Orijinalini görmek için tıklayınız : Diallo varken Makukula oynayamaz
58^SiVaS^58 25.09.2010, 21:00 Manisaspor’un formda golcüsü Makukula’yı marke edecek olan Sivassporlu Diallo’ya arkadaşları çok güveniyor.
Makukula’nın iyi bir golcü olduğunu ,ancak Diallo’nunda Türkiye’nin en iyi stoperlerinden birisi olduğunu belirten Sivassporlu futbolcular “ Biz takım olarak bu konuda son derece rahatız,Diallo ve yanındaki Ivanovs ona fırsat vermez”dediler.
Hürdogan Gazetesi
Mamadou Diallo 25.09.2010, 21:05 tek kelimeyle katılıyrm
ne makukule ne mukukule yiğidom basıp gelecek mehmet yıldız golünü atar kendini bulur
58^SiVaS^58 25.09.2010, 21:21 ne makukule ne mukukule yiğidom basıp gelecek mehmet yıldız golünü atar kendini bulur
bizde onu diyeruz iste ;) sivasspor varken makukula neymis;)
yener_sahin 25.09.2010, 21:36 Makukula denilen adam sanırım geçen sene en az gol atan ve fizik olarak zayıf birisi.Tutupda bu adamın karşısında diallo yu ne diye bu kadar abartıyorlar.Acaba bu adama medyada bu haberler çıkıyor deyip de moral motivasyon mu vermek istiyorlar.Dillonun geçen sene gs diyarbakır maçını bulup bir izleyin.diallo nasıl hatalar yapabiliyor.rıdvanın yorumlamasından sonra kanalı değiştirmek zorunda kalmıştım...
babapiton 25.09.2010, 21:40 Makukula denilen adam sanırım geçen sene en az gol atan ve fizik olarak zayıf birisi.Tutupda bu adamın karşısında diallo yu ne diye bu kadar abartıyorlar.Acaba bu adama medyada bu haberler çıkıyor deyip de moral motivasyon mu vermek istiyorlar.Dillonun geçen sene gs diyarbakır maçını bulup bir izleyin.diallo nasıl hatalar yapabiliyor.rıdvanın yorumlamasından sonra kanalı değiştirmek zorunda kalmıştım...
Diyarbakırda messi yi getir öyle oynar para pul almadan hayrına oynuyolar diyarbakırda diallo es es maçında sahanın en iyisiydi
eyuphulagu 25.09.2010, 22:20 Geçen yıl D. bakır-Kayseri maçında (Kayseri'deki maçta)Dİallo-Makakula ikilisi yine karşı karşıya geldi..Sonuç:Diallo Makakula'ya sürekli faul yaptı ,adam adama oynadı ; üst üste 2 sarı kart görerek kırmızı kart gördü hem de ilk yarı da takımını 10 kişi bıraktı...Maçı Kayseri kazanmıştı..Şimdi yine Diallo ve Makakula karşı karşıya gelecek..Sonucu hep beraber göreceğiz...Bu haberi neden yaptılar bilmiyorum..Adam futbolun takım oyunu olduğuna inanıyorum;Makakula Dialloya göre fizik üstünlüğü var;geçen yılda Diallo bu oyuncuyu tutmak istemiş ama hiç başarılı olamamıştı..Bu oyuncuyu Sivasspor kendi sahasındaki maçat tutamamış bu oyuncu bize ilk yarı 2 gol atmış bir de asis yapmıştı..2. maçta ise Kayseri'deki maçta Sivasspor bu oyuncuya boş alan bırakmamış adeta nefes aldırmamıştı;Makakula'da gol atamadığı gibi başarılı da olamamıştı...Bence kim tutarsa tutsun bu oyuncuyu kaleden uzak tutmalı ve döndermemeli..makakula iyi kontrol edilir dönderilmezse sıradan bir oyuncu olur;eğer kaleye yüzü dönük oynar,iyi kontrol edilmezse gol show yapar...Diallo sıradan bir stoper ve iyi bir takım oyuncusu onu maç oynanmadan strese sokmanında bir anlamı yok......
