Orijinalini görmek için tıklayınız : Maç Sonrası Futbolcularımızın Açıklamaları
SivasSpor.Com 18.09.2010, 21:26 http://www.sivasspor.com/images/stories/cihan.yilmaz.basin.aciklama.si vasspor.jpg
Eskişehirspor maçının ardından futbolcularımızdan Cihan Yılmaz ve Saidou'nun açıklamaları.
Cihan Yılmaz
Trabzonspor yenilgisini bugün telafi etmek istiyorduk. Maça iyi hazırlandık. Galip gelmek istiyorduk. Maça da iyi başladık gol de attık. Ama futbolda şansları değerlendiremiyorsan girdiğin pozisyonlarda gol yiyorsun. Böyle bir maçtan sonra ne diyeceğimi bilmiyorum aslında. Kısmet değilmiş. Haftaya Manisa’dan üç puna almak istiyoruz.
http://www.sivasspor.com/images/stories/saido.basin.aciklama.sivasspor .jpg
Saido
Benim ilk maçım. Galip gelmek istiyorduk. Maça iyi başladık. Ama son dakikada yediğimiz gol bizi üzdü. İyi oynadık ama son dakikada yediğimiz gol bizi üzdü. Daha 29 hafta var. Geçen haftaki Sivassporla bu haftaki, takım arasında değerlendirme yaparsak bu hafta bambaşka bir takım var. Haftaya üç puan alıp bunu telafi etmek istiyoruz.
Caner POLAT 18.09.2010, 21:30 trabzonu kendi evinde rezil hüsva eden manisadan 3 puan :confused:
Yazık !.. Daha 29 hafta var.Bu sene STSL'de 13-16 arasında bi yerdeyiz.
ercan58.a 18.09.2010, 21:31 manisadan puan falan alamayız adamlar sizin 6 yediğiniz takıma 3 attı ve 3 puan aldı hemde trabzonda deplasmanda cihan söylediğine sende inanmıyorsunya neyse
pu kaybedilen puanın tek sorumlusu hoca bence yani yaptıgı degişiklikler
özellikle şu erman denilen adam bu takımdan kovulmalı bülentin kazıgı
şarkışla 58 18.09.2010, 21:31 Her hafta aynı hikaye önümüzdeki hafta kazanmak istiyoruz diyorsunuz ama o hafta bir türlü gelmiyor.Hep önümüzdeki hafta diye diye lig bitecek
Respect58 18.09.2010, 21:34 Doğru daha 29 hafta var siz yatın bol bol.Manisadanda 3ün 1ini alırsın canım.Ama üzülme makukulanın sovunu izlersin en azından Makukula bizim yönetimede ders verir artık parayla alınan futbolcu neler kazandırıyormus takıma görürler.Bu taraftarı bu kadar ezdirenlere yazıklar olsun.
Siz bulduğunuz pozisyonları cömertçe harcayın sonrada üzgünüz deyin hemende cevap hazır.Sizlerde ruh kalmamış biraz ruh üflemek gerek tabi gelirse.
SempaticH 18.09.2010, 21:38 ben size suç bulmuyorum asıl suçlu bu takıma yeter diyipte takviye yaptırmayan hocanın bu haca gitmeli yoksa manisaya yaptığını bizede yapar gider takım da ruh kalmamış böle takım olmaz hoca uyuyonmu sen sivasta anlamıyorum git sen iyi olur
abdullah58 18.09.2010, 21:45 sen iyi olsaydin galatasaray seni kapinin önüne koymazdi be saido
sivasta emekliligin tadini cikar bakalim
58_babacan_58 18.09.2010, 21:55 YİĞİDOLAR SİZE GÜVENİYORUZ YÜZÜMÜZÜ KARA ÇIKARMAYIN....
58 SiVaSıM 58 18.09.2010, 21:57 saidou mutlaka 11 oynamalı mesut hoca kadir sevdasından vazgeçsin şu kamananda hemen dönsün agbetuyu neden gönderdik ya ::(
bu arada cihanda düşüş var kendini toplamalı
DaNGeR0uS 18.09.2010, 22:00 adamların umrunda sanki sanki sivasspor'un durumu alırlar paraları keyiflerine bakarlar sivasspor küme düşer başka takım bulur bu ruhsuzlar. olan bize olur
fatihtuztas 18.09.2010, 22:05 ya bırakın Allah aşkına son dakikada yer mi insan ya, oynayın yakaladığınızı atın ki son saniyede yemeyin, onlar nasıl atıyosa siz de atacaksınız, haftaya hiç kusura bakmayın ama babayı kazanırsınız manisadan, şu işe bak 5 haftada 1 g, 2b, 2 mağlubiyet.
