Orijinalini görmek için tıklayınız : ETME-BULMA DÜNYASI

trafocu
21.09.2010, 10:31
GaziAntep-Bursa maçında yaşananları tasvip etmiyor vede kınıyorum.
Gaziantep Futbolcu,yönetim vede taraftarlar büyük üzüntü ve infial içerisindedirler.GaziAntepli her kafadan ayrı konuşmakta yaşananlar karsisinda çifte standart yapıldığı, İstanbul Futbol külüplerinin kayrıldığı en sert dillerle ifade edilmeye çalışılıyor.
Futbol kurallar ve kaideler oyunudur.İstanbul takımlarının oyunu değildir ve Anadolu külüpleri de bu oyunun fiğüranları hiç değildir.Sivasspor şampiyon olmasına ramak kala maça acımasızca asılarak 2-1 aldığınız maç ile Sivassporu şampiyonluktan ederek çaki bulmuş çocuklar gibi sevindiğiniz günleri unutmadım ,unutmayacağız.
Sevğili kardeşlerime Günaydınlar olsun.Allah (c.c) çok büyüktür.

yusufaydin
21.09.2010, 10:51
zaten bu antep ne zaman kume duser.o zaman icim rahatlayacak.daha beter olsunlar.

Ahwettt
21.09.2010, 11:02
Aynen katılıyorum.Üzüntüm Bursasporun bu yıl hakemler tarafından gözle görülür derecede tutulması. Sevincim ise şikeci Gaziantepsporun başına böyle bir olayın gelmesi,

halilim5858
21.09.2010, 11:03
antepin kadrosu iyi toparlanirsa iyi isler yapr insallah hic toparlanamazlar

Ahwettt
21.09.2010, 11:40
Bana ilginç gelen Bu bursasporun her sene bir takımın başını yakması, Her olayın altında Bursaspor çıkıyor.Geçen yıl Diyarbakırı yediler kendi sahalarında Diyarbakırlılara etmediği bırakmadılar hiçde ceza almadılar bu yılda Gaziantepi yaktılar şimdi sırada kim var merak ediyorum.

Ensar
21.09.2010, 12:13
Gaziantep Futbolcu,yönetim vede taraftarlar büyük üzüntü ve infial içerisindedirler.GaziAntepli her kafadan ayrı konuşmakta yaşananlar karsisinda çifte standart yapıldığı, İstanbul Futbol külüplerinin kayrıldığı en sert dillerle ifade edilmeye çalışılıyor.
Futbol kurallar ve kaideler oyunudur.İstanbul takımlarının oyunu değildir ve Anadolu külüpleri de bu oyunun fiğüranları hiç değildir.Sivasspor şampiyon olmasına ramak kala maça acımasızca asılarak 2-1 aldığınız maç ile Sivassporu şampiyonluktan ederek çaki bulmuş çocuklar gibi sevindiğiniz günleri unutmadım ,unutmayacağız.
______________________________ ______________________________ ____-
Aynen Katiliyorum sana ve birde ötesini düsünün önüne gelen Taraftar tas atacak Hakemmin kafasi kanayacak ve korkuyla ne yaptigini bilmeden kosacak ikinci bir tas yada bir cisim gelecek korkusu icinde Psikolojikmen Hakem bitecek sen Sayin G.Antep yönetisisi Hakemi suclayacaksin yok burasi senin at kosturacagin muz Cumhuriyeti degil sen önce taraftarina ve taraftar gruplarina seslen ondan sonra en son konusacak sen ve senin gibi ahlaksizlar ve Taraftari böyle seylere yönlendirmeye calisanlardir.G.Antep yönetiminin Yanlis Konusmalarini burdan Duyarli Bir Taraftar Olarak Kiniyorum. Yukarida yazan kardesim Sivasla ilgisini belirtmis buna yazacak baska bir sey eklemek yanlis Dogru olani görmüs onuda burdan tebrik ediyorum.

