Orijinalini görmek için tıklayınız : GÜLE GÜLE BAKKAL !!!
58_babacan_58 26.09.2010, 21:00 Aldığımız bu ağır mağlubiyetten sonra mesut hocanın kredisi bitmiştir,bir takım hiçmi organize atak yapamaz ya,bu kadarmı aciz pozisyonsuz bir maç tamamlanır,top bizde görünüyor ama ortada pozisyon yok,kaleyi tutan doğru düzgün topumuz bile yok,yazıklar olsun diyorum,nerde beleş topçu var hepsini takıma doldurmuşlar,uğur kavuk denen adam hiç bir halta yaramıor sokaktaki adam ondan daha iyidir,MUSUT HOCA KREDİN BİTTİ .....!
01011984 26.09.2010, 21:02 pesinden m.yildizida al, ugurda al, dennisideeee, allllll takimin yarisini ve gitttttttttttttttttttt yeter be
sebasteia 26.09.2010, 21:02 inanılır gibi değil yaaaaa
adam 13 resmi maç oynattı sadece 1 galibiyet alabildi, o da gs'yi nasıl yendik bilmiyorum........
muhsin ertuğral bile daha iyiydi bundan.
mesut bakkal onurun varsa yarın sabahı bekleme istifa et!!!!!!!!!
yönetim de artık futbolcu transferine vermediği parayı mesut bakkal'a tazminat olarak versin......
benozgurr 26.09.2010, 21:02 O KADAR MAÇTA SADECE Bİ GALİBİYET ALAN HOCANIN BASARILI OLDUGUNU DÜŞÜNÜYOSA GEÇEN SENENİN AYNISINI YAŞAYACAĞIZ DEMEKTİR TEK FARK ANKARABLD VE DİYARBAKIR YOK SONUMUZ ONA GÖRE DÜŞÜNÜLMELİ
bence istifa gerekli artık yeni gelen teknik adam bizim futbolcuları adam edecektir bize düşen teknik heyeti ve yönetimi istifaya çağırmak olacaktır vicdanen rahatlamak için bunu yapmalıyız taraftar larak böyle devam ederse hepimiz suçlu durumda oluruz istifaya davet etmessek.
sebasteia 26.09.2010, 21:05 pesinden m.yildizida al, ugurda al, dennisideeee, allllll takimin yarisini ve cek gitttttttttttttttttttt yeter be
bütün çürüğü çarığı topla git, bonus olarak fikret ünsal'ı da al git mesut bakkal!!!!!!!!!!!!
beyefendiler çatır çatır paralarını alıyor, olan bize oluyor, sağlığımızdan olacağız
mustafaarslan 26.09.2010, 21:05 mehmet yıldız bitmiş uğur tam amator takımda gölcü yok yönetim paraya kıyıp adam gibi futbolcu getiremedi
kısacası sonuç pek iyi gözükmüyor....
babapiton 26.09.2010, 21:05 Boşboşuna beklemeyin istifa filan olmaz eger gaziantep maçını alamazsak o zaman belki...:mad::mad::mad::mad:
Bulut@ğlu 26.09.2010, 21:06 git mesut bakkal git nolur git yavv SİVAS'ın havası serttir çarpar adamı
sebasteia 26.09.2010, 21:07 Boşboşuna beklemeyin istifa filan olmaz eger gaziantep maçını alamazsak o zaman belki...:mad::mad::mad::mad:
yarın sabah birilerinin sorumluluk alıp gittikleri haberini duymazsam bir daha sivasspor'u takip etmeyeceğim.
adamlar para kazanıyor, biz beleşten kanser oluyoruz, oh ne güzel dünya
01011984 26.09.2010, 21:08 apo niye yoktu, i. sahin niye yoktu kac haftadir burda diyorum ben adama m.yildiza verdigi sansi verse, cok baska sonuclar alirdik, en azindan kaleye sut cekmesini biliyor rezil ettiniz bizi be, en bastada SEN MESUT BEY, allah kahretsin yaaaaa hasta olacaz sizden sebep HASTAAAAAAAAA
bakkal bırak takımı düş yakamızdan bakkal mı işletecen başka bir şey mi ne yaparsan yap tek şu takımı bırak. yeter be gelen atıyor giden atıyor bu ne rezil kepaze oluyoruz.
her ne kadar hocayi suclu görsekde yinede hersey yönetimin eseridir.. sagol baskan
mevrik58 26.09.2010, 21:12 Kardeşler boswerin bakalım haftayada boyle kotu bir sonuc cıkarsa allah belasını versin bu hocanın o zaman gitsin:
ercan58.a 26.09.2010, 21:18 bakkal bizim süpermarketi bile bakkaldan kötü ettin
allah seni ve yönetimi nasıl bilirse öyle yapsın
kangal06 26.09.2010, 21:19 o kadar da değil, mesut hoca en azından bizi ligde tuttu ama artık bence de istifa etmesinin zamanı geldi sebebi ne olursa olsun artık olmuyor
yorumcuyuz 26.09.2010, 21:20 yönetimde gitsin arkadas...! bedava kalıntı futbolcuyla buraya kadar..!
karşıyakalı 26.09.2010, 21:21 mesut hoca gitse bu takım yinede düzelmez.bu takıma kaliteli oyuncu lazım.takımda kaliteli oyuncu yok.takımı yönlendirecek adamlar hepsi yaşlı oyuncular 2 yarı takım oyundan düşüyor ve fark yiyoruz..bence mesut hoca gitmesin.takıma transfer yapmayan ve takımı yaşlılar ve kovulmuş futbolcular çöplügüne çeviren yönetim gitsin. YÖNETİM İSTİFA
sebasteia 26.09.2010, 21:23 mesut hoca gitse bu takım yinede düzelmez.bu takıma kaliteli oyuncu lazım.takımda kaliteli oyuncu yok.takımı yönlendirecek adamlar hepsi yaşlı oyuncular 2 yarı takım oyundan düşüyor ve fark yiyoruz..bence mesut hoca gitmesin.takıma transfer yapmayan ve takımı yaşlılar ve kovulmuş futbolcular çöplügüne çeviren yönetim gitsin. YÖNETİM İSTİFA
allah allaaaaahhhhh, mesut hoca demedi mi yönetim benim isteklerime göre hareket edecek, gerekli görülen yerlere takviye yapılacak, sonra da çıktı elimdeki kadro bana yeter dedi....
mesut hoca onurun varsa istifa et .........
yigido selo 26.09.2010, 21:26 bakkal iflas etti
mühendisburak58 26.09.2010, 21:28 bakkal iflas etti onunda artık istifa etmesi lazım eğer biraz yürekliyse muhsin ertuğral gelsin.
serkan_ozcan58 26.09.2010, 21:29 15 hafta oldu artık suren doldu yeter artık mesut artık ıstıfa artık ıstıfa...bu olu ruhu dırıltecek lıgın kasarı olmayan hocalar gerekıyor ersun yanal rıza calımbay fatıh terım yada abdullah avcı(ist.bld.vermez ama)
ercan58.a 26.09.2010, 21:29 bakkal ve yönetim el birlgi ile sagolsunlar ligin dibine demir attırdılar
bu takım bu anlayışla bu futbolla ne zaman ve kimden puan alabilir bilemem
allah razı olsun galatasaraydan hiç sevmememe ragmen 3 puan aldık oda onların felaket bir zamanına geldi büyük tesadüf
bu takım 3 puan bir daha nasıl görür acaba
hoca ile yönetimi allah nasıl biliyorsa öyle yapsın bu seyirciyi yani sivaslıyı bu kadar üzmeye kahretmeye kimsenin hakkı yoktur
mayhos58 26.09.2010, 21:29 arkadaşlar bu bakkal istifa etmez.görülmüş şey değildir.hiç bir takımdan istifa etmedi.aldığı paraya bakar sadece.araştırın hep kovulmuştur.istifa falan beklemeyin yönetimi göreve çağırın bu adam istifa etmez....
bütün bunlar bülent efendinin eseri, takımın içine.... sonrada .... gitti. ligde kim olursa olsun sivas dendiği zaman korkuyor 1 puan alsak kârdır derdi, şimdi çantada keklik diyorlar..
sebasteia 26.09.2010, 21:32 ya çıldıracağım, mesut hoca lig tv'de yaptığı açıklamada hala işi pişkinliğe vuruyor, hoca arsenal'e bak 17-18 yaşındaki çocuklardan kurulu takımlar yapıyor millet sen sivas'ı huzurevine çevirdin, bütün sorumluluk sende defol git allahını seversen, hiç mi onurun hiç mi gururun yok yaaaaaaaaaaaaa??????
vallahş sen gitmezsen ben gideceğim, bir gün daha takip etmem bu takımı, kanser ettiniz ulan, ağlattınız milleti!
58namso58 26.09.2010, 21:41 GENÇ HOCA İSTEKLİ BİR HOCA BU TAKIMI BELKİ BİRAZ TOPARLAR AMA BU TAKIM BU LİGİ GÖTÜREMEZ SAVUMA ORTASAHA VE FORVET LAZIMMM.. HER BÖLGEYE OYUNCU ŞARTT. BU TAKIMDA SORUN OLMAYAN BİR MEVKİ YOKK.
benozgurr 26.09.2010, 21:41 [QUOTE=kangal06;655117]o kadar da değil, mesut hoca en azından bizi ligde tuttu ama artık bence de istifa etmesinin zamanı geldi sebebi ne olursa olsun artık olmuyor[/QUKAÇ GALİBİYET ALDIDA TUTTU DİYARBAKIR CEZA ALMIYAYDI ŞUAN BANKASYADYDIK
babapiton 26.09.2010, 21:43 Hakkı Hocaoğlunu Getir Anadalu Üsküdardan Yardımcı Hoca Olacakta Koy Muhammed Aliyi O zaman Gör Takım Nasıl Oynuyor..
mesut hoca gitse bu takım yinede düzelmez.bu takıma kaliteli oyuncu lazım.takımda kaliteli oyuncu yok.takımı yönlendirecek adamlar hepsi yaşlı oyuncular 2 yarı takım oyundan düşüyor ve fark yiyoruz..bence mesut hoca gitmesin.takıma transfer yapmayan ve takımı yaşlılar ve kovulmuş futbolcular çöplügüne çeviren yönetim gitsin. YÖNETİM İSTİFA
Transferleri yönetim değil mesut hoca yaptırdı hatırlatıyım kardeş...
Ha yönetiimde suç yokmu? Elbette var.. Geçen yıl ki "trafik kazası "diye adlandırdıkları konudan ders aldıklarını defalarca söyleyen yönetimin, ders aldıklarını hiç sanmıyorum.. Beğenmediğimiz Manisa bile Makakula yı alıyorsa gerisi hikaye. Ligin borçsuz bir kaç takımından biriymişiz.. Pehhhhhhhhhhh
tekdoktirin 26.09.2010, 21:49 SONUMUZ HAYROLA YİNEMİ KABUS NE ALLAH ALLAH NEDİR BU YA
babapiton 26.09.2010, 21:50 Bank Asya'ya Düşünce Övünürler Ligde ilk defa Borçsuz küme düştük diye
samet aybaba yi getirin yönetimin biraz paraya kiyarsa samet aybaba gelir takim bir disipline gelir
sebasteia 26.09.2010, 22:02 samet aybaba yi getirin
valla benim de sivasspor'u kurtarabilecek kapasitede gördüğüm iki isimden birisi rıza hoca diğerisi samet aybaba!!!!
yönetim sizde de biraz onur varsa bu takımı daha fazla süründüreyin, gönderin mesut hocayı (tabii onuru varsa kendisi gider)......
karşıyakalı 26.09.2010, 22:02 MESUT BİZİ DİSKOYA GÖTÜR....anlaşılan mesut hoca bizi bank asyaya götürecek
Caner POLAT 26.09.2010, 22:04 Hocam illa stadlarda istifa diye bağırttırma , hiç zaman kaybetme.Senin kadar yönetimin de şuçu var ama bunuda biliyoruz:mad:
sebasteia 26.09.2010, 22:05 keşke geçen yıl biz düşseydik diyarbakır'ın veya denizli'nin yerine....
bu acıları tekrar baştan yaşamazdık....
keşke zamanı geriye alsak ve son 7 hafta aldığımız 7 beraberliğin hepsinden mağlubiyetler alsak......
sebasteia 26.09.2010, 22:09 ah muhsin hocam ahhhhhhhhhh senin kıymetini bilmedi bu taraftar...
17 haftada 20 puan almıştın şimdi adam 13 resmi maçta bir galibiyeti zor alıyor yavvvv çıldımak üzereyim hala da görev başında, yeter git artık arkadaş giiiiitttttttttttttttttttttttt t.........
şarkışla 58 26.09.2010, 22:09 Evet arkadaşlar kötü bir dönemden geçiyoruz.Tamam hoca başarısız.Peki transfer yapmayan,nerede elinde bonservisi olan oyuncu var kadroya katan,takımı huzurevine çeviren yönetimin hiç mi suçu yok.
halilim5858 26.09.2010, 22:09 pesinden m.yildizida al, ugurda al, dennisideeee, allllll takimin yarisini ve cek gitttttttttttttttttttt yeter be
mehmete yildiza laf yok arkadaslar onun ölüsü bile yeter
halilim5858 26.09.2010, 22:10 mesut hoca gir artik giiiitttttttttttttt
babapiton 26.09.2010, 22:10 Liderle aramızda 10 puan varken biran önce istifa gerekli eğer biraz daha geç kalırsak daha kurtaramayız alt taraftan...
iborotti58 26.09.2010, 22:11 rıza hoca boşta bundan daha iyidir en azından sivaslı.
58candide58 26.09.2010, 22:17 şahsen istifa beklemiyorum..o kadar onurlu t. direktör nerde..hatta eğer antep maçınıda kaybetsek bile istifa etmeyebilir..adam nasılsa parayı götürüyor..bide uğur kavuk'u kim futbolcu yapmış anlamıyorum..adam sokakta maç yapmayı bile hak etmiyor..:mad::mad:
sebasteia 26.09.2010, 22:19 --------------------------------------------------------------------------------
mecnun başkan hani geçen yıldan ders almıştınız????????
yanına mesut hocayı da al, fikreti de al hepiniz gidin....
biz de haddimizi bile bile, beklentiye girmeden gidip 2. ligimizde top oynayalım, neyimize süper ligde futbol oynamak, burada sürekli ağzımıza .ıçılacağına hiç olmazsa alt liglerde arada bir galip geliriz de mutlu oluruz....
mesut bakkal bu işim kompedanlarındandır parasını almadan gitmez..eee... bu yönetimde para vermez :D ne olacak peki.. bence uzun bir süre daha bakkalla beraber devem ederiz
karşıyakalı 26.09.2010, 22:22 SAYIN YÖNETİM SİZE ÇOK İYİ BİR TEKLİFİM VAR.MESUT HOCAYI GÖNDERİN ONUN YERİNE BENİ TEKNİK DİREKTÖR OLARAK ALIN.HEMDE AYDA 1000 LİRA VERSENİZ YETR ÇOK PARA FALAN İSTEMİYORUM.AYRICA MESUT HOCANIN TAKIMA VERDİKLERİNİN AYNISINI VERMEYİ TAAHHÜT EDİYORUM.YANİ TAKIMA OYUNCU ALIN BU TAKIM EKSİK VE YETERSİZ DİYE KESİNLİKLE DEMEM.SİZİN ALDIGINIZ BELEŞ TOPÇULARA YAŞLI VE TAKIMINDAN KOVULMUŞ ADAM İSTEMEM DEMEM AKSİNE BUNLARIN HEPSİ YILDIZ OYUNCULAR DERİM.SİZ NE YAPSANIZ HEPSİNİ KABUL EDERİM HİÇ BİR ŞEYE İTİRAZ ETMEM. BAŞARIMI İSTİYOSUNUZZZZ İŞTE ORDA DURUN BİRAZ BEN SİZE MESUT HOCANIN VERDİKLERİNİ VERECEGİMİ SÖYLEDİM VE TAAHHÜT ETTİM.MESUT HOCA BAŞARI VEREMEDİKİ SİZE BEN VEREYİM .HEM PARA HARCAMAK İSTEMEYEN SİZ YÖNETİM İÇİN ÇOK İYİ BİR TEKLİF.BENCE DEGERLENDİRİN BU TEKLİFİ BU KADAR UCUZA HOCA BULAMAZSINIZ BAŞKA YERDE HABERİNİZ OLSUN
bulutbey27 26.09.2010, 22:26 rezil bir takım olduk kimsenin yüzüne bakamıyoruz hoca sivastan uzak allaha yakın ol yeter senin zaten bi hedefin yokki ilk yarı 25 puan alacan hemi gel o puanı ben veriyimde git tarlanla bahçenle uğraş hoca domates ek biber ek millete faydan olsun bizi batıracan yoksa
bulutbey27 26.09.2010, 22:28 bakkal oldu süper market diyolardı şimdi bakkal oldu köy bakkalı ne sorsan yok diyor ondan kalmadı şundan var diyor hemde puanları veresiyeye yazıyor
babapiton 26.09.2010, 22:32 SAYIN YÖNETİM SİZE ÇOK İYİ BİR TEKLİFİM VAR.MESUT HOCAYI GÖNDERİN ONUN YERİNE BENİ TEKNİK DİREKTÖR OLARAK ALIN.HEMDE AYDA 1000 LİRA VERSENİZ YETR ÇOK PARA FALAN İSTEMİYORUM.AYRICA MESUT HOCANIN TAKIMA VERDİKLERİNİN AYNISINI VERMEYİ TAAHHÜT EDİYORUM.YANİ TAKIMA OYUNCU ALIN BU TAKIM EKSİK VE YETERSİZ DİYE KESİNLİKLE DEMEM.SİZİN ALDIGINIZ BELEŞ TOPÇULARA YAŞLI VE TAKIMINDAN KOVULMUŞ ADAM İSTEMEM DEMEM AKSİNE BUNLARIN HEPSİ YILDIZ OYUNCULAR DERİM.SİZ NE YAPSANIZ HEPSİNİ KABUL EDERİM HİÇ BİR ŞEYE İTİRAZ ETMEM. BAŞARIMI İSTİYOSUNUZZZZ İŞTE ORDA DURUN BİRAZ BEN SİZE MESUT HOCANIN VERDİKLERİNİ VERECEGİMİ SÖYLEDİM VE TAAHHÜT ETTİM.MESUT HOCA BAŞARI VEREMEDİKİ SİZE BEN VEREYİM .HEM PARA HARCAMAK İSTEMEYEN SİZ YÖNETİM İÇİN ÇOK İYİ BİR TEKLİF.BENCE DEGERLENDİRİN BU TEKLİFİ BU KADAR UCUZA HOCA BULAMAZSINIZ BAŞKA YERDE HABERİNİZ OLSUN
Bence sivasspor kulübü ihaleyle hoca alsın her hoca bi zarf versin en az paraya kadro kurarım diyen t.direktörü takımın başına geçirsin ?
