Orijinalini görmek için tıklayınız : Tek suçlu hoca mı acaba

şarkışla 58
26.09.2010, 22:16
Evet arkadaşlar kötü bir dönemdeyiz.Tamam hoca başarısız.Peki transfer yapmayan,nerede beleş oyuncu var alan,takımı huzurevine çeviren yönetimin hiç mi suçu yok.

bulutbey27
26.09.2010, 22:18
asıl suçlu o yönetim zaten hocayıda beleş getirdi eli cebine gitmeyen yönetim le ligde iş yapılırmı kardeşim bıraksın bu işi yapamıyorsa

erhan58_58
yönetimin suçu olmazmı kardeş tüm suç paraları cep eden yönetin onlarda işin böyle gitmeyecegini biliyor

sebasteia
mecnun başkan hani geçen yıldan ders almıştınız????????

yanına mesut hocayı da al, fikreti de al hepiniz gidin....

biz de haddimizi bile bile, beklentiye girmeden gidip 2. ligimizde top oynayalım, neyimize süper ligde futbol oynamak, burada sürekli ağzımıza .ıçılacağına hiç olmazsa alt liglerde arada bir galip geliriz de mutlu oluruz....

calipso
26.09.2010, 22:19
o halde yönetim istifa :confused: ..çözüm bu mu?

gangster
26.09.2010, 22:19
Evet arkadaşlar kötü bir dönemdeyiz.Tamam hoca başarısız.Peki transfer yapmayan,nerede beleş oyuncu var alan,takımı huzurevine çeviren yönetimin hiç mi suçu yok.

Geçen seneden bu yana en büyük suç yönetimde.Hoca şunu alalım bu satalım dese de sonuçta son söz yönetimin!!

erhan58_58
26.09.2010, 22:20
şu anda bir işi olmayan sayın faruk taşsaten bey kızının dügününe sanatcı getiriyormuş duyduguma göre!!!! sivas merkezde daire altında jip daha ne istesin adam tabi kös kös öten fikret beyide unutmamak lazım başarılı zamanda ekranlardan inmiyordu şimdi nerede acaba balıklı kablıcada balıkmı besliyor acaba ?

babapiton
26.09.2010, 22:20
Tabi Suçu var ama Mesut Bakkal Bu Takımı Kendi istedi Takımım Yeterli Dedi.Ama Yönetim Akıllanmıyor Bülent Uygunda Oldugu Gibi Tüm Yetkiyi Hocaya Vermiyeceksin Bunu Kötüye Kullanan Hocalar Çıkar.

58candide58
26.09.2010, 22:21

aynen kardeş..yönetim futboldan başka herşeyle ilgileniyor:mad::mad:

bulutbey27
26.09.2010, 22:21
bizi kandırmaktan başka bi iş yapmadılar hep korku dolu yaşamaktansa düşerse düşer çıkarsa çıkar ne yapalım yani yönetim zaten takımın hakkını bile savunmuyorki hakkı yeniyor sessiz kalıyor ondan sonra örnek takım örnek başkan biraz cazgırlık ta biz yapalım

şarkışla 58
26.09.2010, 22:24
Tabi Suçu var ama Mesut Bakkal Bu Takımı Kendi istedi Takımım Yeterli Dedi.Ama Yönetim Akıllanmıyor Bülent Uygunda Oldugu Gibi Tüm Yetkiyi Hocaya Vermiyeceksin Bunu Kötüye Kullanan Hocalar Çıkar.

Bana göre yönetim kendine uygun bir hoca buldu Mesut hoca yani.Yönetim istediği herşeyi yaptırtıyor hocaya.Tabi hocanında sesi çıkmıyor olan taraftara oluyor

zaral
26.09.2010, 22:24
hiçbir zaman tek suçlu olmaz ama illaki en suçlu vardır ve en suçluda şuan içn hoca niye mi
1- daha lig başlamadan ligde kalmak yeterli 10 a girsek çok iyi olur diye hedef konmaz.
2- manisaya bile bir puan iyidir diye gitmek olmaz.
3- sırf birilerinin sempatisini kazanmak için eksik kadroya yeterli demekle olmaz.
4- mehmet denen malağa kaç haftadır katlanmakla olmaz.
5- kaç haftadır hatta aydır tek galibiyetle olmaz.
6- işin özü kısacası senle olmaaaazzzz hocaammmmmmm
eğer hala biraz kaldıysa gururunla onurunla git hoca aç önümüzü yeter artık !!! :mad::mad::mad:

Baykus~ibb34
26.09.2010, 22:29
Yanlış bir zihniyet yanlış bir düşünce mantalitesi son derece yanlış verilen kararlar sağı solu , eni boyu her şey yanlış.Yahudi ne demiş ? Ucuz mal alacak kadar henüz zengin olmadım , hem alımlı çalım , boylu poslu , cicili bicili gelin arıyorsun ? başlık parasına kıyamıyorsun . Lig başında akıl dolu transferler yapsaydı Sivasspor elektrik yol su olarak zaten galibiyet ve beraberlik primleri yaptıkları transferleri beleşe getirecekti böyle dahamı iyi oldu , Trilyonlar çöpe gidiyor , klübün imajı zedeleniyor , sponsor bulamıyor , taraftar küsüyor ? Yok öyle 3 kuruşa 5 köfte , kaz gelen yerden tavuk esirgenmez ..;)

Caner POLAT
26.09.2010, 22:30
Hocanın kadar yönetiminde şuçu var tabi ama hoca yaptığı açıklamalarda kadromdan memnunum tarzında açıklamalar yapıyor.Yönetim tek şuçu ise transferde cimrilik yapması ve hiçbirşeyden ders almaması.Seneye maçlarımızı trt de izliyeceğiz heralde :mad:

karşıyakalı
26.09.2010, 22:30
HİÇ KİMSENİN ŞUÇU YOK NE YÖNETİMİN NE HOCANIN NEDE TOPÇULARIN tek suçlu var oda rakip takımlar ..lan rakiplerimiz ne gerek vardı genç ve kaliteli oyunculardan takım kuracak onlara bi sürü para verecek.siz hiçmi geçen yıldan ders almadınız bak mecnun başkan ne güzel ders almış.sizde bizim gibi para vermeden yaşlı oyunculardan takım kursanıza be adiler.hem ne gerek var her oynadıgımız takım bizi yeniyor .işte suçluyu bulduk asıl suçlu bizi yenen ve sahada rezil eden rakip takımlar.kimse takımda eksigim yok takım çok iyi diyen hocaya ve transfere para harcamayan yönetime kızmasın lütfen.kkızacaksanız rakip takımlara kızın

