜPER LİGDE HANGİ MAÇTA 6 GOL YEDİKİ BUNDA REZİL OLDUK BÖYLE,SADECE YANLIŞ KADRO VE MÜCALEDE İSTEKSİZLİĞİ VE TEK FORVET MEHMETİN FORMDA OLMAMASINDAN DOLAYI YENİLDİK...
ADAMLAR RESMEN PLAKAYI SIRTLARINA YAZDIRDI YAA :mad::mad::mad:
Aynen Katılıyorum Kardeşim Tüm Olayı Özetlemişsin
yeter artık ulan!artık tepkı koyma zamanı geldı gecen sezon 5 golu gorduk bu sezon 6 yı gorduk her sene ustune koyarak rezaletın ılklerını yasıyoruz.
Sivasspor tarihinin en berbat en utanç verici gecesini yaşadık. Daha önce evimizde fener'den gs'den 4-5 yediğimiz olmuştu, bazı deplasmanlarda 3-4-5 yedik ama hiç bugünki kadar aciz duruma düşüp hem oyun hem skor olarak ezim ezim ezilmemiştik.
Sezon başından beri taraftarın istek ve eleştrilerini dikkate almayan ve sürekli mevcut kadronun yeterli olduğunu söyleyen mesut bakkal birinci, buna çanak tutan yönetim ikinci ve ruhsuz oynayan futbolcular ise üçüncü sıradan suçlulardır.
Bir tarafta Keita, Suarez, Zita, diğer yanda tel tel dökülen Mehmet, Ceyhun, Nas, Uğur...... ya kötüler ya da vasatı aşamıyorlar.
Takımın forveti yok, resmen forvetsiz oynuyoruz, 6 gol yediğimize bakmayın yine bu takımın en sağlam tarafı defansı, varın anlayın facianın boyutunu.
Şimdi herkesin başını iki eli arasına alması ve 43 yıllık Sivasspor tarihinin en facia sonucunu adam gibi tetkik etmesi lazım. Geçen yıl çok .oktan bir sezon geçirmiştik ama hiç bu kadar .oka batmamıştık. Şimdi rezilliği dibine kadar yaşadık.
Geçen yıldan çok daha avantajlıyız, henüz 4. haftada 4 puanımız var, geçen yıldan daha iyi bir futbolcu topluluğumuz var. O halde bu faciadan bir ders çıkarmalıyız. Demek ki bazı konularda taraftara kulak vermek gerekiyormuş, demek ki sen göremesen de bariz ve acı gerçeği gören birileri varmış!
Di mi Mesut amca, di mi Mecnun Başkan???????????????
bir takımın kendi evinde taraftar faktörüde olduğu için o takımın evinde daha atağa dayalı seyircisini doyuracak futbol oynaması lazım bizim takıma bakıyoruz öylemi hayır tabiki değil 4 haftadır hep aynı diziliş hep aynı tas hep aynı hamam ...
tarftar bursa maçından sonra dediki forvet ihtiyacımız var hayır yoktur aslında
çünkü sivasspor genelde 2 forvetle çıkar vede 4-4-2 oynardı ancak mesut hocayla birlikte tek forvete düştü vede ileride bu tek forvette görünmeyince oyuncuya ihtiyaç var denildi ama bunun ilacı çift forvetttir...
bizm takımın oynamayan oyuncuları oynamalı vede ilk 18e alınmayan keita ve suarez artık oynamalı
kadromuz deplasmanlarda farklı olmalı kendi evinmizde farklı olmalı
hocamız ceyhun sevdasından vazgeçmeli keita ve suarez oynamalı sivassporun ilk 11i deplasmanlarda dahi 4-4-2 oynamalı
adam sana karşı 4 ofansif oyuncuyla başlıyorsa seninde apo sedat ivanovs ferhat ve önlerinde çift defansif oyuncuyla yani kadir ve keitayla çıkmanlazın ki durumu dengeleyesin tavsiye bizden :confused:
sivaslıadem 13.09.2010, 22:45 bu sonucun ardından galiba ilk kolbastı açan benimdir heralde
acmayacam dediğim halde yeğenimin nazından açmak zorunda kaldım
Allah'ım bu nasıl bis işkence
karahisarli 13.09.2010, 23:09 takim oyunu hic yok kadro yetersiz hücuma cikarken ne güzel paslasma nede destek var gecen yildaki gibi bir mac oynadik gollerin ardindan oyunu biraktik birde bu futbolcular yüregiyle oynamiyor ceyhunu aklina paslasmak gelmiyor galiba kanatlara bakarsan tam bir cenaze forvet yetersiz kaliyor bunlar toplaninca kara gece kacinilmaz oluyor gecen yil dahil simdiye kadar yönetime bisey demedim ama galiba özellikle kanatlarda yetersiz transferlerden dolayi yönetimin cok cok hatali odugunu düsünüyorum
II.TİMUR VAKAASI ÜZERİNE;
Çok özür dilerim arkadaşlar, ama yukarıdaki başlık bu Kara formanın giyildiği isli, iğrenç gecenin başlığı olarak atıldı...