58isML58 26.09.2010, 22:36 Ben bile ilk defa bu kadar negatif bir yorum yazicam sivassporumuzu hakkinda.
Ceyhun tmm ii oyuncu ama ivanovs,ugur,mehmet nas,sedat...... bu oyuncularin yerine biraz para werip dogru duzgun 3 tane takviye yapsaydiniz daha ii olmazmiydi sizce biz bu sene gecen seneki gibi eziyetler cekmek icin mi son birkac haftada ligde kalmayi garantiledik yaziklar olsun bizim yonetimeee biraz paraya kiyinda ii oyuncular getirin birde RICA HOCA YENI ISFTIFA ETTI RIZAA HOCAYII GETIRINNNNN SIVASIMIZIN BASINAAA bIRTEK BIZI BENCE RIZA HOCA KURTARIR :)
oNuR5Sekiz 26.09.2010, 22:40 Bir takımın başkanı olmak o takımla deplasmanlara gitmek değil bir takımın yöneticisi olmak sadece galibiyetlerden sonra ortaya çıkmak değil eğer ki gönül veriyorsan ya tam ya da hiç vermeyeceksin ya masaya yumruğunu vuracaksın ya da bırakacaksın ben ne futbolcuya ne de teknik ekibe suç bulurum arkadaş...Bu takımın en fazlası bu kadar manisasporun yedeğine bakıyorum kahe ve gökhan emreciksin bizimkilere bakıyorum ibrahin şahin vb.. işte herşey ortada değilmi arkadaş bu yönetimin sivaslıya layık gördüğü futbolcular sonrada çıkıp hala aynı terane geçen seneden ders aldık bence dersi yanlış almışsınızzzz....
sebasteia 26.09.2010, 22:42 sıfır oğlı sıfır elde var sıfır......
şimdiki halimiz ile 15 ay öncesi arasında bir fark var mı? YOKKKK
şimdiki halimiz ile 10 ay öncesi arasında bir fark var mı? YOKKKK
şimdiki halimiz ile 5 ay öncesi arasında bir fark var mı? YOKKKK
dönüp dolaşıp yine bank asya'nın kapısına geldik!
allah hepinizin belasını versin, mesut hoca'nın da fikret'in de yönetimin deeeeeeeeeeeeee
yarın sabah bu takımda hala birileri sorumluluk almamış ve defolup gitmemiş olursa vallahi de billahi de bir daha bu takımı takip etmeyeceğim. kanser oldum lannn
Sivasspor Teknik Direktörü Bakkal, "Manisa farklı skor aldı, bize kötü ev sahipliği yaptı" diye espri yaparak, "Kendilerini tebrik ediyorum. İlk otuz dakika iyi oynamadık. Sonraki 15 dakika baskılıydık. İkinci yarı tedbirlerimizi aldık. Geçen hafta bitime 15 saniye kala yediğimiz golün stresi burada da devam etti. Yine uzatmalarda goller yedik. Düzlüğe çıkmamız için bir galibiyet almamız şart" dedi.
BACAKSIZ 26.09.2010, 22:46 yönetime neden suc bulmuyoruz neden golcü müz yok saglam orta saha defans yok transfersiz ligde kalmayi basariyi hangi mantik kabullenir 1,5 milyona tschabala miydi neydi neden alinmadi ???para yoksa maalesef dilim varmiyor ama,,,,
Turan 59 26.09.2010, 22:49 Mesut efendi,sana artık çekip gitmek kaldı.
pierlotti 26.09.2010, 22:49 Mesut Hoca gitse ne olacak arkadaşlar,yerine gelecek adam da muhtemelen ikinci sınıf bir teknik adam olur,o da taşıyamaz bizi yükseklere.Sorun bence yönetim de.Hiç bir zaman kalite adamlar alamıyorlar.ne doğru dürüst futbolcu ne de teknik direktör alabildiler,olay bu.
01011984 26.09.2010, 22:49 Bir takımın başkanı olmak o takımla deplasmanlara gitmek değil bir takımın yöneticisi olmak sadece galibiyetlerden sonra ortaya çıkmak değil eğer ki gönül veriyorsan ya tam ya da hiç vermeyeceksin ya masaya yumruğunu vuracaksın ya da bırakacaksın ben ne futbolcuya ne de teknik ekibe suç bulurum arkadaş...Bu takımın en fazlası bu kadar manisasporun yedeğine bakıyorum kahe ve gökhan emreciksin bizimkilere bakıyorum ibrahin şahin vb.. işte herşey ortada değilmi arkadaş bu yönetimin sivaslıya layık gördüğü futbolcular sonrada çıkıp hala aynı terane geçen seneden ders aldık bence dersi yanlış almışsınızzzz....
seninde hiç bi şeyden haberin yok, yorum olsun diye birseyler yaziyorsun, bikere ibrahim sahin kadroda bile yoktu bugün, sen oynayanlara bak sucu onlarda bul hic oynatilmayan adamlarda degil, egerki kadir, apo, ibo oynamiyorsa tabiki suc antrenördedir!!! laf olsun torba dolsun dimi!!!!
sebasteia 26.09.2010, 22:55 geçen hafta yazmıştım, bu hafta değişen bir durum yok bu yüzden aynı yazıyı kopyala yapıştırrrrrrr
haftaya da bi kez daha aynı yazıyı kopyala yapıştır yapmamak için mesut bakkal istifaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Bir Bakkal Analizi!
Ligin 5. haftasını geride bıraktık. Mesut Bakkal bu takıma geleli yaklaşık 6 ay oldu. Artık oturup ciddi ciddi bir Mesut Bakkal analizi yapmanın vakti geldi. Analizimiz iki kısımdan oluşacak. Birinci kısım geçen yılın son 7 haftası. İkinci kısım ise bu sezonun transfer + kamp dönemi ve ilk 5 haftasını içeriyor.
Birinci kısım: Mesut Hoca ilk geldiğinde insanların ondan beklentisi önünde çok zorlu maçlar olan bir takımı ne yapıp edip ligde tutması idi. Rakiplerin berbat olmasının da yaptığı katkı ile Mesut Hoca 7 maçta 7 beraberlikle Sivasspor'u ligde tuttu. Normalde başarısızlık olarak addedilmesi gereken 7 maçta 7 beraberlik olayı Sivasspor'u ligde tuttuğu için başarı sayıldı. Ayrıca eldeki kadro Bülent ve Muhsin hocalar tarafından kurulduğu için kimse Mesut Bakkal'dan çok daha fazlasını beklemiyordu. Birinci kısımın sonucu maç başına bir puan!
İkinci kısım: Sezonun bitimiyle birlikte Bülent ve Muhsin hocaların getirdiği bir çok futbolcu gönderildi. Artık Mesut Hoca'nın kendi kadrosunu kurması ve kendi futbolunu oynatması vakti gelmişti. Mehmet Nas, Ceyhun, Suarez, Saidou, Sedat Yeşilkaya gibi transferler yapıldı. Mesut Bakkal gerekli transferlerin yapıldığını, yeni transfere ihtiyaç duymaları halinde bu transferlerin yönetim tarafından yapılacağını ancak eldeki kadronun yeterli olduğunu ısrarla söyledi. Kısacası Mesut Bakkal artık tamamen sorumluluğu üzerine almış oluyordu. Neyse beş hafta geride kalırken Sivasspor'un hanesine yazdırdığı puan 5 idi. İkinci kısımın sonucu maç başına bir puan!
Şimdi eyyyy Mesut Bakkal! Geçen yıl bu taraftarı kanser eden moktan bir kadro ile maç başına bir puan alıyordun, ama şimdi bizzat senin kurduğun, transferlerini senin yaptığın veya yaptırmadığın yani sorumluluğu sana ait olan bir kadro ile yine maç başına bir puan alıyorsun. Buradan çıkartılabilecek en doğru sonuç: Mesut Bakkal'ın başarısızlığıdır! Başarısızsın Mesut Bakkal, başarısızsın Hocam!!!
Bak bu hafta belki kimse istifa diye bağırmadı ama tribünlerdeki koca koca boşluklar, Gs ve Bursa maçlarındaki coşkulu tribünlerin bu maçta olmayışı, taraftarın işkence çekmekten artık bıktığını ve sana altı aydır belki ilk defa sırtını döndüğünü gösteriyor! Bundan sonraki maçlarda sadece bir kaç bin kişiye oynarsan şaşırma!
Son bir uyarı: Burada yorum yapan traftarı asla küçümseme, yorumlarını ciddiye almamazlık etme! Burada insanlar bu takımın sol kanadı otoban diyorsa doğrudur! Burada insanlar bu takım forvetsiz oynuyor diyorsa doğrudur! Burada insanlar Diallo ve Keita oynamalıdır diyorsa doğrudur, doğru olduğunu Eskişehir maçında bu iki aslan sana gösterdi zaten!
Dostun acı sözü: Sivasspor takımı son altı ayda yakalamış olduğu maç başına bir puan istikrarı(!), mevcut oyun anlayışı, mevcut teknik heyet ve yönetim kurulu zihniyeti ile bu sezonun küme düşmeye aday 4 takımı arasında bayrağı en istikrarlı taşıyan ekibidir. Bu anlayışla Sivasspor'un sezon sonunda alacağı puan 30-34 puan civarında olacaktır. Sivasspor 40 puan barajını aşamayacak ve geçen yılki gibi Ankaraspor, sıfırcı Denizli ve kendine jilet atan arabeskçi Diyarbakır kulüpleri olmadığı için tangır tungur bir şekilde Bank Asya'ya düşecektir. Hoca istifa demiyorum, yönetim istifa demiyorum, .bne futbolcular demiyorum, sadece diyorum ki son bir kaç yıldır süre gelen yönetim, teknik ve oyun anlayışı ile Sivasspor bu yıl, bu yıl olmazsa seneye garanti küme düşecektir diyorum!
Bir galibiyete 750 milyar paranın verildiği bir ligde o galibiyetleri alacak, o parayı kazanacak futbolcular bizde yok! Para harcamazsan olmaz nitekim! Herkese geçmiş olsun.
tonusluyum 26.09.2010, 22:56 Fikret Ünsal gitsin yeterrrrrrrrrrrrrr
karşıyakalı 26.09.2010, 22:56 SAYIN YÖNETİM SİZE ÇOK İYİ BİR TEKLİFİM VAR.MESUT HOCAYI GÖNDERİN ONUN YERİNE BENİ TEKNİK DİREKTÖR OLARAK ALIN.HEMDE AYDA 1000 LİRA VERSENİZ YETR ÇOK PARA FALAN İSTEMİYORUM.AYRICA MESUT HOCANIN TAKIMA VERDİKLERİNİN AYNISINI VERMEYİ TAAHHÜT EDİYORUM.YANİ TAKIMA OYUNCU ALIN BU TAKIM EKSİK VE YETERSİZ DİYE KESİNLİKLE DEMEM.SİZİN ALDIGINIZ BELEŞ TOPÇULARA YAŞLI VE TAKIMINDAN KOVULMUŞ ADAM İSTEMEM DEMEM AKSİNE BUNLARIN HEPSİ YILDIZ OYUNCULAR DERİM.SİZ NE YAPSANIZ HEPSİNİ KABUL EDERİM HİÇ BİR ŞEYE İTİRAZ ETMEM. BAŞARIMI İSTİYOSUNUZZZZ İŞTE ORDA DURUN BİRAZ BEN SİZE MESUT HOCANIN VERDİKLERİNİ VERECEGİMİ SÖYLEDİM VE TAAHHÜT ETTİM.MESUT HOCA BAŞARI VEREMEDİKİ SİZE BEN VEREYİM .HEM PARA HARCAMAK İSTEMEYEN SİZ YÖNETİM İÇİN ÇOK İYİ BİR TEKLİF.BENCE DEGERLENDİRİN BU TEKLİFİ BU KADAR UCUZA HOCA BULAMAZSINIZ BAŞKA YERDE HABERİNİZ OLSUN
saygıdegr muhterem yönetim telefonum açık sizin cevabınızı bekliyorum. çabuk olun lütfen.
serserilerin_prensi 26.09.2010, 23:03 hepsi kolpa bu takımın ben bıraktım abi daha sivasspor duymak istemiyorum
sebasteia 26.09.2010, 23:10 şimdi zehir gibi bir gece geçirmek için, tüm bu acıları unutmak için uyumaya (nasıl uyuyacaksam?) gidiyorum.
eğer yarın internete girdiğimde mesut bakkal hala bu takımın başında olursa vallahi de billahi de artık sivasspor'u takip etmeyeceğim.......
bıktım ezilmektennnnnnnnnnnn
zkrllh58 26.09.2010, 23:11 eee sen hala burdamısın mesut gardaşş.
01011984 26.09.2010, 23:17 şimdi zehir gibi bir gece geçirmek için, tüm bu acıları unutmak için uyumaya (nasıl uyuyacaksam?) gidiyorum.
eğer yarın internete girdiğimde mesut bakkal hala bu takımın başında olursa vallahi de billahi de artık sivasspor'u takip etmeyeceğim.......
bıktım ezilmektennnnnnnnnnnn
gardesim keske senin istedigin gibi olsa, ama olmayacak, bu adam bu takimdan gitmez, yönetimde yollamaz.. göreceksin..
mayhos58 26.09.2010, 23:30 ya bu adam amatör takım çalıştırdığını sanıyor herhalde.2. yarı iyi oynamışız alllahtan maçı izliyoruz.yoksa inanacaktım.bu kadarda küçük düşürme kendini bakkal efendi.bak yok sa son müşterin biz oluruz.
tekdoktirin 27.09.2010, 00:14 HOCA NERE GİDİ YORUZ ALLAH AŞKINA YA NE İŞTİR BU YÖNETİM HAYIRDIR SADINIZ ÇAYIRA ALLAH KAYRA AMA BUNUN DA BEDELİ VAR HER ŞEYİN OLDU GİBİ
SempaticH 27.09.2010, 00:14 yav bu nasıl takım kardeşim hiçmi çalışmıyorsunuz şu kötü eskişehiri şu manisayı yenemiyorsan sen ne bekliyon kardeşim defol git be git bu takımı mahvettiniz bee yeter artık git be kardeşim hemde yarından tezi yok gittttttttt olmuyor seninle transfer yapın dedik sen yeter dedin bu takımla gideriz dedin ama senin yedeğin yok be kardeşim kimi kandırıyorsun sen iyisimi yol yakınken gitte takım takım olsun be gittttttttt
YİGİDOKENTLİ 27.09.2010, 00:15 şimdide oyuncular ders almiştir diyor kafayi yemek elde deyil oyunu kuran sensin hikmet hoçaya bak iki hafdada 6 puan 6 hafdada 5 puan işimiz yaş mesüt hoça istafa etmeli bir an önce.
SempaticH 27.09.2010, 00:40 HOCA DAHA GİTMEMİŞMİ KARDEŞİM ALOOOOO HOCAAA HADİ ARTIK GİT İSTİFANI VER SENDEN BİŞİ OLMAZZZZZZZZ
tekdoktirin 27.09.2010, 00:47 YA BEYLERHAKSIZLIK YAPMAYALIM HERŞEYİ HOCAYA YÜKLEMEYİN AYIPTIR YÖNETİM NERDE BELIK BAŞTAN KOKAR NEYAPSIN ADAM OYNAMASALAR DİMİ
HER MAÇ TA GOL YENİR Mİ?
28 Mart 2010 Gaziantepspor : 2 Sivasspor : 2
5 Nisan 2010 Sivasspor : 1 Galatasaray : 1
12 Nisan 2010 Kayserispor : 2 Sivasspor : 2
24 Nisan 2010 Beşiktaş : 2 Sivasspor : 2
2 Mayıs 2010 Sivasspor : 1 Kasımpaşa : 1
9 Mayıs 2010 Eskişehirspor : 1 Sivasspor : 1
15 Mayıs 2010 Sivasspor : 3 Ankaragücü : 3
14 Ağustos 2010 Sivasspor : 2 Galatasaray : 1
21 Ağustos 2010 Antalyaspor : 1 Sivasspor : 1
28 Ağustos 2010 Sivasspor : 0 Bursaspor : 2
13 Eylül 2010 Trabzonspor : 6 Sivasspor : 1
18 Eylül 2010 Sivasspor : 1 Eskişehirspor : 1
26 Eylül 2010 Manisaspor : 3 Sivasspor : 0
Yukarıda Mesut Bakkal yönetiminde çıktığımız lig maçlarının skorları görülmekte. Görülüyor ki oynadığımız 13 maçın tamamında da gol yemeden maçı bitiremedik. 13 maçtaki yediğimiz gol ortalaması 2. bu durum akıllara şu soruyu getiriyor. HER MAÇ TA GOL YENİR Mİ?