bulutbey27 18.09.2010, 22:26 bu ligde layık olduğumuz yerdeyiz hiç kimse isyan etmesin bu transfer edilen suarez ne iş yapıyor hiç onsekize bile alınmıyor bile galiba çimleri sulatıp maç sonunda stadyumu temizletiyolar boşuna neden para verip alıyosunuz o zaman kardeşim böyle futbolculara ya sinir hastası olduk iki senede saçlarımıza aklar doldu böyle bir rezalet daha yaşayan bir takım daha varmı ya geçen sene düşen takımlar bile bizden daha güzel futbol oynadılar bu senede ligin en kötü futbol oynayan takımı olmaya başladık mesut hocanın gazıda bitti galiba
erdaleren58 18.09.2010, 22:29 tek suclu yönetim artik taraftarida biktirdilar taraftarda hic bir heycan kalmadi o senerjiyi futbolculara versinler dogal olarak futbolculardada bir heycan kalmadi cünkü hedef ligde kalmak yane takimda bir hedef yok heycan yok futbolcular MEMUR GIBI sahaya cikiyorlar oynuyorlar mac bitiyor haftaya bir daha sonuc cokda önemli deyil SEBEP YÖNETIM ÖYLE YÖNETIYOR ÖYLE ISTIYOR bu takima adam gibi bir futbolcu almadilar aldiklari uyunculara kasim pasadan giresunda birde 35lik ceyhun alsana takim bak manisa in son dakika transferine.buraya yorum yapmaktanda nefret ediyorum hep ayni seyler arkadaslar birde bakkala bakin ya 15 macda bir galibiyet yazik lahanet olsun sivasda da sivassporda da soguduk artik takip etmiyecem yönetim bir dahada demesin 4büyükleri tutmayin inadina sampiyon bjk karakartalar bjk danda özür diliyorum melmeketimizin takimi dedik ama burayakadarmis hic heycan vrmiyor sivasspor beni bu duruma getirenler utansin
yol yakınken mesut hocanın bileti kesilmeli yerine adam gibi bir teknik adam ocak ayındada 3-4 kaliteli isim alarak yükselişe geçmek lazım
efendigardaş 18.09.2010, 22:50 Bu maçın sorumlusu hoca takımı yanlış kurup gerekli değişiklikleri zamanınıda yapamadı takım altmışbeş dakika geriye yaslandı haliyle gölüde yedi ,, gol kaçırma rekoruda kırıldı bu maçta beceriksizler ordusuyuz adeta...
dülger58 18.09.2010, 22:51 SİVASSPOR EN KISA ZAMANDA KENDİNİ TOPLAMALI.
GEÇEN SENEDEN DERS ALMIŞTIR DEDİK
AMA YANILDIK.
BU SENE İYİ TOP OYNAR DEDİK.
AMA YANILDIK.
KALİTELİ FUTBOL KALİTELİ TAKIM İLE OLUR.
DAHA BİZİM TAKIM 10 TANE YÜZDE YÜZLÜK GOLÜ ATAMIYOR.
BUNUN TEK SEBEBİ VAR KALİTE.
abdullah58 18.09.2010, 22:51 saidou mutlaka 11 oynamalı mesut hoca kadir sevdasından vazgeçsin şu kamananda hemen dönsün agbetuyu neden gönderdik ya ::(
bu arada cihanda düşüş var kendini toplamalı
sen saidoyu istanbulspordaki saido saniyorsun galiba
adamin topa vurmaya cani yokbe
bu takimda kadirden cok kosan varmi
en son kesilecek adam kadirdir
mehmet nas-mehmet yildiz-cihan -mücadelemi ediyorlar peki
dialloyu takima koymuyor diye hocaya kiziyorduk yaptigi hata ne öyle son dakikada
sol bekimiz zaten yok
önde rakipe baski kuracak oyuncumuz varmi mehmetten baska zaten oda
top süremiyor,adam gecemiyor,ve cok yavas,
hoca gecen yil yasadigimiz sikintilari biliyor neden transfer yapmadi peki
suclu göy gözlu mesuttur
antalyaya bakin adamlardan 4-5 tane direk oynayan oyuncular gitti ölümüne oynuyorlar,mücadele ediyorlar 90+3 de ertugrul aslan defanstan top cikartti mücadele böyle olur
göy gözlü mesut son dakikada gol yemisiz peki 2 golü neden atmadik
29 hafta var su gıbı akıp gecer aklınızı basınıza alın
MAÇIN KADERİNİ İKİ SİVASLI BELİRLEDİ.