Sivaslı olmaktan hayatım boyunca hiç utanmadım; hep gurur duydum, lakin bu gece M.bakkal efendi? denen arkadaş ve onun kukla ekibi bu acıyı bize yaşattı...
Sayın bakkal, bu Trabzonun Sivas a öfke dolu spor severlerini sevindirmek için öyle bir şenlik hazırlamışsınız ki, bu kara lekemiz, bu zavallılar ordusunun dil torbalarında sayenizde turşuluğa çıktı....
Bugün fanatik gazetesinin sayfasına girdiğim de; Sivasspor düşmanı bir psikopat aynen şöyle diyordu: """Şenol Hoca, bu maş 5 ten az olamamalı hatta 7 tane atarlarsa çok iyi olur""", bu ürpertici ifadelerin geçekleşeceğini pek sanmıyordum, ama sayın Bakkal sana da pek güvenemiyordum doğrusu: Niye mi?, sen Cihan ı, Ceyhun u ilk onbirde oynatacak kadar, Keita yı Sivas sanayisinin deposuna kilitleyip hapsedecek kadar bilinçsiz bir teknik adamsın, oyunu iyi okuyamıyorsun ki, M.Sözgelmez i sol bek e alıp 6 ya doğru giden otobanın temellerini bizzat attın, Sayın bakkal bu gece var ya, bu gece değil Sivasspor Teknik direktörlüğünden, Teknik direktörlükten istifa etmelisin... Ha diyeceksin ki, Ferhat Sakatlandı, ya adam bende sana bir şey söyleyim mi; Bu akşam maç sonrası gözyaşlarıyla konuşan benim çok değerli abim Sivasspor aşığı "MAHMUT TANIŞMAN" ABİM ne diyor bak; Faruk neredeydi? Hocam, ben bilmiyorum nerede bu adam..., Keita, Taider i biliyoruz rafa kaldırdın,,,,
Hoca, u.kavuk, cihan, erman, m.sözgelmez gibi futbolcular bu takımın oyuncuları değil, değil, değil,,,
yorgun bitmiş ceyhun ve sen hoca; Trabzonlu a.dereli, i.şahin, sedat ve hepiniz ve diğerleri bu utanç gecesini hatırlarmısınız bilmem, bize yangın yaşattınız, yaktınız Sivas ı; Timur gibi acı yaşattınız bize, herkesten altı yeseydiniz de; ŞU GERÇEK SİVASSPOR TARAFTARININ NEFRET ETTİĞİ TAKIMDAN YEMESEYDİNİZ...Bordo ve Mavi bizim en sevmediğimiz renkler...SEBEBİ DE FANATİK GAZETESİNİN HAKARET DOLU SAYFALARINDA AÇIKÇA GÖZÜKMEKTEDİR Kİ, İTİRAZ EDECEK ARKADAŞLAR BAKABİLİR...
Sivas ın denizi de yok Mavisi de... onurlu Kırmızısı ve beyazı var kıvrım kıvrım akan Kızılrmağı var, çorak dağları var, onuru var....Yaktınız bizi...
BU SİYAH FORMAYI BURADAN GİDENE KADAR, O TRABZON A SİVASTA BEŞ-ALTI TANE ATMADAN ÇIKARMAYIN BUNU YAPAMIYORSANIZ, GİDİN, GİDİN, GİDİN...
bu akşam bu şakşakçı takım trabzon 4eylül belediyeyle oynasa ancak bu kadar gol atabilirdi....gerisi ÇOK CAN ACITICI....
sebasteia 13.09.2010, 23:20 II.TİMUR VAKAASI ÜZERİNE;
Çok özür dilerim arkadaşlar, ama yukarıdaki başlık bu Kara formanın giyildiği isli, iğrenç gecenin başlığı olarak atıldı...