Sivasspor takımı süper lige çıktığı günden beri oynadığı futbolla taraflı tarafsız herkesin aklında şu cümlelerle kalmıştır. “Sağlam defansları var. Kalecileri çok iyi. Zor gol yiyorlar… vs.” Gerçekten de hem Lorant zamanında hem de Bülent Uygun zamanında Sivasspora gol atmak o kadar kolay değildi. Bunun sebeplerinden biri o zaman ki hocaların takıma oynattığı oyun sistemiyle alakalıydı. Yani önce defansımızı sağlama alalım, gol yemeyelim, nasıl olsa atarız veya atamazsak en azından yenilmeyiz diye bir düşünce vardı. Bunda da ne kadar başarılı olduğumuz ortada.
Ama bugüne geldiğimizde son iki sezondur takım ne kadar üst düzey mücadele etse bile bir şekilde gol yememiz kaçınılmaz oluyor. Bunun ilk ve en önemli sebebi olarak teknik direktörün takıma defansif anlamda bir katkı sağlayamadığını görüyorum. Yani bence Mesut Hoca Sivasspora sürekli olmasa da zaman zaman çok mücadeleci futbol oynatsa da takım defansı anlamında şimdiye kadar takıma yaptığı bir katkı olduğunu düşünmüyorum. Özellikle topun kaybedildiği yerde gerekli baskının yapılmaması, en uçtaki oyuncumuzla en gerideki oyuncumuz arasındaki mesafenin daraltılamaması ve rakibe hep geniş alan bırakmamız çok gol yenilmesinde başrolü oynayan noktalar.
Şimdi Sivassporun çok kolay gol yemesine herkes birçok sebep gösterebilir. Mesela, kalecimiz iyi değil, defansta bireysel hatalar yapıyoruz, stoperlerimiz iyi değil, bekler iyi değil, takım yaşlı fazla koşamıyor, bazı futbolcular güçsüz yeterli mücadeleyi yapamıyor gibi.
Ben bunları takımın gol yemesine ana sebep olarak görmüyorum. Bence esas sıkıntı takımın defansif anlayışına Mesut Bakkalın katkı sağlayamaması. Yani Hoca bu yönde yetersiz.
Herkesin Mesut Bakkalı istifa çağırdığı bir durumda ben kalsın diye bir ısrarda bulunmayacağım. Ama illa da gitsin ve Sivasspor bulunduğu bu durumdan hemen kurtarır diye de bir şey düşünmüyorum. En azından önümüzdeki Gaziantep maçını da beklemekten yanayım.
Saygılarımla…
karşıyakalı 27.09.2010, 01:12 selamün aleyküm mesut hoca sana iyi günlerrr
Bulut@ğlu 27.09.2010, 03:04 yok kardeşim yok gitsin artık yaaa bu adamdan hoca olmaz yaa arkadaşlar 40 yılda bir gelir derler yaa gs galibiyetide 13 maçta bir geldi şans eseri diğer alınan beraberliklerde rakip takımların beceriksizliğinden geldi yoksa 13 maçta 13 mağlubiyet olurdu heralde
Yusuf Çevik 27.09.2010, 07:43 böyle gidersek kötü.haftayada galibiyet alamazsak mesut hocanın kredisi bitecek ....
böyle gidersek kötü.haftayada galibiyet alamazsak mesut hocanın kredisi bitecek ....
kredisimi kaldı birader?
Koğulmadan giderse alkışlarım zannetmiyorumki kendi isteği ile ayrılsın Koğulana kadar bekler. Eğerki takımı seven bir yönetim varsa biran önce yollansın ve takım üzerinde radikal kararlar alınsın.Bi takım bu kadar boş bırakılmaz.Yazık bu vefakar taraftarın çektiklerine yazık.
Mesut hoca bırak gel Ankaraya sana bir nargile söyleyeyim oda benim ikramım olsun..
blacksky 27.09.2010, 08:38 Olmuyor Mesut hoca.. boyle hic olmuyor.. tek suclu sen degilsin tabi ki biliyoruz.. hatta belki en az suclu bile olabilirsin.. ama bu isin kanunu bu.. isler duzelmezse.. ilk sen gideceksin.
Benim nacizane dusuncem Samet Aybaba' nin faydali olabilecegi yonunde.
musa3458 27.09.2010, 09:04 takımın havasını bence ceyhun bozdu mesut hoca gitmeli rıza çalımbay gelmeli en azından paradan cok kendi memleketi için gruru için caba harcar hiç bir oyuncu koşmuyor ya kafayı yedim bunlar antiraman yapmıyorlarmı eziikler reziller yazık yazık bakıyorum anadolu taraftarı git gide azalıyor kim gelip bu takımları türübünde izler hiç oyun yok koşmak yok mücadele yok aldığınız paralar haram olsun
halilim5858 27.09.2010, 09:06 Ali Erdal Keser, 1961 doğumlu Türk futbolcu. Borussia Dortmund, Sarıyer ve Galatasaray'da futbol oynadı. Galatasaray'ın unutulmaz kaptanlarından oldu. Türkiye Birinci Ligi'nde sahaya çıktığı 202 maçta 64 gol kaydetti.
Borussia Dortmund formasını giydiği 5 sezonda ise 106 maçta 27 gol kaydetti. İngilizce ve Almanca bilen Keser, uzun süre yurtdışında Türkiye Futbol Federasyonu için gurbetçi Türk futbolcularını izledi ve birçok gurbetçi futbolcuyu milli takımlara kazandırdı.
Ayrıca Şampiyonlar Ligi'nin ilk kez düzenlendiği ve Galatasaray'ın ilk defa katıldığı 1993-1994 sezonu Şampiyonlar Ligi kura çekimine kulubü temsilen Erdal Keser katılmıştır.
2005-2007 yılları arasında, bir zamanlar kaptanlığını yaptığı Galatasaray'da Eric Gerets'in yardımcılığını yürütmüştür.
aslen sivaslidir hemserimizdir acaba bu bizim hocamiz olamazmi
Bakkal ne yapacak,çıkıp kendimi oynayacak biraz futbolcular ekstra bişeyler yapmalı hoca biyere kadar.Unutmayın geçen yıl mesut hoca gelmese takım biryıl önceden düşmüş olacaktı tek fark bir yıl daha büyük takımları izleyeceğiz bu oyun la.Hiç kendimize yani taraftara suç bulmuyoruz,200-300 taraftar hariz 14.000 kişi çekirdek yemeye film izlemeye gelirse bu oyuncuda ne ruh kalır ne oyun şablonu futbol şov oyunudur taraftarın ne kadar itici güç olursa o kadar takım ruhu ön plana çıkar,bu takım değilmiydi 2 yıl şampiyonluğa oynayan ne çabuk unutuldu deli mehmet i hemende satıyorsunuz yazık o olmasa biz belki3-4 yıl önce kümeye giderdik.Elimiz cebimize gidip beş kuruşu takımımıza vermeyiz hep beleş geçinmeye çalışırız övünürüz şu kadar nüfusumuz var diye gördük onu da gördük.Zaman daha varken bırakalım hocaya futbolcuya suç bulmayı takımı ateşleyecek taraftar gitsin maça rakip takımın ünlü oyuncusunu görmeye kimse gelmesin yoksa bidaha hiç göremezler teşekkürler.TEK SEVDAMIZ YİĞİDOMUZ zaman destek zamanıdır.
Beleş gelecek ise yanındada 30 yaşını geçmiş bonservisi elinde olan bir kaçtane futbolcu getirecekse gelsin .Yoksa ne bizim yönetim alır nede arkasında Sivas basını olur
benozgurr 27.09.2010, 10:24 VALLA DÜŞÜNEN VE BİZLERLE PAYLAŞAN ARKADAŞ ÇOK İYİ DÜŞÜNMÜŞ ERDAL KESER ÇOK İYİ BİRİSİ DURUŞU KONUŞMASI BİLGİSİ KARİYERİ VE DE SİVASLI OLUŞU...KEŞKE GELSE VEYA GETİRSELER
bu oyun sivasa ve sivaslıya yakışıyormu, topçular, sivaslı serttir, merttir, tutuğunu koporır, inançlıdır, mücadelcidir, ne yazıkki bu şekilde en son bülent oynatmıştı, ondan sonra takım şahsiyetsiz ve disiplimnsiz oynuyor, yönetim hepsine ceza vermeli böyle laubalilik olmaz, sen profosyonelsen amatör gibi moral bozup son dakikada 2 gol yiyemezsişn, ikili avereajda bu golleri çok ararsıonız
58mami58 27.09.2010, 10:52 Arkadaşlar dua edinde gaziantep maçını kaybedelim:) yoksa istifa felan etmez.(Geçen sene de bülent uygun anderlecht maçını kazanmıştı kaç hafta sonra gönderildi hatırlarsanız)
Arkadaşlar dua edinde gaziantep maçını kaybedelim:) yoksa istifa felan etmez.(Geçen sene de bülent uygun anderlecht maçını kazanmıştı kaç hafta sonra gönderildi hatırlarsanız)
Halen Antep maçını kazanırız diyenler varsa şaşarın.Bu futbolla bırak Antebi hiç bir takımı yenemeyiz gelen üç atar giden beş...
ArifŞahin 27.09.2010, 11:38 beyler ne gitmesi tamam anlıyorum ama tek suçlu hoca değil orada ruhsuz ruhsuz dolaşıpta top çeviremeyen futbolcuların hiç mi suçu yok . ( ceyhun ) hariç diğerleri pek o kadar canla başla oynamadılar defans anlayışı yok desem yeridir.herve tum ,murat erdoğan vede mdhammed ali kurtuluş boşa yollandı.izahı yaşlı olmaları ama ceyhun da aynı yaşta ama , adam ; adam gibi futbolunu oynayıp , takımı ateşliyor. Hocanın hatası takıma gerektığinde mehmet yıldızıda 60-65 . dakikalarda dışarı alıp yerine hazır olan oyuncuyu sokmalı ve gerekirse ceza almadan da yedek kulübesinden çıkıp takımı motive etmeli. Ben inanıyorumki Mesut Bakkal hocamız kazanmayı bizden daha çok istemektedir ama bir yerlerde vede futbolcularda bir arıza var ki bu takım aksıyor.tez elden bir çözüm ve çare. tamam makukula diallo ile tutuldu ama simpson kime zimmetliydi adam elini kolunu sallaya sallaya ceza sahasına girip gollerini atıyor.valla olan bizim ruh halimize oluyor kimseye bi şey olduğu yok,ne bu ya ! Bir çare bulunmazsa seneye maçlarımızı trt1 den canlı canlı izleriz.
istifa diyen arkadaşlar acaba hangini sivasspor lisanslı ürünlerinden aldınız bu işler parayla oluyor
Mesut Bakkal'ın Sivasspor karnesi beraberliklerle dolu
Spor Toto Süper Lig'de istediği sonuçları alamayan Sivasspor, son olarak Manisaspor'a da yenilerek taraftarını üzdü. Kırmızı - beyazlı ekipte umutlar Gaziantepspor maçına taşınırken, Manisa yenilgisi, teknik direktör Mesut Bakkal'ın durumunu da tartışmaya açtı. Bakkal yönetiminde 14 lig maçı oynayan takım, 10 beraberlik, 3 yenilgi alırken galibiyet sevincini ise sadece 1 defa yaşayabildi.
Ligde 6 hafta geride kalırken, 6 haftada Sivasspor, 3. yenilgisini aldı. Sezona Galatasaray galibiyeti ve Medical Park Antalyaspor beraberliğiyle başlayan kırmızı beyazlı ekip, Bursaspor, Trabzonspor yenilgisi ve Eskişehirspor beraberliği ile devam etti.
Sivasspor, son olarak büyük umutlarla gidilen Manisaspor deplasmanından da yenilgiyle dönüldü. Bu sonuçlarla ligin en fazla gol yiyen ve en az gol atan altıncı takımı olan Sivasspor'da teknik direktör Bakkal ile birlikte defans ve forvet oyuncuları da tartışılmaya başlandı.
Ligin henüz başı olmasına rağmen düşme potasına giren Sivasspor'da şimdilerde olumsuzluklar konuşuluyor. Manisaspor yenilgisinin ardından yerel gazeteler, teknik direktör Mesut Bakkal'ı kastederek 'Bakkal iflasın eşiğinde' ve 6-1'lik Trabzonspor yenilgisi hatırlatılarak da '2. faciaya ramak kaldı' gibi başlıklar kullandı. Böylece teknik direktör Bakkal'ın Sivasspor başındaki karnesi de tartışmaya açıldı.
Geçen sezonun 27. haftasında takımın başına gelen Mesut Bakkal, sezon sonuna kadar 8 karşılaşmayı da berabere tamamlayarak takımın ligde kalmasını sağlamıştı.
Yeni sezona ise Bakkal kendisinin kurduğu takımla, Galatasaray galibiyetiyle başladı. Sivasspor başında ilk galibiyetini de böylece alan tecrübeli teknik adam, takımın başında çıktığı toplam 14 karılaşmada ise 10 beraberlik, 3 yenilgi ve 1 galibiyet çıkartarak taraftarı üzdü. Sivasspor'a gönül veren taraftarlar, önümüzdeki pazar günü Sivas'ta oynanacak Gaziantepspor maçının 'çıkış maçı' olmasını istiyor.
Bu arada Manisa'dan bugün (Pazartesi) dönen Sivasspor, bir günlük iznin ardından Gaziantepspor maçı hazırlıklarına yarın başlayacak.
(CİHAN)
Baykus~ibb34 27.09.2010, 12:44 istifa diyen arkadaşlar acaba hangini sivasspor lisanslı ürünlerinden aldınız bu işler parayla oluyor
Haklısınız para ile oluyor ama Sivasspor zamanında çok güzel paralar kazandı kasasını epey doldurdu , bu zihniyetle giderlerse kasa boşalır ve ben eminimki ciddi anlamda para çar çur olmuş gitmiştir , her ne kadarda Futbol federasyonu klüplerin gelir ve giderlerni kontrol etse dahi , insanın içinde olmasın yeter , hazıra dağlar dayanmaz ve ayrıca Sivasspor sanırım Bank Asya'yı düştükten sonra ''keseyi açmayı düşünüyor , belkide ondan kasaya dokunmuyorlar ;) Tshabalala'yı belkide Bank Asya 1. lig'de getirebilirler tıpkı kurtarıcı görerek:rolleyes:
istifa diyen arkadaşlar acaba hangini sivasspor lisanslı ürünlerinden aldınız bu işler parayla oluyor
Belediye takımınının, Ankaragücünün, Manisaspor'un daha çok gelirimi var.
digitürk'ten 20 milyon iddadan ve diğer yerlerdende 10 milyon'un üzerinde para aldılar.
Geçen sene topladıkları paraları ne yaptıklarıda belli değil.
Klupte 40 milyonun üzerinde para olması lazım. nere gidiyor bu paralar.
yönetim bu paraları ne yapıyor bi yolunu bulup ceplerinimi dolduruyor artık bunları sormak lazım.
40 milyona ligde kalacak kadroyu kuramıyorsan orda hiç oturma.
alınan oyuncular bonservissiz takım bulamamış ucuz oyuncular.
nere gidiyor bu paralar bunun hesabını versinler yoksa kendilermi yiyorlar paraları.
Baykus~ibb34 27.09.2010, 12:49 Belediye takımınının, Ankaragücünün, Manisaspor'un daha çok gelirimi var.
digitürk'ten 20 milyon iddadan ve diğer yerlerdende 10 milyon'un üzerinde para aldılar.
Geçen sene topladıkları paraları ne yaptıklarıda belli değil.
Klupte 40 milyonun üzerinde para olması lazım. nere gidiyor bu paralar.
yönetim bu paraları ne yapıyor bi yolunu bulup ceplerinimi dolduruyor artık bunları sormak lazım.
40 milyona ligde kalacak kadroyu kuramıyorsan orda hiç oturma.
alınan oyuncular bonservissiz takım bulamamış ucuz oyuncular.
nere gidiyor bu paralar bunun hesabını versinler yoksa kendilermi yiyorlar paraları.
Türkiye Futbol Federasyonu'na bağlı Mali birimler var denetçi olarak ayrıca Maliye Bakanlığındanda ve hepsi Başbakanlığa bağlılar yeterki insanın içinde olsun hepsi trı vırı adam kafaya koysun yeter , minareyi çalan kılıfınıda uydurur..
Sivas_SporLu58 27.09.2010, 12:51 Sanırım Ligde Kalamayız
ahmet_200655305 27.09.2010, 12:54 taraftar dediğin sizin gibi olur aferin hepinize ...!!
ercan58.a 27.09.2010, 12:58 güle güle bile demeyin ,gitsin
çünkü taraftar olarak hepimizin yüregi kan aglıyor
Baykus~ibb34 27.09.2010, 12:59 Sanırım Ligde Kalamayız
Henüz erken ama bu sorunu 3 hafta sonra cevaplayacağım , o zaman her şey çok daha gerçekçi olacak ,
balmandol 27.09.2010, 13:22 Bu takım kümede kalır..!!! Ama nasıl kalır..Ara transfere kadar en azından 20 puan alacak ki kalabilsin..Ondan sonra tabii şöyle DUAYEN bi hoca lazım..Samet AYBABA veya Güvenç KURTAR gibi..Mesut hocayla artık bu iş yürümez.Niye yürümez.? Artık ince bi ip üzerinde her başarısızlıkta kendisi de çok yıpranır.Ben yerinde olsam Gaziantep maçını alsamda-almasamda istifa eder giderim.