6-1 lik Trabzon faciasından sonra Sivassporun nasıl bir oyun ortaya koyacağını herkes merak ediyordu sanırım. Özellikle Mesut Bakkalın maça nasıl bir onbirle başlayacağını kimse tahmin edemiyordu. Zira bir hafta boyunca yapılan antrenmanlar basına ve taraftarlara kapalıydı. Sakatlıklar haricinde Mesut Hoca maç kadrosunu pek bozmuyordu. Bu hafta Hayrettin-Ferhat-Zita nın sakatlıklarına ilaveten Sedat Bayrak ın da cezalı olması eklenince Mesut Hoca kadroya yeni isimler monte etti. Sahadaki dizilişten yine vazgeçmedi. 4-2-3-1 anlayışıyla defans göbeğine Diallo, sol beke Murat geldi. Zitanın yokluğunda Uğur da formsuz olunca Mehmet Nası ön liberodan alıp orta üçlünün sağına, ön liberoya ise Keitayı aldı. Baktığımızda önceki haftalara göre farklı bir onbirdi bu. Kadroya yeni girenleri takıma verdikleri katkılara bakarsak en iyi performansı yediğimiz golde Adem Sarıyı arkasından kaçırmasına rağmen Diallo gösterdi diyebiliriz. Murat ın bir bek için hele ki sol bek için hücum anlamında takımı bir adım geriye götürdüğünü bir kez daha gördük. Maç boyunca bir-iki kısa pasın dışında hep şişirme toplarla hücuma katkı sağlamaya çalışması artık günümüz futbolunda tahammül edilemez bir durum haline geldi. Keita ise 4 hafta boyunca kadroya girememenin verdiği bir hırs ve heyecanla gerçek performansını tam anlamıyla sahaya yansıtamadı. Ama yine de orta sahadaki mücadeleci kişiliğiyle takıma yaptığı katkıyı görmezden gelmemek gerekiyor.
Galatasaray maçındaki oynadığı futbolla alkış alan Mehmet Nas, Mehmet Yıldız ve Ceyhun bu maçta da takımın hücum organizasyonlarında yine başrol oynadılar. Attığımız gol de bu üçlünün pas organizasyonundan geldi. Sivassporun gol atma çabaları sadece bu üç oyuncuya bağlı olmamalı.
Evet bugün demoralize olmuş bir Sivasspor maçı kazanmak adına gol attı, pozisyonlar buldu, rakibe de fazla bir pozisyon vermedi. Ama maçı kazanmak için bunlar her zaman yetmiyor. Bazen bazı futbolcuların küçük tecrübe farkları takımın maçı kazanmasında etkili olabiliyor. Mesela Erman veya İbrahim golü yemeden önceki 2 dakika içinde topu bir dakika ayaklarında tutabilselerdi maçın sonucu bu olmazdı. Mehmet Yıldız çok topla oynuyor, ayağında çok tutuyor diye eleştirenler herhalde uzatmalarda Mehmet Yıldızın olmasını çok istemişlerdir.
Tabi bunun dışında maçın berabere bitmesinin faturasını hakeme çıkaranlarda vardır. Azda olsa haklılık payları var bence. Ama düşününki maçta 1-0 öndeyiz ve maçın 65. dakikası, kalecimiz vakit geçirmek sebebiyle sarı kart görüyor. Hatta başka bir pozisyonda sakatlık geçiriyor. Yani basitçe işler içine girersek hem de öndeyken hakem de 4 dakika maçı uzatır ve sonuna kadar da oynatır. O yüzden maçın bence hakemlik bir tarafı yok. Kendi düşen ağlamaz diye bir atasözü vardır, unutmamak gerekir.
Gelelim yazımızın başlığına.
Gerçekten maçın kaderini iki Sivaslı belirledi. Biri Rıza Hoca, diğeri 58 numaralı oyuncu Adem Sarı. Eskişehir cephesinden baktığımızda Rıza Hoca maçı çevirebilmek için her şeyi yaptı. Maçın ikinci yarısına ikinci forvet Batuhanı alarak başladı. Daha sonra orta sahayı güçlendirmek için Peleyi aldı. Sonlara doğru ise forvet hattına taze kuvvet olarak Ademi aldı. Ve sonuçta uzatmalarda da olsa golü buldu. Rıza hocanın başka takımlarda göstermiş olduğu başarılar gerçekten bizleri mutlu ediyor. Adem Sarı da özellikle sonradan girdiği maçlarda hocasının güvenini boşa çıkarmayarak gollerini atıyor. Onu da giymiş olduğu 58 numaralı formadan dolayı kutluyorum.
Çok önemli bir ayrıntıya herkesin dikkatini çekmek istiyorum:
Rıza hocanın oyuna sonradan dahil ettiği oyuncular maçın 1-1 bitmesine sebep oldular. Batuhan indirdi topu Adem golü attı. Pele-Batuhan-Adem üçlüsünü şöyle bir incelediğimizde Batuhanı Beşiktaştan 2.5 milyon euro verip aldıklarını görüyoruz. Pelenin kariyerine baktığımızda İnter, Porto, Real Vallodolid, Porsmuth gibi takımlarda oynadığını ve Portodan 420 000 euroya aldıklarını görüyoruz. Adem Sarıyı ise Almanyadan 50 000 euroya aldılar. Geçen seneki attığı golleri herkes hatırlıyor herhalde. Belki adamlar şu anda 2 puanla ligde son sıralarda bir yerdeler ama transfer politikalarının bizim olmayan transfer politikasıyla kıyaslandığında kaç basamak yukarıda olduğunu herkes kabulleniyordur.
Son olarak maçtan iki puan kaybetmemize rağmen ben ilerleyen haftalar için takımın bir toparlanma sürecine girdiğini gözlemledim. Hatta bu süreçteki ilk başarımızı haftaya Manisa maçından elde edeceğimizi düşünüyorum. Umarım yanılmam.