Sivaslı olmaktan hayatım boyunca hiç utanmadım; hep gurur duydum, lakin bu gece M.bakkal efendi? denen arkadaş ve onun kukla ekibi bu acıyı bize yaşattı...
Sayın bakkal, bu Trabzonun Sivas a öfke dolu spor severlerini sevindirmek için öyle bir şenlik hazırlamışsınız ki, bu kara lekemiz, bu zavallılar ordusunun dil torbalarında sayenizde turşuluğa çıktı....
Bugün fanatik gazetesinin sayfasına girdiğim de; Sivasspor düşmanı bir psikopat aynen şöyle diyordu: """Şenol Hoca, bu maş 5 ten az olamamalı hatta 7 tane atarlarsa çok iyi olur""", bu ürpertici ifadelerin geçekleşeceğini pek sanmıyordum, ama sayın Bakkal sana da pek güvenemiyordum doğrusu: Niye mi?, sen Cihan ı, Ceyhun u ilk onbirde oynatacak kadar, Keita yı Sivas sanayisinin deposuna kilitleyip hapsedecek kadar bilinçsiz bir teknik adamsın, oyunu iyi okuyamıyorsun ki, M.Sözgelmez i sol bek e alıp 6 ya doğru giden otobanın temellerini bizzat attın, Sayın bakkal bu gece var ya, bu gece değil Sivasspor Teknik direktörlüğünden, Teknik direktörlükten istifa etmelisin... Ha diyeceksin ki, Ferhat Sakatlandı, ya adam bende sana bir şey söyleyim mi; Bu akşam maç sonrası gözyaşlarıyla konuşan benim çok değerli abim Sivasspor aşığı "MAHMUT TANIŞMAN" ABİM ne diyor bak; Faruk neredeydi? Hocam, ben bilmiyorum nerede bu adam..., Keita, Taider i biliyoruz rafa kaldırdın,,,,
Hoca, u.kavuk, cihan, erman, m.sözgelmez gibi futbolcular bu takımın oyuncuları değil, değil, değil,,,
yorgun bitmiş ceyhun ve sen hoca; Trabzonlu a.dereli, i.şahin, sedat ve hepiniz ve diğerleri bu utanç gecesini hatırlarmısınız bilmem, bize yangın yaşattınız, yaktınız Sivas ı; Timur gibi acı yaşattınız bize, herkesten altı yeseydiniz de; ŞU GERÇEK SİVASSPOR TARAFTARININ NEFRET ETTİĞİ TAKIMDAN YEMESEYDİNİZ...Bordo ve Mavi bizim en sevmediğimiz renkler...SEBEBİ DE FANATİK GAZETESİNİN HAKARET DOLU SAYFALARINDA AÇIKÇA GÖZÜKMEKTEDİR Kİ, İTİRAZ EDECEK ARKADAŞLAR BAKABİLİR...
Sivas ın denizi de yok Mavisi de... onurlu Kırmızısı ve beyazı var kıvrım kıvrım akan Kızılrmağı var, çorak dağları var, onuru var....Yaktınız bizi...
BU SİYAH FORMAYI BURADAN GİDENE KADAR, O TRABZON A SİVASTA BEŞ-ALTI TANE ATMADAN ÇIKARMAYIN BUNU YAPAMIYORSANIZ, GİDİN, GİDİN, GİDİN...
bu akşam bu şakşakçı takım trabzon 4eylül belediyeyle oynasa ancak bu kadar gol atabilirdi....gerisi ÇOK CAN ACITICI....
ooooooffffffffff offffffffffffff offffffffffffff
yazınızı okudum bir kez daha yandım, kül oldum
trabzon'a en az 5-6 atana kadar o kara formaları çıkarmayın üzerinizden....
ooofffff ulan offfffffff
giydiniz karaları, bağlattınız bize karaları, yaşattınız bize gecenin en karasını!
SempaticH 13.09.2010, 23:20 bakın bu haftada es esler vurursa şaşırtmayın çünki takım iyi değil bu takımdan ne köy olur ne kasaba siz gs yendiğimize ne bakıyorsunuz gs de iş yoktu ondan dolayı yendik şimdi iş öle zorki takım yürüyor sanki yav olurmu böle takım kardeşim soruyorum size
yediğiniz içtiğiniz zehir zıkkım olsun tarihinin en farklı mağlubiyeti iğrençti
DoomsDay58 13.09.2010, 23:25 mesut bakkalla olmaz yönetim bir an önce çeki düzen versin fb nin yedeklerini yenemiyoruz trabzondandan 6 tane yedik maskara olduk
GS yi yenince herkes mesut hoca şöyle mesut hoca böyle diyodu şimdi ts den 6 yedik diye mesut hocayı göndermemizmi lazım fener manisadan 5 yedi noldu takım battımı artık bu günden sonra kadroya bi düzenleme gelmesi lazım es es maçında iyi bi sivasspor sahada olucaktır destek şart
yorumcuyuz 13.09.2010, 23:54 YÖNETİM İSTİFA...!