Bu takımda ORTA SAHA hiç yok..Adamlar elini kolunu sallayarak geçiyorlar yaa..Kimse de gıkını çıkarmıyor.Saido-Keita-Kadir-Uğur-Sedat Yeşilkaya-Sedat Bayrak-Taider ilk aklıma gelenler ACİLEN satılmalı..Yerlerine de kalbur üstü adamlar alınmalı..GENÇ VE DİNAMİK OLSUN LÜTFEN..Mehmet Yıldız'ın yanına hareketli bi santrafor lazım..kiii..Ancak o zaman bişeyler olsun..Paraya kıyın sizde sayın yöneticiler emekliliği gelmiş adamları bırakın artık.Bire sayın Fikret ÜNSAL lütfen az konuş çok iş yap Allahını seversen.Hem o koltuk sizi aşıyor..Orda kalmayın.Bırakın başkaları yapsın o işi.
SAYIN BAŞKAN İŞ YİNE SİZDE.BU TAKIMI ADAM EDİN.PARAMIZ YOK DİYODUNUZ LİG TV'DEN PARA GELİYO ŞÜKÜR.SONRA GALİP GELEMEZSEN PARA KAZANAMAZSIN..GALİP GELMEK İÇİNDE İYİ TAKIM YAPMAN LAZIM.BAŞKANIM SEN Bİ EL AT BU İŞE..YOKSA YANDIK VALLA...
winner58 27.09.2010, 13:32 yönetim vede hoca sizlere güle güle yoksa koca sivasspor lige güle güle diyecek eğer içinizde biraz gurur haysiyet varsa defolunn
Murad_Kelleci58 27.09.2010, 13:38 "Kimle yönetilmek isterseniz, onlar yönetir sizleri" bu söz ışığında daha bir kaç sene öncesine kadar, Sivasspor'un tatmadığı başarıları; öyle yada böyle, ister şans deyin, ister başarı deyin ve adını her ne koyarsanız koyun Bülent Uygun dönemimde yaşadıklarımızı kimse inkar edemez..
O dönem Başkanımızda; Yönetiminde ve Teknik Direktorya da herkesce yerlere göklere sığdırılamıyordu.. "Büyük Başkan Mecnun", "Vıeri Mehmet" "Asker Bülent" lakabı bile; artık "İmparator Bülent"olmuştu.. Bir gönül birliği içinde az parayla çok işler başaran mütevazi bir kadroyu biz kendi ellerimizle ulaşılmaz kıldık, onlar bu Türkiye Liglerinin kahramanları olarak ilan ettik.. Ulusal basında yeni bir rant sahası bulmanın sevinci ile "Sivas Camiasında hapşırıp, çok yaşa deme" tarzında yüzlerce haberi tiraj yapma asına ve Sivaslıyı ve Sivasspor'u kullanmasını ve "Büyüme Ekonomisi" nden payını almasını bildi.. Bu pastadan Başkan, Yönetim Kurulu, Bülent Uygun ve teknik ekibi ile tüm futbolcular ve hatta yerel basın bile az yada çok paylarını aldılar.. Bizim yani gerçek Sivasspor'un sahibi bizlerin bu pastadan pay almak bir yana Pasta'nın Yapımı için ve ona tat veren tüm enstürmanların varolması adına hem vaktimizden ve cüzdanımızdan kendimize göre çok büyük fedakarlıklar yaptık ve pasta'nın beğenilmesi ve pastanın yok satması hasabiyle mutlu olduk sevindik.. Bize kalan nostalji yapacağımız zaman anlatacağımız renkli hikayeler..
Artık bizden nemalanacak kimseler kalmadı.. Yönetim başarısız, gelen hocalar başarısız, futbolcular başarısız ve Sivasspor'un gerçek sahipleri bizlerden başarısızız.. Suçlu aramanın alemi yok.. Başarı istikrar ile ikiz kardeştir.. Biz istikrarı yakaladığımız zannettiğimiz ve kendimizi camia olarak bir gömlek daha yukarılara atmayı düşündüğümüz zaman; "kelle isterük" mantığı ile gelen başarısız sonuçların etkisiyle Bülent Uygun'u alşağı ettik.. Bunu yapan hem yönetim ve hem taraftar ve hemde kendisi olmuştur.. Başarıyı paylaşmak kolaydır, ama gelin görünki başarısızlıkta hep bir günah keçisi aranmıştır.. En kolay olanda zaten Teknik Direktörün başını almaktır.. O da olmuştur..
Ben Bülent Uygun'u tanımam bilmem.. Selamlaşıp hal hatır sormuşluğum bile olmamıştır.. Ama kimine göre sevimsiz ve kimine göre ukala da olabilir.. Bu onun karakteri gereğidir.. Onun başarısızlığından nemalacaklarında olduğunu bilmek gerekemektedir.. Onu hedef göstereerk asıl Hedefin Sivas ve Sivasspor camiası olduğuda unutulmamalıdır. Başarılı olduğumuz dönemlerde bize dost görünüpte aslında başarımıza çekememezlikle bakıldığını unutmamakta gerekir.. Kayser'nin Trabzon'un, Bursa'nın ve hatta Gaziantep'in daha çok para harcayarak kurduğu takımların olduğunu hep beraber gördük..
Tüm bunların devamında süren gelen zaman zarfında; Yönetimin dışardan gelen "Bizans oyunlarına", "Seyirci baskısına", ve hatta "yönetiminde bazı kişilerle Bülent Uygun'un arasının son gelen başarısız sonuçlardan sonra iyice açıldığına" ve istikrar sürecinin baltalanmaya kendi içimizde başlanıldığına günler geçtikten sonra anlamamamız da güç değildir..
Bülent Uygun'u göndermek nasıl bir büyük hata ise; ikinci bir hatayı Muhsin Ertuğral'ı takımın başına getirmekle ikinci büyük hata yapılmıştır. Sonrasındaki hamle geçen sezonun kıl payı bizim dışımızda gelişen olayların lehimize cereyan etmesi ile son bulmuştur..
Mesut Bakkal'ın başarı yada başarısızlığını tartışmak şu an için abesle iştigaldir. Yönetimin transferdeki az para ile çok iş yapacak futbolcu kadrosunu kurma girişiminde bulunması tamamen geçmişte yaptıkları ve başarıyı getiren kadrolarında böyle kurulduğunu tekrar isbat etme çabasından başka bir şey değildir..
Yönetim yine bir hata daha yapmıştır. Para yokken iken yapılan güzel işler; para varken neden hep kötü olmuştur.. Çünkü o zaman hem pasta küçük hemde pastadan yiyecekler az idi.. Sonra başarıda Pasta büyüdü; ama pasta'dan yemek onun tadına bakmak isteyenler çoğaldı.. Bizim buranın deyimiye "oğlan yedi oyuna gitti; çoban yedi koyuna gitti" misali herkes cebini doldurdu.. Yönetim Teknik heyet ve Futbolcular ve bunlar pasta'dan elbetteki büyük payları alacaklardır. Ama maalesef bu durum böyle cereyen etmemiş, asıl pastayı yiyecek insanlar hep dışarda kalmıştır..
Sonuçta; paylaşılamayan başarının parçalanması; cüzzamlı duran başarısızlığa ise kimselerin sahip çıkmamasıdır.. Bugün Mesut gider, Bahtiyar gelir, Ahmet gelir Mehmet gider.. Yalnız taraftar şunu unutmamalı.. Gerçek başarıyı bize yaşatan insanların kimler olduğunu iyi analiz etmeleridir.. Pastanın kreması ile başarının kremasını aynı kişiler mi paylaştı ona bakmalıdır..
eyupkocak 27.09.2010, 13:46 gidecekse bi an önce gitsin
mehmete yildiza laf yok arkadaslar onun ölüsü bile yeter
ne ölüsü kardeşim. boncuk mu oynuyoruz. ölüsü yeter. ölüsü yeter. hani diriisi bile bir işe yaramıyor. nasıl ölüsü yetiyor.? yav adam bitmiş. mehmet yıldızı çok severim ama babasının hayrına öynamıyor parasını çatır çatır alıyor. mehmet teknik bir golcü değil kuvveti ve baskısı ile bu seviyeye geldi. ama koşmazsa mehmet olmaz sıradan bir amatör olur. ve takıma çok zararı olur çünki bir kişi eksik öynuyoruz
Mehmet Yıldız ve Ceyhun u bu takımda ısrarla oynatan ve çok büyük şans eseri 2 maçta sadece 9 gol yiyen bir takımın teknik direktörü görevde kalırsa zaten o takımın yönetiminin zeka seviyesi tartışmaya açılır.Geçmişteki onca başarıya rağmen ben ce de açılması gerekir.Bu takım akıllı taktikle en azından rezil olmaz.
Ramoviç- Abdurahman-Dönis-Yeni bi stoper(Şu anda Sedat)-Hayrettin
Saidu
Keita - M.Nas - Kadir -Sedat
Yeni hızlı bir orta saha(Şu anda Kamanan veya Erman)
Yeni bir gerçek golcü(Şimdilik Peres)
Yönetim yeni bir teknik direktöre para harcamayacaksa bari yukardaki sistemi dikte etsin.Yoksa üzüldüğüm takım yavaş yavaş küme düşüyor.Bu sistemle en azından ligin en çok top kaybeden takımı olmassınız artık.
emin kara 27.09.2010, 14:19 Arkadaşlar dua edinde gaziantep maçını kaybedelim:) yoksa istifa felan etmez.(Geçen sene de bülent uygun anderlecht maçını kazanmıştı kaç hafta sonra gönderildi hatırlarsanız)
bravo gercek taraftar böyle olur nasılda düşünmüş dua edelimde takımımız yenilsin gecen yıl hoca degişiminin baya faydasını gördük ve görmeye devam ediyoruz bülent hocaya biraz daha şans verseydik şuan bulundumuz yerde olmazdık hocamı çıkıp oynayacak oyuncularda ruh yok transfer dönemini degerlendirmediler orta saha yok forvet yok kaleci yok takımın her tarafı sarsıntı içinde kim gelirse gelsin sonuç ortada 2. yarıya kadar ne kadar az kayıp verirse işte bizim başarımız bu olur bir şey beklemek sadece hayal olur artık gercekleri görmenin zamanı
ne garip bir durum ya, şu an sanki geçen yılın kopyasını yaşıyor gibiyiz.geçen yıl bu haftalar da teknik direkötr istifa sesleri çıkmışdı, sonra hoca bir maçı kazandı ve istifa edip gitti sonra gelen hoca ile bir çıkş derken ona da tahammül edilmedi ona da istifa etmesi söylendi o da gitti,son gelen hoca ile o yıl ligde galibeyet almadan sadece beraberliklerle biraz da diğer takımların bize verdiği avantajla ligde kaldık ve bu hoca ile yeni sezona girdik, çoğu eski günlere dönüş olacağını söyledi, lig başladı ilk hafta GS yi yenince hemen hemen herkes bu yıl Sivasın ilk 5e oynayacağı ile ilgili yorumlarda bulundu sonra ise olan oldu takım halen 5 haftadı düşüşte, şimdi de herkes tum herşeyi unutmuş TD istifa etsin, çeksin gitsin falan fılan yazmış.hoca gider yenisi gelir önemli olan bunun bir sınır içinde olması gerek.seviyeli ve saygıl yorumlar yaprak kişileri rencide etmyelim.takım düzlecek ben buna inanıyorum ama bu hoca ile ama başka hoca ile önemli olan takımın başarısı, gerisi teferruatdır..
DoomsDay58 27.09.2010, 15:01 Bu güne kadar hep mesut hocanın yanında oldum ama artık bu gidişe ya bi son verecek yada kendisi gidicek
halilim5858 27.09.2010, 15:15 arkadaslar herhalde yönetimin bilgisayarlarinda sorun var internete girebilseler hemen yeni bir hoca getirecekler ama giremiyorlar herhlade adamlar ne yapsin simdiye internetten indirirdi hocayi :) :)
Ne yaptın sen Mesut hoca.Takımın geldiği noktaya bak.Hakan Kutlu derdim ama ondan beter çıktın.
Daha fazla batmadan,kovuldu dedirtmeden,karizmayı çizdirmeden.Git lütfen.
jamesbond58 27.09.2010, 15:27 Arkadaşlar bu sabah mehmet oflazla görüşme fırsatım oldu. Takımın dünki oyunundan oldukça üzüldüklerini ve çok kötü futbol sergilediğimiz söyledi.Mesut hocaylada görüştüklerini ve mesut hocanın 3 futbolcuyu ilk 11 den keseceğini söylemiş. Bunlardan biri mehmet yıldız.
MEHMET YILDIZ İLE İLGİLİ BİR NOT:
Mehmet yıldız bu aralar otel yaptırmakla meşgul olduğu için herhalde maçlara iyi konsantre olamıyor. kendi çapında büyük bir yatırım yapmış ve bu konuda biraz sıkıntılı. sizinde bildiğiniz gibi mehmet yıldız fizik gücüyle oynuyan bir futbolcumuz. Malesef form olarakta çok kötü...
halilim5858 27.09.2010, 15:31 Arkadaşlar bu sabah mehmet oflazla görüşme fırsatım oldu. Takımın dünki oyunundan oldukça üzüldüklerini ve çok kötü futbol sergilediğimiz söyledi.Mesut hocaylada görüştüklerini ve mesut hocanın 3 futbolcuyu ilk 11 den keseceğini söylemiş. Bunlardan biri mehmet yıldız.
MEHMET YILDIZ İLE İLGİLİ BİR NOT:
Mehmet yıldız bu aralar otel yaptırmakla meşgul olduğu için herhalde maçlara iyi konsantre olamıyor. kendi çapında büyük bir yatırım yapmış ve bu konuda biraz sıkıntılı. sizinde bildiğiniz gibi mehmet yıldız fizik gücüyle oynuyan bir futbolcumuz. Malesef form olarakta çok kötü...
bu laflara karnimiz tok 14 mcta 1 galibiyet alan hocayi yönetim kolluyorsa ben o yönetimin sivasli olusundan süphe duyarim yol yakinken hocayi yollamalari lazim yoksa biz gidecegiz bank asyaya eger gidersek bir daha süper lige gelemeyiz orda bile bizden iyi oynayan takimlar var ve bank asyadan bile düseriz
personel79 27.09.2010, 16:28 Şu yönetim istifa diyen arkadaşlar yorum yaparken biraz daha mantıklı yorum yapsınlar. yönetim istifa ettikten sonra sanırım kendileri gelip takımı yönetecekler. Şunu unutmasınlar buna benzer olzaylar daha önce Erzurumsporun Vansporun başına geldi. bizim şehrimiz ankara gibi Bursa gibi Eskişehir gibi takımına sahip çıkan zenginlerle dolu bi şehir değil. Başkandan Allah razı olsun. Eksikliği var transfere para ayırmıyor Bu kadar başarı yeterli diyor. bundan sonra tutunabildiğimiz kadar diyor ama o giderse gelecek kişi bu kadar kuvvetli ve dirayetli olmayacaktır. YÖNETİMİ ELEŞTİRELİM AMA MANTIKLI Bİ ŞEKİLDE.
manisanın beş golcusu var bizim bi yok... mehmet ve ceyhun topu aldımı dolandırıp zaman olduruyorlar resmen ...aynı eskı erman gibi futbol takım oyunudr iki kişilik degildir...buna bakkal hoca ne yapsın .yenilginin tek nedeni golcunun takımda olmaması....hocadan ricam kavuk denen futbolcu bı daha denenmemesi
Holigann 27.09.2010, 16:57 Şu yönetim istifa diyen arkadaşlar yorum yaparken biraz daha mantıklı yorum yapsınlar. yönetim istifa ettikten sonra sanırım kendileri gelip takımı yönetecekler. Şunu unutmasınlar buna benzer olzaylar daha önce Erzurumsporun Vansporun başına geldi. bizim şehrimiz ankara gibi Bursa gibi Eskişehir gibi takımına sahip çıkan zenginlerle dolu bi şehir değil. Başkandan Allah razı olsun. Eksikliği var transfere para ayırmıyor Bu kadar başarı yeterli diyor. bundan sonra tutunabildiğimiz kadar diyor ama o giderse gelecek kişi bu kadar kuvvetli ve dirayetli olmayacaktır. YÖNETİMİ ELEŞTİRELİM AMA MANTIKLI Bİ ŞEKİLDE.
konuyu ılk yorumdan okumaya basladım ama en sacmasını okumak alıntı yapdıgım bu son teslımıyetcı ,acızlık duyguları uyandıran mesajda oldu!
uzun zamandır basarısızlıkların arkasında hep hocalar oldu,bazı yonetıcıler oldu. bu konuların cogunda elestırılmesı gereken kısılerden bırı de baskanımızdı ama kımse konduramadı mecnun baskana elestrı yapmayı cunkı herkez sızın bu soyledıklerınızın bı nebze olsun farkında, AMA bu hep boylemı gıtmelı?hayır,bugun elestırdıgımız butun konuların en ust karar verme mercı baskanımız degıl mı? para harcamıyolar dıyoruz sorumlusu en basta kım sayın baskanımız.