sivaslihakan
26.09.2010, 22:32
su anda yönetimin istifa etmesi cözüm getirmez hoca gitmesi lazim yerine ya rza hoca yada ersun hoca getirilmeli

denis
26.09.2010, 22:33
AVCI AVCI AVCI - ABDULLAH AVCI

GETIRSINLER ABDULLAH AVCI' YI BU REZILLIKLERDEN KURTULALIM,

BURSA MACI ONCESINDE TAS GIBI TAKIM YAPAN YONECILIERIN DE BIR DAHA YUZUNU GORMEK ISTEMIYORUZ[/B]

ahbey
26.09.2010, 22:34
Bu takımda kimsenin suçu yok.. Tek suçlu Fatmagül..
:mad:

karşıyakalı
26.09.2010, 22:35
özür dilerim beyler hakemi yazmayı unuttum.rakipler suçluda hakem degilmi.sen her atılan gole gol diye orta noktayı gösteriyonki.iptal ettim de ofsayt de faül yaptınız de.verme rakiplerin sivasa attıkları golleri .bak o zaman hiç yeniliyomuyuz her maçımın berabere biter çünki biz gol atamayacagımız için .ama bununda çaresi yine hakem hemen bi penaltı ver olur biter işte sana galibiyet şampiyon sivas .yaşasın yönetim yaşasın hoca yaşasın topçular

karşıyakalı
26.09.2010, 22:39
ya arkadaşlar şimdiki gençlerde hiç saygı kalmamış bizim zamanımızda hiç böylemiydi saygı sevgi vardı karşılıklı.lan saygısız manisa takımı karşınızda sizin babanız yaşında oyunculardan kurulu bi takım var bu ne terbiyesizlik bu ne saygısızlık insan büyügünü hiç rezil edermi biraz saygılı olun ne gerek vardı 3 gol atıp 10 gol kaçırmanın geregi ne.böyle yaparsan büyüklerinde seni sevmez tabii.sen büyügüne saygılı olki oda seni sevsin.naaparsın zamane gençligi işte laf anlamıyolarki

furkancfc
26.09.2010, 22:42
Kimse laf salatası yapmasın tek suclu hoca felan değil. Futbolculardan hangisi oynuyor ? Hangisi canını dişine takarak mücadele ediyor ? Herkeste bi umursamazlık,disiplin yok. Adamlar oyundan yürüyerek çıkıyor , korneri , taçı 1 saatte atıyor bizden bi oyuncu gidipte itiraz etmiyor hakeme yazık bee. Bu kadar mı isteksizlik olur. Hakkını vermeyeceksen giyme kardesim o formayı. Lig kupa umrumuzda değil ama formanın armanın hakkını vermiyorlar. Zorumuza gidiyor..

halilim5858
26.09.2010, 22:45
bence bütün suc hocanin bülent uygun istemeyi biliyordu yönetim aliyordu ama bu hoca istemiyor

sebasteia
26.09.2010, 22:46
sıfır oğlı sıfır elde var sıfır......

şimdiki halimiz ile 15 ay öncesi arasında bir fark var mı? YOKKKK

şimdiki halimiz ile 10 ay öncesi arasında bir fark var mı? YOKKKK

şimdiki halimiz ile 5 ay öncesi arasında bir fark var mı? YOKKKK

dönüp dolaşıp yine bank asya'nın kapısına geldik!

allah hepinizin belasını versin, mesut hoca'nın da fikret'in de yönetimin deeeeeeeeeeeeee

yarın sabah bu takımda hala birileri sorumluluk almamış ve defolup gitmemiş olursa vallahi de billahi de bir daha bu takımı takip etmeyeceğim. kanser oldum lannn

oNuR5Sekiz
26.09.2010, 22:47
Bir takımın başkanı olmak o takımla deplasmanlara gitmek değil bir takımın yöneticisi olmak sadece galibiyetlerden sonra ortaya çıkmak değil eğer ki gönül veriyorsan ya tam ya da hiç vermeyeceksin ya masaya yumruğunu vuracaksın ya da bırakacaksın ben ne futbolcuya ne de teknik ekibe suç bulurum arkadaş...Bu takımın en fazlası bu kadar manisasporun yedeğine bakıyorum kahe ve gökhan emreciksin bizimkilere bakıyorum ibrahin şahin vb.. işte herşey ortada değilmi arkadaş bu yönetimin sivaslıya layık gördüğü futbolcular sonrada çıkıp hala aynı terane geçen seneden ders aldık bence dersi yanlış almışsınızzzz....

zaralı19
26.09.2010, 22:51
ben şunu söylüyorum herkez suçlu taraftarından tut yönetime kadar herkesin suçu var bak bursaya desteklersen herşey olur tepki gösterirsen herşey Allah yardımcımız olsun ne diyeyim

yigido_furkan
26.09.2010, 22:54
yonetım ıstıfa demek kolay bu yonetım bıraksa bu takım sahıpsız kalır. O kadar zengın var daha 1 tanesı reklam vermıyor. oyle pc basından ıstıfa demesı kolay. tamam hataları olabılır ama bu takımı buralara getıren kım dusunun bakalım. 2. ligten rekor puanla süper lıge cıktık 2 yıl super lıgte sampıyonluga oynadık hemen nasılda unutuyosunuz gecmısı. malatyalar sakaryalar kocaelıler adanalar nerelerde herkes bılıyor bız oyle yada boyle 6 yıldır süper ligteyiz. Son uefa şampıyonu shaktar geldı stad yarı yarıya bostu bnce herkes kendıne bakmalı elbet bı yerden sonra takım duzelecek ama artık bızlerde her sene sampıyonluga oynayan bır takım beklemeyelım o gunler bıttı

tonusluyum
26.09.2010, 22:55
Fikret Ünsal gitsin yeterrrrrrrrrrrrrr

sebasteia
26.09.2010, 22:57
yonetım ıstıfa demek kolay bu yonetım bıraksa bu takım sahıpsız kalır. O kadar zengın var daha 1 tanesı reklam vermıyor. oyle pc basından ıstıfa demesı kolay. tamam hataları olabılır ama bu takımı buralara getıren kım dusunun bakalım. 2. ligten rekor puanla süper lıge cıktık 2 yıl super lıgte sampıyonluga oynadık hemen nasılda unutuyosunuz gecmısı. malatyalar sakaryalar kocaelıler adanalar nerelerde herkes bılıyor bız oyle yada boyle 6 yıldır süper ligteyiz. Son uefa şampıyonu shaktar geldı stad yarı yarıya bostu bnce herkes kendıne bakmalı elbet bı yerden sonra takım duzelecek ama artık bızlerde her sene sampıyonluga oynayan bır takım beklemeyelım o gunler bıttı

her sene şampiyonluğa oynayalım diyen kim?????????