58 SiVaSıM 58
21.09.2010, 13:05
ohh iyi oldu antepe çok sevindim vallaha

kaptann58
21.09.2010, 13:10
ALLAH DAHA KÖTÜ ETSİN İNŞ KÜME DÜŞERLER BU SENE

NİHAT_EKİCİ
21.09.2010, 14:02
ANTEP DENEN AHLAKSIZLAR GEÇEN SENE BEŞİKTAŞ TAN PARAYI ALDI SİVASI ŞAMPİYONLUKTAN ETTİ, DAHA ÖNCEDE 3-0 DAN FENERE 4-3 MAÇI SATIP ŞAMPİYONLUKLARINI FENERE SATTILAR. ALLAH DAHA KÖTÜ ETSİN

Respect58
21.09.2010, 14:02
Umarım küme düşerler

NİHAT_EKİCİ
21.09.2010, 14:03
BU ANTEP KADAR MAÇ SATAN MİLLETİ FUTBOLDAN SOĞUTAN BİR BAŞKA KULÜP YOKTUR. ŞİMDİ ETTİKLERİNİ ÇEKİYORLAR VE DAHADA ÇEKECEKLER.

Salim58
21.09.2010, 14:06
Antebin hocası diyorki başka hakem bulamadılardamı bu hakemi bizim maçımıza verdiler diyor.Nekadar saçma bir açıklama sen hakemin kafasını yar kanlar içinde bırak sonrada suçu hakeme ver.Tabi canım bunu yapan taraftarların hiç suçu yok.Federasyon bize su şişesi attınız diye para cezası vermişti bakalım buradaki olaya nasıl bi ceza uygulanacak,Bekleyip göreceğiz....

Alma mazlumun ahını çıkar ahenste ahenste.Beter olsunlar.

serserilerin_prensi
21.09.2010, 14:31
Antebin hocası diyorki başka hakem bulamadılardamı bu hakemi bizim maçımıza verdiler diyor.Nekadar saçma bir açıklama sen hakemin kafasını yar kanlar içinde bırak sonrada suçu hakeme ver.Tabi canım bunu yapan taraftarların hiç suçu yok.Federasyon bize su şişesi attınız diye para cezası vermişti bakalım buradaki olaya nasıl bi ceza uygulanacak,Bekleyip göreceğiz....

Alma mazlumun ahını çıkar ahenste ahenste.Beter olsunlar.

katılıyorum aynen beter olsunlar...

yener_sahin
21.09.2010, 14:32
antep taraftarı türkiyede sonu "A" harfi ile biten bütün takımların arkasına Antep kazarak kardeş ilan etme konusunda rakip tanımaz...

58^SiVaS^58
21.09.2010, 14:34
İNŞ KÜME DÜŞERLER BU SENE

58akif34
21.09.2010, 14:47
bursaya hukmen mac alma bagımlılıgı geldı gecen sene dıyarbakır bu sene antep bakalım seneye ne olacak golden once faul var aynı golu bıze antalya macında da atmaya calıştılar hakem faul verdı burada vermemelerının sebebı bursanın faul yapması fakat ılahı adalet yerını buluyor bursalılar süperlıg den alısmıslar beleş faul almaya sampıyonlar lıgınde alamayınca 4 yıyorlar