bız napıyoruz mesut hoca soyle mesut hoca boyle ıstıfa etsın dıyoruz cıkıyoruz ısın ıcınden. bız bu tavrı sergıledıkten sonra bu baskanın bu takımı umursamasını bekleyebılırmıyız, bu tavırlar devam ettıgı muddetce ben baskanın yerınde olsam ulan derım ne hesap soranım var ne elestırenım bu cıftlıgı ıstedıgım gıbı surerım derım cıkarım ısın ıcınden! her kulubun en buyuk sahıplerı taraftarlardır,baskan dahıl herkez oturdugu koltugun hakkını verebılmek ıcın,taraftarlarını mutlu edebılmek ıcın gereklı gorevlerı yapabılmesı gereken kısı olmalıdır,kımse kendısıne tapılacak buyuk bı adam aramıyo,herkez de haddını bılmelı! bugun baskanımızın kulubumuze ınkar edılemez katkıları tabıkı oldu bunu herkez kabul edıyo,ama baskanın da bu koltukta oturdugu ıcın bır cok menfaatı reklamıda oluyo bu da ınkar edılemez! ben yazdıgınız bu teslımıyetcı yazıyı kabul etmıyorum,hemde baskana olan sevgımı avatarıma tasıyan bır oldugum halde kabul etmıyorum. bu basarısızlıkların devam etmesı halınde bunun en buyuk sorumlusu baskan olacakdır. ya kendısıne uygun bı yonetım kurulu(ıs yapacak ınsanlar,kulubu somurecek ınsanlar degıl!!!) secıp yoluna devam etmelı,yada bu boyle devam edecekse baskanımız dahıl kurmaylarıyla bırlıkte ıstıfa etmelıdır. en basıt ornegı hepımız bu fıkret unsalı koltuguna yakıstıramıyoruz bu adamın ne ısı var bu mevkıde dıyoruz ama arkasına baktıgımız zaman bunca elestrıye ragmen ısrarla bu adamı koltugunda otutturanda baskan degıl mı?
o yuzden hıc baskan gıderse naparız dıye teslımıyetcı bı dusunce yapısına dahıl olmamızı ıstemenızı kabul edemeyız. kımse baskan ıstıfa etsın dıye dusunmuyo zaten,su yumrugunu masaya vurup curuk elmaları ayıklamasını ıstıyo,bunları yapamayacaksa ancak o zaman kendısıne karsı da bı tavır olusur.bu olması gerekendır,bu kaınılmaz olandır.bu kulubun en buyuk sahıbı gercek taraftarlarıdır.burası kımsenın cıftlıgı degıl.
karşıyakalı 27.09.2010, 17:03 Şu yönetim istifa diyen arkadaşlar yorum yaparken biraz daha mantıklı yorum yapsınlar. yönetim istifa ettikten sonra sanırım kendileri gelip takımı yönetecekler. Şunu unutmasınlar buna benzer olzaylar daha önce Erzurumsporun Vansporun başına geldi. bizim şehrimiz ankara gibi Bursa gibi Eskişehir gibi takımına sahip çıkan zenginlerle dolu bi şehir değil. Başkandan Allah razı olsun. Eksikliği var transfere para ayırmıyor Bu kadar başarı yeterli diyor. bundan sonra tutunabildiğimiz kadar diyor ama o giderse gelecek kişi bu kadar kuvvetli ve dirayetli olmayacaktır. YÖNETİMİ ELEŞTİRELİM AMA MANTIKLI Bİ ŞEKİLDE.
haklısın kardeşim.bende dünki maçın etkisiyle yönetimi istifaya davet edenlerdenim ama mantıklı düşününce hatalarına ragmen bu yönetim devam etmelidir.ancak yönetimde kendi içindeki çürükleri temizlemelidir.
SIVAS58FOREVER 27.09.2010, 17:07 Bu hoca gitse ne değişecek takımda? Birisi bunu bana izah edebilir mi?
bu oyuncuların ve maalesef kadromuzun gücü bu, istediğin hocayı getir bundan iyisini başaramazlar, sorun hoca da değil.
Çok süper bir kadromuz var da hocanın yanlış taktikleri yüzünden mi yeniliyoruz sanıyorsunuz?
Bence asıl sorun yeterli ve gerekli transferleri yapmayan yönetimimizdedir.
isimlerini bilmiyorum, ancak transfer komitesindeki kişiler kimse çıkıp istifa etsinler, Fikret Ünsal garibanını önümüze atıp saklanmasınlar.
Ayrıca Fikret Ünsal'a da takımımızda stoper görevi vermeliler, adamcağız ivanovs ve diallo'nun yanına cuk diyeoturur ve bütün atakları durdurabilir, tıpkı yönetime yapılan tüm atakları şu an üzerine çekip durdurduğu gibi.
risale69 27.09.2010, 17:26 daha hiç bir şey kaybedilmiş değil. ne bu karamsarlık. bu hocanın yerine kimi getireceksiniz.
muratugur58 27.09.2010, 17:28 beyler yuh artık tek suçlu hocamı futboldan anlıyanda yorum yapıyor anlamıyanda yorum yapıyor.senin takımının yedek kulübesinde oturacak adamın yok.seni yenen manisanın yedekten gelen adamlarına senin gücün yetip almadın .ondansonra borcu olmuyan kulüp diye öğünüyor bizim yneticiler. bir külübün yedek kulübesi güçlü ise o takım kolay kolay düşmez.bakkal gitse ne olacak sihirli bir degnekmi degecek sanki.senin elindeki malzeme iyi olursa her şey güzel olur.kurmuşsun bir beleş takım yaşlı dedelerden dakika 60 tan sonra dökülüyor takım manisa maçındaki 2 gölü amatör takımın defansı yemez bu ayıpta onlara yeter.sadece bizim memlekette var futbolcuların antranör gönderme alışkanlıgı. sanki futbolcular melake bence tum suçlu futbolcular çıkıp adam gibi futbolunu oyna bunlar çıkıp gt gıvıdıyorlar ondan sonra herkez mesut bakkala yükleniyor .BENCE BİRİNCİ SUÇLU YÖNETİM PİNTİLİK YAPMAYIP DOGRU DÜRÜST ADAM ALACAKSIN.yoksa bırakın gidin bank asyada oynuyalım.
personel79 27.09.2010, 20:37 konuyu ılk yorumdan okumaya basladım ama en sacmasını okumak alıntı yapdıgım bu son teslımıyetcı ,acızlık duyguları uyandıran mesajda oldu!
uzun zamandır basarısızlıkların arkasında hep hocalar oldu,bazı yonetıcıler oldu. bu konuların cogunda elestırılmesı gereken kısılerden bırı de baskanımızdı ama kımse konduramadı mecnun baskana elestrı yapmayı cunkı herkez sızın bu soyledıklerınızın bı nebze olsun farkında, AMA bu hep boylemı gıtmelı?hayır,bugun elestırdıgımız butun konuların en ust karar verme mercı baskanımız degıl mı? para harcamıyolar dıyoruz sorumlusu en basta kım sayın baskanımız.
bız napıyoruz mesut hoca soyle mesut hoca boyle ıstıfa etsın dıyoruz cıkıyoruz ısın ıcınden. bız bu tavrı sergıledıkten sonra bu baskanın bu takımı umursamasını bekleyebılırmıyız, bu tavırlar devam ettıgı muddetce ben baskanın yerınde olsam ulan derım ne hesap soranım var ne elestırenım bu cıftlıgı ıstedıgım gıbı surerım derım cıkarım ısın ıcınden! her kulubun en buyuk sahıplerı taraftarlardır,baskan dahıl herkez oturdugu koltugun hakkını verebılmek ıcın,taraftarlarını mutlu edebılmek ıcın gereklı gorevlerı yapabılmesı gereken kısı olmalıdır,kımse kendısıne tapılacak buyuk bı adam aramıyo,herkez de haddını bılmelı! bugun baskanımızın kulubumuze ınkar edılemez katkıları tabıkı oldu bunu herkez kabul edıyo,ama baskanın da bu koltukta oturdugu ıcın bır cok menfaatı reklamıda oluyo bu da ınkar edılemez! ben yazdıgınız bu teslımıyetcı yazıyı kabul etmıyorum,hemde baskana olan sevgımı avatarıma tasıyan bır oldugum halde kabul etmıyorum. bu basarısızlıkların devam etmesı halınde bunun en buyuk sorumlusu baskan olacakdır. ya kendısıne uygun bı yonetım kurulu(ıs yapacak ınsanlar,kulubu somurecek ınsanlar degıl!!!) secıp yoluna devam etmelı,yada bu boyle devam edecekse baskanımız dahıl kurmaylarıyla bırlıkte ıstıfa etmelıdır. en basıt ornegı hepımız bu fıkret unsalı koltuguna yakıstıramıyoruz bu adamın ne ısı var bu mevkıde dıyoruz ama arkasına baktıgımız zaman bunca elestrıye ragmen ısrarla bu adamı koltugunda otutturanda baskan degıl mı?
o yuzden hıc baskan gıderse naparız dıye teslımıyetcı bı dusunce yapısına dahıl olmamızı ıstemenızı kabul edemeyız. kımse baskan ıstıfa etsın dıye dusunmuyo zaten,su yumrugunu masaya vurup curuk elmaları ayıklamasını ıstıyo,bunları yapamayacaksa ancak o zaman kendısıne karsı da bı tavır olusur.bu olması gerekendır,bu kaınılmaz olandır.bu kulubun en buyuk sahıbı gercek taraftarlarıdır.burası kımsenın cıftlıgı degıl.
sevgili sivassporlu arkadaşım teslimiyetci diyorsun sizin düşünceniz sürekli yıkılsın yerine başkası yapılsın mantığı. ancak yıkmak değil var olanı sağlamlaştırmak önemli olan. ben hiç bir zaman başkanı eleştirmeyelim veya ona tepkimizi koymayalım dedim. başkanı eleştirmek başkanı ve takımı eleştirmek tabiki bizim en doğal hakkımız. sonuna kadar eleştireceğiz hatta gerekirse yumruğu masaya biz vuracağız ancak bunu yaparken sen git başkası gelsin gibi mahalle futbolunda başkanlık yapmaya benzemez. yazımı biraz daha dikkatli okursan ne demek istediğimi daha iyi anlarsın. bu eleştirileri öncelikle bireysel taraftar olarak değil takım taraftarı olrak pankartlarla veya sloganlarla başkanı istifaya çağırmadan ona iletmek. eleştirileri yaparken yapıcı olmak tatlı sert olmak gerekir. yıkmak hiç bir zaman çözüm değil sen ben bu takım için kalıcı değiliz bu takımı gelecek nesillerdekilerde destekleyecek önemli olan zor zamanlarda başkanı yapıcı bi şekilde eleştirmek yaptığı hataları ona yıkmadan söylemek. ama bi nedense eleştiri yaparken sadece hataları görüyoruz bi çözüm yapmadan alternatif üretmeden sadece gitsin bitsin diyoruz. Lütfen bir daha düşünün bu takım evet sadece başkanın değil ama eğer iyi yönetirim diyorsan gel sen yönet cesaretinden dolayı herkes seni taktir eder.
15935758 27.09.2010, 20:56 inanılır gibi değil yaaaaa
adam 13 resmi maç oynattı sadece 1 galibiyet alabildi, o da gs'yi nasıl yendik bilmiyorum........
muhsin ertuğral bile daha iyiydi bundan.
mesut bakkal onurun varsa yarın sabahı bekleme istifa et!!!!!!!!!
yönetim de artık futbolcu transferine vermediği parayı mesut bakkal'a tazminat olarak versin......
gsyi nasil mi yendik ? iyi takım olduğumuzdan değil gs o ara kötüydü
mesut haca bizi kümede tuttu omesut hoca olmasaydı düşdüydük mehmet yıldız yapıyor her şeyi yanlış pasları çalıma giriyor topu kaptırıyor mehmet yıldız iki maç dinlenmesi lazım
Berkkaya5858 27.09.2010, 23:26 futbol anlayışı çok açık futbol yani çok gol pozisyonu veriyoruuz çok gol yiyoruz
lord5858 27.09.2010, 23:40 eskişehir rıza hocayla yollarını ayırdı.Bence rıza hocayı acılen takımın basına getırmek lazım.Zararın neresınden donersek kardır.Kan değişimi şart oldu artık
eskişehir rıza hocayla yollarını ayırdı.Bence rıza hocayı acılen takımın basına getırmek lazım.Zararın neresınden donersek kardır.Kan değişimi şart oldu artık
kardeş sana tamamen katılıyorum. memleketimizn çocuğu daha farklı yaklaşacaktır bu takıma ve daha iyiy sahip olacaktır. vakit kaybetmeden kendi içimizden birisini getirip biraz sabır göstererek bu işi çözmeliyiz.
beyler yuh artık tek suçlu hocamı futboldan anlıyanda yorum yapıyor anlamıyanda yorum yapıyor.senin takımının yedek kulübesinde oturacak adamın yok.seni yenen manisanın yedekten gelen adamlarına senin gücün yetip almadın .ondansonra borcu olmuyan kulüp diye öğünüyor bizim yneticiler. bir külübün yedek kulübesi güçlü ise o takım kolay kolay düşmez.bakkal gitse ne olacak sihirli bir degnekmi degecek sanki.senin elindeki malzeme iyi olursa her şey güzel olur.kurmuşsun bir beleş takım yaşlı dedelerden dakika 60 tan sonra dökülüyor takım manisa maçındaki 2 gölü amatör takımın defansı yemez bu ayıpta onlara yeter.sadece bizim memlekette var futbolcuların antranör gönderme alışkanlıgı. sanki futbolcular melake bence tum suçlu futbolcular çıkıp adam gibi futbolunu oyna bunlar çıkıp gt gıvıdıyorlar ondan sonra herkez mesut bakkala yükleniyor .BENCE BİRİNCİ SUÇLU YÖNETİM PİNTİLİK YAPMAYIP DOGRU DÜRÜST ADAM ALACAKSIN.yoksa bırakın gidin bank asyada oynuyalım.
yaşlı dede dediğin adamları mesut getirtti bu takıma kardeş. mesut bakkalın geçmişine bak bir. hangi takıma gitse mehmet nas o takımda. ceyhun' u aldıranda o. sedat yeşilkaya da onun istediği adam. genç suarez alındı da ne oldu. adam neredeyse hazırlık maçlarınd bile şans vermedi bu oyuncuya. en azından hazırlık maçlarında bir gör adamı. ondan sonra da dede futbolcular diye konuşuyoruz. bunları aldıran zaten hocanın kendisi değil mi? ceyhun oynadığı tüm takımlarda koca sezonda en fazla 10 maçta top oynamış ve takıma katkı sağlamıştır.
zaten futbolcular adam gibi oynasaydı geçen yıl muhsin hocayı ağlata ağlata göndermezlerdi. senin bu söylediğine tamamen katılıyorum. ne olacaksa daha erkenden yapılmalı. gerekirse paftan gençler getirilip 1-2 maçta olsa ben bu takımın herşeyiyim bana bişey olmaz tavrında olan futbolcular kadro dışı bırakılıp burunları sürtülmeli bakalım ondan sonra neler olacak.
vestel maçında yine hayretinin tarafı yol geçen hanı gibiydi. tamam kendi memleketimizin çocuğu ama bence herkesten çok onun kendisine iyi bakması, çalışması ve takıma örnek olması gerekir. canını dişine takıp oynamalı ve bölgesinde kral olmalıdır. hep hatalarını kapatacak bir kalla, bir servet yada bir bilica bulmak zorunda olmamalıyız.
Bakkal deyince insanın aklına nasıl bütün yönetim gelir bunu anlamadım ben.Biz teknik direktör olan Bakkal'dan bahsediyoruz.Şu durumda hocanın hemen gitmesi,kalıp daha fazla zarar vermesinden daha karlıdır.İlk kez hoca gönderen takım biz değiliz,heyecan yapmaya gerek yok.
İyi futbol oynasak gam yemeyeceğim,nesinden tutup ümitleneceğimizi bilmiyoruz.Hoca istifa ederse kötü olur diye devam edersek seneye maçlarımızı TRT'de izleriz.
mesut hocayı göndermek en kolay iş olsa gerek bundan önce ki hocaları nasıl gönderdiğse yönetim bunuda yapar heralde gerektiği zaman ondan şüphemiz yok ama sonrasında ne olacağı önemli mesut hoca da büyük umutlarla geldi sonu oda hüsran hala düzene girmiş oturmuş olan bir takımımız yok bu sezon 1 galibiyet alabildik daha eğer birşeyler yapılacaksa vakit kaybetmeden yapılsın.
--------------------------------------------------------------------------------
mecnun başkan hani geçen yıldan ders almıştınız????????
yanına mesut hocayı da al, fikreti de al hepiniz gidin....
biz de haddimizi bile bile, beklentiye girmeden gidip 2. ligimizde top oynayalım, neyimize süper ligde futbol oynamak, burada sürekli ağzımıza .ıçılacağına hiç olmazsa alt liglerde arada bir galip geliriz de mutlu oluruz....
aynen katılıyorum noktasına kadar
Murat ARICI 28.09.2010, 14:12 bu ana kadar arkasında durduğum,desteklediğim MESUT BAKKALI İSTİFAYA çağırıyorum..uğur kavuk denen lavuğu da aynen öyle..Antalyasporda mükemmel oynayan adam sivassporda yok oldu..RIZA ÇALIMBAY GÖREVE
kaptann58 28.09.2010, 14:17 zaten antep maçınıda alamssak istifa cebinde
deli_yigido 28.09.2010, 15:21 Yönetimde artık futbolcu transferine vermediği parayı, Mesut Bakkal'a tazminat olarak versin.
....
Öyle görünyo ki, ikinci yarıya kadar Mesut Bakkal burda.
"-Antep'den bi puan alındığı takdirde"
Murad_Kelleci58 28.09.2010, 16:22 Fikret Ünsal gitsin yeterrrrrrrrrrrrrr
EVET.. BU YÖNETİMDEN FİKRET ÜNSAL GİTMELİ..
ahmet 1967 28.09.2010, 17:42 arkadaşım sana aynen katılıyorum. artık taplama beleş oyuncularla hiç birşey yapılmadıgı ap açık ortada. yani artık ceyhun larla falan olacak isler degil. bu adamlar 1 maç oynar 10 maç oynamazlar.
Transferler de para harcamaya korkarlarsa anca kümede oynarlar.
Anadolu külüpleri için de en kötü yaban cılar neden bizde.....