Mamadou Diallo 25.09.2010, 23:07 Diyarbakırda messi yi getir öyle oynar para pul almadan hayrına oynuyolar diyarbakırda diallo es es maçında sahanın en iyisiydi
aynen katlyrm öle knşyr kafasınca
şarkışla 58 25.09.2010, 23:10 Tabi Makakulay a gol attırmamak önemli ama bizim golü kim atacak :D
yener_sahin 25.09.2010, 23:10 aynen katlyrm öle knşyr kafasınca
sen nerenden konuşuyorsun ben kafamdan konuşuyorum da :rolleyes:
Caner POLAT 25.09.2010, 23:23 sen nerenden konuşuyorsun ben kafamdan konuşuyorum da :rolleyes:
Sanırım 6. duyu organını kullanıyo arkadaş :rolleyes:
makukuleyi yıldız tutsun olmaz diye bir şey yok hemde makukuleyi sahada yıldırır zaten defansıf özelliği var
bulutbey27 25.09.2010, 23:28 makukula bize iki tane atmasın sonra oynayamaz derken
Bulut@ğlu 26.09.2010, 00:53 ooooo herkes makakulayı tutmaya çalırsa diğer taraftan ısaac promise boş kaleye gol atacak takım defans yapmasın arkada boş alan bırakmasın birde çift forvet oynasın yeter galibiyet kendiliğinden gelir zaten
yigidocengiz 26.09.2010, 01:54 bu da demek oluyoki sedata zerre kadar güvenmiyo futbolcu kardeşlerimiz.umarım mesut bakkalın tıkalı kulağına su kaçmıştır da bi daha(yediğimiz gollerin %80 ine sebep olan)sedatın yerine artık dialloyu oynatır
tabi makukulayıda küçümsememek lazım,adamı trabzon defansı durduramadı
yigidocengiz 26.09.2010, 01:58 Makukula denilen adam sanırım geçen sene en az gol atan ve fizik olarak zayıf birisi.Tutupda bu adamın karşısında diallo yu ne diye bu kadar abartıyorlar.Acaba bu adama medyada bu haberler çıkıyor deyip de moral motivasyon mu vermek istiyorlar.Dillonun geçen sene gs diyarbakır maçını bulup bir izleyin.diallo nasıl hatalar yapabiliyor.rıdvanın yorumlamasından sonra kanalı değiştirmek zorunda kalmıştım...
yener kardeş bence makukulayı biraz daha araştır derim.adamın geçen sene en son hatırladığım 19 gol attığıydı.dahada attımı hatırlamıyorum.yani çok tehlikeli bi oyuncu.
dialloya gelince sedattan 10 gömlek daha üstündür o kadar söylüyorum
58akif34 26.09.2010, 10:13 diallo kendını gösterebılmek ve formayı kapabilmek için bu macta aşırı performans gösterecek onun bu gayretıne ıvanosda destek verecek muhtemelen ıvanos haftaya kart cezalısı olacak cünkü adam kasap gıbı top gecse adam gecemiyor ramoviç de iyı bır performans sergılerse beraberlık garantı ceyhun mehmet ve suarezde bugun gunlerındeyse cıhanın da destegıyle bu macı alırız tabıkı mac baslamadan önce baskan soyunma odasına gırer ve takıma galıbıyet yemını ettırırse banko svs dıyorum ınsallah üç puanla dönerriz
ArifŞahin 26.09.2010, 10:29 Makukula denilen adam sanırım geçen sene en az gol atan ve fizik olarak zayıf birisi.Tutupda bu adamın karşısında diallo yu ne diye bu kadar abartıyorlar.Acaba bu adama medyada bu haberler çıkıyor deyip de moral motivasyon mu vermek istiyorlar.Dillonun geçen sene gs diyarbakır maçını bulup bir izleyin.diallo nasıl hatalar yapabiliyor.rıdvanın yorumlamasından sonra kanalı değiştirmek zorunda kalmıştım...
evet geçen sezonun gol kralı oluyor birazcık ama maçtan sonra bakacaz.