her sene düşmemeye oynamayalım diyoruz ya da adam gibi bir sezonda düşelim de acı çekmeyelim her yıl!

sVs
26.09.2010, 22:57
Bu takımda kimsenin suçu yok.. Tek suçlu Fatmagül..
:mad:

harika ya bu stresde güldürdün ya beni toprağım helal sana

zaral
26.09.2010, 22:59
Kimse laf salatası yapmasın tek suclu hoca felan değil. Futbolculardan hangisi oynuyor ? Hangisi canını dişine takarak mücadele ediyor ? Herkeste bi umursamazlık,disiplin yok. Adamlar oyundan yürüyerek çıkıyor , korneri , taçı 1 saatte atıyor bizden bi oyuncu gidipte itiraz etmiyor hakeme yazık bee. Bu kadar mı isteksizlik olur. Hakkını vermeyeceksen giyme kardesim o formayı. Lig kupa umrumuzda değil ama formanın armanın hakkını vermiyorlar. Zorumuza gidiyor..

kardeşim sende haklısın tabiki tek suçlu hoca olmayabilir ama o futbolcular için bu kadro bana yeter demedi mi hoca ve bu takımı maça hazırlıyacak motive edecek hırslandıracak kişi seni bilmem ama bence hoca ama seksen defa dedik hoca denen adamın kendinde hırs yok ki takımı motive etsin kim sallar böyle hocayı

bulutbey27
26.09.2010, 23:00
hoca sen yol yakınken evine git dah sivasa gelme bide sana bilet parası ödemiyelim

50sekiz
Tek suclu yönetim.
Hocayi getiren yine yönetim.
Transfere yeterince para ayirmayan yine yönetim
Yani olaya nerden bakarsaniz bakin yolun sonu yönetime varir!

yigido_furkan
her sene şampiyonluğa oynayalım diyen kim?????????

her sene düşmemeye oynamayalım diyoruz ya da adam gibi bir sezonda düşelim de acı çekmeyelim her yıl!

2.ligte sampıyonluga oynaamak daha zevklı gelıo sanırım???

sebasteia
26.09.2010, 23:03
2.ligte sampıyonluga oynaamak daha zevklı gelıo sanırım???

sürekli 15 ve 18. sıralar arasında gezinip her hafta birisinin fatmagül'ü olmaktansa kardeş bir alt ligde bir kaç haftada bir galibiyet almak daha zevkli evet!

hasan5884
26.09.2010, 23:03
Disiplin Hiç Yok Takımda !!!....
oyuncular çok disiplisiz hemen kopuyorlar...93 dk gol yenirmi Allah aşkına iki haftadır hep aynı...Mesut hoca yönetemiyor artık hepimiz görüyoruz...

Asıl suçlu yönetimdir..Bence..

Metal Gear
26.09.2010, 23:04
Şu takımda antremansız beni,hangi mevkiye koyarsanız koyun hepsinden daha iyi oynarım!Hatta gözümü de bir bezle bağlayın yine iyi oynarım!

hasan5884
26.09.2010, 23:05
sürekli 15 ve 18. sıralar arasında gezinip her hafta birisinin fatmagül'ü olmaktansa kardeş bir alt ligde bir kaç haftada bir galibiyet almak daha zevkli evet!

en azından reziliğimizi gizleriz..Haklısın

zkrllh58
26.09.2010, 23:13
TEK SUÇLU BİZİZ GALİBA BUNLARA GÜVENDİĞİMİZ İÇİN.

şarkışla 58
26.09.2010, 23:26
suçlu başta hoca tabi ama yönetimde suçlu

şarkışla 58
26.09.2010, 23:28
Biz asıl yanlışı sezona Mesut hoca ile başlamakla yaptık

subasi29
26.09.2010, 23:36
Hoca ile is bitmiyor,takim yonetim el ele verecek ki birseyler kazanabilelim

nefhret_58
26.09.2010, 23:50
Gardaş lig ikinciliğinden gelen parayı midesine indiren, transfer yapmayıp elindekini de Bülent Uygun la gönderen, fransa dan ithal İlhan Cavcav taktiğiyle 2 biraya futbol oynayan, kalesinde 6 gol gördükten sonra bile sırıtabilen, Sivas ın ekmeğini yiyip, Sivas ı beğenmeyen herkesin Allah belasını versin.

tekdoktirin
27.09.2010, 00:18
BENCE YÖNETİM SUÇLU ŞÜNKÜ TIRANS FER YAPMADI ÖRNEK ŞABALALA YI ALSA İDİ FARKLI OLACAKTI HERŞEY İKİLİĞ DE ALIRIZ ARTIK YAZIK ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,, İNSAF BEYLER

YİGİDOKENTLİ
27.09.2010, 00:26
Burda boş boş konuşmayin belediyenin elindeydik bizi aldi cikardi şampiyonluga oynatti elinden gelenin en iyisi yapti nankörlük etmeyin süçlü varsa hoça gecense diyarbakirspor kötüydü bizi beraberlikle ligde kaldik hoça çok önemli başkana laf yok başkanda birakirsa ligden silerler bizi amatöre düşeriz belediyede bakmaz bediyespor bakiyor cünkü boş boş saçmalamayin.

asdera58
27.09.2010, 00:33
ya arkadaşlar mesut hoca gitse kim gelecek onun yerine bazıları demiş ersun hoca abdullah hoca Allah aşkına kim inanıyor bnların geleceğine abdullah hocanıın zaten takımı var gelmez o deikleriniz bşka kim var t. direktör olarak. sonumuz hayrola inş.

ahmetbaba
27.09.2010, 00:33
bence hocanın suçu var,ama bu takıma mourinho gelse yine bi değişiklik olmaz.takımımız nerdeyse forvetsiz oynuyor...