Divriği58 13.09.2010, 23:59 Nerde NOKTA ATIŞI transfer ?? bumu sedat yeşilkayamı nokta atışı.zita keita tamam yok yerıne oynatıcak adam yok saidou yu ne dıye aldın hoca ozaman.?
Taraftar bagırdı bıtarafını yırttı sol kanata transfer die almadın? bak bugun durum ortada. TSHABALALa yı ınat ettın almadın.sedat larınıda gördük. SEN BU TAKIMA FAZLASIN ADAMLARINIDA AL GİT DAHA DİBE GÖTÜRME BİZİ
Del Piero 14.09.2010, 00:03 hayatımda bu kadar utanmadim yazıkkar olsun bizi bu duruma düşürenlere. Sevmekten başka ne yaptık ulan !
ZARALI_ENGIN 14.09.2010, 01:08 VALLAHI BILLAHI BU OYUNCULARA TEKME TOKAT GIRMEK LAZIM BAK OZAMAN NASIL MAC KAZANIYORLAR !!!
BUNDAN YILLAR ÖNCE FENERBAHCE DAYAK YEMISTI DAYAKTAN SONRA DÜZELMISTI OYUNCULAR.
HAYDI SIVASLI TARAFTARLAR YAPIN BI GÜZELLIK SU SERFSIZLERE
AKILLARI BASLARINA GELSIN.
tamam takim kötü gidebilir bisey demiyorum ama bu gidis 1,5 sene sürermi be ???
Kederli Yiğido 14.09.2010, 01:18 Uyku tutmuyor yahu
Kabullenemiyorum bu rezaleti
Sivasspor bu kadar rezilliği hak etmiyor
Bakkaldan hoca yaparsan 6 da yersin 16 da
Akartuna58 14.09.2010, 01:21 ANDERLECHT en zamaninda 5 yedik tamam dedik anderlecht dedik ama TRABZON !!!! DÜSMANIMIZ ADAMLAR RESMEN REZIL OLDUK HOCAM REZIIIIIIIIIL
sivasspor tarihinin en kötü sonucu vede sivassporun direk oynayacak oyuncuları nın oynamadığı bir maç oldu
ilk 18 e alınmayan oyuncular dün ki kadro içindeki oyuncuları cebinden çıkaracak kalitededir
hocanın artık keitaya garezi bırakıp adamı oynatması lazım eğer keita oynmayacaksa keitayı boşuna tutup köreltmeyelim adam 24 yaşında taş gibi adam genç gitsinde bari sivas beni söndürdü Allahta sivası söndürsün demesin
birdiğer ilginçlik ise sezon başında alınan oyuncular ilk 11 de direk oynayacak oyuncular olacak denildi vede ben bunu saçma buluyorum suarez denen bir oyuncu aldık hollanda kampında onu izleyenler tamam bu takımın golcüsü bu demişlerdi burda ama malesef bu adam 4 haftadır kadroya alınmıyor keita alınmıyor kim alınıyor bizim takımın çok daha üst kalitesi olan sedat yeşilkaya kadroya alınıyorsa ya hocada bir sorun var ya da takım takım değil
uğur kavuk oynarda keita gibi bir topçu oynamazmı bence yeter artık hocam bülent uygunun yolunda gitme o yol çok bozuk bir yol eğer o yolu izlersen bu taraftar kapıyı gösterir
eskişehir maçındada bir halt yapamaz ise bu takım bu 11 bu 18 taraftara hemen istifa diyecektir bu türk futbolunun değişilmezidir
düşününki galatasaray ilk 2 maçı kaybetti diye rijkardı kovul ma aşamasına getirdiler ki adamın kariyerine laf yok yani hocam senin gibi sıradan bir türk teknik trektöre neden denmesin
vede artık takıma faydası çok aza inen m.nas m.yıldız ceyhun uğur gibi oyuncuların yerine oynayacako oyuncun varken senin tutup 4 haftadır bu kadroda diretmen yanlıştır ayıptır
daha geçen sezonun başında manisadan kovuldun vede nasıl kovuldun hatırlarmısın takımı oyynatırdın oynatırdın ancak takım gol atamazdı ve bu gün bakınca sivasspor ne oynuyor nede gol atabiliyor
4-5-1 diye taktik kalmadı dünyada yani en azından bir takım 4-5-1 taktiğiyle hem deplasmana hem de kendi evinde oynayan takım heryerde deplasman oynamış kadar olur çözüm gayet basit 5 orta alan oyuncusu oynatana dek 4 tane oynat adam gibi oynat forma dağıtımında adaletli ol keita denen adam bu takımın en kaliteli orta sahasıdır vede ilk 18 e bile girememekteyse demekkki birisinde sorun vardır ve bu sorun bellidir di mi hocam??????????????????