Saygılarımla…
Örükcülü 18.09.2010, 23:50 tek suclu yönetim artik taraftarida biktirdilar taraftarda hic bir heycan kalmadi o senerjiyi futbolculara versinler dogal olarak futbolculardada bir heycan kalmadi cünkü hedef ligde kalmak yane takimda bir hedef yok heycan yok futbolcular MEMUR GIBI sahaya cikiyorlar oynuyorlar mac bitiyor haftaya bir daha sonuc cokda önemli deyil SEBEP YÖNETIM ÖYLE YÖNETIYOR ÖYLE ISTIYOR bu takima adam gibi bir futbolcu almadilar aldiklari uyunculara kasim pasadan giresunda birde 35lik ceyhun alsana takim bak manisa in son dakika transferine.buraya yorum yapmaktanda nefret ediyorum hep ayni seyler arkadaslar birde bakkala bakin ya 15 macda bir galibiyet yazik lahanet olsun sivasda da sivassporda da soguduk artik takip etmiyecem yönetim bir dahada demesin 4büyükleri tutmayin inadina sampiyon bjk karakartalar bjk danda özür diliyorum melmeketimizin takimi dedik ama burayakadarmis hic heycan vrmiyor sivasspor beni bu duruma getirenler utansin
Sen önce hangi takımı tutacağına karar ver sonra yorum yaz. Zaten Sivasspor'un senin gibi taraftarlara ihtiyacı yok ki? Sen git 8taş'ını tut.
oquzh4n58 19.09.2010, 00:52 Cihan Yılmaz
Haftaya Manisa’dan üç puna almak istiyoruz.
cıhan knka :d senın 6 tane gol yedn takıma bunlar 3 attı yanı bnm zıhnme gore sızden bısey unmuyom matamatıksel olarak 9 gol yemenz lazım manısadan ts den 6 ıse
57 Mehmet 19.09.2010, 00:56 en azindan gecen sezona bakarak daha iyi futbol oynuyoruz,bu takim yine cikisa gececek tek eksigimiz sans,cok gol kaciriyoruz
erdaleren58 19.09.2010, 01:01 Sen önce hangi takımı tutacağına karar ver sonra yorum yaz. Zaten Sivasspor'un senin gibi taraftarlara ihtiyacı yok ki? Sen git 8taş'ını tut.
ona ben karar veririm seni ilgilendirmez ben bu yönetimi protesto ediyorum transfer politikasini gidip lazlardan 6 yiyecen son 30saniyede 2puan birakacan
35lik futbolcu alacan sonrada gel bu yanlislara taraf ol diyecen bu benim demokratik hakim seni ilgilendirmez.
Saidou,Suarez,bir de geldiğinde Kamanan ile bir nebze olsun çıta yükseltebiliriz fakat mevcut kadroyla işler zor sıkıntı bastı artık alt sıralara teğet geçerek lig geçirmekten.En azından bu kadrodaki herkesin formaya saygısı yoksa bile en azından ekmek yediği yere saygısı olsun,performanslarını hat safhada göstersinler,yoksa işler yaş.Bu maça endeksli konuşmuyorum,geçen yıllarda son dakika attığımız gollere sayalım onun acısı çıkıyor belkide,sorun genel anlamda istikrar olmaması.Bir hafta öyle bir hafta böyle olacaksanız her yıl sonlara veya ortalara oynarız.Artık üst sıralar için değil alt sıralardan kurtulmak için bile seri yakalamak gerekiyor.Geçen sene ki başarı sayılmayacak beraberlik serimizle bile diğer takımların gerçekten kötü olmasına ve fazladan bir takımın gitmesine,bir takımında gitmesinin göze kestirilmesi sonucunda kurtulduk.Bu sene dikkat edin,lige yeni gelenlerde dahil en kötü takımda bizimkine eşit kadro var,artık işimiz bu kadar kolay değil.Bunları söylememin,alt sıralara bağlı yorum yapmamın tek nedeni de teknik kadro ve yönetimin bende bıraktığı izlenimdir.Yoksa aklına eski takım gelince insanın utanıyor bunları konuşmaktan,eski derken şampiyonluklara oynayan da değil,alt liglerde aslanlar gibi mücadele edenlerden bahsediyorum yanlış olmasın ...
manisa maçı işallah farklı olur son dakka kurbanı olmayız işallah
yiğido0858 19.09.2010, 01:23 BU MACI HAK ETTIK COK GOL KACIRDIK 2.GOLU BULSAYDIK BİTİRİRDIK İŞİ COK GOL KACIRDIK RESMEN 3 PUAN GİTTİ BOŞA COK İYİ OYNADIK KISMET DEĞİLMİŞ SİVASIMIZI SİVASLI YIKTI O DAHADA KOYUYO YA INSANA:mad::mad::mad: SENIN GİİBİ SİVASLI OLMAZ OLSUN BIDE SEVINIYOYA BARİ SEVİNME BE ŞRFSZ:mad:
Gecen sene 1 puan ortalmasi ile oyndik.