SIVAS58FOREVER
21.09.2010, 16:15
Bizim şampiyon olacağımız sene GaziAntep hiç bir iddiası olmadığı halde maça asıldı ve bizi yendiler, neticesinde sezon sonunda daha önceden 1 Milyon EURO'ya aldıkları Tabata'yı 8,5 milyon Euro'ya sattılar(!), Beşiktaş'ın be sene yaptığı transferlere bakıyoruz, Fatih Tekke için bile 750 Bin Euro bonservis ücreti ödeyen bir Beşiktaş Tabata gibi bir oyuncuya değil 8,5 milyon Euro 500 bin Euro dahi vermez.
Ancak SivasSpor'u yenip kendilerine şampiyonluk yolunu açan GaziAntep'e neden 8,5 milyon Euro gibi astronomik bir rakam ödediği kafalarımızda hala bir soru işareti olarak kalmıştır, şu an Tabata'yı satmak istesinler bakalım, 1 milyon Euro'dan fazla hangi takım teklifde bulunacak?
Bu transferin altında ne yatmaktadır?
Beşiktaş kulübü çok beceriksiz bir transfer komitesine mi sahiptir ki kazık yemişler?
Yoksa Beşiktaş kulübü şampiyonluk gelirinin bir kısmını gönlünden koptuğu için GaziAntep'e hediye etmek istemiştir de bunu muhasebe kayıtlarına uydurabilmek için Tabata transferini için miş gibi mi göstermişlerdir?

Army
21.09.2010, 16:29
Antep-Sivas maçında antepli futbolcuların maç primi 5.000 tl iken devre arası 1-0 mağlup duruma düşünce nasıl olurda 35.000 tl ye çıkar?

Q7'ye 7,3 Milyon veren Beşiktaş, Tabata'ya nasıl olurda 8 Milyon verir ?

Nasıl olurda Beşiktaş, 1 milyon dolar +2 oyuncu karşılığında aldığı Serdar Kurtuluş'u G.Antep'e 100 bin dolara satar ?

Herşeyin farkındayız Antep BETER OL BETER !

Respect58
21.09.2010, 16:38
Bizim şampiyon olacağımız sene GaziAntep hiç bir iddiası olmadığı halde maça asıldı ve bizi yendiler, neticesinde sezon sonunda daha önceden 1 Milyon EURO'ya aldıkları Tabata'yı 8,5 milyon Euro'ya sattılar(!), Beşiktaş'ın be sene yaptığı transferlere bakıyoruz, Fatih Tekke için bile 750 Bin Euro bonservis ücreti ödeyen bir Beşiktaş Tabata gibi bir oyuncuya değil 8,5 milyon Euro 500 bin Euro dahi vermez.
Ancak SivasSpor'u yenip kendilerine şampiyonluk yolunu açan GaziAntep'e neden 8,5 milyon Euro gibi astronomik bir rakam ödediği kafalarımızda hala bir soru işareti olarak kalmıştır, şu an Tabata'yı satmak istesinler bakalım, 1 milyon Euro'dan fazla hangi takım teklifde bulunacak?
Beşiktaş kulübü çok beceriksiz bir transfer komitesine mi sahiptir ki kazık yemişler?
Yoksa Beşiktaş kulübü şampiyonluk gelirinin bir kısmını gönlünden koptuğu için GaziAntep'e hediye etmek istemiştir de bunu muhasebe kayıtlarına uydurabilmek için Tabata transferini için miş gibi mi göstermişlerdir?

Bunun dışında Sivassporu yenmeleri için oyuncularda vadedilmiş bunlardan bir tanesi Batuhan KARADENİZ ve olduda hatırlayın Batuhan önüme başka bir secenek konmadı o yüzden gaziantep'e geldim demişti.Bunlara herşey müstahak.

SIVAS58FOREVER
21.09.2010, 16:45
Bunun dışında Sivassporu yenmeleri için oyuncularda vadedilmiş bunlardan bir tanesi Batuhan KARADENİZ ve olduda hatırlayın Batuhan önüme başka bir secenek konmadı o yüzden gaziantep'e geldim demişti.Bunlara herşey müstahak.