Artık türk futbolunun mesut bakkal gibi joker teknik adamlardan kurtulması ve yeni yeni teknik adamların takımlara teknik patron olma zamanı geldi de geçiyor bile adamlar bu sene burda bi dahaki sene başka takımda görev yapıyorlar yaptıkları işlere ve aldıkları başarılara bakıyoruz başarılarından çok görev yaptıkları takıma verdikleri zararlar tartışılıyor
bozcelik 28.09.2010, 18:14 Bülent uygun kötü, muhsin ertuğral kötü, mesut bakkal kötü, futbolcular hepten kötü, bize hep kötüler mi denk geliyor yoksa yanlışlık başka yerde mi? bence başka yerlere de bakmak lazım
bozcelik 30.09.2010, 10:38 bence yönetim yeni bir değişiklik düşünüyor,
ne zaman Bakkala hoşgeldin dedik ki şimdi güle güle diyoruz, nasıl gülecekki, ağlanacak halimize.geldiğinde de aynı tablo vardı şimdi de aynı tablo var takımda, peki bu süreçte Bakkal neyi değiştirdi, değişen bir şey yok ligde şansı ile kalması dışında Sivas sporun.,Sayın bakkal gururlu bir insan bence bu haftaki G.Antep maçı sonrası durum ne olursa olsun ya istifa edecek ya da istifasını cebine koyup en kısa zamanda bunu yerine getirecektir.
Bakalım o gittikten sonra ne olacak, gelen gideni aratacak mı yoksa gelen gidenden daha mı değerli olacak.dediğim gibi takım kötü, bunun gidişatında bireyleri suçlamak doğru olmaz.burada takımın form düşüşünden tutun da yenilgilere kadarki süreçte hatalar mutlaka vardır, bu hatalardan sorumlu olarak Teknik direktör ve oyuncularla birlikte yönetimde suçludur, Rıza Hocanın dediği gibi "ben mi gol atamadım, ben mi sahada görevimi yapmadım?" mesut hoca da diyecekki eldeki kumaşı ancak bu kadar değerlendirebildim, futbolcu diyecekki hoca şans vermedi ya da hocanın direktiflerine göre oynadım, yönetim de diyecekki maddi gücümüz bu kadar olduğu için transfer yapamadık.anlaşıldığı gibi savunma mekanizmalarını kullanarak her insan kendine göre bahaneler üretebilir.
Peki soruyorum bütün bunlardan sonra:
Biz taraftarlar hangi savunma mekanizmasını kullanacağız, biz ne diyeceğiz?
tabiki hiçbir şey taraftarın suçu yok ki tıbikı dizi filmdeki gibi "fatmagülün suçu ne" suçlular ortada, taraftar yine görevinin başında tribünde....
ArifŞahin 30.09.2010, 11:37 "Kimle yönetilmek isterseniz, onlar yönetir sizleri" bu söz ışığında daha bir kaç sene öncesine kadar, Sivasspor'un tatmadığı başarıları; öyle yada böyle, ister şans deyin, ister başarı deyin ve adını her ne koyarsanız koyun Bülent Uygun dönemimde yaşadıklarımızı kimse inkar edemez..
O dönem Başkanımızda; Yönetiminde ve Teknik Direktorya da herkesce yerlere göklere sığdırılamıyordu.. "Büyük Başkan Mecnun", "Vıeri Mehmet" "Asker Bülent" lakabı bile; artık "İmparator Bülent"olmuştu.. Bir gönül birliği içinde az parayla çok işler başaran mütevazi bir kadroyu biz kendi ellerimizle ulaşılmaz kıldık, onlar bu Türkiye Liglerinin kahramanları olarak ilan ettik.. Ulusal basında yeni bir rant sahası bulmanın sevinci ile "Sivas Camiasında hapşırıp, çok yaşa deme" tarzında yüzlerce haberi tiraj yapma asına ve Sivaslıyı ve Sivasspor'u kullanmasını ve "Büyüme Ekonomisi" nden payını almasını bildi.. Bu pastadan Başkan, Yönetim Kurulu, Bülent Uygun ve teknik ekibi ile tüm futbolcular ve hatta yerel basın bile az yada çok paylarını aldılar.. Bizim yani gerçek Sivasspor'un sahibi bizlerin bu pastadan pay almak bir yana Pasta'nın Yapımı için ve ona tat veren tüm enstürmanların varolması adına hem vaktimizden ve cüzdanımızdan kendimize göre çok büyük fedakarlıklar yaptık ve pasta'nın beğenilmesi ve pastanın yok satması hasabiyle mutlu olduk sevindik.. Bize kalan nostalji yapacağımız zaman anlatacağımız renkli hikayeler..
Artık bizden nemalanacak kimseler kalmadı.. Yönetim başarısız, gelen hocalar başarısız, futbolcular başarısız ve Sivasspor'un gerçek sahipleri bizlerden başarısızız.. Suçlu aramanın alemi yok.. Başarı istikrar ile ikiz kardeştir.. Biz istikrarı yakaladığımız zannettiğimiz ve kendimizi camia olarak bir gömlek daha yukarılara atmayı düşündüğümüz zaman; "kelle isterük" mantığı ile gelen başarısız sonuçların etkisiyle Bülent Uygun'u alşağı ettik.. Bunu yapan hem yönetim ve hem taraftar ve hemde kendisi olmuştur.. Başarıyı paylaşmak kolaydır, ama gelin görünki başarısızlıkta hep bir günah keçisi aranmıştır.. En kolay olanda zaten Teknik Direktörün başını almaktır.. O da olmuştur..
Ben Bülent Uygun'u tanımam bilmem.. Selamlaşıp hal hatır sormuşluğum bile olmamıştır.. Ama kimine göre sevimsiz ve kimine göre ukala da olabilir.. Bu onun karakteri gereğidir.. Onun başarısızlığından nemalacaklarında olduğunu bilmek gerekemektedir.. Onu hedef göstereerk asıl Hedefin Sivas ve Sivasspor camiası olduğuda unutulmamalıdır. Başarılı olduğumuz dönemlerde bize dost görünüpte aslında başarımıza çekememezlikle bakıldığını unutmamakta gerekir.. Kayser'nin Trabzon'un, Bursa'nın ve hatta Gaziantep'in daha çok para harcayarak kurduğu takımların olduğunu hep beraber gördük..
Tüm bunların devamında süren gelen zaman zarfında; Yönetimin dışardan gelen "Bizans oyunlarına", "Seyirci baskısına", ve hatta "yönetiminde bazı kişilerle Bülent Uygun'un arasının son gelen başarısız sonuçlardan sonra iyice açıldığına" ve istikrar sürecinin baltalanmaya kendi içimizde başlanıldığına günler geçtikten sonra anlamamamız da güç değildir..
Bülent Uygun'u göndermek nasıl bir büyük hata ise; ikinci bir hatayı Muhsin Ertuğral'ı takımın başına getirmekle ikinci büyük hata yapılmıştır. Sonrasındaki hamle geçen sezonun kıl payı bizim dışımızda gelişen olayların lehimize cereyan etmesi ile son bulmuştur..
Mesut Bakkal'ın başarı yada başarısızlığını tartışmak şu an için abesle iştigaldir. Yönetimin transferdeki az para ile çok iş yapacak futbolcu kadrosunu kurma girişiminde bulunması tamamen geçmişte yaptıkları ve başarıyı getiren kadrolarında böyle kurulduğunu tekrar isbat etme çabasından başka bir şey değildir..
Yönetim yine bir hata daha yapmıştır. Para yokken iken yapılan güzel işler; para varken neden hep kötü olmuştur.. Çünkü o zaman hem pasta küçük hemde pastadan yiyecekler az idi.. Sonra başarıda Pasta büyüdü; ama pasta'dan yemek onun tadına bakmak isteyenler çoğaldı.. Bizim buranın deyimiye "oğlan yedi oyuna gitti; çoban yedi koyuna gitti" misali herkes cebini doldurdu.. Yönetim Teknik heyet ve Futbolcular ve bunlar pasta'dan elbetteki büyük payları alacaklardır. Ama maalesef bu durum böyle cereyen etmemiş, asıl pastayı yiyecek insanlar hep dışarda kalmıştır..
Sonuçta; paylaşılamayan başarının parçalanması; cüzzamlı duran başarısızlığa ise kimselerin sahip çıkmamasıdır.. Bugün Mesut gider, Bahtiyar gelir, Ahmet gelir Mehmet gider.. Yalnız taraftar şunu unutmamalı.. Gerçek başarıyı bize yaşatan insanların kimler olduğunu iyi analiz etmeleridir.. Pastanın kreması ile başarının kremasını aynı kişiler mi paylaştı ona bakmalıdır..
sivas halkıda o pastadan aldı,herkes nemalandı inkara gerek yok heleki o bülentki futbolcu müsveddesi geldiği yerden ; tanınmış tekniktrektör olarak gemiyi ilk terkedenlerdendir,ve gittiği halde muhsin ertuğralın başarısız olması için elinden geleni fazlasıyla yapmıştır .Ama SİVASSPORA MESUT Hocadan sonra etki etmeyi başaramamıştır. ama şimdilik çay söhbetleriyle? uğraşıyor ve de bazılarıda bilo'nun değirmenine kuyruk acısından su taşımaktalar..! ? herşeyi görüyor ve bekliyoruz...........
arkadaslas beceriksizligin sorumlusu bu zurna yönetimde,
iyi oyunculari sattilar paralari aralarinda bölüstülür takim batti .
zurna nin son deligi olan yönetimi istifaya davet ediyorum
effenberg 30.09.2010, 16:51 Bülent uygun kötü, muhsin ertuğral kötü, mesut bakkal kötü, futbolcular hepten kötü, bize hep kötüler mi denk geliyor yoksa yanlışlık başka yerde mi? bence başka yerlere de bakmak lazım
Ne yazikki Türkiye de ceza önce TDlere sonra bazi futbolculara kesiliyor ama yönetenler hep kaliyor cünkü suc oranlar % 0 sanirsam.......
(Not. Benim yorum sadece Sivasspor icin degil genel..)
halilim5858 03.10.2010, 17:24 kendi sahamizda antepi yenemiyorsak nerdeyse antebin galip bile gelecegi macta hic birsey yapamiyorsan birazda onurun varsa adam gibi nasil geldiysen adam gibide git biz düsünce sen gider baska takimda calistirirsin ama sivas düstügü zaman bir daha gelemez o yüzden
BAKKAL ADAM GIBI ISTIFA ET
58_babacan_58 03.10.2010, 17:28 .............................. ...........
sebasteia 03.10.2010, 17:28 geçen hafta da beşyüz kere istifa demiştik ne oldu????????
aynısını tekrar beşyüz kere daha yazsak ne olcak ki??????
ben artık istifa mistifa demiyorum, alayına, hocasına, futbolcusuna, yönetimine lanet olsun!!!!! ben artık bank asya'yı garanti görüyorum, hakettik çünkü!!!
formula da murat 131'le yarış olur mu, olmaz tabii ki bizim yönetim bütün hacı muratları toplamış formulaya katılmaya çalışıyor, bizim yerimiz süper lig değil, kandırmayalım kendimizi.
YİGİDOKENTLİ 03.10.2010, 17:29 inşallah gardaş yoksa ligde işimiz çok zor kan değişikligi lazim biz şampiyonluk biz kafaya oynayan sivasspor istiyoruz.
sebasteia 03.10.2010, 17:33 adamda biraz onur olacak, gel ağzımıza mıç, hala pişkin pişkin orda bekle......
ulan her hafta diyorum bu takımı bir daha takip etmeyecem diye, yine dönüp dolaşıp geliyorum, ama bir daha tövbe,
DoomsDay58 03.10.2010, 17:33 pesinden m.yildizida al, ugurda al, dennisideeee, allllll takimin yarisini ve gitttttttttttttttttttt yeter be
Çıkıp sen oynarsın heralde o oyuncuların yerine ?
sivas halkıda o pastadan aldı,herkes nemalandı inkara gerek yok heleki o bülentki futbolcu müsveddesi geldiği yerden ; tanınmış tekniktrektör olarak gemiyi ilk terkedenlerdendir,ve gittiği halde muhsin ertuğralın başarısız olması için elinden geleni fazlasıyla yapmıştır .Ama SİVASSPORA MESUT Hocadan sonra etki etmeyi başaramamıştır. ama şimdilik çay söhbetleriyle? uğraşıyor ve de bazılarıda bilo'nun değirmenine kuyruk acısından su taşımaktalar..! ? herşeyi görüyor ve bekliyoruz...........
benim anlamadıgım pasta var yıyen var tamam teknık adam baskan futbolcu tabıkı yıyecekde yonetım ne yemıs onu anlamadım onlar bu ıse aidat verıp oralarda duruyorlar bızım bılmedıgımız bır pasta yıyorlarsa acıklayın bızde bılelım bu takımın sahıbı bu sehrın evlatlarıdır yonetım baskan felan degıldır
YİGİDOKENTLİ 03.10.2010, 17:51 HAYİRLİ İŞLER BAKKAL DİYİP GÖNDERMELİZ BAKKAL YOKSA BİZİ SABUNLUK YAPTİN DEPLASMANDAN 6 3 GOLLE GELİYORUZ BAKKAL AÇ SABUN SATSAN BU KADAR SATAMAN SABUN :)))
Respect58 03.10.2010, 17:51 Hadi şu adamı gönderin artıııııııııııııkkkkkkkkkkkkkk kkk.......................
YİGİDOKENTLİ 03.10.2010, 17:53 HELVA YAPSANA HELVA YAPSANA BAKKAL AMCA HELVA YAPSANA HAYİRLİ İŞLER BAKKAL HOÇA İSTİFA ET ARTİK.
KIZILCAN 03.10.2010, 18:00 lig artığı futbolcularla bu ligde kalınmaz.bakkalla deplasmanda mağlup olup kendi sahamızda berabere kalır paşa paşa düşeriz.daha iyi bir teknik adam güç bela bu takımı ligde tutar.yönetim futbolcu almamakta inat etti bari iyi bir teknik adam getirsin.
osmanlisivas 03.10.2010, 18:09 MESUT BAKKAL değil Önce BAŞKAN ve Tayfası gitmeli.Hiç kimse dillendirmiyor bunları.Kaç tane Antrenör değişti suç hep onlarda olamaz.Sorun Bu Başkan da Ve Yönetimde.Başkan Masaya yumruğunu vuramıyor.Oyuncu alamıyor,Borca girmekten korkuyor.Herkes Gerektiğinde Koltuğunu Bırakabilmeli!
sebasteia 03.10.2010, 18:11 MESUT BAKKAL değil Önce BAŞKAN ve Tayfası gitmeli.Hiç kimse dillendirmiyor bunları.Kaç tane Antrenör değişti suç hep onlarda olamaz.Sorun Bu Başkan da Ve Yönetimde.Başkan Masaya yumruğunu vuramıyor.Oyuncu alamıyor,Borca girmekten korkuyor.Herkes Gerektiğinde Koltuyğunu Bırakabilmeli!
valla bence de olabilir, ne de olsa başkan varmış veya yokmuş hiç farketmiyor, her halükarda düşeceğimize göre bari başkansız kaldılar da düştüler desin millet :D
MESUT BAKKAL değil Önce BAŞKAN ve Tayfası gitmeli.Hiç kimse dillendirmiyor bunları.Kaç tane Antrenör değişti suç hep onlarda olamaz.Sorun Bu Başkan da Ve Yönetimde.Başkan Masaya yumruğunu vuramıyor.Oyuncu alamıyor,Borca girmekten korkuyor.Herkes Gerektiğinde Koltuğunu Bırakabilmeli!
dogru soyluyorsun ama once tayfasından baslasın baskan bıraz beklesın sonra nasıl olsa gıder zaten gıtmeseler bıle bırgun stadda hanı bulent uygun vazgecılmezdıya ama taraftar anladı ıstıfa dedı bırgun baskanada derler ama ben oyle bırsey yasamasını ıstemem bıraz sılkelensın kendıne gelsın yonetımını yenıden olustursun ve para harcayarak bu ısı yapsın kısıtlı butce ıle bız bunları yapıyoruz edasından vazgecılsın muthıs paralar kazanılıyor bunları bılıyoruz bırazda harcasınlar....... yada YÖNETİM İSTİFA
FANATIK YIGIDO 03.10.2010, 18:29 bence buhafta tamzamani hoca hemen istifa etsin yeni gelecek hocada takimi duzelt mesi icinde iyi firsat milli mac arasinda zaman kazanmis oluruz
bedava futbolcularla en fazla bu kadar olur. Daha fazlası yalandır. Bu kadronun başına kim gelirse gelsin sonuç değişmeyecektir.
sinan-58 03.10.2010, 18:59 valla bence de olabilir, ne de olsa başkan varmış veya yokmuş hiç farketmiyor, her halükarda düşeceğimize göre bari başkansız kaldılar da düştüler desin millet :D
aklınızı başınıza alın mecnun başkan olduğu sürece bu takım düşmez eğer o gidersede 40 yıl çıkamayız herkes ayık olsun hep destek tam destek
Böyle yönetimi ben...
Herşeyi yapan bülent uygun'muş, bülent gitti yönetimin ne mal olduğu belli oldu.