Bu acınacak tabloyu bir daha görmek istemiyorum bir daha görmemiz demek bizim sonumuz demektir bu takımla hiçbir yere gidilemez
sebasteia 14.09.2010, 10:58 mesut hoca ve futbolcuları 43 yılın en büyük felaketini en kara gecesini yaşattınız, yiğidonun yüzünü yere sürdünüz.
evimizdeki eskişehir maçı kendinizi affettirmeniz için köprüden önceki son çıkış!!!!!!!!!!!
sebasteia 14.09.2010, 11:04 mehmet yıldız artık balili ile birlikte oynarkenki mehmet yıldız değil
neydi o günler... mehmet kıçını kaldırıp koşardı, balili yine öyle rüzgarın oğlu idi. iki futbolcumuzla ne kontrataklar yapardık. hey gidi günler...
şimdi tek forvetle, yani mehmet'le oynuyoruz ama balili'nin partneri mehmet yok artık ve görünen o ki forvetsiz oynuyoruz.
yazık bize!!!!!
taraftar o kadar bağırdı, sol kanat felç diye......
taraftar o kadar bağırdı takımda forvet yok diye......
eskişehir maçı köprüden önceki son çıkış mesut hocam ve futbolcularımız!!!! o maçtan sonra ya rıza hoca ya da mesut hoca şiddetle istifa sloganları duyacak. mesut hoca'ya çok umut bağlamış birisi olarak bu kişinin mesut hoca olmasını istemiyorum!!!!!!
jamesbond58 14.09.2010, 13:20 bu kara gecenin hiç bir izahı olamaz. Bir takım yenilebilir. Şanssızlık olabilir. ve yenilebilir. Ama bir takımdaki oyuncular mücadele etmiyorsa asıl sıkıntı orada . Beni asıl üzen yenilmemiz değil arkadaşlar bu formanın hakkını vererek mücadele etmemeleri koşmamalarıdır. Burada sorumlu teknik adamdır. yahhu bir hafatalığına bile olsa şu takıma ben hazırlasam yine bu kadar yemezdik!!! Bİr takım bu kadarmı aciz top oynar bu kadar mı kişiliksiz oynar. Birde sedat denen herif var oynadığı topta meymenet yok bi de hakeme küfür edip oynadığı formaya katmerli şekilde ihanet ediyorlar.BİR DE MESUT BEY UTANMADAN MAÇTAN SONRA HAKEMEİ KÖTÜLÜYOR. SORARIM ARKADAŞLAR MAÇTAN SONRA YAPILACAK AÇIKLAMA HAKEMLE İLGİLİ Mİ OLMALIDIR
ARKADAŞLAR BUNU NET VE KESİN SÖYLÜYORUM BUNUN ADI İHANETTİR. BU FORMAYA BU HALKA BU TAKIMA İHANETTİR!!!!!:mad::mad::mad:: mad:
58^SiVaS^58 14.09.2010, 14:36 artık tepkı koyma zamanı geldı
erman kılıc ile taiderı neden ilk 11 oynatmıyor anlamadım bu adamlar hıcmı isine yaramıo mesut bakkal...
furkandtr 14.09.2010, 15:36 kanatlar işlemedi Zita sakatmış Cihan iyi oynamadı Sol kanada Tsahabalala alınması gerekirdi. takım çok agrasifdi. ve sonunda kara bir gece.
sebasteia 14.09.2010, 16:37 erman kılıc ile taiderı neden ilk 11 oynatmıyor anlamadım bu adamlar hıcmı isine yaramıo mesut bakkal...
maalesef kardeş erman ve taider 2. lig topçuları olduğu için oynatmıyoruz ama adamları göndermiyoruz da. kadroda tutup turşularını vuracağız herhalde!
|
|