Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivas'ta söz patronun

Abdullah DuMaN
20.09.2010, 15:18
Son saniyelerde yedikleri golle Eskişehirspor karşısında galibiyeti kaçıran Sivasspor'da söz başkan Mecnun Odyakmaz'ın...

http://foto.fanatik.com.tr/news/423x238/2010/9/20/fft1mm1186021.jpg

Beraberliği hak etmediklerini söyleyen Odyakmaz, “Karşılaşmaya çok iyi başladık. Maç bitene kadar oyunun kontrolü sürekli olarak bizdeydi. Bir çok gol pozisyonu yakalamamıza rağmen değerlendiremedik. 1-0 gibi tehlikeli bir skorla karşılaşmaya devam ederken uzatmalarda gelen gol ile 2 puanı kendi sahamızda bıraktık. Ancak Takımımızın oynadığı futbol gelecek haftalar için umut verici” açıklamasını yaptı.

Salim58
20.09.2010, 15:30
Her maçtan sonra takım ilerisi için umut verici deniyor fakat o umudu henüz göremedikki.Yinede umudumuzu kaybetmiş değiliz fakat Trabzon maçıyla başlayan bi düşüş var bunu görebiliyoruz artık..

yigido yakup
20.09.2010, 16:08
dogru söze haciemmin ne desin.

burda takimi elestirenler neicin elestirdiklerini anlamis degilim siz profosyenel futbolcu olsaniz ömründe topa dokunmamis adamlar ahkam keske bunlardan bisey olmaz diye her kötü skorda elestirse hatta dün mumla ararken bugün o adamlara bir iki gol kacirdi nankörlük edenler olursa o futbolcu atabilecegi golleri atamaz sonra böylesi rezilerin dilinden düsmez.

bu takim ligin devedislerinin basinda gelecek kimsenin süphesi olmasi sadece yapilmasi gereken iyi motiveyle o girilen pozisyonlarin gole cevrilmesi olay bu buda seyirciye düsüyor seyirci macta takimina sahip ciksaydi o son dakika
baskisini oyunculara yasatmasaydi bugün baska seyler konusuyor olacaktik.

bu baskani yönetimi bulmak icin 40 sene bekledik birdahaki 40 senede böyle baskan ve yönetimde bulacagimiz süpheli onun icin degerlerimizin kiymetini bilip sahip cikalim simdi destek zamani

karahisarli
20.09.2010, 17:01
sözlerinden saglam bir forvetin takima takviye yapilmasini anliyorum büyük baskan bu kadro üst siralara oynayacak kadro degil bize bilica kamanan dereli sedati kim balili yi kim getirdiyse bundan sonraki transferleride o yapsin

bursalibatu
20.09.2010, 17:14
Her maçtan sonra takım ilerisi için umut verici deniyor fakat o umudu henüz göremedikki.Yinede umudumuzu kaybetmiş değiliz fakat Trabzon maçıyla başlayan bi düşüş var bunu görebiliyoruz artık..

Salim abicim %100 katılıyorum her maçta umut serpiyoz diyolar ama her maç aynı dediğim gibi bu görüşüne %100 katılıyorum

50sekiz
20.09.2010, 17:30
O kadar paralar nereye gitti bide onu aciklasar ya :mad: :confused: :mad:

fatihtuztas
20.09.2010, 17:44
oh be başkan çıkıp konuşunca rahatlıyorum.

50sekiz
20.09.2010, 17:51
oh be başkan çıkıp konuşunca rahatlıyorum.

rahatlatacak ne dedi ki? :D
söyle de bizde rahatlayalim.
ben klasik aciklamadan baska bisey göremiyorum.
oyuncularin önümüze bakacagiz, puan ya da puanlarla dönecegiz gibi klasik aciklamarin aynisi :rolleyes:

mucahitbaba58
20.09.2010, 17:53
aga ben soruyorum kendiniz diyorsunuz gol posizyona giriyorsunuz ve atamiyorsunuz demekki atanlarda var bir sorun o zaman oraya care bulun !!zaten mac boyunca eskisehirin gol atacagindan ben sahsim adina emindim eger on dka erken atsalardi bir puanida kacirirdik kesin dusunun bunlarida lutfen forvete cozum lutfen

subasi29
20.09.2010, 18:18
6-1 Veeee Son Saniye Goluyle Berabere Kalan Sivasspor Gelecek icin umut veriyor Haaaa !!!!
Yavvv Sevgili Baskanim; Bence Sezonun ilk yarisina kadar bu isigi yakmaya calisalim keza lamba elimizde patlayacak...Devre arasindada yeni lambalar alalim :D