Bulut@ğlu 03.10.2010, 19:11 kadroda eksikler var ama başka bir teknik adam bu kadroyla yine iş yapar ve lakin yönetim bakkalı göndermeyerek bütün suçu üstüne alıyor mesut bakkalın takım üzerinde ne sistemi var nede oyun kurgusu bu yüzden mesut bakkalın acilen istifa etmesi yada gönderilmesi gerek
karşıyakalı 03.10.2010, 20:12 bedava futbolcularla en fazla bu kadar olur. Daha fazlası yalandır. Bu kadronun başına kim gelirse gelsin sonuç değişmeyecektir.
ilk başka düşmemek için bir takım kuralım diyen yöneticiler acilen bu takımdan uzaklaştırılmalı.ligde 18 takım içinde en akıllı yönetim bizimkiya takımında istenmeyen ve kovulan bütün topçuları bir araya topladılar adeta yaşlılar kampı olan bir takım oluşturdular.bu takımında gücü bu kadar yapabilecekleri budur bundan fazla bi şey beklemek bunlardan ahmaklık olur.yönetim para harcamamak adına transfer yapmadı bakkal mesutda köy bakkalı mantıgıyla yönetime şirin görünmek adına transfer yaptırmadı.taraftarın tüm feryatlarına ragmen bu takıma transfer yapılmadı.kimse taraftarı kaale alıpta bunlar neden bu kadar feryat ediyor diye düşünmedi herkes kendi çıkarını düşündü.şimdide kalkmış beyefendiler taraftarı suçluyor neymiş tribünler tam dolmamış neymiş gereken destek verilmemiş.artık bunları kimse yemiyor beyler takım içinde ne alicengiz oyunlarının döndügünü herkes biliyor ve sezon başında tüm takımlara verilen 5 milyon euronun nereye gittigini merak ediyor herkes.bu para transfere gitmedi o zaman bu para nooldu .birisi açıklarsa iyi olur.en kısa sürede yönetim kendini yenilemelidir.ileriyi gören ve ilerisi için takım kuran bi mantalite takıma yerleştirilmelidir ve ona göre bi hocayla anlaşılmalıdır.köy bakkalı mantıgıyla günü kurtarmak için yaşlı adamlarla takım doldurulmamalıdır.kayseriye şöyle bi göz atsanız yeter.inanıyorumki 3 yıl içinde şampiyon olacaklardır.
sivaslihakan 03.10.2010, 20:16 millet uyuma bülente bile 8 hafta dayandik sabrettik bu hocaya neden hala sabrediyoruz acilen istafa etmesi lazim mesut hocanin
mesut baskkal istifa
sebasteia 03.10.2010, 20:22 ilk başka düşmemek için bir takım kuralım diyen yöneticiler acilen bu takımdan uzaklaştırılmalı.ligde 18 takım içinde en akıllı yönetim bizimkiya takımında istenmeyen ve kovulan bütün topçuları bir araya topladılar adeta yaşlılar kampı olan bir takım oluşturdular.bu takımında gücü bu kadar yapabilecekleri budur bundan fazla bi şey beklemek bunlardan ahmaklık olur.yönetim para harcamamak adına transfer yapmadı bakkal mesutda köy bakkalı mantıgıyla yönetime şirin görünmek adına transfer yaptırmadı.taraftarın tüm feryatlarına ragmen bu takıma transfer yapılmadı.kimse taraftarı kaale alıpta bunlar neden bu kadar feryat ediyor diye düşünmedi herkes kendi çıkarını düşündü.şimdide kalkmış beyefendiler taraftarı suçluyor neymiş tribünler tam dolmamış neymiş gereken destek verilmemiş.artık bunları kimse yemiyor beyler takım içinde ne alicengiz oyunlarının döndügünü herkes biliyor ve sezon başında tüm takımlara verilen 5 milyon euronun nereye gittigini merak ediyor herkes.bu para transfere gitmedi o zaman bu para nooldu .birisi açıklarsa iyi olur.en kısa sürede yönetim kendini yenilemelidir.ileriyi gören ve ilerisi için takım kuran bi mantalite takıma yerleştirilmelidir ve ona göre bi hocayla anlaşılmalıdır.köy bakkalı mantıgıyla günü kurtarmak için yaşlı adamlarla takım doldurulmamalıdır.kayseriye şöyle bi göz atsanız yeter.inanıyorumki 3 yıl içinde şampiyon olacaklardır.
bilmem hatırlar mısınız? bülent'in futbolcuların emekliliği için tasarladığı bir tatil köyü projesi vardı.
o proje gerçek oldu, emekliliği gelen bütün futbolcular, yayla havasını solumaları ve kendilerini büyükşehirlerin stresinden uzakta tutmaları için sivas çevre yolu üzerinde inşa edilen tesislerde kampa gönderildiler.
böylece bülent uygun'un şampiyonluk hayali ertuğrul sağlam tarafından çalındığı gibi, tatil köyü hayali de sivasspor yönetimi ve mesut bakkal tarafından çalındı. bülent uygun'a ikinci darbe böylece indirilmiş oldu. oh olsun bir daha belini doğrultamaz!
sivaslihakan 03.10.2010, 22:26 ya bu hoca neyi bekliyor düsmemizimi bekliyor baskasi olsa coktan istifa etmisti
Divriği58- 03.10.2010, 22:47 mesut hoca kalırsa yapacagı en buyuk basarı kalan 27 haftada 27 beraberlık 27 puan olur onlada küme düşeriz zaten adam kazanmayı bılmıyor gıttıgı takımlar beraberlık takımları tek forvet kalabalık ortasaha
gitti evet, tesislerden evine keyif yapmaya gitti...
karahisarli 03.10.2010, 22:52 elestirirken kirici olmayalim hem bu halimiz sadece hocanin degil yönetiminde hatasi var transferlerin bir kismi yedek oturacak oyuncular takima ilk 11 oyuncusu lazim kamanan yok madem onun mahkemesi sonuclanmamis oynamama riski var neden iyi bir golcü transferi yok
nefhret_58 03.10.2010, 23:00 sanki mesut hoca bunları okuyo da birileri birilerini kırmamaktan bahsediyor. takım olsun takımm artık.yok tshabalala gelecekmiş, yok sabır çekecekmişiz. 2 sene bee. hangi taraftar bu kadar sabretti. ultraaslanlar mı, çarşı mıı. yapmayın be arkadaşlar. kuzu kuzu taraftara çoban lazım gibi konuşuyorsunuz.
halilim5858 03.10.2010, 23:24 hadi be biraz gururluysan istifa et ama sen ayni manisadaki gibi gönderilmeyi bekliyorsun tazminat icin sende onur yok muhsin hoca bile senden iyiydi gercekten iyiydi
58candide58 03.10.2010, 23:38 beyler onurdan gururdan bahsetmeyelim lutfen..mesut bakkal da oyle seyler olsaydı zaten ts maçından sonra istifasını vermişti..ya olayların çıkmasını yada tazminat almayı bekliyo..:mad:
SempaticH 04.10.2010, 00:02 MESUT HOCA İSTİFAAAAAAAA
Champion_58 04.10.2010, 00:13 gitmesi gereken bi hoca
kadro dışı kalması gereken erman kılıç
oynaması gereken suarez
bunlar olmadıkça başarı falan beklemiyorum
alabilirsek 1 puan alırız sürekli başkada bi cacık olmaz
Sedat058 04.10.2010, 00:14 daha neyiii bekliyorsuun hocammm neyiiiiii
Bu kadarda olmaz beyler geçen sene küme düşmekten kim kurtardı Şimdi biz işler kötü gidyor diye kurban koyun arıyoruz.Taraftar dedegin takımına her zaman yanıda olur destek olur kostek olmaz beyler Sivasspor gibi Sivasspor Taraftarıda fark yaratan olmalı
Champion_58 04.10.2010, 00:33 mesut hoca başarılı olduğunu düşünüyorsan rüyadasın demektir...
14 maçtır karneni al incele ne yapamadığını görür farkına varırsın...
mucahit_58 04.10.2010, 03:33 BEYLAR AKILLI YORUM YAPIN. SKOR YAZARLIGI YAPMAYIN. DOST VAR DUSMAN VAR BIRDE BIRBIRIMIZE DUSUP KENDIMIZIMI YIYEK..
DAHA LIG BASLAMADAN YAPTIGI TRANSFERLER VE SUREKLI ELIMIZDEKI KADRO YETERLI DEMESIYLE MESUT HOCANIN CAPSIZLIGI BELLI IDI, AMA GENEDE TAKIMI YARI YOLDA BIRAKAN BULENT HOCA, MUHSIN HACANIN BECERIKSIZLIGI VE AKILSIZ TRANSFERLERINE RAGMEN MESUT BAKKAL TUTTU BU TAKIMI GECEN SENE LIGDE. HA IYI HOCADIR KOTU HOCADIR BILMEM AMA NE ISANABILDIM NEDE HOCALIGINI SEVDIM YANI SONUNA KADAR ISTIFA ETMESINDEN YANAYIM VE SIZE KATILIYORUM..
AMMA KENDINI BILMEZ BAZI KISILER YAZMISKI ONCE BASKAN VE TAYFASI GITMESI LAZIM SOZUM ONLARA..
BIZ BILE KAFAYI YERKEN GECEN SENE BU SENE OYNANAN OYUNDAN SKORLARDAN TAM BIR SIVASLI OLAN MECNUN BASKAN KAHROLMUYORMU.. VELEVKI BU TAKIM 3. LIGDE CURURKEN TAKIMI ALDI BURALARA GETIRDI MADDI VE MANEVI GUCUYLE LIDERLIGI ILE. EGER O OLMASAYDI HALA FUTBOLUN F SINDEN ANLAMAYAN BELEDIYE BASKANLARI YONETIYOR OLACAKTI BU TAKIMI.. BAKIN ERZURUM ERZINCAN TOKATSPORA!! ONLARDAN FARKIMIZ KALMIYACAKTI.. FIKRET UNSAL MIS OYMUS BUYMUS BENDE SEVMEM ETMEM AMA MECNUN BASKANI SEVMIYORSANDA LAFLARINA DIKKAT EDECEKSIN VERDIGI EMEGI, SIVASSPORU GETIRDIGI YERE HERSEYDEN ONEMLISI SIVASSPOR BASKANLIGINA HURMETEN!!
NEYSE YORUMLARA BIRAZ DIKKAT VE SEVIYE BASKA BISEY DEGIL ISTEGIMIZ, INSALLAH BU SENEDE KAHROLMAYIZ GECEN SENEKI GIBI. AMA NE OLURSA OLSUN HEP SIVASLIYIZ HEP DESTEK OLACAGIZ BU KALP ATTIKCA...
Bu kadarda olmaz beyler geçen sene küme düşmekten kim kurtardı Şimdi biz işler kötü gidyor diye kurban koyun arıyoruz.Taraftar dedegin takımına her zaman yanıda olur destek olur kostek olmaz beyler Sivasspor gibi Sivasspor Taraftarıda fark yaratan olmalı
Siz yerden Goge haklisiniz bu yorumu yapmakta: Geçen sene küme düşmekten takimi son haftalarda takimin basina getirilen Mesut Bakkal kurtardi (Diyarbakirin katkisini goz ardi etmeyiniz lutfen)
Simdi ise daha yeni baslamis bir ligin ilk haftalarindan itibaren, takimi kume dusmekten kurtarmak icin kollari sivamis olan yine ayni kurtarici Mesut Bakkal
Mesut Bakkal bizi mutlaka ve daima yalnizca Kume dusmekten Kurtarmali
Yukardaki alintidaki yorumu yapan kardesimizle ayni dusuncede olanlar
Istanbul Buyuksehir Belediye ye baksinlar, gordunuzmu kume dusme hattinda, senelerdirde toplamda 100-150 de seyircisi var toplamda
K.Karabukspora lige yeni cikti, oynadigi ve bulundugu yere bakin lutfen,
ve birde bize yani Sivasspor a bakin lutfen, kac senedir Super ligde ve yine
Nerde Ne haldeyiz
Ya Uyanip Kesin tavir alip problemin cozumunu-alternatifini saglamak, yada
yigitce ve sayginca mucadele verecegiz Bank Asya da - dusunce
Saygilar tum Yigidolara
Arkadaslar Bu Zatin (Hicbir yere gitmez) 3 yillik antlasmasi var, basinin yazdigi.
Giderse tazminatini vermelisiniz, Nedir Toplamdaki Rakam yonetim bilmekte
Bir hayli yuklu ki tazminat gonderemeyip - su dusulen hallere katlaniyorlar,
Tek caresi: Yonetimin elinin guclenmesi ve Tazminatsiz MetaZori gondermek.
Oda ancak Tribunler ne zaman KORO HALINDE Mesut Bakkal istifa diye baslarsa
Tazminatsiz gitmek zorunda kalir aksi bir durumda Tribunler yardim etmez ise
Mesut Bakkal 3 Sene Sivassporun basinda, tabiki Bank Asya liginde de basinda
Saygilar
Hepimiz Sivasliyiz, yorumlari farkli anlayarak lutfen gereksiz ve anlamsiz sekilde
birbirimiz uzmeyelim kirmayalim LUTFEN, dikkatli olalim gordugumuz kadari ile yigidolar forumlarda birbirini kirmaya-hakarete basladi bunlar cok ama cok yanlis, hakli dahi olsak kalp kirmayalim Lutfen HOSGORU
Tekrar Sonsuz Saygilar tum Siz Yigidolara
BEYLAR AKILLI YORUM YAPIN. SKOR YAZARLIGI YAPMAYIN. DOST VAR DUSMAN VAR BIRDE BIRBIRIMIZE DUSUP KENDIMIZIMI YIYEK..
DAHA LIG BASLAMADAN YAPTIGI TRANSFERLER VE SUREKLI ELIMIZDEKI KADRO YETERLI DEMESIYLE MESUT HOCANIN CAPSIZLIGI BELLI IDI, AMA GENEDE TAKIMI YARI YOLDA BIRAKAN BULENT HOCA, MUHSIN HACANIN BECERIKSIZLIGI VE AKILSIZ TRANSFERLERINE RAGMEN MESUT BAKKAL TUTTU BU TAKIMI GECEN SENE LIGDE. HA IYI HOCADIR KOTU HOCADIR BILMEM AMA NE ISANABILDIM NEDE HOCALIGINI SEVDIM YANI SONUNA KADAR ISTIFA ETMESINDEN YANAYIM VE SIZE KATILIYORUM..
AMMA KENDINI BILMEZ BAZI KISILER YAZMISKI ONCE BASKAN VE TAYFASI GITMESI LAZIM SOZUM ONLARA..
BIZ BILE KAFAYI YERKEN GECEN SENE BU SENE OYNANAN OYUNDAN SKORLARDAN TAM BIR SIVASLI OLAN MECNUN BASKAN KAHROLMUYORMU.. VELEVKI BU TAKIM 3. LIGDE CURURKEN TAKIMI ALDI BURALARA GETIRDI MADDI VE MANEVI GUCUYLE LIDERLIGI ILE. EGER O OLMASAYDI HALA FUTBOLUN F SINDEN ANLAMAYAN BELEDIYE BASKANLARI YONETIYOR OLACAKTI BU TAKIMI.. BAKIN ERZURUM ERZINCAN TOKATSPORA!! ONLARDAN FARKIMIZ KALMIYACAKTI.. FIKRET UNSAL MIS OYMUS BUYMUS BENDE SEVMEM ETMEM AMA MECNUN BASKANI SEVMIYORSANDA LAFLARINA DIKKAT EDECEKSIN VERDIGI EMEGI, SIVASSPORU GETIRDIGI YERE HERSEYDEN ONEMLISI SIVASSPOR BASKANLIGINA HURMETEN!!
NEYSE YORUMLARA BIRAZ DIKKAT VE SEVIYE BASKA BISEY DEGIL ISTEGIMIZ, INSALLAH BU SENEDE KAHROLMAYIZ GECEN SENEKI GIBI. AMA NE OLURSA OLSUN HEP SIVASLIYIZ HEP DESTEK OLACAGIZ BU KALP ATTIKCA...
kardeş hatalı olduğun noktalar var.
1. 3. ligden takımı alıp 2.ligde oynatan ve 1.lig kapısından dönen Belediye Başkanı Osman Seçilmişti. ha burada mecnun başkanın hakkı yenmez. 6 yılını bu takıma harcadı ve dediğin gibi bizimle beraber oda kahroluyordur.
2.muhsin hoca takımı kurmadı. 4 puandan aldı. takım özellikle 2.yarıda vestel,diyarbakır ve denizli maçlarından aldığı 7 puanla kurtulma yolunda büyük bir adım atınca neler olduysa bu futbolcular bir anda oynamaz oldu. bunun arkasını araştırmak gerekiyor aslında. ki bu futbolculardan 3 tanesi malum kişini yanında şuanda.
3. sana ençok katıldığım konu ise. ne olursa olsun yıllarını ve zamanını bu takıma harcamış, bu takıma avrupayı göstermiş bir başkana asla saygısızca laflar edilmemelidir. eleştirilebilir fakat hakarete varacak seviyesiz eleştirler yapılmamalıdır.
artık bu takımdan bir halt olmaz, hafta sonlarımız azap oldu, bu kadar ruhsuz, amaçsız oyun olmaz, antep dikkatli olsa bir 3 daha yerdik, yönetime seleniyorum aldığınız adamlardan memnunmusunuz, hani transfer, takım düştükten sonramı taransfer yapacaksınız, ivanovs var adam hiç kafa topunu alamıyor, basmıyor, diğerleri dersen zaten belli bir tane adam gibi ditekt oynayacak tranfer yok
Gecen yillardaki Denizlispor`dan hic farkimiz kalmadi.
Her sene kümede kalmak icin debelesiyoruz
existence 04.10.2010, 14:20 bakkal emmi bakkal emmi; puanın var mı? yok yok, galibiyetin var mı? yok yok, güzel oyunun var mı ? yok yok. ne duruyorsun ? sivas tan gitsene!!! gitsene!!! gitttttttt artık !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bozcelik 04.10.2010, 14:23 millet uyuma bülente bile 8 hafta dayandik sabrettik bu hocaya neden hala sabrediyoruz acilen istafa etmesi lazim mesut hocanin
mesut baskkal istifa
yok 7 hafta dayandık, 8 değil bilgin olsun
Sevgili Mesut Hoca!
Geçen sezon geldiğinde çok kötü bir Sivasspor'a geldin, ve o kötü Sivasspor'u vasat bir takım haline çevirerek 7 beraberlikle bizi ligde tuttun. Sana bunun için milyon kere teşekkür ettik bu forumlarda, insanlar seni Sivas'ı şampiyon yapmış gibi sevdiler.