tekdoktirin
27.09.2010, 00:39
YA BU TAKIMIN BORCU YOK DİYORLAR AMA TIRANSFER YOK GALİBİYETTE YOK NORMAL E NERDE GELİRLER YOK UÇTU SALAKMI BU İNSANLAR SANI YORLAR AKILLI OLUN İŞİNİZİ YAPIN BİR GÜN SORULUR HESABI ENAZINDA ALLAH SORAR ALLAH BEYLER

badger5858
27.09.2010, 00:45
hocanın hiçbir suçu yok.. adamın kapasitesi bellii...
tek suçlu YÖNETİM... para harcamamak için nerde bedelsiz adam varsa toplayan, fikret ünsal gibi sadece başarıdan nemalanmaya çalışan işe yaramaz adamın olduğu yerden zaten hayır gelmez bence...

anlamadığım konu ise bu takım başarılı olmadan önce de borcu yoktu yanlış hatırlamıyorsam... başarılı sezonlar sonucunda ciddi paralar girdi kulüp kasasına... stadın tadilatı dışında önemli bi harcamada olmadı... peki onca para nerde ???????????????????? neden 3 kuruşa kıyıp hala transfer yapmaktan neden korkuyoruz??????????

tekdoktirin
27.09.2010, 00:50
HAYIR BENCE ÖNCE YÖNETİM SUÇLU KATILI YORUM UCUZ TOPCU ALSANA BUKADAR YANİ

rmznshn
27.09.2010, 01:09
HER MAÇ TA GOL YENİR Mİ?
28 Mart 2010 Gaziantepspor : 2 Sivasspor : 2
5 Nisan 2010 Sivasspor : 1 Galatasaray : 1
12 Nisan 2010 Kayserispor : 2 Sivasspor : 2
24 Nisan 2010 Beşiktaş : 2 Sivasspor : 2
2 Mayıs 2010 Sivasspor : 1 Kasımpaşa : 1
9 Mayıs 2010 Eskişehirspor : 1 Sivasspor : 1
15 Mayıs 2010 Sivasspor : 3 Ankaragücü : 3
14 Ağustos 2010 Sivasspor : 2 Galatasaray : 1
21 Ağustos 2010 Antalyaspor : 1 Sivasspor : 1
28 Ağustos 2010 Sivasspor : 0 Bursaspor : 2
13 Eylül 2010 Trabzonspor : 6 Sivasspor : 1
18 Eylül 2010 Sivasspor : 1 Eskişehirspor : 1
26 Eylül 2010 Manisaspor : 3 Sivasspor : 0

Yukarıda Mesut Bakkal yönetiminde çıktığımız lig maçlarının skorları görülmekte. Görülüyor ki oynadığımız 13 maçın tamamında da gol yemeden maçı bitiremedik. 13 maçtaki yediğimiz gol ortalaması 2. bu durum akıllara şu soruyu getiriyor. HER MAÇ TA GOL YENİR Mİ?

Sivasspor takımı süper lige çıktığı günden beri oynadığı futbolla taraflı tarafsız herkesin aklında şu cümlelerle kalmıştır. “Sağlam defansları var. Kalecileri çok iyi. Zor gol yiyorlar… vs.” Gerçekten de hem Lorant zamanında hem de Bülent Uygun zamanında Sivasspora gol atmak o kadar kolay değildi. Bunun sebeplerinden biri o zaman ki hocaların takıma oynattığı oyun sistemiyle alakalıydı. Yani önce defansımızı sağlama alalım, gol yemeyelim, nasıl olsa atarız veya atamazsak en azından yenilmeyiz diye bir düşünce vardı. Bunda da ne kadar başarılı olduğumuz ortada.
Ama bugüne geldiğimizde son iki sezondur takım ne kadar üst düzey mücadele etse bile bir şekilde gol yememiz kaçınılmaz oluyor. Bunun ilk ve en önemli sebebi olarak teknik direktörün takıma defansif anlamda bir katkı sağlayamadığını görüyorum. Yani bence Mesut Hoca Sivasspora sürekli olmasa da zaman zaman çok mücadeleci futbol oynatsa da takım defansı anlamında şimdiye kadar takıma yaptığı bir katkı olduğunu düşünmüyorum. Özellikle topun kaybedildiği yerde gerekli baskının yapılmaması, en uçtaki oyuncumuzla en gerideki oyuncumuz arasındaki mesafenin daraltılamaması ve rakibe hep geniş alan bırakmamız çok gol yenilmesinde başrolü oynayan noktalar.

Şimdi Sivassporun çok kolay gol yemesine herkes birçok sebep gösterebilir. Mesela, kalecimiz iyi değil, defansta bireysel hatalar yapıyoruz, stoperlerimiz iyi değil, bekler iyi değil, takım yaşlı fazla koşamıyor, bazı futbolcular güçsüz yeterli mücadeleyi yapamıyor gibi.
Ben bunları takımın gol yemesine ana sebep olarak görmüyorum. Bence esas sıkıntı takımın defansif anlayışına Mesut Bakkalın katkı sağlayamaması. Yani Hoca bu yönde yetersiz.

Herkesin Mesut Bakkalı istifa çağırdığı bir durumda ben kalsın diye bir ısrarda bulunmayacağım. Ama illa da gitsin ve Sivasspor bulunduğu bu durumdan hemen kurtarır diye de bir şey düşünmüyorum. En azından önümüzdeki Gaziantep maçını da beklemekten yanayım.
Saygılarımla…

Bulut@ğlu
27.09.2010, 02:58
tamam yönetimde suçlu ama en büyük suç hocada hoca elindeki kadroyu kullanamıyorki estek köstek hesabı yapıyor

Yusuf Çevik
27.09.2010, 07:45
ntv spora bakıyorum sergen diyorki tff nin verdiği para transfer için yeterli + sivasspor borcu olmayan takımlardan neden futbolcu almıyorda butun beleşleri topluyor...................Baş kanım topcuya para vermessen bankasyadayız ona göre :)

karşıyakalı
27.09.2010, 08:17
kimse istifa etmiyosa o zaman ben maçlara gitmekten ve sivassporu izlemekten istifa ediyorum.demeki suç kimsede degil bendeymiş.suçumu itiraf ediyor ve yapılması gerekeni yapıyorum.suçluyum ve cezama razıyım. VATAN SAOLSUN