Haklısın Reis, hatta Batuhan Antep'de 2 gün durduktan sonra kaçmıştı

adalı harun
21.09.2010, 17:59
antep inşaallah düşer sikeci ********ler
gerçi başlarındaki teknik direktörleride kendileri gibi
katseri maçında kırmızı gören oyuncusunu öptü tbrk etti
sivasın önünü kesmek için insallah düşer ********ler
sikeci maç satan yavuklar layık oldukları yere giderler onların maç satmak sike yapmak genlerinde var
inadına sivas
inadına yiğidoooooooooooo

subasi29
21.09.2010, 18:23
Ne Ekersen Onu Bicersin

YiğidoGençlik
21.09.2010, 18:54
Antep burdan çıkamayacak ama bursa maçında hakları gasp edildi hakemler her zaman ki bursa nın yanında

Caner POLAT
21.09.2010, 18:54
Beter olsun yalakalar

astaravisa
12.11.2010, 21:09
ANTEP DENEN AHLAKSIZLAR GEÇEN SENE BEŞİKTAŞ TAN PARAYI ALDI SİVASI ŞAMPİYONLUKTAN ETTİ, DAHA ÖNCEDE 3-0 DAN FENERE 4-3 MAÇI SATIP ŞAMPİYONLUKLARINI FENERE SATTILAR. ALLAH DAHA KÖTÜ ETSİN
3*0 dan 4-3 kaybeden takım antepmiydi gençlerbirliğimi. ben gençler diye hatırlıyorum sanki. ama emin değilim.

karyola
12.11.2010, 21:29
kıyakcılıg sonu ayakcılıktır.ınsallah antep ayaklar altında kalîr.

şarkışla 58
12.11.2010, 23:50

Ne yani Antep bize yatarasa şike yapmamış olacak,ama bize asılırsa şike yapmış olacak öyle mi.Ne demek asılarak aldığınız maç.Bütün takımlar SİVASSPOR a yatacak mıydı yoksa peki o zaman şike olmayacak mıydı.Sen çıkarsın oyununun oynarsın kazanırsın veya kaybedersin o kadar.Geçen sene hep yatacak dediğiniz Antep bizim rakiplerimizi hep yendi.Hiçbir takım kaderini o takımın bu takımın eline bırakmamalı

mgulseven
13.11.2010, 12:45
Antep kolay kolay düşmez arkadaşlar fener yalakası oldugu sürece.Fenerin her şampiyonluga oynadıgı sene yatıyor.Bakın geçmişine ilk yarı 3 - 0 öndeyken bile ikinci yarı 4 - 3 bitmiştir maç fener yenmiştir.

ogz58
13.11.2010, 13:22
beter olsun antep inşallah küme düşse...

dedebali58
13.11.2010, 14:08
kimsenin yaptığı yanına kalmaz,biz sivasspor olarak bunlardan medet beklememeliyiz kendi göbeğimizi kendimiz kesmeliyiz!!!

58 SiVaSıM 58
13.11.2010, 18:20
anadoluda SİVASIN KARDEŞİ SİVAStır BAŞKA KİMSE DEĞİLDİR SİVASLIYI KİMSE ÇEKEMEZ O YÜZDENDE SEVEMEZ KENDİ KENDİMİZİN KARDEŞİYİZ

kadirakin58
13.11.2010, 23:14

UEFA'ya gaziantep spor macindan sonra bir mail atmistim ama o zaman tabata tranferi gerceklesmemisti. Simdi gaza geldim bir mail daha aticam UEFA'ya. UEFA Almanyadaki davadan dolayi futbolda şikeyi engellemek adina ciddi calismalarda, umarim bu macin analizini de yaparlar.

ArifŞahin
14.11.2010, 10:40
UEFA'ya gaziantep spor macindan sonra bir mail atmistim ama o zaman tabata tranferi gerceklesmemisti. Simdi gaza geldim bir mail daha aticam UEFA'ya. UEFA Almanyadaki davadan dolayi futbolda şikeyi engellemek adina ciddi calismalarda, umarim bu macin analizini de yaparlar.

çalışmaların cuk diye örtüşüyor,o maçı hala düşünüyorum hiçbir iddası vede ortalarda olmasına vede şu anki sistem o zaman yoktu ama maçı o kadar zorladılarki anlaşılır gibi değil ? ! tam anlattığın mihval doğrudur ve size katılıyorum.

KoCaKuRT_
26.12.2011, 23:18
Antep küme düştüğü gün bayramdır benim için.