Ancak gel gör ki hayat geçmişte yaşanmıyor, yaşadığımız gün bugündür ve bugün takıma dönüp baktığımızda en az geçen seneki takım kadar kötü, dirençsiz, zayıf, silik, ezik ve şahsiyetsiz bir futbol oynandığını görüyoruz!
Sayın Hocam, sezon başında sana en çok umut bağlayanlardan birisi bendim. Kurmadığınız bir kadroyla Sivas'a ruh üflemiştiniz ve bu şekilde lige tutunmuştuk. Bu sezon sizin kurduğunuz kadro ve sizinle kamp yapan futbolcularla çok daha dirençli bir takım göreceğimi umuyordum. Bu forumları takip edenler bilir. Size hep destek oldum. Ancak bugün itibariyle size tanımış olduğum kredi tamamen tükendi. Size artık güvenmiyorum.
Size bir çağrıda bulunmak istiyorum: Lütfen geçen yıl çok kıymetli beyefendi Muhsin Ertuğral hocamızın yaptığı gibi yapın ve tazminat beklemeden çekin gidin! Güzellikle ayrılalım. Kaçırdığı her galibiyetle 750 milyar, her beraberlikle 300 milyar gelirden olan ve göğüs reklamı alamadığı için Kızılay reklamını yerleştiren bu sahipsiz kulübe tazminat peşinde koşarak bir tekme de siz vurmayın! Lütfen, rica ediyorum!
Lütfen, güzelce istifa edin ve gidin! Sizi güzelliklerle hatırlamaya çalışalım!
Böyle bir Basarisizliga Taraftar daha fazla göz yummadi dur dedi burdan sesleniyorum Takima yeni bir Kan Lazim bunu Acilen yapin yoksa biz ikincikez Kümede kalma panigi yasamak istemiyoruz?
ayhandemir58 17.10.2010, 22:14 Sayın Mesut Bakkal..Biliyorum elimdeki malzeme bu diyeceksin,doğrudurdaa.
Ancaaakkkk,elindeki bu malzemeyi dahi yerli yerinde kullanamadığın kanaatindeyim.Bu nedenle önce futbolcularının,sonra kendinin ve şimdide taraftarın sana olan güvenini-inancını yitirdiği aşikar.Sıra Mecnun başkana geldi,O'da çıkış yolu arıyordur sanırım.KISACA KREDİNİ BİTİRDİN sayın hocam.Lütfen gereğini yapmakta bir an bile tereddüt etme noolurr.:confused:
Kardeş iyi diyorsunda taraftarı kim neye tutuyor. Şimdiye kadar taraftar için yönetim kaç transfer etti. Şimdiye kadar Sivas yerel basını kaç defa taraftarın sesini gündeme getirdi.Yaırn bir kaçtane bedava bilet dağıtır taraftarın sesini keserler.Tarafarı olmayan Gençlerbirliği bile hocanını istifa ettirdi. Bizimki hala iyi oynuyoruz diye(Sanki Sivaslılar aptal futboldan anlamaz dermiş cesine) kendini savunuyorlar.ben artık bu yönetiminde Sivas yerel basınında Sivası ve Sivassporu sevdiğinden şüphe duyuyorum
Sevgili Mesut Hoca!
Geçen sezon geldiğinde çok kötü bir Sivasspor'a geldin, ve o kötü Sivasspor'u vasat bir takım haline çevirerek 7 beraberlikle bizi ligde tuttun. Sana bunun için milyon kere teşekkür ettik bu forumlarda, insanlar seni Sivas'ı şampiyon yapmış gibi sevdiler.
Ancak gel gör ki hayat geçmişte yaşanmıyor, yaşadığımız gün bugündür ve bugün takıma dönüp baktığımızda en az geçen seneki takım kadar kötü, dirençsiz, zayıf, silik, ezik ve şahsiyetsiz bir futbol oynandığını görüyoruz!
Sayın Hocam, sezon başında sana en çok umut bağlayanlardan birisi bendim. Kurmadığınız bir kadroyla Sivas'a ruh üflemiştiniz ve bu şekilde lige tutunmuştuk. Bu sezon sizin kurduğunuz kadro ve sizinle kamp yapan futbolcularla çok daha dirençli bir takım göreceğimi umuyordum. Bu forumları takip edenler bilir. Size hep destek oldum. Ancak bugün itibariyle size tanımış olduğum kredi tamamen tükendi. Size artık güvenmiyorum.
Size bir çağrıda bulunmak istiyorum: Lütfen geçen yıl çok kıymetli beyefendi Muhsin Ertuğral hocamızın yaptığı gibi yapın ve tazminat beklemeden çekin gidin! Güzellikle ayrılalım. Kaçırdığı her galibiyetle 750 milyar, her beraberlikle 300 milyar gelirden olan ve göğüs reklamı alamadığı için Kızılay reklamını yerleştiren bu sahipsiz kulübe tazminat peşinde koşarak bir tekme de siz vurmayın! Lütfen, rica ediyorum!
Lütfen, güzelce istifa edin ve gidin! Sizi güzelliklerle hatırlamaya çalışalım!
Güzel bi yazı olmuş teşekkürle kardeşim.
vahit5834 17.10.2010, 22:53 Aldığımız bu ağır mağlubiyetten sonra mesut hocanın kredisi bitmiştir,bir takım hiçmi organize atak yapamaz ya,bu kadarmı aciz pozisyonsuz bir maç tamamlanır,top bizde görünüyor ama ortada pozisyon yok,kaleyi tutan doğru düzgün topumuz bile yok,yazıklar olsun diyorum,nerde beleş topçu var hepsini takıma doldurmuşlar,uğur kavuk denen adam hiç bir halta yaramıor sokaktaki adam ondan daha iyidir,MESUT HOCA KREDİN BİTTİ .....!
ne kredi arkadaşlar başka takımda olsa sabahı beklemezdi
üzüntüden kahroldum
pesinden m.yildizida al, ugurda al, dennisideeee, allllll takimin yarisini ve gitttttttttttttttttttt yeter be
senin mehmet yıldızla bir probleminmi var.İşte mehmet ve hayrettin oynamadı,çok beğendiğin suarez oynadı hala sorumlu mehmet ediyorsun.Burada bir sorumlu arayacaksanız önce yönetime bakın ,o kadar iyi futbolcu satıldı paralar kazanıldı,ama alınan futbolculara bakın hepsi bedava,geçen sene hadi bülent suçluydu bu senede mesut hcamı suçlu,mehmetmi suçlu,hayrettinmi suçlu bırakın bu işleri futbol analizini iyi yapın
BU TAKIMIN ANA DİREĞİ MEHMET VE HAYRETTİNDİR,10 senedir bu takımda sorun yaratmamış bir futbolcu şimdimi sorun oldu,
illada sorumlu arıyorsanız bu kavgaya müdahele edemeyen,haberdar olamayan yönetimdedir.
vahit5834 17.10.2010, 22:58 Güzel bi yazı olmuş teşekkürle kardeşim.
güzel yazı teşekkürler ama geçen sene bizi ligde mesut hoca bırakmadı bizi
diyarbakır yenile yenile kendi gitti hatırlatayım dedim güle güle hoca
halilim5858 17.10.2010, 23:00 PROTESTO EDIYORUM düsman bildigimiz takim trabzondan 6 yedikten sonra yüzü kizarmayan ve istifa etmeyen bakkali PROTESTO EDIYORUM kendi evimizde antepe puan verip istifa etmeyen bakkali PROTESTO EDIYORUM düsmemek icin rakip olacagimiz tek takim manisadan 3 yeyipte kulak asmayan istifa etmeyen bakkali PROTESTO EDIYORUM 5 mactir yenilmedigimiz gayseriden 4 yedikten sonra istafa etmeyen bakkali PROTESTO EDIYORUM 17 macta 1 galibiyet alan ve kendini basarili gören teknik heyeti ve yine PROTESTO EDIYORUM bunlara kulak asmayip bu takimda durmak isteyen bakkala destek cikan en sert bir sekilde PROTESTO EDIYORUM
söylenecek söz kalmadı, sözün bittiği yer.her hafta bir umut diye galibiyet elde ederiz diye yorumlarda bulunduk, lakin bunu yaşayamadık.insaflı olmak gerek, neden biz bu haldeyiz, neden biz hep düşüşdeyiz?bunları kendine sormayan, öz eleştiri yapmayan bir yönetim ve teknik heyetin olduğu bir takımın hali icler acısı.hoca ne oluyor bize, nereye götürüyorsunuz bizi? lütfen mantıklı bir cevab ver, düşüyoruz ya uyan artık, uçurumun kenarına geldik seninle...
ya bizi uçurumun kenarından çek al, ya da çek git arkana bakmadan, sadece sen değil beraberinde getirdikleirnde gitsin....
SempaticH 17.10.2010, 23:35 HOCA GURURUN VARSA YARINDAN TEZİ YOK GİT ARTIK İSTENMİYORSUN
nightmare58 18.10.2010, 00:15 gururun varsa sabah nete girdiğimde istifa ettiğini duyarız bakkal efendi İSTİFAAAAAAAAAAAA
yiğidokazım58 18.10.2010, 00:33 Sen hala burda mısın?
Ligden düşürene kadar gitmeyeceksin sanırım!
ekingölü 18.10.2010, 00:39 yuh be bu kadar yüzsüz olunmaz be
YİGİDOKENTLİ 18.10.2010, 02:16 İLHAN CAVCAVA HELAL OLSUN BAK GÖREVDEN ALDİ HOÇA BİZİM HOÇA ONUN KAYFASİ İSTİFA ETSEYDİ GENÇLERE GİDER AMA NERDE:)
Bulut@ğlu 18.10.2010, 06:19 mesut efendi almışsın eline sazı ben çalayım röportaj yapayım taraftar dinlesin diyorsun yanlış yapıyorsun sen bırak sazı röportajı taraftarı dinle topla bavulunu git bak herkes sana yalvarıyo git diye kötü konusanda olmamış kibar bir dille istifaya davet etmişler adam insan gibi kulak ver sesimize bir an önce git geç kalmayalım sezon sonu parmak hesabı yapmayalım
existence 18.10.2010, 08:40 Ho ca sen istifa etmezisen bu taraftar seni istifa ettirecek. 2 senede 1 galibiyet alsın. keşke onuda almaz olaydın, transferleride engelledin takımım süper diye. Bu mu takımın korkak adam. Herhafta bir bahane uyduruyorsun.
yönetim neyi bekliyor anlamıyorum mesut hocanın anında sözleşmesinin feshedilip yeni bir hoca getirilmesi gerekir.
Ali Selim 18.10.2010, 09:51 Arkadaşlar Bu hoca İSTİFA etmez taki yönetim tazminatını ödeyene kadar ee bizim yönetimde transferde paraya kıymadıki bu olayda kıysın.Ya Mesut bakkalın sözleşmesinde bulunan ilk yarıyı 20 puanla tamamlama opsiyonununu bekleyeceğiz ki büyük ihtimalle ilk yarıyı 20 puanın üzerinde kapatamayız Yada ikinci seçenek olan kulüpten öğrenelim bu adamın tazminat parası ne kadar taraftar olarak toplayıp biz gönderelim yoksa BANK ASYA 1. LİG 1. LİG BANK ASYA yolunda tavşanlı linyit spor maçlarını seyrederiz....
İstifa edecek bir durum olmadığı ve önümüzdeki maçlarda kaybedilen puanların telafi edileceğini ifade eden, sayın TD.M.Bakkal ne yazık ki, üzülerek ifade ediyorum ki istifa etmeyecek, çünki o bu takımın geçen yılın son haaftalarındaki performansını kazanacağını (yani bereberlik serisini) sanıyor ancak yanılıyor, biz iyiden iyiye ligin altına demir atmaya başlıyoruz.ne tuhaf ya, ne hoca ne teknik heyet ne de yöentimden biri çıkıp adam gibi delikanlıca hatalarını kabul edip, tum kamuoyundan taraftardan özür dilemedi, bundan sonra çıkışa geçeceğiz diyemedi,neden?
Sayın Bakkal hoca, bence işi tadında bırak.bu hafta bu hafta diyerekten geldik buralara ama halen değişen bir şey yok.yenilgi hem de farklı yenilgi.K.paşa ile birlikte en çok gol yiyen biziz, insan düşünmezmi ya neden bu kadar çok gol yiyoruz diye, hadi atamıyoruz bari yemiyelim ya.biz artık utanıyoruz takımın bu halini gördükçe, lütfen biraz da sizler utanın, çıkıp basının karşısına bildik ifadelerle demeç vermeyin, Buca maçı sırada, sanırım o maçda takım çıkışa geçecek diyeceksiniz , temenni ederim ki çıkışa geçeriz ama görünen köy kılavuz istemez, yenilgi olursa bakalım o zaman ne diyeceksiniz.Yönetim ve teknik heyet bir an önce biraraya gelerek acil önelem almalı, sonuç vahim....
sivaslihakan 18.10.2010, 10:26 bu adam neyi berkliyor daha
Daha öncede yazmıştım yine yazıyorum ;
"Bir an önce Mesut Bakkal gonderilmelidir. (Gururu olsaydı zaten istifa ederdi ama tazminat peşinde).
Yeni gelecek hoca takımı ve şehri zaten devre arasına kadar ancak çözecektir. Yani devre arasına kadar yine kötü sonuçlar devam edecektir.
Ama sadece hocanın gitmesi bizi kurtarmaz. Ara transferde 2'si yabancı banko oynayacak 6 futbolcu alınmalıdır.
Ama ne yeni hoca ne de yeni 6 oyuncu bizi yine kurtarmaz ! Çünkü geçen seneki Denizli gibi, takım takım olana dek 15.sıradaki takım 10-12 puan fark açarsa ne olursa olsun yine düşeriz ! "
Sözün özü tüm camia kendisini şimdiden Bank Asya'ya hazırlasın !!!
SempaticH 18.10.2010, 12:12 yav kardeşim git artık istenmiyorsun istifanı ver git bizde sana verilecek para pul yok çek git
58DraG KinG58 18.10.2010, 13:50 BU ADAMI ZATEN GELİNCEDE GÖZÜM TUTMAŞTI
İkisinden birini seç hoca.
Sana hangisi daha karizmatik geliyor.
Ne desinler istersin?
İstifa etti mi,Kovuldu mu?
Seç birini.
muhamusa 18.10.2010, 15:10 ugur kavuk denen adamın futbol topuyla alakası yok nasıl olurda şampiyonluğa oynayan takıma alınır.. nooldu takıma anlamak güç. BAKKAL bizim yapımıza uygun değil. agresif takımları çalıştırır mesut hoca onun içinde agresif oyuncu lazım topa basan adamlar lazım kim var böyle oynayan. genç oyuncu çıkaracağına ceyhundan medet umuyoruz.. RIZA ÇALIMBAY görev başına..
Turan 59 18.10.2010, 17:47 İlahi Mesut vallahi,sen daha istifa etmedin mi? çok bir adamsın.
mesele hocanın istifa edip etmeyecegi degil ihtiyaç duyulan mevkilere adam gibi transfer yapmak lazım
Üstteki yazıyı okuyunca aklıma geldi.
Ezel kaçıyordu az kalsın.Sağol renkdaş:D
SivaSTeaM58 18.10.2010, 22:39 arkadaslar yarın mesut bakkal isdifa edecek resmi acıklama yarın olurr
sebasteia 18.10.2010, 22:42 arkadaslar yarın mesut bakkal isdifa edecek resmi acıklama yarın olurr
kaynak?........
sebasteia 18.10.2010, 22:45 ersun yenal iş görür mü bizde?
gerçi bu defansla ersun yenal'ın ofansif futbolu birleşirse bu defa da tam otoban oluruz ama ondan başka da bize hayat verecek adam aklıma gelmiyor...
arkadaslar yarın mesut bakkal isdifa edecek resmi acıklama yarın olurr
Boş boş sallama yeni tlf bağlantısı yapıldı ve hoca görevimin başındayım diyor.:)
efekozan 18.10.2010, 23:12 Ayıptır Arkadaşlar ne kadar nankörsünüz bu adam bizi ligde bıraktı .........
Boş boş sallama yeni tlf bağlantısı yapıldı ve hoca görevimin başındayım diyor.:)
Artık inanamıyorum Mesut Hocam? Hala canlı yayında görevimin başındayım mı diyorsunuz? Sayın hocam sizin kırılmanızı, bize darılmanızı istemeyiz ama hocam ya peki bizim itibarımız, bizim Trabzon'da Kayseri'de beş paralık olan onurumuz, pörsüyen ruhumuz, dalga geçilen Yiğidoluğumuz? Hocam artık maçları bile izleyemiyorum?
Hiç boş yere kimse kötü gün dostluğu muhabbeti yapmasın, bu nasıl kötü gündü böyle bir buçuk yıldır ezim ezim eziliyoruz? Hocam eminim sen de artık inanmıyorsun, o halde neden insanı çıldırtıyorsun? Çekip gitmek için neyi bekliyorsun?
koyusivasli 19.10.2010, 02:50 bizim kaderimiz bu adum lar gitmez baskan nerde neden birsey yapmiyor anlamis degilim butakimi bu hale getiren ler utansin
:mad:
YİGİDOKENTLİ 19.10.2010, 03:58 Hoça istafa etmeli mehmet yildiz keita af edilmeli A2 lerle maça cikar harun toprakta takima geri alinmali forma verilmeli harun toprak sivassporun ardasi olur.
tekdoktirin 19.10.2010, 05:08 YİNE AYNI HASTALIKYOLLUYORUZ HOCAYI KİMGELECEK HOCA OYNASIN YADA ÇIKIP YA İNSAF MEHMETTİR BU TAKIMI BOZAN İYİ BİR SANTIRAFOR LAZIM
|
|