TEKOTORİTE58
27.09.2010, 09:13

ŞARKIŞLA 58 DEDİGİME GELDİNİZMİ BEN HAFTALAR ÖNCE BU HOCANIN İŞİ BİTTİ BOŞA KALIYOR BİZE BUNDAN SONRA FAYDASI OLMAZ DEMİŞTİM GÖRDÜK İŞTE DÜN MAÇIN EN İYİ ADAMI SUAREZDİ DAHA ÖNCELERİ OYNASA İDİ SİVASSPOR BURDA OLMAZDI BU HOCANIN HEDEDEFİ YOK PARAMI ALIYIM O KADAR HOCANIN ŞUŞU ŞU MADAM YÖNETİM İSTEDİGİ OYUNCULARI ALMIYORSA ODA BAŞTAN İSTİFA ETSEYDİYA BU TAKIM YETERLİ, DİYEN BEN DEGİLDİM MESUT HOCA TAKIMA ZARAR VERMEDEN ÇEK GİT NE OLACAK BU HAFTADA ANTEO MAÇI KAYBEDİLECEK ÖYLEMİ GİDECEKSİN BARİ BELKJİ YENİ HOCA İLE 2.3 MAÇ ALIRIZ ALLAH AŞKINA 15 MAÇTA 1 GALİBİYET ALAN HOCANIN NESİNİ ARIYACAGIZ BÜLENTE BİLE BU KADAR TAHAMMÜL EDİ,LMEDİ HOCA İSTİFAA

ekingölü
27.09.2010, 09:25
takım komple suçlu,tepeden tırnağa bu nebiçim rezalet yahu

ercan58.a
27.09.2010, 09:26
rezillik-kepazelik
ne sayarsanız sayın
artık sivasspordan konuşamaz duruma getirdiler bizi
geçen yıldan dersimizi aldık diyen geri zekalılar bayagı ders almışlar bravo

Salim58
27.09.2010, 09:41
1 Bursaspor 5 | 15
2 Beşiktas 6 | 13
3 Galatasaray 6 | 12
4 Trabzonspor 6 | 11
5 Kayserispor 6 | 11
6 K. Karabükspor 6 | 10
7 İstanbul B.B. 6 | 9
8 Antalyaspor 6 | 8
9 Gençlerbirliği 6 | 8
10 Fenerbahçe 5 | 7
11 Ankaragücü 6 | 7
12 Gaziantepspor 5 | 6
13 Konyaspor 6 | 6
14 Manisaspor 6 | 6
15 Bucaspor 6 | 5
16 Sivasspor 6 | 5
17 Eskişehirspor 6 | 2
18 Kasımpaşa 5 | 2

Tabloya bak yerimizi almışız maşallah bu kafayla bu oyunla artık burdan zor kurtuluruz.

Hocanın sucu yok biz vefakar taraftar varken hoca suclu demek yakışmaz bize.

Hacıymış hocaymış tanımam ben vakit gecirilmeden bu takımda radikal kararlar alınması gerek.İş işten gecerse neye yararki.

Yazık bu takıma gönül vermiş binlerce taraftara yazık.Birazda bu taraftarın sesine kulak verin hep biz haklıyız hep biz iyi biliyoruz mantığına son verin artık..

karyola
27.09.2010, 10:14
mesut bakkal bu takımda hocamı yoksa fıguran mı!transfer donemınde yonetım futbolcu aldı hoca da ellerı onunde tamam efendım dıyerek bu rezaletı mı hazırladı:mad:

ccey
27.09.2010, 10:46
bence yönetimin çok hatası var, taransferlere bakın sadece 34 yaşındaki ceyhun birazda nas iş yapıyor, onun dışında adamn gibi yaratıcı vurucu bir adam alınmış mı, manisanın kadroya ve yedekler bak bizimkine bak, adamların yedekleri çıksa bizi yine yenerdi, bu seferde devre aradında 10 tane geçensenneki gibi faydasız adam alıp parayı sokağa atacaklar, lig başında adamgibi 2 transfer yapısa bunlar yaşnmazdı

yorumcuyuz
27.09.2010, 10:56
bedava kalıntı futbolcuyla buraya kadar arkadas...! bizim bu hale gelmemizin tek nedeni YÖNETİMDİR...!

hiko58
27.09.2010, 11:19
bence tek suçlu hoca. nedenini açıklayayım. futbolcular ağır antreman istemiyor ve sevmiyor bu işin doğrusu. muhsin ertuğral hoca başarısız bir hocamıydı da gitti. muhsin ertuğratl dünya çapında bir teknik drektör. her takımda iş yapacak bir hoca. bu adam sivasspordamı iş yapamayacak. bir kaç antremanını izledim. çok disiplinli müthiş antreman yaptıran kondisyon kazandırmak için uğraşan bir hoca idi. futbolcularla laubai harekerler yapmayan ciddi bir hocaydı. futbolcular ağır antremanı sevmediler istemediler sahada futbollarını oynamadılar. sivası düşürmek pahasına özellikle hata yaptılarki muhsin hoca gönderilsin diye. peki şimdi takım antreman yapıyormu. bir bakınız. hiçde değil. mesut bakkal futbolculara uymuş ne şiş yansın ne kabap m,isali herkesi idare etmeye çalışıyor ama takım gittikçe eziliyor sivaslı eziliyor. sivaslı ağlıyor. kimsenin umurunda değil. tek suçlu hocadır. çünkü futbolcuya teslim olmuştur. futbolcuya hakim olamamıştır.

oNuR
27.09.2010, 11:20
Suçu tek bir noktaya yansıtmak yanlış olur.Ancak bana göre yönetimin payı biraz daha fazla.Çünkü son söz onlarda.Onların onayı olmadıkça ufacık bir taş yerinden oynamaz.Borçsuz kulübüz diye ortalarda dolaşıyolar.2 senede herkesin bildiği ciddiye alınacak gelirler elde edildi.Bu gelirler hangi alanda kullanıldı ? Alt yapıyamı yatırım yapıldı ? Stat mı geliştirildi? Transfermi yapıldı. Birilerinin bunun hesabını vermesi gerek.Günden güne eriyoruz bunu yöneticiler görmüyormu..Yazık.

karakocyakup58
27.09.2010, 11:23
evett tek suçlu mesut hoca + transverin önüne geçen fikret ünsal.. nie derseniz.. manisasporda iş yoktu takii hikmet karaman gelene kadar..şimdi manisaya bakın adamlar trapzona 3 atıyor sonra dönüp bizdde 3 atıyor.. tek sorun mesut bakkal.. artık bize agresif hoca lazım fatih terim gibi.. bastırın paraya alın gelin fatih terimi.. alın getirin mustafa denizliyi.. veya Tony Mowbray
yada lucesku şampiyon olalım BÜYÜK BASKAN DUY SESİMİZİ..