adres58
20.09.2010, 18:33
Bu maçta giden 2 puan ve Bursa maçında uçan 1 puanımız resmen avucumuzdan uçtu gitti. Tabi giden çocukluğumuzun :) gelmeyeceği gibi bu puanlarımızda gelmeyecek. Acil çıkış kapılarımızın bir gözden geçirilip tadilatlarının bir an önce yapılması gerekiyor. Ayrıca yangın merdivenleride kontrol edilmeli. Allahtan başkanımız bu tedbirleri alacak/yada alacağından emin olmak gerek. Çünkü yıllardır spor camiasında yer alan ve yönetmek kavramının ne demek olduğunu bizlerden daha çok onun bilmesi kadar doğal şey olamaz. Müsterih olmak yada kendimizi rahat hissetmek zorundayız. Biliyoruzki papaz her zaman pilav yemez. Sebebi gayet basit. Bizi tedirgin edecek bir durum hasıl bu sene Diyarbakır vede Ankaraspor gibi olaylar yaşanmayacak nihayetinde. Bu sene takımlar o kadar kuvvetliki bir hafta önce fark atan takım kendi sahasında fark yiyebiliyor. Özellikle şu periyotta bazı takımlarla oynadığımızda onlara moral motivasyon kazandırmak bizim takımımızın işi olmamalı. Futbolda düşenede bir tekme sen vuracaksınki kalkıp sana akabinde vurmasın. Eğer ikinci maçta Eskişehir bizi yenerse yada golsüz berabere kalırsa olası puan eşitliğinde bizim önümüze geçecek. Olay bu kadar ince bir hat üzerine çizili. Ayrıca kendi sahanızdaki galibiyetlere güvenip maddiyat sağlamak istiyorsak sportif alanda başarılı olmak zorundasınız. Genç ve zinde bir vücut lazım. İnanmış bir kadro lazım. Birbirine bağlı kişilikli ordular lazım. Bunun birini kaybettiğinizde başarısızlık kaçınılmaz oluyor. Herkes haddini bilecek sorumluluğunun farkında olacak ve bir toplumsal kitleyi temsil ettiğinin farkına varacak. Yoksa çıkıp körü körüne mücadele etmenin bir manası yok. Öyle bir ordu hazırlamalısınızki kaybettiğinizde hep beraber ağlayacak kazandığınızda yine hep beraber gülmelisiniz. Bu sporun amacıda bu zaten. Bizler eskiden büründüğümüz kimlikleri bir daha cüzdanımıza koymamak üzere kaldırıp attık. Dönüş yok dedik. Bize yakışanı yaptık. Bu takımın tüm fertleride bunun bilincinde olacak ve mücadele ruhuna tekrar bürünecek.
Hadi bakalım Sayın Başkanımız hadi bakalım Yönetim kurulu hadi bakalım futbolcu kardeşler VARMISINIZ. Bizler taraftar olarak VARIZ...

emre41
20.09.2010, 18:43
kendi evinde son sıradaki takıma karşı 1 0'a yatmaya çalışan ve bunu da beceremeyen takımın ilerisi için umut verdiğini iddia etmek çok komik. Yapma Allah aşkına Mecnun başkan. Takım ne umut verdi ne de ışık. Oyun kontrolü bizdeydi demişsin; iyi ya atsan 1 tane daha gol, at da rahatlayalım.

Biz de gol atacak adam mı var ki? Benimki de laf işte. Ne ışığı başkan ya; oynama bizimle

58candide58
20.09.2010, 19:00
nedense taraftarla dalga geçiyor hissi uyandı bende:confused:yada biz başka sivasspor görüyoruz başkan başka bi sivasspor görüyor..allh allah:mad:

SS'li
20.09.2010, 19:13
Hep bu süslü laflarla taraftarı oyalıyorlar. Bülent gitti herkesin beceriksizliği otaya çıktı.

karadavut58
20.09.2010, 20:52
ins da bence hic umut vaat etmiyor baskan sizce nasil bir umut varsa soyleyinde bizde umutlanalim yanlis oyuncu degisikligi hat safada zaten oyuncuda vardenmezde yani olaninda yanlisi yapiliyor ancak kendinizi kandira bilirsiniz biz taraftarlar artik bu sozleri okadar cok duydukki hic birine inanmiyoruz ben sahsim adina boyle dusunuyoruz baskan sizde akilli biseyler yapin artik bir turlu icime sinmiyor oynanan futbol kimin memnunsa yazsinda bilelim

halilim5858
20.09.2010, 21:53
baskanim transfer yapmadin tabiki 2 puan kalir sahada direncli bir kadromuz yok mehmet yildiz topla beraber kalye girmek istiyor forvet yok kamanan gibi bir topcumuz yok

karşıyakalı
20.09.2010, 23:57
konuşmakla işler düzelmez mecnun başkan.yaptıgın işe yaramaz yaşlı ve takımlarından kovulmuş oyuncular bu takıma alınmaya devam ettigi sürece konuşmak degil bagırsanda bu takımdan bi şey olmaz.üstelik böyle sözleri o kadar çok duydukki size inanmak içimden gelmiyor

tekdoktirin
21.09.2010, 00:20
YA BAŞKAN ALLAH AŞKINA NERE GİDİ YOR BU PARALAR SURU İŞARETLERİ ÇOKALI YOR HAYIRDIR İŞALLAH BENMİ YANILI YORUM

kiNgSiZe58
21.09.2010, 00:33
eger oyuncular oynamiyorsa baskan napsinki, baskan elinden geleni yapiyor. takim bi iyi giderse millet büyük baskan der, kötü zamaninda elestirmeden gecmez

50sekiz
21.09.2010, 00:55
eger oyuncular oynamiyorsa baskan napsinki, baskan elinden geleni yapiyor. takim bi iyi giderse millet büyük baskan der, kötü zamaninda elestirmeden gecmez

mesala avatarindaki oyuncuyu alabilirdi :D :D :D
ama sende haklisin, o oyuncu 30 yasi üstünde ve bonservisi elinde olsaydi baskan garanti alirdi ;)