58^SiVaS^58
15.09.2010, 16:02
Sivasspor’un Trabzon karşısında aldığı farklı yenilgi kadar hakem Bülent Yıldırım’ın maç içerisindeki tutumuda eleştiriliyor.
Teknik Direktör Mesut Bakkal,maç sonrasında “ hakemi hiç sevmedim “ diyerek tepkisini dile getirirken,kaptan Mehmet Yıldız’da saha içerisinde Bülent Yıldırım’ın Trabzon’un 12. adamı gibi çalıştığını söyledi.
İşte Bülent Yıldırım verdiği yanlış kararlar;
!- Mehmet Nas topla birlikte Trabzon ceza alanına girmeye çalışırken,Colman arkadan müdahale yaparak yere indiriyor,faul var,kart yok!
2- Selçuk’un ortasında Giray Sivassporlu futbolcunun üzerine çıkarak kafa vurdu,top direkten döndü ama hakem devam dedi.
3- Topla birlikte Trabzon ceza alanına girmeye çalışan Mehmet Yıldız’ı Egemen eliyle çekerek yere indiriyor ine kart yok!
4- Giray,Ceyhun Eriş’i düşürüyor,faul yok
5-Yattara’nın gol attığı firikikte ve diğer firikiklerde hakem Sivasspor’lu futbolcuları 9.15’den en az 1-2 metre ileride tuttu.
6- Sivasspor atağında Colman eliyle topu keserek Mehmet Yıldız’a gelmesini engelliyor,ama orta hakem yerine yardımcı bayrak kaldırıp uyarıyor,yine kart yok.
7-Dk.50 Ceza yayı yakınlarında topla buluşan Mehmet Yıldız’a Egemen arkadan vuruyor,fakat hakem devam kararı veriyor.
8-Dk.69’da Abdurrahman sağ kanattan hızla rakip alana giriyor,Trabzonlu Ferhat sert hareketle yere indiriyor,orta hakem yine devam derken,yardımcı bayrağını ısrarla kaldırıp faul veriyor,hızlı atağı kesen ve kasıtlı faul yapan Ferhat’a kart yok.
kayayatakci
15.09.2010, 16:08
bu hakem tamamen terör estirdi zaten tipide benziyor sivassporumuzu resmen yakti olmaz olsun böyle hakem ve onun gibi hakem bozuntularina yaziklar olsun yalakalik yapanlara tam bir hamsi yalakasiydi o hakem bozuntusu
karakocyakup58
15.09.2010, 16:10
ve dahası dahasıı ben deliye döndüm.. kafayı yedim oyuncularım sitresten nasıl sabretti bilmiyorum ..
58akif34
15.09.2010, 16:11
üç maçı hakemler yüzünden hakkımız yendı ben sıvassporlu olarak hakkımı helal etmıyorum ahırette elım yakalarında olacak
Bursa macinda Cüneyt Cakiri begenmedik
Simdi Bülent Yildirim diger yenilgide diger hakemi begenmiyecegiz :D :D :D
Cok komik yav, Fikret Ünsali gectiniz.
Zaten kaybedipte hakemi iyi bulan takim ben daha hic görmedim :D
hakem hep sucludur kaybedince :);)
astaravisa
15.09.2010, 16:33
Benim korkum o ki her maç için hakemleri bahane göstermeye devam edersek teknik heyet ile futbolcuların yanlışlarına vurgu yapmazsak bizi asıl ozamna tehlikebekliyor demektir.
58_babacan_58
15.09.2010, 16:38
sen çık topunu oyna kazan hakemlere laf atarak bu iş yürümez....