SIVAS58FOREVER
27.09.2010, 11:30
Dün akşam Manisa’da oynan maçta yine bir SivasSpor klasiği izledik. Oynadığı müthiş oyunuyla seyircilerin beğenisi toplayan SivasSpor, ManisaSpor taraftarından alkış aldı.
SivasSpor’un genç ve başarılı teknik direktörü Ferhat Bıkmaz, başarılarının devam edeceğini belirtti. Fikret Ünsal gibi bir forvet oyuncunsa sahip oldukları için çok mutlu olduklarını belirten genç çalıştırıcı, defans hattındaki Mehmet Yıldız ve Suarez’in ise gün geçtikçe çok daha iyi savunma yaptıklarını belirtti. Takımın başarılı kalecisi Mesut Bakkal’a da övgüler yağdıran genç hoca, transfer sezonunda Milan Baroş’u yedek kaleci olarak transfer etmek istediklerini belirtti.
Liverpool’un kendisine yaptığı astronomik teklife sıcak bakmadığını bilinen tecrübeli forvet oyuncusu “Cuk Cuk Fiko” lakaplı Fikret Ünsal’ın gol kralı olacağı konusundaki iddialı açıklamaları da göz önüne alınırsa SivasSpor’un bu sene gene tüm Türkiye’ye keyif veren bir futbol izletmeye devam edeceğini söyleyebiliriz.

kandal
27.09.2010, 11:35
:mad:SORUN HOCA FUTBOLCU DEGİL SORUN YÖNETİM ZAFİYETİ BİRAN ÖNCE YÖNETİMDE REVİZYONA GİDİLMELİ İSTERSENİZ KRAL HOCA GETİRİN ÇÖZÜLMEZ ADAMLAR SİVAS SPORU İNEK GİBİ SAGIYORLAR BİR ALLAHIN KULUDA DUR DEMİYOR....:mad:

ercan58.a
27.09.2010, 12:28
tek şuçlu degil ama baş suçlu hoca
diger suçlular ise yönetemeyenler
adı yönetici olanlar

davulcu
27.09.2010, 12:28
bir usta düşünün elindeki malzeme iyi olursa yaptığı işde iyi olur malzeme kötü olursa işte böyle olur

ercan58.a
27.09.2010, 12:56
allah belanı versin hoca
buca bile bizim üstümüzde hazmedemiyoruz
allah seni ve yönetimi kahretsin

50sekiz
27.09.2010, 13:03
Bi duyum aldim, baskan internette yeni hoca aramaya baslamis.
Büyük ihtimalle yeni hocamiz ya Manav ya da Kasap olacakmis :D :mad: :D

Baykus~ibb34
27.09.2010, 13:07
:mad:SORUN HOCA FUTBOLCU DEGİL SORUN YÖNETİM ZAFİYETİ BİRAN ÖNCE YÖNETİMDE REVİZYONA GİDİLMELİ İSTERSENİZ KRAL HOCA GETİRİN ÇÖZÜLMEZ ADAMLAR SİVAS SPORU İNEK GİBİ SAGIYORLAR BİR ALLAHIN KULUDA DUR DEMİYOR....:mad:

Aynen öyle sadece hoca ile olacak iş değil , kökten Revizyon şart bu takıma başta Fikret Ünsal'ile başlamak gerekli sıra ile daha sonra , Sivasspor adını reklam olarak görüp bedava meşhur olan , servetine servet katan , Türkiye'deki en büyük Reneult Mais gerek shovrom satış gerek serviste ilk 50 de olan , 100 Tane Sivasspor'luya sorsanız orta yaş ve üstü Mehmet Oflaz kim diye? %75'inin tanımadığı Başkan yardımcısından yola çıkılmalı!!!:mad:

ayna26
27.09.2010, 15:45
tek suçlu olmaz, suçu ortaya çıkaran dahili ve harici etkenler vardır.suç bir kişiye mal edilemez.tümevarım ilkesini uygulayalım, takımı oluşturan sadece futbolcularmıdır, değil, bunların içinde teknik heyet, yönetim. tarafta bir takımı "takım" olarak görülmesinde etkendir.neden takım oyun demişler, neden takım oyunu var.şimdi futbolculardan sorumlu kim, onları maça kim hazırlar, onları kim idare eder teknik heyet, teknık heyeti kim idare eder yönetim.yönetimi kim idare eder? aslında taraftar diyecem ama bizde değil. yönetim monarşik bir yapıda, ne derse o olur, taraftarın, teknik heyetin sözü kaale alınmaz çoğu zaman.şimdi diyorum ki "tek suçlu hoca değil" suçlu varsa yönetimdir, yönetimdir diyorum çünki:
eğer hoca başarısız ise hocaya, futbolcu formsuz ise futbolcuya gerekli ikazları verecekesin, gerekirse ağır yaptırımlarda bulunacaksın ki işini iyi yapsın, yönetim işini profosyonel yaparsa mahiyetindekiler de işlerini profosyonelce yapar, yapmak zorundadır.

savaş2
27.09.2010, 16:59
akşam macı degil hikmet karamanı izledim futbolculardan cok koştu ve terledi...işte öyle hoca gerekir......ynilginin tek nedeni takımda golcummuz... yoktu ......akşam dikkatımı cektı manisanın beş golcusu vardı....bizi isteyen murat erdoganı.almamiştık adam sahada dinamo gibydi..ona biz yaşlı diyoduk.....

mucahitbaba58
27.09.2010, 17:59
hocanin ne sucu olacak yaa suclu olan oyuncular o gs yi yenen bu sivas degilmiydi

şarkışla 58
27.09.2010, 21:22
Tamam hocayı değiştirelim ama kadro takviyesi yapmadan yeni hoca ne yapabilir.Devre arasına kadar elimiz kolumuz bağlı.

yener_sahin
29.09.2010, 14:51
yönetimin suçu olmazmı kardeş tüm suç paraları cep eden yönetin onlarda işin böyle gitmeyecegini biliyor