Bu senede 1 puan ortalmasi ile oynuyoruz.
Gecen sene en fazla gol yiyen takimlardandik
Bu senede ayni.
oNuR5Sekiz 19.09.2010, 01:53 Ya arkadaşlar neden hep suç ya futbolcuda yada hocada bu YÖNETİMİN hiçmi suçu yok bizi bu duruma saçma sapan transferlerle getiren gerek bu sitede gerekse dışarda transfer diye adını bangır bangır bağıran taraftarın isteğini bir kenara bırakıp sırf transfer yapılsın diye bedava futbolcu bulan bu YÖNETİMİN hiç mi suçu yokkkk......
tekdoktirin 19.09.2010, 02:01 BEYLER YARIN GEC OLABİLİR GEÇEN YILBELLİ NASIL YIRTTIK AMA BU YIL VALLAHİ ZOR BİR YILHERKES GÜCLÜ İŞİNİZİ ADAM GİBİ YAPIN HAYVAK GELMEZ GERİ ALLAH ETMESİN SIVAS EKONOMİSİ SIVAS SPOR DEMEKTİR ,,,FITBOLCULARA DUYRULUR ,
YİGİDOKENTLİ 19.09.2010, 02:12 Takim olarak güzel oynadik ama forvete zafimiz var gol bulmakta zorlaniyoruz bügünki maça gelince ortada bir maç oldu maçin hakki beraberlikti ceyhunla golu bulduk son dakikada mehmet nasla kacirdik eskişehirspor ataga kalkli 58 numarali yigidoyla beraberligi yakaladi inşallah haftaya maçi aliriz takim herşeyle güzel oynadi ama forvete mehmetinin etrafini sariyorlar mehmetin yanina kanaman olsa ahhhh suarezide oynatmiyor kafam almiyor suarez in kafa hakimiyetide var hoçanin bir an önce mehmetin yanina sürmesi lazim ibrahim şahin güzel oyuncu ama ibrahimi 90 dakika oynatacan son dakika adami deyil suarez sok son 20 dakikada sokacan çok iş yapar yigidolar kirizi beyaz şampiyon sivasspor.
Aydogan58 19.09.2010, 05:35 Bunlarin alayi masal anlatiyor ,,,
UTANMA ARLANMADA YOK SUNLARDA,,,,
58akif34 19.09.2010, 08:11 manisadan 3 puanı alacağız ben buna inanıyorum manisa makukuka ile yüklenecek mesut hoca bu konularda işini iyi bilen bir hoca geçen sene galatasaray maçında keıta yi kesti olay bitti bu sene ardayi kesti olay bitti bu maçtada işini bilir hocamız 3 puan bizim olur
halilxx58 19.09.2010, 11:14 Saidouyu sadece yasli oldugu icin begenmeyenler:
biz sampyionluga oynadigimiz sezonlarda banko oyuncularimiz cok mu gencti:
Muhammet Ali, Devran, Balili, Petkovic, Murat Erdogan.....
hepside süüper oynamislardi
simdi Saidouya on yargili davranmayalim, oyun anlayisi cok yüksek bir oyuncu...
karşıyakalı 19.09.2010, 11:30 haftayada maçtan sonra oyuncuların aynı şeyleri söyledigini duyar gibi oluyorum.la futbolcular siz bu söylediklerinize inanıyormusunuzki bizden inanmammızıbekliyosunuz.
karşıyakalı 19.09.2010, 11:36 manisa maçı işallah farklı olur son dakka kurbanı olmayız işallah
buna emin olabilirsin manisa işi son dakikaya bırakmadan farkı açar zaten.son dakika kurbanı olmayız merak etme kerdeşim
sivas_leee 19.09.2010, 13:55 balili ve bilicamızı geri alsak yine eskisi gibi kafaya oynarız.Farkındaysanız bilica gittikten sonra takım çöktü ve çok gol yemeye başladı.
buraks58 19.09.2010, 13:56 Kaybedilen iki puan olsun.
Son hafta alınan 6 gollük mağlubiyetin şokunu atmaya çalışan Sivasspor, kendi sahasında dört haftadır beklenilenin çok uzağındaki Eskişehirspor’ u ağırladı.
Her iki takımında özgüven arayışı içinde olması, bu maçın zorluk derecesini oyuncular için bir kat daha artırmış oldu. İlk dakikalarda yenilebilecek bir golün, bu psikolojik savaşta işlerini daha da zorlaştıracağını bilen iki ekipte maça kontrollü başlamayı tercih etti. Nitekim ilk tehlikeli ataklar, Sivasspor adına 20. dakikada ve Eşkişehirspor adına da 23. dakikada gerçekleşti. Bu iki pozisyonla hareketlenen maçta golde gecikmedi ve Sivasspor 25. dakikada Ceyhun’ la öne geçti. Golden sonra maçın başındaki kontrollü oyununa dönen Sivasspor ilk yarıyı da önde kapatmasını bildi.