Benim korkum o ki her maç için hakemleri bahane göstermeye devam edersek teknik heyet ile futbolcuların yanlışlarına vurgu yapmazsak bizi asıl ozamna tehlikebekliyor demektir.
her yenilgi sonrası hakemi suçlu ilan etmek sanırım türk futboluna özgü bişey televizyonda yabancı maçları seyrettigimiz zaman adam yanlış bir kararla penaltı veriyor adamlar olayı aşmış profosyonel olmuşlar ne topu yere vurma ne hakemin üstüne yürüme adamlar işlerini yapıyor bizimkilere bakıyoruz her faulda her ofsaytta elinden gelse hakemi dögecek 6 tane gol yemişsin halen pişkinlikle hakem diyorsan adamın yüzüne tükürler ulan arkadaş altı golü nerene sıgdırdın demezlermi
SempaticH
15.09.2010, 17:51
tek suçlu hoca ve nedenide transferin yeterli olduğunu söyledi şimdi takımda yadekten gelip takımı ateşleyecek adam yok kardeşimm başka suçlu aramayın
COBANSARAYLI
15.09.2010, 18:07
bence sanssiz bir hafta gecirdik bu olayi fazla abartmadan onumuzdeki maclara bakalim,dogru sudurki biz bu maci kazanacak futbolu oynayamadik ama6 gol yememizin sebebi hakem yonetimidir bazen hakemler bu kadar etki edebiliyor ama bu hakemle sivassporlu futbolcular kicini yirtsalar belki 5 fark yerine 3 fark yerlerdi yine o maci o hakem bize kazandirmazdi ama bazen boyle hakemlerlede oynamak gerekiyor bu tip maclarda oyuncu rakip takimin oyuncularinin ve hakemin oyununa gelmeden sadece futbol oynayip haftayi en az zararla kapatmak gerekir yoksa o haftaki hatalar diger haftaya yansir,
yensende ,yenilsende, gonlum seninle sivasspor
bazı sivassporllu arkadaşlar anlamadı olay şu maç sahada mücadele etmeyle gol atmayla sahada koşan pres yapan pozizyona giren ve o pozizyonları gole çevirirsin 3 puanı kaparsın yok hakem sarı kart vermedi yok ofsayt çaldı buna benzer bir sürü bahaneler vel hasıl kelam maç hakemle degil kendi takımının becerikli olmasıyla kazanılıyor
Maçı izlerken önümde oturan yaşlı bi amca vardı hakeme söylemediğini bırakmadı.Dedim amca duymazki onun kulakları çınlar dedi.:)
Hakemlerın bır kac haftadır Sivasspor'a karsı bı artnıyetlerının oldugu aşikar..Bu boyle devam ederse nıyetlerını ıyıden ıyıye herkez anlamıs olacak! su an bunların sadece basıt hatalar olduguna ınanmak ıstıyoruz,aksı takdırde camıa olarak orgutlenerek sesımızı cıkarmamız gerekıyor.Malumunuz bu ulkede özellıkle bu lıgde aglamayana mama yok!
şarkışla 58
15.09.2010, 20:58
Her başarısız bir maçtan sonu hakemi suçlamak bir yönetici,teknik adam ve futbolcu için başarısızlığı örtmenin en kolay yoludur.Maalesef bizdede her hafta aynı olmaya başladı.Hemen hakem suçlanıp sorumluluk üstlerinden atılıyor.Tamam hakem bazı takdir haklarını rakibe vermiş olabilir ama sonucu etkileyecek bir hata yapmamıştır.İlk hafta gs maçında Mehmet Yıldızın düşmesiyle kazanılan serbest atıştan gol kazandık.Hakem faulu vermese vermezdi.Ortada apaçık bir faul yoktu.Onun ,için hemen hakemlere suçlayıp kendimizi temize çıkarmayalım
bulutbey27
15.09.2010, 21:17
sen hakemle oynarsan trabzonda seni allak bulllak eder
bırakın bu hakem şöyle böyle demeyi ya adamlar resmen dağıttı resmen bizi avrupada adamı biçiyolar faulü verilmiyor adam kalkıp hiç itiraz etmeden maçına devam ediyor