Birader sen işkembeden yazıyorsun galiba.Bu yaptığın erkeklik değil bilmiyorum ne olduğunu da söyleyecek bir kelime bulamadım.Eğer kanıtın varsa çık ortaya erkek desinler bağıra bağıra söyle.Ama yok sadece asparagas haberlerle insanları gerip yorumlar yazacaksan çık git nereye gideceksen.Sanırım bazıları maksatlı yazılar yaptırıp yönetimi karalama kampanyası yapıyorlar.Ama bizler bu takımın gerçek taraftarları kimin ne olduğunu iyi biliyoruz.Sende bir daha bilmiyorsan sus adam sansınlar...Yoksa varsa bir dedilin göster.

yener_sahin
29.09.2010, 15:01
şu anda bir işi olmayan sayın faruk taşsaten bey kızının dügününe sanatcı getiriyormuş duyduguma göre!!!! sivas merkezde daire altında jip daha ne istesin adam tabi kös kös öten fikret beyide unutmamak lazım başarılı zamanda ekranlardan inmiyordu şimdi nerede acaba balıklı kablıcada balıkmı besliyor acaba ?

İş bulma kurumuzun galiba kardeş.Resmi siteye gir orda Faruk Taşsetenin işi yazıyor.Yada yine birilerinden kulakdan duyma haberlerle çalışıyorsun.Birilerinin dolduruşuna geliyorsun.Faruk Taşseten olmasaydı bu taraftar trabzon maçında linç edilecekti.Gençler maçında polis tribünden adam alacaktı.Hangisinden ne haberin var.Polis bizlere saldırırken bizlere sahip çıkan Faruk Taşseten olmuştur.Hesabını tutmak sana mı kaldı.Başkandan daha mı iyi biliyorsunda Faruk Taşsetene laf ediyorsun.

özyiğido
29.09.2010, 15:13
BU GİDİŞATIN TEK SORUMLUSU YÖNETİMDİR.YÖNETİME YÖNELİK BASKILARI ARTTIRMAK LAZIM...GÜCÜMÜZ YETERSE TABİ!!!!

cakmak
29.09.2010, 16:38
Teknik direktör ve Yönetim kadar Oyuncularda suçlu

ready
29.09.2010, 17:34
yönetim ve teknik kadroda ciddi bir revizyon yapmak lazım bu revizyon da transfer ayında adam akıllı arızalı mevkilere ciddi transfer yapmak lazım mesut bakkal yerine vizyon sahibi ne istedigini bilen bir teknik adam kendi işini yapmakdan çok başka yerlere yüklenen bir basın sözcüsü adı yönetim kurulunda olup da futbolun f 'den anlamayan yöneticiler gitmedigi sürece bu takımdan bi cacık olmaz

keko 58
29.09.2010, 17:43
bir usta düşünün elindeki malzeme iyi olursa yaptığı işde iyi olur malzeme kötü olursa işte böyle olur

Evet Kardes dogru söyliyorsun ama sucu kimdir??? Mesuttun suc mi??? yok..
Muhsin nin sucu mi?? yok... acaba yönetin mi sucu var?? EVET bizim kral gollcular neden satti??????
Ach beeee keske simdi bizim 2008/2009 kadro olsaydi neller olurdu......

http://www.youtube.com/watch?v=8-4olWRE7h0&feature=related

58FR058
29.09.2010, 18:04
kesinlikle hoca tek basına suclu sayılamaz.illakı oynayan futbolculardada var.oyuncular ruhlarını kenara koyup oyuna cıkıyorlar.acele futbolcu ruhuda lazım.

equl58
29.09.2010, 18:23
şöyle yazılanlara bakıyorumda çok boş yazan ve yanlı yazan arkadaşlar var bu başkan ve yönetimine laf söylemek kolay ama bizim gibi bundan 10 sene önce 3.lig ve 2.lig maclarına gelen takımı izleyen tarftarlardan çok az kalmış nerden nereye gelmiş takım anı değerlenidrmeyin insanları yargılarken yazan çoğunun sivasspora 5 kuruş menfati olmamıştır manevi olan vardır ama iyi futbolcu da parayla kötüsüde bakın eses e 10 milyon yuro harcadılar ama 2 puanı var oda sizin gibi düz mantık düşünmüşler maç kazanır öderiz hani nerde şunu unutmayınki sivassporun bildiğim kadarıyla 5 kuruş borcu yok ve esnaftan ve kimseden para dilenmiyor siz kendi mantığınıza yazın bakalım deseler sivasspora yardım hepiniz bir bahane bulursunuz boş boş yazmayın sanane adamın kızının düğününden sana arabasından yazıyosanız mantıklı çözümler yazın !!!!!!!!!!

revenge58
29.09.2010, 18:55
şimdi sivasspor un tarihinden bahsedersek osman seçilmiş döneminde açık ara farkla ikinci lig e çıktığımızı da belirtelim. gerçekten mecnun başkan 2.ligden takımı alıp burda kimsenin hayal bile edemediği şampiyonluk yarışına takımı sokmuştur . Ancak başkanın en büyük avantajı kendisine bir muhalefet çıkmamasıdır bugün yönetim gitse yerine kim gelir?? Mecnun başkan ve yönetimi eleştiriye açık da değildir kendilerini tanıyanlar bilir. Sivasspor u bence Rıza Çalımbay yeterli desteği alırsa başarıya ulaştırır.

A.Turan Korkmaz
29.09.2010, 20:26
TEK SUÇLU RIZA MIYDI?
(Eskişehirspor Kulübü ile sözleşmesini karşılıklı fesH eden Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, ''Golleri ben kaçırdım, golleri ben yedim. İyi orta yapamadım, defansta iyi duramadım. Hücuma iyi çıkamadım, iyi paslar veremedim. Rıza'nın suçu ne? Ben anlamadım'' dedi.
Eskişehirspor'un başında iki yıl boyunca çok iyi şeyler yaptıklarını ifade eden Çalımbay, şöyle konuştu:

''Efsane Es-Es'i yeniden ayağa kaldırdık. Eskişehirspor'un neler yapabileceğini herkese gösterdik. İlk yıl Süper Lig'de kaldık, ikinci yıl ligi üst sıralarda bitirdik. Bu sezon defansa takviye yapmak istedik. Sezon başında Cezayir Milli Takımı'nda oynayan iki stoper istedim. İstediğim adamları alamadık. Defansa Diego ve Sadıgov alındı. Ben izlemeden Diego alındı. Diego da transferin son günü alınan Sadıgov da hazır değildi. Defansa istediğimiz takviyeyi yapamadık. Yediğimiz gollerin yüzde 99'u defans hatasından kaynaklandı.''