Rıza hoca ikinci yarıya Jaycee’ nin yanına Batuhan’ı alarak başladı. Sivasspor ise ilk yarıda yakaladığı skor avantajıyla ikinci yarıda da kontrollü oyununu sürdürerek Eskişehirspor’ a alan bırakmadı. Eskişehirspor’ un tüm atak girişimleri Batuhan’ a şişirilen toplar üzerinden olmaya başladı. Organize atak yapamayan rakibi karşısında kontrolü elinde tutan Sivasspor, hızlı hücumlarla da 2. golü aradı. Mesut hocanın, yorulan Cihan’ın yerine hızlı hücumlarda daha etkili olabilecek Erman’ı oyuna alması(80.dakika), orta saha direnci artırması için Ceyhun’un yerine Saidou’ yu alması(82.dakika) ve Eskişehir savunmasını bir hayli yıpratan ve kendide çok yorulan Mehmet Yıldız’ın yerine İbrahim’i oyuna alması(88.dakika) yerindeydi. Ancak tüm bu değişiklikleri son 10 dakikaya bırakması hataydı. Özellikle Cihan - Erman değişikliği ve Mehmet - İbrahim değişikliği daha erken yapılsaydı Sivasspor kendini rahatlatacak 2. golü bulabilirdi.
Futbolun acımasının olmadığı ve hata affetmediği son dakikada bir kez daha görüldü. Maçın büyük bölümünde kontrolü elinde tutan Sivasspor, 90+3 de Mehmet Nas’ la müsait pozisyondan yararlanamadı ve atağın ardından kalesinde golü gördü. İkinci 45 dakika boyunca Batuhan’a şişirilen toplarda dikkatli oynayan ve seken topları iyi takip eden Sivasspor savunmasının bir anlık dalgınlığı ya da maç bitti psikolojisi onlara pahalıya mal oldu ve Adem Sarı, Sivasspor’ u yıkan Eskişehirspor’ a hayat veren golü attı.
Sivasspor’ da -zorunluluktan da olsa- Diallo’ nun savunmada kendine yer bulması, Mehmet Nas’ ın asıl görev yeri olan sağ kanatta oynaması, Keita ile Saidou’ nun takıma katılmış olması, takım savunmasındaki pozitif görüntü ilerisi için önemli gelişmeler. Bu maçta iki puan kaybedilmiş olsa da ilerleyen haftalar için Sivasspor’ un önemli kazanımlar elde ettiğini düşünüyorum.
http://blog.milliyet.com.tr/Futbolun_acimasi_yok/Blog/?BlogNo=265150
karşıyakalı 19.09.2010, 14:10 bu tansferlerla ancak bu kadar olur.kimse kendini kandırıp hayale dalmasın.bu oyuncularla kurulan takımdan bi cacık olmaz.ne verdiysen ancak onu alırsın.yapılan transferler ortada.alacagımızda ancak verdigimiz kadardır.
yazık olan bi şey yok. verilenin karşılıgıdır bu sonuçtur.daha kötü günlere hazır olsun herkes..ben artık maçlara falan gitmeyecegim için sıkıntı yaşamayacagımı düşünüyorum.helal olsun yönetime benim gibi fanatik birini bile maç izlemekten soguttunuzya helal olsun sizlere.artık mideme kramp girmeyecek.eve geldigimde çocuklara sebepsiz yere bagırmayacagım.staddan suratım kıpkırmızı olarak çıkmayacagım.çünki artık maça GİTMEYECEGİM.
ercan58.a 19.09.2010, 14:18 kadro kesinlikle yetersiz bunu hepimiz biliyoruz...
hocaya fazla lafım yok takımı canlandırdı fakat ancak bu kadar
tabiiki eskişehir maçındaki oyuncu degişiklikleri hariç
rakibimiz olan takımlara kaybedilen puanlar canımızı çok acıtıyor
allahtan bucanın 3 puan kaybetmesi şahsen benim yüregime su serpti
hayırlısı inşallah...................... .............................. ...................
yigido yakup 19.09.2010, 14:27 futbolu ben bunun icin seviyorum hatirlayin gecen sene son dakikalarda gol atarak bu lige tutunmus rakibimiz diyarbakirsporun umtsuzllga kapilmasina sebep olmustuk bu sene negatif olarak bize döndü ama beni bu kaybedilen puan iki tane cok degerli sivasli sivas sevdalisi insanlari hayata döndürdü.riza hocaya adem sariya basarilar diliyoruz.
yorgun(58) 19.09.2010, 14:31 manisa zor deplasman olacak okesin ama oyuncular sizde artık inanın inanmak başarmanın yarısıdır biz sizde oinancı görmedik zor gunler bizi bekliyor yanıltın bizi tek temennim bu
halilim5858 19.09.2010, 14:35 futbolu ben bunun icin seviyorum hatirlayin gecen sene son dakikalarda gol atarak bu lige tutunmus rakibimiz diyarbakirsporun umtsuzllga kapilmasina sebep olmustuk bu sene negatif olarak bize döndü ama beni bu kaybedilen puan iki tane cok degerli sivasli sivas sevdalisi insanlari hayata döndürdü.riza hocaya adem sariya basarilar diliyoruz.