yener_sahin 26.09.2010, 11:21 Maçdan sonra seve seve yanılan ben olmak isterim...Keşke öyle olsa da bizde 3 puanın sahibi olsak...Yoksa dialloyu ben herkesden çok iyi bilirim.Bülent bey tesislerden gönderirken sana ihtiyacımız yok deyip, o adam gözü yaşlı ayrıldı bu tesislerden...;)
Metal Gear 26.09.2010, 11:53 Diallo,Makukula'nın ayağından topu alabilir mi bilmem ama Sedat'tan formayı kaptığına eminim..
yigido yakup 26.09.2010, 12:26 sanki diallo gecen haftaki 3 puanin gitmesine sebep olan oyuncu oldugu unutulmus gibime geldi gecen hafta orda uyumasa adem ile birlikta hareket etse gol yememeiz imaknsiz.fazla abartmaya gerek yok insallah denildigi olur.
Besyo_cu 26.09.2010, 12:29 O kadar güveniyorlar da neden sadece 1 maçta oynadı ? Hürdoğan gazeteside garip haberler yapmaya başlamış haydi hayırlısı.
tekdoktiri 26.09.2010, 14:12 Tabi Makakulay a gol attırmamak önemli ama bizim golü kim atacak
Emrah5800 26.09.2010, 15:32 O kadar güveniyorlar da neden sadece 1 maçta oynadı ? Hürdoğan gazeteside garip haberler yapmaya başlamış haydi hayırlısı.
Bende anlamadim bu haberi, madem türkiyede en iyi stoperlerden birisi ozaman simdi kadar 1 macta oynati bakkal ? Makukula kimse kolay kolay durduramaz. Hem durdurduk diyelim önde Kim gol atacak ?
jamesbond58 26.09.2010, 17:09 Makukula denilen adam sanırım geçen sene en az gol atan ve fizik olarak zayıf birisi.Tutupda bu adamın karşısında diallo yu ne diye bu kadar abartıyorlar.Acaba bu adama medyada bu haberler çıkıyor deyip de moral motivasyon mu vermek istiyorlar.Dillonun geçen sene gs diyarbakır maçını bulup bir izleyin.diallo nasıl hatalar yapabiliyor.rıdvanın yorumlamasından sonra kanalı değiştirmek zorunda kalmıştım...
İşte bilinçli ayakları yere basan bir taraftar...
subasi29 26.09.2010, 17:11 diallo nun isi zor gercekten iyi oynayacagina eminim makukulayida kuklaya cevirecek :D
Baykus~ibb34 26.09.2010, 17:36 diallo nun isi zor gercekten iyi oynayacagina eminim makukulayida kuklaya cevirecek :D
Bence Diallo kuklaya dönecek , Türkiye - Amerika Dünya şampiyonasını göz önüne alınız ''Kevin Durant'ı kim tutabildi? Hidayet Türkoğlu'mu?Kerem Tunçeri?Ersan İlyasova?Yoksa Ömer Onan?:rolleyes:
subasi29 26.09.2010, 17:53 Bence Diallo kuklaya dönecek , Türkiye - Amerika Dünya şampiyonasını göz önüne alınız ''Kevin Durant'ı kim tutabildi? Hidayet Türkoğlu'mu?Kerem Tunçeri?Ersan İlyasova?Yoksa Ömer Onan?:rolleyes:
Sen de boyle devam edersen senide tutan olmaz.
tekdoktirin 26.09.2010, 17:55 HAYIRLISI OLUR İŞALLAH ZOR MAÇ
subasi29 26.09.2010, 20:37 Bence Diallo kuklaya dönecek , Türkiye - Amerika Dünya şampiyonasını göz önüne alınız ''Kevin Durant'ı kim tutabildi? Hidayet Türkoğlu'mu?Kerem Tunçeri?Ersan İlyasova?Yoksa Ömer Onan?:rolleyes:
gordun mu baykus !! makukulan kukla olarak oyundan cikti ne dedim !! diallo hala en iyi oynayan oyuncularimizdan ...
subasi29 26.09.2010, 20:38 basketbol ile futbolu ozdeslestirecek kadar kapitalist bir dusuncen var ise sen burda fazla durma
|