Çalımbay, bu sezon yaptıkları 6 maçın 4'ünde iyi oynadıklarını belirterek, ''İkinci haftadan itibaren ne olduğunu, neden olduğunu anlayamadığım bir şekilde taraftar (Rıza istifa) demeye başladı'' dedi.

Yaşanan olaylar nedeniyle kendisinin ve oyuncularının ikinci haftadan itibaren stres ve gerginlik yaşadığını anlatan Çalımbay, şöyle devam etti:

''Maçlarda genelde iyi oynadık. Hiçbir takıma karşı ezik oynamadık. Hep kazanmayı düşündük. İstatistiklere bakılsın. En çok şut atan, orta yapan, hücum yapan biziz. Sezon başından beri şanssızlık yaşadık. Oyunu skora yansıtamadık. Böyle olunca iki başarılı yıl hemen unutuldu. Golleri ben kaçırdım, golleri ben yedim. İyi orta yapamadım, defansta iyi duramadım. Hücuma iyi çıkamadım, iyi paslar veremedim. Rıza'nın suçu ne? Ben anlamadım.''

-''TEKNİK DİREKTÖRLÜĞE YENİ BAŞLAMIŞ GİBİYİM''-
Çalımbay, üçüncü sezonunu geçirdiği Eskişehirspor'da bazı futbolcuların kendilerini kulüpten üstün gördüğünü belirterek, şunları kaydetti:

''O malum arkadaşlara (kimse kulüpten üstün değil) dedim. Bazıları takım için canla başla çalışan, disiplinli oyuncular yerine takım içinde huzursuzluk yaratan oyuncuları alkışladı. Sezon başında kadro dışı bıraktığımız Ümit Karan'ın bazı futbolcuları arayarak (iyi oynamayın, Rıza hoca gitsin, ben tekrar geleceğim) dediğini duydum. Ümit'e (Böyle şeyler yapma. Yanlış işlerle uğraşma) dedim.''

Çalımbay, Eskişehirspor'un çok iyi bir takım olduğunu belirterek, ''Takımın başına kim gelirse gelsin, kimse merak etmesin bu takım küme düşmez. Eskişehirspor bir iki hafta sonra çıkışa geçecektir ve ligi iyi bir yerde bitirecektir'' dedi.

Çalımbay, yurt içi ve yurt dışında çalışma planlarının olduğunu belirterek, şöyle konuştu:

''Geride kalan 6 hafta beni çok yordu. Öte yandan bu 6 hafta beni çok hırslandırdı. Teknik direktörlüğe yeni başlamış gibiyim. Eskişehirspor'dan böyle gitmeyi hak etmedim. Süper Lig'de daha iyi, daha pahalı kadrolar var. Onların durumları da istedikleri gibi değil ama herkes hocasına sahip çıkıyor.'' )
Bu haberde bazı şeyler tanıdık geldi bana , ne dersiniz? Bazı yorumcuların şimdiden Mesut Hoca istifa! demeden evvel biraz daha düşünmeleri gerekmez mi?

effenberg
30.09.2010, 17:04
Biz(Yönetim) futbol oynayacak futbolculari takviye olarak aldik M.Bakkal yine oynatmadi ve oynatamiyor degilmi???
Gercekci olmak gerek bu kadro düsmemek icin oynar takimin basin da kim olursa olsun..

bahadır erdem
30.09.2010, 17:52
Aynen katılıyorum...

Tek suçlu hoca olamaz.

SİVASSPOR KULÜBÜ'nün maddi problemi olduğunu sanmıyorum.Bildiğim kadarıyla bir borcu da yok.Alt yapı problemi kalmadı.Geriye sadece uygun mevkilere uygun transferler yaparak SİVASSPOR'umuzun üst sıralara taşınması kalıyor.

Bu iş;defansta devamlı aksayan Murat SÖZGELMEZ,Sedat BAYRAK,Hayrettin YERLİKAYA ve Abdurahman DERELİ OLAMAZ...Yediğimiz gollere bakın…Rakiplerimizin şöyle aman aman bir golleri var mı?Tabii bu sadece defansla da ilgili de değil!Ön libero’ya alınan SAİDO,Sedat YEŞİLKAYA ne zaman oynamaya başlayabilecekler.Mehmet YILDIZ daha tam form tutamamışken hoca ısrarla oynatıyor.Geçen dönemlerde bir futbolcu başarılı oldu diye bu kadar ısrar edilir mi?Bakın büyük takımlara;

Fenerbahçe 17 milyon euro’luk GUIZA’nın gözünün yaşına baktı mı?
Galatasaray ELANA,NONDA nın gözünün yaşına baktı mı?
Beşiktaş TELLO’nun gözünün yaşına baktı mı?

Tamam; biz gönderilsin demiyoruz ama ALLAH AŞKINA, takımı yavaşlatan,Orta sahaya katkıda bulunmayan bir oyuncuyu da ısrarla oynatmanın ne anlamı var?Hem MEHMET YILDIZ yıpranıyor,hem de takım zarar görüyor.Bizim FUTBOL ŞUBE SORUMLULARIMIZ ne iş yapıyor…Doğru düzgün bir transferimiz yok.Yaşı geçmiş işi bitmiş futbolcular hep bizde.Şöyle taraftarı heyecanlandıracak bir CEYHUN ERİŞ alındı bakalım oda ne kadar oynayacak.İlerde gol atacak doğru düzgün bir futbolcumuz da yok!Yedek kulübemiz de oldukça yetersiz.

Valla arkadaş paranız varsa şimdi harcayın,KÜME DÜŞTÜKTEN SONRA size sahip çıkan kimse olmaz.

AYRICA BU SEDAT YILMAZ DENEN FUTBOLCU!!!
İSLAM SANCAĞ’INDAN ve TÜRK BAYRAĞI’NDAN sonra bizim en kıymetli bayrağımız olan SİVASSPOR FORMASI’NI öyle yerlere atamaz.Atan adamın da boynunun vurulması VACİP’tir.50 000 TL ceza vermek SİVASSPOR’a ve SİVASSPOR TARAFTARINA HAKARETTİR.

BU BÖYLE BİLİNE!!!