cok haklisin kardes sivas tirübünlerinin ademi alkislamalari ayri bir duyguydu ademin aciklamasi karmasik duygular icindeyim demesi gole hem sevinip memleketi icin üzülmesi ayi bir duygu
yigidoss 19.09.2010, 15:13 İyi oynadık diyorlar ya Allah Allah acaba ben yanlış bir maç mı seyrettim. Skor önemli değil bence skorlar düzelir ama bu oyunla değil. Esnemekten ağzım yırtıldı. Son yirmi dakika da korkudan dizlerim titredi ve olan oldu. Çok zor günler bekliyor bizi.
yigidoss 19.09.2010, 15:16 Saidouyu sadece yasli oldugu icin begenmeyenler:
biz sampyionluga oynadigimiz sezonlarda banko oyuncularimiz cok mu gencti:
Muhammet Ali, Devran, Balili, Petkovic, Murat Erdogan.....
hepside süüper oynamislardi
simdi Saidouya on yargili davranmayalim, oyun anlayisi cok yüksek bir oyuncu...
Saidou'nun yaşının önemi yok ama bana bir söyler misiniz acaba son iki sezında kaç maç oynamış? Biz boşta kalmasına rağmen yaşlı diye Murat Erdoğan ı almadık hatırlatırım
58akif34 19.09.2010, 15:42 bu tansferlerla ancak bu kadar olur.kimse kendini kandırıp hayale dalmasın.bu oyuncularla kurulan takımdan bi cacık olmaz.ne verdiysen ancak onu alırsın.yapılan transferler ortada.alacagımızda ancak verdigimiz kadardır.
yazık olan bi şey yok. verilenin karşılıgıdır bu sonuçtur.daha kötü günlere hazır olsun herkes..ben artık maçlara falan gitmeyecegim için sıkıntı yaşamayacagımı düşünüyorum.helal olsun yönetime benim gibi fanatik birini bile maç izlemekten soguttunuzya helal olsun sizlere.artık mideme kramp girmeyecek.eve geldigimde çocuklara sebepsiz yere bagırmayacagım.staddan suratım kıpkırmızı olarak çıkmayacagım.çünki artık maça GİTMEYECEGİM.
Başarısızlığı böyle hemen kabullenmemel lazım 6 yemis bir takımdan sonraki hafta ne beklenebilirki bence sahadaki futbol süperdi bence sivasspor çok güzel oynadı kaçan goller bu takımın iyiye gittiğinin göstergesi geçen sezon gol pozisyonumuz bile yoktu bazı maçlarda bununla birlikte dirilmezd çalışan bir takım vardı karşımızda çok istekli oynamalarına rağmen defansımız çok iyi oturmuştu rakibin birçok topunu kestiler ilerleyen haftalarda bence daha iyi bir sivasspor izleyeceğiz hep destek tam destek
12 macta 9 beraberlik mi olur bu nasil hoca arkadas bu nasil takim
ddiaa oynasam hep sivas maclarini oynardim nasil olsa oynadigimiz maclarin 75% i berabere bitiyor.
B.DUMANLI 19.09.2010, 17:03 futbolu ben bunun icin seviyorum hatirlayin gecen sene son dakikalarda gol atarak bu lige tutunmus rakibimiz diyarbakirsporun umtsuzllga kapilmasina sebep olmustuk bu sene negatif olarak bize döndü ama beni bu kaybedilen puan iki tane cok degerli sivasli sivas sevdalisi insanlari hayata döndürdü.riza hocaya adem sariya basarilar diliyoruz.
Riza hocada elindeki o güzelim kadroya ragmen oynattigi futbol hic ic acici degil.Eskisehir biraz hatir golünü andirir bir golle beraberligi sagladi yani günü kurtardi.Yazimi bir atasözü ile bitirmek istiyorum.ACIMA,YOKSA ACINACAK HALE DÜSERSIN.
yeterlitransferleri inadı uğruna yaptırmayan oyunu iyi okuyamayan takımı yanlış kuran teknik heyet suçludur
eroldeger 19.09.2010, 17:35 saidou mutlaka 11 oynamalı mesut hoca kadir sevdasından vazgeçsin şu kamananda hemen dönsün agbetuyu neden gönderdik ya ::(
bu arada cihanda düşüş var kendini toplamalısana aynenkatılıyorumdostum agbetu 10 tanecihan 20 tane erman edrrdi niye göderdiler o makula ay lardır takımaradı kamnanın yokluğu kesinlik kazan dığı halde niye ilgilenmedi bu hafta bakın bize ne yapıyor yönetim uyuyor hoca keza biz bu hafta allahizin verirse ist manisaya gideceğiz bir otobüs biz görevimizi yapacağız bakalımsiz ne mazaret bulacaksınız sivasa yakışır oynamıyorsunuz bizleride buradaüzüyorsunuz sizin yüzünüzden kanseoldum
B.DUMANLI 19.09.2010, 18:20 Her mac sonrasi ayni aciklamalar.Haftaya yenecegiz,söyle yapacagiz böyle yapacagiz.Artik milleti alistirdiniz yalanlariniza.Hele sen Cihan sen iyi olsan hocan seni ,oyundan almaz.Lütfen sen konusma bari.Egitimini Almanya´da almis bir futbolcu olarak oynadigin futbol seni tatmin ediyormu?Eger cevabin evet ise kücük düsündügün icin devamli kücük kalirsin ve farketilmezsin.Olay bu kadar basit.
karadavut58 19.09.2010, 18:27 ben her zaman yorumlara daha dikkatli davrandim simdide oyle olmayi isterdim ne yaziki umutsuz olmak istemiyorum olmadimda emme lakin bu hocada bu takimdekilerde hic bana umut vadedmiyor egerki boyle giderse gecen senekigibi zor tutunacagiz lige busene ne ankara nede diyarbkirvar bunlari unutmuyalim simdi bana sorsalar bu kadroda kimi oynatmassin diye basta myildizi hicformunda deyil diyorlar iki adam tutuyor ben buna inanmiyom ayana gelen tum toplari olduruyor sonra cihan hic kadroya almam erman ni hic dusunmem kadir den iyi yedek olur kaleciyide arasira denerim formuna gore gerci kim kaldi diyecenizde bana bende yonetime soracam transfer doneminde sizin gozunuz kormuydu adam gibi forvet almadiniz ortasaha yi gormediniz defansa bir tane aldiniz bu takimla is olacani zannediyorsaniz yaziklar olsun deyecem baskanimizi cok seviyorum emme o bizi hic sevmiyor galiba iki senedir uzuyor bizi soz verdi guzel takim kuracam diye hep jubile yapacak oyunculari getirdi paranizmi yoktu neden boyle yaptiniz kendinizi dusunmuyorsaniz bu yurekli anadulu dolu dolu yigidoyu dusunun birazcik lutfen ben ilkdefa sitem ediyorum yonetime ins birdaha ettirmezler hayirlisiyla devre arasina bir ulasaydik ozamana belki benim feryadimi duyarda baskanda bizi sevdini kanitlar sayin baskanim lutfen gercekci olalim birazcik bu takim sizin hosunuza gidiyormu cikin bir aciklama yapin bizler ne ciha nin nede hocanin nede fikret in sozune tehamul etmiyoruz cikin bir baskan edasiyla aciklayin neler oluyor sivassporda sorun ne niye adam gibi transfer yok hoca yok iki yildir hic birsey yok yok yok artik kendimi zor tutuyorum sivas in tek bilinen degerinide yok etmeyin gerekirse kendinizi yok edin amma asla sivasspor u deyil cok uzulerek bu sozlerimi yazdim kirici olduysam herkestende ozur diliyorum
sivaslıadem 21.09.2010, 12:07 bu nasıl açıklama kardeşim
mikrofonun başına çıkarken bu sözleri söyleyeceksiniz mi diyorlar ezbere konuşuyorsunuz anca
önümüzdeki maçlara bakacagız
önümüzdeki hafta galip gelmek istiyoruz
bu gidişle bu lafları daha çoooooook duyacağız
sen saidoyu istanbulspordaki saido saniyorsun galiba
adamin topa vurmaya cani yokbe
bu takimda kadirden cok kosan varmi
en son kesilecek adam kadirdir
mehmet nas-mehmet yildiz-cihan -mücadelemi ediyorlar peki
dialloyu takima koymuyor diye hocaya kiziyorduk yaptigi hata ne öyle son dakikada
sol bekimiz zaten yok
önde rakipe baski kuracak oyuncumuz varmi mehmetten baska zaten oda
top süremiyor,adam gecemiyor,ve cok yavas,
hoca gecen yil yasadigimiz sikintilari biliyor neden transfer yapmadi peki
suclu göy gözlu mesuttur
antalyaya bakin adamlardan 4-5 tane direk oynayan oyuncular gitti ölümüne oynuyorlar,mücadele ediyorlar 90+3 de ertugrul aslan defanstan top cikartti mücadele böyle olur
göy gözlü mesut son dakikada gol yemisiz peki 2 golü neden atmadik
yorumunu okudum ve sana katılıyorum gardaş bazi akrkadaşlar cok kotu yorum yapıyorlar
takım umit veriyor ilerli gunler için bu maç tahlisiz bie maç oldu ligde boyle maçlar 1 2 kez olur sivasspor kazanmak için herşeyi yaptı ama 2gollu bulamadık o yuzden sonuç boyle oldu ama takım iyi bence orta sahamız cok iyi mesut hoca iyi kadro çıkardı kadir keita cok uyumlu bu ikiliyle devam etmeli bence manisa maçı aynı kadro çıkmalı ordan 3 puan alacamızdan eminim
|